Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Süti

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: Süti »

alwin91 írta: ↑2019.01.27. 18:52 Vezetői szinten nincs edzőkérdés?
És azt kellene megérteni, hogy ez nem szimpátia kérdése, hogy szeretik-e Spallettit, vagy sem.

Egyszerűen egyféle sémát ismer, amit már mindenki kívülről fúj ellene.

Nulla meglepetés, semmi kreativitás, semmi elképzelést nem látok a pályán.

Kurva gyenge.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Süti 2019.01.27. 18:55-kor.
Audipower

Hozzászólás Szerző: Audipower »

Ha akarunk valamit, jó lenne egy Vecino-Politano vagy egy Miranda-Politano csere. Az uruguay-i és a brazil is nagyon gyengén játszik. Remélem annyira nem komoly Politano sérülése és kibír egy félidőt. Perisic-et és Nainggolan-t nem akarom többet Inter mezben látni.
lucky0

Hozzászólás Szerző: lucky0 »

Inter101 írta: ↑2019.01.27. 18:45
lucky0 írta: ↑2019.01.27. 18:41 Nem tudom csak nekem szúrt szemet hogy Brozo teljesítménye mostanában a régi epic Brozot idézi! És azt is láthatjuk hogy mennyi selejt játékosunk van a keretben! Bárki is lesz az edző ide nagytakarítás kell!
Szerintem ez a felállás nem ízlik neki! Emiatt frusztrált is, de ő legalább oda teszi magát!
Nem csak a mai meccsre gondoltam! De mindegy is nekem mondjuk sosem lesz a kedvencem mint ahogy a portugál Super Mario sem! Nem rossz játékosok de egyik sem lesz kiemelkedő a maga posztján soha! Vecinóról és Dambrosiorol már nem is írok semmit inkább!
Audipower

Cupi írta: ↑2019.01.27. 18:54
alwin91 írta: ↑2019.01.27. 18:52
Audipower írta: ↑2019.01.27. 18:50 Teljesen mindegy itt, hogy 3-5-2 vagy 4-3-3, sajnos teljesen ötlettelenek vagyunk. Nincs üresbe mozgás, kényszerítő, kiugratások leshatáron, semmi és ez Spaletti sara, senki másé.
Ahogy mondod, most nem szélről próbáljuk meg berúgni a labdát, hanem középre rugdaljuk előre értelmetlenül. Közben a srácoknak fogalmuk nincs, hogyan helyezkedjenek.
Vezetői szinten nincs edzőkérdés? Én minden gond nélkül leülteném Cambiassot a padra.
Nekem néha tényleg az az érzésem, hogy ezt csak mi látjuk így, hogy ezek vastagon az edző felelősségei....klubnál nem igen :(
Sajnos egyetértek.
Ezek szerint hülyék ülnek a vezetőségben.
Dirtylt

Hozzászólás Szerző: Dirtylt »

audipower alwin cupi

2 percen belül mind a 4-en ugyanazt gondoljuk. Nem hiszem, hogy a vezetőség nem.
ricsinter

Hozzászólás Szerző: ricsinter »

Ez borzalom, sürgősen át kell állni 4 védőre...
Senki nem találja a helyét ebben a rendszerben, iszonyat nagy a fejetlenség.
A gól amit kaptunk nagyon amatőr volt, ilyet nem engedhet meg egy védő, hogy így lefejeljék hátulról, mint ahogy D’Ambroval történt. Dalbert is ismét bizonyítja, hogy miért nem játszik soha, Nagatomo egy zseni volt hozzá képest.
Audipower

Ez azért komoly volt Bánfi Pistától.
Spalletti szerinte egy "extra edző a nemzetközi futball világában" :lol: .
Úgy látszik csak mi gondoljuk itt a fórumon full középszernek.
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

Hatalmas nulla a Kopasz, attól függetlenül, hogy idén volt BL csoportkör és hogy dobogón a csapat.
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Dirtylt írta: ↑2019.01.27. 18:54 Az Inter mai helyzetéről a MU jut eszembe. Mourinhot elküldték, jött Solskjaer. Minden megváltozott. Én Spalettit elküldeném a picsába, és jöhetne Cambi. Rohadtul sajnálom már, hogy nem igazoltuk anno Bielsat. Mert nekünk mindig azonnal eredmény kell.
Bielsa a holdig rugdosna ilyen Perisic, Nainggolan feleket.
Arrol nem beszelve, hogy hany fiatal tehetsegunk itt lenne.

Teljesen egyetertek a MU-s pelda kapcsan is.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Sajnos nagyon látszik,hogy ezt a rendszert nem gyakorolták eleget.Én még bízom egy x-ben,de sajnos látszik a fejekben a morális válság.
Dirtylt

A kommentátor poénja nálam ült. N'Koulou valószínűleg egy pálcikás, mert egyből kidőlt :D :D :D
vaskalap

Sajnos Brozo is gyenge ma.Ninja eddig hozza a szokásos semmit.
rEEzuh

Hozzászólás Szerző: rEEzuh »

Lehet csak a frusztráció beszél belőlem, de engem az is zavar, hogy Miranda konkrétan lesétált a cserekor 1-0 -ás hátránynál. Biztos zavarja hogy leviszik, de ugyan vonszolja már le magát egy élő emberre emlékeztető sebességgel ha az ellenfél vezet.
Dirtylt

Szerintem nem vagyok egyedül ezzel a véleménnyel. Dalbert nem Zanetti, D'Ambrosio nem Maicon, Vecino nem Motta, Brozo nem Cambiasso, Mario nem Sneijder és Perisic sem egy Etoo. Sokan láttuk azt a csapatot és ezt. HIhetetlen a különbség!
vaskalap

Abszolut hiányzik a középpályás játék.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Dirtylt írta: ↑2019.01.27. 19:38 Szerintem nem vagyok egyedül ezzel a véleménnyel. Dalbert nem Zanetti, D'Ambrosio nem Maicon, Vecino nem Motta, Brozo nem Cambiasso, Mario nem Sneijder és Perisic sem egy Etoo. Sokan láttuk azt a csapatot és ezt. HIhetetlen a különbség!
Még az összehasonlítás gondolata is sértő!
Kenji

Hozzászólás Szerző: Kenji »

Komolyan tényleg döbbenetes vagy szánalmas de minimum rohadtul idegesítő, hogy meccsek óta egy épkézláb helyzetet nem tudunk kialakítani...
Audipower

Jön Candreva, előreeeee!!! :lol: :mrgreen:
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Politano elintezett magának egy kis szabit!
Audipower

Na ennyi volt, Politano piros.
ricsinter

Hozzászólás Szerző: ricsinter »

Menjenek az anyjukba, sok semmirekellő, ez már nem kicsit dühítő ami itt zajlik :evil:
Inter101

Azt mondja az angol Spalettinek rengeteg dolga lesz!! Vicces mert rengeteg ideje volt csinálni valamit, és ezt sikerült osszehoznia!!
Nem mondom hogy a játékos anyag lenyűgöző de azért kéne lennie ennek a csapatnak egy játékának, és az nagyon nincs sajnos!
Nem vagyok biztos benne hogy meglesz a BL!
Dirtylt

Ide nem kell olasz edző. Ide egy tökös, minden hatalmat megkapó nem olasz edzőt kell igazolni, aki úgy bassza ki a csapatból ezt a sok semmirekellő játékost, ahogy kell. Itt van ez a majom Mazzarri, végig szenvedtem vele az ittlétét, erre 1 pontot tudunk szerezni ellenük a szezonban. NEMÁR!
Tombi1986

Hozzászólás Szerző: Tombi1986 »

A BL meglesz, mert a Milan, Lazio, Roma még ennél a szar Internél is szarabb! A mérkőzés nagyon kiábrándító volt, egyszerűen semmilyen játékunk nincs! 😕😕😕
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

vaskalap írta: ↑2019.01.27. 19:41 Abszolut hiányzik a középpályás játék.
Egy komplett csapat hiányzik. :(
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

Beigazolódott, ami valószínűsíthető volt. Attól, hogy más a felállás még nem lesz ötlet a játékban. Oké, hogy nem világsztárok vannak ebben a csapatban, de attól még lehetne játék.
vaskalap

Na most kell edzőt cserélni,ha nem akarunk olyan szenvedést mint tavaly.De gyorsan!
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Tombi1986 írta: ↑2019.01.27. 19:58 A BL meglesz, mert a Milan, Lazio, Roma még ennél a szar Internél is szarabb! A mérkőzés nagyon kiábrándító volt, egyszerűen semmilyen játékunk nincs! 😕😕😕
Én ebbe most nem vagyok biztos.....megint jön a szenvedés és előre látom a matekozás... :?
Szégyen ez az egész, ez a torino egy hatalmas hulladék csapat....
Egész vezetőség bekaphatja ha fel se merül bennük, hogy a minőséghez a padon is váltani kéne....
interfan

Inkabb nem irok velemenyt, mert ami itt van, az hanyinger.
Azonnal takarodnia kellene Spallettinek.

De nezzuk a dolgok jo oldalat.
Marotta vegre kiallt, es elmondta Perisic elakar menni.
Valamint nem jatszott, ez pedig egyertelmu a tavozasa miatt van.
El sem hiszem, hogy eltakarodik ez a kreten innen.
Pezsgot bonthatunk ha tenyleg megtortenik.
Cupi

Sajna Icardi is egy nagy nulla meccsek óta....és nem csak azért mert nem kap labdát. :?
Interfan84

Hozzászólás Szerző: Interfan84 »

Ez a Marotta amúgy bomlasztani jött ide? Kurva nagy profi, mert mióta itt van sikerült összevesznie Nainggolan-nal meg Perisic-csel is és nem csak egy Forintot nem fogunk kapni egyik játékosért sem, de a csapategység is megbomlott. Eddig kiváló munkát végez.
lucky0

Nagyon mélyen vagyunk és szerintem Spalletti nem alkalmas arra hogy innen felhozza a csapatot! Egyszerűen semmi elképzelés nincs a játékunkban, totál esetleges az egész és ebben a kopasz vastagon benne van! Szégyen! Politano ezzel a kiállítással vissza is küldte magát
a Sassuoloba! Pedig bírom a játékát de ezek után biztosan nem fogjuk megvenni!
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Igazából ma a Nord-dal utaztatnám haza az egész csapatot... 1-2 ember kivételével.
Őszintén szólva: ez hogyan lehet rosszabb, ha most elküldjük Spallettit és mondjuk júniusig leül José vagy a már említett Chuchu? Szerintem sehogy. A Spalletti-Perisic-Nainggollan hármast leginkább összecsomagolnám aztán feladnám őket Kazahsztánba.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Egyetlen értékelhető teljesítményt sem tudnék mondani a mai meccs alapján..
A korábban jól teljesítők is visszaestek....
4 nap van igazolni valakit.Sokan kérték a 3-5-2-t.Megpróbáltuk,de nem jött be.
Dalbertnek egy normális megmozdulása nem volt.D'ambrosio meg maximum egy átlagos játékos.

3-5-2-t játszatni ezekkel a szélsőjátékosokkal kész öngyilkosság...
interfan

Interfan84 írta: ↑2019.01.27. 20:04 Ez a Marotta amúgy bomlasztani jött ide? Kurva nagy profi, mert mióta itt van sikerült összevesznie Nainggolan-nal meg Perisic-csel is és nem csak egy Forintot nem fogunk kapni egyik játékosért sem, de a csapategység is megbomlott. Eddig kiváló munkát végez.
Egy profi ember, aki amator focistakkal all szemben.
Meg veletlenul sem Nainggolan vagy Perisic hibaja, hogy megye 2-es, amator hozzaallasuk, es teljesitmenyuk van. :D :D
Nerazzurri

Hozzászólás Szerző: Nerazzurri »

Ennek a féreg egriviktornak nem lehet valahol kárt okozni? De most tényleg, meccs közben nem lehet írni ezeknek?
Cupi

Festa írta: ↑2019.01.27. 20:05
Dalbertnek egy normális megmozdulása nem volt.D'ambrosio meg maximum egy átlagos játékos.

Hihetetlen nagy hulladék mind a kettő. Azok is voltak tavaly is. Szégyen, hogy ilyen játékosok évekig itt lehetnek és még játszanak is. Na meg Vecino is....kb pár fontos góljából él....ennyi.
interfan

Baggio85 írta: ↑2019.01.27. 20:05 Igazából ma a Nord-dal utaztatnám haza az egész csapatot... 1-2 ember kivételével.
Őszintén szólva: ez hogyan lehet rosszabb, ha most elküldjük Spallettit és mondjuk júniusig leül José vagy a már említett Chuchu? Szerintem sehogy. A Spalletti-Perisic-Nainggollan hármast leginkább összecsomagolnám aztán feladnám őket Kazahsztánba.
Undorito hogy ezek az emberek itt lehetnek.
Komolyan mindennek a legalja.
Talan a horvat kretent sikerul kibaszni vegre, de a masik ketto ugyis marad.

Pedig tokmindegy hogy ki, de valakit le kellene ultetni, ehelyett a szerencsetlen helyett a padra.
Jelenleg is vannak szabad edzok.
De meg akar az ifi edzovel is tobbre mennenk nyarig.
Interfan84

Nekem jobb volt amíg nem volt itt. Bl-ben is álltunk, eredmények is jöttek, most meg egy kalap szar az egész csapat. Húzhatna a f*szba vissza Torinóba..
interfan

Cupi írta: ↑2019.01.27. 20:08
Festa írta: ↑2019.01.27. 20:05

Hihetetlen nagy hulladék mind a kettő. Azok is voltak tavaly is. Szégyen, hogy ilyen játékosok évekig itt lehetnek és még játszanak is. Na meg Vecino is....kb pár fontos góljából él....ennyi.
Perisic, Nainggolan, utolso fereg jatekosok, akik ahol lehet szembekoptek az osszes Inter szurkolot.
Elkepeszto hogy mennyit fizetunk ertuk is, na meg az ilyen Dalbert, Borja, Vrsaljko, Gag, Vecino, stb ultra selejtekert.
100m felett kidobtunk az ablakon.
Mikozben par millioert elszartunk olyan jatekosokat mint Zaniolo, Benassi, Cou, stb.
Nem beszelve arrol, hogy Cancelo-Rafinha parost is elcsesztuk.
Ideje lenne ezert elovenni a felelost, aki tudjuk ki...

Valamint Spallettivel hosszabbitani 2021-ig, hihetetlen.
Semmivel nem jobb mint Mazza.
Ugyanaz a selejt senkihazi nulla az ember.

Handa, DeVrij, Skriniar, Asamoah, Brozovic, Mario, Icardi.

O rajuk kell epiteni, tobbiek mehetnek amerre latnak.
Inter101

Interfan84 írta: ↑2019.01.27. 20:09 Nekem jobb volt amíg nem volt itt. Bl-ben is álltunk, eredmények is jöttek, most meg egy kalap szar az egész csapat. Húzhatna a f*szba vissza Torinóba..
Eleg erdekesen latod a helyzetet. Egy vezeto a hibas azert mert Naingolan ki akar szabadulni abbol a szornyu bortonbol amiben erzi magat? Vagy azert mert Perisic mar x ideje szeretne elmenni de nem veszi eszre hogy a teljesitmenye miatt a kutyanak nem kell, raadasul ilyen hozzaallassal kesz csoda lesz megszabadulni tole???
Azt mindenesetre meg kene nezni hogy miert alakult igy, mert biztos oka van!!
lucky0

Nerazzurri írta: ↑2019.01.27. 20:07 Ennek a féreg egriviktornak nem lehet valahol kárt okozni? De most tényleg, meccs közben nem lehet írni ezeknek?
Én is ezen gondolkodtam mert vérlázító ahogyan ellenünk beszél egész meccsen! Egy patkány!
bodimiki7

Hozzászólás Szerző: bodimiki7 »

Interfan84 írta: ↑2019.01.27. 20:04 Ez a Marotta amúgy bomlasztani jött ide? Kurva nagy profi, mert mióta itt van sikerült összevesznie Nainggolan-nal meg Perisic-csel is és nem csak egy Forintot nem fogunk kapni egyik játékosért sem, de a csapategység is megbomlott. Eddig kiváló munkát végez.
Az hogy egy problémát kezelni lehessen előbb ki kell mondani, hogy mi a baj. A baj a vb óta nulla teljesítményű Perisiccel van, aki persze remekül védekezik, de csak a létszám van meg vele. Nainggolan mióta itt van kis túlzással teljességgel haszontalan. Ízlelgessük ezt, mert a két ember státuszából és előéletből adódóan húzóember kellene, hogy legyen. Egyik sem az, sőt egymást múlják alul, az hogy ennek ellenére a keret közelében maradnak az edzői felelősség. Ha ma játszik Perisic is pont úgy kikapunk, semmi tűz nincs benne és a csapatban sem.

Marotta, attól, hogy CEO volt a Juvénál még nem Juve drukker. Ez az ember profi, az Inter meg most megfizeti a szaktudását, amire már évek óta nagy szükség is van. Kicsit kivan a tököm azzal, hogy az Inter egy nagy család és mindenki többet engedhet meg magának, mint illene. Lehet itt az Inter szívvel jönni, attól, hogy valaki játszott a csapatban és kiharcolt egy státuszt nem jelenti, hogy jó sportigazgató lenne, mert más skillek kellenek. Nézzük meg Zanettit, persze tök király, hogy maradt a csapatnál, de semmi beleszólása nincsen a dolgokba.
Interfan84

Mert aki ma Perisic meg Nainggolan helyén pályára lépett, valami óriásit játszott...nekem ezt a meccset rossz volt nézni maradjunk annyiban. Fizikai fájdalmat okozott...
interfan

Ertekelesek:

- FcInter1908:

DeVrij 6
Miranda 6
Skriniar 6
Icardi 6
Martinez 6
Brozovic 6
Handanovic 5
D'Ambrosio 5
Nainggolan 5
Candreva 5
Mario 4,5
Vecino 4
Dalbert 4
Politano 4

- Sky:

DeVrij 6
Skriniar 6
Miranda 6
Martinez 5,5
Brozovic 5,5
Handanovic 5
D'Ambrosio 5
Icardi 5
Mario 4,5
Candreva 4,5
Vecino 4
Nainggolan 4
Dalbert 4
Politano 3,5

- Calcio:

DeVrij 6
Skriniar 6
Miranda 5,5
Brozovic 5,5
Icardi 5,5
Handa 5
D'Ambrosio 5
Vecino 5
Martinez 5
Dalbert 5
Nainggolan 5
Candreva 5
Mario 4,5
Politano 4

- SM:

DeVrij 6
Skriniar 6
Miranda 6
Brozovic 5,5
Handa 5
D'Ambrosio 5
Dalbert 5
Mario 5
Martinez 5
Icardi 5
Nainggolan 5
Candreva 5
Vecino 4,5
Politano 4
bodimiki7

Hozzászólás Szerző: bodimiki7 »

Semmi különbség nem volt, ugyanaz a szar lett kitéve a pályára, mint velük lett volna. Nem vagy egyedül, a végére már alig vártam, hogy lefújja a bíró. Spallettinek remélem legkésőbb nyárra lefő a kávé. Ha így haladunk még a BL hely sem biztos, hogy meglesz, mert megint csak visszafelé fejlődünk a szezonban. Vagy lehet úgy is nézni, hogy a Tottenham elleni kapásgól zökkentett ki minket egy kicsit, azóta meg a teljesítmény konstans.
interfan

Spalletti a meccs utan elmondta Perisicrol, hogy a klub es a jatekos mar dontottek, tavozik.
Nem akar az Interbe jatszani, ezt elmondta, ezert nem is fog maradni.
Aki nem akar itt jatszani, attol meg kell szabadulni azonnal.
Interfan84

“Remélem” Icardi lesz a következő és kikezdik most, hogy 5 meccse nem lőtt gólt, aztán távozik majd ő is gyakorlatilag ingyen.
Tombi1986

Hozzászólás Szerző: Tombi1986 »

Szerintem a VB egy kiugró eredmény volt a horvátok számára, nagyon sok kedvező csillagállásnak köszönhetően! Ettől függetlenül döntőt játszottak, de legkevésbé Perisic játéka miatt! Szerintem is el kellett volna adni a nyáron, mert akkora arccal érkezett vissza az INTERHEZ, hogy Milánóba nem fért be...

A nyáron nagy takarításra lesz szükség! Kezdhetnénk azzal, hogy Rakiticet megkörnyékezzük, állítólag a Barcelona a friss holland igazolás miatt megválna tőle...arra példa, ha horvát "arany" generációból szeretnénk játékost látni kék-fekete mezben!

Először nem értettem, hogy Ninja miért maradt ki a belga keretből, de az elmúlt félév csodálatosan bemutatta, és a Roma sem véletlenül engedte el!

Piszkosul megszívtuk vele, kidobtunk az ablakon x millió eurót a fiatal tehetségeinkről nem is beszélve :(

A nyáron megtartjuk Rafinhát és Cancelot már előrébb lettünk volna az idei évben nem beszélve low-cost megoldásainkkal, pl.: Politano! Rafinha nem egy Sneijder, de ebben a jelenlegi INTERBE nagyon kellene a portugállal együtt!

Politano-t sajnáltam, hogy kiállította magát, ekkor éreztem azt, hogy a teljes társaság frusztrált és amit focinak nevezünk, messze nem megy a csapatnak!

Szerintem is jöjjön Cambiasso az idei évre, és ha nyáron akarunk egy jobb edzőt hozni akkor maradjon itt másodedzőnek! Veszteni valónk nincs, nem lesz, ennél szarabbak már nem leszünk!
drtie

Hozzászólás Szerző: drtie »

Egyrészről szomorú, ami éppen történik, másrészt viszont lehet így abban reménykedni, hogy egy-két hátralépés után elindul a csapat egy tartós emelkedőn. Nem figyelem a többi csapatot, de még így is feltűnt, hogy az MU hogy életre kelt egy MU filozófiát követő edző által. És bár utálom azokat a játékosokat, akik duzzognak, ahelyett, hogy elmondanák a véleményüket, miközben megszakadnak a csapatért a pályán, de úgy látszik, az autentikus klubhűség azért sokat jelent.

Mindamellett a jelen Interből nem tudnék kit mondani, aki a klubhűség mintaképe lehetne. Nekem Skriniar áll a legközelebb hozzá, de Ő még nagyon fiatal Interes, így nem tudnám elképzelni, illetve rajta kívül de Vrij és (ezzel biztosan sokan nem fogtok egyetérteni) de Politano hozzáállása számomra minta. Icardi hozzáállása az elmúlt hetekben rettentően visszaesett és nekem nem (csak) a góljai hiányoznak, hanem az a már-már csk-s hozzállás, amit az év elején lehetett látni Tőle.

Szóval nincs egy vki, akire a többiek felnéznek és akiért megdöglenének a társak a pályán. Vki, aki az öltözőben is rendet tud tartani. Ezzel pedig egy edző se tudna mit kezdeni... és nem védve ezzel Spalettit, mert szerintem az egyik fő széthúzó személy az Ő kis kedvence, az Intert hülyének néző, a többieket leszaró Nainggolan. A másik pedig Perisic és a horvát társak...
Válasz küldése