Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

mike

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: mike »

Festa írta: ↑2019.04.03. 23:26
bali06 írta: ↑2019.04.03. 22:55 Magabiztosan nyertünk. Remélem Gagliardini visszatér a kezdobe.
Ezerszer inkább ő játsszon mint Borja.
Igen, vagy akár J Mário.
Én sem szeretem ezeket a nyilvánvalóan hülye döntéseket Spallettitől.
Gagliardini jobb és fiatalabb, J Mário meg piacképesebb (lehetne ha játszhatna).

Az Icardi kapufát sajnálom, 2 góllal talán még inkább elfogadtatta volna magát, a mercatóig remélem nyugalom lesz körülötte.
Dirtylt

Hozzászólás Szerző: Dirtylt »

Ember legyen a talpán, aki meg tudja mondani, hogy tegnap miért játszottunk ennyire jól. Azért, mert gyorsan szereztünk egy gólt, és megnyugodtunk? Azért mert Gag játszott Brozo mellett? Azért mert a Genova hihetetlenül gyenge volt? Miért nem tudunk ilyen sokpasszos játékot játszani mindenki ellen, amire láthatóan képesek a játékosok, legalábbis tegnap azok voltak? Most találta meg Spaletti a csapathoz illő taktikát? Vagy a legvalószínűbb, hogy azért volt ilyen sima, mert 4-es oddsért tettem egy ezrest a Genovára? :D
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

Tegnap a nord a zsoldos es a szar ember vagy dalokat enekelte Icardinak

https://www.youtube.com/watch?v=8TlefWLdkRc

illetve az ultra vezeto nem engedte h oruljenek a goljanak

https://www.youtube.com/watch?v=8bI5oliIq-Q

kemeny
Mazzola

Hozzászólás Szerző: Mazzola »

Dirtylt írta: ↑2019.04.04. 07:48 Ember legyen a talpán, aki meg tudja mondani, hogy tegnap miért játszottunk ennyire jól. Azért, mert gyorsan szereztünk egy gólt, és megnyugodtunk? Azért mert Gag játszott Brozo mellett? Azért mert a Genova hihetetlenül gyenge volt? Miért nem tudunk ilyen sokpasszos játékot játszani mindenki ellen, amire láthatóan képesek a játékosok, legalábbis tegnap azok voltak? Most találta meg Spaletti a csapathoz illő taktikát? Vagy a legvalószínűbb, hogy azért volt ilyen sima, mert 4-es oddsért tettem egy ezrest a Genovára? :D
Szerintem azért mert a Genova hihetetlenül gyenge volt !! Mintha nem is az a csapat lett volna a pályán akik nemrég a Juventust olyan simán verték. :?
Mivel az elmúlt években mi sem nyerni jártunk ide, örülni kell a biztos győzelemnek, de badarság lenne azt hinni, hogy most már minden rendben a csapat és az eredményes játék tekintetében. A legfontosabb, hogy helyreálljon a béke, és sikerüljön kívánt célt a BL indulást érő helyezést elérni. Nyáron aztán jöhet a nagytakarítás …. ;)
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Dirtylt írta: ↑2019.04.04. 07:48 Ember legyen a talpán, aki meg tudja mondani, hogy tegnap miért játszottunk ennyire jól. Azért, mert gyorsan szereztünk egy gólt, és megnyugodtunk? Azért mert Gag játszott Brozo mellett? Azért mert a Genova hihetetlenül gyenge volt? Miért nem tudunk ilyen sokpasszos játékot játszani mindenki ellen, amire láthatóan képesek a játékosok, legalábbis tegnap azok voltak? Most találta meg Spaletti a csapathoz illő taktikát? Vagy a legvalószínűbb, hogy azért volt ilyen sima, mert 4-es oddsért tettem egy ezrest a Genovára? :D
Az nagyon kellett,hogy mi szereztük az első gólt.Ha az ellenfél szerzi akkor rendre nem tudunk váltani.A bajnokságban tan nem is volt fordításunk csak a BL-ben a Spurs és a PSv ellen.
Szerintem a Lazio meccs is más lett volna ha nem találnak be rögtön az elején.
Icardi játsszon rúgja a gólokat aztán adjuk el amennyiért csak lehet.
Interfan84

Hozzászólás Szerző: Interfan84 »

R9. írta: ↑2019.04.04. 09:17 Tegnap a nord a zsoldos es a szar ember vagy dalokat enekelte Icardinak

https://www.youtube.com/watch?v=8TlefWLdkRc

illetve az ultra vezeto nem engedte h oruljenek a goljanak

https://www.youtube.com/watch?v=8bI5oliIq-Q

kemeny
Én is elítélem Icardi-t, de nekem első az Inter és hogy nyerjen a csapat....számomra ezek az emberek is ugyanolyan nullák emberileg mint maga Icardi.
R9.

Eleg gaz amit csinalnak es sztem ez hazai palyan fog kicsucsosodni
ibrahimovics

Hozzászólás Szerző: ibrahimovics »

Király volt a nord. Nem ítélem el őket. Ők akkor is ott lesznek mikor ica már merda.
Dirtylt

Én se ítélem el őket. Mindig ott vannak, imádják a klubbot. A játékosok jönnek mennek, de ők mindig maradnak. És egy Icardi soha nem lesz több egy klubbnál. Amit csinált, az megbocsáthatatlan, és igenis mondják meg a szurkolók a véleményüket, hogy senkinek ne jusson eszébe a jövőben ilyet csinálni!!!
Festa

Dirtylt írta: ↑2019.04.04. 14:15 Én se ítélem el őket. Mindig ott vannak, imádják a klubbot. A játékosok jönnek mennek, de ők mindig maradnak. És egy Icardi soha nem lesz több egy klubbnál. Amit csinált, az megbocsáthatatlan, és igenis mondják meg a szurkolók a véleményüket, hogy senkinek ne jusson eszébe a jövőben ilyet csinálni!!!
Ez ok,de a klubérdek az,hogy Icardit minnél magasabb áron eltudjuk adni.
Ehhez pedig az kell,hogy gólokat rúgjon és játszon.
Az;hogy csendben lesznek gólt rúg ok,de ne inzultálják jobban.
Janicsár

Hozzászólás Szerző: Janicsár »

Szerintem minden szitkot megérdemel, megbocsáthatatlan amit művelt és szerintem ezt ott cseszte el a klub hogy nem büntette meg. Hogy a csk szalagot elvették tőle az egy dolog, már régen el kellett volna tett érte elégszer. Azt megadom hogy élő szerződéssel legyen ott a palyan és teperjen, de ha valakinek be kell fognia a száját akkor az icardi. Am ha 2 havi fizut megvontak volna tőle legalább a szurkolók is érezhetnének egy kis elégtételt. Nem gondoltam h valaki jobban kihuzza majd a gyufát mint balotelli de icardi megcsinálta.
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

Attól, hogy szarok vagyunk , mèg mindig Internazionalenak hìvjàk a csapatot .
Icardi ebben a vàlsàgos időben feltette az i-re a pontot .
Marhàra nem èrdekel , hogy 60 vagy 100 millió euró ìgy . Legyen a sàrgàk baja . Ha akarnak megvesznek bàrkit kilóra , Bl lesz vagy sem . Ő a legnagyobb fèreg a csapatban . 10 ève sehol sem vagyunk , mègis rengetegen vannak kint .

Legyen egy Porto , Genoa ahol ez a viselkedès megbocsàtható , mert a haszon a lènyeg . Szànalmas lett a klub . Megcsinàltàk , erről szòl 2019 a klubnak . 10 ève meg ... Legalàbb a kinti szurkolóknak van mèg büszkesège . Miattuk hazudhatjuk , hogy nagy csapat vagyunk .Kharja , Rocchi , Kuzmanovic , Icardi ügy , Zaniolo , az edzők .
Icardi tőlem juves is lehet màr .
Dirtylt

Festa írta: ↑2019.04.04. 14:25
Dirtylt írta: ↑2019.04.04. 14:15 Én se ítélem el őket. Mindig ott vannak, imádják a klubbot. A játékosok jönnek mennek, de ők mindig maradnak. És egy Icardi soha nem lesz több egy klubbnál. Amit csinált, az megbocsáthatatlan, és igenis mondják meg a szurkolók a véleményüket, hogy senkinek ne jusson eszébe a jövőben ilyet csinálni!!!
Ez ok,de a klubérdek az,hogy Icardit minnél magasabb áron eltudjuk adni.
Ehhez pedig az kell,hogy gólokat rúgjon és játszon.
Az;hogy csendben lesznek gólt rúg ok,de ne inzultálják jobban.
Én is így gondoltam eddig, hogy a klubérdek ez. De Icardi már ügyesen leárazta magát ezzel a szarakodásával. Tehát ő a célját elérte. És teljesen helyénvalónak találom, hogy ezért a klub szurkolói verbálisan megbüntetik. Egy esetben nem lopta meg a klubot, ha Dybalára egyben elcserélik. De a Juve se hülye, sőt senki nem az. A Real Madrid is ki tudta volna fizetni a 110m, de ha most 80-at adna, kénytelen lenne a klub elfogadni. 30.000.000.- euró pedig alaphangon 9.000.000.000.- forint, ami egyhavi bérköltsége a csapatnak. Az igazi büntetés az lenne, hogy a Nord előtt kell játszania a szerződése végéig!
vivainter

Hozzászólás Szerző: vivainter »

Szerintem ez az Icardi ügy bődületesen fel van fújva: azért ő messze nem tett olyat, hogy földhöz vágja a mezt, vagy büszkén tudatja a világgal, hogy Milan szimpatizáns, stb... Bárki bármit is mond 2010 óta ő a klub legnagyobb értéke, és azért az amit a "legnagyobb" szurkolók tegnap bemutattak, az csak őket minősíti. Lehet rá haragudni, nem vitatom, de ettől még nem szar, és nem kell gyűlölni: a gyerekei Inter mezben nézik a meccseit, sose mondott egy rossz szót az Interről, jah és egyébként az, hogy ez idáig jutott kellettek azok a sok más dolgok is, amikhez a többi szereplő alkalmatlansága is segített ezt idáig juttatni. Erről valahogy sokan megfeledkeznek. Spalletti pl. 24 órán belül mondott homlok egyenest magának. Hol van itt a hitelesség !? Vagy a vezetőség óvodás szintű hozzáállása ?! Egyes játékosokon a gólnál abszolút érezhető volt, az a " végre itt vagy érzés", gondolok itt elsősorban Skriniar, D'ambrosio, Naigollanra. De persze nyilván gyűlölködni a legkönnyebb, meg egyeseknél divat is. Mindenesetre én nagyon nem örülnék, ha egy juvéba ontaná a gólokat.
Jah és még egy gondolat részemről: ilyen mutatókkal már rég elmehetett volna 2szer ennyi pénzért 5ször jobb csapatba, ő valamiért még sem akart, "csak több pénzt kért" ami szerintem érthető volt.
mike

hvmetal írta: ↑2019.04.04. 15:35 Icardi ebben a vàlsàgos időben feltette az i-re a pontot .
Marhàra nem èrdekel , hogy 60 vagy 100 millió euró ìgy . Legyen a sàrgàk baja .
Dehogynem érdekel, nagyon nem mindegy hogy 10-20-30 vagy 40 milliót bukunk rajta.
Alig van piacképes játékosunk, a kínaiak meg nem fognak 100 milliókat belocsolni játékosokra, erre kár is számítani.
A klub érdeke is hogy minél magasabb összegért tudjuk eladni, sajnos a futball egyben üzlet is.

Ha tud segíteni a céljaink elérésében, akkor játszatni kell, közben a Nord szidja csak nyugodtan, megérdemli.
Nyáron meg adjuk el drágán madridba vagy párizsba, vagy oda ahol hajlandóak tejelni érte.
Az egyik legjobb befejező csatár, lesz érte jelentkező.
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

vivainter írta: ↑2019.04.04. 16:16 Szerintem ez az Icardi ügy bődületesen fel van fújva: azért ő messze nem tett olyat, hogy földhöz vágja a mezt, vagy büszkén tudatja a világgal, hogy Milan szimpatizáns, stb... Bárki bármit is mond 2010 óta ő a klub legnagyobb értéke, és azért az amit a "legnagyobb" szurkolók tegnap bemutattak, az csak őket minősíti. Lehet rá haragudni, nem vitatom, de ettől még nem szar, és nem kell gyűlölni: a gyerekei Inter mezben nézik a meccseit, sose mondott egy rossz szót az Interről, jah és egyébként az, hogy ez idáig jutott kellettek azok a sok más dolgok is, amikhez a többi szereplő alkalmatlansága is segített ezt idáig juttatni. Erről valahogy sokan megfeledkeznek. Spalletti pl. 24 órán belül mondott homlok egyenest magának. Hol van itt a hitelesség !? Vagy a vezetőség óvodás szintű hozzáállása ?! Egyes játékosokon a gólnál abszolút érezhető volt, az a " végre itt vagy érzés", gondolok itt elsősorban Skriniar, D'ambrosio, Naigollanra. De persze nyilván gyűlölködni a legkönnyebb, meg egyeseknél divat is. Mindenesetre én nagyon nem örülnék, ha egy juvéba ontaná a gólokat.
Jah és még egy gondolat részemről: ilyen mutatókkal már rég elmehetett volna 2szer ennyi pénzért 5ször jobb csapatba, ő valamiért még sem akart, "csak több pénzt kért" ami szerintem érthető volt.
Jó , azèrt nem a berobbanò Adriano ő . Top 3 - mas center , sőt top-top , de nem vagyok biztos abban , hogy sok nagy csapatban lenne ő beton kezdő .
Nem ő az àldozat . Sok màs dologròl meg : ha egy női sofőr jön veled szembe egy àltalad helyesen hasznàlt egyirànyù ùtszakaszon 30-al , neked mèg nem kötelező bele is menned, mert ő a hülye.
Igazi az lenne , ha ő is , Spalletti is , meg a Perisic banda eltakarodna vègre.
Ùj Milito , Zanetti kell , nem Icardi .
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Egy kerdes van mara a hirek szerint, Gagliardini vagy Vecino.

Handa
D'Ambrosio-Skriniar-Miranda-Asamoah
Gag/Vecino-Brozovic
Politano-Nainggolan-Perisic
Icardi
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Idiota huzas lenne ha nem Gag kezdene...Brozo mellett jol nyomta.
Sajna a kopasz tud meglepetest okozni 🙁
mike

Cupi írta: ↑2019.04.07. 12:14 Idiota huzas lenne ha nem Gag kezdene...Brozo mellett jol nyomta.
Sajna a kopasz tud meglepetest okozni 🙁
Egyértelműen Gag-nak kellene kezdenie.
De megnézném egyszer Keitát is a kezdőben, és az igazi posztján, balszélsőként....

A bilan kixopott a csalóktól, így győzelem esetén minimum 7 pont előnyünk lenne a negyedik bilannal szemben.
interfan

Vegul Nainggolan maradt ki, es Vecino mint iranyito bekerult:

Handanovic
D'Ambrosio-Skriniar-Miranda-Asamoah
Gagliardini-Brozovic
Politano-Vecino-Perisic
Icardi
mike

interfan írta: ↑2019.04.07. 17:06 Vegul Nainggolan maradt ki, es Vecino mint iranyito bekerult
Vecinonak nem ez a posztja, viszont sajnos Nainggolan is alig tett hozza a jatekhoz.

Nyerni kell, is novelni az elonyt, mert nekunk a legnehezebb a sorsolasunk.
mike

Nagyon bekezdtunk, jo meccs:)
Kenji

Hozzászólás Szerző: Kenji »

Baszdmeg Icardi ha egy gyökér is vagy legalább a ziccert lőnéd be...
R9.

Nem latom a meccset, kozonseg fujolja Icardit vagy semmi xtra?
mike

Jo meccs, jobbak is vagyunk, de a befejezeseknel hianyzik az elesseg.

Politano nagyon jo, de nem tudja berugni a helyzeteit. Mauro is kihagyott egyet.
Skriniar egy szikla.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

mike írta: ↑2019.04.07. 18:52 Jo meccs, jobbak is vagyunk, de a befejezeseknel hianyzik az elesseg.

Politano nagyon jo, de nem tudja berugni a helyzeteit. Mauro is kihagyott egyet.
Skriniar egy szikla.
Nagy harcos, de elég ügyetlen, azt hozzá kell tenni.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Ez a csapat ennyit tud, ez meg ennyire elég. Spalletti sem tudja átlépni a saját árnyékát.
A 9esről meg csak annyit, hogy Lautaroval már csak azért is kiszámíthatatlanabb a játékunk, mert legalább megmer/tud csinálni egy cselt, és húzni valami váratlant. Egyébként ma is csak a sablon...
mike

Csak ezt az allando szelro beivelgetest felejtenenk mar el egyszer.
Piszkosul bosszanto hogy minden egyes tamadasunk egy agyatlan, elcseszett beadassal vegzodik ..
tabi.csaba

Hozzászólás Szerző: tabi.csaba »

Cseréljük már le Icardit,rossz nézni amit művel!
Nem tudja átvenni,fedezni,támadni a labdát!!
Egyszóval fék a csapatban.
PellerG

tabi.csaba írta: ↑2019.04.07. 19:24 Cseréljük már le Icardit,rossz nézni amit művel!
Nem tudja átvenni,fedezni,támadni a labdát!!
Egyszóval fék a csapatban.
Amelyiket laposan gurítva Perisic felpörget a vonal mellett, majd jön ellenünk a kontra (vagyis nem is jut el Icardihoz)?!

Amúgy nem értem, miért nem lehet ilyenkor behozni Keitát...
Azt már hozzá sem teszem, hogy esetleg a posztjára...

De majd Borja felpörgeti a játékot, még jó hogy Spalletti nem tud meglepni már minket :D
Nerazzurri

Hozzászólás Szerző: Nerazzurri »

Konkrétan hányingerem van perisic-től. Szerintem azt kellene gyakoroltatni vele, hogy ellenfélhez adja a labdát, akkor talán eltalálna egy saját csapattársat.
Borzasztó, hogy egy ilyen kaliber stabil kezdő, amióta itt van.
interfan

Ertekelesek:

- FcInter1908:

Skriniar 6,5
Miranda 6,5
Asamoah 6,5
Vecino 6,5
Borja 6,5
Handanovic 6
D'Ambrosio 6
Brozovic 6
Politano 6
Icardi 6
Keita 5,5
Nainggolan 5,5
Gagliardini 5
Perisic 4,5

- PI:

Asamoah 6,5
Vecino 6,5
Politano 6,5
Handanovic 6
D'Ambrosio 6
Skriniar 6
Miranda 6
Brozovic 6
Borja 6
Icardi 6
Gagliardini 5,5
Perisic 4,5

- Calciomercato:

Skriniar 6,5
Miranda 6,5
Vecino 6,5
Politano 6,5
Handanovic 6
D'Ambrosio 6
Asamoah 6
Brozovic 6
Borja 6
Gagliardini 5,5
Nainggolan 5,5
Icardi 5
Perisic 5

- TS:

Skriniar 7
Miranda 6,5
Politano 6,5
Vecino 6,5
Borja 6,5
D'Ambrosio 6
Asamoah 6
Brozovic 6
Gagliardini 6
Keita 6
Icardi 6
Nainggolan 5
Perisic 5

- Tuttomercato:

Skriniar 6,5
Vecino 6,5
Politano 6,5
Borja 6,5
Handanovic 6
D'Ambrosio 6
Miranda 6
Brozovic 6
Asamoah 5,5
Keita 5,5
Gagliardini 5
Icardi 5
Nainggolan 5
Perisic 4,5
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2019.04.08. 10:30-kor.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Lassan utolérjük a Napolit :mrgreen:
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

Borja hogy lehet 6 körüli pontozású, mikor labdába alig ért???
Nem védem perkót mert most se volt egy hűűűde.... viszont ma is rengeteget robotolt! Persze ez az előre játékunkon nem látszódott meg sajna (mondjuk ennyi erővel Politano se volt hasznosabb)

Kicsit úgy érzem mindenki rászállt.... ami valahol jogos is, mert a tudásához mérten gyenge a támadásokban, viszont az akarással hajtással sosincs gond nála! Ami önmagában persze nem elég... na de értitek! Ettől még én is azt mondom hogy kell két jó szélső a csapatba!
mike

En egy igazi karmestert hianyolok.

Agyatlan ez a csapat, osszevissza focizunk, es egy Nainggolantol varjuk hogy iranyitson ?
Brozo kiesese utan total elvesztetettuk a kontrollt. Kiesett az egyetlen kp aki elkerte es elosztotta a labdakat.

Nalam az elsoszamu egy remek playmaker lenne. Nem feltetlen kell 10es poszton, egy Kroos tipusu 8-as is segitene.
interfan

Nerazzurri írta: ↑2019.04.07. 20:08 Konkrétan hányingerem van perisic-től. Szerintem azt kellene gyakoroltatni vele, hogy ellenfélhez adja a labdát, akkor talán eltalálna egy saját csapattársat.
Borzasztó, hogy egy ilyen kaliber stabil kezdő, amióta itt van.
Sajnos az a baj, hogy rettento melyen vagyunk.
Jatekosaink vagy sulyos kozepszerek, vagy total selejtek.
Spalletti pedig szinten latjuk mire kepes, a semmire.
Tipik 0-0, ha makunk vagy nyerunk 1-0-al, na ez a SpallettiInter.

Vannak kisebb fellangolasok, lasd Genoa meccs, de utanna mindig visszaterunk oda, ahol valojaban vagyunk.
Az elkepezels nelkuli, nulla, gyomoszolos, semmibe.
Tamadojatekunk kritikan aluli, mint ahogy a KP kreativitasa is.
Mindent elmond, hogy Martinez es Icardi utan, Gagliardini holtversenyben a 3. a hazigollovolistan.
Mindezt 5 gollal...
Evek ota K.O van a szeleken, amig azzal nem kezdunk valamit, addig ne varjunk semmilyen eredmenyt.

Mivel rivalisaink meg gyengebbek mint mi, ezert a BL meglesz.
De utanna nyaron nagyon nagy takaritas kell vegre.
Dirtylt

Bármennyire úgy néz ki, hogy selejtek a játékosok, szerintem nem azok. Láttuk már egy csomó meccsen az évben, hogy tudnak normálisan játszani. Csak van egy érdekes edzőnk, aki nem tudom mit gyakoroltathat az edzéseken, de biztos nem a kombinatív rövidpasszos játékot. Perisic jegelése egy Pintér Attilánál is alapvető lenne, Keita ide oda pakolása vétek (simán lehozná a bal szélső posztot), a középpálya állandó forgatása botrányos, a labdakihozatalunk egy szar csapat ellen is olyan nehézkes, mintha a Barca lenne az ellenfél. Borja behozatala nehéz helyzetben egy akkora öntökönrúgás, hogy nincsenek rá szavak. A folyamatos ívelgetés az egyetlen fegyverünk, amit Olaszországban egy Seria C-s csapat ki tud védekezni, mivel nálunk nem elsőszándékú beadások vannak, amik egy gyors letámadásból érkeznek, hanem a teljesen tanácstalanságból fakadó "mifaszt csinálja, gyorsan beadom, hátha" típusú a beadások 100%-a. Én elsőre ennyit hibát veszek észre szurkolóként...
Janicsár

Hozzászólás Szerző: Janicsár »

Szerintem beazédes, hogy kevés játékos jött ugy hozzánk hogy azt mondtuk "ő egy szar". Tehát előtte azért nyujtottak más csapatban egy normális szintet. Az a baj h nalunk a kopasz ezt a szintet sem tudja kihozni belőlük.
interfan

Janicsár írta: ↑2019.04.08. 09:27 Szerintem beazédes, hogy kevés játékos jött ugy hozzánk hogy azt mondtuk "ő egy szar". Tehát előtte azért nyujtottak más csapatban egy normális szintet. Az a baj h nalunk a kopasz ezt a szintet sem tudja kihozni belőlük.
En inkabb ugy kozelitenem meg, hogy keves jatekosra mondtuk, hogy na o igazan komoly erosites.

Mert az hogy valaki hoz egy atlag szintet, az komolyabb celokra nem eleg.
Persze nem lehet sehol sem 22 klasszis minosegi jatekos.
De az a baj, hogy nalunk minosegi alig-alig akad.

Mennyisegre mentunk, es nem a minosegre.
Atlagos, kozepszer jatekosokkal, meg sosem leszunk tobb, mint egy 3-4.hely.

Mindehhez meg jonnek Spalletti agymenesei, elkepezelestelen taktikaja, es meg is van miert vagyunk ott ahol.
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Valahol szenzacios hogy ilyen jatekosokkal BL indulast ero helyen allunk! Mondjuk ez egyben kritika a Serie A ra nezve!
Az Inter "jateka" konkretan nezhetetlen. Semmi elkepzeles, semmi tudatosan felepitett jatek nincs vagy nem lehet felfedezni, esetleges az egesz!
Ezzel a jatekos anyaggal is lehetne szebb, jobb jatekot csinalni kozel azonos eredmennyel! Azzal vitatkozni hogy ennel elorebb nem lehetnenk szerintem barki is a vezetoedzo nem nagyon lehet!
Nem tudom miert van az hogy tavaly egesz jol nezett ki a csapat jateka mert volt iranyitonk, erre hoztunk arra a posztra egy nem iranyitot.....Ez hogy tortenhetett meg????? Ezert tartunk most itt!
Forza INTER!!!
PellerG

Janicsár írta: ↑2019.04.08. 09:27 Szerintem beazédes, hogy kevés játékos jött ugy hozzánk hogy azt mondtuk "ő egy szar". Tehát előtte azért nyujtottak más csapatban egy normális szintet. Az a baj h nalunk a kopasz ezt a szintet sem tudja kihozni belőlük.
A legnagyobb meccseken hajtunk, darálunk, mintha focizni is egész korrektül tudnánk (Milan, Juve, Spurs, Barca ellen), egyébként meg KO, nézhetetlen, még a motivációt is ritkán látni.
interfan

Inter101 írta: ↑2019.04.08. 10:49 Valahol szenzacios hogy ilyen jatekosokkal BL indulast ero helyen allunk! Mondjuk ez egyben kritika a Serie A ra nezve!
Az Inter "jateka" konkretan nezhetetlen. Semmi elkepzeles, semmi tudatosan felepitett jatek nincs vagy nem lehet felfedezni, esetleges az egesz!
Ezzel a jatekos anyaggal is lehetne szebb, jobb jatekot csinalni kozel azonos eredmennyel! Azzal vitatkozni hogy ennel elorebb nem lehetnenk szerintem barki is a vezetoedzo nem nagyon lehet!
Nem tudom miert van az hogy tavaly egesz jol nezett ki a csapat jateka mert volt iranyitonk, erre hoztunk arra a posztra egy nem iranyitot.....Ez hogy tortenhetett meg????? Ezert tartunk most itt!
Forza INTER!!!
Na igen, nagyon jol leirtad a lenyeget.
Ugyanigy gondolom en is.
Abel15

Hozzászólás Szerző: Abel15 »

Inter101 írta: ↑2019.04.08. 10:49 Valahol szenzacios hogy ilyen jatekosokkal BL indulast ero helyen allunk! Mondjuk ez egyben kritika a Serie A ra nezve!
Forza INTER!!!
Megy a piros pont!!!! ;)
mike

Inter101 írta: ↑2019.04.08. 10:49 Valahol szenzacios hogy ilyen jatekosokkal BL indulast ero helyen allunk!

Ezzel a jatekos anyaggal is lehetne szebb, jobb jatekot csinalni kozel azonos eredmennyel!
Érdekes mert a két mondatod kissé ellentmond egymásnak, de mégis, mindkettőben igazad van 8-)

Magam sem értem, mert sokszor úgy érzem ez a keret maximum egy BL helyre jó, máskor meg azt hogy sokkal több van a csapatban ennél. Ha helyezésben nem is, de játékminőségben mindenképpen.
Dirtylt

Ott lehet a kutya elásva, hogy nem minden poszton rossz a játékosanyag, csak össze kellene rakni őket, és valami taktikát kitalálni nekik. Nem akarom mindig ekézni az edzőt, de szerintem 90%-ban az ő sara a mutatott játék. Sajnos nyuszi a mai top labdarúgáshoz. Emellett nagyon lassan reagálja le a dolgokat. Hányszor mondtuk azt, hogy Perisic nem lehet már kezdő, mert semmit nem csinál. Ha jól emlékszem 12 rossz meccse után egyszer padoztatta, jött Keita, jól játszott, de a következő meccsen már újra csere volt. Szerintem már régen megbukott az az edzői filozófia, hogy van egy filozófiám, taktikám, és fixen azt kell játszani. Ehhez 25 játékosnak kell idomulnia. De ha a keretre szabna valamiféle taktikát, akkor csak 1 embernek kell változtatnia. Tavaly jól ment Spalettinek a játékosok ösztönzése a szezon végén, csapatként játszottunk, ez is elmúlt már. Reform kell, máshogy nem fogunk előrébb jutni. És azt mondom, hogy kieshetünk a BL csoportból, de ne úgy ahogy a PSV ellen tettük.
drtie

Hozzászólás Szerző: drtie »

Lehetne indítani egy szavazást, hogy a következő cikk ismeretében Ti kit kezdetnétek és Spaletti kit preferál kezdőként a következő meccsen. Lautaro? Icardi? Esetleg mindketten egyszerre? ;)
https://www.football-italia.net/136820/ ... happy-play
Festa

drtie írta: ↑2019.04.10. 13:02 Lehetne indítani egy szavazást, hogy a következő cikk ismeretében Ti kit kezdetnétek és Spaletti kit preferál kezdőként a következő meccsen. Lautaro? Icardi? Esetleg mindketten egyszerre? ;)
Icardinak pár meccse van,Lautaroé a jövő.Mi a kérdés? :(
mike

Dirtylt írta: ↑2019.04.08. 16:16 Ott lehet a kutya elásva, hogy nem minden poszton rossz a játékosanyag, csak össze kellene rakni őket, és valami taktikát kitalálni nekik. Nem akarom mindig ekézni az edzőt, de szerintem 90%-ban az ő sara a mutatott játék. Sajnos nyuszi a mai top labdarúgáshoz. Emellett nagyon lassan reagálja le a dolgokat.
Azt hiszem kevés fórumozó vitatkozna ezekkel a megállapításokkal :)
Conte nyilván jobb edző nála, de hendikeppel indul, óriásit kell alakítania hogy elnézzük neki a zebracsíkokat.
drtie

Hozzászólás Szerző: drtie »

Festa írta: ↑2019.04.10. 13:46
drtie írta: ↑2019.04.10. 13:02 Lehetne indítani egy szavazást, hogy a következő cikk ismeretében Ti kit kezdetnétek és Spaletti kit preferál kezdőként a következő meccsen. Lautaro? Icardi? Esetleg mindketten egyszerre? ;)
Icardinak pár meccse van,Lautaroé a jövő.Mi a kérdés? :(
Spaletti is így látja vajon? ;)
interfan

Visszatert DeVrij a kezdobe, viszont Martinez hiaba epult fel, Icardi maradt a kezdoben.
Brozovic helyett pedig Borja kezd.

Kezdo:

Handanovic
D'Ambrosio-DeVrij-Skriniar-Asamoah
Vecino-Borja
Politano-Nainggolan-Perisic
Icardi
Válasz küldése