Megvan a második:)
Nagyon szenvedős 3 pont ez,de lehet ez kell most.
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
Azért én még izgulok
Ebben egyetértek.Ugyanezt éreztem.
Igen, szépen végigmozizta a helyzetetversenyszellem írta: ↑2019.05.19. 21:54 azert Mirinda is csak rutinból akarja lehozni a meccseket mar, kicsit nagyobb sprinttel esetleg a csatar elott maradt volna ahelyett hogy moge helyezekedve varna hogy a fejere pottyan a labda
![]()
![]()
Ha Spallettiben van némi vér akkor ma lemond! A vezetőség is elmegy amúgy a picsába...és ezt most nem szeretném kifejteni gondolom mindenki tudja mire gondoltam!Cupi írta: ↑2019.05.19. 22:05 Az a baj most pesszimista vagyok mert az Empoli a benmaradásért fog küzdeni nálunk meg az edző és kb egy csomó játékos tudja, hogy nyáron lelép...így mennyire fogja őket érdekelni a BL hely?Hihetetlen szégyen lenne ha 5.-ek lennénk és a nálunk is hulladékabb milan akit oda vissza vertünk megelőzne....
![]()
![]()
Az meg, hogy az Gasperini féle atalanta lesz a 3.......világ égés
Szerintem meg ki kellene rúgni és jöjjön bárki aki 1 meccsre feltüzeli a játékosokat. Edzőváltás után általában ha csak pár meccsre is de lendületet kapnak a csapatok. Nekünk csak 1-re kéne.
Mivel ezt a csapat elengedte (elég korán),ezért kevésbé fáj.Cupi írta: ↑2019.05.19. 22:05 Az a baj most pesszimista vagyok mert az Empoli a benmaradásért fog küzdeni nálunk meg az edző és kb egy csomó játékos tudja, hogy nyáron lelép...így mennyire fogja őket érdekelni a BL hely?Hihetetlen szégyen lenne ha 5.-ek lennénk és a nálunk is hulladékabb milan akit oda vissza vertünk megelőzne....
![]()
![]()
Az meg, hogy az Gasperini féle atalanta lesz a 3.......világ égés
aAGólnál hibázott,de egyébként a legjobb emberünk volt.versenyszellem írta: ↑2019.05.19. 21:54 azert Mirinda is csak rutinból akarja lehozni a meccseket mar, kicsit nagyobb sprinttel esetleg a csatar elott maradt volna ahelyett hogy moge helyezekedve varna hogy a fejere pottyan a labda
![]()
![]()
A SPal otthon verte a Laziot,Juvét és a Romát pl oda vissza.Tombi1986 írta: ↑2019.05.19. 22:36 Spaletti nem fog lemondani, kell neki a lelépési pénz...
Sajnos várható volt! Nem kel izgulni, mivel a Milan sem fog az utolsó fordulóban nyerniamúgy katasztrófa volt az idei szezon és indult az Icardi botránnyal, de a nyári igazolások és csődöt mondtak! Nagyon gyenge a Seria A színvonala!
Conte pedig jönni fog, szerintem már alá is van a szerződés!