Lukaku-ért 80 millió, az egy vicc.interfan írta: ↑2019.06.19. 18:04 Gazzetta az uj erkezokkel foglakozik.
Kiternek arra, hogy kb majdnem 180m kell a sokat emlegetett 4 jatekosra:
- Lazaro 25m
- Barella 50m
- Dzeko 22m
- Lukaku 80m
Ezek a klubbok keresei.
Ellenben a Gazzetta szerint, a mi ajanlataink ezek:
- Lazaro 20m + bonuszok
- Barella 40m + bonuszok
- Dzeko 13m
- Lukaku 60m
Átigazolási pletykák (Calcio mercato)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- Süti
Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)
- interfan
Ausilio egy mai interjuban elmondta, a minosegre teszuk a hangsulyt most nyaron, es nem a mennyisegre.
3-4 minosegi jatekost akarunk igazolni.
Conte pedig ertekeli a jelenlegi allomanyt, es naponta 10x beszelnek a legfrisebb hirekrol.
Kozben a Gazzetta teljes megujulasrol ir, egy " China Revolution" cimmel.
Ennek alapveto pontjai a Gazzetta szerint:
- Uj stadion
- Pirelli helyett uj foszponzor
- Egy top jatekos erkezese a nyaron
3-4 minosegi jatekost akarunk igazolni.
Conte pedig ertekeli a jelenlegi allomanyt, es naponta 10x beszelnek a legfrisebb hirekrol.
Kozben a Gazzetta teljes megujulasrol ir, egy " China Revolution" cimmel.
Ennek alapveto pontjai a Gazzetta szerint:
- Uj stadion
- Pirelli helyett uj foszponzor
- Egy top jatekos erkezese a nyaron
- mike
Helyes, mondjuk az eddigi hírek több játékosról szóltak (Godin, Lazaro, Barella, Kovacic, Dybala, Lukaku, Dzeko)
Tényleg a minőség és ár/érték arány a lényeg, a mennyiség eddig is megvolt
A fiatalokat meg nem szabad beáldozni (Bastoni, Dimarco, Pinamonti, Esposito, Salcedo), max kölcsönadni.
Én a Barella üzletbe sem raknám bele egyiket sem. Dimarco sok pletykában olvasható, pedig simán elsőszámú olasz balbekk lehet 1-2 éven belül.
- interfan
Godin mar eleve megvan, ot ne vegyuk szerintem bele ebbe a 3-4-be.mike írta: ↑2019.06.20. 12:38Helyes, mondjuk az eddigi hírek több játékosról szóltak (Godin, Lazaro, Barella, Kovacic, Dybala, Lukaku, Dzeko)
Tényleg a minőség és ár/érték arány a lényeg, a mennyiség eddig is megvolt((
A fiatalokat meg nem szabad beáldozni (Bastoni, Dimarco, Pinamonti, Esposito, Salcedo), max kölcsönadni.
Én a Barella üzletbe sem raknám bele egyiket sem. Dimarco sok pletykában olvasható, pedig simán elsőszámú olasz balbekk lehet 1-2 éven belül.
Lukaku v Dybala volt mindig is, a ketto kozul az egyik.
Lazaro, Barella, Dzeko, es egy kiegeszito KP.
Szoval kb 5 uj jatekossal kell szamolni.
Mondjuk hogy Dzeko mennyire minoseg, meg a kiegeszito KP, az mar egy masik kerdes...
Viszont a fiatalokat tenyleg nem szabad.
Nem kell ujabb Zaniolo ugy...
Akkor menjen csak Barella a PSG-be, mint hogy mi bebukjunk egy Pinamonti, Bastoni, Espositot.
50m-ert van mas "minosegi" KP is nem csak Barella...
-
Dirtylt
Olyan jó érzés olvasni azt, hogy a Roma 70millió eurót szeretne kapni a 19 éves olasz válogatott Zaniolioért.........
A tavalyi évben a transzferguruink összehoztak kb 100millió mínuszt Zainolioból Icardiból és Naiggolanból. Ha az ilyeneknek vége szakad, akkor már megérte Conte meg Marotta.
- alwin91
Biztos, hogy nagyot buktunk Zaniolo elengedésével, de szerintem túl nagy a hype a srác körül. Ügyes meg minden, de egy felnőtt szezon van mögötte, támadó középpályásként 4 gól 2 gólpassz. Elvileg nem is nyújtott egyenletes teljesítményt sem (Romas kommentekben olvastam). És már ilyen 70 milliókkal dobálózunk? Nevetséges az egész.
- mike
Lehet belőle 70 milliós játékos, és idióták voltunk hogy elengedtük, de jelenleg ettől még nagyon messze van.
Annyira gyenge az olasz felhozatal, hogy azonnal új Tottinak van kikiáltva aki fiatal és mutat valamit.
- Cupi
Tuttosport szerint /reméljük nagy kamu/ Perisic marad ha 40-45 milliónál kevesebbért érkezik ajánlat érte.
Szóval ah ez igaz, akkor tuti marad....
Megint az lesz végig duzzogja augusztust...
Megint az lesz végig duzzogja augusztust...
- Festa
- interfan
Sky azaz DiMarzio szerint ujra felmerult Arnautovic neve.
Amennyiben Dzekot nem engedi el a Roma 13-14m-ert, abban az esetben Arnautovic lehet az alternativa.
West Ham allitolag 25m-t ker erte.
Arnautovic allitolag nagyon szeretne csatlakozni hozzank, es az ugynoke mar fel is vette a kapcsolatot a vezetoinkel.
Szinten a Sky szerint a Fior erdeklodik Borja Valeroert.
2-3m-t kerunk erte.
Amennyiben Dzekot nem engedi el a Roma 13-14m-ert, abban az esetben Arnautovic lehet az alternativa.
West Ham allitolag 25m-t ker erte.
Arnautovic allitolag nagyon szeretne csatlakozni hozzank, es az ugynoke mar fel is vette a kapcsolatot a vezetoinkel.
Szinten a Sky szerint a Fior erdeklodik Borja Valeroert.
2-3m-t kerunk erte.
-
matyinter
Arnautovic? Április 1 van?
- interfan
-
matyinter
Ha ilyen nevek merulnek fel, akkor ne nagyon remenykedjunk. A 200 milliobol szep lassan par honap alatt eljutunk Arnautovichoz es Sensihez.
Ne legyen igazam, illetve meg el sem kezdodott a mercato, de ennek ugyanolyan kinezete van, mint az elmult par evben.
Ne legyen igazam, illetve meg el sem kezdodott a mercato, de ennek ugyanolyan kinezete van, mint az elmult par evben.
- interfan
Arnautovic Dzeko helyett merult fel.
Mivel jobb mondjuk Dzeko?
Kiegeszito KP-t a padra meg nem fogunk 50m-t fizetni.
Kovacic, Sensi nem gondolom hogy nagy kulonbseg van...
Pont a hetekben merult itt fel, hogy a "padra is kell igazolni".
Most hogy vannak "kiegeszito" nevek, mar egybol szar minden...
A 200m meg tovabbra sem ertem, hogy egyaltalan honnan jott.
Soha nem volt arrol szo, hogy az eladasokon kivul, 200m-t fogunk kolteni, es -200m-s mercatot zarunk.
Ilyet egy Real, PSG, Barca, Juve Pool nem csinal, nem hogy mi...
-
R9.
Hat dzeko azert klasszis arnahoz kepest
Arna volt az uj ibra aztan ment a sullyesztobe bar en birom a csavot
Arna volt az uj ibra aztan ment a sullyesztobe bar en birom a csavot
- interfan
Csak hogy mindenki a helyen kezelje a dolgokat, es legyen viszonyitasi alapunk:
http://m.nemzetisport.hu/spanyol_labdar ... ll-2707159
Egy Real nem tud -200m-s mercatot zarni, akkor mi ezt hogy varhatjuk el?
Ismetlem mi az Internel...
Ahogy itt is irjak, a FFP eloirja, hogy az eladas-vasarlas kozott nem lehet tobb mint 100m euro.
( Persze kiskapukkal kihasznalhato hogy -130-150m korul engedjen az UEFA, de ehhez olyan bevetelek kellenek, amik a vilag elit top 5-6 csapatnak van csak)
Egyszoval mar az is egy oriasi dolog lenne az Internel, ha eladasokon felul 100-120m-t raforditunk a mercatora...
Ahogy itt is irjak, a FFP eloirja, hogy az eladas-vasarlas kozott nem lehet tobb mint 100m euro.
( Persze kiskapukkal kihasznalhato hogy -130-150m korul engedjen az UEFA, de ehhez olyan bevetelek kellenek, amik a vilag elit top 5-6 csapatnak van csak)
Egyszoval mar az is egy oriasi dolog lenne az Internel, ha eladasokon felul 100-120m-t raforditunk a mercatora...
- Cupi
Dzeko 30 évesen klaszisokkal volt jobb mint most Arna (30 most ha jól tudom).
- interfan
UI:interfan írta: ↑2019.06.21. 10:37 Csak hogy mindenki a helyen kezelje a dolgokat, es legyen viszonyitasi alapunk:
Ezt figyelembe veve kell szerintem az egesz mercatohoz allni.
Es az elmult evek utan, oriasi elorelepes lenne, ha 100m felett tudnak kolteni.
Az pedig mar a vezetoinkel all, hogy ezt a maximum engeded befektetett 100-120m-t hogy koltjuk el.
- Cupi
De ők ténylegesen költöttek és bemutatták a játékosokat is. Mi csak beszélünk róla. Jelenleg minden csak pletyka és kb 43 milliót költöttünk ha jól tudom. (Politano, Salcedo, stb.)interfan írta: ↑2019.06.21. 10:37 Csak hogy mindenki a helyen kezelje a dolgokat, es legyen viszonyitasi alapunk:
Ott már azért beszélnek erről mert el is költötték. Nálunk eddig csak feltételezések vannak.
- interfan
Ez oke.Cupi írta: ↑2019.06.21. 10:45De ők ténylegesen költöttek és bemutatták a játékosokat is. Mi csak beszélünk róla. Jelenleg minden csak pletyka és kb 43 milliót költöttünk ha jól tudom. (Politano, Salcedo, stb.)interfan írta: ↑2019.06.21. 10:37 Csak hogy mindenki a helyen kezelje a dolgokat, es legyen viszonyitasi alapunk:
Ott már azért beszélnek erről mert el is költötték. Nálunk eddig csak feltételezések vannak.
De azzal is tisztaban kell lenni, hogy ennyi az az osszeg, amit max minuszba zarhatunk.
100-120m minusz mar rengeteg, es lehet belole igazolni.
Szabalyok ennyit engednek.
Nem lehet irrealis, es kivitelezhetlen dolgokat elvarni, hogy majd eladasokon kivul 200m-t koltunk.
Szabalyok sem engedik ezt.
Igy is a maximalis raforditast igertek a Kinaiak Contenak, es amirol cikkeznek is a lapok, az a maximum osszeg 100-120m.
Eladasokat kellene okosan csinalni, es akkor lenne meg mibol igazolni.
-
bali06
Kit akarsz eladni? Borjat 3millioert vagy Mariot 20ert? Nincs piacképes jatekosunk, szoval az eladasok kizartak. De Mariora visszaterve ot megtudtuk venni 45millioert meg Barbosat 40ert, es akkor minuszban zarni a mercatot, de most mar oriasi csoda lenne ez.interfan írta: ↑2019.06.21. 11:13Ez oke.Cupi írta: ↑2019.06.21. 10:45De ők ténylegesen költöttek és bemutatták a játékosokat is. Mi csak beszélünk róla. Jelenleg minden csak pletyka és kb 43 milliót költöttünk ha jól tudom. (Politano, Salcedo, stb.)interfan írta: ↑2019.06.21. 10:37 Csak hogy mindenki a helyen kezelje a dolgokat, es legyen viszonyitasi alapunk:
De azzal is tisztaban kell lenni, hogy ennyi az az osszeg, amit max minuszba zarhatunk.
100-120m minusz mar rengeteg, es lehet belole igazolni.
Szabalyok ennyit engednek.
Nem lehet irrealis, es kivitelezhetlen dolgokat elvarni, hogy majd eladasokon kivul 200m-t koltunk.
Szabalyok sem engedik ezt.
Igy is a maximalis raforditast igertek a Kinaiak Contenak, es amirol cikkeznek is a lapok, az a maximum osszeg 100-120m.
Eladasokat kellene okosan csinalni, es akkor lenne meg mibol igazolni.
Szerintem a tobbieket se az zavarja, hogy ezek a jatekosokat hoztak szóba, hanem, hogy a klasszis vagy nagy remenyu jatekosoktol minden évben eljutunk oda, hogy jonnek a kozepszerek. Sőt idén meg azt is lenyilatkoztak, hogy ez lesz az egyik legjobb mercato erre mar jonnek a Sensi, Arnautovic nevek a mercato nyitasa elott.
-
Dirtylt
Legalább annyival előrébb vagyunk, hogy Spallettivel szemben Conte valamennyire reálisabban látja a klub lehetőségeit. Nekem rohadtul szimpatikus az, hogy bár Dzekót szeretné, mégis keres alternatívát, ha magasnak találják a kért árakat. Úgy gondolom, hogy ez a félig menedzser státusz már jó út ahhoz, hogy az edző olyan játékost kapjon, akit ténylegesen akar, de ne kelljen érte mindent feláldozni. Barella megvétele is egy igazi harc, Marotta kijelentette, hogy nem megyünk bele egy licitháborúba. Ez a helyes hozzáállás, mert meg kell törni már valakinek ezt az "Inter átkot", hogy 2010 óta mindig rosszul igazoltunk, szinte nem volt piacképes játékosunk, Icardit az újságírók szerint a fél világ akarta, erre most vakarja mindenki a fejét, hogy lefelezte az értékét fél évnyi durcival. Eddig átigazolási téren szerintem a leglúzerebb csapat voltunk a Milan mellett, legyünk végre a legprofibbak!
- Cupi
Ez jó lenne csak félek ebből sem lesz sok pénzünk.
Borja - 3 millió max
Candrev - marad ha jól olvasom
Icardi - 50 jelenleg kb. Szerencsénk van 60
Perisic - 25-öt ha kapnánk érte már álom lenne de a klub 40-et kér, kb maradni fog szóval innen sem lesz bevétel.
J. Mario - 20 millió ha szerencsénk van. /esélyes kölcsönben megy szerintem/
Dalbert - 15 milliónál szerintem az életbe nem fizetne senki többet. Tartok tőle kölcsönben megy max.
Vecino - Ha jól tudom maradni fog de szerintem érte se adnának többet 15-nél.
Van még valaki?
-
bali06
Igen, az ígéretes fiataljaink mennek majd Sensiert cserebe es utana nezunk majd, hogy ok ilyen jok es majd par ev mulva 50ert akarjuk megvenni..Cupi írta: ↑2019.06.21. 12:24Ez jó lenne csak félek ebből sem lesz sok pénzünk.
Borja - 3 millió max
Perisic - 25-öt ha kapnánk érte már álom lenne de a klub 40-et kér, kb maradni fog szóval innen sem lesz bevétel.
Dalbert - 15 milliónál szerintem az életbe nem fizetne senki többet. Tartok tőle kölcsönben megy max.
Van még valaki?
- interfan
Ami szerintem a realitas lehet:Cupi írta: ↑2019.06.21. 12:24Ez jó lenne csak félek ebből sem lesz sok pénzünk.
Borja - 3 millió max
Van még valaki?
Miranda 3m
Dalbert 5m
Borja 2m
Vecino 15m
Mario 15m
Perisic 15m
Icardi 50m
Ez kb: 105m
Ehhez johet meg esetleg par fiatal.
Barbosa, Vanheusden, Karamoh, Dimarco, Emmers.
+ a jelenlegi Primaverabol Rizzo, Gavioli, (ertuk allitolag 8m-t fizet a Genoa) Merola.
- Cupi
De ez sajna nem lehet mert 15-ért az életbe nem adjuk oda Perisicet senkinek és tartok tőle Dalbert-ért is sokkal többet várunk mint 5 millió. Az, hogy kellenek e valakinek többért az egy más kérdés.interfan írta: ↑2019.06.21. 12:46
Ami szerintem a realitas lehet:
Miranda 3m
Dalbert 5m
Borja 2m
Vecino 15m
Mario 15m
Perisic 15m
Icardi 50m
+ a jelenlegi Primaverabol Rizzo, Gavioli, (ertuk allitolag 8m-t fizet a Genoa) Merola.
- interfan
Meglatjuk...Cupi írta: ↑2019.06.21. 13:05De ez sajna nem lehet mert 15-ért az életbe nem adjuk oda Perisicet senkinek és tartok tőle Dalbert-ért is sokkal többet várunk mint 5 millió. Az, hogy kellenek e valakinek többért az egy más kérdés.interfan írta: ↑2019.06.21. 12:46
Ami szerintem a realitas lehet:
Miranda 3m
Dalbert 5m
Borja 2m
Vecino 15m
Mario 15m
Perisic 15m
Icardi 50m
Contenak nagyon nem kellenek a bomlasztok...
Telen 25m-s kotelezo opcioval adtuk volna.
Azota meg lejjebb ment az erteke, ezt pontosan tudhatjuk.
Ilyen elmebeteg TS cikkekel meg foglalkozni felesleges...
Amit irtam eladasok + fiatalok, bejohet belole kb 150m.
+ az eleve befektett felso hatar 100-120m, az mar 250-270m amibol lehet vasarolni.
Ami azert sok mindenre eleg.
- Abel15
Ez az FFP egy szemét mocskos dolog, mert akiknek előtte drága játékosaik voltak,azok most jó pénzért tudnak kiárusítani-és így vásárolni-akiknek meg nem azok meg szophatnak,mert nem tudnak egyensúly csinálni eladásokból mert karcsú olcsó a keret!!!
Lehet hogy rosszul fogalmaztam,de megint a kiesebb csapatok szívnak,hiába -mondjuk- lett több lé!!!!

Lehet hogy rosszul fogalmaztam,de megint a kiesebb csapatok szívnak,hiába -mondjuk- lett több lé!!!!
- mike
Nyilván senki nem is várt el - 200 milliós mercatót, nem is olvastam itt ilyet.interfan írta: ↑2019.06.21. 12:46 Ami szerintem a realitas lehet:
Miranda 3m
Dalbert 5m
Borja 2m
Vecino 15m
Mario 15m
Perisic 15m
Icardi 50m
Jó helyen tapogatóztok szerintem, minél többet ki kell árulni a Conténak felesleges illetve renitens emberekből.
Itt még erősen alsó határra is írtad az értékeket, ebból látszik hogy 100 miliót biztosan össze tudnánk szedni.
És akkor el lehet a 200 milliót költeni, amit viszont már el is várnék, és nyilván Conte is is tudná pacskolni:D
Elköltöttünk már 45 milliót, a maradék 155-be beleférne Lazaro, Barella, Lukaku, Dzeko, és még legalább 1-2 kiszemelt.
Nem olyan vészes a helyzet, csak tudjunk eladni.....sajnos ez a legnehezebb feladat.
- interfan
Ma egesznap a Sassuoloval targyaltunk.
Eloszor a Sass elnokevel, aki elmondta Sensi is komoly tema.
Majd Sensi ugynoke volt az Inter kozpontban.
Sensi ugynoke a targyalas utan elmondta, jo megerezesi vannak, es kovetkezo nehany oraban varhatok hirek.
Sky es DiMarzio szerint meg is tortent a megallapodas, mind a jatekossal, mind a Sassuoloval a mai napon.
Ennek ertelmeben penz + Vergani = Sensi uzlet lehet.
DiMarzio szerint a transzfer osszerteke kb 30m euro lesz.
Legfrisebb hirek szerint, 5m kolcson + jovore 25m-s sima opcio lett az uzlet vege.
Vergani pedig most 5m-ert a Sassuoloba kerul.
Sensi 1 + 4 eves szerzodest ir ala.
Evenkenti 1,8m-s fizetessel.
Eloszor a Sass elnokevel, aki elmondta Sensi is komoly tema.
Majd Sensi ugynoke volt az Inter kozpontban.
Sensi ugynoke a targyalas utan elmondta, jo megerezesi vannak, es kovetkezo nehany oraban varhatok hirek.
Sky es DiMarzio szerint meg is tortent a megallapodas, mind a jatekossal, mind a Sassuoloval a mai napon.
Ennek ertelmeben penz + Vergani = Sensi uzlet lehet.
DiMarzio szerint a transzfer osszerteke kb 30m euro lesz.
Legfrisebb hirek szerint, 5m kolcson + jovore 25m-s sima opcio lett az uzlet vege.
Vergani pedig most 5m-ert a Sassuoloba kerul.
Sensi 1 + 4 eves szerzodest ir ala.
Evenkenti 1,8m-s fizetessel.
- mike
Sensi nem rossz, remelem nem Barella helyett jott, hanem mindketten erkeznek.
Amugy a deal oke, ha bevalik megvesszuk, ha meg nem akkor mehet vissza.
A videok alapjan ugyes, es nekem total Barella, Verratti tipusu kp-nak latszik
Amugy a deal oke, ha bevalik megvesszuk, ha meg nem akkor mehet vissza.
A videok alapjan ugyes, es nekem total Barella, Verratti tipusu kp-nak latszik
- Cupi
Nézegettem a statokat, egy erős közepes, olyan semmilyen. Nem rossz de nem is kiemelkedő. Ha Barella helyett jött akkor az gáz, ha Valero helyett a padra akkor az úgy oké. Főleg kölcsönbe.
Első bejelentésnek mondjuk szerintem senki nem egy Sensit várt de még van idő.
- interfan
Erdemes amugy a Copat figyelni.
Alexis Sanchez ujra meccs legjobbja, es ujra gol.
2 meccs = 2 gol 1 golpassz 2x meccs embere.
Lehet a MU-ban szar volt, de hany meg hany ilyet lattunk mar.
Anno eleg megnezni Tevezt.
Mindenki temette, szar a MU-ban, elvitte a Juve, es a Seria A egyik, hanem a legjobb tamadoja volt.
Nagyon kellene egy Alexis szeru, agilis, jol cselezo, kreativ, ugy mond "univerzalis" tamado.
Mert az eddigi Lukaku, Dzeko, Martinez, Politano sor keves.
- Ha Lukaku-Dzeko kezd, az a total K.O.
Ket boja, nulla kreativitas, egyik sem tud egy darab cselt megcsinalnk.
- Martinez nem rossz, nagy lehetoseg van benne.
De fixen ra epiteni mint kezdo, arra meg szerintem nem erett meg.
- Politano meg kuzd, hajt, de o nem egy kezdoszint.
Szoval en oszinten remelem, felmerul meg Sanchez, vagy egy hozza hasonlo tamado.
Mert a Lukaku-Dzeko kezdotol meg a gondolat is elriaszt...
Alexis Sanchez ujra meccs legjobbja, es ujra gol.
2 meccs = 2 gol 1 golpassz 2x meccs embere.
Lehet a MU-ban szar volt, de hany meg hany ilyet lattunk mar.
Anno eleg megnezni Tevezt.
Mindenki temette, szar a MU-ban, elvitte a Juve, es a Seria A egyik, hanem a legjobb tamadoja volt.
Nagyon kellene egy Alexis szeru, agilis, jol cselezo, kreativ, ugy mond "univerzalis" tamado.
Mert az eddigi Lukaku, Dzeko, Martinez, Politano sor keves.
- Ha Lukaku-Dzeko kezd, az a total K.O.
Ket boja, nulla kreativitas, egyik sem tud egy darab cselt megcsinalnk.
- Martinez nem rossz, nagy lehetoseg van benne.
De fixen ra epiteni mint kezdo, arra meg szerintem nem erett meg.
- Politano meg kuzd, hajt, de o nem egy kezdoszint.
Szoval en oszinten remelem, felmerul meg Sanchez, vagy egy hozza hasonlo tamado.
Mert a Lukaku-Dzeko kezdotol meg a gondolat is elriaszt...
- mike
Kovezzetek csak meg, de en hoznam Alexist. Szerintem ő az MU rendszer aldozata, ott mostanaban senki sem viragzott, inkabb ellenkezoleg..
A magas fizuja miatt a vetelara sztem alacsony, ami nekunk elony.
Jatszott mar olaszban, 30 evesen meg sok lehet benne.
Dybala eselytelen, Jamest nem is akartuk...talan Alexis?
Csomagban Lukakuval eleg nagyot szolna;))
- interfan
Teljesen egyetertek.mike írta: ↑2019.06.22. 07:43 Kovezzetek csak meg, de en hoznam Alexist. Szerintem ő az MU rendszer aldozata, ott mostanaban senki sem viragzott, inkabb ellenkezoleg..
Lukakut is megtudtuk gyozni 8m-s fizuval.
Es egyszeruen kell egy kreativ ember elore.
Mert a Dzeko-Lukaku paros a kreativitas halala lenne...
MU-ban nem egy jatekos bukott, es volt szar szezonja.
30 eves, 2 eve a vilag legjobbjai kozt volt emlegetve.
Olaszban konnyen ujjaszulehetne, lasd Tevez.
30m korul megkellene probalkozni.
Lukaku-Sanchez = 100m, abszolult kiraly lenne.
Lukaku, Sanchez, Martinez, Politano, Dzeko.
Tokeletes tamadosor lenne.
Lehetne 3-5-2, de akar 3-4-2-1 is, lenne opcio.
- interfan
Gazzetta, TS, es a Corriere is megerositi amit tegnap a Sky lehozott elsonek, mindenben megallapodtunk Sensivel.
5m kolcson + 22m-s sima opcio, a jatekosnak pedig 1,8m-s fizu evente, es 1 + 4 eves szerzodes.
A Sassuolo pedig 5m-ert megveszi tolunk Verganit.
Hivatalos bejelentes juli 1 utan varhato.
Szinten juli 1 utan varhato Godin es Lazaro bejelentese is.
A fiatal Agoume erkezese szinten akkor varhato.
Gazzetta es a TS szerint is, a Barella uzlet lezarasa a kovetekzo cel.
40m a vegleges ajanlatunk.
Nem adjuk sem Pinamontit, sem Bastonit, sem Espositot, hiaba akarja oket a Cagliari.
Nem lesz ujabb Zaniolo uzlet.
Amennyiben erre a 40m-ra nemet mond a Cagliari, akkor a Sky szerint Van de Beek lehet az elso szamu alternativa.
5m kolcson + 22m-s sima opcio, a jatekosnak pedig 1,8m-s fizu evente, es 1 + 4 eves szerzodes.
A Sassuolo pedig 5m-ert megveszi tolunk Verganit.
Hivatalos bejelentes juli 1 utan varhato.
Szinten juli 1 utan varhato Godin es Lazaro bejelentese is.
A fiatal Agoume erkezese szinten akkor varhato.
Gazzetta es a TS szerint is, a Barella uzlet lezarasa a kovetekzo cel.
40m a vegleges ajanlatunk.
Nem adjuk sem Pinamontit, sem Bastonit, sem Espositot, hiaba akarja oket a Cagliari.
Nem lesz ujabb Zaniolo uzlet.
Amennyiben erre a 40m-ra nemet mond a Cagliari, akkor a Sky szerint Van de Beek lehet az elso szamu alternativa.
- Cupi
Sky szerint Arnautovic nem Dzeko alternativaja lenne hanem Lukakue.
Az mar joval kontrasztosabb....ezert ilyet inkabb nem hiszek el.Nem egy szint a ketto.
- interfan
Rosszul irtad.
A Sky azaz DiMarzio szerint Arnautovic Dzeko alternativaja.
A Tuttosport szerint van az, hogy Arnautovic Lukaku alternativaja.
Sky vs TS kerdesben, meg eleg nagy a diferencia hitelessegben, es nem a TS oldalara...
-
ibrahimovics
Rosszul írtad.
DM szerint előtérbe került Arnautovic, míg Dzeko már csak alternatíva.
TS szerint pedig Lukaku helyett Arnautovic kerülhet előtérbe.
- interfan
TS hitelesseget azert a helyen kell kezelni.ibrahimovics írta: ↑2019.06.22. 11:41 Rosszul írtad.
Gazzetta, Sky, DiMarzio teljesen mas hitelessegi szint.
Szoval ez a TS cikk, miszerint Lukaku helyett jonne Arna, max viccnek jo.
TS mar irt le iden Higany + Cuadrado = Icardi uzletet is.
Sot volt meg 20m + Higany = Icardi is.
Szoval ennyit a TS-rol...
Az meg nem biztos hogy rossz lenne, amit DiMarzio es a Sky ir, hogy Arnautovic jonne Dzeko helyett.
Foleg ha Dzekoert a Roma ilyen 20 milliokat ker...
- Cupi
Jó ebben annyit írnak a Sky és TS szerint jönne Arnautovic. Lentebb írják Lukaku helyett lehet opció ha nem jönne össze. Ott már arra nem térnek ki, hogy ezt csak a TS gondolja és a Sky nem.
https://www.football-italia.net/139743/ ... r-comeback
" According to Sky Sport Italia and Tuttosport, the Austrian would like to re-join the Nerazzurri, the club he spent one season on loan with from FC Twente in 2009-10.
As the London club rates him at around the €25m mark, Inter could be interested, seeing him as a cheaper alternative to the €80m that Manchester United want for Romelu Lukaku."
De örülök ha tévednek ilyenben mert az viccnek is rossz, hogy egy Lukaku ha nem jön akkor helyette jöjjön Arnautovic. Van különbség.
- interfan
Csak hogy az eredeti cikkeknel maradjunk:Cupi írta: ↑2019.06.22. 12:00Jó ebben annyit írnak a Sky és TS szerint jönne Arnautovic. Lentebb írják Lukaku helyett lehet opció ha nem jönne össze. Ott már arra nem térnek ki, hogy ezt csak a TS gondolja és a Sky nem.Szóval nekem ebből az nem jött le.
https://www.football-italia.net/139743/ ... r-comeback
" According to Sky Sport Italia and Tuttosport, the Austrian would like to re-join the Nerazzurri, the club he spent one season on loan with from FC Twente in 2009-10.
As the London club rates him at around the €25m mark, Inter could be interested, seeing him as a cheaper alternative to the €80m that Manchester United want for Romelu Lukaku."
De örülök ha tévednek ilyenben mert az viccnek is rossz, hogy egy Lukaku ha nem jön akkor helyette jöjjön Arnautovic. Van különbség.![]()
Ez a tegnapi SKY cikk:
https://m.fcinternews.it/focus/sky-arna ... mln-310941
Ez a mai TS:
https://m.fcinternews.it/rassegna/ts-ar ... aku-311042
Osszelehet ezt mixelni mindenfele mas oldalon.
De az eredeti az ket kulon cikk, ket kulon tartalommal.
Es ismetlem, a TS hitelessege nagyon mashol van az Interrel kapcsolatban, mint akar a Gazzetta, akar a Sky.
- Cupi
Interfan én hiszek neked.
Csak elolvastam egy cikket és abból ahogy láthatod ez nem volt egyértelmű. De mondom legyen igazad mert viccnek is rossz lenne ha Lukaku alternatíva lenne Arnautovoc

- interfan
Itt nem nekem kell hinni, hanem a tenyeknek.
Ott van feketen feheren a ket eredeti cikk.
Sajnos sok oldal van, ahol teljesen osszemixelnek hireket, es nem tudni mi honnan is van.
De ha latjuk az eredetit, akkor legalabb vilagos, mint ebben az esetben is.
- interfan
Mint arrol mar sokat volt szo, gyakorlatilag a teljes olasz media szerint, erkezik Lazaro es mindenben megvan a megallapodas.
Ezt tobb nemet ujsag is megerositette mar.
Corsera szerint Conte 1.szamu jeloltje, tovabbra is Florenzi lenne.
Akiert meg teszunk egy utolso ajanlatot.
Ami a Corsera szerint 25 + 10m + Dalbert lenne.
Corriere szerint felvettuk ujra a kapcsolatot a Napolival Insigne ugyeben.
A Napoli 70m-t ker erte.
Ezt tobb nemet ujsag is megerositette mar.
Corsera szerint Conte 1.szamu jeloltje, tovabbra is Florenzi lenne.
Akiert meg teszunk egy utolso ajanlatot.
Ami a Corsera szerint 25 + 10m + Dalbert lenne.
Corriere szerint felvettuk ujra a kapcsolatot a Napolival Insigne ugyeben.
A Napoli 70m-t ker erte.
- vaskalap
3 nagy nevet ígérnek a jövő hétre.Már alig várom...
Egyébként Dzeko üzlet távolodni látszik.
- mike
Reméljük a 3 nagy nevet nem úgy értik hogy sok betűs, mint Arnautovic
Godin, Sensi és Barella bejelentésével én kiegyeznék júli 1-én:)
Florenzit nagyon adnám, durván olaszosodnánk, vele, Barellával, Sensivel, Bastoni, Politano stb.
- interfan
Gazzetta szerint 25m euros ajanlat erkezett Perisicert, a Shanghai Shenhua-tol, amire mi ra is bolitanank.
Perisicnek evenkenti 12m euros fizetest, es 3 eves szerzodest ajanlottak, de allitolag o nem akar Kinaba menni, hanem a PL-s ajanlatokra var.
Viszont onnan tovabbra sem erkezett ajanlat.
Wolverhampton, West Ham, Leicester erdeklodeserol hallani.
Perisic ugynoke tegnap ujra az Inter kozpontban jart, valoszinu a Kinai ajanlat miatt.
Perisicnek evenkenti 12m euros fizetest, es 3 eves szerzodest ajanlottak, de allitolag o nem akar Kinaba menni, hanem a PL-s ajanlatokra var.
Viszont onnan tovabbra sem erkezett ajanlat.
Wolverhampton, West Ham, Leicester erdeklodeserol hallani.
Perisic ugynoke tegnap ujra az Inter kozpontban jart, valoszinu a Kinai ajanlat miatt.
- vaskalap
Tudom fenntartással kell kezelni,de a rabok Rabiot,De Ligt duóval erősítenék meg keretüket.Újabb mérfölddel növelve a mezőny elötti előnyüket.
- Cupi