Átigazolási pletykák (Calcio mercato)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- TibInter
Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)
Nekünk kell a pénz Lukakura (vagy valaki hasonló kaliberre), ha azt csináljuk amit Te írsz, annak az lesz az eredménye, hogy elől lesz Lautaro, Politano és mondjuk Dzeko, ráadásul még Icardi magas bérét is fizetni kell. Szerintem az, hogy próbálunk Icardiból pénzt csinálni az az egyetlen logikus lépés. Nápolyba nem mennének, más érdeklődő nincs (miközben a piac már régen kinyitott), sajnos nem sok választásunk van.
- mike
Nyilván kényelmetlen a helyzet, de Icardi nagyon értékes, és ezt mindenhol tudják.
Ilyen támadót normál esetben nem 60 millióban mérnek.
Azt hogy ingyen elvihetik, Marottáék nem bolondok, arra hiába várnak
-
Interissimo
Tegnap AS cikk is megmutatta, hogy Di Marzio/Sky-on kívül a többi cikket felesleges a többit igazán komolyan venni. Tutto, Corsera, CDS hármast kár komolyan venni,ha rólunk van szó. GDS is inkább a piros-fekete milánói gárdával vannak képbe. Sokszor futnak hibára. CM, TMW pedig az összes teljesen alaptalan pletykát is lehozzák.
- versenyszellem
Pont arrol szoltak az utolso hirek, hogy Lukakut vagy az alternativajat megvesszuk igy is ugy is, anelkul, hogy az Icardi penz zsebben lenne, kvazi fedezetlenul, es aztan 2020 juni 30-ig megprobalnank annyi es olyan eladast csinálni, hogy az FFP-vel ne legyen gond
Persze ez ugyanugy lehet bloff is a vezetoseg felől, hogy a Juve/Napoli tenyleg adja meg azt a minimalis arat, amit kerunk.
Es ugyanugy elsülhet visszafele is, de azert ez utobbira szerintem mostansag kicsi az esely, mert nagyon hatekonyan hoztuk az FFP/SA szamokat az utobbi ket evben. (marmint hogy kapkodva kell eladni sokkal ertekesebb jatekost sokkal nyomottabb aron)
Ergo a penz megvan ra, de a koltsegvetesi/konyvelesi egyensuly borulna ezzel a megoldassal
Persze ez ugyanugy lehet bloff is a vezetoseg felől, hogy a Juve/Napoli tenyleg adja meg azt a minimalis arat, amit kerunk.
Es ugyanugy elsülhet visszafele is, de azert ez utobbira szerintem mostansag kicsi az esely, mert nagyon hatekonyan hoztuk az FFP/SA szamokat az utobbi ket evben. (marmint hogy kapkodva kell eladni sokkal ertekesebb jatekost sokkal nyomottabb aron)
Ergo a penz megvan ra, de a koltsegvetesi/konyvelesi egyensuly borulna ezzel a megoldassal
- Festa
Én Lukaku helyett joban örülnék Zapatának aki eddig csak B terv.
A másik aminek szurkolok,hogy Naingolann győzze meg Contét a maradásról.Állítólag nagyon összeszedte magát ráadásul most a felesége betegsége is ok a megkomolyodásra.
A másik aminek szurkolok,hogy Naingolann győzze meg Contét a maradásról.Állítólag nagyon összeszedte magát ráadásul most a felesége betegsége is ok a megkomolyodásra.
-
Hassel1984
Egyszerűen megoldanám.ha lehetne.... El akarsz menni Icardi? Egészitsd ki a vételáradat a szajháddal és mehetsz is Nápolyba. A gyuvéba nem, akkor inkább ülsz a tarcsiban a padon, és ha még ráfaragunk anyagilag is de ezzel tönkretesszük a "karriered". Aután mehetsz majd a Sassuloba levezetni. Ja és tennék egy kitételt az átigazolásába hogy ellenünk nem játszhat, a saját biztonsága érdekében. Még mielőtt megtalálja a Nord hazafele menet 
Lukakunak örülnék, de kellene egy kreativ támadó közép...
Lukakunak örülnék, de kellene egy kreativ támadó közép...
-
Emperor10
Sziasztok! Uj forumozo vagyok, de mar tobb mint 10 eve olvasgatlak titeket! Az egyik legjobb idotoltesem. Es nem mellesleg oriasi inter szurkolo vagyok. Ugyh ezentul ha nem is minden nap, de aktiv resztvevoje leszek a forumnak..
-
Anonym alkesz
Pedullát, Romanot és Di Marziot érdemes csak olvasni,majdnem az összes többi full kamu. Még Ciro Veneratonak(Rai Sport) és Nicola Balicenek(Calciomercato) a megszólalásait is érdemes figyelni néha.Interissimo írta: ↑2019.07.17. 08:17 Tegnap AS cikk is megmutatta, hogy Di Marzio/Sky-on kívül a többi cikket felesleges a többit igazán komolyan venni. Tutto, Corsera, CDS hármast kár komolyan venni,ha rólunk van szó. GDS is inkább a piros-fekete milánói gárdával vannak képbe. Sokszor futnak hibára. CM, TMW pedig az összes teljesen alaptalan pletykát is lehozzák.
-
Interissimo
Valóban Pedullá és Romano híreit is érdemes nézegetni, ha ők írnak valamit, akkor annak valószínűleg van alapja. Bár Di Marzio szerintem magasan a legjobb. Másik két úriembert köszi még nem figyeltem rájuk különösen, CM-ra speciel akkor megyek, ha már nagyon unatkozom, mert nem válogatnak. Hírösszefoglaló oldalak közül nekem a Fedenerazzura talán a leginkább említésre méltó a külföldek közül, nála érzem legkevésbé, hogy az érzelmei félrevinnék a pletykák lehozásában.Anonym alkesz írta: ↑2019.07.17. 09:37Pedullát, Romanot és Di Marziot érdemes csak olvasni,majdnem az összes többi full kamu. Még Ciro Veneratonak(Rai Sport) és Nicola Balicenek(Calciomercato) a megszólalásait is érdemes figyelni néha.Interissimo írta: ↑2019.07.17. 08:17 Tegnap AS cikk is megmutatta, hogy Di Marzio/Sky-on kívül a többi cikket felesleges a többit igazán komolyan venni. Tutto, Corsera, CDS hármast kár komolyan venni,ha rólunk van szó. GDS is inkább a piros-fekete milánói gárdával vannak képbe. Sokszor futnak hibára. CM, TMW pedig az összes teljesen alaptalan pletykát is lehozzák.
- vaskalap
Lukaku nem rossz játékos,de 80 körül áldozni rá elég all in megoldás.Remélem beválik ha jön.Amit hiányolok egy kreatív kp,erre a posztra inkább áldoznék.
-
Interissimo
Legtöbb mutatóban egyezik a két srác, ergo, aki Icardi góltermelésétől fél, hogy nem jön megfelelő utánpótlás, az ezek alapján megnyugodhat, aki egy nála sokkal technikásabb játékosra vágyik az csalódni fog ez alapján. Icardi is bőven 80 millió feletti lenne, ha nem lenne idióta.
Kreatív nem jön szerintem, max a Nainggolan-Vidal, aki 50-50 kb. ami a támadás-védekezés arányát illeti. De Paul iránt is szerintem ezért maradtunk csendben. Így én remélem a belga marad, bár a pletykák nem azt mondatják. Én abban bízom, hogy jobbra még szélre jön valaki, mert Lazaro engem nem győzött meg már a Hethában sem. Lazzariban bíztam inkább, ha már olcsón akartunk igazolni támadóbb felfogású szélsőt. Darmian neve merül fel komolyabban, ha más nem... Mert Candreva bár abban a pozícióban a legjobb, de már nem tartom megoldásnak. D'Ambro nálam csak csere lehetne egy erős Interben. Politanonak pedig nincs hozzá elég kondija szerintem, legalábbis az elmúlt idényben ez látszódott.
- interfan
Kreativ KP poszton valoszinu nem veletlen az a "nagy csend".
Ahogy irjak, minden az eladasoktol, es Nainggolantol fugghet.
O maradni akar, mi nem szamitunk ra, es jelenleg nincs ajanlat erte.
Viszont ha lenne ajanlat Nainggolanert, es normalis penzt kapnank a Dalbert, Mario, Borja sorert, akkor lehetne keret a kreativ KP-ra.
Itt a lapok szerint Conte celja Milinkovic lenne.
-
Interissimo
Lotitoval való üzletelés +30 milliót jelent, ami a piaci értéket illeti. Jelenleg nem gondolom, hogy bármi realitása lehetne, ismerve a túlárazását 80 millióról indulna körülbelül a tárgyalás.interfan írta: ↑2019.07.17. 10:17Kreativ KP poszton valoszinu nem veletlen az a "nagy csend".
Viszont ha lenne ajanlat Nainggolanert, es normalis penzt kapnank a Dalbert, Mario, Borja sorert, akkor lehetne keret a kreativ KP-ra.
- interfan
Nagyon jol kellene kijonni az eladasokbol,hogy barmi realitasa is lehessen.Interissimo írta: ↑2019.07.17. 10:21Lotitoval való üzletelés +30 milliót jelent, ami a piaci értéket illeti. Jelenleg nem gondolom, hogy bármi realitása lehetne, ismerve a túlárazását 80 millióról indulna körülbelül a tárgyalás.interfan írta: ↑2019.07.17. 10:17Kreativ KP poszton valoszinu nem veletlen az a "nagy csend".
Sajnos mi nem errol vagyunk hiresek...
De hatha valami megvaltozik, es iden valami csoda folytan jol adunk el.
-
Interissimo
Dalbert, Mario, Borja eladása lesz igen kemény dió. Icardi és Nainggolan már más tészta, ők azért tettek le annyit asztalra, hogy lehessen értük pénzt várni. Személyiségük más kérdés, de ilyen tudású játékos évek óta nem adtunk el. ezzel, hogy borítottuk az asztalt nem tudom mennyi jöhet be a két jómadárból, főleg, hogy a jelek szerint egyikük sem menne el bárhova. Belga maradni akar, Icardiék körül meg már annyi pletyka van, hogy nem is érdemes szerintem ebbe beleásni magunkat. Azt érdekesnek tartom, hogy a belgát úgy akarjuk eladni, hogy közvetlen tárgyalásokról nem olvasni kit hoznánk a helyére, már pedig Conte azonnali keretet akar, ami teljesen érthető is. Biztos függhet a befolyó árakból, de komolyabb helyeken még nem olvastam középpályás érkezéséről. Vidalt erőltette a GDS, De Paulról egy hónapja volt egy tárgyalás kb. SMS-ről pedig eddig semmi komolyan vehető helyről nem láttam hírt. Lehet Sensi annyira bejátsza magát Conténál, hogy már kezdő is lesz.interfan írta: ↑2019.07.17. 10:26Nagyon jol kellene kijonni az eladasokbol,hogy barmi realitasa is lehessen.Interissimo írta: ↑2019.07.17. 10:21Lotitoval való üzletelés +30 milliót jelent, ami a piaci értéket illeti. Jelenleg nem gondolom, hogy bármi realitása lehetne, ismerve a túlárazását 80 millióról indulna körülbelül a tárgyalás.interfan írta: ↑2019.07.17. 10:17
Kreativ KP poszton valoszinu nem veletlen az a "nagy csend".
Sajnos mi nem errol vagyunk hiresek...
De hatha valami megvaltozik, es iden valami csoda folytan jol adunk el.
- mike
Sajnos úgy néz ki hogy ilyen playmaker poszt nem lesz Conténál.
James abszolút megszerezhető lenne, a James - Lukaku - Lautaro hármas nagyon ütne elöl.
Szerintem Nainggolan is nagyon messze van attól hogy a támadó kp posztot megoldja, a távoli lövésein kívül semmilyen skillje nincs ehhez, én nem bánnám ha megvennék, jövőre már semmit sem kapnánk érte.
Fura lenne ha egy Sensi-Barella-Brozo belső hármassal állnánk fel, mindegyik a védők előtt építkezve az igazi.
Conte a csalóknál is ilyesmivel kezdett, ott Marchisio-Pirlo-Vidal belső hármas volt és két csatár.
Fura mert jelenleg senki sem játszana még hasonlót sem, ami nem féltétlenül rossz, csak jó lenne valami B opció is, mert ha ez besül, nem lesz a keretben olyan kp akivel lehet mást is játszani.
-
Dirtylt
Azért a Juve cigánykodása nekem már kezd nagyon idegesítő lenni. Foggal körömmel ragaszkodnak minden játékosukhoz (mármint hogy soha nem adják el az Interbe), rohadtul felüláraznak mindenkit, de ők csak ingyen akarnak igazolni. Remélem Sarri bicskája beletörik ebbe a túltolt projektbe. Tegnap megnéztem transfermarkton, van 7 középpályásuk 3 posztra és 9 támadójuk 3 posztra. De még kellene Icardi (lehetőleg ingyen), Lukaku, meg f@sz tudja ki még. Most megkérték Zaniolot, hogy ne igazoljon sehova, jövőre megveszik. Ekkora tróger banda a Földön nincs még egy.
- interfan
A Republica szerint is felmerult Sturridge, mint Dzeko alternativa.
Korabban Llorente volt kepben, ha Dzeko nem.
En megmondom oszinten, siman alairnam barmelyik ingyen erkezot Dzeko helyett.
Ennek egyik oka, hogy ez esetben Martinez es/vagy Politano tobb lehetoseghez, es kezdo poszthoz juthatna az Argentin.
Masik ok a megsporolt penz.
A Dzekon megsporolt 15-20m-t belehetne tenni egy kreativ KP-ba.
Es 60m korul azert mar lehetne nezelodni...
James, Draxler, DiMaria, Ziyech, sot ha jol sikerulnek az eladasok, egy Milinkovic is.
Egyszoval en remenykedek, hogy Dzeko uzlet kutba esik, es jon egy ingyen center.
A megsporolt penzbol meg tudunk egy kreativ KP-t hozni.
Ennek egyik oka, hogy ez esetben Martinez es/vagy Politano tobb lehetoseghez, es kezdo poszthoz juthatna az Argentin.
James, Draxler, DiMaria, Ziyech, sot ha jol sikerulnek az eladasok, egy Milinkovic is.
Egyszoval en remenykedek, hogy Dzeko uzlet kutba esik, es jon egy ingyen center.
-
Anonym alkesz
Nyilván lesznek távozók is. Khedira, Mandzukic, Higuaín nem kellenek, Kean ügyében pedig az apja keveri a szálakat akit utál a fia és a Juventus vezetősége is. 50 millió felettre értékelik és elutasították az eddig ajánlatokat pl. Everton 30+10 millió eurós ajánlatát.Dirtylt írta: ↑2019.07.17. 11:40 Azért a Juve cigánykodása nekem már kezd nagyon idegesítő lenni. Foggal körömmel ragaszkodnak minden játékosukhoz (mármint hogy soha nem adják el az Interbe), rohadtul felüláraznak mindenkit, de ők csak ingyen akarnak igazolni. Remélem Sarri bicskája beletörik ebbe a túltolt projektbe. Tegnap megnéztem transfermarkton, van 7 középpályásuk 3 posztra és 9 támadójuk 3 posztra. De még kellene Icardi (lehetőleg ingyen), Lukaku, meg f@sz tudja ki még. Most megkérték Zaniolot, hogy ne igazoljon sehova, jövőre megveszik. Ekkora tróger banda a Földön nincs még egy.
Egyébként 2024-ig hosszabbíthat 2,5 millió eurós keresettel. Saját nevelésű játékosként őt tartják a jövő csatárának. Csakúgy, mint a frissen igazolt 3 belső védőt(De Ligt, Demiral, Romero).
Érdekes még figyelni az összes többi Serie A csapat projektjét is.
A Roma teljesen új alapot akar és Fonsecával egy fiatal, bátor csapatot akarnak építeni akik méltóak az új stadion projektre. Nem tűztek ki célt maguk elé, egyszerűen csak látványosan és versenyképesen akarnak játszani. Akár még jól is elsülhet.
A Napoli biztosan erősödni fog, Manolas jó igazolás és még 2 nemzetközi szintű támadót igazolhatnak, illetve a fiatal török Elmast.
Az Atalanta masszív csapat lesz jövőre is, kérdéses hogy a BL mennyire kavar majd be a Serie A szereplésükbe, szerintem elfogynak majd , mert mindent a BL-re tesznek majd fel.
A Milan nálam egyelőre lutri, egyedül az edző miatt tartom őket versenyképesnek. Igaz, hogy nincs EL, így 100%-ig tudnak a Serie A-ra koncentrálni és várhatóan igazolni is fognak még minőségi játékosokat.
A jelenlegi Inter nekem borzasztó kevésnek tűnik. Nemzetközi szinten átlag alattinak látszódik ez a keret.
Én nem szurkolok senkinek, egyszerűen csak olasz labdarúgás rajongó vagyok és továbbra is azt látom, hogy nyílik az olló a Juventus és a többi csapat között, nagyon komolyan.
-
Dirtylt
Nem szurkolsz senkinek? :O :O :OAnonym alkesz írta: ↑2019.07.17. 12:35Nyilván lesznek távozók is. Khedira, Mandzukic, Higuaín nem kellenek, Kean ügyében pedig az apja keveri a szálakat akit utál a fia és a Juventus vezetősége is. 50 millió felettre értékelik és elutasították az eddig ajánlatokat pl. Everton 30+10 millió eurós ajánlatát.Dirtylt írta: ↑2019.07.17. 11:40 Azért a Juve cigánykodása nekem már kezd nagyon idegesítő lenni. Foggal körömmel ragaszkodnak minden játékosukhoz (mármint hogy soha nem adják el az Interbe), rohadtul felüláraznak mindenkit, de ők csak ingyen akarnak igazolni. Remélem Sarri bicskája beletörik ebbe a túltolt projektbe. Tegnap megnéztem transfermarkton, van 7 középpályásuk 3 posztra és 9 támadójuk 3 posztra. De még kellene Icardi (lehetőleg ingyen), Lukaku, meg f@sz tudja ki még. Most megkérték Zaniolot, hogy ne igazoljon sehova, jövőre megveszik. Ekkora tróger banda a Földön nincs még egy.
Egyébként 2024-ig hosszabbíthat 2,5 millió eurós keresettel. Saját nevelésű játékosként őt tartják a jövő csatárának. Csakúgy, mint a frissen igazolt 3 belső védőt(De Ligt, Demiral, Romero).
Érdekes még figyelni az összes többi Serie A csapat projektjét is.
A Roma teljesen új alapot akar és Fonsecával egy fiatal, bátor csapatot akarnak építeni akik méltóak az új stadion projektre. Nem tűztek ki célt maguk elé, egyszerűen csak látványosan és versenyképesen akarnak játszani. Akár még jól is elsülhet.
A Napoli biztosan erősödni fog, Manolas jó igazolás és még 2 nemzetközi szintű támadót igazolhatnak, illetve a fiatal török Elmast.
Az Atalanta masszív csapat lesz jövőre is, kérdéses hogy a BL mennyire kavar majd be a Serie A szereplésükbe, szerintem elfogynak majd , mert mindent a BL-re tesznek majd fel.
A Milan nálam egyelőre lutri, egyedül az edző miatt tartom őket versenyképesnek. Igaz, hogy nincs EL, így 100%-ig tudnak a Serie A-ra koncentrálni és várhatóan igazolni is fognak még minőségi játékosokat.
A jelenlegi Inter nekem borzasztó kevésnek tűnik. Nemzetközi szinten átlag alattinak látszódik ez a keret.
Én nem szurkolok senkinek, egyszerűen csak olasz labdarúgás rajongó vagyok és továbbra is azt látom, hogy nyílik az olló a Juventus és a többi csapat között, nagyon komolyan.
Nem tudom mit értesz nemzetközi szintnek, de azért az erős, hogy átlag alattiak vagyunk. Nem csak a Liverpoolal, Madriddal, Barcával vagy az angol csapatokkal kell összehasonlítani az Intert, hanem egy Leverkusen, Lokomotiv, Genk, Lille, Lyon szinttel is. A világon az első 20-ban benne van a kapusunk, a belső védelmünk a legjobb 10-ben. Wingback poszton valóban szarul állunk, de középpályán is jóval átlag felett vagyunk. Támadásban meg Lukaku érkezésével megint nagyot erősödnénk. És nálunk van a világ legjobb 20 edzőjéből az egyik.
-
Anonym alkesz
Nem hiszem, hogy az Inter célja az, hogy a Genkkel és a Lokomotiv Moszkvával hasonlítsák össze. Én a labdarúgás csúcsára gondoltam, a BL top szintre.
Nem szurkolsz senkinek? :O :O :O
Nem tudom mit értesz nemzetközi szintnek, de azért az erős, hogy átlag alattiak vagyunk. Nem csak a Liverpoolal, Madriddal, Barcával vagy az angol csapatokkal kell összehasonlítani az Intert, hanem egy Leverkusen, Lokomotiv, Genk, Lille, Lyon szinttel is. A világon az első 20-ban benne van a kapusunk, a belső védelmünk a legjobb 10-ben. Wingback poszton valóban szarul állunk, de középpályán is jóval átlag felett vagyunk. Támadásban meg Lukaku érkezésével megint nagyot erősödnénk. És nálunk van a világ legjobb 20 edzőjéből az egyik.
-
Interissimo
Pedullá szerint nem kell nekünk Sturridge, csak Lukaku és Dzeko.interfan írta: ↑2019.07.17. 12:21 A Republica szerint is felmerult Sturridge, mint Dzeko alternativa.
- Inter101
Lehet izmozni, de Icardi eladási ára kelleni fog előbb vagy utóbb!
Igen nem fog aláírni máshova Nápoly a nem fog költözni az asszony! Messze van a talkshow stúdiója!
Valóban nagyon betettek nekünk!!
Igen nem fog aláírni máshova Nápoly a nem fog költözni az asszony! Messze van a talkshow stúdiója!
Valóban nagyon betettek nekünk!!
- interfan
Hivatalos:
Gravillon a Sassuolo jatekosa lett kolcson.
10m euros sima opciojuk is van, viszont nekunk 12m euros visszvasarlasi opcionk van, amennyiben elnek jovore az opcios jogukkal.
Gravillon a Sassuolo jatekosa lett kolcson.
10m euros sima opciojuk is van, viszont nekunk 12m euros visszvasarlasi opcionk van, amennyiben elnek jovore az opcios jogukkal.
-
Interissimo
Pont most hozta le a Sempre (CDS-re hivatkozva, szóval...), hogy már mennének délre is. CDS-nek szinte semmit nem hiszek el, de mivel Lau elismerte a tárgyalás tényét, látták Wandát is ott nem egyszer, ez nekem nem azt jelenti, amit pár lap megírt, hogy nem mennének oda. Annyira sok a kavar, hogy én most azt fogadom el, hogy két kérője van: juventus, ahova nem akarjuk adni és a Napoli.
- Festa
Egy ilyen 110 millióra taksált játékost eladni 40-ért elengedni nagyon cink.
- sorger=giallo
Szerintem Handa bőven beférne a legjobb 10-be is, a legnagyobb hátránya a kora, ki tudja meddig véd még ilyen szinten, volt, aki már 2 éve is kongatta a vészharangot vele kapcsolatban.
Icardi kapcsán tippem sincs, hogy mi a járható út (nem értek a focihoz és az üzlethez sem, csupán egy mezei drukker vagyok), de én nem szeretném többet Inter mezben látni. Soha nem volt kedvenc nálam, de a korábbi érdemeit elismerem, ellenben, amit az elmúlt fél évben művelt, azért kb. vagyont elkoboznék, felnégyelném (az, hogy reálisan, a jelenlegi értéke kb. 50-60 millió, a korábbi minimum 110 helyett, nyilván dühítő, de helyre kalapálni már nem hiszem, hogy lehetséges, szégyen, hogy Zanettivel egyazon klub színeiben szerepelt a jóember), az asszonyt pedig köztörvényesek közé vetném szabad prédának. Pedig én békés ember vagyok...
Dzekot nem erőltetném, inkább egy saját nevelést próbálnék beépíteni, plusz egy kreatív, szervezni (is) képes középpályást leakasztani valahonnan.
FORZA INTER!!!
- interfan
Ujabb hivatalos hir:
Karamoh a Parma jatekosa lett, kolcson + 12m-s kotelezo opcioval.
2023-ig irta ala szerzodeset a a Parmaval.
Karamoh a Parma jatekosa lett, kolcson + 12m-s kotelezo opcioval.
2023-ig irta ala szerzodeset a a Parmaval.
- lucky0
Amikor olyan híreket olvasok hogy pl Sebastien Hallert leigazolta a West Ham 50 millió euróért mindig felvetődik bennem a kérdés hogy valamit nagyon rosszul csinálunk!
Rendben van hogy pl Icardi top csapatba akar igazolni, de lenne néhány játékosunk (Mario, Dalbert, Vecino.)akiket úgy érzem ha nem is ekkora összegekért de lehetne értékesíteni 20-25-ért hasonló kaliberű angol csapatok részére.
Rendben van hogy pl Icardi top csapatba akar igazolni, de lenne néhány játékosunk (Mario, Dalbert, Vecino.)akiket úgy érzem ha nem is ekkora összegekért de lehetne értékesíteni 20-25-ért hasonló kaliberű angol csapatok részére.
-
Dirtylt
Icardi a Juventusra vár, az Inter pedig kedvezményt adna a Napolinak.
A Sportmediaset szerint Mauro Icardi augusztus 10-ig vár a Juventusra, de a hírek szerint az Inter kedvezményt adna a Napolinak, a csatárért kért 80 Millió Eurós árból.
A támadó kimaradt a csapata ázsiai előszezon túrájából és közölték vele, hogy nincs az edző, Antonio Conte terveiben. Eddig minden tárgyalást visszautasított, ami nem Juve.
BÜDÖS PATKÁNY
A Sportmediaset szerint Mauro Icardi augusztus 10-ig vár a Juventusra, de a hírek szerint az Inter kedvezményt adna a Napolinak, a csatárért kért 80 Millió Eurós árból.
A támadó kimaradt a csapata ázsiai előszezon túrájából és közölték vele, hogy nincs az edző, Antonio Conte terveiben. Eddig minden tárgyalást visszautasított, ami nem Juve.
BÜDÖS PATKÁNY
-
Hassel1984
Egyre jobban hajlok arra hogy ne is adjuk el. Irány a tarcsi, le lehet ülni a padra. Tudom, tudom a pénz amit érte kapnánk.... De nincs az a top csapat amely elvinné másfél év kihagyás után. Rohadjon el...
Más. Én adnék egy esély Ninjának. Esküszöm Sensivel rotálva nem járnák rosszul ha összekapná magát a Belga
Más. Én adnék egy esély Ninjának. Esküszöm Sensivel rotálva nem járnák rosszul ha összekapná magát a Belga
-
ibrahimovics
Én sem lennék rajta az előadáson. Pláne nem ennyiért. Mindenki ragaszkodik a játékosai magas árához. Senki nem adja olcsón még azt sem aki nem kell. Egyedül mi nyomatjuk ezt a vigye valaki bármi áron csak vigye. 100 milliós büdös patkányról beszélünk. Ha a tarcsiban marad és szenved és tönkre tesszük is többet ér, mint csicska 40 millió. Amúgy ki kell várni. A csicska Juvenak, ha kell az utolsó percben ki köhög még 100-at is.. presztízsből kell nekik és meg is veszik 100-ert is akár.Hassel1984 írta: ↑2019.07.17. 20:27 Egyre jobban hajlok arra hogy ne is adjuk el. Irány a tarcsi, le lehet ülni a padra. Tudom, tudom a pénz amit érte kapnánk.... De nincs az a top csapat amely elvinné másfél év kihagyás után. Rohadjon el...
- hvmetal
Rànézve a keretre , elég nagyképűségnek tűnik a belgàt elküldeni . Ha Conte felpörgeti , felfoghatjuk egy jó igazolàsnak .
Ez a Lazaro elsőre tipikus balf.sznak tűnik . Remélem jó lesz . Marotta mellett is folytatni a Jonathan , Pereira , Dalbert vonalat .. Ebben nagyok vagyunk .
Ez a Lazaro elsőre tipikus balf.sznak tűnik . Remélem jó lesz . Marotta mellett is folytatni a Jonathan , Pereira , Dalbert vonalat .. Ebben nagyok vagyunk .
- vaskalap
Lukaku a mu második felk.meccsén sem lett nevezve.
- interfan
Sky es Di Marzio szerint minden kesz az ajanlatunkal, varunk a valaszra a MU-tol.
Szinten DiMarzio szerint, Nainggolan tovabbra is elado, de nincs erte erdeklodes.
Ausilio tegnap este elmondta, nincs uj hir Lukaku ugyeben.
Borja ugyben targyaltunk a Fiorral.
4m-t kerunk, ok max a felet adnak.
Corriere es a TS szerint is komolyan kepbe kerult Cavani.
Szerintuk o lenne a Lukaku alternativa.
Ez esetben rengeteg penz megmaradna, amit mas posztra fektethtnek be.
Vasarnap, max hetfoig hajlando Conte varni.
Miranda eladasa kapcsan felmerult a Jiangsu.
Ahova 5m-ert kerulhetne.
Viszont Mirandaval a fizetes kapcsan meg nincs megallapodas.
Brazao hivatalosan is az Albacete kolcsonjatekosa lett.
Sima 1 eves kolcsonnel ment.
Szinten DiMarzio szerint, Nainggolan tovabbra is elado, de nincs erte erdeklodes.
Ausilio tegnap este elmondta, nincs uj hir Lukaku ugyeben.
Borja ugyben targyaltunk a Fiorral.
4m-t kerunk, ok max a felet adnak.
Corriere es a TS szerint is komolyan kepbe kerult Cavani.
Szerintuk o lenne a Lukaku alternativa.
Ez esetben rengeteg penz megmaradna, amit mas posztra fektethtnek be.
Vasarnap, max hetfoig hajlando Conte varni.
Miranda eladasa kapcsan felmerult a Jiangsu.
Ahova 5m-ert kerulhetne.
Viszont Mirandaval a fizetes kapcsan meg nincs megallapodas.
Brazao hivatalosan is az Albacete kolcsonjatekosa lett.
Sima 1 eves kolcsonnel ment.
- mike
Ha 100 milliót nem is, de már volt érte egy 60 millió + bónuszok ajánlat Nápolyból.ibrahimovics írta: ↑2019.07.17. 21:13 Én sem lennék rajta az előadáson. Pláne nem ennyiért. Mindenki ragaszkodik a játékosai magas árához. Senki nem adja olcsón még azt sem aki nem kell. Egyedül mi nyomatjuk ezt a vigye valaki bármi áron csak vigye. 100 milliós büdös patkányról beszélünk. Ha a tarcsiban marad és szenved és tönkre tesszük is többet ér, mint csicska 40 millió. Amúgy ki kell várni. A csicska Juvenak, ha kell az utolsó percben ki köhög még 100-at is.. presztízsből kell nekik és meg is veszik 100-ert is akár.
Tehát kb 70 milliónál tart a licit...
Egyszerű ez, ha a gyuve vinni akarja, legalább 80 milliót kell fizetnie, ellenkező esetben vagy mennek Nápolyba, vagy kiülnek a lelátóra a lófejű párjával együtt
- Abel15
Ígazad van,én is egy véleményen vagyok ebbe veled!!!mike írta: ↑2019.07.18. 09:34ibrahimovics írta: ↑2019.07.17. 21:13 Én sem lennék rajta az előadáson. Pláne nem ennyiért. Mindenki ragaszkodik a játékosai magas árához. Senki nem adja olcsón még azt sem aki nem kell. Egyedül mi nyomatjuk ezt a vigye valaki bármi áron csak vigye. 100 milliós büdös patkányról beszélünk. Ha a tarcsiban marad és szenved és tönkre tesszük is többet ér, mint csicska 40 millió. Amúgy ki kell várni. A csicska Juvenak, ha kell az utolsó percben ki köhög még 100-at is.. presztízsből kell nekik és meg is veszik 100-ert is akár.
- Baggio85
Lukaku esetében a Gazzetta végre feltette a jogos kérdést: "Biztos ér 83 milliót ez az ember?". Szerintem sem.
Mauro esetében azért sem egyszerű a dolog, mert Zhang Jr. elmondta a botrány kirobbanásakor, hogy (semmi pénzért) nem fogjuk a JuBe-nak eladni. Ha ezt most mégis megtennénk 40-50 millióért, akkor azért Zhang is magyarázkodhatna. Egy Dybala cserét még el is fogadna mindenki szerintem, de 100 alatt nekik semmiképpen nem adnám. Akkor üljön csak a padon, engem sem zavar ha bukunk rajta 50 milliót. Többet ér minthogy azt lássam, hogy a Juve meg az Ő számítása is bejött. 2 év futball nélküli év után senkinek nem fog kelleni.
Mauro esetében azért sem egyszerű a dolog, mert Zhang Jr. elmondta a botrány kirobbanásakor, hogy (semmi pénzért) nem fogjuk a JuBe-nak eladni. Ha ezt most mégis megtennénk 40-50 millióért, akkor azért Zhang is magyarázkodhatna. Egy Dybala cserét még el is fogadna mindenki szerintem, de 100 alatt nekik semmiképpen nem adnám. Akkor üljön csak a padon, engem sem zavar ha bukunk rajta 50 milliót. Többet ér minthogy azt lássam, hogy a Juve meg az Ő számítása is bejött. 2 év futball nélküli év után senkinek nem fog kelleni.
- interfan
Gazzetta is kiter arra, miszerint rettento sok penz Lukakuert 83m.
Szinten a Gazzetta, es a Corriere szerint ennyit nem fogunk fizetni.
Bonuszokkal egyutt, max 70m.
Viszont Conte turelme elfogyott a lapok
szerint, neki csatar kell, azonnal.
Ezert ahogy arrol mar korabban is volt szo, vasarnap max hetfoig varunk.
Amennyiben a MU nemet mond, alternativ megoldas lehet.
Corriere, TS, Gazzetta szerint is, Cavani az elso szamu jelolt.
Viszont kepbe van meg Zapata is komolyan.
Gazzetta szerint uj nevkent felmerult Rafael Leo neve is.
Szinten a Gazzetta, es a Corriere szerint ennyit nem fogunk fizetni.
Bonuszokkal egyutt, max 70m.
Viszont Conte turelme elfogyott a lapok
szerint, neki csatar kell, azonnal.
Ezert ahogy arrol mar korabban is volt szo, vasarnap max hetfoig varunk.
Amennyiben a MU nemet mond, alternativ megoldas lehet.
Corriere, TS, Gazzetta szerint is, Cavani az elso szamu jelolt.
Viszont kepbe van meg Zapata is komolyan.
Gazzetta szerint uj nevkent felmerult Rafael Leo neve is.
- mike
A 83 millióból valóban kijönne két jó csatár, akár Zapata és Belotti is.
Belottit nem értem miért nem keressük, kb 35 millióból elhozható lenne, 25 éves, Icardi szerű skilljei vannak.
Zapata sem kérdés, megérné megpróbálni, ő meg totál Lukaku féle csatár.
Cavanit nem szeretném, 33 éves lesz, hamar le fog ketyegni (lsd: Forlán).
-
RenciDavid
Igen, a Gazzetta elég komolyan érvel amellett, hogy nem szabad elverni Lukakura 80-at. Végre kikerültünk az FFP alól, ezzel pedig megint bajba sodornánk magunkat.
https://www.fedenerazzurra.net/news/201 ... -on-lukaku
Ez a Lukaku deal szerintem addig volt ésszerű, amíg úgy tűnt, hogy Icardit elviszik minimum 60 millióért, mert akkor Lukaku nem sokba került volna. Így viszont, hogy Icardi eladhatatlan, nem szabad ennyit költeni rá.
https://www.fedenerazzurra.net/news/201 ... -on-lukaku
Ez a Lukaku deal szerintem addig volt ésszerű, amíg úgy tűnt, hogy Icardit elviszik minimum 60 millióért, mert akkor Lukaku nem sokba került volna. Így viszont, hogy Icardi eladhatatlan, nem szabad ennyit költeni rá.
- internaZIOnaLe
Szerintem az Icardi üzlet mar le van zsirozva valamelyik vevővel. Csak sanszos hogy a vevő még vár a saját eladásaira. Nekem ez a sanda gyanúm.
- interfan
Ez pontosan igy van ahogy irod.
A Juve ma bejelentette De Ligt erkezeset.
75m-ert erkezik, amit 5 ev alatt, 5 reszletben fizetnek ki.
- Stankov
A 80 már valóban soknak hat,de bízzunk Marottáékban mást amúgy se tehetünk.Sztem meg lesz a belga.
Ami Belotti-t illeti róla volt már szó hogy csak egy csapat van akiért távozna és ha lehet hinni a pletykáknak ez a Milan
Ami meg Zapatát,itt az Atalanta vezetői mindenkihez ragaszkodnak ergo ő is csak "túl" fizetéssel lenne hozható.
Azt azért jegyezzük meg hogy a kreatív kp "csak" szurkolói óhaj,ha Conte szeretne az legalább akkora prioritást élvezne mint az erőcsatár.Ez a "beesik","talán" csak erős feltételezés.
Nem nagyon írnak ilyen kp-t,talán még v.d Beekről volt 1-2 hír de az is inkább DeVrij közös insta kép miatt.
SMS bivaly lenne,de őt csak a jelenlegi játékosainkhoz mérve nevezném kreatívnak.Amúgy nem ez lenne az első jelző ami eszembe jut róla,sőt talán az első 3 jelzőbe sem lenne bent.
Ziyech jó lenne ha már ötletelünk,de nálam B.Fernandes lenne a befutó.Ismeri a közeget,Giampolo miatt a felállást is,nem akkora név hogy ne bírná el a padot ha úgy van,de tudna hozzá tenni és nem utolsó sorban JM-et is be lehetne vonni az üzletbe.
Nekem még mindig a hideg futkos a hátamon Dzeko miatt (pedig Wolfsburgba bírtam...).
Helyette inkább Dolberg-et próbálnám meg,jelenlegi Ajax taktikába nem nagyon van helye így talán könnyen hozható akár kölcsön+opc.-al is.Magas,viszonylag technikás is és nem mellesleg Lautaro elé/mellé sem egy magas fizetésű (és presztízsű) kivénhedt sza.. *akarom mondani rutinos vén róka érkezne
Ami Belotti-t illeti róla volt már szó hogy csak egy csapat van akiért távozna és ha lehet hinni a pletykáknak ez a Milan
Ami meg Zapatát,itt az Atalanta vezetői mindenkihez ragaszkodnak ergo ő is csak "túl" fizetéssel lenne hozható.
Azt azért jegyezzük meg hogy a kreatív kp "csak" szurkolói óhaj,ha Conte szeretne az legalább akkora prioritást élvezne mint az erőcsatár.Ez a "beesik","talán" csak erős feltételezés.
Nem nagyon írnak ilyen kp-t,talán még v.d Beekről volt 1-2 hír de az is inkább DeVrij közös insta kép miatt.
SMS bivaly lenne,de őt csak a jelenlegi játékosainkhoz mérve nevezném kreatívnak.Amúgy nem ez lenne az első jelző ami eszembe jut róla,sőt talán az első 3 jelzőbe sem lenne bent.
Ziyech jó lenne ha már ötletelünk,de nálam B.Fernandes lenne a befutó.Ismeri a közeget,Giampolo miatt a felállást is,nem akkora név hogy ne bírná el a padot ha úgy van,de tudna hozzá tenni és nem utolsó sorban JM-et is be lehetne vonni az üzletbe.
Nekem még mindig a hideg futkos a hátamon Dzeko miatt (pedig Wolfsburgba bírtam...).
Helyette inkább Dolberg-et próbálnám meg,jelenlegi Ajax taktikába nem nagyon van helye így talán könnyen hozható akár kölcsön+opc.-al is.Magas,viszonylag technikás is és nem mellesleg Lautaro elé/mellé sem egy magas fizetésű (és presztízsű) kivénhedt sza.. *akarom mondani rutinos vén róka érkezne
-
Anonym alkesz
Urbano Cairo miatt Belotti kb. a megszerezhetetlen kategória az olasz csapatok számára. 100 millió eurós kivásárlási ára van, ami csak a külföldi klubok számára érvényes. 2 éve egy közel 80 millió eurós összértékü ajánlatot utasított el külföldről, Olaszországon belül tényleg bankot kellene robbantani érte.mike írta: ↑2019.07.18. 10:44A 83 millióból valóban kijönne két jó csatár, akár Zapata és Belotti is.
Belottit nem értem miért nem keressük, kb 35 millióból elhozható lenne, 25 éves, Icardi szerű skilljei vannak.
Zapata sem kérdés, megérné megpróbálni, ő meg totál Lukaku féle csatár.
Cavanit nem szeretném, 33 éves lesz, hamar le fog ketyegni (lsd: Forlán).
-
ricsinter
Őt én is nagyon adnám, de eszement árakat emlegetnek vele kapcsolatban is, 50 millió fontot ajánlott érte a United elvileg, de a Sporting 70-et akar...
A portugál csapatok nagyon értenek a lehúzáshoz
-
Dirtylt
Lukaku 80milliójából kijönne Fekir és Depay. Mindkettőnek jövőre jár le a szerződése. Szerintem a Lyon kérdés nélkül odaadná őket. Főleg Fekirt, állítólag be is jelentette, hogy nem fog szerződést hosszabbítani.
-
ibrahimovics
Gyengék ők ide. Mi most lukra megyünk. A luk drága, de jó. Conte is szereti lukat. Én is szeretem a lukat. Lukat akarom. Mi mind lukat akarunk. 
-
ricsinter
Én sem értem miért nem próbáljuk be valamelyiket, de még csak pleytka szinten sem merültek fel mostanában. Lautaro meg Dzeko megoldaná a center posztot, a visszavontabb szerepkört Fekir/Depay meg Politano, a maradékból venni egy igazán penge kp-t, Lukakut meg ennyiért inkább felejtsük el.
-
DM22
Azért azt simán kinézem ebből a retek juventusból, hogy csak kavarják a szart icardi körül, majd augusztus végén bejelentik, hogy nekik nem kell. Ezzel is szopatva minket és korlátozva a lehetőségeinket. Mindig ezt csinálják, ha közvetlen riválisról van szó, minden alattomos szarságot bevetnek. Ezért sem kéne sokáig húzni ezt az Icardi témát. Vagy akkor beletörődni, hogy nem jön Lukaku, ez van, de tényleg száműzni Icardit, és még a padra sem mehetne, akkor egye meg amit megfőzött.. Tudom drasztikus lépés, és egy nagy előrelépési lehetőséget szalasztanánk de a jövőben biztos, hogy senki nem merne baszakodni velünk.