Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Vik87

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: Vik87 »

Sziasztok!

rojadirecta-n lehet választani ki-ki a preferált nyelve szerint:)
http://www.rojadirecta.me/en?u6
(2.sorban a meccs és rákattintva a linkek)
Veko

Hozzászólás Szerző: Veko »

Sziasztok! Valaki tudja, hogy Lukaku miért nem kerettag?
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

Veko írta: ↑2019.07.20. 14:26 Sziasztok! Valaki tudja, hogy Lukaku miért nem kerettag?
meg megy a szarragas nehany millio euron.. :lol:
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Kikaptunk 1-0 ra,látta valaki?
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

vaskalap írta: ↑2019.07.20. 15:39 Kikaptunk 1-0 ra,látta valaki?
Sajnos igen....borzalmas volt...MU egykapuzott....első félidőben az Esposito - Longo páros olyan mintha ott se lettek volna, esélyük nem volt.---labdát sem nagyon kaptak.
Mivel még a felkészülés első felében vagyunk ezért sok szót nem érdemel ez a meccs.
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Csatarok nelkul nem lehet...

Amit Longo es Esposito tud az Seria C szint...

Dalbert viszont meglepoen jo volt, talan meg nem is lattam ennyire jonak.

FcInternews szerint:

- Meccs legjobbjai:

Dalbert
D'Ambrosio
DeVrij

- Meccs leggyengebjei:

Skriniar
Brozovic
Longo
ricsinter

Hozzászólás Szerző: ricsinter »

Dalbert??? Oké, védekezésben nem volt most semmi hajmeresztő hibája, de támadásoknál Wan Bissaka konkrétan megette reggelire :roll:

Sok pozitívumot amúgy nem lehet kiemelni, nyilván csapat szinten még össze kell szokni az új felállás miatt, de egyénileg sem voltak meggyőző teljesítmények.

A csatárpáros valóban botrány volt, minden támadás elhalt rajtuk, nem csoda hogy Conte ki van akadva a csatárhiány miatt, így nem lehet normálisan végezni a felkészülést.

Skriniartól amúgy tartok kicsit, hogy ez a 3 védős rendszer nem fog feküdni neki, de remélhetőleg belejön majd.

Nagyon sok munka lesz még itt, hogy összeálljon a dolog, remélhetőleg mostmár annyiban marad a szarozás és megindulnak az igazolások és az eladások is.
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

"Amit Longo es Esposito tud az Seria C szint..."

Mindenképp ők a hibàsok . Nem is az elvakult Conte aki Lukaku és Dzekora akar elverni 100 millàt , vagy az isteni Marotta aki mióta itt van , ordít a profizmus , a vàltozàs . ( ha a màs csapat mercatojàt nézzük biztos )
Ugyanolyan kóklerek vagyunk , mint tavaly , csak màr juves a 2 fejes . Eddig megérte nagyon . Itt van a tini sztàr Godin .
bodimiki7

Hozzászólás Szerző: bodimiki7 »

Második felkészülési meccsünk volt 2 hete kezdődött a felkészülés, nem gondolom, hogy már csúcson kellene lenni. Jöjjenek ki a hibák, ami most leginkább az, hogy nincs támadó, ez meg elég nagy terhet rak a középpályára. Lukaku jöhetne, hasonló korban van mint Icardi, élcsapatban kipróbált, játszott már három támadós felállásban szélen, szerintem előrelépés lenne Icardihoz képest, ha minimálisan is. Dzekot nem értem, ha padra jönne sem, mert a hírek szerinti 4,5 milliós fizetése brutálisan sok. Ez van most, majd ha mercato zárásra sem lesz támadó, akkor verheti Conte az asztalt, addig aggódni fölösleges.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Hát Conte nem sz*rozik, az biztos. Egy mondattal leírta Perisicet is. Lehet, holnap ő is hazautazik? (Mondjuk itt lenne az ideje, hogy bárhova, csak menne már ő is.)
interfan

Baggio85 írta: ↑2019.07.20. 18:12 Hát Conte nem sz*rozik, az biztos. Egy mondattal leírta Perisicet is. Lehet, holnap ő is hazautazik? (Mondjuk itt lenne az ideje, hogy bárhova, csak menne már ő is.)
Na igen...

Conte elmondta, megprobaltak, de Perisic nem alkalmas arra a posztra (bal WB), amit kert tole.
Nem tudja ellatni a kert feladatokat ezen a poszton.
Cupi

bodimiki7 írta: ↑2019.07.20. 17:52 Lukaku jöhetne, hasonló korban van mint Icardi, élcsapatban kipróbált, játszott már három támadós felállásban szélen, szerintem előrelépés lenne Icardihoz képest, ha minimálisan is. Dzekot nem értem, ha padra jönne sem, mert a hírek szerinti 4,5 milliós fizetése brutálisan sok. Ez van most, majd ha mercato zárásra sem lesz támadó, akkor verheti Conte az asztalt, addig aggódni fölösleges.
Lukaku szerintem komplexebb csatár mint Icardi. Nem az a tipikus adjátok be a labdát csatár. Elég megnézni pár videót és látszik, hogy szélen is játszott, visszalép hátra, indít, stb. Nem volt egy jó idénye de szerintem a környezet változás jót tenne neki és a bizalom is meglenne mert Conte nagy szerelme. ;)
Dzeko nekem is kérdés....padra 4.5 milliós fizuért sok, ha meg kezdő lesz akkor Martinez megint padozni fog. :(
Cupi

interfan írta: ↑2019.07.20. 18:50
Baggio85 írta: ↑2019.07.20. 18:12 Hát Conte nem sz*rozik, az biztos. Egy mondattal leírta Perisicet is. Lehet, holnap ő is hazautazik? (Mondjuk itt lenne az ideje, hogy bárhova, csak menne már ő is.)
Na igen...

Conte elmondta, megprobaltak, de Perisic nem alkalmas arra a posztra (bal WB), amit kert tole.
Na jó de nem látott egy Inter meccset sem tavalyról? :D Mert máshol sem volt alkalmas. :D Totál naív aki azt hiszi Perkó majd hirtelen világklasszis szintet fog hozni. Értékelhetetlen szar meccsei voltak...és sajnos nem 1 vagy 2..... :(
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

Húzzon a pics.ba!
interfan

Cupi írta: ↑2019.07.20. 18:57
interfan írta: ↑2019.07.20. 18:50
Na igen...

Na jó de nem látott egy Inter meccset sem tavalyról? :D Mert máshol sem volt alkalmas. :D Totál naív aki azt hiszi Perkó majd hirtelen világklasszis szintet fog hozni. Értékelhetetlen szar meccsei voltak...és sajnos nem 1 vagy 2..... :(
De legalabb idobe belatta, es kimerte mondani.
Nem pedig eroltette elete vegeig, lasd Spalletti.

Es visszaterve, idoben.
Igy legalabb hatha kapunk egy eppkezlab bal oldali wing backet, es Perisic meg hatha vegre elhuz.
Cupi

interfan írta: ↑2019.07.20. 19:12

Es visszaterve, idoben.
Igy legalabb hatha kapunk egy eppkezlab bal oldali wing backet, es Perisic meg hatha vegre elhuz.
Mondjuk Perkó ma nem tudom mit kellett volna, hogy játsszon mert össze vissza volt mindenhol. :D szélen, elől csatárként, középpályán. Nem tudom Conte mit kért tőle. :D
interfan

Cupi írta: ↑2019.07.20. 19:17
interfan írta: ↑2019.07.20. 19:12

Es visszaterve, idoben.
Mondjuk Perkó ma nem tudom mit kellett volna, hogy játsszon mert össze vissza volt mindenhol. :D szélen, elől csatárként, középpályán. Nem tudom Conte mit kért tőle. :D
Mar nem is Wing Back posztra hozta be...

Innnetol neki is valoszinu kapufa.
Es innentol uj baloldali Wing Back utan nezunk.
Mert ahogy Conte elmondta, Perisic nem alkalmas ra, es nem kepes az altala kert WB poszton jatszani.

Hatha Emerson felmerul...
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

Így , hogy kimondta , hogy szàmunkra hasznàlhatatlan , tuti jó sok pénzt vàrhatunk érte is . Sàrgàk nem szólnak , hogy b.sszàk az üzletüket ?

Nagyon amatőr eddig mindkettő ...
interfan

hvmetal írta: ↑2019.07.20. 19:29 Így , hogy kimondta , hogy szàmunkra hasznàlhatatlan , tuti jó sok pénzt vàrhatunk érte is . Sàrgàk nem szólnak , hogy b.sszàk az üzletüket ?

Olyan taktikaban (3-5-2), es olyan poszton (bal wing back), szamitottunk ra, amiben eletben nem jatszott.
Meg azon a poszton is hasznalhatatlan ahol evek ota jatszik.

Nem lesz mindenki Eto.

Legalabb idoben eszrevettuk, es nem nyomatjuk a hasznalhatatlan szart tovabb.
( Lasd Spalletti)

Mostantol jon a kerdes, ki lesz az uj baloldali Wing Back erkezo...
Interissimo

Hozzászólás Szerző: Interissimo »

A fórum nagyon utálja Perisicet, én sem csípem a személyiségét, de:
Sofascore alapján: 7,21
Whoscored: 7,06

Mindkét statos honlapnál az egyik legjobb volt.
interfan

Adjanak Perisicert 15m-t, es mehet amerre lat.

Mi meg igazoljuk egy kezdoszintu baloldali wing backet.
Emerson szerintem mozdithato, ismeri a ligat, es abszolult elfogadhato szint.
bodimiki7

Hozzászólás Szerző: bodimiki7 »

hvmetal írta: ↑2019.07.20. 19:29 Így , hogy kimondta , hogy szàmunkra hasznàlhatatlan , tuti jó sok pénzt vàrhatunk érte is . Sàrgàk nem szólnak , hogy b.sszàk az üzletüket ?

Mert ha körbeszopjuk, hogy mennyire jó játékos és ragaszkodunk hozzá, akkor csak úgy dúskálnánk az ajánlatokban ugye? Icardi, Nainggolan és Perisic halott üzletek, bármennyivel szálunk ki belőlük már pozitív, mert nem is rontják a levegőt. Függetlenül attól, hogy Perisic beállása után lett valamennyi értelmezhető támadójátékunk.

Úgy is lehet nézni, hogy tavaly mindent megtettünk Nainggolanért ő volt Spallettinek az áhított játékos, akivel szintet lépünk és most Contéval egész egyszerűen lemondunk róla, mert nem szerepel az elképzeléseiben. Nekem ez nem azt mutatja, hogy annyira pénzszűkében lennénk és mindenki esélyt kap, csak nem egy nyár alatt fogjuk a komplett keretet lecserélni.
Cupi

interfan írta: ↑2019.07.20. 20:32 Adjanak Perisicert 15m-t, es mehet amerre lat.

Mi meg igazoljuk egy kezdoszintu baloldali wing backet.
Emerson szerintem mozdithato, ismeri a ligat, es abszolult elfogadhato szint.
De kit? És miből? Támadó középpályásra is itt matekoltunk, hogy ennyi és ennyi juthatna ha eladnánk akiket el kell. Perisic árából nem veszünk minőséget. :?
Én rohadtul örülnék ha jönne oda minőség aki erősítés is de az eddigi szarakodások alapján tartok tőle max egy töltelék jön. Kíváncsi vagyok ezt hogy oldjuk meg...
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

interfan írta: ↑2019.07.20. 19:52

Olyan taktikaban (3-5-2), es olyan poszton (bal wing back), szamitottunk ra, amiben eletben nem jatszott.
Meg azon a poszton is hasznalhatatlan ahol evek ota jatszik.

Nem lesz mindenki Eto.

Legalabb idoben eszrevettuk, es nem nyomatjuk a hasznalhatatlan szart tovabb.
( Lasd Spalletti)

Mostantol jon a kerdes, ki lesz az uj baloldali Wing Back erkezo...
Én félek, hogy a nem fiatal Filipe Luis, Kolarov kettős esélyes lesz.
Marotta igazolási profiljába is passzolnának.
Emerson sem egy ász, ahogy írta is valaki előttem, de most ott tartunk, segítség lehetne számunkra.
Inkabb, mint egy újabb totál homály Darmiant beerőltetni bal wingbackbe (tudom hogy játszott ott, de akkor is....).
tabi.csaba

Hozzászólás Szerző: tabi.csaba »

Asamoah miért nem jó a parókásnak??
Abel15

Hozzászólás Szerző: Abel15 »

Cupi írta: ↑2019.07.20. 15:56
vaskalap írta: ↑2019.07.20. 15:39 Kikaptunk 1-0 ra,látta valaki?
Sajnos igen....borzalmas volt...MU egykapuzott....első félidőben az Esposito - Longo páros olyan mintha ott se lettek volna, esélyük nem volt.---labdát sem nagyon kaptak.
Mivel még a felkészülés első felében vagyunk ezért sok szót nem érdemel ez a meccs.
ŐK IS!!!! :cry: :!: :twisted:
Abel15

Ennek a Barella gyereknek elég "nagy" arca van!!! :roll:
Fan Gusto

Hozzászólás Szerző: Fan Gusto »

Abel15 írta: ↑2019.07.21. 13:42 Ennek a Barella gyereknek elég "nagy" arca van!!! :roll:
Nem értem a kontextust. Segítenél légyszi, hogy ezt miért írtad? Köszi előre is.
csak is inter

Hozzászólás Szerző: csak is inter »

Kell egy "Tank" előre!
Vegyük meg Lukakut vagy hívjuk vissza Ibrát.
Abel15

Fan Gusto írta: ↑2019.07.21. 14:05
Abel15 írta: ↑2019.07.21. 13:42 Ennek a Barella gyereknek elég "nagy" arca van!!! :roll:
Nem értem a kontextust. Segítenél légyszi, hogy ezt miért írtad? Köszi előre is.
Tisztelt kolléga úr!
Azért írtam mert amikor becserélték,és először felrúgták egyből mint a hörcsög rohant neki az ellenfélnek!Már a Cagliariba is ezt csinálta...nem véletlen volt annyi sárga lapja...meg talán piros is ha jól emlékszem!!!Nagyon istenítik-ő ezt tudja ugye CSK.volt-és ezért "comboskodik" !!! :!: Nem kicsit még korai neki???Még a nála -nem kicsit-nagyobb játékosok sem csinálják egyből!!!Bizonyítson a pályán és akkor Mea culpázok!!! :lol: ;)
Fan Gusto

Abel15 írta: ↑2019.07.22. 18:13
Fan Gusto írta: ↑2019.07.21. 14:05
Tisztelt kolléga úr!
Azért írtam mert amikor becserélték,és először felrúgták egyből mint a hörcsög rohant neki az ellenfélnek!Már a Cagliariba is ezt csinálta...nem véletlen volt annyi sárga lapja...meg talán piros is ha jól emlékszem!!!Nagyon istenítik-ő ezt tudja ugye CSK.volt-és ezért "comboskodik" !!! :!: Nem kicsit még korai neki???Még a nála -nem kicsit-nagyobb játékosok sem csinálják egyből!!!Bizonyítson a pályán és akkor Mea culpázok!!! :lol: ;)
Köszi a magyarázatot, nem láttam a meccset, illetve nem ismerem Barella stílusát, ezért kérdeztem. Ezért bízom benne, hogy csak a félreértés szülhette a kicsit ironikus stílust. ;) Legjobbakat "kolléga uram"!
Abel15

Köszönöm uram!Jó lenne,ha tévednék,és a pályán bizonyitana!!!Engem a Cagliariba se nyűgözött le,de sokan úgy várták mint a messiást-nem tudom mi az- :lol: gondolom a megváltó? ;)
További szép napot neked...nektek!!! :)
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Abel15 írta: ↑2019.07.23. 07:45 a messiást-nem tudom mi az- :lol: gondolom a megváltó? ;)
További szép napot neked...nektek!!! :)
A keresztények megvaltoja Jezus, viszont a zsidó vallás nem tekinti ot megvaltonak zsidó származása ellenére, ők még mindig várják a megvaltot! Ő lenne a messiás!
Abel15

Bocsi,de nem vagyok hívő!!!Sőőőt!!! ;)
De azért köszönöm szépen a felhomályosítás!!! :roll: :oops:
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

Ez már erősen offtopik srácok. :)
Dirtylt

Hozzászólás Szerző: Dirtylt »

Én már annak örülnék, ha lenne egy normális kezdőnk, mert most szembesülök azzal, hogy milyen szar a játékosállományunk. Ez az Esposito gyerek nem nagyon robbant be az elmúlt két meccs alapján, szóval lesznek bajok a mai meccsen is. Ha igaz, akkor ez lesz a kezdő:

-------------Handa

Dambrosio---DeVrij---Skrini

Candre--Gag--Brozo--Sensi--Dalbert

Perisic--------------Esposito

Csatár nélkül, bitang erős jobb oldallal!
Cupi

van egy kis kontraszt a két kezdő közt...

INTER: 1 Handanovic; 33 D'Ambrosio, 6 De Vrij, 37 Skriniar; 87 Candreva, 5 Gagliardini, 77 Brozovic, 12 Sensi, 29 Dalbert; 44 Perisic, 70 Esposito.

JUVENTUS: 1 Szczesny; 20 Cancelo, 4 De Ligt, 19 Bonucci, 2 De Sciglio; 25 Rabiot, 5 Pjanic, 14 Matuidi; 33 Bernardeschi, 21 Higuain, 7 C. Ronaldo
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

Pont ugyanezt akartam irni raneztem a ket kezdore es uhhh
Gyakorlatilag handa es a ket vedonk ami egy szinten van veluk a tobbi meg kozelitoleg se er fel hozzajuk
TibInter

Hozzászólás Szerző: TibInter »

Ez durva, a Juve kb ezzel a kezdővel fog játszani az első fordulóban, nekünk meg van alsóhangon 5 lyuk a kezdőnkben...
Fan Gusto

R9. írta: ↑2019.07.24. 13:33 Pont ugyanezt akartam irni raneztem a ket kezdore es uhhh
Gyakorlatilag handa es a ket vedonk ami egy szinten van veluk a tobbi meg kozelitoleg se er fel hozzajuk
Ezekre a kezdőkre most tényleg rossz ránézni...De még van az átigazolási időszakból bőven, reméljük a legjobbakat!
Dan-i-nter

Hozzászólás Szerző: Dan-i-nter »

1-0 mr. 75 Millió öngóljával :D
ibrahimovics

Hozzászólás Szerző: ibrahimovics »

Jókat támadunk, de beadni még senkinek sem sikerült. Sensi gyerek nem rossz.
Anonym alkesz

Hozzászólás Szerző: Anonym alkesz »

TibInter írta: ↑2019.07.24. 13:35 Ez durva, a Juve kb ezzel a kezdővel fog játszani az első fordulóban, nekünk meg van alsóhangon 5 lyuk a kezdőnkben...
De azt sem szabad elfelejteni, hogy Sarri nagyon nehezen tudja kezdetben átadni a játékát a csapatainak. A Chelsea játékosok 7 hónapig nem értették az elképzeléseit.
Dan-i-nter

ibrahimovics írta: ↑2019.07.24. 14:06 Jókat támadunk, de beadni még senkinek sem sikerült. Sensi gyerek nem rossz.
Dalbert és Candreva is jól mozog a szélen, tényleg csak a beadások hiányoznak. Mondjuk az is kérdés kihez kéne ívelni, a 17 éves Espositohoz, akit alig lehet észrevenni a 16-oson belül, vagy Perisic-hez, akinek remek fejjátéka van, de inkább a szélen/visszavontabb szerepkörben tűnik fel.
TibInter

Hozzászólás Szerző: TibInter »

Anonym alkesz írta: ↑2019.07.24. 14:06
TibInter írta: ↑2019.07.24. 13:35 Ez durva, a Juve kb ezzel a kezdővel fog játszani az első fordulóban, nekünk meg van alsóhangon 5 lyuk a kezdőnkben...
De azt sem szabad elfelejteni, hogy Sarri nagyon nehezen tudja kezdetben átadni a játékát a csapatainak. A Chelsea játékosok 7 hónapig nem értették az elképzeléseit.
Igen, ez igaz, csak sajnos ezen kívül másban nem nagyon lehet reménykedni :( jelenleg úgy tűnik, hogy a 2. helyért fogunk nagyot küzdeni a Napolival.
Mazzola

Hozzászólás Szerző: Mazzola »

Dan-i-nter írta: ↑2019.07.24. 14:12
ibrahimovics írta: ↑2019.07.24. 14:06 Jókat támadunk, de beadni még senkinek sem sikerült. Sensi gyerek nem rossz.
Dalbert és Candreva is jól mozog a szélen, tényleg csak a beadások hiányoznak. Mondjuk az is kérdés kihez kéne ívelni, a 17 éves Espositohoz, akit alig lehet észrevenni a 16-oson belül, vagy Perisic-hez, akinek remek fejjátéka van, de inkább a szélen/visszavontabb szerepkörben tűnik fel.
Hol adják a meccset ?
Dan-i-nter

http://atdhes.eu/soccer

itt vannak linkek.
Portiere32

Hozzászólás Szerző: Portiere32 »

A kezdőnk "minősége" ellenére, elég jól mozgunk szerintem... Mondjuk ehhez kell azért a juve indiszponáltsága is.
ibrahimovics

Hozzászólás Szerző: ibrahimovics »

Én a Facebook nézem. https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 5068668658

Érdemes nézni. A migrentusznak köze nincs a meccshez. Jó nézni a játékunk. Nem kiszámítható, nem sablonos. Még a végén meg követem ezt a conte gyereket.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ibrahimovics 2019.07.24. 14:29-kor.
Válasz küldése