Marco írta:Tudna Milito pihenni ha játszana Arnautovic, bár ezt nagyon kétlem, de a keretben ott van és h nincs se Pandev se Balo már ha más nem csereként kaphat lehetőséget.
Csereként tuti beküldeném Arnautovicot, hátha kap egy 20-25 percet, jó lenne, főleg most
Marco írta:Tudna Milito pihenni ha játszana Arnautovic, bár ezt nagyon kétlem, de a keretben ott van és h nincs se Pandev se Balo már ha más nem csereként kaphat lehetőséget.
Csereként tuti beküldeném Arnautovicot, hátha kap egy 20-25 percet, jó lenne, főleg most
Én azt mondom kezdjen, aztán ha szar, megy félidőben. semmi nincs veszve.
Én azt mondom kezdjen, aztán ha szar, megy félidőben. semmi nincs veszve.
Szerintem is kezdjen, annyit csak tud tenni mint Balotelli.
támadó poszton nem volt várható a rotálás, Pandev sérült, Balotellit tudjuk, Arnautovictól aki egész szezonban nem játszott nem várhatjuk hogy megoldja a bajnoki hajrát.
Mondjuk én nem biztos hogy a rombuszt küldeném pályára. 3 VKP-val úgy magunkra húzzuk a Barcát hogy csak na. Inkább menjen a jól bevált 4231, és Maicont megint fel lehetne tolni szélső támadónak. Akkor Zanetti visszahúzódna hátvédnek, Chivu pedig a védősor másik oldalára menne. Elöl Milito, másik szélen Eto'o, de váltogatnák a helyüket azért. Szűrők Motta illetve Cambiasso, irányítónk remélhetőleg Sneijder lesz, ha ő nem akkor Pandev legyen ott.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PetR 2010.04.25. 14:39-kor.
A barca ellen csak Sneijder játéka kérdéses...viszont ha ő nincs igen nagy gondban leszünk, mivel Stanko eltiltott lesz...csúnya lenne ha középpályán Muntarinak kellene játszani..veszélyes.. Sok lesz az ütközés középen..és mind Motta mind ha Muntari kezd ő könnyen kiszóródhat..és hát a barca támadójátékát nem kell bemutatni...Lőni kellene 1 gólt ez fontos lenne
Valaki tudna információt adni Pandev sérülésével kapcsolatban?? Barca ellen nagy szükségünk lenne rá.. Sneijder remélem, hogy felépül.. ilyen könnyebb húzódásnál vállalni fogja a játékot.. (és továbbrúgja az Intert Madridba ) Addig pedig hajrá Samp!! A mákos Romanak illene botlani már
Pandevet asszem a hétvégére írta a gazzetta. Ha Mounak nagyon fontos lenne az ő játéka akkor biztos összedrótozzák! Ha meg nem akkor Quaresma/Arnautovic fog minden bizonnyal játszani! A 4-3-1-2 az alapból maga lenne az öngyilkosság! Quaresma mellett az szólhat h ismeri a Barcát és hogy bármikor kifoghat egy jó napot míg Arna mellett meg az szól h bármikor benne van a gól! Én Arna-Quar 60%-40%-ot gondolok!
Riky11 írta:Pandevet asszem a hétvégére írta a gazzetta. Ha Mounak nagyon fontos lenne az ő játéka akkor biztos összedrótozzák! Ha meg nem akkor Quaresma/Arnautovic fog minden bizonnyal játszani! A 4-3-1-2 az alapból maga lenne az öngyilkosság! Quaresma mellett az szólhat h ismeri a Barcát és hogy bármikor kifoghat egy jó napot míg Arna mellett meg az szól h bármikor benne van a gól! Én Arna-Quar 60%-40%-ot gondolok!
Jah és balotellit a csapat közelébe ne lássam!!
Én egy ilyen meccsen azér se Quart se Arnát nem akarom látni a kezdőben. Azért egyikben se bíznék annyira h kezdjen. De sztem lesz úgyis Pandev és Sneijder is.
Persze majd a nulla Quaresmát pont Barca ellen rakja be, még csereként se lássam a pályán.
Arna meg esélytelen, és nagyon meccshiányos.
4-3-1-2 meg miért lenne öngyilkosság? Chelsea elleni visszavágón azt játszottuk, ugy látszik sokan elfeljtettétek, amugy tényleg 4-2-3-1-el kell kezdeni.
Szerintem is a 4-2-3-1-ben kéne kezdeni! Nem szabad nagyon deffenzíven kiállni mert akkor nagyon magunkra húzzuk őket és szinte lehetetelen lenne kivédekezni ott 90 percet! Igenis támadni kell és 1 gólt szerezni valahogy és akkor nem lesz gáz! Ezért lenne fontos, hogy Sneijder felépűljön! RQ meg egy ilyen fontos meccsen tuti nem fog játszani, és ne is játszon Tartok ettől a meccstől, igaz a Chelsea ellen is tartottam mégis nyertünk Mindegy hogy csak jussunk most már a döntőbe
Persze énis azt akarom h Pandev játtszon! Csak felvázoltam 1 ötletet mi lenne ha.. Hiába a kedvenceim, hiába rajongok értük (nagyon)nincsenek formába és ezzel nagyon is tisztába vagyok! Meg nekem mindegy mi a kezdő(balotellit leszámítva) az a lényeg hogy nyerjünk vagy minimum megtartsuk az előnünket!
Am. Sneijderről mikor lesz végleges info hogy játszat-e vagy sem?
Tommy írta:Persze majd a nulla Quaresmát pont Barca ellen rakja be, még csereként se lássam a pályán.
Arna meg esélytelen, és nagyon meccshiányos.
4-3-1-2 meg miért lenne öngyilkosság? Chelsea elleni visszavágón azt játszottuk, ugy látszik sokan elfeljtettétek, amugy tényleg 4-2-3-1-el kell kezdeni.
A Chelsea ellen pont azzal okozta Mou a meglepetést,hogy támadólag állt fel. Nyilatkozta is,hogy 7 szer megnézte az első meccset és rájött,hogy defenzív felállással nem fog továbbjutni a csapat.Pandev a Barca ellen gyakorlatilag télleg a középpályán játszott,de ő mégis csak egy támadó ez a labdakihozatalokban labdatartásban sokkal kifizetődöbb,egy Muntari-val a posztján mit tudnánk kezdeni?Vagy bármilyen defenzív futballistával...
Arnautovic azért a Barcelona ellen... vicc. Quaresmát csak azért vinném el, hogy legyen szélső is a padon. Ugyanis ha Sneijder nem épülne fel, nem tudunk kiállni 4-2-3-1-ben. A holland helyére bemehetne Pandev, de akkor meg nincs senki szélre. Itt derül ki, mekkora szívás, ami Balotelli és a csapat között történt.
Sneijder és Stanko nélkül a Barca ellen a Nou Camp-ban...Pfff. JC-Maicon-Lucio-Samuel-(Zanetti)/Chivu-Zanetti-Cambiasso-Pandev-Etoo-Milito. Ez így 10! Úgyhogy a Motta Muntari kettős közül valamelyiknek játszania kell. Ez nem lesz egyszerű. Hiába játszott jól mostanában Motta, az ő futó mennyisége meg gyorsasága ide nem lesz elég.
Annyi bizonyos,hogy Sneijder ma nem edzett a többiekkel.Fizikoterápiás kezelése is volt.De ott is reménykednek a szerdai szereplésben.
Maicon viszont már tegnap is volt.Az már-már 100%:)
Nem tudom Mottaval mi bajotok van.Kicsit porcelán és a sérülések után kicsit nehezen rázódik bele.De ha benne van jó játékos.Örültem mikor jött Militoval:)és meg állja a helyét,csak tényleg a sérülések kerülnék el.Többre tartom,mint Muntarit sokkal.
Tommy írta:Sneijder pedig biztos hogy játszani fog.
Szerintem is, a streamem egy rakás szar volt, de én nem láttam hogy bármi baj is lenne vele, elég púder szaga van.
Mivel az odavágó is a kp-n dőlt el, valami ilyesmi felállás várható.
JC - Maicon-Lucio-Samuel-Chivu - Zanetti-Cuchu - Pandev-Wes-Eto - Herceg
Idő és eredmény alakulásával jöhet szépen befele Motta-Muntari-Mariga trió.
Egyet értek valami ilyesmi lesz a felállás.... Ezt a Sneij sérülést szerintem csak ijesztgetés képp mondják. Csak azt nem kalkulálják bele hogy minket is ijesztegetnek. Legalábbis engem Szerintem amíg megvan a két lába Wesnek és Pandevnek addig tuti játszik. Szóval lehet hogy összeszorított fogakkal de játszanak szerintem is.
Én Munteri helyett inkább Marigával próbálkoznék Szerintem 1 gólt minimum kell lőnünk a Barca simán tud 2-3 gólt lőni ha kijön a lépés ezért jólenne ha gólt lőnénk
Cupi írta:Motta tényleg jó lett, simán be lehetne rakni a kezdőbe Sneijder meg szerintem is játszani fog, max a hétvégi bajnokit fogja kihagyni
Ezenkívül még az is Motta mellett szól, hogy jól ismeri a Nou Camp légkörét, és biztos hogy nem megszeppent kisfiúként fog mozogni a pályán(remélhetőleg )
Cupi írta:Motta tényleg jó lett, simán be lehetne rakni a kezdőbe Sneijder meg szerintem is játszani fog, max a hétvégi bajnokit fogja kihagyni
Ezenkívül még az is Motta mellett szól, hogy jól ismeri a Nou Camp légkörét, és biztos hogy nem megszeppent kisfiúként fog mozogni a pályán(remélhetőleg )
A legjobb hír,hogy Sneijder kezdöként ott lehet a pályán holnap. ezzel jelentösen megnőttek a továbbjutási esélyeink. Nagyon kell a gól holnap és Sneijder irányitásával nagyob az esély ,hogy Milito vagy Eto'o kapjon egy pontos inditást amiből gólt lőhetnek.
Festa írta:A legjobb hír,hogy Sneijder kezdöként ott lehet a pályán holnap. ezzel jelentösen megnőttek a továbbjutási esélyeink. Nagyon kell a gól holnap és Sneijder irányitásával nagyob az esély ,hogy Milito vagy Eto'o kapjon egy pontos inditást amiből gólt lőhetnek.
Jaja ez tényleg jó hír! 1 gólt mindenképpen kell szerezni mert sajna hazai pályán a Barca biztos fog gólt lőni (reméljük max 1-et )
Na: Cesar - Maicon, Lucio, Samuel, Zanetti - Cambiasso, Motta - Sneijder - Pandev, Milito, Eto'o. Szerintem nincs sok kérdés. Nagyon remélem, hogy a rombusz messze elkerül minket holnap, de ha mégsem, akkor max jön Chivu, de szerintem Zanetti kell a szélre Messire, nincs nála stabilabb. Aztán ha zúzni kell vagy kapálni, jöhet Muntari .
Festa írta: A legjobb hír,hogy Sneijder kezdöként ott lehet a pályán holnap
Nagyon jó hír, nagy szükségünk van rá ma este.
Nagy napra ébredtünk, ha tovább tudunk menni akkor jó esélyünk van a döntőben is. Nem lenézve a Bayernt, de nem jobb a csapatuk mint a miénk. De maradjunk a Barcánál, már számolom az órákat vissza
Igen ,köszi azt mondta,hogy néha kell kockáztatni.Ezzel zárta.De előtte elég kétértelmű volt ha nem ezzel zárja....
De persze hogy kezd:)csak bírja...és ne csak ezt a meccset.Most jön a finish:)
DSanton39 írta: „Ez Dejan Sztankovics hibája. Eltiltották, és amikor mondtam neki, hogy nem jöhet, elkezdett sírni. Így ha Sztankovicsot elhoztam, akkor mindenki mást is el kellett. A kezdőcsapatból hét-nyolc nevet megadhatok, de nem nehéz kitalálni, hogy ki kik azok, mivel ritkán változtatok. Júlio César, Maicon, Lúcio, Samuel, Zanetti, Cambiasso, Sneijder, Thiago Motta, Eto'o, Milito. Még egyet? Na, azért nem mondhatom el az egész csapatot" – mondta mosolyogva Mourinho.
NSO
Mármint Stankovic kezdett el sírni.El tudom képzelni.Nagy arc a mester:)
Nagyon izgi lesz a mai meccs. Barca tuti nekünk fog ugrani. Egy gólt kellene szereznünk. Mondjuk félidő 0-0, aztán fordulás után lövün egyet. Tuti összeroskadnának.
Motta biztos kezdő lesz. JC Maicon - Lucio - Samuel - Zanetti Motta - Cambi Eto'o - Wes - Meglepi Milito
Zsozénak mindig van valami meglepije. Én nem vagyok biztos hogy RQ vagy Dulifuli nem lesz kezdő.
Campione írta:Nagyon izgi lesz a mai meccs. Barca tuti nekünk fog ugrani. Egy gólt kellene szereznünk. Mondjuk félidő 0-0, aztán fordulás után lövün egyet. Tuti összeroskadnának.
Motta biztos kezdő lesz. JC Maicon - Lucio - Samuel - Zanetti Motta - Cambi Eto'o - Wes - Meglepi Milito
Zsozénak mindig van valami meglepije. Én nem vagyok biztos hogy RQ vagy Dulifuli nem lesz kezdő.
Én biztos vaok benne h RQ nem fog kezdeni. De azon nem lepődnék meg ha Balo kezdene de a legvalószínűbb és legjobb az lenne ha Pandev kezdene.
Campione írta:Nagyon izgi lesz a mai meccs. Barca tuti nekünk fog ugrani. Egy gólt kellene szereznünk. Mondjuk félidő 0-0, aztán fordulás után lövün egyet. Tuti összeroskadnának.
Én biztos vaok benne h RQ nem fog kezdeni. De azon nem lepődnék meg ha Balo kezdene de a legvalószínűbb és legjobb az lenne ha Pandev kezdene.
Sztem Mou nem kockáztatja meg egy ilyen komoly meccsen Balotelli-t, legalábbis remélem. Sétáló játékosokra nincs szükség. A mezdobálásával amúgy is elásta magát a szurkolóknál.
Tudom, hogy te csíped Balo-t, de sztem már nem fog megváltozni. Mondjuk örülnék, ha rámcáfolna, mert nagyon tehetséges játékos, csak fejben vannak vele gondok.
Este pedig remélem 4-2-3-1-el kezdünk elől Pandev-vel a kérdéses helyen. Sztem a 4-3-1-2 öngyilkosság a Barca ellen.
Megint le kell támadni ugyanúgy, mint az első meccsen. Nem szabad hagyni, hogy a Barca a saját játékát játssza, és akkor meglehet a továbbjutás.
Balotellit én se kockáztatnám meg, kezdettől fogva nyom majd a Barca, mindent eladott labda kockázatos, a flegma stílusa meg főleg nem hiányzik. én Pandevet kezdetném, de még Quaresma is előbb játszana inkább mint Mario
Ha nekünk ugranak nagyon akkor belefuthatnak a késbe szerintem. Kontrákból nagyon jók vagyunk. Eto'o Herceg és Wes gyorsan meg tudják ott elől kavarni a sz...t Pikáns párharc a testvérpárbaj szerintem. Belegondoltam, hogy milyen érzés lehet a szüleiknek Jó nem ugyanaz de tesóm barcás és interes és anya azt mondta első meccsen h egy félidőt ide egy félidőt oda szurkol
zsizsi14 írta:Ha nekünk ugranak nagyon akkor belefuthatnak a késbe szerintem.
Biztos, hogy nem fognak türelemmel játszogatni, hogy majd csak lesz valami. Abban mi vagyunk a jobbak. Ráadásul hergelik a csapatot erre a meccsre. Nekiugrás tuti.
zsizsi14 írta:Belegondoltam, hogy milyen érzés lehet a szüleiknek Jó nem ugyanaz de tesóm barcás és interes és anya azt mondta első meccsen h egy félidőt ide egy félidőt oda szurkol
Ez nagyon komoly Ezt már csak azzal überelhette volna anyukád, ha Bayern szurkoló
Meglepi lehet az lesz, hogy ugyanaz a csapat fut ki, mint Milanóban egy hete. Persze bennevan, hogy Maicon támadót játszik, és bejön Cordoba a védelembe vagy Balo esetleg Q7 kezd Pandev helyett. Pandev sem tud szerintem csereként hozzátenni, ő is jobb ha kezdő. Alvest meg valakinek megkell fognia, ne futkározzon fel annyira.
zsizsi14 írta:Ha nekünk ugranak nagyon akkor belefuthatnak a késbe szerintem.
Biztos, hogy nem fognak türelemmel játszogatni, hogy majd csak lesz valami. Abban mi vagyunk a jobbak. Ráadásul hergelik a csapatot erre a meccsre. Nekiugrás tuti.
zsizsi14 írta:Belegondoltam, hogy milyen érzés lehet a szüleiknek Jó nem ugyanaz de tesóm barcás és interes és anya azt mondta első meccsen h egy félidőt ide egy félidőt oda szurkol
Ez nagyon komoly Ezt már csak azzal überelhette volna anyukád, ha Bayern szurkoló
Az hiányozna még Utálom a bajorokat van bommellel az élen
Campione írta:Motta biztos kezdő lesz. JC Maicon - Lucio - Samuel - Zanetti Motta - Cambi Eto'o - Wes - Meglepi Milito
Nem lesz itt meglepi, biztos hogy Pandev fog kezdeni. Sajtónak hagyta meg a találgatást. Szokásos José beetetés. Az elmúlt napokban gyakorlatilag nem olvastam olyat sehol, hogy hogy lehet megfordítani a meccset. Mit kellene a Barcanak játszania hogy továbbjusson. Eddig csak hangzavarról, ijesztgetésről és Milito testvérharcról volt szó. 3-1 ide, az odavágón megettük a barcat, akik ezt nehezen tudták kezelni, szerintem ők most nagyon remegnek.
Sztem Mou nem kockáztatja meg egy ilyen komoly meccsen Balotelli-t, legalábbis remélem. Sétáló játékosokra nincs szükség. A mezdobálásával amúgy is elásta magát a szurkolóknál.
Tudom, hogy te csíped Balo-t, de sztem már nem fog megváltozni. Mondjuk örülnék, ha rámcáfolna, mert nagyon tehetséges játékos, csak fejben vannak vele gondok.
Este pedig remélem 4-2-3-1-el kezdünk elől Pandev-vel a kérdéses helyen. Sztem a 4-3-1-2 öngyilkosság a Barca ellen.
Megint le kell támadni ugyanúgy, mint az első meccsen. Nem szabad hagyni, hogy a Barca a saját játékát játssza, és akkor meglehet a továbbjutás.
Forza Inter!!!
Persze csípem őt, de most én se raknám keződbe írtam is h sztem is a legjobb az most Pandev lenne. Én csak azt írtam h nem lepődnék meg ha Mou meglépné a kezdetését, és csereként meg igenis szükség lehet rá ha nem sétálni fog a pályán csak sajna ezt előre nem lehet tudni.
Alveshez meg annyit h én azt figyeltem első meccsen h mintha hagyták volna Alvest felfutni a 16osig direkt és ott mintha az lett volna a cél h ne tudjon becselezni hanem adja be és beadásokból meg nem tudtak minket megverni mert Samuel,Lucio a levegőben szinte verhetetlen, és utánna a helyén indulhatot a kontra.