Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

kiscivis

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: kiscivis »

San Siro írta:Szerintem pedig, nagyon jó védő. Csak Ranieri ragaszkodik a mi Burdissónkhoz, mert nagy formát mutat most. Persze ki tudja mi lesz jövőre......!? Ráadásul Mexes már több szezonban is bizonyította a képességeit, ráadásul eladó (15 millió).

Több szezonon keresztül bizonyította nekem azt, h ott a helye ahol van. Talán Burdisso szintjét eléri de ebben sem vagyok biztos, és aligha egy ilyne védőre lenne szükségünk. Nekünk fiatal védő kell, aki viseli a padot.
15 millió Mexesért vagy 16 millió Sneijderért? Lehetetlen megállapítani melyik a jobb üzlet. :)
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

Isten ments attól a homokos idegbeteg mexestől, egy nulla azaz ember.

Ráadásul nem egyszer szidta már a klubot, ilyen szarházi ide ne jöjjön, amugy kb Burdisso szint, hihetetlenül túlvan sztárolva, jól írta Pepe a helyére került.

Ha középső védő akkor remélem Ranocchia vagy Bonucci jön.
Campione

Hozzászólás Szerző: Campione »

Atosz írta: Ez igaz, de ennek a fele már nem számít tehetségnek (Rossi, De Silvestri - Rossinak különösen örülnék)

Rossi tényleg jó játékos. Zanetti pedig majd mesél neki Olaszországról, hiszen mégiscsak többet élt ott, mint Rossi :)
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

Campione írta:
Atosz írta: Ez igaz, de ennek a fele már nem számít tehetségnek (Rossi, De Silvestri - Rossinak különösen örülnék)

Rossi tényleg jó játékos. Zanetti pedig majd mesél neki Olaszországról, hiszen mégiscsak többet élt ott, mint Rossi :)

Hú, honnan kapartad elő azt a hszt. :)
De igen. Rossi szerintem tökéletes lenne szélső csatárnak. Aztán Criscito hátra, középre meg Hamsik vagy Fabre, bár egyik esélytelenebb mint a másik.
Kis-Kis

Hozzászólás Szerző: Kis-Kis »

Nagyon szeretem a sajtót. Ha minden igaz lenne amit elmondtak Quaresma-ról a hétvégén, akkor a következő szezonba kettős vagy hármas igazolása lenne és kapnánk érte két játékost, Ramires-t a Benficatól és Veloso-t a Sportingból. Elméletileg mind a két játékos jó lenne nekünk, hiszen jelenlegi csapatukba meghatározó szerepet töltenek be és csak 23 évesek. Én örülnék nekik, főleg ebben a formában. :D
Atosz

Kis-Kis írta:Nagyon szeretem a sajtót. Ha minden igaz lenne amit elmondtak Quaresma-ról a hétvégén, akkor a következő szezonba kettős vagy hármas igazolása lenne és kapnánk érte két játékost, Ramires-t a Benficatól és Veloso-t a Sportingból. Elméletileg mind a két játékos jó lenne nekünk, hiszen jelenlegi csapatukba meghatározó szerepet töltenek be és csak 23 évesek. Én örülnék nekik, főleg ebben a formában. :D

Én azt a Ramires gyereket nem nagyon szívlelem. Szerintem ő az aki túl van "sztárolva". Nem áldotta meg különleges képességekkel a sors, a játékstílusa sem tetszik, és eléggé körülményes szokott lenni. Hullámzó a teljesítménye, nincs rá szükségünk. Veloso 1000x többet ér.

Én egyébként szívesen látnám szélen Silvat jövőre, őt szerintem áron alul megszerezhetnénk a válságba sodródott Valenciától, és zseniális játékos. Nagyon-nagyon, elmondhatatlanul sokat lendítene a csapat játékán, és ritmusán szerintem. Ő egy tökéletes igazolás lehetne nyárra.
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

Tommy írta:
Ha középső védő akkor remélem Ranocchia vagy Bonucci jön.

Szerintem középső védőre egyáltalán nincs szükség.Inkább a védelem szélén vannak idén is problémák.Hisz nem hiába játszotta ott Zanetti az idény felét.
Chivu,Samuel,Lúcio,Materazzi,Cordoba.Persze ok,kérdés ki marad,ki megy,ki vonul vissza.Talán egy csere,de nem több.2 középpályás és 1 védő.Én már írtam példát.Csatársor rendbe(persze kérdéses Eto'o marad -e??).Látjuk Mourinho nem sokat cserélget,olyan sok plusz ember meg nem kell.Persze ő is kérdés:)
Laci78

Hozzászólás Szerző: Laci78 »

Hamsikra szerintem nincs esély, most hosszabbított 15-ig, köré építik folyamatosan a Napolit.

Pastore is jó lenne, csak Zamparini 40-et is elkérne érte...

Kolarov átigazolási papírját hol kell aláírni. :D :)
Crespo

Hozzászólás Szerző: Crespo »

Ez a Kolarov vagy egy szerencsétlen hülye, vagy a Roma beépített embere. Tegnap a Lazio-Román egyetlen jó megindulása volt, amiből a tizenegyes lett, hátul meg csinált egyet ő a Romának. Maicon klasszisokkal jobb elől-hátul. Balon játsszon inkább valaki aki legalább hátul magabiztos.
Marco

Hozzászólás Szerző: Marco »

Argentin lapértesülések szerint a Real Madrid és az Internazionale is szeretné megszerezni a Manchester City argentin támadóját, Carlos Tévezt a nyáron.

A brit News of the World is úgy tudja, hogy a „királyi gárda" meg akarja venni a csatárt, és az újság szerint magasabb fizetést kínál neki, mint amennyit Angliában keres

Forrás:NSO

Hát neki örülnék. De nem sok esélyt látok rá.
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

Szerintem a védelmünkbe nem kell Kolarov :!: Maicon--Lucio--Samuel--Zanetti ez így tökéletes kezdő, a padon meg ott van Santon, Chivu, Matereazzi, Cordoba és esetleg Ranocchia. A középályára viszont ráférne az erősítés ,akár 2-3 minőségi játékos is érkezhetne a nyáron. A Realból és a Poolból is kukázhatnánk
Campione

Atosz írta:
Campione írta:

Hú, honnan kapartad elő azt a hszt. :)
De igen. Rossi szerintem tökéletes lenne szélső csatárnak. Aztán Criscito hátra, középre meg Hamsik vagy Fabre, bár egyik esélytelenebb mint a másik.

Rossi jó lenne. Mindenkinek be lenne fogva a szája. fiatal is, olasz is, csatár is, jó játékos is :)
Campione

DaNi írta:Szerintem a védelmünkbe nem kell Kolarov :!: Maicon--Lucio--Samuel--Zanetti ez így tökéletes kezdő, a padon meg ott van Santon, Chivu, Matereazzi, Cordoba és esetleg Ranocchia. A középályára viszont ráférne az erősítés ,akár 2-3 minőségi játékos is érkezhetne a nyáron. A Realból és a Poolból is kukázhatnánk

Sajnos szembe kell nézzünk azzala ténnyel, hogy Capitano pár éven belül betölti a negyvenet, ami azt jelenti, hogy akkor majd lassan elgondolkozik a visszavonulásán :) És kell egy ember helyette. Már csak létszámilag is. Így nem baj, ha igazolunk védőt, lesz idő beépíteni a csapatba.

Abban viszont teljesen egyetértek, hogy a középpálya erősítésre szorul. RQ tuti megy a nyáron, Muntari remélem dobjuk (vagy egy agyátültesnek vetjük alá, de abból is egy év, míg felépül) meg amúgy is, kell a variációs lehetősghez ember, meg Wesnek alternatíva.

Kukázásról annyit, hogy a Pool esetében biztos lesz versenyfutás, de Torresen, Gerrardon és Mascheranon (ez utóbbi még passzol is a csapatba, hisz argentín, és most csak 5 van belőlük a keretben) kívül én senkit nem hoznék el nyugodt szívvel. A Realt szerintem folyamatosan figyelik Brancáék, mint ahogy eddig tették :) Tényleg volt olyan, hogy valakit el akartunk hozni a Realból, de nem minket választott???
Atosz

Campione írta:Tényleg volt olyan, hogy valakit el akartunk hozni a Realból, de nem minket választott???

Remélem Robbent. :)
horas

Hozzászólás Szerző: horas »

Párszor már leírtam én balszélsőt(Kolarov),középső védőt(Skrtel),egy univerzális középpályást(Touré v Fernandes v Veloso ö tud szélsővédőt is játszani) és hiába kerek most a támadó szekció elhoznám Cassano-t Quaresma helyére.
.............(Córdoba)
Zanetti,Lucio,Samuel,Santon
Maicon,Skrtel,Chivu,Kolarov
Cambiasso,Motta,Stankovic,Mariga,
Touré,Sneijder,Cassano
Milito,Eto'o,Pandev,Balotelli

És ha belegondolunk Cassano talán el is férne,mert Mou nem nagyon rotál Milito hulla fáradt,mert Balotelli kiszámíthatatlan,Quaresma nullafos,Eto'o-nak Pandev-nek rendre játszania kell a széleken és hébe hóba tudná Milito-t,Pandev-el vagy Eto'o val rotálni,ha van egy Cassano-nonk és talán Balotelli is jobban csiokedné magát mert még messzebb kerülne a kezdődőtl illetve még nehezebben jutan oda.Arról nem beszélve,hogy Sneijder-t is tudná pótolni,mert sokat sérült és ő sem lehet mindig toppon.
Atosz

horas írta:Párszor már leírtam én balszélsőt(Kolarov),középső védőt(Skrtel),egy univerzális középpályást(Touré v Fernandes v Veloso ö tud szélsővédőt is játszani) és hiába kerek most a támadó szekció elhoznám Cassano-t Quaresma helyére.
.............(Córdoba)
Zanetti,Lucio,Samuel,Santon
Maicon,Skrtel,Chivu,Kolarov
Cambiasso,Motta,Stankovic,Mariga,
Touré,Sneijder,Cassano
Milito,Eto'o,Pandev,Balotelli

És ha belegondolunk Cassano talán el is férne,mert Mou nem nagyon rotál Milito hulla fáradt,mert Balotelli kiszámíthatatlan,Quaresma nullafos,Eto'o-nak Pandev-nek rendre játszania kell a széleken és hébe hóba tudná Milito-t,Pandev-el vagy Eto'o val rotálni,ha van egy Cassano-nonk és talán Balotelli is jobban csiokedné magát mert még messzebb kerülne a kezdődőtl illetve még nehezebben jutan oda.Arról nem beszélve,hogy Sneijder-t is tudná pótolni,mert sokat sérült és ő sem lehet mindig toppon.

Cassano tényleg nagyon jó igazolás lenne. Feltéve ha kevesebb baj lenne vele mint Balotellivel, vagy mint az eddigi csapatainál. De inkább Rossi szerintem, bár most nem tudnék dönteni közülük, mindkettejüket nagyon szeretem, Cassanot már jó rég óta.
horas

Hozzászólás Szerző: horas »

Cassano amúgy engem Iniestara emlékeztet legalább is a játékstílusa,szerintem sokban nem marad el a színvonala sem.Cassano-val szerintem egy újabb szintre emelkedne az Inter támadójátéka.
Laci78

Hozzászólás Szerző: Laci78 »

Crespo írta:Ez a Kolarov vagy egy szerencsétlen hülye, vagy a Roma beépített embere. Tegnap a Lazio-Román egyetlen jó megindulása volt, amiből a tizenegyes lett, hátul meg csinált egyet ő a Romának. Maicon klasszisokkal jobb elől-hátul. Balon játsszon inkább valaki aki legalább hátul magabiztos.

Messze Kolarov volt a legjobbja a Lazionak Rocchin kivűl. A védekezést nem neki kellett megoldania, hanem Radunak. Áttértek a 3-5-2-re. 3 belső védővel.
Dias, Biava, Radu.
kiscivis

Csak az összes beadása Maicon legrosszabb formáját idézte.
DaNi

Tegnap a meccs közben aszonta a kommentátor ,hogy azért igazoljuk le Castelazzit mer ,hogy JC eligazol :!: Ez érdekes ilyen híreket nem nagyon lehetett olvasni
Marco

DaNi írta:Tegnap a meccs közben aszonta a kommentátor ,hogy azért igazoljuk le Castelazzit mer ,hogy JC eligazol :!: Ez érdekes ilyen híreket nem nagyon lehetett olvasni

Kétlem h elmenne, de ha mégis sztem nem Castelazzit hoznánk helyére.
benito92

Hozzászólás Szerző: benito92 »

Méhes elvtárs bajnokin is mondta hogy muntari,balotelli,Maicon,JC 4 es közül megy el 2 ember. Ilyenekre nem adok de mondjuk ebből a 4 ből ma már nemhiszem hogy bárkinek problémát okozna ki is aza kettő aki húzzon :D
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

Marco írta:
DaNi írta:Tegnap a meccs közben aszonta a kommentátor ,hogy azért igazoljuk le Castelazzit mer ,hogy JC eligazol :!: Ez érdekes ilyen híreket nem nagyon lehetett olvasni

Kétlem h elmenne, de ha mégis sztem nem Castelazzit hoznánk helyére.

Említette Vivianot is, hogy megvan a lehetőség a visszahozatalára, ennek ellenére nincs semmi értelme eladni Cézárt :D
vagy legalábbis ha anyagailag nem szorulunk rá..
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

Balotellit le kéne passzolni az Atletico-hoz, Agüero-ért cserébe, vagy ha nem támadót akarunk, akkor Fabregas-ért, és akkor mindenképpen jól járnánk. Ha jól emlékszem, Agüero úgy is nyilatkozta nemrég hogy örül az Inter érdeklődésének, és hogy figyelemmel kiséri a csapatot és a bajnokságot. :roll:
Injoc

Hozzászólás Szerző: Injoc »

PetR írta:Balotellit le kéne passzolni az Atletico-hoz, Agüero-ért cserébe, vagy ha nem támadót akarunk, akkor Fabregas-ért, és akkor mindenképpen jól járnánk. Ha jól emlékszem, Agüero úgy is nyilatkozta nemrég hogy örül az Inter érdeklődésének, és hogy figyelemmel kiséri a csapatot és a bajnokságot. :roll:

Am e az atleticos dolog tényleg nem hülyeség...adnánk balot meg 1-2 hulladékot..és kapnánk 1 Agüerot..háthát...talán megérne 1 misét :)
Marco

PetR írta:Balotellit le kéne passzolni az Atletico-hoz, Agüero-ért cserébe, vagy ha nem támadót akarunk, akkor Fabregas-ért, és akkor mindenképpen jól járnánk. Ha jól emlékszem, Agüero úgy is nyilatkozta nemrég hogy örül az Inter érdeklődésének, és hogy figyelemmel kiséri a csapatot és a bajnokságot. :roll:

És még Maradon is azt tanácsolta neki anno h az Interbe kellene igazolnia. Örülnék neki de nem látok sok esélyt rá. Esetleg Suarez se lenne rossz választás támadónak. Cassano, Suarez, Agüero esetleg Rossi bár róla szó se volt még a klubbal kapcsolatban meg Juve drukker ha jól tom és oda akarna menni...
kiscivis

Lehet jobb lenne Fabregasszal elbótolni, a helyére előre meg hozni az isteni Antoniot. :)
Marco

kiscivis írta:Lehet jobb lenne Fabregasszal elbótolni, a helyére előre meg hozni az isteni Antoniot. :)

Nekem ez is megfelelne. Wenger ugyis akarta őt.
Kis-Kis

Ha egy jó támadó középpályást akarunk igazolni, akkor én Kaká-t szívesen látnám. Igaz, hogy Madridba nem nyújtott szinte semmit, de azt bizonyította, hogy Olaszországba megállja a helyét és közbe még a szomszédunknak is felpiszkálhatjuk.
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

Én nem látok Agueroban semmi különöset.Maradona rokona,ennyi.Forlan jobban vágja nála.Még ebben az idén nem túl jó Atleticoban is.
Akkor inkább tényleg adjuk Fabregasért hisztis Mirtilt...
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Nia írta:Én nem látok Agueroban semmi különöset

Akkor már ketten vagyunk, nem rossz, de nem élne meg olaszban sztem.
Inkább Tevez akkor már, mehetne az MC-hez Balotelli meg lóvé helyette :)
Eto'o-Milito-Tevez trió nyami :)
Injoc

Hozzászólás Szerző: Injoc »

mike írta:

Az a gáz h lassan már tényleg "mindegy" h milyen üzletbe vonjuk bele Balot csak menjen és jöjjön helyette vki aki akar is játszani...Agüero v Tevez közül bármelyiket elfogadnám Mario helyett. Bár pont a múltkor olvastam h Tevez bírálta Mancinit...nem bánnám végül itt kötne ki..nekem am is személyes kedvencem.
Marco

Injoc írta:
mike írta:

Az a gáz h lassan már tényleg "mindegy" h milyen üzletbe vonjuk bele Balot csak menjen és jöjjön helyette vki aki akar is játszani...Agüero v Tevez közül bármelyiket elfogadnám Mario helyett. Bár pont a múltkor olvastam h Tevez bírálta Mancinit...nem bánnám végül itt kötne ki..nekem am is személyes kedvencem.

Én meg azt olvastam h mi és a Real is akarja. Na ha ez igaz sztem van annyi esze h inkább ide jön, vagy max elviszi a Real és egy év mulva szinte ingyen elhozzuk. :D
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Marco írta:És még Maradon is azt tanácsolta neki anno h az Interbe kellene igazolnia. Örülnék neki de nem látok sok esélyt rá. Esetleg Suarez se lenne rossz választás támadónak. Cassano, Suarez, Agüero esetleg Rossi bár róla szó se volt még a klubbal kapcsolatban meg Juve drukker ha jól tom és oda akarna menni...

Rossi szerinten nem olyan nagy szám és igen be is nyalt párszor a juvénak....viszont a Cassano, Tevez, Agüero 3asból bárki jöhetne, mind nagyon jó! Balotelli meg mehetne az arsenalba, ott Wenger bá úgyis nagyon szereti a fiatalokat :D
Persze Fabregast jó lenne belevonni az üzletbe
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Balotelli ha megy ha marad, akkor is kell hozni egy csatárt. Ez nem fog működni, hogy brillírozik 2 meccsen utána behisztizik egy hónapra. Ha nagyon kiakarnak vele cseszni akkor hoznak egy klasszist csatárt és őt csak hébe-hóba játszanák. Rájönne hamar mi az az alázat.
DaNi

"Agüero v Tevez közül bármelyiket elfogadnám Mario helyett. Bár pont a múltkor olvastam h Tevez bírálta Mancinit...nem bánnám végül itt kötne ki..nekem am is személyes kedvencem."

Szerintem Tevezzel jobban járnánk :!: Én úgy tudom ,hogy Teveznek nem a Mancinivel hanem a fizetésével volt baja. Szeretne annyi pénzt kapni mint Robinho ( heti 150 ezer font)! A Real viszont megadna neki akár heti 200 ezer fontot is
capitano

Hozzászólás Szerző: capitano »

Legyen az az egy csatár Miccoli. Igaz hogy már 3X éves, de olasz és szerintem most van élete formájában. És még Banegát is elhoznám a Valenciából
Atosz

capitano írta:Legyen az az egy csatár Miccoli. Igaz hogy már 3X éves, de olasz és szerintem most van élete formájában. És még Banegát is elhoznám a Valenciából

Á, nem jó ötlet. Ne öregítsük ezt a csapatot. Miccoli tényleg jó, de beléppet a 3. x-be, ha támadó, és Palermo akkor már inkább Cavani vagy Pastore.
Dehát Cassano ha jönne, és úgy játszana ahogy tud, azzal az alázattal, és nem lenne vele tele a sajtó, akkor áldásom rá, nagyon-nagyon sokat lendítene a csapat gyorsaságán, támadójátékán és technikáján.
Nyáron elégedett lennék ezzel az érkezőlistával: Criscito, Veloso, Fabregas, Cassano.
Marco

Atosz írta:Nyáron elégedett lennék ezzel az érkezőlistával: Criscito, Veloso, Fabregas, Cassano.

Hát szép lista még kiegésziteném a Ranocchia-Bonucci páros egyik tagjával. De sztem ez nem fog összjönni sajnos.
capitano

Hozzászólás Szerző: capitano »

Atosz írta:
capitano írta:Legyen az az egy csatár Miccoli. Igaz hogy már 3X éves, de olasz és szerintem most van élete formájában. És még Banegát is elhoznám a Valenciából

Á, nem jó ötlet. Ne öregítsük ezt a csapatot. Miccoli tényleg jó, de beléppet a 3. x-be, ha támadó, és Palermo akkor már inkább Cavani vagy Pastore.
Dehát Cassano ha jönne, és úgy játszana ahogy tud, azzal az alázattal, és nem lenne vele tele a sajtó, akkor áldásom rá, nagyon-nagyon sokat lendítene a csapat gyorsaságán, támadójátékán és technikáján.
Nyáron elégedett lennék ezzel az érkezőlistával: Criscito, Veloso, Fabregas, Cassano.

15 nap van Milito és Miccoli között, Fabio az idősebb, mondjuk ő talán nem is annyira befejező, inkább előkészítő szerepű. Persze ha jönne helyette a másik két szicíliai közül akár egy, akkor se sírnék :) Cassano pedig szerintem már lehiggadt, úgyhogy felőlem jöhetne, a kérdés hogy mennyi lenne az ára.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Cassano tényleg jo lenne de azt azért ne felejtsük el h az alap kezdöbe Milito és Eto'o a két csatár és sztem jövőre is ez lesz én nem hinném h Antonio elviselné ha mondjuk 3 egymást követő meccs után nem lenne kezdö és José-t ismerve ez könnyen előfordulhatna ugyanez a helyzet Miccoli-val csak ő még idősebb is,Agüero meg horribilis összegért lehetne csak elhozni.Nekem most 1 ember jutott az eszembe én Berbatovra gondoltam nagyon jó elökészítő és akkor megy neki igazán ha nem ő a "befejező" csatár.Nem vagyok gyagyás látom a különbséget Cassano és a bolgár közt,de úgy gondolom Cassano nem viselné jobban a padot mint mondjuk Mario.De adja ég h tévedek és a Samp üdvöskéje kék-feketébe nyomja nyártól és nem az Atalantára gondoltam :lol:
kiscivis

Miért kéne Cassano-nak apdozni ha most is 3 csatárral játszunk? :) Pandev helyett simán övé a balszél és kész.
A Miccoli-Milito korpárhuzam meg elég csalóka, mert teljesen más szerepkörben játszanak. Miccoli rendszeresen a középpályáról indul, és elsősorban a gyorsasága az ami előnyt jelent neki, Milito meg ugye nem kell bemutatnom. 30 felett meg elég látványosan szokott kopni a sebesség (és itt ne gondoljunk Zanettire. Akinek Zeusz az apja természetesen más kategóriát képvisel). Ezen felül Miccolinak ez az első olyan idénye amikor kiemelkedik, vagy legalábbis a jobbak között van a bajnokságban. Tavaly Di Vaio is vert 24 gólt most meg... Szóval nekem semmiképp sem rá esne a választásom.
Kis-Kis

kiscivis írta:Miért kéne Cassano-nak apdozni ha most is 3 csatárral játszunk? :) Pandev helyett simán övé a balszél és kész.
A Miccoli-Milito korpárhuzam meg elég csalóka, mert teljesen más szerepkörben játszanak. Miccoli rendszeresen a középpályáról indul, és elsősorban a gyorsasága az ami előnyt jelent neki, Milito meg ugye nem kell bemutatnom. 30 felett meg elég látványosan szokott kopni a sebesség (és itt ne gondoljunk Zanettire. Akinek Zeusz az apja természetesen más kategóriát képvisel). Ezen felül Miccolinak ez az első olyan idénye amikor kiemelkedik, vagy legalábbis a jobbak között van a bajnokságban. Tavaly Di Vaio is vert 24 gólt most meg... Szóval nekem semmiképp sem rá esne a választásom.

Szerintem hagyjuk ezt a Miccolis dolgot. Jó helyen van ő Palermoba távol tőlünk. Inkább valami fiatalabb játékosba gondolkodjunk, akitől egy év után nem akarunk megválni. Hiszen Suazo is nagyszerűen ontotta a gólokat a Cagliariba, aztán nálunk sírt a labda, ha nála volt.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Sztem meg a fiatal tehetségek között kellene szétnézni inkább,és cserének ajánlani Balotellit.Persze olyanra gondoltam,aki még a padozást is megtiszteltetésnek veszi Inter mezben.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

kiscivis írta:Miért kéne Cassano-nak apdozni ha most is 3 csatárral játszunk? :) Pandev helyett simán övé a balszél és kész.

:D igen.csak úgy mint az egész szezonban :lol: belegondolva ha még hozzá vesszük azokat a mérközéseket ahol nem volt a pöttöm holland(sztem helyette is játszhatna ha sérült)így már lehet h ok lenne.Nem kell engem meggyőzni meggyőzöm saját magam most már "csak" a "szép arcú"-t kellene
Atosz

Stankov írta:

:D igen.csak úgy mint az egész szezonban :lol: belegondolva ha még hozzá vesszük azokat a mérközéseket ahol nem volt a pöttöm holland(sztem helyette is játszhatna ha sérült)így már lehet h ok lenne.Nem kell engem meggyőzni meggyőzöm saját magam most már "csak" a "szép arcú"-t kellene

Akkor ilyen kezdő jövőre?:
Cesar - Maicon, Lucio, Chivu, Zanetti - Cesc, Cambiasso - Sneijder - Eto'o, Milito, Cassano.
dellarocco

Hozzászólás Szerző: dellarocco »

vaskalap írta:Sztem meg a fiatal tehetségek között kellene szétnézni inkább,és cserének ajánlani Balotellit.Persze olyanra gondoltam,aki még a padozást is megtiszteltetésnek veszi Inter mezben.

Én is úgy gondolom, hogy egy fiatal(abb) csatártehetség kellene, aki pl Pandevvel megküzdhetne a kezdőért. Ami fontosabb lenne az egyértelműen egy Fabregas szerű klasszis kps, aki Sneijder kiesése esetén a helyén is (ha nem is pontosan a helyén, de a kreativitást tudná adni a kpra) ill. vele együtt is tudna játszani. Ez a Cassano, Tevez vonal nekem azért nem tetszik, mert - ha elmenne Balotelli és Muntari a csapattól - az utóbbi idők első olyan Intere lenne, ahol nincs problémás játékos és mindenki tudja hol a helye...ez szerintem óriási ereje most a csapatunknak. És a 2 említett játékosban pedig benne van a bomlasztás esélye sztem, bár kétségtelenül nagyon jók. Azt hiszem most nyáron akár megszokásunkhoz híven kukázhatnánk 50%os árleszállítással egy Benzemát a Realból :twisted:
Ja és egy Yaya Toure is elférne sztem Muntari helyére(akire nem nagyon számít mostanában Guardiola kezdőként).
+ Azt se feledjük el, hogy van egy Coutinho-nk és egy Arnautovicunk is a talonban (az osztrák ugye kérdéses, de hátha tehetséges és nem véletlen hoztuk el+tartottuk itt télen ;) )
interista23

Hozzászólás Szerző: interista23 »

Engem mostanában jobban izgat az a kérdés hogy Mourinho val mi lesz.Emlegetik a Realt ahol tudjuk hogy csillagászati összegeket is kifizetnének egy jó edzőért pláne most.Vagy a Manchestestert ahonnan állítólag távozik Ferguson.

A játékosokról annyit hogy muntari balotelli mehet.A kölcsönbe adott játékosok közül remélem nem sokat fogunk visszakapni.yaya toure jo lenne valóban.Fabregas, joe cole...De tvben hallottam hogy ha marad a köv idényre az a kívánsága hogy Gerrard kerüljön hozzánk
interlaci

Hozzászólás Szerző: interlaci »

Ha megnyerjük a BL-t(amire mostmár reális esélyünk van) akkor lehet,hogy elmegy José.Mivel akkor teljesítette amiért idehívták,és megmutatta,hogy mekkora edző.Ha viszont nem nyerjük meg,akkor esélyes ,hogy marad,mivel nem az a fajta,aki megfutamodik addig amíg nem teljesítette a feladatát.Amúgy én bízom benne,hogy akármi lesz,itt marad,és kitölti a szerződését,egyértelműen a világ legjobb edzője!!

FORZA INTER!
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

dellarocco írta: Ja és egy Yaya Toure is elférne sztem Muntari helyére(akire nem nagyon számít mostanában Guardiola kezdőként

Muntari helyére bárki elférne :mrgreen:
De komolyra fordítva, Yaya tényleg nagyon jó lenne, spanyolból jól lehet kukázni, ezt több jhúzóemberünk is bizonyítja.
YayaTouré-Sneijder-Cambi hármas atom lenne középen :)
Eto'-Milito-Tevez meg elöl :)

Fabregasra szerintem nincs esélyünk, iszonyat drága lenne.
Válasz küldése