DaNi írta:Szerintem a védelmünkbe nem kell Kolarov

Maicon--Lucio--Samuel--Zanetti ez így tökéletes kezdő, a padon meg ott van Santon, Chivu, Matereazzi, Cordoba és esetleg Ranocchia. A középályára viszont ráférne az erősítés ,akár 2-3 minőségi játékos is érkezhetne a nyáron. A Realból és a Poolból is kukázhatnánk
Sajnos szembe kell nézzünk azzala ténnyel, hogy Capitano pár éven belül betölti a negyvenet, ami azt jelenti, hogy akkor majd lassan elgondolkozik a visszavonulásán

És kell egy ember helyette. Már csak létszámilag is. Így nem baj, ha igazolunk védőt, lesz idő beépíteni a csapatba.
Abban viszont teljesen egyetértek, hogy a középpálya erősítésre szorul. RQ tuti megy a nyáron, Muntari remélem dobjuk (vagy egy agyátültesnek vetjük alá, de abból is egy év, míg felépül) meg amúgy is, kell a variációs lehetősghez ember, meg Wesnek alternatíva.
Kukázásról annyit, hogy a Pool esetében biztos lesz versenyfutás, de Torresen, Gerrardon és Mascheranon (ez utóbbi még passzol is a csapatba, hisz argentín, és most csak 5 van belőlük a keretben) kívül én senkit nem hoznék el nyugodt szívvel. A Realt szerintem folyamatosan figyelik Brancáék, mint ahogy eddig tették

Tényleg volt olyan, hogy valakit el akartunk hozni a Realból, de nem minket választott???