SERIE-A és SERIE-B (Átigazolások, meccsek, játékosok)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- graziejosé
Re: SERIE-A és SERIE-B (Átigazolások, meccsek, játékosok)
A Palermo-Udinese-ben szerintem az a durva, hogy eredmény alapján ez bőven osztálykülönbség, közben pedig egyáltalán nem, se jelenlegi forma, se keret alapján és a mérkőzés előtt is 4 pont volt az udineiek előnye.
- mike
Nia írta:mike írta:Marco írta:0-7 Sanchez 4 Di Natale 3
Nem semmi![]()
Este feleennyi Napoli góllal is kiegyeznék : P
Este ne egyezz ki gólokkal,mert azt mi kapjuk.Max holnap,főleg ha Napoli
Ja, azt hittem a bilan is ma játszik majd
- Festa
Marco írta:Jövőhéten nem lesz ellenünk Floro Flores és Criscito sem.Balardini is csak lelátóról nézi a meccset.
Sőt Miguel Veloso is kipontozodott. Összegyűltek a sárga kártyái.
Azért ez nem rossz hír nekünk.
- Süti
Tommy írta:Szerintem meg inkább az van, hogy a cesenának nem érdeke játszani.. Fél évre adtuk kölcsön nekik opcio nélkül. Minek építsenek be a csapatba és játszassanak egy olyan játékost akiről tudják, hogy 4 hónap múlva már nem is náluk fog játszani? Ezért jó az ha egy fiatal játékosnak a felét eladjuk egy kis vagy középcsapatnak, mert akkor annak a csapatnak is érdeke, hogy a játékos játszon folyamatosan és fejlődjön mert ők is pénzt láthatnak belőle, nem hiába csinálja így a legtöbb nagy a klub.. Ezt mi basztuk el szerintem, inkább ment volna genoába, és adtuk volna oda a felét.
A bentmaradásban sokat segíthetne nekik, bár nem biztos hogy rajta múlna, és az sem biztos, hogy visszatér majd.
Nem tudom Tommy, de olyan érzésem van ezeket a híreket kapva, hogy valami eltört benne, ennyire nem lehet valakit ok nélkül mellőzni.
- PellerG
A januári zárás után egyből betették a kezdőbe, talán a Catania ellen. Ott végig játszott. Aztán ha jól emlékszem még a Napoli ellen is. Ez után jöttek az U21 válogatott meccsek, onnan visszatérve influenzás lett, nem nevezték emiatt a köv. bajnokira, és azóta a padra került.
- Cupi
Este egy X vagy egy Napoli győzelem tökéletes lenne 
- Marco
Pff szokásos bírói segítség, vezet a Milan.
Vki nem tudja mi volt múlthéten a Milan meccsen riporter említett vmit h nem fog a bíró könnyen tizit adni a Milannak a múltheti történtek után.
Vki nem tudja mi volt múlthéten a Milan meccsen riporter említett vmit h nem fog a bíró könnyen tizit adni a Milannak a múltheti történtek után.
- PellerG
Ez a buzi Rocchi mit fújt be a Milannak?! Menjen a bitchába az ilyen vazze!
Remélem Napolitól futja egy X-re még....
Remélem Napolitól futja egy X-re még....
- Marco
2-0
Közben megtudtam mivolt múlthéten Robinho kézzel szerzett gólja...
A riporter kimondta a kulcsmondatot: "sokan nem akarják most h ne a Milan legyen a bajnok"
Közben megtudtam mivolt múlthéten Robinho kézzel szerzett gólja...
A riporter kimondta a kulcsmondatot: "sokan nem akarják most h ne a Milan legyen a bajnok"
- DSanton39
a kéz labda kontakt megvolt, be lehetett fújni, de nem is ez a baj, hanem hogy a Napoli egy nagy nulla az egész meccsen. ha De Sanctis nem véd ilyen jól, rég eldőlt volna. sajnos a Napoli csak hazai pályán ütős csapat.
- Cupi
PellerG írta:Ez a buzi Rocchi mit fújt be a Milannak?! Menjen a bitchába az ilyen vazze!
Tök mindegy volt mert ez a Napoli egy hulladék volt. Nagyon bosszant mert bíztam a döntetlenben, de helyzetük nem volt. Bíró ide bíró oda ez a napoli egy kalap sz*r volt, ja és még ők a bajnokesélyesek...jaja...
- Tommy
Idegenben a nagycsapatok ellen a nápoli egy nulla.
Várható volt, hogy nyer a bilan.
- Cupi
Tommy írta:Idegenben a nagycsapatok ellen a nápoli egy nulla.
.
Meg a nagy Cavani is.....momentuma nem volt, semmi....még csak veszélyes fejesre vagy kapu felé tartó lövésre sem emlékszem tőle.
- Nia
Tommy írta:Idegenben a nagycsapatok ellen a nápoli egy nulla.
Mi is nyertünk ellenük.Egyébként nem semmi módon nyomják őket a bírók
11 fordulóból 2-vel kevesebb botlás kell.Ez a recept és ez nem lehetetlen elnézve a sza.r focit amit produkálnak.Persze mi is botlunk és nem ártana egy kicsivel jobb játék és kevésbé védekező ellenfél
- Nia
Pesszimista számításaim szerint 3 ponttal tudunk többet szerezni,de nagyon hízelgő számítást alkalmaztam a Milánra nézve 
Nem tudom megnéztétek e az idegenbeli meccseiket,de engem attól azért a hideg rázna,Milánó sötétebbik felén
Juve,Palermo,Fio,Brescia(na ez a könnyebb),Róma,Udinese...Talán a Juve,Róma,Udinese azok akik odakokszolhatnak(ha nem is vereséggel,de X-el)
A hazaikat szerintem hozzák,kivéve persze ellenünk,ott 1 pontot gondolok,MOST.
A mienk:Brescia,Milan,Parma,Cesena,Napoli...A Napoli az viszont befűthet alánk.
Otthon:Genoa,Lecce ,Chievo,Lazio,Fio,Catania...na ezekből nem szabad pontveszteséggel kijönni.
Nem tudom megnéztétek e az idegenbeli meccseiket,de engem attól azért a hideg rázna,Milánó sötétebbik felén
Juve,Palermo,Fio,Brescia(na ez a könnyebb),Róma,Udinese...Talán a Juve,Róma,Udinese azok akik odakokszolhatnak(ha nem is vereséggel,de X-el)
A mienk:Brescia,Milan,Parma,Cesena,Napoli...A Napoli az viszont befűthet alánk.
Otthon:Genoa,Lecce ,Chievo,Lazio,Fio,Catania...na ezekből nem szabad pontveszteséggel kijönni.
- Komax
Kamu 11-s után szétesett a Napoli. El kell ismerni Pato a 2. fi.-ben klasszis szinten játszott. Inkább elásom magam, mint hogy annak a gusztustalan csaló juventusnak szurkoljak egy percig is, hogy megverje a merdat szombaton.
Kis párhuzamot vonjunk Pato és Coutinho között. Ha visszaemlékszünk 2-3 éve amikor a merdaba került egy kis vézna kisfiú volt, most pedig tele van pumpálva izommal, felnőtt ember lett. Ez az a pár év, ami kell még (hiányzik) Coutinhonak is, hogy megerősödjön. Nem a képességeivel van gond, de hát ezt tudjuk.
Kis párhuzamot vonjunk Pato és Coutinho között. Ha visszaemlékszünk 2-3 éve amikor a merdaba került egy kis vézna kisfiú volt, most pedig tele van pumpálva izommal, felnőtt ember lett. Ez az a pár év, ami kell még (hiányzik) Coutinhonak is, hogy megerősödjön. Nem a képességeivel van gond, de hát ezt tudjuk.
- vaskalap
A helyzet az,hogy a Napoli nem nőtt fel a feladathoz,vagyis ez nagy falat nekik.Ettől függetlenül nem semmi,hogy a riporter felvállalta,a sokadik tizi szituáció ismétlésénél:"Azért látszik,hogy elég sokan akarják a milan bajnoki cimét"vagy valami hasonló.
- Süti
Nia írta:Nem tudom megnéztétek e az idegenbeli meccseiket,de engem attól azért a hideg rázna,Milánó sötétebbik felén
Volt aki már a Chievo ellen is pontvesztést jósolt a Milan-nak (nem bántva ezzel), de valahogy mindig behúzzák a mérkőzéseiket.
Ha nem nyerjük meg a Derby-t, akkor jelen állás szerint én nem sok esélyt látok a Scudetto-ra.
Nem tudom hogyan áll a honlapon a szavazás, de amikor szavaztam 60-70% a Scudetto-t tartotta a legfontosabbnak idén.
- mike
Komax írta: Inkább elásom magam, mint hogy annak a gusztustalan csaló juventusnak szurkoljak egy percig is, hogy megverje a merdat szombaton.![]()
Pedig most a csíkos patkányoknak kell majd drukkolni, mert az érdekeink ezt kívánják
- realevil
vigye csak a juve a 3 pontot, de nem szakadok össze, ha csak egyet sikerül.
így van, de ugye ez most egy kivétel ami erősíti a szabályt
mike írta:Pedig most a csíkos patkányoknak kell majd drukkolni, mert az érdekeink ezt kívánják
így van, de ugye ez most egy kivétel ami erősíti a szabályt
- Nia
http://www.samsungsport.hu/hir.php?id=64081
"A Milan megszerezte a Roma sztárját!"
Azért ez a jelző enyhe túlzás.
Azt hittem a görény csapatot már nem lehet tovább fokozni,de úgy tűnik sikerül
"A Milan megszerezte a Roma sztárját!"
- Cupi
Nia írta:"A Milan megszerezte a Roma sztárját!"[/i]
Igen, de nézzük azt is mennyiért. Ingyen.....az meg azért nem mindegy mert azért csak erősítés lesz nekik. Ilyen Bonera meg Yepes féléknél jobb.
Az a baj mostanában elég okosan igazolnak sajnos, olcsón vagy ingyen. (pl Cassano, ha megy Mexes, Van Bommel, Ibra) Jó tudom Ibráért ha meg akarják tartani még fizetniük kell nyáron. Cassano megszerzése külön fájt mert Őt el tudtam volna képzelni nálunk is, főleg amennyit kiadtak érte....
-
Injoc
Cupi írta:Nia írta:"A Milan megszerezte a Roma sztárját!"[/i]
Igen, de nézzük azt is mennyiért. Ingyen.....az meg azért nem mindegy mert azért csak erősítés lesz nekik. Ilyen Bonera meg Yepes féléknél jobb.
Az a baj mostanában elég okosan igazolnak sajnos, olcsón vagy ingyen. (pl Cassano, ha megy Mexes, Van Bommel, Ibra) Jó tudom Ibráért ha meg akarják tartani még fizetniük kell nyáron. Cassano megszerzése külön fájt mert Őt el tudtam volna képzelni nálunk is, főleg amennyit kiadtak érte....
Mondhatni túl jó a játékospolitikájuk...hirtelen mindenre és mindenkire lett pénz..na meg ezek az ingyenes üzletek..
Nyáron nekünk is kellesz 1 kis vérfrissítés...nem kell kicserélni a fél csapatot mint náluk v mint a genoa minden évben, de tény ahhoz h a bajnokságban (is) harapjon a csapat sikerre éhes játékosok kellenek.
- Süti
Cupi írta:Jó tudom Ibráért ha meg akarják tartani még fizetniük kell nyáron.
Méghozzá nem is keveset, 21-29 millió között, szerintem 25-ért viheti nyáron a Milan, de azért az nem lesz nekik kevés kiadás.
Elég mókás lenne, ha nem tudnák megvenni, és mehetne vissza a Barca-ba.
Itt van egyébként egy nagyon jó cikk a Barca-Milan transzferről: (csak ha sok az időd
http://kiajobb.blog.nepsport.hu/archives/2010/12/28/Hogyan_szedd_meg_magad_az_evtized_uzleti_bukasan/
- Nia
Cupi írta:Nia írta:"A Milan megszerezte a Roma sztárját!"[/i]
Mexes meg az erősítés
Majd nézzük meg nyáron,hogyan is fogják a sok kölcsönben lévő játékosért kiperkálni a milliókat.Szerintem benne lesz nekik jó párba,de vannak akik nálam jobban értenek ehhez.Egy fokkal sem érzem erősebbnek a Milánt,mint tavaly.
Mellesleg hozzánk:egy csapatba kellenek fiatalok és idősebbek is megfelelő arányban.Mi jó úton haladunk efelé.Nyáron 2 fiatalabb védő és 2 támadó(ahogy mondtátok)és jók vagyunk.
- Komax
Ez a lényeg, nem az hogy milyen ember.Cupi írta:Igen, de nézzük azt is mennyiért. Ingyen.....az meg azért nem mindegy mert azért csak erősítés lesz nekik. Ilyen Bonera meg Yepes féléknél jobb.
- Nia
Komax írta:Ez a lényeg, nem az hogy milyen ember.Cupi írta:Igen, de nézzük azt is mennyiért. Ingyen.....az meg azért nem mindegy mert azért csak erősítés lesz nekik. Ilyen Bonera meg Yepes féléknél jobb.
Nekem még ingyen sem kellene,és elsősorban nem azért mert egy unszimpatikus bu.i,hanem azért,mert egyáltalán nem tartom jó hátvédnek,és főleg nem erősítésnek egy a Rómánál "nagyobb" csapatnak.De aztán majd ki tudja,lehet rám cáfol és még el sem tiltatja magát
- mike
Ma este drukkolok hogy nulla ponttal gazdagodjon a bilan.
Persze az lenne az igazi ha egyáltalán nem osztanának ki pontokat a mai meccsért
Persze az lenne az igazi ha egyáltalán nem osztanának ki pontokat a mai meccsért
- Tommy
Legjobb az lenne mindkét csapat nulla pontot kapna.
A giuvénak meg drukkoljon a halál.
A giuvénak meg drukkoljon a halál.
- Cupi
Szerintem innen senki nem fog a juvének drukkolni. Annak kell drukkolni, hogy a milan ne nyerjen. 
- DSanton39
a legjobb meccsforgatókönyv estére: unalmas 0-0, a végén egy tizenegyest kap a Juve (ami persze kamu volt), és ezzel bukik 3 pontot a Milan 
- Nia
Szerintem nekünk kell minimálisra csökkenteni a pontveszteséget,sőt a hazai pályán 0-ra.Onnantól kezdve,hogy ez megvan nem rajtunk múlik.
Az este nagy kérdése pedig,szerintem,hogy kedvelik és bíznak -e az edzőjükben a torinoi játékosok.Ha nem a Milán nyer és ennyi,Del Neri meg repül.
Ja és holnap nem lesz ellenünk,F.Flores,Criscito,Veloso,sé azt hiszem az edzőjük is csak a lelátón lesz.
Az este nagy kérdése pedig,szerintem,hogy kedvelik és bíznak -e az edzőjükben a torinoi játékosok.Ha nem a Milán nyer és ennyi,Del Neri meg repül.
Ja és holnap nem lesz ellenünk,F.Flores,Criscito,Veloso,sé azt hiszem az edzőjük is csak a lelátón lesz.
- Komax
Meglepődnék ha merda1 vs. merda2 meccse döntetlennel végződne. 
- versenyszellem
a Juve egy kalap szar mióta megvertek minket, Milan simán lenyomja őket és még lehet hogy 11-en is elegek lesznek hozzá 
- jdanika
Ibrahimovicnak nagyon nem megy, egyenlőre 0-0 Toni mekkora 1 szardarab, meg ez a Sörensen gyerek is, de azért nem bánnám ha Matri 1-0ra eldöntené.
az csak nekünk jó 
- realevil
hát ebből már nem lesz 1-1, csak a milan támad... lassan elkönyvelhetjük, ma este nem jutottunk közelebb 
- Inter101
Nem akarok pesszimista lenni de a Milan nem teszi meg azt a szivességet hogy pontot veszitsen, ha a Milan elleni rangadoig nem tudunk faragni a hátránybol idén nem lesz bajnoki cim van egy olyan érzésem(igazibol már most is van)! Ja és még annyit tennék hozzá hogy ez a meccs sima x ha a Juve csak egy kicsit is odateszi magát(ellenünk ehhez képest 1000%ot nyujtottak!!) és Buffon nem nyeli be azt a lepkefingot. Ugyhogy még a szerencse is a listavezetövel van.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Inter101 2011.03.05. 22:44-kor.
- sorger=giallo
Gattuso góljával a Milan lenyomta a Juventust. Holnap feltétlenül győznünk kell, hogy tartsuk a lépést a piros-feketékkel.
- Cupi
Ez a juventus valami embertelen sz*r....komolyan mondom ha egy Lecce - milan lett volna ott nagyobb ellenállásra számíthattunk volna.
Ez a Delneri meg....azok a cserék.....szánalom.
Sajnos ennyit arról, hogy a milannak milyen nehéz meccsei jönnek...jaja a napoli kb semmit nem csinált, most a juve meg még annyira nem....
Sajnos ennyit arról, hogy a milannak milyen nehéz meccsei jönnek...jaja a napoli kb semmit nem csinált, most a juve meg még annyira nem....
- DSanton39
Benitez balfaszkodása után simán aláírtuk volna szerintem a 2. helyet ebben a szezonban, most hogy ilyen közel van, bosszantó hogy nem tudunk még közelebb kerülni, hogy a fene vinné. 
- Inter101
Cupi írta:Ez a juventus valami embertelen sz*r....komolyan mondom ha egy Lecce - milan lett volna ott nagyobb ellenállásra számíthattunk volna.Ez a Delneri meg....azok a cserék.....szánalom.
![]()
Igazad van, már ami a Milan és a nehéz meccseket illeti. A Juve ellenünk összetörte magát ellenük meg felrakták a kezüket! Azt a Martinezt honnan szerezték?? 1 jo megoldást nem láttam töle, igaz nem logott ki a többi közül. Rossz volt nézni komolyan mondom amit a Juve bemutatott.
- Inter101
Nekem 2 meccs fáj nagyon ebben a bajnokságban(több is persze) a Roma elleni idegenbeli meccs, egy nagyon gyenge Roma ellen nem sikerült nyerni(nemhogy nyerni) idegenben meg a Juve elleni idegenbeli meccs. Mindkettö nyerhetö lett volna, de ha csak x akkor is sokkal közelebb lennénk, és nem azt kéne lesni hogy mikor bukik ez a nem tul acélos Milan.
- jdanika
Ez a meccs nagyban visszaadta Olaszország futball képét. Egyre gyengébbek ezek a rangadók is, komolyan mondom a délutáni Birmingham-West Bromwich meccsen jobban izgultam
Elképesztő,hogy Olaszország legsikeresebb klubja mit művel még ha az egyik legnagyobb ellenségünk is, szégyenletes, az oké, hogy nincs Barca foci, meg örömfoci, de ez a lélektelen vagdalózós futball,egy ekkora rangadón hááát..... 
- Cupi
Inter101 írta:Azt a Martinezt honnan szerezték?? 1 jo megoldást nem láttam töle, igaz nem logott ki a többi közül. Rossz volt nézni komolyan mondom amit a Juve bemutatott.
Catania-tól vették azt a gyereket. Annyira bosszant ez, ráadásul ez a milan is nagyon gyenge, ma is volt 2 helyzetük kb, szinvonaltalan megye 2-es meccs volt.
Az meghihetetlen, hogy a gól után is úgy játszott a juve mintha 1-0-ra ők mennének, Delneri cseréi is, hazai pályán hátrányban, vicc.
Lehet az van a szerződésükbe is, hogy szezononként 1x minimum verjétek meg az Intert a többi nem lényeg.....
- Tommy
A rangadók mindig szarok minden országban. 
- Inter101
Cupi írta:Inter101 írta:Azt a Martinezt honnan szerezték?? 1 jo megoldást nem láttam töle, igaz nem logott ki a többi közül. Rossz volt nézni komolyan mondom amit a Juve bemutatott.
Catania-tól vették azt a gyereket. Annyira bosszant ez, ráadásul ez a milan is nagyon gyenge, ma is volt 2 helyzetük kb, szinvonaltalan megye 2-es meccs volt.Sétáltak a pályán....
Az meghihetetlen, hogy a gól után is úgy játszott a juve mintha 1-0-ra ők mennének, Delneri cseréi is, hazai pályán hátrányban, vicc.
Lehet az van a szerződésükbe is, hogy szezononként 1x minimum verjétek meg az Intert a többi nem lényeg.....
Kösz az infot. Az számomra rejtély hogy tudta végigjátszani ezt a meccset. Én a Juve helyében már ezért elküldeném DelNerit. Kár hogy nem a Milan meccs elött váltottak(mert az tuti hogy elküldik majd), mert akkor biztos pörögtek volna valamelyest!
- mike
Hogy rohadna meg ez a szemét zebra csürhe, nem igaz hogy mindig csak ellenünk szívják fel magukat.
Remélem kiesnek a pi..ba
Ez a bilan egy kalap kaki, megbutulok ha nem érjük utol őket...
Remélem kiesnek a pi..ba
Ez a bilan egy kalap kaki, megbutulok ha nem érjük utol őket...
- Cupi
Tommy írta:A rangadók mindig szarok minden országban.
Mainál jobbat nem lenne nehéz találni még a Serie-a-ból is.
- hvmetal
reálisan nézve lehetett sejteni,hogy a Juve inkább hagyja a Milánt nyerni,nehogy már pont ők miattuk mi nyerjük meg a végén. szürreálisan meg bízni a juve hazai pályájában,becsületében.Kár,hogy ezeknek sosem volt 
menni kell tovább,helyretenni a milánt az egymás ellenin,maradt 2pont onnantól meg vannak olyan balfaszok,hogy elbasszák. Benitezzel kaptak ennyi előnyt,jövőre megint örülhetnek a 2.helynek. Forza Inter!
menni kell tovább,helyretenni a milánt az egymás ellenin,maradt 2pont onnantól meg vannak olyan balfaszok,hogy elbasszák. Benitezzel kaptak ennyi előnyt,jövőre megint örülhetnek a 2.helynek. Forza Inter!
- vaskalap
Ez a meccs jól jellemezte az olasz foci jelenlegi szintjét.Ha nem lesz gyökeres változás szép lassan csúszik le a Serie A szinvonala.Egyébként teljesen az az érzésem,hogy előre megbeszélt csendes kis 0-1 volt ez,nehogy már megint az Inter legyen a bajnok,és alkalom adtán majd visszaadják a gyuvének ezt a meccset.Rohadt csaló bagázs