Úgy legyen!hvmetal írta:remélem 2év múlva, első csoport meccsünkön Zanetti viseli a karszalagot
FORZA INTER!!!
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
Úgy legyen!hvmetal írta:remélem 2év múlva, első csoport meccsünkön Zanetti viseli a karszalagot
hvmetal írta:nem tudom mit kell szidni Pazzot(ugyanez volt a Herceggel is)
Süti írta:hvmetal írta:nem tudom mit kell szidni Pazzot(ugyanez volt a Herceggel is)
Azért a két csatárt nem emlegetném egy lapon, Milito egy "kevéssel" többet tett le már az asztalra, mit csetlő-botló barátunk.
Forlan és Zarate leves. Lavezzi és Hulk is jó lenne. Casta kölcsön. Destrot kéne még megpróbálni. Pazzo és Principe sztem marad.hvmetal írta:Szerintetek komplett csatársor érkezik a nyáron?
gianluca írta:Istenem, miért ezzel a vak hülyével rúgatjuk????????????????? Már a múlt héten is kihagyta!!!!!!!!!
R9. írta:milito is, lassan megtanulhatna 11est is lőni
gianluca írta:Istenem, miért ezzel a vak hülyével rúgatjuk????????????????? Már a múlt héten is kihagyta!!!!!!!!!
alwin91 írta:másnak is behalt ez az orosz stream ?
Audipower írta:gianluca írta:Istenem, miért ezzel a vak hülyével rúgatjuk????????????????? Már a múlt héten is kihagyta!!!!!!!!!
Azért sztem Milito-t le vak hülyézni sztem kicsit erős. Sztem elég sokat tett ő a csapatért, bár lehet 2010-ben még nem voltál Inter szurkoló.
gianluca írta:Audipower írta:gianluca írta:Istenem, miért ezzel a vak hülyével rúgatjuk????????????????? Már a múlt héten is kihagyta!!!!!!!!!
Azért sztem Milito-t le vak hülyézni sztem kicsit erős. Sztem elég sokat tett ő a csapatért, bár lehet 2010-ben még nem voltál Inter szurkoló.
Ezúton megkövetem Militot, az első dühöm mondatta ezt velem. Scusi Principe.
Ettől függetlenül még megpróbálhatná rendesen rúgni....
Azt meg ne te döntsd már el kisfiú, hogy én mióta vagyok Nerazzurro! Csak úgy megsúgom, hogy én még láttam Matthaust meg Riccardo Ferrit Inter mezben játszani. Ha elég ügyesen guglizol, akkor még azt is megtudhatod, hogy az mikor volt.....
Audipower írta:Én 1998 óta(11 éves korom óta) vagyok Inter szurkoló, de azért Milito-t szidni elég fura. 2010-ben sok mindent neki is köszönhettünk. Lehet értelmesen is válaszolni nem kell itt a fölényeskedés meg jönni itt azzal, hogy te már idősebb vagy. Ha jól emlékszem én sem sértegettelek, mondjuk nem mintha nagyon megbántódtam volna egy "kisfiú" jelző miatt 25 évesen.
gianluca írta:Audipower írta:Én 1998 óta(11 éves korom óta) vagyok Inter szurkoló, de azért Milito-t szidni elég fura. 2010-ben sok mindent neki is köszönhettünk. Lehet értelmesen is válaszolni nem kell itt a fölényeskedés meg jönni itt azzal, hogy te már idősebb vagy. Ha jól emlékszem én sem sértegettelek, mondjuk nem mintha nagyon megbántódtam volna egy "kisfiú" jelző miatt 25 évesen.
Azt hiszem nem én fikáztalak le először azzal, hogy "lehet 2010-ben még nem voltál Inter szurkoló.", de ezzel be is fejeztem a személyeskedést. Pace. FORZA INTER PER SEMPRE.
Audipower írta:Én simán kirúgnám Moratti helyében ezt a kókler Ranieri-t.
PellerG írta:Forlanra megorrolt a hétközi lecserélés-utáni balhé miatt, nem is teszi be....
Injoc írta:PellerG írta:Forlanra megorrolt a hétközi lecserélés-utáni balhé miatt, nem is teszi be....
Erről nem hallottam, milyen balhé volt (pár szóban leírnád)?
PellerG írta:Injoc írta:PellerG írta:Forlanra megorrolt a hétközi lecserélés-utáni balhé miatt, nem is teszi be....
Forlan dühösen bevonult az öltözőbe, kézfogást nem elfogadva, volt is fent egy kép erről internews oldalon. Ranieri bizonygatta a tegnapi meccsfelvezetésen, hogy csak magára volt dühös, de ez egyértelmű, hogy nem így volt.
Injoc írta:Injoc írta:PellerG írta:Forlanra megorrolt a hétközi lecserélés-utáni balhé miatt, nem is teszi be....
Köszi..Nem csodálom. Forlan az egyik olyan játékos aki bizonyítani akar, ami lehet nem jön neki össze, de hogy nem küzd azt nem lehet mondani...