Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- interfan
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Komolyabb ez a Forlan-Ranieri probléma:
Ranieri forlant hozta volna be, és nem Zaratet. Bal oldalra akarta hozni, a 4-4-2 be, de Forlan azt mondta nem áll be. Ranierit megkérdezték az esetről, azt mondta megkérdezte Forlant tud e segiteni a csapaton ebbe a pozícioban, de ő azt mondta nem. Ranieri azt mondta megköszöni Forlan őszinteségét.
Forlan csak annyit mondott, nem történt semmi, és kérdezzék Ranierit.
Olasz lapok azt írják, itt egy újabb ügy, csak ez nem Mancini-Tevez, hanem Ranieri-Forlan.
Igen komoly bajok vannak itt, ahogy látszik a csapat már nagyon nem bízik Ranieriben.
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=74886
Ranieri forlant hozta volna be, és nem Zaratet. Bal oldalra akarta hozni, a 4-4-2 be, de Forlan azt mondta nem áll be. Ranierit megkérdezték az esetről, azt mondta megkérdezte Forlant tud e segiteni a csapaton ebbe a pozícioban, de ő azt mondta nem. Ranieri azt mondta megköszöni Forlan őszinteségét.
Olasz lapok azt írják, itt egy újabb ügy, csak ez nem Mancini-Tevez, hanem Ranieri-Forlan.
Igen komoly bajok vannak itt, ahogy látszik a csapat már nagyon nem bízik Ranieriben.
- Festa
interfan írta:Komolyabb ez a Forlan-Ranieri probléma:
Ezt egy elég "nagyképű" dolognak tartom még Forlántól is, aki nemzetközi szinten egyébként a legjegyzettebb csatárunk(2 aranycipó,Vb legjobb játékosa cím),de azért ez a helyzet,hogy Ranieri úgy van itt,hogy a vezetők sem bíznak benne elég nagy gáz.
Lehet most Forlán ,holnap majd Militon lesz a sor.Múltkor finoman Zanetti szólt be.
A legszörnyübb az egészben,hogy ha ma nyertünk volna akkor még matematikailag még esélyünk lett volna a harmadik helyre.
Nem tudom mikor volt utoljára olyan szezonunk amikor már márciusban már a nyári átigazolási szezont vártam.
Talán 2000-ben...
-
Pinci
Egy szociálisan kevésbé érzékeny és erősebb ultra hagyományokkal rendelkező szurkolói csoporttal rendelkező csapat edzésén már megjelennének holnap a szurkolók és feltennének egy-két kérdést...Ami most a csapatnál van az engem mélységesen felháborít!!!Egy csapatnak lehet gyenge éve,gyengébb periódusa,elveszített meccse.....,de nem mindegy,hogy annak milyen a körítése...eljutottunk oda,hogy sem az elnököt,sem az edzőt és sem a csapat DÖNTŐ többségét nem érdekli,hogy nyer e a csapat,vagy sem...már a szurkolók is csak csendben tűrnek!!Már akkor tudtam,hogy baj van,amikor nyilvánvalóvá vált,hogy egy hazai Catania elleni döntetlen és egy BL kiesést érő győzelem edző mentő eredmény lehet egy INTERNÉL!!!
Én reálisan látom a dolgokat...ez a csapat két évvel ezelőtt sem volt Európa legjobb csapata,viszont volt egy edzőzsenije,aki ezt elhitette a a játékosokkal!Viszont sajnos ugyanez az edző volt annyira okos is,hogy tudta,el kell innen mennie,mert innen már csak lefelé vezet az út...
Én tartom annyira korrektnek Mourinhot,hogy ezt elmondta az öregnek is...és ezért tartom én a jelenlegi helyzet egyik legnagyobb felelősének az elnökünket..Tudható volt,hogy egy olyan szezon után a csapat szét fog esni,lesznek motivációs,egészségügyi problémák,hiszen nagy volt a terhelés...A játékosaink jelentős része elment a vb-re,ami még rátett egy lapáttal a terhelésre,stb...
Mégsem tett semmit....idehozott egy szerintem jó edzőt,akinek megmondta,hogy nagy bajnokaink vannak és ez a csapat tavaly bl-t nyert,nehogy már játékosokat kelljen igazolgatnunk...amikor emberünk szólt,hogy mégis kéne,kirúgta....Évekig a Milánon röhögtünk,akik 2007 után ugyanebbe a hibába estek,ott volt az orrunk előtt a rossz példa...és mégsem tanultunk belőle...
Ez a hiba szerintem évekbe fog nekünk kerülni és ne feledjük,hogy a kuzinoknál játszik a szimpatikus svéd barátunk,aki nem nagyon szokott bajnokságot veszítgetni...nehogy előbb legyen meg nekik a második csillag,azt nehezen tudnám kiheverni...
Jelenleg a vezetőség acsarkodik,a játékosok kóstolgatják a nyáron biztosan kirúgott edzőt(aki néha sírdogál a pálya szélén),az elnök otthagyja az asszonyt a meccsen,mert undorodik a csapat játékától....stb..miközben a konkurens csapatok nem győznek nekünk szívességet tenni a harmadik helyért folyó csatában...pedig fontos lenne a bl,ahogy elnéztem az elmúlt évek átigazolási időszakait,a meghatározó játékosok ragaszkodnak a bl-hez...ez megint azt fogja indukálni,hogy előnytelen szerződésekkel tudjuk csak leigazolni a kiszemelteket és úgy járunk mint most,hogy nálunk kapnak a legszínvonaltalanabb játékért a legtöbb pénzt...
Hát kb ennyit gondolok most az egészről...
Én reálisan látom a dolgokat...ez a csapat két évvel ezelőtt sem volt Európa legjobb csapata,viszont volt egy edzőzsenije,aki ezt elhitette a a játékosokkal!Viszont sajnos ugyanez az edző volt annyira okos is,hogy tudta,el kell innen mennie,mert innen már csak lefelé vezet az út...
Én tartom annyira korrektnek Mourinhot,hogy ezt elmondta az öregnek is...és ezért tartom én a jelenlegi helyzet egyik legnagyobb felelősének az elnökünket..Tudható volt,hogy egy olyan szezon után a csapat szét fog esni,lesznek motivációs,egészségügyi problémák,hiszen nagy volt a terhelés...A játékosaink jelentős része elment a vb-re,ami még rátett egy lapáttal a terhelésre,stb...
Mégsem tett semmit....idehozott egy szerintem jó edzőt,akinek megmondta,hogy nagy bajnokaink vannak és ez a csapat tavaly bl-t nyert,nehogy már játékosokat kelljen igazolgatnunk...amikor emberünk szólt,hogy mégis kéne,kirúgta....Évekig a Milánon röhögtünk,akik 2007 után ugyanebbe a hibába estek,ott volt az orrunk előtt a rossz példa...és mégsem tanultunk belőle...
Ez a hiba szerintem évekbe fog nekünk kerülni és ne feledjük,hogy a kuzinoknál játszik a szimpatikus svéd barátunk,aki nem nagyon szokott bajnokságot veszítgetni...nehogy előbb legyen meg nekik a második csillag,azt nehezen tudnám kiheverni...
Jelenleg a vezetőség acsarkodik,a játékosok kóstolgatják a nyáron biztosan kirúgott edzőt(aki néha sírdogál a pálya szélén),az elnök otthagyja az asszonyt a meccsen,mert undorodik a csapat játékától....stb..miközben a konkurens csapatok nem győznek nekünk szívességet tenni a harmadik helyért folyó csatában...pedig fontos lenne a bl,ahogy elnéztem az elmúlt évek átigazolási időszakait,a meghatározó játékosok ragaszkodnak a bl-hez...ez megint azt fogja indukálni,hogy előnytelen szerződésekkel tudjuk csak leigazolni a kiszemelteket és úgy járunk mint most,hogy nálunk kapnak a legszínvonaltalanabb játékért a legtöbb pénzt...
- versenyszellem
7 pontravagyunk a 3. helytől (lehetnénk most 5-re is)
nem hiszem el hogy nem motivál senkit hogy BL-ben játszunk jövőre is!
valami nagyon elcseszett lett nálunk, tavaly kb ugyanez a csapat csak behúzta a 2. helyet és nagyon taktikánk sem volt, de az biztos hogy bátran játszottunk legalább.
de felesleges is reménykedni
nem hiszem el hogy nem motivál senkit hogy BL-ben játszunk jövőre is!
valami nagyon elcseszett lett nálunk, tavaly kb ugyanez a csapat csak behúzta a 2. helyet és nagyon taktikánk sem volt, de az biztos hogy bátran játszottunk legalább.
de felesleges is reménykedni
- brecsinho
Elég jól összefoglaltad Pinci és sajnos nagyon úgy néz ki,hogy a kuzinoknak hamarabb meglesz a második csillag..nem gondoltam volna 2010. májusában
Kint voltam a keddi meccsen - először Mourinho távozása óta - és sajnos teljesen más lett az atmoszféra, ami a csapat játékát látva nem meglepő..a közönség nagy része csendben figyelt, a bírót szidták meg Forlant és a kis japot ... a kőcsög franciák hangosabbak voltak...aztán a gól után űzte, hajtotta mindenki a csapatot, negyed órán keresztül újra a régi hangulat volt, de a végén jött a gól és a nagy rész csendben hazaindult, leszegett fejjel...végérvényesen véget ért egy korszak és nem tudom mikor lesz újra olyan csapatunk (ha lesz egyáltalán valaha), amelytől rettegnek az ellenfelek, teli önbizalommal és a pályán megszakadva harcol az utolsó pillanatig a nerazzuri színekért
7év alatt 15 trófeát emelt magasba Capitano, idén nem fog és kívánom, hogy játszon még pár évet, de jelenleg kevés esélyt látok rá, hogy emelhet még játékosként
A mai meccs ismét gyalázat volt, mindegy ki ül le erre a 10 meccsre de Ranierit ki kell rúgni..sajnálom meg minden, de ennyire szarul nem lehet szerepelni az Inter edzőjeként...hihetetlen, hogy még így is simán meglehetne a dobogó, ha egy Novara, Bologna,Lecce triótól nem szopnánk le..vasárnap megyünk a gobbikhoz,mondanám, hogy jó lenne elvenni a veretlenségüket az új stadionban, de Ranierivel nem fog menni...
Bármi is történjen,ebben az életben már nem fogok más csapatnak szurkolni, de jelenleg nagyon siralmas a helyzet..mivel mást nem nagyon tehetünk, bízzunk a szebb jövőben
Forza Inter!!!
A mai meccs ismét gyalázat volt, mindegy ki ül le erre a 10 meccsre de Ranierit ki kell rúgni..sajnálom meg minden, de ennyire szarul nem lehet szerepelni az Inter edzőjeként...hihetetlen, hogy még így is simán meglehetne a dobogó, ha egy Novara, Bologna,Lecce triótól nem szopnánk le..vasárnap megyünk a gobbikhoz,mondanám, hogy jó lenne elvenni a veretlenségüket az új stadionban, de Ranierivel nem fog menni...
Bármi is történjen,ebben az életben már nem fogok más csapatnak szurkolni, de jelenleg nagyon siralmas a helyzet..mivel mást nem nagyon tehetünk, bízzunk a szebb jövőben
Forza Inter!!!
- PellerG
Pinci írta:Egy szociálisan kevésbé érzékeny és erősebb ultra hagyományokkal rendelkező szurkolói csoporttal rendelkező csapat edzésén már megjelennének holnap a szurkolók és feltennének egy-két kérdést...Ami most a csapatnál van az engem mélységesen felháborít!!!Egy csapatnak lehet gyenge éve,gyengébb periódusa,elveszített meccse.....,de nem mindegy,hogy annak milyen a körítése...eljutottunk oda,hogy sem az elnököt,sem az edzőt és sem a csapat DÖNTŐ többségét nem érdekli,hogy nyer e a csapat,vagy sem...már a szurkolók is csak csendben tűrnek!!Már akkor tudtam,hogy baj van,amikor nyilvánvalóvá vált,hogy egy hazai Catania elleni döntetlen és egy BL kiesést érő győzelem edző mentő eredmény lehet egy INTERNÉL!!!
Szerintem nagyon jól összefoglaltad a helyzetet. Belekötni nem nagyon lehet. Annyi max, hogy az elnök és edző nem akar nyerni, ha közvetlenül nem is igaz, de az elnök elmúlt 2 éves (nem)tevékenykedése végeredményben kb ezzel ér fel. Gondolom, hogy a kirúgás miatti "bánatpénz" miatt nem teszi ki Moratti Ranierit, főleg hogy olyan az anyagi helyzetünk amilyen. De ez is abszurd, hogy már nem az első meccsről vonul el félidőben, vagy ki sem megy a meccsre, viszont váltás nincs. Én tartom, hogy először keretfrissítés kéne most már tényleg. De az is igaz, hogy Ranierinek olyan döntései vannak, hogy legszívesebben a whiskey-s minihordó után nyúlnánk minden meccs alatt.
- vaskalap
Az itt leirtak nagyon is megszivlelendő gondolatok,és szerintem is ez igy egy ilyen csapatnál,egyszerűen nem mehet tovább!Nem veszünk jó játékosokat,mert nincs pénz,de kötünk egy olyan szerződést,egy olyan edzővel,aki nyilvánvalóan csak beugrónak kellett,hogy ha ki kell rúgni még busásan fizethetünk neki.Ez vicc!Nem tudom mikor fordult elő velem(ha volt ilyen egyáltalán),hogy alig birom végig nézni a meccseinket,mert előre látom a szenvedést,és az ötlettelenséget.Ez egy nagy szenvedés,és mi szurkolók csak aszisztálunk.Talán el kellene rabolni R.-t,és fogva kellene tartani az idény végéig......jobban belegondolva nem is rossz ötlet.
- Süti
Pinci írta:Tudható volt,hogy egy olyan szezon után a csapat szét fog esni,lesznek motivációs,egészségügyi problémák
Nem rossz amit írsz, és talán igazad van abban, hogy az igazolások elmaradásaival sokan előre vetítették a jelenlegi helyzetet, de azt azért Moratti sem hitte hogy a visszaesés ilyen mértékű lesz.
Ha vissza estünk volna a 3. helyre, az még belefér, de a jelenlegi helyzet azért túlzás.
José korrektsége meg azért vitatható...
- PellerG
Nem akarom az ördögöt a falra festeni, de szerintem eléggé kinéz, hogy a Gyuve széjjel kap minket vasárnap.
Ranieri ismét a csodás és fantáziadús 4-4-2-t tervezi, amit látunk hetek óta, milyen hatékonyan működik.
A Juvénak ez az a meccs, ahol nem kell külön motivációt keresni, Agnelli továbbra is dobálózik a Calciopolival, először megyünk az új stadionukba, padlón vagyunk.
Nem bánnám, ha Forlan és Guarín is a kezdőben kapna helyet, és nem az állóháborút látnánk újra.
Ranieri ismét a csodás és fantáziadús 4-4-2-t tervezi, amit látunk hetek óta, milyen hatékonyan működik.
A Juvénak ez az a meccs, ahol nem kell külön motivációt keresni, Agnelli továbbra is dobálózik a Calciopolival, először megyünk az új stadionukba, padlón vagyunk.
Nem bánnám, ha Forlan és Guarín is a kezdőben kapna helyet, és nem az állóháborút látnánk újra.
-
voriadi84
Az inter.it-et és a digi sport netes oldalán is vasárnap szerepel a meccsre...de itt szombat van kiírva+a digin is láttam már,hogy szombattal reklámozták pár napja!!!Most akkor mikor lesz a meccs?cioa
- Nia
voriadi84 írta:Az inter.it-et és a digi sport netes oldalán is vasárnap szerepel a meccsre...de itt szombat van kiírva+a digin is láttam már,hogy szombattal reklámozták pár napja!!!Most akkor mikor lesz a meccs?cioa
Szerintem csak a BL miatt lett volna szombaton(most már nincs értelme),de az inter.it is vasárnapot ír.
Domenica 25 Marzo 2012
Serie A: Juventus-Inter (h.20.45)
- Stankov
PellerG írta:Nem akarom az ördögöt a falra festeni, de szerintem eléggé kinéz, hogy a Gyuve széjjel kap minket vasárnap.
Van rá esély sajnos,de mikor kapjon észhez a csapat ha nem most?Ha sikerül akár szerencsével is ,de győzni fordulópont lehetne.Lehet h naiv vagyok ,de Maicon,Cuchu ,Milito,Pazzo vagy valaki (akár mindeki) megrázzák magukat és előrukkolnak valami jó teljesítménnyel.Én még hiszek bennünk....
-
Interfan84
Inter 2-0 Marseille (HT: 2-0)
Scorers: Crisetig 1, Longo 41.
Inter (4-2-3-1): 1 Di Gennaro; 2 Pecorini, 5 Kysela, 4 Spendlhofer, 3 M'Baye; 8 Crisetig, 6 Duncan; 7 Romanò, 10 Bessa (14 Alborno 86), 9 Longo; 11 Livaja (18 Forte 79).
Unused subs: 12 Sala, 13 Giannetti, 15 Benassi, 16 Terrani, 17 Falasca.
Coach: Stramaccioni.
Marseille (4-4-2): 1 Sy; 5 Lovinsky, 2 Charles (12 Bonelli 79), 4 Aloe, 3 Andonian; 7 Cesarini (14 Loiacono 56), 8 Moulet, 6 Bangoura, 11 Pommier (13 Jobello 45); 9 Anani, 10 Santiago.
Unused subs: 12 Bonelli, 15 Kouoh, 16 Fabri, 17 Agosta, 18 Abergel.
Coach: Cassini.
Referee: Devis (London)
Booked: Livaja 39; Longo 76; Aloe 89.
Az Inter Primavera már a döntőben, ahol az Ajax lesz az ellenfél.
Inter (4-2-3-1): 1 Di Gennaro; 2 Pecorini, 5 Kysela, 4 Spendlhofer, 3 M'Baye; 8 Crisetig, 6 Duncan; 7 Romanò, 10 Bessa (14 Alborno 86), 9 Longo; 11 Livaja (18 Forte 79).
Marseille (4-4-2): 1 Sy; 5 Lovinsky, 2 Charles (12 Bonelli 79), 4 Aloe, 3 Andonian; 7 Cesarini (14 Loiacono 56), 8 Moulet, 6 Bangoura, 11 Pommier (13 Jobello 45); 9 Anani, 10 Santiago.
- sorger=giallo
Úgy legyen, habár nem kis meglepetés lenne a jelenlegi helyzetben a pontszerzés, vagy még inkább, ha elvennénk a Juve szezonbeli veretlenségét a bajnokságban.Stankov írta:Ha sikerül akár szerencsével is ,de győzni fordulópont lehetne.Lehet h naiv vagyok ,de Maicon,Cuchu ,Milito,Pazzo vagy valaki (akár mindeki) megrázzák magukat és előrukkolnak valami jó teljesítménnyel.
FORZA INTER!!!
-
JZ4+MM23
Interfan84 írta:Inter 2-0 Marseille (HT: 2-0)
ezzel csak az a baj h ezek a srácok közül nálunk max 2ből lesz játékos a többi az elkerül parmaba genoaba... azaz eltűnik a süllyesztőben míg az ajaxból kijönnek a sneijderek van der vartok és a hasonló kalibeű játékosok mi nekünk meg marad az őstulok ballotelli és egy santon aki most sehol sincsen...
pedig nem vagyunk annyira rosszak ebből a szempontból én támogatnám Stramaccioni kinevezését Ő lehet h nem 30M kérne játékost hanem beépítene 3-4 tehetséges fiatalt
-
keresztesierwin
Sztem Santon es Balotelli igen is nagy tehetsegek.
Santon Mourinho idejen az egyik kedvencem volt, En zanetti utodjat lattam a sracba, Arra kivancsi lennek hogy ha vissza vonul Zanetti ki lesz a csapatkapitany mert ebbe a csapatba kb o erolkodik csak
http://www.azzurri.co.hu/Inter/Az-Inter ... celpontjuk
Santon Mourinho idejen az egyik kedvencem volt, En zanetti utodjat lattam a sracba, Arra kivancsi lennek hogy ha vissza vonul Zanetti ki lesz a csapatkapitany mert ebbe a csapatba kb o erolkodik csak
http://www.azzurri.co.hu/Inter/Az-Inter ... celpontjuk
-
JZ4+MM23
Balotelli egy agyhalott undorító gyökér a barca ellen 3-1 es meccsen Milito szétfutotta az agyát 30 évesen az a takony meg amikor beállt a helyére egy sprintet nem csinált olyan volt mintha emberhátrányba lettünk volna és a végén még ő volt megsértődve de legalább Mátrix szét rúgta a seggét
Santont én is bírtam de most még a newcastlben sem játszik az meg óriási blama h a legjobb ballábas balhátvédünk a román és csak azért mert ő az egyetlen (leszámítva juan jesus-t)
Santont én is bírtam de most még a newcastlben sem játszik az meg óriási blama h a legjobb ballábas balhátvédünk a román és csak azért mert ő az egyetlen (leszámítva juan jesus-t)
-
Injoc
http://www.azzurri.co.hu/Juventus/Juven ... felejtenek
Mit megadnék ha ezt a mocskos brigádot elvernénk ma...
Mit megadnék ha ezt a mocskos brigádot elvernénk ma...
- Dris
11-esek után behúztuk a Next Gen-t!
szép volt srácok.
ha már ennyire szar a nagy csapat legalább ez egy kis vigasz!
Grande!!!
szép volt srácok.
Grande!!!
- PetR
- Kapcsolat:
Dris írta:11-esek után behúztuk a Next Gen-t!
szép volt srácok.
Grande!!!
Néztem a második félidőt, nagyon jók voltak a srácok, ráadásul emberhátrányban játszottak kb a második félidő felétől!
-
RenciDavid
Megnyertük a NextGent. Európa legjobb U20-as csapata a miénk! Talán nem rossz az az út amit Moratti pár éve elképzelt.
Remélem jövőre látunk közülük párat a felnőtt csapatban!
Remélem jövőre látunk közülük párat a felnőtt csapatban!
- PellerG
Mostanában belenéztem 2-3 Primavera meccsbe. Aki nagyon tetszett, az Daniel Bessa. Irányító, Sneijder-típusú: alacsony, nagyon mozgékony, labdabiztos.
Nagyon ígéretesnek tűnik. Nem tudom, vannak e, akik tényleg megállnák a helyüket a felnőtt keretben, tartósan!, de ha vannak ilyenek, jó lenne most felvinni őket és bizalmat szavazni nekik, mielőtt elviszik külföldi csapatok. Pl Wenger járt a csapat edzésén az Arsenal edzőközpontjánál, gondolom a mai meccsen sem kevés megfigyelő volt kint.
Nagyon ígéretesnek tűnik. Nem tudom, vannak e, akik tényleg megállnák a helyüket a felnőtt keretben, tartósan!, de ha vannak ilyenek, jó lenne most felvinni őket és bizalmat szavazni nekik, mielőtt elviszik külföldi csapatok. Pl Wenger járt a csapat edzésén az Arsenal edzőközpontjánál, gondolom a mai meccsen sem kevés megfigyelő volt kint.
- Dan-i-nter
B*ssza meg Buffon is. Beengedhetne egyet... Eddig a fiataljaink és a Herceg viszi a prímet, de Maicon is egész tűrhetően játszik.
- csak is inter
"A hazai pálya előnye" a bíró szerint
- Dan-i-nter
Jó látni, hogy a játékosok élvezettel fociznak. Csak egy kis szerencsénk lenne. 
- csak is inter
Milito hiába verte a földet.ez sem hatotta meg azt a majmot.. 
- Dan-i-nter
csak is inter írta:Milito hiába verte a földet.ez sem hatotta meg azt a majmot..
Amekkora köcsögök a Dzsuvésok, még beperelnek minket, hogy rongáljuk az új gyepszőnyeget.
- csak is inter
b... m.. csak mi kaphatunk lapot????
mi a f... van?
mi a f... van?
- PellerG
De egy gusztustalan tag ez a Vucinic. Marhára örülök, hogy nem hozzánk került. Pfujj.
- csak is inter
Vucsinics könyökkel védekezett,mint az elöbb Milito.......
Poli meg lerántotta....
de nem a könyököst nézte az a f...
Poli meg lerántotta....
de nem a könyököst nézte az a f...
- Dan-i-nter
Ha a 2. félidőt is tudjuk ilyen játékkal hozni, akkor nyerhetünk. Csak ne cserélje el magát Ranieri.
- Baggio85
Azt kell mondanom, hogy nem játszunk rosszul, volt 3-4 helyzetünk, abból legalább egyet egy ilyen meccsen ki kell használni. Aztán megint találnak egy gólt és kikapunk...
- csak is inter
most jön egy jó csere 
- sly89
A lendület és a váratlan megoldások nagyon hiányoznak a csapatból. De most nem játszunk annyira rosszul, kis szerencsével még akár nyerhetnénk is.
- sly89
Obi jól játszik
- sly89
Maicon meg nem tud beadni 
- Audipower
Maicon-nak ez már legalább a 3. ilyen nulla beadása a meccsen, pedig ebből akár nagy helyzet is lehetett volna. Addig szarakodunk, amíg a Juve talál egy gólt.
- csak is inter
Chiellini mekkora egy gyökér 
- csak is inter
és találtak egyet 
- PellerG
Lucio árnyékot fogott...
- Dan-i-nter
Nagyon nem kellett...
- bodimiki7
Ilyen nincs még a labdát se tudták kihozni a második félidőben erre szöglet után gól.
- csak is inter
vucinicnek már rég kellett volna sárga lapot adni..... de amekkora majom ez a bíró nem fog neki adni 
-
Pinci
És akkor most kéne egy edző,aki bele tud nyúlni a meccsbe....na olyan más csapatnak van,de jó volt álmodozni...(viszont szépen fütyül,az is valami...)
- PellerG
Faraoni és Pazzini jönnek....
- csak is inter
Pinci írta:És akkor most kéne egy edző,aki bele tud nyúlni a meccsbe....na olyan más csapatnak van,de jó volt álmodozni...(viszont szépen fütyül,az is valami...)
Akkor lehetne Haki Tamás is az edzönk
- sly89
miért Obit hozza le, aki kb csinált is valamit, nem csak sétálgatott? nagyon unom már ezt a nyugdíjas játékot, és Ranieri hülyeségeit is
- csak is inter
- Dan-i-nter
Szegény Julio....
- Festa
sly89 írta:miért Obit hozza le, aki kb csinált is valamit, nem csak sétálgatott? nagyon unom már ezt a nyugdíjas játékot, és Ranieri hülyeségeit is
Edző nélkül nehéz...
Egy közepes Juvéval veretjük meg magunkat.