DSanton39 írta:jövőre ő is feltámad mint most Milito
Ja, meg mint Jézus
nem tudom miért kell gúnyolódni, tavaly Militot is mindenki küldte volna el a faszba (köztük én is) és most nézzük ahogy szépen menti meg a csapatot idén. úgyhogy arcot vissza.
Nem tudom mit szeretsz annyira benne Kis brazil kedvenced sokkal jobb lesz Zaratenel. Bár ma eddig nem is vészes megtanult passzolni
van benne lendület, ha összpontosítana meg 2 havonta nem új edző lenne szétesett csapattal kurva hasznos lehetne
Én is ezen gondolkoztam, hogy Zarate-ban van lehetőség, de a vezetőség nem hinném, hogy megadja a Lazio által kért összeget érte.
Azt azért vegyük figyelembe, hogy ez volt a hátra lévő mérkőzések közül a legkönnyebb, hazai pályán a kiesett Cesena ellen, ennél csak nehezebb ellenfél jön.
Egész jól játszottak ma a srácok(kivéve Pazzini-t). Ha Milito kezdett volna Pazzini helyett, sztem 5-ig meg sem állunk. Na de mindegy. A lényeg, hogy győztünk és lehetett látni a küzdeni akarást, a hajtást. Estére pedig jól jönne egy x vagy egy udinei győzelem az Udinese-Lazio meccsen. Mostantól már a mi kezünkben van a sorsunk. Hozni kell a hátralévő három meccset és meglesz a 3. hely.
DSanton39 írta:jövőre ő is feltámad mint most Milito
Ja, meg mint Jézus
nem tudom miért kell gúnyolódni, tavaly Militot is mindenki küldte volna el a faszba (köztük én is) és most nézzük ahogy szépen menti meg a csapatot idén. úgyhogy arcot vissza.
Te lehet elküldted volna, de én még október, novemberben is azt hangoztattam, h Militonak csak 1 jó meccs kéne, ami visszaadja az önbizalmát. Ha jól emlékszem pontosan így is történt. Boccs, h kiéget, h ez a botlábú balfasz szerencsétlenkedik állandóan (szerk.:hála az égnek már egyre ritkábban ) elöl. Esküszöm darabosabb, mint én, elpattognak tőle a labdák. Teljesen hasznavehetetlen az összjátékban. Olyan mintha Militoból kivennénk az összes extrát hagynánk benne annyit, h vmennyire tudjon helyezkedni meg néha belője a ziccert. Lejárt már az ilyen bólyacsatárok ideje...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dellarocco 2012.04.29. 17:16-kor.
Audipower írta:Egész jól játszottak ma a srácok(kivéve Pazzini-t). Ha Milito kezdett volna Pazzini helyett, sztem 5-ig meg sem állunk. Na de mindegy. A lényeg, hogy győztünk és lehetett látni a küzdeni akarást, a hajtást. Estére pedig jól jönne egy x vagy egy udinei győzelem az Udinese-Lazio meccsen. Mostantól már a mi kezünkben van a sorsunk. Hozni kell a hátralévő három meccset és meglesz a 3. hely.
Sajnos még nem mert a Nápolynak valahol pontot kell vesztenie (persze nekünk meg hozni kell a meccseinket), mivel ha velük van pontegyenlőség akkor mennek előttünk.
Tipikus nyögvenyelős meccs, de ha akarunk valamit akkor ezeket meg kell(ett volna) nyerni. Amúgy gart a csapatnak látni lehetett az akarást csak az első félidőben nem jött be semmi a másodikban meg nyertünk
Matyesz írta:Ha Millitoval kezd Strama már az első félidőben eldőlt volna a meccs... Így legalább izgulhattunk egy kicsit. Mindenkinek kellemes vasárnapot!
Miilitoval előbb eldőlt volna.Tényleg azon múlt a nagyobb különbség,hogy nem rúgtuk be a helyzeteinket. Asszem valami 27 lövésünk volt a Cesena kapujára. Nekem tetszik Strama felfogása a futballról. A kimondhatatlan nevű baszkokért meg nem vagyok oda:)
ha így megy tovább szinte 100% h strama maradni fog, moratti kb leszopja a nyilatkozataiban mourinhot látja benne na meg olcsó pénz is remélem is h marad, minden meccsen látszik a szenvedély az arcán h bizonyítani akar azért 0 tapasztalatos edzőként kurva jól nyomja, mindenképpen remélem h maradni fog. Még a bilan elleni meccs lesz érdekes, első nagy meccse lesz
Lazioék mindegy mit játszanak, az utolsó fordulóban meg kell őet vernünk, három pont előnyük is megmaradhat addig.. Napoli lesz gáz sajnos, jó lett volna ha tegnap kikapnak:
Napoli v Palermo Bologna v Napoli Napoli v Siena
persze ki tudja, végülis lehet még 64 pontos a Lazio és akár az Udinese is, szóval meglátjuk mi lesz a körbeveréseket illetően!
Inter sorsolása : Parma(i) Milan (o) Lazio(i) Lazio sorsolása: Siena (o) Atalanta (I) Inter (o) Udinese sorsolása: Cesena (I) Genoa (o) Catania (i) Napoli sorsolása: Palermo(o) Bologna (I) Siena(o)
Napoli meccsei nyerhetőek, mint ahogy az Udine meccsei is. Ugye sorsdöntő lesz a ma esti meccs. Nekünk a legnehezebb a sorsolásunk ez egyértelmű. Azért ilyenkor jól jöhet, hogy viszonylag idős a csapat, kiélezett helyzetben jól jöhet a nagy öregek tapasztalata! A szezon közben még a gólkülönbség dönt, viszont a végeredménynél már az egymás elleni számít!
20recoba írta:Inter sorsolása : Parma(i) Milan (o) Lazio(i) Lazio sorsolása: Siena (o) Atalanta (I) Inter (o) Udinese sorsolása: Cesena (I) Genoa (o) Catania (i) Napoli sorsolása: Palermo(o) Bologna (I) Siena(o)
Napoli meccsei nyerhetőek, mint ahogy az Udine meccsei is. Ugye sorsdöntő lesz a ma esti meccs. Nekünk a legnehezebb a sorsolásunk ez egyértelmű. Azért ilyenkor jól jöhet, hogy viszonylag idős a csapat, kiélezett helyzetben jól jöhet a nagy öregek tapasztalata! A szezon közben még a gólkülönbség dönt, viszont a végeredménynél már az egymás elleni számít!
Remélem a Bologna megfogja a Napolit. De viccen kívül. Meg azért a Siena is megnehezítheti a dolgukat. Elég kellemetlen ellenfél ha jó formában vannak.
Inter vs Udinese 3-3 pont Inter vs Lazio 6 ill. 0 pont (ha nyerünk végül, máshogy nincs is értelme számolni) Napoli vs Udinese 4 illetve 1 pont Napoli vs Lazio 1 illetve 4 pont Napoli vs Inter 6 ill. 0 pont
(Udinese és Lazio együtt nem érhet oda a 64 ponthoz, ha mi igen)
akármelyik csapat jönne be hozzánk még 64 pontosnak, a Napoli lenne nyerő: Napoli 10 Udinese 4 Inter 3
vagy
Napoli 7 Inter 6 Lazio 4
szóval ma hajrá az X-ért és hátha a Bologna meglepi a Napolit, mi meg behúzzuk a Milan és Lazio meccseket.
vezet is az udine fognak bukni,remélem mi nem akarunk,de benne van,hogy 1 vereség is belefér,persze nem a Lazio ellen. kár,hogy 1mást ütjük maajd el a BL-től. bilan meg ez a rihedég juva.komolyan még a merdának szurkolok,csk,hogy a főcsalók nehogy megnyerjék.na majd Stramával összeér a csapat és Coutinho góljaival megcsapjuk őket jövőre
Nehéz győzelem volt a mai. Sok mindenkit lehet dicsérni (Maicon, Guarin, Obi, Alvarez, Sneijder), de szinte mindenki jól teljesített. Leszámítva pár embert, nem látom értelmét Pazzinit tovább szidni, egyszerűen katasztrófa az ember. Összjátékban 0, gólt lőni nem tud, egy dupla 0, de tényleg nincs értelme őt elemezni, mert nem lehet mit. Nyáron megkel válni tőle. Sajnos a védelmünk is zavarba hozható (Ranocchia által). De ezek a problémák hátul Samuel és Zanetti visszatérésével reméljük megoldódnak. 4db 55pontos csapat is van (inter, napoli, lazio, udinese), ki gondolta volna ezt még 5-6 fordulóval ezelőtt, hányszor de hányszor lemondtunk már a bl helyről, de még mindig van remény, nagyobb mint eddig bármikor. De sajnos nem a mi kezünkben van a sorsunk, nagyon-nagyon nehéz lesz. A legnagyobb rivális a napoli lehet, nekik 3 hozható meccsük van, jó esetben egy x lehet, de reméljük buknak még. Lazionak még 2nehéz meccse is van, udine is megy még cataniába szóval nekik sem egyszerű. Nyernünk kell mind 3meccsünket, de ez nagyon nehéz lesz. Reménykedjünk a napoli botlásában, és bízzuk a csapatban. Strama egyébként elmondta a meccs után, hogy az ő jövője az elkövetkező 3meccs, utána mi lesz még nem tudja. Hozzátette ügynökeit kérdezzék a jövőjéről, valamint hogy lefognak ülni Morattival a kellő időpontban egyeztetni.
1) Inter - nekünk kell három győzelem. 2) Napoli - nekik mindenképpen pontot kell veszteniük még, különben menthetetlenül övék a 3. hely 3) Udinese - ha 1) és 2) teljesül, bármit csinálhatnak, megelőzzük őket 4) Lazio - Mivel 1) pont szerint őket is megverjük, biztos hogy előttük végzünk
1) és 2) a lényeg.
május 1.: Napoli - Palermo, 20:45 lehet szurkolni a szicíliaiaknak
versenyszellem írta:röviden akkor most ennyi a történet:
1) Inter - nekünk kell három győzelem. 2) Napoli - nekik mindenképpen pontot kell veszteniük még, különben menthetetlenül övék a 3. hely 3) Udinese - ha 1) és 2) teljesül, bármit csinálhatnak, megelőzzük őket 4) Lazio - Mivel 1) pont szerint őket is megverjük, biztos hogy előttük végzünk
1) és 2) a lényeg.
május 1.: Napoli - Palermo, 20:45 lehet szurkolni a szicíliaiaknak
hvmetal írta:Pazzini-Zarate cserével mindenki jól járna
Vagy senki sem... Pazzini idén óriási csalódás és Zarate sem győzött meg eddig arról maradéktalanul, hogy feltétlenül kell ő ebbe a (vagy a jövőbeni) csapatba.
versenyszellem írta:röviden akkor most ennyi a történet:
1) és 2) a lényeg.
Szépen összefoglaltad. Napoli sorsolása: Palermo(o) Bologna (I) Siena(o) Palermot verik, azt nem kell figyelni. A Bologna otthon nagyon veszélyes, ebben lehet bízni, na meg Destroban a végén, az lenne ám a slusszpoén. Természetesen nekünk még csak pontot sem szabad veszíteni. Kurva nehéz lesz.
Hát nem lesz könnyü, de saját magunknak tettük nehézzé ha meg lett volna a Fio ellen az a plussz két pont..... Stramat sajnálom nehéz döntések elött áll.Van egy olyan érzésem hogy vagy így vagagy úgy de jövőre Seria A-s csapatot fog edzeni!