Gasperininek meg tényleg igaza volt amikor le akarta szerződtetni Palaciot...Nagyon jók az "új" igazolások!
Silvestre viszont 2szer is komoly hibát vétett, biztos nagy a bizonyítási vágy...
Na hát csak így tovább srácok!
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
Injoc írta:Guarín, te jó ég mekkora egy állatimádom ezt a palit a 92. percben is 100%-on pörög.
Gasperininek meg tényleg igaza volt amikor le akarta szerződtetni Palaciot...Nagyon jók az "új" igazolások!
Silvestre viszont 2szer is komoly hibát vétett, biztos nagy a bizonyítási vágy...
Na hát csak így tovább srácok!
Bevallom férfiasan én is azok közé tartoztam tavalynyáron akik 100X inkább akarták Zaratet, mint Palaciot. Ha Pala nem lép többet pályára az idén, már most többet csinált, mint a cselkirály egy év alatt. ELben viaskodunk, olyan játékosok érkeztek/érkezhetnek akiknek kis túlzással ez az egyetlen lehetőségük hogy nemzetközi szinten virítsanak. Sztem olasz csapat ide vagy oda, sokáig harcban leszünk az ELben.Festa írta:Palacio meg nagyon jól illik a csapat játékba.Az a különbség közte és Zarate között,hogy neki esze is van a játékhoz nem csak cselezget majd rárúgja bármilyen lehetetlen szögből.
R9. írta:ez a védelem vmi kegyetlen fos voltkellene kolarov balra, meg 1 középső védő még meg maicon jobbra
Pazzo írta:Palacioval mi van?
alwin91 írta:Pazzo írta:Palacioval mi van?
És Obival? Még mindig sérült?
Dan-i-nter írta:sop://broker.sopcast.com:3912/134098 sopcastos kicsit nehezen indult, ill szaggatott egy picit, de most megy, szóval gondoltam belinkelem.
Forza Inter!
DSanton39 írta:Dan-i-nter írta:sop://broker.sopcast.com:3912/134098 sopcastos kicsit nehezen indult, ill szaggatott egy picit, de most megy, szóval gondoltam belinkelem.
Forza Inter!
köszi
Dan-i-nter írta:Hát, ha Samuel a legjobb védőnk, akkor nem túl kellemes idény elé nézünk.
Dan-i-nter írta:Hát, ha Samuel a legjobb védőnk, akkor nem túl kellemes idény elé nézünk.
sly89 írta:Dan-i-nter írta:Hát, ha Samuel a legjobb védőnk, akkor nem túl kellemes idény elé nézünk.
Hát igen. Lucasra 30 millát szántunk volna, de rendes hátvédre...
PellerG írta:sly89 írta:Dan-i-nter írta:Hát, ha Samuel a legjobb védőnk, akkor nem túl kellemes idény elé nézünk.
Hát igen. Lucasra 30 millát szántunk volna, de rendes hátvédre...
Majd Andreolli lehozza a posztot....
Dan-i-nter írta:földről picit utánarúgott a játékosnak, miután a labdát már nem érte el.
DSanton39 írta:a tiziknél mindig hiányozni fog JC, igazi 11-es ölő volt
Víctor04 írta:Fasza, nálam átváltottak atlétikára...
gabesz írta:addig szórakozunk mindjárt kapjuk a másodikat...
PetR írta:Nagy gólt kaptunk basszus. Többet nem szabad!
gabesz írta:addig szórakozunk mindjárt kapjuk a másodikat...
DSanton39 írta:PetR írta:Nagy gólt kaptunk basszus. Többet nem szabad!
tudja fene mi a jobb, ha kiesünk talán Moratti észhez tér, és vesz atom védőket.