Úgy látszik túlságosan leírtuk a csapatot a mercato alatt. Sztem kezdésnek nem volt rossz. Jobb helyzetkihasználással akár 5 vagy 6-0 is lehetett volna.
Alapjában véve jó volt a csapat. Mindenki hajtott, odatette magát keményen.
Egyedül a védelem közepe volt bizonytalan, oda remélem igazolunk még valakit(csak ne a nyomi Andreolli-t).
Sneijder,Cassano és Milito nagyon érezték egymást.
Milito jó volt az összjátékban is a gólján felül, bár az a ziccert belőhette volna a 2. félidőben a kis Cou labdájából.
Wes nagyon nagy spíler. Ő a legnagyobb érték a csapatban. Ma is klasszis teljesítményt nyújtott.
Cassano-n, ha a fizikumát nem nézzük, nem látszott, hogy csak most jött. Hihetetlenül jól lát a pályán. A Milito-nak adott gólpassznál pedig nagyon önzetlen volt. Nálam már többet csinált, mint Pazzini egész itteni ideje alatt.
Coutino is nagyon jól mozgott, jó labdákat adott. Nagyon megérdemelte ezt a gólt.
A középpályások közül Cambi és Guarín nagyon jók voltak. Azért Guarín-nak remélem hamar összejön egy gól. Megérdemelné már. Annyit hajt egy meccsen, mint 2 ember. A tavalyi szezonhoz képest nagy összekapta magát Cuchu is.
Gargano még egy kicsit bizonytalan volt, bár gondolom kicsit ideges volt így az első meccsén.
A védelemből Zanetti nagyon jól nyomta, mintha nem is ember lenne, igaza van Strama-nak. Sztem ma is megvolt a 10km-e. Őszintén megmondom nekem Maicon nem fog hiányozni, ha elmegy. Pupi sokkal jobb.
A kis japó is egész jó volt(főleg a 2. félidőben). Gondolom rájött, hogy itt van Pereira, így ha nem hajt, vagy hibázik egy nagyot, könnyen a padon találhatja magát. Nem is baj ez, kell a verseny a kezdőbe kerülésért minden poszton.
Na és a csapat rákfenéje, a védelem közepe. Rano is Silvestre is egyaránt bizonytalanok volt, bár az argentínt egy fokkal jobban láttam. Remélem feljavulnak hamar, mert egy Juve vagy Napoli ellen ez a középső védelem kevés lesz.
Jövő héten Inter-Roma, szóval nem árt, ha összekapják magukat.
A végén a fiatalok közül Livaja és Duncan is beállt, ami nagy pozitívum. Nem ezt szoktuk meg eddig sajnos. Livaja az edzőmeccseken jól játszott sajnos most nem tudta megmutatni, hogy mit tud. Duncan-nak hihetetlenül jó fizikuma van. Muntari-t megenné reggelire.
Remélem jövő héten ütjük a Roma-t is.
Forza Inter!!!
Jó éjszakát mindenkinek!