Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- PetR
- Kapcsolat:
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Szuper...
Kezdek izgulni a továbbjutásért...
- e.szabi
Nem kell nekünk ez az el... csak felesleges + terhelés lesz. Vegyék komolyan a kisebb csapatok, nekünk a bajnokság sokkal fontosabb, jövőre BL kell.
- psn
egy jonathan - guarin csere mehetne, capitano bevonulna hátra, meg a japo helyett akár livaja
- psn
annyiban "örülök" ennek a piros lapnak, hogy legalább belec lehetőséget kapott 
-
R9.
de kell az el, jó lenne megnyerni
- Dan-i-nter
psn írta:egy jonathan - guarin csere mehetne, capitano bevonulna hátra, meg a japo helyett akár livaja
Nem hinném, hogy 2-t cserél Strama, főleg, hogy esetleges hosszabbítással is számolnunk kell. De jonathant én is lehoznám, az egyetlen pozitívum, hogy a fejpárbajokban felülmúlja a Vaslui játékosokat, ennyi. Valahogy kellene találni egy gyors gólt, hogy ne kelljen végig izgulni a maradék 45 percet.
- Komax
Továbbjutunk nem kell beszarni, kicsit izgalmasabb lesz. 
- Dan-i-nter
Komax írta:Továbbjutunk nem kell beszarni, kicsit izgalmasabb lesz.
úgy legyen.
- sly89
Igaz, hogy csak fél szemmel tudom nézni a meccset, de Juan nem tűnik rossznak. vagy csak jó pillanatokat látok tőle? 
- sorger=giallo
Capitano most is felszántja a pályát, néhányan a keretből példát vehetnének róla.
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
- Dan-i-nter
Cou-t lehoznám, nem elég ahhoz, hogy megtartsa a labdát elől, ill. fejpárbajokat nyerjen. Sneijder/Milito/Livaja jöhetne.
- sorger=giallo
PALACIOOO!!!
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
- Dan-i-nter
MEKKORA GÓLLLL PALACIO!%!!!!!!
- mike
Palacio !!
Akkor ennyit az izgalmakról
Cou-tól fantasztikus gólpassz
- PetR
- Kapcsolat:
De szép gól volt!
Palaaaaa!!!
Palaaaaa!!!
- Dan-i-nter
Húzzuk már ki ezt a 10 percet!!!!!
- sorger=giallo
1-2, "gyönyörű"...
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
-
gabesz
mike írta:Palacio !!
azért lesznek még izgalmak...
- e.szabi
Nehogy nyugodtak maradhassunk. 
- Víctor04
fasza, idén még nem nyertünk otthon meccset
remélem roma ellen nem így lesz 
- PellerG
Botrány ez a bíró. Nem tudom mit pattog az edzőjük, abszolút nem ellenük fúj!
- mike
gabesz írta:mike írta:Palacio !!
azért lesznek még izgalmak...
Jaja sajnos igen, bármi lesz is a vége nagyon csalódott vagyok.
Felforgatott csapat ide vagy oda, ezt a meccset hazai pályán mindenképp hozni kellett volna..
- Víctor04
Zanetti ma is hatalmasat játszik, szól is a cé solo un Capitano 
-
gabesz
Gyerekek mi lesz Capitani nélkül... bárcsak maradna még 20 évig 
- mike
Víctor04 írta:Zanetti ma is hatalmasat játszik, szól is a cé solo un Capitano
Ma is cikázik a 20 évesek között, még fellökni is alig tudják
Közben Guarín !!!
- sorger=giallo
GUARRRIIINNNN! Nagy kedvenc lesz a pasas!
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
- Dan-i-nter
GUARIN!!!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon megérdemelt már egy gólt. 
- PetR
- Kapcsolat:
FREDY GUARÍN!!! Eldőlt! 
Meccs embere Capitano mellett szerintem. Ma is nagyot játszott, megérdemelte a gólt.
Meccs embere Capitano mellett szerintem. Ma is nagyot játszott, megérdemelte a gólt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PetR 2012.08.30. 22:37-kor.
- Víctor04
Guarooo
legalább nem kaptunk ki, bár elég halovány volt a mai játék
Belecet meg kölcsön kéne adni, mert nem egy életbiztosítás, kirúgni se tudja normálisan a labdát, majd nem rá is b*sztunk miatta itt a végén...
Belecet meg kölcsön kéne adni, mert nem egy életbiztosítás, kirúgni se tudja normálisan a labdát, majd nem rá is b*sztunk miatta itt a végén...
- Dan-i-nter
Le a kalappal a csapat előtt. 2 gólt rúgtunk emberhátrányban. Elképesztő mit hajtott a csapat. Guarin, Palacio, Nagatomo, Cambiasso nagyon kihajtották magukat, Juan játéka óriási pozitívum, nagyon jól játszott mind a szélen, mind kp-en. Zanetti meg... Nincsenek szavak erre az emberre. Ahogy a 80. percben is felszántja a pályát... ELKÉPESZTŐ! Amíg meg nem őszül vissza ne merjen vonulni, mert nagyon meg fogok rá haragudni.
Szegény Belecnek meg nem ez az álom debütálás, van még hova fejlődnie, de a lényeg, hogy továbbjutottunk.
Végre küzd a csapat, újra a van tűz a játékosokban, ezért is imádom ezt a csapatot. FORZA INTER, és verjük el a farkasokat hétvégén, ha már ennyire tartalékosan álltunk fel.
Végre küzd a csapat, újra a van tűz a játékosokban, ezért is imádom ezt a csapatot. FORZA INTER, és verjük el a farkasokat hétvégén, ha már ennyire tartalékosan álltunk fel.
- Baggio85
Palacioval jól jártunk, a helyzetkihasználásénak a hatékonysága már-már Eto'ot idézi. Hát ha még a 2-at is belőtte volna... Ma a továbbjutás volt a cél, ez meglett, de azért látni kell a hibákat, még akkor is ha nem ezzel a csapattal fogunk felállni a fontosabb meccseken. Capitano meg hihetetlen. Egyszerűen nem öregszik, nemhogy kilógna a csapatból, hanem a hátán viszi. Simán benne van még min. 2-3 év, max nem játszik majd már minden meccsen.
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
- alwin91
Valaki le tudná írni, hogy mi történt ? Sajnos csak az utolsó 5 percre értem haza. Egy kis összefoglalót légyszíves valaki 
- mike
Guarínnal biztos beszélt Strama, hogy az eddiginél több kell tőle, ma igen jó volt, igazi őserő a középpályán.
Juan nekem is kellemes meglepetés, bátran be lehet vetni a bajnokikon is.
Zanetti megint állat volt, szerelt, cikázott, elképesztő
Coutinho csinál remek dolgokat, de időnként kicsit szétszórt is egyben, Palacio = gól/meccs kb
Kínlódva de továbbmentünk, és ez a lényeg, jó lenne az EL-t megnyerni !
Juan nekem is kellemes meglepetés, bátran be lehet vetni a bajnokikon is.
Zanetti megint állat volt, szerelt, cikázott, elképesztő
Coutinho csinál remek dolgokat, de időnként kicsit szétszórt is egyben, Palacio = gól/meccs kb
Kínlódva de továbbmentünk, és ez a lényeg, jó lenne az EL-t megnyerni !
-
R9.
ebbe a jonathanba ki lát bármit is? mondjuk ki: egy balfasz
az ilyen emberrel be ne kerüljön a keretbe könyörgöm....
Coutinho ma is kiosztott 1 gólpasszt, Palacio is jó volt, de nálam a meccs embere Guarin volt
hihetetlen h milyen magabiztosságot hozott a csapatnak
Coutinho ma is kiosztott 1 gólpasszt, Palacio is jó volt, de nálam a meccs embere Guarin volt
hihetetlen h milyen magabiztosságot hozott a csapatnak
-
JZ4+MM23
csak a második félidőt láttam így csak arról írnék véleményt. Nekem nem tűnt fel h 1el kevesebben vagyunk Juan k**va jó volt nekem Jonathan is tetszett ( talán most először) Cou ( óriási gólpasszt adott ) csak utol ne érje a 7esek átka Palacio= vice Milito.
Igazából ezt meccset 10 emberrel is nyertük volna simán a Vaszló szerencsés volt és talált két gólt azon kívül helyzetük sem volt
Jah és ZANETTI Ő volt az aki miatt nem tűnt fel h csak 10 vagyunk ahogy anno Egri Viktor mondta még a Digin "félidőben biztos tüdőt cserélt mert ez különben nem lehet bírni"
Grande Capitano!!!
Igazából ezt meccset 10 emberrel is nyertük volna simán a Vaszló szerencsés volt és talált két gólt azon kívül helyzetük sem volt
Jah és ZANETTI Ő volt az aki miatt nem tűnt fel h csak 10 vagyunk ahogy anno Egri Viktor mondta még a Digin "félidőben biztos tüdőt cserélt mert ez különben nem lehet bírni"
Grande Capitano!!!
-
JZ4+MM23
egy kis segítséget kérnék aki esetleg lefordítaná azt nagyon megköszönném ez Julio levele amit felolvasott...
'Questa sera il presidente Moratti mi ha dato la possibilità di salutare i tifosi per tutto quello che abbiamo passato insieme. Grazie Presidente! Grazie per quanto fatto in sei anni, ho preparato una lettera per voi, cercherò di non piangere...Sette anni fa è arrivato a Milano un ragazzo semplice e sconosciuto al calcio europeo, però ha raggiunto i suoi obiettivi: diventare un portiere rispettat
o e vincente. Con tanto entusiasmo sono stato accolto ed è iniziata la mia avventura. La prima volta che ho indossato la maglia dell'Inter ho capito quanti tifosi appassionati aveva e che potevo realizzare i miei sogni. Ho lavorato duro e quando ho giocato la prima da titolare sono rimasto sorpreso ma contento della fiducia di mister Mancini. Da allora i sogni sono cominciati a diventare realtà, subito lo Scudetto. A tavolino? Può darsi ma me lo tengo stretto, non siamo stati noi ad aver sbagliato...negli anni successivi non ci siamo più fermati: Supercoppe, Coppe Italia, Scudetti, la squadra voleva sempre di più per se stessa e per il Presidente. Giorno dopo giorno abbiamo iniziato a costruire una storia che rimarrà sempre nella mia memoria. Insieme ai miei compagni abbiamo fatto una cosa unica per tutti: la famosa tripletta. Dopo 45 anni l'Inter ha vinto la Champions, e quel ragazzo semplice e sconosciuto ha realizzato tutti i propri sogni, grazie a quella famiglia che si chiama Inter. Grazie al Presidente, ai compagni e a tutti voi, al vostro affetto, vi porterò sempre nel mio cuore.''
'Questa sera il presidente Moratti mi ha dato la possibilità di salutare i tifosi per tutto quello che abbiamo passato insieme. Grazie Presidente! Grazie per quanto fatto in sei anni, ho preparato una lettera per voi, cercherò di non piangere...Sette anni fa è arrivato a Milano un ragazzo semplice e sconosciuto al calcio europeo, però ha raggiunto i suoi obiettivi: diventare un portiere rispettat
o e vincente. Con tanto entusiasmo sono stato accolto ed è iniziata la mia avventura. La prima volta che ho indossato la maglia dell'Inter ho capito quanti tifosi appassionati aveva e che potevo realizzare i miei sogni. Ho lavorato duro e quando ho giocato la prima da titolare sono rimasto sorpreso ma contento della fiducia di mister Mancini. Da allora i sogni sono cominciati a diventare realtà, subito lo Scudetto. A tavolino? Può darsi ma me lo tengo stretto, non siamo stati noi ad aver sbagliato...negli anni successivi non ci siamo più fermati: Supercoppe, Coppe Italia, Scudetti, la squadra voleva sempre di più per se stessa e per il Presidente. Giorno dopo giorno abbiamo iniziato a costruire una storia che rimarrà sempre nella mia memoria. Insieme ai miei compagni abbiamo fatto una cosa unica per tutti: la famosa tripletta. Dopo 45 anni l'Inter ha vinto la Champions, e quel ragazzo semplice e sconosciuto ha realizzato tutti i propri sogni, grazie a quella famiglia che si chiama Inter. Grazie al Presidente, ai compagni e a tutti voi, al vostro affetto, vi porterò sempre nel mio cuore.''
- alwin91
JZ4+MM23 írta:egy kis segítséget kérnék aki esetleg lefordítaná azt nagyon megköszönném ez Julio levele amit felolvasott...
Ma este Moratti elnök úr adott egy lehetőséget, hogy elköszönjek a szurkolóktól akikkel sokmindenen keresztülmentünk. Köszönöm elnök úr! Köszönöm az elmúlt 6 év munkáját, egy levéllel készültem, remélem nem sírom el magam.
7 évvel ezelőtt jöttem Milánóba ismeretlenként Európában ... ???
Nagy lelkesedéssel vágtam bele az új kalandba. Amikor előszőr viseltem Inter mezt éreztem, hogy mennyire szenvedélyesek a szurkolók és hogy valóra tudom váltani az álmaim. Keményen dolgoztam és mikor előszőr játszottam kezdőként meglepett, de örültem Mr.Mancini bizalmának. Azóta az álmok valóra váltak, lett egy Scudetto. Az asztalnál? Lehet, de nem mi hibáztunk. A következő években megnyertük a szuperkupát, a kupát mindent amit a klub magának akart és amit Moratti úr akart. Napról napra olyan történelmet építettünk fel, ami örökké az emlékezetembe maradt. A barátaimmal közösen mindenki számára maradandót alkottunk: TRIPLÁZTUNK! 45 év után Bajnokok Ligáját nyert az Inter és ez az egyszerű ismeretlen srác minden álmát valóra váltotta hála az Inter családjának. Köszönet az Elnök Úrnak, a társaságnak, és mindenkinek: örökké a szívembe zártam.
Az olaszt googlen keresztül angolra fordítottam (az elég jól működik) és onnan fordítottam át. Két helyen a google sem tudta mit akar, de nagyjából erről van szó.
- versenyszellem
'This evening President Moratti gave me the opportunity to greet the fans for everything they've been through together. Grazie Presidente! Thank you President! Thank you for what you did in six years, I've prepared a letter for you, I will try not to cry ... Seven years ago, arrived in Milan a simple guy and unknown to European football, however, has achieved its goals: to become a goalkeeper rispettato e winning. I was greeted with much enthusiasm and began my adventure. The first time I wore the shirt of Inter I understand how passionate fans had and that I could achieve my dreams. I worked hard and when I played the first as a starter, I was surprised but pleased with the confidence of Mr. Mancini. Since then the dreams started to become reality, just the Scudetto. A table? Maybe, but I keep it tight, we did not in fact mistaken ... in the following years we have not stopped: Super Cups, Italian Cups, Shields, the team always wanted more for herself and for the President. Day after day we started to build a story that will always remain in my memory. Together with my friends we did something unique for everyone: the famous hat-trick. After 45 years, Inter won the Champions League, and that guy simply unknown and made all their dreams come true, thanks to the family that is called Inter. Thanks to the President, his companions and all of you, your affection, I will always carry in my heart.''
itt van inglishül google fordítóval. sztem ez alapján jól érthető, de ha nem, megírom magyarul ha lesz rá időm még
itt van inglishül google fordítóval. sztem ez alapján jól érthető, de ha nem, megírom magyarul ha lesz rá időm még
- interfan
Julio búcsúzása nagyon megható volt, tudtam hogy sírni fog, köszönjük Julio. Nehéz mérkőzés volt, de csak magunknak tettük nehézzé. Ezt a vasluit illet volna verni, de hát a továbbjutás a lényeg. Zanetti egyszerűen hihetetlen, fantasztikus, káprázatos. 39évesen tényleg a csapatott viszi a hátán, remélem még jó pár évig itt lesz velünk. Nincsenek rá szavak, minden meccsen kiemelkedik.
Guarin összekapta magát, középre nagyon nagy magabiztosságot adott. Coutinhonak nagyon szép megmozdulásai voltak, nagy játékos lehet belőle. Palacio hatalmas erősítés lehet. Kikel még emeljem Juant, aki jó volt és szépeket mentett. Játszatni kell, kis rutin és jó lehet ő nagyon, látszott ma hogy nem egy ügyetlen srác ő.
Végül pedig grat a vidinek, hatalmasat küzdöttek. Holnap pedig már csak összekel kerülni, az interel.
Guarin összekapta magát, középre nagyon nagy magabiztosságot adott. Coutinhonak nagyon szép megmozdulásai voltak, nagy játékos lehet belőle. Palacio hatalmas erősítés lehet. Kikel még emeljem Juant, aki jó volt és szépeket mentett. Játszatni kell, kis rutin és jó lehet ő nagyon, látszott ma hogy nem egy ügyetlen srác ő.
Végül pedig grat a vidinek, hatalmasat küzdöttek. Holnap pedig már csak összekel kerülni, az interel.
- e.szabi
interfan írta:Julio búcsúzása nagyon megható volt, tudtam hogy sírni fog, köszönjük Julio. Nehéz mérkőzés volt, de csak magunknak tettük nehézzé. Ezt a vasluit illet volna verni, de hát a továbbjutás a lényeg. Zanetti egyszerűen hihetetlen, fantasztikus, káprázatos. 39évesen tényleg a csapatott viszi a hátán, remélem még jó pár évig itt lesz velünk. Nincsenek rá szavak, minden meccsen kiemelkedik.
Coutinho már most nagy játékos. Idén berobban a köztudatba.
- PellerG
-Samuelen sajnos ma is az látszott, hogy fiatalabb kiadásra kéne lassan cserélni. Így még oké, hogy több fronton állunk, kellenek játékosok, de mindig kezdőként szerintem nem szabad betenni. A gond csak az, hogy a cseréje zseniális-Chivu, aki kb ugyanez a kategória, és Strama szimpatizál is vele. Így nagy kérdés, Juan mennyi lehetőséget kaphatna. Meg lehetne őt próbálni. Max nyerünk vele egy kezdő védőt. Nem bánnám, ha nem kerülne most el kölcsönbe, és valami módon lenne esélye a kezdőbe kerülni a két Usain Bolt mellett.
-Azért nagy dolog volt ez, hogy Julio nem takargatta a dolgait, megmondta, hogy ilyen feltételekkel nem marad. Viszont szeretne ideutazni és elköszönni. Ezért idejött, hogy igazi búcsút vegyen. Ez óriási tőle! Hiányozni fog a személyisége, de úgy gondolom, Handanovic nagyon jó kapus.
-Kíváncsi leszek ki érkezik holnap csatárposztra. Rocchi marad a Lazióban. Gilardino több mint valószínű a Bolognába megy(esti hír). Marad Floccari vagy Borriello. Nem hiszem, hogy valaki más lenne a vezetőség tarsolyában.
-Csinált végre értelmes dolgokat is a vezetőség: igazoltunk!
Ami nálam negatívum:
-szerződésfelbontások
-Chivuval hosszabbítás....
-ha már fizetéscsökkentés, akkor a mostanra kb használhatatlan Stankovic itt tartása.
-Azért nagy dolog volt ez, hogy Julio nem takargatta a dolgait, megmondta, hogy ilyen feltételekkel nem marad. Viszont szeretne ideutazni és elköszönni. Ezért idejött, hogy igazi búcsút vegyen. Ez óriási tőle! Hiányozni fog a személyisége, de úgy gondolom, Handanovic nagyon jó kapus.
-Kíváncsi leszek ki érkezik holnap csatárposztra. Rocchi marad a Lazióban. Gilardino több mint valószínű a Bolognába megy(esti hír). Marad Floccari vagy Borriello. Nem hiszem, hogy valaki más lenne a vezetőség tarsolyában.
-Csinált végre értelmes dolgokat is a vezetőség: igazoltunk!
Ami nálam negatívum:
-szerződésfelbontások
-Chivuval hosszabbítás....
-ha már fizetéscsökkentés, akkor a mostanra kb használhatatlan Stankovic itt tartása.
- interfan
http://www.youtube.com/watch?v=DqkcW_U0 ... r_embedded
Erre tényleg nincsenek szavak...
Grazie Grande Julio!!!
Erre tényleg nincsenek szavak...
Grazie Grande Julio!!!
-
internazionale001
Sajnálom és Maicont is
DE ha Igazi Interisták akkor belementek volna a fizu csökkentésbe és maradnak...bár igaz hogy megérdemelték volna az eddigi moneyt is, 2 élű dolog ez... ez van 
- lucky0
A szívem szakad meg Julioért!Imádom ezt a palit,asszem itt az ideje hogy Qpr meccseket nézzek!:D Szurkolok neki!Grazie Julio!Forza Inter!
-
JZ4+MM23
"versenyszellem"-nek és "alwin91"-nek köszönöm szépen a fordításokat
bár nem szeretem az angol focit de a QPR-nak szurkolni fogok
Grazie Julio!!!
bár nem szeretem az angol focit de a QPR-nak szurkolni fogok
Grazie Julio!!!
- Gabosska
- Kapcsolat:
Ha Caste eltiltást kap, Handa sérült, a fővárosiak ellen Belec lesz az őr? 
- e.szabi
Gabosska írta:Ha Caste eltiltást kap, Handa sérült, a fővárosiak ellen Belec lesz az őr?
Caste nem bajnoki eltiltást kap.
- Gabosska
- Kapcsolat:
e.szabi írta:Gabosska írta:Ha Caste eltiltást kap, Handa sérült, a fővárosiak ellen Belec lesz az őr?
Caste nem bajnoki eltiltást kap.
Földhülye vagyok. Köszi
- realevil
EL sorsolást nem közvetíti valamelyik adó??
- internaZIOnaLe
realevil írta:EL sorsolást nem közvetíti valamelyik adó??
http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/season=2013/draws/index.html