Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
-
JZ4+MM23
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
hol volt cambiasso és gargano??? Zanetti nélkül nem lehet játszani ezt a játékot
- PellerG
alwin91 írta:Ezt a meccset vagy megnyerjük egy nehezen begyűrt góllal vagy kikapunk egy kontrával.
Igen, tipikusan ez az a meccs, és úgy tűnik, igazad is lesz.
Senki sincs, akit csatárposztra be lehetne hozni. Milito sajnos már nem az a lefordulok 3 védőről és bevarrom, mint az első évében. Ha lenne egy hasonló kvalitású csatár mellette(nem a Floccari, Rocchi vonal), milyen jól jönne most is egy ilyen csere, mivel látványosan megjátszhatatlan ma Diego, 3-an őrzik.
Mellette Cassano 60 perces játékos jelenleg, de ma lekapni sem lehet, mivel támadni kell, csatár-csere meg ugye nincs a padon.
Gyakorlatilag egy befejező csatárral nekimenni ennek az évnek, ez több mint merészség volt.
-
Injoc
összes ép támadónk bent a pályán...
- DSanton39
gabesz írta:Mi az oka annak h hazai pályán ilyen gyengék vagyunk? Nem értem...
elátkozott lett a hazai közeg, egyszerűen nem megy a gólszerzés, ez a legnagyobb baj, nem az hogy kapunk egyet-egyet, ez ebben a védelemben kiszámítható volt.
- Audipower
Eddig Coutinho a legveszélyesebb emberünk.
- Dan-i-nter
Kibaszott Pegolo engedjen már be egyet!!
- alwin91
gabesz írta:Mi az oka annak h hazai pályán ilyen gyengék vagyunk? Nem értem...
nem értek egyet azzal, hogy gyengék vagyunk ma. Egész meccset uralta a csapat, több veszélyes kapuralövés is volt, egyszerűen nem volt szerencsénk.
- psn
zsizsi14 írta:Gargano miért nem tudja kitenni ilyenkor taccsra a gyereket????
amugy nem tudom, nem vagyok elájulva tőle.. duncant kellene kezdetni egyszer helyette !
- kiscivis
Nekem az évek alatt arra az egyre nem sikerült még rájönnöm, h miért Sneijder végzi el a szögleteket? Egyszerűen nem tud elrúgni odáig, az összes beadása a közelebbi kapufához jó esetben fejmagasságba érkezik. És mezőnyből is ugyanez van, alacsony az összes beívelése. Térjünk vissza ahhot, h Cuchu lövi a szögleteket.
- Bombastico
Az ilyen beállok védekezni csapatokat kitiltatnám a ligából. Retkes pegolo gyereknek több ilyen napja nem lesz az biztos.
- g.e.r.a
idegenben is ugyanennyire 0-ák a támadásaink csak ott néha sikerül bemákolnunk. Először meg kéne tanulni passzolni és beadni utána kéne megpróbálkoznunk a focival. Milito megjátszhatatlan üresbe mozgása 0. Nem látja a les helyzeteket így aztán lehet labdával tömni, de nem ér semmit. Beadások mindenhova mennek csak emberhez nem. Szerintem egyszerűen szánalmas! Most meg lehet kövezni...
- Süti
Ez van, ennyit tudunk...
- Bombastico
Kikapcsoltam. Megint elment 2 óra az életemből úgy, hogy közelebb kerültem az agyvérzéshez. Ez mondhatni minden Inter meccs alatt így van. Ideges vagyok.
- Dan-i-nter
REMÉLEM KIESIK EZ AZ UNDORÍTÓ CSAPAT! TÁMADTAK VOLNA ÍGY A MECCS EGÉSZÉBEN. UNDORÍTÓ!
- psn
hát ilyen nincs. moratti milyen ideges :S a forum is kurva lassu. kurva életbe már.
- PetR
- Kapcsolat:
Hihetetlen. Mást nem tudok most írni... 
- Audipower
A következő meccsen Gargano-t a kispadon sem akarom látni. Védekező kp. ,de nem szerel, nem ütközik.
Inkább játsszon ott Zanetti vagy Duncan. Guarín is kuka, de sajnos, amíg Mudingayi fel nem épül, nincs elég emberünk oda.
Milito-t pedig jövőre el kell felejteni. Nagyon lelassult. A következő évre vagy veszünk egy klasszis csatárt, vagy játsszon Livaja.
Milito-t pedig jövőre el kell felejteni. Nagyon lelassult. A következő évre vagy veszünk egy klasszis csatárt, vagy játsszon Livaja.
- PellerG
Szimpatikus Strama, de én ugyanazt gondolom mint nyáron is(!): nem pályát tanulgató edzővel fogunk visszatérni a nagyobb sikerekhez.
De majd szerdán legalább már Chivut is kezdőként vetheti be....
Mindamellett ma nem érdemeltünk vereséget!
De majd szerdán legalább már Chivut is kezdőként vetheti be....
Mindamellett ma nem érdemeltünk vereséget!
-
gabesz
alwin91 írta:gabesz írta:Mi az oka annak h hazai pályán ilyen gyengék vagyunk? Nem értem...
nem értek egyet azzal, hogy gyengék vagyunk ma. Egész meccset uralta a csapat, több veszélyes kapuralövés is volt, egyszerűen nem volt szerencsénk.
Alap elvárás h mi uraljuk a meccset egy kiesés elől menekülő siena ellen hazai pályán. De h a 67 kapuralövésből mind szar volt szinte, na az ciki. Guarin is úgy lett beharangozva h mekkora gólokat fog rúgni, aztán csoda ha eltalálja a kaput... Deki bombái hiányoznak az ilyen betömörülő csapatok ellen.
- mike
Katasztrófa az egész csapat....megint elcsesztem egy napomat ezzel..
Hülyét csinálunk magunkból.
Hülyét csinálunk magunkból.
-
RenciDavid
Moratti ideges is lehet, hogy nem vett vérbeli csatárt. Militoval ma csak egyel többen voltunk, de 00 volt amit csinált a helyére pedig igazából nincs kit bevinni. Hol van már az az idő amikor 3-4 klasszis csatár volt a keretbe és ha valakinek nem ment, akkor jött a másik.
Az első gól pedig egyértelműen Gargano hibája, le kellett volna ütközni Rosinát.
Az első gól pedig egyértelműen Gargano hibája, le kellett volna ütközni Rosinát.
-
Injoc
Ugyan már, miért lenne undorító a Siena, pont azt csinálta amit kellett. Mi is ugyanezt csináltjuk/csináltuk a nálunk erősebb csapatok ellen...Bekkelnek igen, és az adott pillanatban lekontráznak. Nekem úgy rémlik mi is így picsáztuk ez a Barcát 3:1-re. Akkor senki nem sírt hogy miért csináljuk ezt. A Siena pont azt tette amit kellett. 11 emberrel védekeztek és kihasználták, hogy ész nélkül támadtunk, ennyiről szól a sztori.
Ha hagytuk volna őket kijönni a 16-osukról, ahogy az 1. félidőben sokkal több helyzetünk lett volna. Felállt védelem ellen, akik ennyire jól koncentrálnak nagyon nehéz gólt rúgni (na meg a kapusnak is jó napja volt).
Összességében jó volt a csapat. Sajnos Gargano-Guarin nem az igazi középen. Milito pedig nagyon magányos volt a 2. félidőben.
A kisebb csapatok ellen ki kell találni valamit, mert mindegyik így fog felállni ellenünk.
Ha hagytuk volna őket kijönni a 16-osukról, ahogy az 1. félidőben sokkal több helyzetünk lett volna. Felállt védelem ellen, akik ennyire jól koncentrálnak nagyon nehéz gólt rúgni (na meg a kapusnak is jó napja volt).
Összességében jó volt a csapat. Sajnos Gargano-Guarin nem az igazi középen. Milito pedig nagyon magányos volt a 2. félidőben.
A kisebb csapatok ellen ki kell találni valamit, mert mindegyik így fog felállni ellenünk.
- alwin91
61%-os labdabirtoklás, 19 kapuralövés ezen belül 11 kaput eltaláló és 8 nem találó lövés...0 gól. Ennek inkább 3-0-nak kellett volna lennie mint 0-2-nek...
- Nerazzurri
Mindenki Gargano-val van elfoglalva, de ez a maki Pereira-nak egy értelmes beadása nem volt. Az első gólnál pedig nem volt kedve visszafutni, menni az emberével. Hihetetlen..
-
R9.
Injoc írta:Ugyan már, miért lenne undorító a Siena, pont azt csinálta amit kellett. Mi is ugyanezt csináltjuk/csináltuk a nálunk erősebb csapatok ellen...Bekkelnek igen, és az adott pillanatban lekontráznak. Nekem úgy rémlik mi is így picsáztuk ez a Barcát 3:1-re. Akkor senki nem sírt hogy miért csináljuk ezt. A Siena pont azt tette amit kellett. 11 emberrel védekeztek és kihasználták, hogy ész nélkül támadtunk, ennyiről szól a sztori.
azért az inter barca 3:1-es meccsen teljesen más volt az inter mint itt a siena
- internaZIOnaLe
Kib.szott ideges vagyok!
92. percben egy 129000. helyen álló senki csapat tud gólt szerezni, de mi persze hogy nem.
Sneijder is egy-egyben viszi a kapusra és lepasszolja a sehol sem érkező militonak. Csassano is egy védővel a nyakán 16on belül belövi középre hogy hátha jön valaki... persze senki nem jött.
Én folyamatosan azon forgok, hogy túl variáljuk a rém egyszerűt. MEssziről nem, vagy csak alig lövünk. Volt egy Ricky, Nagatomo, Cou, és vagy 3 sneijder löket. Ez egy ilyen bekkelő fos csapat ellen nagyon kevés.
Elmondhatja a kis juve, hogy megtette azt, amit minden évben ellenünk... MEGSZIVAT MINKET!!! Persze a juve kitömi majd őket egy laza 5-0ra.
Garganot nem a többség ócsárolása miatt, de én se kezdetném többet. Semmi extrát nem csinál. Akkor már inkább Cambi menjen az ő posztjára, vagy Zanetti.
Guarin meg flegmáskodik most is. Le is van lassulva, a lövései blokkolva lettek mindíg.
Egy szó mint száz... megint csak voltak biztató jelek, de összességében CSaLÓDOTT VAGYOK!!!!
ui: legalább a milán is kikapott!
Pozitívum JJ, Naga, Rano(hála istennek szokás szerint), talán Perreira, Cambi, Wes. A többiek gyengék voltak!
92. percben egy 129000. helyen álló senki csapat tud gólt szerezni, de mi persze hogy nem.
Sneijder is egy-egyben viszi a kapusra és lepasszolja a sehol sem érkező militonak. Csassano is egy védővel a nyakán 16on belül belövi középre hogy hátha jön valaki... persze senki nem jött.
Én folyamatosan azon forgok, hogy túl variáljuk a rém egyszerűt. MEssziről nem, vagy csak alig lövünk. Volt egy Ricky, Nagatomo, Cou, és vagy 3 sneijder löket. Ez egy ilyen bekkelő fos csapat ellen nagyon kevés.
Elmondhatja a kis juve, hogy megtette azt, amit minden évben ellenünk... MEGSZIVAT MINKET!!! Persze a juve kitömi majd őket egy laza 5-0ra.
Garganot nem a többség ócsárolása miatt, de én se kezdetném többet. Semmi extrát nem csinál. Akkor már inkább Cambi menjen az ő posztjára, vagy Zanetti.
Guarin meg flegmáskodik most is. Le is van lassulva, a lövései blokkolva lettek mindíg.
Egy szó mint száz... megint csak voltak biztató jelek, de összességében CSaLÓDOTT VAGYOK!!!!
Pozitívum JJ, Naga, Rano(hála istennek szokás szerint), talán Perreira, Cambi, Wes. A többiek gyengék voltak!
- Audipower
Engem már nem is érdekel, inkább nézem a City-Arsenal meccset, ha valakinek kell esetleg, itt egy sopcast-os link.
http://livefootball.ws/984-manchester-city-arsenal.html
Itt legalább lesz foci.
http://livefootball.ws/984-manchester-city-arsenal.html
Itt legalább lesz foci.
- internaZIOnaLe
Kib.szott ideges vagyok!
- interfan
Szánalmas, szégyen, hányinger az egész. Nagyobb szégyen ez mint tavaly a bologna elleni 0-3, vagy a novara elleni 0-1. Akkor legalább tudtuk mire fogni, eladták Ranieri legfontosabb játékosát Mottat.
Na de most. Papíron legjobb csapat, erre egy nagy 0 az egész. Egész idei játékunk szart sem ér. Bejött pár szerencsés meccs, hazai pályán pedig zéró. Borzasztó amit csinálunk. Guarin sem ér semmit, önző, nagyképű semmi. Gargano sem bizonyította miért is kellett nekünk (persze de jong nem kellett ingyen). Alvarezbe én nem tudom ki mit lát, egy átlagos játékos. Lassú, nem csak a sebessége, hanem a gondolkodása is. Érte adtuk 14m-t, úristen...
De valahogy szerintem itt jóval nagyobb a gond, nem 1-2 játékos miatt van ez. Lehet védeni Stramat, fiatal, tehetséges mindez oké. De egyszerűen semmi előrelépés nincs. Taktikákat is folyamatosan variál, nincs állandó kezdő, semmi. Tavaly is volt egy felszabadultság hogy új edző, szerették is a játékosok. De már akkor is kérdés volt mire elég ő. Kiszaladt a milan elleni hatalmas győzelem, és mindenki istenítette, maradt is.
Ezzel a kerettel 2-3ik hely akárki akármit mond, meg kéne legyen. De jelen állás szerint nagyon messze vagyunk ettől. Persze nem kell elküldeni Stramat nem azt mondom. De nem áll ő még készen egy inter irányításához. Csoda lenne ha vele elérnénk a 3ik helyet. Realitás 5-6ik hely.
Egy érdekesség még. Simeone anno 2011-ben mikor elment a catanibol, azt mondta még nem áll készen az interhez. Ekkor ő már 5éve edzősködött. És ő mondta nem érzi magát még készen erre. Na és látjuk mit tett az atleticoval, tavaly mekkora gödörbe voltak, most meg európa egyik legjobb csapata.
Menni kell tovább nincs mese. De eszméletlen nehéz szezon előtt állunk. Stramanak nagyon összekel kapni magát és csapatott is.
Na de most. Papíron legjobb csapat, erre egy nagy 0 az egész. Egész idei játékunk szart sem ér. Bejött pár szerencsés meccs, hazai pályán pedig zéró. Borzasztó amit csinálunk. Guarin sem ér semmit, önző, nagyképű semmi. Gargano sem bizonyította miért is kellett nekünk (persze de jong nem kellett ingyen). Alvarezbe én nem tudom ki mit lát, egy átlagos játékos. Lassú, nem csak a sebessége, hanem a gondolkodása is. Érte adtuk 14m-t, úristen...
De valahogy szerintem itt jóval nagyobb a gond, nem 1-2 játékos miatt van ez. Lehet védeni Stramat, fiatal, tehetséges mindez oké. De egyszerűen semmi előrelépés nincs. Taktikákat is folyamatosan variál, nincs állandó kezdő, semmi. Tavaly is volt egy felszabadultság hogy új edző, szerették is a játékosok. De már akkor is kérdés volt mire elég ő. Kiszaladt a milan elleni hatalmas győzelem, és mindenki istenítette, maradt is.
Ezzel a kerettel 2-3ik hely akárki akármit mond, meg kéne legyen. De jelen állás szerint nagyon messze vagyunk ettől. Persze nem kell elküldeni Stramat nem azt mondom. De nem áll ő még készen egy inter irányításához. Csoda lenne ha vele elérnénk a 3ik helyet. Realitás 5-6ik hely.
Egy érdekesség még. Simeone anno 2011-ben mikor elment a catanibol, azt mondta még nem áll készen az interhez. Ekkor ő már 5éve edzősködött. És ő mondta nem érzi magát még készen erre. Na és látjuk mit tett az atleticoval, tavaly mekkora gödörbe voltak, most meg európa egyik legjobb csapata.
Menni kell tovább nincs mese. De eszméletlen nehéz szezon előtt állunk. Stramanak nagyon összekel kapni magát és csapatott is.
- Cinege1986
Itt csak nekem tűnik ugy, h Sneijder helyett Coutinhonak kéne már kezdenie??? Ezért a játékért kár volt pihentetni az oroszok ellen... Gargano, Pereira nulla, ennyit én is lehoztam volna ma, mint ők. Csatárunk pedig nincs, aki labdákat bír megtartani az erdőben. 1 betömörülő kiscsapat ellen mi nem átlőttünk (végülis ezért jött Guarin, nem?) hanem begurigattunk a tömegbe Militonak, Cassanonak, hátha megbírják tartani... hát ez még 1 Siena szintű védelem ellen se jött be. Lehet páran kiabálni fogtok, de ide nagyon hiányzik 1 Balotelli, féle zsugás vagy 1 Ibra szintű labdabirtokló!
- Pazzo
http://www.azzurri.co.hu/Inter/A-Siena- ... nek-okaira
Ezt akartam már írni én is. Lehet szidni a középpályát (sokszor jogosan),de tény,hogy a csapatunk jó esetben 7 emberrel védekezik,Cassano,Milito és Sneijder szinte semmit nem segít a védekezésben. A 3 középpályásunknak 4-5 ember között kell futkározniuk,nem csoda,hogy sokszor nem találkoznak emberrel. Pl. Cassnot nagyon bírom,egy zseni. De ahogy labdát veszít,megáll. Ugyanez Sneijder,meg Milito. Ezt nem bírja el egy csapat sem,még egy Siena,meg Rubin ellen sem.
Támadásban sokszor szép dolgokat csinálunk,de amíg nem áll be mindenki a sorba és nem fogunk csapat szinten jól védekezni,addig elver minket mindenki,és minden meccsen gólokotat fogunk kapni,mert átrohannak rajtunk.
Palacio meg remélem minél előbb felépül,mert nagyon kell előre!
Ezt akartam már írni én is. Lehet szidni a középpályát (sokszor jogosan),de tény,hogy a csapatunk jó esetben 7 emberrel védekezik,Cassano,Milito és Sneijder szinte semmit nem segít a védekezésben. A 3 középpályásunknak 4-5 ember között kell futkározniuk,nem csoda,hogy sokszor nem találkoznak emberrel. Pl. Cassnot nagyon bírom,egy zseni. De ahogy labdát veszít,megáll. Ugyanez Sneijder,meg Milito. Ezt nem bírja el egy csapat sem,még egy Siena,meg Rubin ellen sem.
Támadásban sokszor szép dolgokat csinálunk,de amíg nem áll be mindenki a sorba és nem fogunk csapat szinten jól védekezni,addig elver minket mindenki,és minden meccsen gólokotat fogunk kapni,mert átrohannak rajtunk.
Palacio meg remélem minél előbb felépül,mert nagyon kell előre!
- Baggio85
Nem láttam a meccset, de amikor megnéztem a végeredményt, nem kaptam a fejemhez, hogy "Te jó ég!". Ez a "csapat" nagyon nincs egyben jelenleg (kérdés, hogy lesz-e...), így aztán simán benne vannak az ilyen eredmények. Sajnos én úgy érzem, hogy megint kidobtunk egy nyarat, amikor le lehetett volna tenni az alapjait egy jó csapatnak. Így ez most a tétmeccsekre marad, csakhát azokon sokkal nehezebb lesz, mert nagy lesz a nyomás is. Azért az is jó kérdés, hogy végigcsinálunk egy felkészülést Coutinho-val, akinek megy is a játék végig, erre mikor jönnek a tétmeccsek, akkor leültetjük a padra... Kb. az ő helyzete jellemző az egész csapatra. A Bl-t érő helyünk attól függ, hogy mikorra érnek össze a játékosok. Ha későn, akkor max. EL lesz megint.
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
- Süti
interfan írta:nem kell elküldeni Stramat nem azt mondom. De nem áll ő még készen egy inter irányításához
Pedig a kettő üti egymást, ha nem képes változtani, akkor mennie kell, Moratti ezt nem hagyja.
- Baggio85
Ja hát most látom, hogy Capitano nem is játszott??? Ejj-ejj Strama... Ez K nagy hiba, ha nem volt sérült! Ha a 3 támadót nem is nézem (mert nem azok a posztok), akkor kb. a cipőjét nem vihetné senki a csapatból. Most komolyan egy Gurain, Gargano, Pereire, Nagatomo 4es közül bármelyik is jobb játékos a posztján, mint Zanetti??? De jó, hogy nem láttam a meccset!
- Komax
Én is csalódott vagyok a látottak alapján, de egy kínkeserves csapatépítés kellős közepén vagyunk. Játékosaink fele alig játszik együtt néhány hete. Az edzőkérdést meg felejtsük már el, ez elmúlt 2évben nem jött be a sorozatos edzőváltás.
- interfan
Pozitívum Juan és Rano kettős középen. Játszatni kell őket, határozott mindkettő és ha összeszoknak lehet egy fiatal, ütőképes belsővédő párosunk.
Strama nyilatkozatában elmondta hogy Chivu visszatérhet. Most a kérdés megbontja ezt a jónak látszó kettőst (Juan, Rano), vagy átállunk 3védőre. Nem nagyon kéne semmiképpen erőltetni Chivut.
Guarint nincs mese ki kell tenni a kezdőből. Óriási hozzáállásbeli problémái vannak. Mudingayi talán már játszhat a chievo ellen. Cambiasso kezdi összekapni magát. Palaciora is nagy szükség lesz nagyon, és a hírek szerint ő is visszatér már.
Zanetti hiánya is nagyon látszott a csapaton, nem nagyon lehet inter kezdő nélküle. Akár a védelembe játszik, akár a középpályán.
Nagyon nagy kár hogy nem nyertünk. A napoli x-elt, milan kikapott szóval jól alakultak az eredmények. Így még fájóbb a veresség.
Chievo elleni meccset kötelező lesz hozni. Utána pedig jön a fio elleni hazai meccs, majd a milan elleni rangadó. Ha akarunk valamit elérni, a következő 3meccset megkel nyerni.
Strama nyilatkozatában elmondta hogy Chivu visszatérhet. Most a kérdés megbontja ezt a jónak látszó kettőst (Juan, Rano), vagy átállunk 3védőre. Nem nagyon kéne semmiképpen erőltetni Chivut.
Guarint nincs mese ki kell tenni a kezdőből. Óriási hozzáállásbeli problémái vannak. Mudingayi talán már játszhat a chievo ellen. Cambiasso kezdi összekapni magát. Palaciora is nagy szükség lesz nagyon, és a hírek szerint ő is visszatér már.
Zanetti hiánya is nagyon látszott a csapaton, nem nagyon lehet inter kezdő nélküle. Akár a védelembe játszik, akár a középpályán.
Nagyon nagy kár hogy nem nyertünk. A napoli x-elt, milan kikapott szóval jól alakultak az eredmények. Így még fájóbb a veresség.
Chievo elleni meccset kötelező lesz hozni. Utána pedig jön a fio elleni hazai meccs, majd a milan elleni rangadó. Ha akarunk valamit elérni, a következő 3meccset megkel nyerni.
- Baggio85
Komax írta: Játékosaink fele alig játszik együtt néhány hete.
Sajnos ez a saját magunk (vezetés edző) kritikája. Nem nagyon okolhatunk emiatt senkit, csak magunkat.
- e.szabi
Baggio85 írta:Komax írta: Játékosaink fele alig játszik együtt néhány hete.
Sajnos ez a saját magunk (vezetés edző) kritikája. Nem nagyon okolhatunk emiatt senkit, csak magunkat.
és az a gond, hogy kurvára nem vigasztal.
-
Injoc
R9. írta:Injoc írta:Ugyan már, miért lenne undorító a Siena, pont azt csinálta amit kellett. Mi is ugyanezt csináltjuk/csináltuk a nálunk erősebb csapatok ellen...Bekkelnek igen, és az adott pillanatban lekontráznak. Nekem úgy rémlik mi is így picsáztuk ez a Barcát 3:1-re. Akkor senki nem sírt hogy miért csináljuk ezt. A Siena pont azt tette amit kellett. 11 emberrel védekeztek és kihasználták, hogy ész nélkül támadtunk, ennyiről szól a sztori.
azért az inter barca 3:1-es meccsen teljesen más volt az inter mint itt a siena
Igen mert "kicsit" kvalifikáltabb játékosok játszottak. Ezzel csak arra akartam utalni hogy mindenki úgy nyeri meg a meccseit ahogy tudja, mi sem a támadó focinkról vagyunk híresek...és hát a győzelmet sosem kell megmagyarázni.
- alwin91
Számomra hihetetlen, hogy Guarín ennyire szar. Úgy vártuk, mint a messiást. Obit várom már vissza nagyon. Remélem majd kap lehetőséget a bizonyításra, biztosan odateszi magát 100%-ra.
- 20recoba
türelem srácok! pocsékul kezdtünk az idényt mind a két sorozatban, de még messze a szezon vége!
-
JZ4+MM23
a mai meccsen és a hétközi El meccsen sem láttam a csapat szívét csak tettük vettük a labdát járattuk jobbra balra de senki nem szántotta fel a pályát h megszerezzük a labdát guarín gyenge ( hetek óta) gargano ha passzolni nem tud ha lőni nem tud legalább legyen olyan mocskos a meze h amikor sárgát kap ne lehessen leolvasni a számát
Én is várom már mudingayit és obit ők talán ( Zanettivel ) előveszik az Inter szívet
A meccs egyetlen pozitívuma h a Juan Rano páros megint jó volt akárcsak torinóban
Én is várom már mudingayit és obit ők talán ( Zanettivel ) előveszik az Inter szívet
A meccs egyetlen pozitívuma h a Juan Rano páros megint jó volt akárcsak torinóban
- e.szabi
20recoba írta:türelem srácok! pocsékul kezdtünk az idényt mind a két sorozatban, de még messze a szezon vége!
egyelőre az látszik, hogy szarok vagyunk, támadgatunk, de ez semmi. még messze a szezon vége, de 4 forduló ment le, és 6 ponttal megy előttünk a beton stabil, egységes juve, 4-el a 2. még auto bl-t érő helyen a napoli, és ha a lazio behúzza ma a meccsét, akkor ők is 6-al mennek. mi meg nemsokára játszunk a fior-al , meg a milan-al rögtön egymás után. nehéz lesz itt kérem a dobogó is, a bajnoki cím meg már elúszott.
- vaskalap
Sajnos ez a szezon rámegy a csapatépitésre.Milyen eredménnyel?Nálam ez még nagy talány.
- Festa
A Roma elleni veresség benne volt a pakliba,de az a tény,hogy ennyi meccsen nem tudtunk nyerni hazai pályán az arra utal,hogy nagy a káosz a fejekben!!!!
Mindenki a középpályát szidja,de volt annyi helyzetünk,hogy ha egy klasszis befejező csatár van Milito mellett(helyett)akkor a rengeteg helyzetből rúgtunk volna annyi gólt,hogy senkit ne érdekeljen ha a 92.percben szépít a Siena.
Minden tiszteletem Militoé,de egy szem 34 éve befejező csatárral nekilátni a bajnokságnak az valami eszméletlen nagy felelőtlenség.
Sajnos a Juve már megnyerte a bajnokságot,de a Bl helyezés továbbra is elérhető.
Már csak a riválisok botladozása miatt is.
Én sem küldeném el még Stramát.A szégyen eredmények mellett vannak pozitívumok is p.Ranocchia vagy Juan Jesus játéka.Persze nagy nyomás alatt van.Csapatépítésre nincs idő itt eredmények is kellenek.
A legnagyobb gond az,hogy vasárnap a San siroban a Fiorentina ellen papíron sokkal nehezebb dolgunk lesz mint ma volt...
Mindenki a középpályát szidja,de volt annyi helyzetünk,hogy ha egy klasszis befejező csatár van Milito mellett(helyett)akkor a rengeteg helyzetből rúgtunk volna annyi gólt,hogy senkit ne érdekeljen ha a 92.percben szépít a Siena.
Minden tiszteletem Militoé,de egy szem 34 éve befejező csatárral nekilátni a bajnokságnak az valami eszméletlen nagy felelőtlenség.
Sajnos a Juve már megnyerte a bajnokságot,de a Bl helyezés továbbra is elérhető.
Én sem küldeném el még Stramát.A szégyen eredmények mellett vannak pozitívumok is p.Ranocchia vagy Juan Jesus játéka.Persze nagy nyomás alatt van.Csapatépítésre nincs idő itt eredmények is kellenek.
A legnagyobb gond az,hogy vasárnap a San siroban a Fiorentina ellen papíron sokkal nehezebb dolgunk lesz mint ma volt...
- e.szabi
Festa írta:A Roma elleni veresség benne volt a pakliba,de az a tény,hogy ennyi meccsen nem tudtunk nyerni hazai pályán az arra utal,hogy nagy a káosz a fejekben!!!!
De előtte még lesz egy Chievo is idegenben ami sosem könnyű.
- mike
Baggio85 írta:Ja hát most látom, hogy Capitano nem is játszott??? Ejj-ejj Strama... Ez K nagy hiba, ha nem volt sérült! Ha a 3 támadót nem is nézem (mert nem azok a posztok), akkor kb. a cipőjét nem vihetné senki a csapatból. Most komolyan egy Gurain, Gargano, Pereire, Nagatomo 4es közül bármelyik is jobb játékos a posztján, mint Zanetti??? De jó, hogy nem láttam a meccset!
Nem emiatt kaptunk ki, Zanetti lassan 40 éves, néha nem árt ha pihen egy kicsit
Tudom, vasember, de 1-1 meccsre ki lehet hagyni, készülni kell arra az időszakra is mikor már nem lesz a csapatban
A legnagyobb gond hogy ennek a Sneijder-Cassano párosnak szét kéne szednie minden védelmet, de nem nagyon erőlködnek, idejön még az ultralezser Guarín is, ilyen mentalitással csak ilyen eredmény lehet a vége.
Coutinho agilis játéka kitűnt a sétálgató sztárjaink közül.
Nagyon gyorsan rendet kell rakni, mert különben behozhatatlan hátrány lesz belőle.
- Festa
Érthetetlen számomra ez San Siro fóbia.
Csak a tényszerűség kedvéért az eddigi tétmeccseink(EL+bajnokság):
4 idegenbeli meccs: 4 győzelem 0 kapott gól!!! 10 rúgott gól!
5 hazai meccs: 3 veresség 2 iksz 0 győzelem!!! 5 rúgott 11 kapott gól .
Óriási kontraszt!Mintha két külön csapat lépne pályára idegenben és hazai pályán.
Ehhez képest tavasszal Stramával mind a 4 hazai meccset -köztük a Milán elleni 4-2-t -megnyertük.
Leonarodoval mind a 11 hazai bajnokit megnyertük.
95 óta szurkolok az Internek,de ilyen hazai pálya válságra még nem emlékszem
Csak a tényszerűség kedvéért az eddigi tétmeccseink(EL+bajnokság):
4 idegenbeli meccs: 4 győzelem 0 kapott gól!!! 10 rúgott gól!
5 hazai meccs: 3 veresség 2 iksz 0 győzelem!!! 5 rúgott 11 kapott gól .
Óriási kontraszt!Mintha két külön csapat lépne pályára idegenben és hazai pályán.
Ehhez képest tavasszal Stramával mind a 4 hazai meccset -köztük a Milán elleni 4-2-t -megnyertük.
Leonarodoval mind a 11 hazai bajnokit megnyertük.
95 óta szurkolok az Internek,de ilyen hazai pálya válságra még nem emlékszem
- interfan
Legnagyobb gond szerintem az, hogy Strama még mindig keresi az alap taktikát. Mourinho nyilatkozta, hogy egy edzőnek 1alap taktika kell, és 2 amire áttud állni. Erre a legjobb példa ő maga. Mikor itt volt játszatta a 4-3-3, átállt 4-3-1-2 re. Majd tripla évében 4-2-3-1. Ezt viszi a realnál is, nagyon ritkán 4-3-3.
Voltak itt olyan edzők akiknek volt 1alap taktikájuk, mást pedig nem tudtak játszatni. Gasperini 3-4-3, Ranieri pedig 4-4-2. Hozzáteszem Ranieri 4-4-2 működött is tavaly egy ideig. Mottaval középen, Alvarez pedig szélen, mindez Sneijder nélkül. Majd eladták Mottat (aki Ranieri rendszer legfontosabb játékosa volt), Sneijder pedig visszatért. Ranieri pedig hiába akart itt 4-3-1-2 vagy 4-2-3-1 nem tudta azt játszatni.
Stramanak pedig hiába volt itt a nyár, nem tudott alap taktikát kidolgozni. Talán a 4-3-2-1 lehet ez, amit a legtöbbet játszatott. Volt már itt ezen kívül 4-3-1-2, 4-4-1-1, 4-2-3-1. Most a legújabb hírek szerint a 3védős rendszer, és a 3-4-2-1 lehet a kísérlet. Strama maga mondta a mai meccs után, hogy komoly esély ez a taktika Chivuval. Túl sok taktika amit írtam, de remélem mindenki érti. Ami a legfontosabb mi hamarabb megtalálni az alapot. Utána pedig lehet az az 1-2 egyéb taktika. Stramanak ezt mi hamarabb meg kéne találni.
Hatalmas csalódás, és teljesen érthetetlen ami Guarinel van. Nyáron csapat legjobbja volt, erőszakos nagy kedvel játszott. A középpálya legjobbja volt, most meg. Felfoghatatlan, tényleg nem értem. Kedvtelen, önző, nagyképű, flegma amit csinál. Nem való ez a hozzáállás az interbe.
Milito pedig sajnos már túl van fénykorán. Lesz neki még sok fontos gólja szerintem. De azért már lassan 34 lesz, neki valószínű utolsó éve itt. Palaciot amikor Strama csatárként játszatta elég hatékony volt, felkészülés alatt is valamint az EL meccsen is. Lehet már őt kéne játszatni Milito helyet.
Középpályára pedig Guarinen kívül nagy csalódás eddig Gargano. Labdát alig szerez, alig vannak passzai. Reméljük bizonyít, de eddig 0. Mudingayi és Obi visszatérésével nagyobb verseny lesz középen, és ez csak jót tehet. Eddig a nagyon sokak által szidott Cambiasso a középpálya legjobbja. Kell mindenképpen egy emberevő középre mint Mudingayi.
Védelembe pedig hatalmas öröm Ranocchia és Juan játéka.
Voltak itt olyan edzők akiknek volt 1alap taktikájuk, mást pedig nem tudtak játszatni. Gasperini 3-4-3, Ranieri pedig 4-4-2. Hozzáteszem Ranieri 4-4-2 működött is tavaly egy ideig. Mottaval középen, Alvarez pedig szélen, mindez Sneijder nélkül. Majd eladták Mottat (aki Ranieri rendszer legfontosabb játékosa volt), Sneijder pedig visszatért. Ranieri pedig hiába akart itt 4-3-1-2 vagy 4-2-3-1 nem tudta azt játszatni.
Stramanak pedig hiába volt itt a nyár, nem tudott alap taktikát kidolgozni. Talán a 4-3-2-1 lehet ez, amit a legtöbbet játszatott. Volt már itt ezen kívül 4-3-1-2, 4-4-1-1, 4-2-3-1. Most a legújabb hírek szerint a 3védős rendszer, és a 3-4-2-1 lehet a kísérlet. Strama maga mondta a mai meccs után, hogy komoly esély ez a taktika Chivuval. Túl sok taktika amit írtam, de remélem mindenki érti. Ami a legfontosabb mi hamarabb megtalálni az alapot. Utána pedig lehet az az 1-2 egyéb taktika. Stramanak ezt mi hamarabb meg kéne találni.
Hatalmas csalódás, és teljesen érthetetlen ami Guarinel van. Nyáron csapat legjobbja volt, erőszakos nagy kedvel játszott. A középpálya legjobbja volt, most meg. Felfoghatatlan, tényleg nem értem. Kedvtelen, önző, nagyképű, flegma amit csinál. Nem való ez a hozzáállás az interbe.
Milito pedig sajnos már túl van fénykorán. Lesz neki még sok fontos gólja szerintem. De azért már lassan 34 lesz, neki valószínű utolsó éve itt. Palaciot amikor Strama csatárként játszatta elég hatékony volt, felkészülés alatt is valamint az EL meccsen is. Lehet már őt kéne játszatni Milito helyet.
Középpályára pedig Guarinen kívül nagy csalódás eddig Gargano. Labdát alig szerez, alig vannak passzai. Reméljük bizonyít, de eddig 0. Mudingayi és Obi visszatérésével nagyobb verseny lesz középen, és ez csak jót tehet. Eddig a nagyon sokak által szidott Cambiasso a középpálya legjobbja. Kell mindenképpen egy emberevő középre mint Mudingayi.
Védelembe pedig hatalmas öröm Ranocchia és Juan játéka.
- PellerG
Ha minden jól megy-Palacio és Mudingayi is felépül-én így állnék fel a Chievo ellen szerdán:
Handanovic-Zanetti,Ranocchia,Juan,Pereira-Guarín,Mudingayi,Cambiasso-Cassano,Sneijder-Palacio
-Mudingayi nekem eléggé Muntari feeling, de őt legalább jobban észrevenném, hogy a pályán van, mint Garganót, aki eddig abszolút haszontalan. Ha nem épül fel addig, Duncant tenném a posztra.
-Nagyon merész volt 1 centerrel nekimenni a szezonnak. Strama ügyködik cserékkel, hogy Milito minden meccsen játszhasson, de nem megy most Diegónak.
-Guarínnál én nem azt látom, hogy lezser, vagy "leszari" lenne. Egyszerűen nincs formában, ha lőni kéne passzol, ha passzolni kéne lő. De hajtani hajt. Valaki írta, hogy Deki átlövései hiányoznak. Azért tavaly ezek már nem voltak meg. Az meg azért látszik, hogy Guarín nem lassú. Más kérdés, hogy a formája miatt most majd' minden megszerzett labdát el is szór.
-Ezt a Ranocchia-Juan védelmet érdemes lenne erőltetni. Viszont szinte biztos vagyok benne, hogy amint lehet, Chivu lesz a kezdőben....
Handanovic-Zanetti,Ranocchia,Juan,Pereira-Guarín,Mudingayi,Cambiasso-Cassano,Sneijder-Palacio
-Mudingayi nekem eléggé Muntari feeling, de őt legalább jobban észrevenném, hogy a pályán van, mint Garganót, aki eddig abszolút haszontalan. Ha nem épül fel addig, Duncant tenném a posztra.
-Nagyon merész volt 1 centerrel nekimenni a szezonnak. Strama ügyködik cserékkel, hogy Milito minden meccsen játszhasson, de nem megy most Diegónak.
-Guarínnál én nem azt látom, hogy lezser, vagy "leszari" lenne. Egyszerűen nincs formában, ha lőni kéne passzol, ha passzolni kéne lő. De hajtani hajt. Valaki írta, hogy Deki átlövései hiányoznak. Azért tavaly ezek már nem voltak meg. Az meg azért látszik, hogy Guarín nem lassú. Más kérdés, hogy a formája miatt most majd' minden megszerzett labdát el is szór.
-Ezt a Ranocchia-Juan védelmet érdemes lenne erőltetni. Viszont szinte biztos vagyok benne, hogy amint lehet, Chivu lesz a kezdőben....