Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

interfan

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: interfan »

Strama nyilatkozta hogy nagyon reméli veronában már számíthat Chivura, mert nagyon fontos lenne ő a védelembe.
Ez alapján szinte biztos kezdő lesz a román. Pedig nem kéne megbontani az eddig nagyon jól működő Rano-Juan kettőst. Az lehet a kérdés hogy Chivu visszatérésével Juan kikerül, vagy átállunk 3védős rendszere.
Ahogy Strama elmondta komolyan gondolkodik a 3védős rendszeren, és lehetőség lehet ez.
Injoc

Hozzászólás Szerző: Injoc »

interfan írta:Strama nyilatkozta hogy nagyon reméli veronában már számíthat Chivura, mert nagyon fontos lenne ő a védelembe.
Ez alapján szinte biztos kezdő lesz a román. Pedig nem kéne megbontani az eddig nagyon jól működő Rano-Juan kettőst. Az lehet a kérdés hogy Chivu visszatérésével Juan kikerül, vagy átállunk 3védős rendszere.
Ahogy Strama elmondta komolyan gondolkodik a 3védős rendszeren, és lehetőség lehet ez.

Én úgy látom hogy eddig sem a védelemmel volt feltétlen gond, hanem a középpályás védekezéssel, illetve a csatárok visszalépésével. Többek között szerintem emiatt nem meri Strama játszatni a 4-2-3-1-et.
Teljesen felesleges a 4 védős rendszert megbontani.
Mudingayi (és esetlegesen Obi) játéka jelenthet némi javulást, nem Chivué...
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

Baggio85 írta:
Komax írta: Játékosaink fele alig játszik együtt néhány hete.

Sajnos ez a saját magunk (vezetés edző) kritikája. Nem nagyon okolhatunk emiatt senkit, csak magunkat.

És akkor most?

Nyilván, ha már így alakult, meg kell adni az időt, hogy felépüljön a csapat, összeérjen a játék, megtalálja Strama a taktiká(k) és emberek ideális kombinációját.
Ez idén számomra mindennél fontosabb. Inkább legyünk idén 10-ek, de alakuljon ki a csapat, ami, akár egykét igazolással nyáron, jövőre egyenrangú esélyese lehet a bajnokságnak.
Látva a nyári fizetéscsökkentési akcióját a vezetőségnek, a BL pénzek hiánya talán nem lesz annyira meghatározó, plusz ugye a külföldi pénz is érkezget.

Nézzük a meccseket és bizakodjunk, hogy javulni fog a játék, más elvárásunk jelenleg nem lehet.

Egy Juvét, egy Napolit idén biztosan nem kapunk el pontok tekintetében. A dobogóra meg annyit csapat pályázik a Milan meggyengülésével, hogy akár komolyabb pofonokkal, vereségekkel, válságokkal is oda lehet érni és nyilván nem a 4. fordulóban fogják kiosztani a bronzérmet. Szerintem az lesz, ami tavaly is, utolsó pillanatig versengő csapatok... Apropo tavaly, nem rémlik, hogy 4 forduló után jobban álltunk és mégis csak egy két meccsen múlt a végén hogy nem lett meg a 3. hely!
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Most biztos kapok majd a véleményemért, de én ezt gondolom....

Úgy érzem, ez a keret mindenképpen alkalmas a BL helyekért való szoros küzdelemre. (2.-3. hely.)
Mint már nyáron is írtam, a bajnoki cím nem reális, mivel ez a Juve szervezettségben és játékban is a mezőny fölé emelkedik (de rossz ezt leírni!), még ha a keretük erőssége nem is annyira kimagasló a mezőnyben.
Contéval belekezdtek valamibe, ő rögtön tudta mozgatni, forgatni a csapatot és most nyáron tudtak posztokra igazolni, úgy, hogy bőven 3 porondon is versenyben lehessenek.

Ha lehetett volna Stramara szavazni a nyári fórumos edzőkívánságos szavazáson, akkor sem rá szavaztam volna.
Nagyon szimpatikus ember nekem, látszik rajta az akarat is, de van amit nem lehet ezzel pótolni, ez a rutin, a pálya szélén megélt tapasztalatok, a meccselés, a taktikai felkészültség.

Zemantól nyilvánvaló vereséget szenvedett, ez nem kérdés.
A Meazzában már görcsösen játszunk, egyszerűen nem megy.
Nincs állandó kezdő, minden meccsre más a taktika(i hadrend).
Ezáltal kapkodást látok, 3 védős, Chivu által megváltást várt rendszerről hallani.
Betömörülő, kontrára játszó csapatok ellen nincs ellenszere. Én azt gondolom, még nem tud annyira belenyúlni ha váltani kell. Persze nyilván nagyobb esélye lenne, ha Lavezzi, Tevez vagy Alexis Sanchez lennének elől, de a jelenlegi keretünk nem annyira rossz, hogy kitalálva valamit ne tudnánk gólokat lőni, és ne nekünk kelljen állandóan az eredmény után mennünk. (Hajduk, Vaslui, Roma, Rubin, Siena, stb.).
Fejetlenül megyünk előre, "úgyis lesz valahogy" mottóval, de nincsen szervezettség, összhang, igazi elképzelés a pályán. Vannak akik nem a posztjukon játszanak, van aki indokolatlanul van még itt, van aki jó nyári felkészülés ellenére peremre került.

Biztos vagyok benne, hogy Strama idővel akár Coppa Italiát vagy akár még Scudettot is nyer majd valahol, de ehhez elengedhetetlen 2-3-4 év tapasztalatszerzés felnőtt szinten is valahol.

Új projektbe kezdtünk, ebben egyértelműen központi szerepe van az edzőnek.
Mi egy olyan edzőt állítottunk oda, aki még sosem állt felnőtt csapat vezetőjeként a pálya szélén.
Könnyen mondjuk itt, hogy de belefér most egy-két rosszabb idény, majd utána belejövünk. Ez az, amire egy Internél nincs idő, ami nem fér bele.
A BL szereplés a minimum, de ott is inkább az elődöntőig versenyben maradás.
Azért amikor egy Novara oda-vissza ver el minket, nem sokan írnánk alá őszintén, hogy jó akkor legyen most ez a szint 1-2 szezonon át, aztán majd hátha vissza tudjuk kűzdeni magunkat a Scudettoért vívott harcba, és visszatérni a BL-be. Arról nem is beszélve, hogy mekkora bevételkiesést jelent egy BL-mentes év. Főleg most, hogy tovább emelték a BL pénzeket.

Én továbbra is tartom a nyáron leírt véleményemet: egy Inter szintű csapat újjáépítéséhez rutinos(abb) edzőre van szükség. Aki már meccselt európai porondon, felmutatott valamilyen eredményt, ismert valamilyen erőssége.
Még egyszer mondom: semmi bajom emberként Stramával. De számomra nagyon kiütközik a tapasztalatlansága, amiről viszont abszolút nem ő tehet!
Ahogy írta előttem valaki: Gasperini távozásakor Simeone azt mondta, még nem áll készen az Interre. Elment tanulni, tapasztalni, és jó úton is jár.
Nem várható el szerintem, hogy egy tapasztalatlan edző vezessen minket vissza a sikerekhez. Így nem is bukásnak ítélném, ha nem tudna tartós javulást mutatni. De ez esetben lépni kellene.
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

PellerG írta:Fejetlenül megyünk előre, "úgyis lesz valahogy" mottóval,
Fórumon jelen lévő régi motorosok meg tudnak benne erősíteni, hogy ezt a mondatatot hányszor, de hányszor leírtunk, nem csak az elmúlt 1-2 évben, de a Mancini, Mourinho vezette Internél is, amikor egy ilyen betömörülő csapat ellen játszottunk.
20recoba

Hozzászólás Szerző: 20recoba »

Imádom, amikor ennyien leírják Militot :lol: 4 bajnoki meccs 2gól, úgy , hogy igazán nincs is formába, mi lesz ha majd ráérez? Még mindig a legjobbak között van a posztján.

Stramát is teljesen felesleges kritizálni, nem veszitek észre, hogy ő már a 57. edzőnk Mourinho óta? Akkor minden edzőnk gagyi? Ő legalább tökös edző, mer újítani, berakni a fiatalokat(Juan,Livaja). Garganot is rengeteg kritika éri, pedig mindenki tudja, aki ismeri a Serie A-t, hogy egy rohadt jó kis játékos. Be kell illeszkednie, nem fog egyből a középpálya vezére lenni. Most meg kb. a fél fórum azt a Mudingayt követeli a csapatban aki miatt siránkozott , hogy egyáltalán idekerült. Nem furcsa?

Én sem voltam teljesen elégedett a nyári igazolásokkal , mert többnyire fél megoldások születtek, de nem írnám le a csapatot 4forduló után. Főleg nem 4 forduló után.

Türelem, még nagyon sok idő van, a dobogó meg lesz!!!
e.szabi

Hozzászólás Szerző: e.szabi »

Kis off: Róma + 3 pont, 3-0-ra "megnyert" meccsel. A sportbíróság így döntött.
interfan

Egyetértek PellerG kollégával Stramaval kapcsolatban.
Ahogy Simeone mondta 2011-be (5év edzősködés után), még nem áll készen az intere. Most elég komolyan felépített valamit az atleticonal. Tapasztaltabb lesz, és egyre rutinosabb. (Tegyük hozzá még így csak 42éves.) Ő már most egy nagyon jó edző, már megvan a megfelelő rutinja is. Remélem lesz ő még az inter edzője. Szerintem ő most már készen állna erre.
Másik példa Conte. Ő 2006-ban kezdte edzői pályafutását. Volt jó pár csapatba (arezzo, bari, atalanta, siena) mielőtt átvette a juvet 2011-be. Szóval már neki is volt valamennyi tapasztalata. És elkel ismerni nagyon jó csapatott épített torinoban. Ő is fiatal edzők közé tartozik, mivel csak 43éves.
Felhozhatnánk még Villas Boast. Ő helyzete megint más. Hosszú évekig dolgozott a világ legjobb edzője, Mourinho mellett. Portugáliába csodát tett, utána a chelseanel nem úgy sikerült neki. Most a tottemhamel kíváncsi vagyok mire lesz képes. De neki is a segítői évek alatt, valamint portugálba lett egy kis tapasztalata. Viszont a chelseanel kiütköztek még a rutintalanság számlájára írható hibák. Szerintem ő is egy top edző lesz, csak tapasztalat kell neki.
Na de Stramaccioni teljesen más. 0 tapasztalata volt felnőtt szinten. Ifi szinten irányított csak csapatokat. Az inter az első felnőtt csapata. Látszik rajta hogy nagyon tehetséges edző. De még hiányzik neki a meccs rutin, és a tapasztalat. Lehet egy top edző ő is, de ehhez még évek kellenek. Akárhogy nézzük, ő most itt tanul bele a felnőtt szintű edzősködésbe.
De ez a szezon az övé, ez nem kérdés. Szerintem megkel találnia az alap taktikát, és egy alap csapatott. Ha ez meglesz, akkor már lehet mire építeni. Csak ezt minél hamarabb megkel találnia, és akkor sikeres lehet ő. Pár játékos finoman szólva nincs top formába. De ha belejön mindenki, és Strama összeszedi a csapatott szerintem nem lesz itt baj, sőt.
Ezzel a kerettel a harmadik helyet elkel érni. Tavaly is épphogy lemaradtunk, és mennyi elbukott meccsünk volt. Ráadásul ha még télen igazolunk is, nincs mese elkel érni, ez egyértelmű cél. Szerintem a vezetősség is elvárja ezt Stramatol.
Szóval bizalom megvan felé szerintem mindenkitől, csak kérdés él e vele. Ez a szezon megadja rá a választ. Sőt már lehet a következő hónapok.
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

PellerG írta:Én továbbra is tartom a nyáron leírt véleményemet: egy Inter szintű csapat újjáépítéséhez rutinos(abb) edzőre van szükség. Aki már meccselt európai porondon, felmutatott valamilyen eredményt, ismert valamilyen erőssége.

No offense, but...
Benitez kolléga pont ilyen volt. De még sem ment vele a játék. Ha szezon közben kirúgják Stramát, azzal semmivel sem leszünk előrébb. Interfannal egyetértek, ez a szezon legyen az övé, és ha összejön a dobogó akkor a következő is, bár én még egy 4. hely esetén is itt tartanám, azért első évében még az se lenne rá nézve rossz eredmény. Az már más kérdés hogy a csapat ezzel nem jutna BL pénzekhez, ami viszont elég gáz lenne.
Ha a középpályás védelmet megoldja, nem lesz gond. Pala visszatér a támadásokhoz, télen pedig igazolunk (remélhetőleg) csatárt ha kell + Paulinho a középpályára?
Én bízok Stramában, és a csapatban hogy meg lesz a dobogó. :)
Dris

Hozzászólás Szerző: Dris »

20recoba írta:Imádom, amikor ennyien leírják Militot :lol: 4 bajnoki meccs 2gól, úgy , hogy igazán nincs is formába, mi lesz ha majd ráérez? Még mindig a legjobbak között van a posztján.

Stramát is teljesen felesleges kritizálni, nem veszitek észre, hogy ő már a 57. edzőnk Mourinho óta? Akkor minden edzőnk gagyi? Ő legalább tökös edző, mer újítani, berakni a fiatalokat(Juan,Livaja). Garganot is rengeteg kritika éri, pedig mindenki tudja, aki ismeri a Serie A-t, hogy egy rohadt jó kis játékos. Be kell illeszkednie, nem fog egyből a középpálya vezére lenni. Most meg kb. a fél fórum azt a Mudingayt követeli a csapatban aki miatt siránkozott , hogy egyáltalán idekerült. Nem furcsa?

Én sem voltam teljesen elégedett a nyári igazolásokkal , mert többnyire fél megoldások születtek, de nem írnám le a csapatot 4forduló után. Főleg nem 4 forduló után.

Türelem, még nagyon sok idő van, a dobogó meg lesz!!!

a dobogó szerintem is meg lesz. és Mudingayi sem hozna sokk változást a középpályán.
Garganoval kapcsolatban viszont nem értek veled egyet.ahhoz hogy leütközz valakit a középpályán nem kell beilleszkedni sehova.neki nem vezérnek kell lennie, hanem szétszedni az ellenfél játékát.
nem a gólpasszokat hiányolom tőle, hanem az ütközéseket, szereléseket, faultokat amivel megakasztja az ellenfél támadását.rohangál föl le ész nélkül.
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

Moratti és Benitez szétverték Mancini,José munkáját,egy kerethez alkalmatlan stílusú edzőt hoztak. Már a szuperkupa döntőben láthattuk mit ér a jó védelem,védekező középpálya összhang nélkül. Se Leo,se Gasp,Ranieri nem tudta megoldani ezt amiben bőven benne van,hogy sok játékos már nem érdemelte meg a kezdőt.
Azóta csak gyengült a keret. Stramában nagy potenciál van,de hogy ennyi új és középszerű emberből jó csapatot csináljon ennyi idő alatt,ennyi rutinnal. Csodát senki ne várjon.

Nyertünk egy Ranocchiát aki kezdi bizonyítani,hogy tényleg az egyik legtehetségesebb védő,Juant,Coutinhot és Livaja is játszik. Coutinho lassan jobb,mint Wesley, a 2 védő jobb,mint a Samuel,Silvestre,Chivu sor. Itt azért már látszik Strama munkája. Ha lenne egy Eto'onk biztos vagyok benne,hogy akár 100%osan is állhatnánk a bajnokságban. Van Milito+Pala,Pala nem is játszhat,vele majd sokat nyerünk. Szerintem egyáltalán nincs akkora gond,mint itt sokan gondolják.
pár dolgot rendbe kell rakni és jók lehetünk. Real is,hogy kezdte az évet.pedig 2éve együtt vannak Joséval. Nem is annyi új emberrel,mint nálunk.

Szerettem Simeonét,de segítség nélkül megnézném mennyi ember sorolná a taktikáját,hogy zónázik e vagy sem meg hasonlók. 4-3-1-2 és 4-3-1-2 között is lehetnek különbségek. Spanyolban elég sok szuperklasszis edző feltünt aztán szépen el is tűnt.
Forza Inter! (következő hazai meccsünkön megrakom az ellent 5ezerrel,ha nem x,akkor ígyis úgy is nyerek :D )
gianluca

Hozzászólás Szerző: gianluca »

Sziasztok!

Sajnos volt alkalmam a helyszínen végigszenvedni ezt a két meccset, a Rubin, meg a Siena ellen. Egyszerűen szörnyű volt. Nem is igazán értem, hogy hogy lehet ebben a két meccsben pozitívumot találni (ha nagyon akarom akkor Rano-Juan teljesítménye és passz).
Ami nekem ott visszajátszások nélkül nagyon feltűnő volt (meg a korábbi meccseken is a tv-ben):
- nulla elképzelés a támadásokban. Sem egy átütő kontrajáték, sem egy tilitoli foci, sem más egyéb rendszerszerű dolgot nem lehet felfedezni a támadójátékunkban. Teljesen esetleges, majd lesz valami alapú. Gyakorlatilag kidolgozott(!) helyzetek nélkül rúgtunk eddig gólokat.
- Nem mellékesen egy ilyen Siena, Rubin, Torino szintű kutyaütő szar csapatot a felezőn nem szabadna átengedni, nemhogy még gólokat is kapjunk....
- Johnatahan kuka. Egyszerűen gyenge, megfelelő képességek nélküli játékos. Télen mennie kell, mert így csak a pénzt viszi.
- Guarín nagyképű, flegma kis nyikhaj. Szerez néhány labdát ugyan, de kb az egy kezem meg tudtam számolni, hogy a két meccsen hányszor passzolt emberhez. Ő is kuka.
- Gargano, mintha nem is lenne a pályán. Kukakörnyéki.
- Coutinho is félelmetesen gyenge volt a Rubin ellen. Pont azon a meccsen ahol bizonyíthatta volna, hogy mi a faszért tartják olyan sokra (tényleg miért is????), gyakorlatilag csak botladozott a labdában. A Siena ellen meg kb egy épkézláb megoldás, a többi alibi. Hiába, a bohócbajnokság bohóccsapatában bohócvédők ellen nem nehéz. Nem csoda, hogy nem volt ott az olimpián. Nálam egyértelműen ő is kuka.
- Alvaro Pereiranak egy kurva nagy seggberúgás, meg 2 heti fizumegvonás, mert gyakorlatilag a Siena 1 góljánál labdavesztés után úgy kocogott vissza, mint Mátyus jani a pályafutása vége felé....
- Milito súlytalan, megjátszhatatlan, észrevehetetlen. Kell a helyére valaki, de nagyon.
- Stramara még kurvára nagy ez a kabát...

No mindegy, hátha jopbb lesz, de én perpill nagyon borúlátó vagyok. Szvsz az 5-6 hely vmelyike a reális számunkra.

Azért persze FORZA INTER!
A'doma Zajcev Jr.

Hozzászólás Szerző: A'doma Zajcev Jr. »

Álljunk be mi is kontrázni mint ezek a szerencsétlen Sienák, hátha az menne. Aztán abból lehetne fejlődni.
Gabosska
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Gabosska »

gianluca írta:Sziasztok!

Sajnos volt alkalmam a helyszínen végigszenvedni ezt a két meccset, a Rubin, meg a Siena ellen. Egyszerűen szörnyű volt. Nem is igazán értem, hogy hogy lehet ebben a két meccsben pozitívumot találni (ha nagyon akarom akkor Rano-Juan teljesítménye és passz).
Ami nekem ott visszajátszások nélkül nagyon feltűnő volt (meg a korábbi meccseken is a tv-ben):
- nulla elképzelés a támadásokban. Sem egy átütő kontrajáték, sem egy tilitoli foci, sem más egyéb rendszerszerű dolgot nem lehet felfedezni a támadójátékunkban. Teljesen esetleges, majd lesz valami alapú. Gyakorlatilag kidolgozott(!) helyzetek nélkül rúgtunk eddig gólokat.
- Nem mellékesen egy ilyen Siena, Rubin, Torino szintű kutyaütő szar csapatot a felezőn nem szabadna átengedni, nemhogy még gólokat is kapjunk....
- Johnatahan kuka. Egyszerűen gyenge, megfelelő képességek nélküli játékos. Télen mennie kell, mert így csak a pénzt viszi.
- Guarín nagyképű, flegma kis nyikhaj. Szerez néhány labdát ugyan, de kb az egy kezem meg tudtam számolni, hogy a két meccsen hányszor passzolt emberhez. Ő is kuka.
- Coutinho is félelmetesen gyenge volt a Rubin ellen. Pont azon a meccsen ahol bizonyíthatta volna, hogy mi a faszért tartják olyan sokra (tényleg miért is????), gyakorlatilag csak botladozott a labdában. A Siena ellen meg kb egy épkézláb megoldás, a többi alibi. Hiába, a bohócbajnokság bohóccsapatában bohócvédők ellen nem nehéz. Nem csoda, hogy nem volt ott az olimpián. Nálam egyértelműen ő is kuka.
- Alvaro Pereiranak egy kurva nagy seggberúgás, meg 2 heti fizumegvonás, mert gyakorlatilag a Siena 1 góljánál labdavesztés után úgy kocogott vissza, mint Mátyus jani a pályafutása vége felé....
- Milito súlytalan, megjátszhatatlan, észrevehetetlen. Kell a helyére valaki, de nagyon.

No mindegy, hátha jopbb lesz, de én perpill nagyon borúlátó vagyok. Szvsz az 5-6 hely vmelyike a reális számunkra.

WOW: :lol: :lol: :lol:
1. Kidolgozott helyzetek nélküli gólok? Nézd vissza a Pescara meccset. Nézz vissza meccseket. Amelyik próbálkozásunk nem pontrúgás és nem Guaro, Sneijder féle távoli pukkantás mint szélről becsorgó labdás akció. Amúgy meg van 8 új játékos, egy csomó primaverás a nagyokkal készül és a régi gyémántoknak már nincs fénye...mit a hátamat vársz el tőlük a szezon elején? :D
2. Guarin olyan amilyen, de nélkülé az a lehelletnyi középpályás védekezés is összeesik, ami van. Perszeee, amikor meccset ment, akkor mindneki imádja, amikor érdemlegeset nem csinál, akkor hulladék...ez a mentalítás...ütni kell az asztalt és kikezdeni mindenkit. Az a szurkoló dolga. :lol: :lol:
3. Garganotol mit vársz? Arra nem volt ideje, hogy csapattársai vezetéknevét megtanulja, nemhogy összekösse a középpályát és a védelmet és mozgassa a szálakat a pályán.
4. Coutinho a Rubin ellen nem a saját posztján játszodt, vissza volt vonva. T9bbet tökölt mélységi posztokon, mint csatár mögött.
5. Pereira. Más meccset néztél mint én. Totál káosz van a fejében, nem állt át a Serie A-ra (talán mert ahhoz egy év kell), nem kapja helyét (talán mert még nincs helye), ösztönből focizik, de így sem rossz.
6. Milito: az ék az kisozlgáltatott. Ha nem megy a csaaptnak, neki hogy menjen?

Ne inter.ites értékelések alapján ítélj....

A csapatnak IDŐ kell. Idén építkezünk. Hahó batman, nem Scudettóra hajtunk. Elején le volt szögezve.
Visszajönnek a lesérültek, eltelik fél év és ha akkor is akadozik a gépezet, akkor mondhatsz ilyeneket :geek:
Portiere32

Hozzászólás Szerző: Portiere32 »

Egyre több olasz interes honlap hozza le, hogy valóban 3 védővel állunk fel a Chievo ellen. Ranocchia és Juan Jesus helye eléggé biztos, a 3. védő lehet Chivu vagy Silvestre.
A tényleges felállás 3-5-1-1 lesz, Sneijder lesz Milito mögött így Cassano kikerül a kezdőből és valószínű csereként mindenképpen számít rá Strama.
A két szélre pedig 99%, hogy Pereira és Nagatomo kerül.
Így lehetne egy ilyen felállás is:

..............................................................Handanovic
...............................................Juan Jesus----Ranocchia----Chivu
...............................................................Cambiasso
.........................................Nagatomo-----Guarin-----Zanetti----Pereira
................................................................Sneijder
.................................................................Milito
Dris

Portiere32 írta:Egyre több olasz interes honlap hozza le, hogy valóban 3 védővel állunk fel a Chievo ellen. Ranocchia és Juan Jesus helye eléggé biztos, a 3. védő lehet Chivu vagy Silvestre.
A tényleges felállás 3-5-1-1 lesz, Sneijder lesz Milito mögött így Cassano kikerül a kezdőből és valószínű csereként mindenképpen számít rá Strama.
A két szélre pedig 99%, hogy Pereira és Nagatomo kerül.
Így lehetne egy ilyen felállás is:

..............................................................Handanovic
...............................................Juan Jesus----Ranocchia----Chivu
...............................................................Cambiasso
.........................................Nagatomo-----Guarin-----Zanetti----Pereira
................................................................Sneijder
.................................................................Milito

Juan Jesus a bal lábával biztos hogy nem fog jobb oldali védőt játszani még 3 védős felállásban sem...
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

A:DAS:D:
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

Ilyen-olyan befektetők ide vagy oda, ha nem lesz meg idén a 3. hely akkor borzasztóan nagy bajban leszünk. Két BL nélküli évet nem tudom mennyire viselne el a klub, valószínűleg tovább gyengülne a keret mert el kellene adnunk egy csomó játékost és utána már nagyon nehéz lenne az elitbe visszatérni.

Ebből adódóan elviekben kiegyeznék ilyen 4.-5. hellyel, de a gyakorlatban nem egyezhetünk ki ennyivel sajnos. A pénz nagy úr.
gianluca

Hozzászólás Szerző: gianluca »

Gabosska írta:

WOW: :lol: :lol: :lol:
1. Kidolgozott helyzetek nélküli gólok? Nézd vissza a Pescara meccset. Nézz vissza meccseket. Amelyik próbálkozásunk nem pontrúgás és nem Guaro, Sneijder féle távoli pukkantás mint szélről becsorgó labdás akció. Amúgy meg van 8 új játékos, egy csomó primaverás a nagyokkal készül és a régi gyémántoknak már nincs fénye...mit a hátamat vársz el tőlük a szezon elején? :D
2. Guarin olyan amilyen, de nélkülé az a lehelletnyi középpályás védekezés is összeesik, ami van. Perszeee, amikor meccset ment, akkor mindneki imádja, amikor érdemlegeset nem csinál, akkor hulladék...ez a mentalítás...ütni kell az asztalt és kikezdeni mindenkit. Az a szurkoló dolga. :lol: :lol:
3. Garganotol mit vársz? Arra nem volt ideje, hogy csapattársai vezetéknevét megtanulja, nemhogy összekösse a középpályát és a védelmet és mozgassa a szálakat a pályán.
4. Coutinho a Rubin ellen nem a saját posztján játszodt, vissza volt vonva. T9bbet tökölt mélységi posztokon, mint csatár mögött.
5. Pereira. Más meccset néztél mint én. Totál káosz van a fejében, nem állt át a Serie A-ra (talán mert ahhoz egy év kell), nem kapja helyét (talán mert még nincs helye), ösztönből focizik, de így sem rossz.
6. Milito: az ék az kisozlgáltatott. Ha nem megy a csaaptnak, neki hogy menjen?

Ne inter.ites értékelések alapján ítélj....

A csapatnak IDŐ kell. Idén építkezünk. Hahó batman, nem Scudettóra hajtunk. Elején le volt szögezve.
Visszajönnek a lesérültek, eltelik fél év és ha akkor is akadozik a gépezet, akkor mondhatsz ilyeneket :geek:

Tényleg nem a vita kedvéért (egyébként pedig csak a véleményemet írtam le, mint sokan mások):
- az hogy valaki botladozik a több meccsen is labdában és nincs egy értelmes megmozdulása, az csak azon múlik, hogy nem a posztján játszik? (ld. Coutinho)
- az hogy valaki mérkőzéseken keresztül 20 passzából 18-at az ellenfélhez tesz, az elfogadható? (ld. Guarín)
- az hogy valaki balhátvéd létére labdavesztésnél kocog a saját kapuja felé és nem sprintel, hogy vmit helyrehozzon a hibájából, az a fejben levő káosz kérdése? (ld. Pereira)
- ahhoz hogy valaki ütközzön és küzdjön a labdáért a meccseken középpályásként, ahhoz össze kell szokni a csapattársakkal? (ld. Gargano)

Szerintem a fenti kérdések mindegyikére NEM a válasz. És ezen az sem változtatt, ha valaki még csak egy hónapja edz a többiekkel, mert ezek közül egyik sem csapatjáték vagy összeszokottság kérdése...

Értem én, hogy van egy csomó új ember és új csapat épül, csak én pont azt hiányolom, hogy lássam, hogy épül valami. Mert annál ami van még Petrocelli háza is előrébb tartott.
Meccsről meccsre új felállás, gyakorlatilag állandóan változó védelem. Így mit akarunk? Ennek semmi más eredménye nem lehet, mint a koncepciótlanság, az összeszokatlanság és az az esetleges játék amit kifogásolok.
Én egyáltalán nem számítok scudettora, sőt a BL helyet is megtapsolnám. Nem is a helyezés a probléma soha, hanem az amit meccsről meccsre látok. És az bizony siralmas (talán a hullagyenge Pescara ellenit leszámítva).

Azt sem mondom, hogy rúgják ki Stramát, mert az sem lenne megoldás. Csak nem látom azt sem, hogy ő hogy oldaná meg.

No mindegy, én bízom a szebb folytatásban és FORZA NERAZZURRI!
interfan

A chievo ellen egyre biztosabb átállunk a 3védős rendszere. Olasz lapok kivétel nélkül ezt jósolják. Strama már nevezte Mudingayit és Obit is.
Ami a kérdés hogy 3-5-1-1 lesz, vagy 3-4-2-1.
3-5-1-1 esetén ilyen kezdőt írnak:
Handanovic-Ranocchia,Chivu,Juan-Zanetti,Guarin,Gargano,Cambiasso,Pereira-Sneijder-Milito.
Ebben az esetben Cassano maradna ki.
3-4-2-1 esetén:
Handa-Rano,Chivu,Juan-Zanetti,Guarin,Cambiasso,Pereira-Cassano,Sneijder-Milito.
Ebben az esetben pedig 1középpályás maradna ki, aki Gargano lehet.
intertomega

Hozzászólás Szerző: intertomega »

Üdv mindenkinek!
Engem is elkeserít a jelenlegi helyzet. Sok - rutintalan - fiatal és fáradt ,,öregek".
A 3. hely is csak szép álomnak tűnik. Persze még az elején vagyunk , de az már 100 hogy nem világverő a csapatunk. Nem olyan mint pl. 2009/10-ben volt!!!

Viszont nem kellene annyira élesen kritizálni Militot! Amit Ő letett az asztalra az nem semmi. Gyakran nem kap labdát , így hogyan rúgjon gólt?
Meg emlékeztetnék MINDENKIT arra , hogy éltettük amikor sorra lődözte a fontosabbnál is fontosabb gólokat.
Valaki jegelni akarja a herceget. Ő védett vad! Mint Capitano! Kritizálhatatlan!
Amit tett az Interért az felejthetetlen. ;) (hamarosan távozik sajna :oops: )

Kérek mindenkit : őt ne kritizáljátok. Ahogyan Zanetti , úgy Militó is, hogy is írjam ..........kíméletet érdemel! Amennyiben pocsékul játszik akkor se essünk neki mint egy olyan senkinek aki valóban még semmit sem tett le az asztalra

Félek , hogy rém gyenge szezonunk lesz de hát akkor is ; FORZA INTER !!!
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

interfan írta:A chievo ellen egyre biztosabb átállunk a 3védős rendszere. Olasz lapok kivétel nélkül ezt jósolják. Strama már nevezte Mudingayit és Obit is.
Handanovic-Ranocchia,Chivu,Juan-Zanetti,Guarin,Gargano,Cambiasso,Pereira-Sneijder-Milito.
3-4-2-1 esetén:

Van fantázia ebben a 3 védős renszerben, a juvénak és a nápolynak is jól bevált, de nem vagyok benne biztos ,hogy most kéne teljesen új szisztémába átállni.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

hát majd kiderül,de ebből könnyen lehet egy 4-4-1-1 vagy 5-3-1-1 védekezésbe
Komax

A Siena meccs után sokan leírták a csapatot, de ne felejtsük el, hogy az otthon játszó csapatok nem tömörülnek annyira, mint a Meazzaban szokás. Ezért is vagyunk sokkal jobbak idegenben. Jóval könnyebb meccsre számítok, mint vasárnap. Sztem simán nyerünk. :)
Dris

holnap next gen meccs a Dortmund ellen az eurosport közvetíti, akit érdekel!
JZ4+MM23

Hozzászólás Szerző: JZ4+MM23 »

interfan írta:A chievo ellen egyre biztosabb átállunk a 3védős rendszere. Olasz lapok kivétel nélkül ezt jósolják. Strama már nevezte Mudingayit és Obit is.
3-4-2-1 esetén:

ha már nevezi obit és mudit akkor játszanak is guarínnak úgy is jól állna a kispad mert a végén azt hiszi h bérelt helye van a kezdően ahogy gargano is pereirat sem értem játsszon inkább alvarez és akkor is több formációt lehet keverni meccs közben ráadásul rickynek még esze is van a játékhoz
R9.

Sokkal jobb a játékunk mint tavaly ilyenkor, most ha a következő két meccset megnyerjük és hozzuk utána a derbyt is, akkor fejben is mindenki rendben lesz és megindulunk felfelé mint a talajvíz
interfan

Egyre inkább a 3-5-1-1 körvonalazódik. Kapuba Handa, Védelem Rano-Chivu-Juan. A középpálya két szélén Nagatomo jobb, Pereira baloldal lehet.
Zanetti visszatér a középpálya közepére, Guarin szinte biztosan kezd, kérdés Cambiasso vagy Gargano lesz a védekező kp.
Irányít Sneijder, és legelöl Milito lehet.
Palacio ugye nincs nevezve, talán a fiorentina ellen visszatér. Cassano pedig valószínű padon kezd. Meglátjuk mi lesz, és mit talál ki Strama holnapra. De mindenképpen nyerni kell a meccset.
Pinci

Hozzászólás Szerző: Pinci »

Végre valaki megfogalmazta a gondolataimat,nekem úgysincs rá időm...:-)
Köszönöm!
Hol vannak a Strama fanok,akik elárasztották tavasszal a fórumot?

Ahány meccs,annyi taktika?Szerintetek az Internél lesz erre a bohóckodásra elég ideje???
Tévhit,itt nem adnak időt a jövőépítésre...fél év és ha nincs eredmény,kuka...vagy jönnek az argentínok és kicsinálnak.Csapatot építeni és taktikát választani nyáron kell!!!
Hol vannak azok akik elégedettek voltak a mercatóval?
Vagy lehet,hogy egy átigazolási időszakot az eredmények fognak minősíteni és nem a nevek?

Persze ne legyen igazam,de nagyon kétségbe vagyok esve,semmi jót nem várok.

(p.s.:jővőépítős,hagyjunkstramánakelégidőt,tehetséges ő,csak sok az új jövevény,beépíti a fiatalokat, hozzászólásokkal ne büntessetek!)
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Na pont ezt nem értem: most honnan jött ez a 3 védős felállás??? Most ha az sem fog beválni, akkor átállunk a 4-4-2-re, aztán az sem megy akkor meg a 5-3-2-re??? Tényleg nem értem mi folyik itt! :D
Injoc

Hozzászólás Szerző: Injoc »

interfan írta:Egyre inkább a 3-5-1-1 körvonalazódik. Kapuba Handa, Védelem Rano-Chivu-Juan. A középpálya két szélén Nagatomo jobb, Pereira baloldal lehet.
Zanetti visszatér a középpálya közepére, Guarin szinte biztosan kezd, kérdés Cambiasso vagy Gargano lesz a védekező kp.
Palacio ugye nincs nevezve, talán a fiorentina ellen visszatér. Cassano pedig valószínű padon kezd. Meglátjuk mi lesz, és mit talál ki Strama holnapra. De mindenképpen nyerni kell a meccset.

Ha Wes és Milito lesznek csak elől, megint lehet majd imádkozni hogy találjunk egy gólt az elején...remélem nem ez lesz a véső felállás, mert ez akkor is defenzív ha Naga és Pereira szélső futóbolondot játszik...
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Baggio85 írta:Na pont ezt nem értem: most honnan jött ez a 3 védős felállás??? Most ha az sem fog beválni, akkor átállunk a 4-4-2-re, aztán az sem megy akkor meg a 5-3-2-re??? Tényleg nem értem mi folyik itt! :D

Hát ez az ami nekem sem tetszik, és nem is értem.

Minden meccsen más formácio? Hogy fognak igy összeszokni a játékosok? Igy akarjuk lecsökkenteni az eladott labdák számát(gyakorlatilag figjuk sincs hol van éppen a társ hiszen minden meccsen teljesen máshol van)? Ki fog igy golt löni(Milito, Sneijder támado egységgel akarunk felállni???)? Chivu lesz a megmentö(uramatyám!!!)?

Kellene már valami állandoság és látni 1 kis csapatjátékot, ha ennyit kavarja Strama a csapatot sosem lesz ilyen!
A támado gépezetböl nem elvenni kéne játékost hanem hozzáadni + mondjuk megkérni öket hogy ha nincs nálunk a labda akkor ez és ez a feladatod(ha már magadtol nem tudod). Azzal hogy több védö van a csapatban attol nem lesz jobb a védekezésünk, viszont a támadojátékunk biztosan szarabb lesz.
Ne legyen igazam de ez nem fog müködni.
Reménykedjünk hogy Sneijdernek vagy Guarinnak beakad 1 távoli mert félek töle más lehetöségünk nagyon nem lesz.
Forza INTER!!
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Injoc írta:
interfan írta:Egyre inkább a 3-5-1-1 körvonalazódik. Kapuba Handa, Védelem Rano-Chivu-Juan. A középpálya két szélén Nagatomo jobb, Pereira baloldal lehet.

Ha Wes és Milito lesznek csak elől, megint lehet majd imádkozni hogy találjunk egy gólt az elején...remélem nem ez lesz a véső felállás, mert ez akkor is defenzív ha Naga és Pereira szélső futóbolondot játszik...

Azt hiszem nem csak kettönknek merült fel ugyanaz a gondolata.
Reméljük nagy kamu az egész!
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Addig kéne elhozni Blanct, amíg nincs csapata.
Nekem nagyon fontos lenne, hogy egy már valamit bizonyított edző legyen a padon, akinek van már valamilyen mértékű tapasztalata.
Én úgy gondolom, Strama végső kilátástalanságában nyúlhat már a 3 védős taktikához. (Juvét majmol?) Nagycsapatok ellen, ezzel a kerettel, védelemmel, nem tudom elképzelni, hogy a 3 védős rendszer eredményes lehet.
Egész nyáron a 4-2-3-1-re gyúrtunk. Azóta Coutinho max perceket kap. Nem vagyok elájulva a sráctól, R9-el is szembementem párszor emiatt, de ha már ezt gyakoroltuk, akkor ne már totál más taktikával próbálkozzunk.
Én már leírtam a véleményem. Szerintem kiütköző Strama rutintalansága.
Lehet, hogy nyerünk holnap. De ugyanazt mondom, mint nyáron is: nem vele fogunk hosszú távon visszatérni a bajnokesélyes, és BL-ben is esélyes csapatok közé.
R9.

jó lesz strama, majd belejön
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

PellerG írta:Addig kéne elhozni Blanct, amíg nincs csapata.
Nekem nagyon fontos lenne, hogy egy már valamit bizonyított edző legyen a padon, akinek van már valamilyen mértékű tapasztalata.
Én úgy gondolom, Strama végső kilátástalanságában nyúlhat már a 3 védős taktikához. (Juvét majmol?) Nagycsapatok ellen, ezzel a kerettel, védelemmel, nem tudom elképzelni, hogy a 3 védős rendszer eredményes lehet.
Egész nyáron a 4-2-3-1-re gyúrtunk. Azóta Coutinho max perceket kap. Nem vagyok elájulva a sráctól, R9-el is szembementem párszor emiatt, de ha már ezt gyakoroltuk, akkor ne már totál más taktikával próbálkozzunk.
Én már leírtam a véleményem. Szerintem kiütköző Strama rutintalansága.
Lehet, hogy nyerünk holnap. De ugyanazt mondom, mint nyáron is: nem vele fogunk hosszú távon visszatérni a bajnokesélyes, és BL-ben is esélyes csapatok közé.

Strama most kicsit bizonytalannak tűnik.Nekem sem tetszene ha jönne a 3 védős rendszer,ami akár 5 védő is lehet.
A legnagyobb gondom az,hogy 3 támadóval(Sneijder,Cassano,Milito) nem tudtunk gólt rúgni akkor,hogy fogunk kettővel.

Ettől függetlenül nem hiszem,ha most jön egy új edző akkor egyből halálra nyernénk magunkat.
Szóval ne beszéljünk még Blancról akinek a seria tapasztalata pont annyi mint fiatal mesterünknek.

Elkezdtünk egy projektet!Ne adjuk fel az első akadálynál!

Továbbra is Strama mellett vagyok!!!
versenyszellem

Pinci írta:

Ahány meccs,annyi taktika?Szerintetek az Internél lesz erre a bohóckodásra elég ideje???
Tévhit,itt nem adnak időt a jövőépítésre...fél év és ha nincs eredmény,kuka...vagy jönnek az argentínok és kicsinálnak.Csapatot építeni és taktikát választani nyáron kell!!!
Vagy lehet,hogy egy átigazolási időszakot az eredmények fognak minősíteni és nem a nevek?

(p.s.:jővőépítős,hagyjunkstramánakelégidőt,tehetséges ő,csak sok az új jövevény,beépíti a fiatalokat, hozzászólásokkal ne büntessetek!)

naja, vagy borúlátóan látod a dolgokat, vagy próbálod keresni a pozitív dolgokat. valószínűleg senki sem azért volt Strama fan, mert 50%os eredményre vágyakozott...
szerintem a fórum többsége még mindig inkább Stramát akarja, mintsem bárki mást. Nem gondolom, hogy eltűntek azok, akik tavaly év végén örültek annak, hogy megerősítették a pozijában. Abszolút következetes lépés volt a vezetőség részéről. Nem biztos, hogy sokkal előrébb állnánk most egy rutinos edzővel, aki a 'bevált' szisztémáját akarná a csapatra húzni. Egy Sienát lehet hogy megvertünk volna, de pl lehet hogy cserébe a fiatalokat nem kezdené el beépíteni vagy ragaszkodna a Chivu-Samuel védőpároshoz stb stb. Strama próbálgatja a csapatot, a játékosokat és magát is. Vagy elfogadjuk ezt vagy gyászos ősz-tél vár az Inter meccsek agóniájától szenvedő szurkolókra. lehet választani :)

btw új szavazás? pl: 1) még egykét gyenge meccs és menjen Strama, 2) húzza ki tavaszig, ha nem javulunk váltás 3) idény végén küldjék el, ha nem lesz BL hely vagy EL döntő 4) Strama hosszú távra fontos láncszem, bárhogy alakul az idény maradjon
R9.

előbb utóbb meglesz a fix kezdő, had próbálgassa
Pinci

Hozzászólás Szerző: Pinci »

versenyszellem írta:
Pinci írta:

naja, vagy borúlátóan látod a dolgokat, vagy próbálod keresni a pozitív dolgokat. valószínűleg senki sem azért volt Strama fan, mert 50%os eredményre vágyakozott...
szerintem a fórum többsége még mindig inkább Stramát akarja, mintsem bárki mást. Nem gondolom, hogy eltűntek azok, akik tavaly év végén örültek annak, hogy megerősítették a pozijában. Abszolút következetes lépés volt a vezetőség részéről. Nem biztos, hogy sokkal előrébb állnánk most egy rutinos edzővel, aki a 'bevált' szisztémáját akarná a csapatra húzni. Egy Sienát lehet hogy megvertünk volna, de pl lehet hogy cserébe a fiatalokat nem kezdené el beépíteni vagy ragaszkodna a Chivu-Samuel védőpároshoz stb stb. Strama próbálgatja a csapatot, a játékosokat és magát is. Vagy elfogadjuk ezt vagy gyászos ősz-tél vár az Inter meccsek agóniájától szenvedő szurkolókra. lehet választani :)

btw új szavazás? pl: 1) még egykét gyenge meccs és menjen Strama, 2) húzza ki tavaszig, ha nem javulunk váltás 3) idény végén küldjék el, ha nem lesz BL hely vagy EL döntő 4) Strama hosszú távra fontos láncszem, bárhogy alakul az idény maradjon

Rendületlenül állítom,hogy egy alapcsapat és egy-két alap taktika kell a bajnokság megkezdése előtt..
Az,hogy minden meccsen más az összeállítás és más a taktika,szerintem meredek...még akkor is,ha én is szimpatikus fiatal edzőnek tartom Stramát.Azért nem ezt vártam tőle..
Az Inter szerintem nem az a szint,ahol ez belefér.Itt egy bizonyos idő után kifütyülnek és a sajtó is kikezd,ha nem jönnek az eredmények.Az elmúlt időszakban magasra tette a csapat a mércét.A 90-es években jobban eltudtam volna képzelni egy ilyen jellegű csapatépítést...
sly89

Hozzászólás Szerző: sly89 »

Azt álmodtam, hogy Juan gól lő :D

Én bízom Stramában.
Nagyon reménykedem benne, hogy este nyerünk, és most már ki fogjuk használni a helyzeteinket. Milito mellé kéne még egy csatár a pályára, aki most Livaja lehetne, utána ha felépül meg Palacio(de egyelőre a 2 csatár csak álomnak tűnik)
Komax

Puzsér igazi juventonnyó, de mondott tegnap egy érdekességet, amiben lehet valami. Miszerint a 3 védős taktika lehet az olasz futball reneszánsza. Lássuk be, amelyik csapatok ezt játsszák azoknak bejött. (juve, Napoli, Udinese) Nem kell jönni Gasperinivel, tavaly ilyenkor teljesen más lékkör volt a csapat körül.
RenciDavid

Ismét új felállás lesz, ma 3-5-1-1. Chivu visszakerül a kezdőbe. Nagyon nem tetszik ez nekem. Inkább be kéne gyakorolni a 4-3-2-1-et rendesen.

Várható kezdők:
http://fedenerazzurra.com/wp-content/up ... .24-AM.png
versenyszellem

jó kérdés, hogy az alaptaktikánk miért nincs meg. végülis lement az idényből is 9 meccs már, ami azért annyira nem kevés.

itt a gond inkább az hogy Strama rotálni akar és rotál is és valószínű úgy látja, hogy az 11 játékosnak nincs meg a posztonkénti cseréje.
ami szinte biztos hogy igaz. odateheti Cassano helyére Alvarezt, de más karakterű játékosok vagy a jobbhátvédjeink sincsenek egy szinten pl.
És itt jön a véleményes döntése, hogy ezt nem úgy oldja meg hogy hagyja hogy a csapat egyensúlya egy-egy másjellegű játékos beállításával eltolódjon, hanem inkább alakítja a taktikát, hogy a csapat amennyire tud egyensúlyban legyen.

hmhm, látva egy Barcelonát, ahol az akadémiára kerüléstől kezdve ugyanazt a focit tanítják a játékosoknak, ez valóban egész más út :)
ugyanakkor a Barcelona is addig tudja ezt az utat járni amíg lesznek a taktikájához passzoló játékosok.
Véleményem szerint nem baj, hogy kicsit sokszínűbb csapat vagyunk, hogy ha kell elő tudunk venni egy 3-5-1-1-t ha kell akkor egy 4-2-3-1 vagy egy 4-3-1-2-t. A Barcának is általában akkor lett vége, amikor az alaptaktika nem működött, mert nem volt mire váltaniuk.
De egész biztos hogy legkésőbb tavaszig ki kell alakítania az alapcsapatot és alaptaktikát. aztán azzal zúzni kell az ellenfeleket.
Úgy vagyok vele, inkább kerüljön több időbe az alapcsapat megtalálása és jó taktika kidolgozása, de utána legyen nagyon jó a csapat és ne legyenek gyenge pontjai, ne legyen egy dimenziós és ne azt lássam mint anno Mancininél, ahol a teljes képtelenség uralkodott egy-egy komolyabb meccsen.
:)

Amúgy meg fura ez a támadásbeli gyengélkedés. a középpálya elvileg labdabiztos, a szélsőhátvédek belépnek a támadásokba. Cassano és Sneijder olyan labdákra képesek amikre csak kevesen. Militonak is óriási tapasztalata van hogyan kerüljön helyzetbe vagy hogyan alakítsa ki azt a második hullámban érkezőknek. Ennek így nem kéne döcögnie, főleg ha mindenki tudja mi a dolga a taktikában..
Lehet hogy túl sokan is akarják egyszerre a labdát.. :O
RenciDavid

De nem tudjuk elővenni ezeket a felállásokat, mert rendre kikapunk vagy szenvedünk.
R9.

gianluca írta:- Coutinho is félelmetesen gyenge volt a Rubin ellen. Pont azon a meccsen ahol bizonyíthatta volna, hogy mi a faszért tartják olyan sokra (tényleg miért is????), gyakorlatilag csak botladozott a labdában. A Siena ellen meg kb egy épkézláb megoldás, a többi alibi. Hiába, a bohócbajnokság bohóccsapatában bohócvédők ellen nem nehéz. Nem csoda, hogy nem volt ott az olimpián. Nálam egyértelműen ő is kuka.

Azért tartjuk nagyra mert korosztályának a legnagyobb tehetsége. A bajnokságban eddig kb 43 percet játszott összesen.

Összességében 1x volt kezdő és 4x cserélték be, szerzett 2 gólt meg gólpasszt is adott, és rengeteg jó megmozdulása volt, nagy passzai amit kihagytak. Kicsit vissza kellene venni ebből a lendületből ahogy fikázod. 20 éves gyerekről beszélünk aki mindene az Inter és akit kb folyton megaláznak azzal hogy nem hagyják játszani meg elveszik előre a szabadrúgásokat is ( gondolok itt a nyomi guarinra )
Úgy hozták vissza h na idén rád építünk, erre csórikám folyton a kispadon van, onnan nem fogja megváltani a világot.

szerencse h nem te dobálod a kukába az embereket ;)
e.szabi

R9. írta:
gianluca írta:- Coutinho is félelmetesen gyenge volt a Rubin ellen. Pont azon a meccsen ahol bizonyíthatta volna, hogy mi a faszért tartják olyan sokra (tényleg miért is????), gyakorlatilag csak botladozott a labdában. A Siena ellen meg kb egy épkézláb megoldás, a többi alibi. Hiába, a bohócbajnokság bohóccsapatában bohócvédők ellen nem nehéz. Nem csoda, hogy nem volt ott az olimpián. Nálam egyértelműen ő is kuka.

Azért tartjuk nagyra mert korosztályának a legnagyobb tehetsége. A bajnokságban eddig kb 43 percet játszott összesen.

Összességében 1x volt kezdő és 4x cserélték be, szerzett 2 gólt meg gólpasszt is adott, és rengeteg jó megmozdulása volt, nagy passzai amit kihagytak. Kicsit vissza kellene venni ebből a lendületből ahogy fikázod. 20 éves gyerekről beszélünk aki mindene az Inter és akit kb folyton megaláznak azzal hogy nem hagyják játszani meg elveszik előre a szabadrúgásokat is ( gondolok itt a nyomi guarinra )
Úgy hozták vissza h na idén rád építünk, erre csórikám folyton a kispadon van, onnan nem fogja megváltani a világot.

Ez szép volt! Komolyan gondolkozok néha azon, hogy Coutinhot kéne nyomatni Sneijder helyett.
interfan

Tényleg nagyon érdekes ez a 3védős rendszer. Igazából európa más országaiban nem nagyon elterjed ez, főleg nem a top bajnokságokba. De olaszországban ez egy nagyon elterjed taktika, ahogy Puzsér is mondta tényleg ez lehet az olasz futball reneszánsza. 9-10 csapat is, ami akárhogy nézzük a seria a több mint fele a védős rendszert követi. Sőt Prandelli a válogatottnál is ezt játszatja.
Azért nézzük meg Conte amit felépített a juvenal nem semmi. Ezzel a 3-5-1-1 nyerték meg a bajnokságot, és most is ezt játszatja. Papíron európa legjobb csapata ellen is 2-2 játszottak idegenbe. Napolinal is nagyon szépen működik ez a 3védős rendszer. Szóval egy szóval van benne potenciál ezt láthatjuk.
Most az már más kérdés hogy az internél működhet e ez. Tavaly Gasp alatt nagyon nem ment, de ez egy teljesen más helyzet. Strama megpróbálja ma a 3-5-1-1 taktikát, lényegébe ugyanaz mint a juvenal. Meglátjuk mire elég. De ami a legfontosabb megtalálni az alap taktikát, ami működik (akár a 3védős rendszer), és utána rendben lesz a csapat.
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

e.szabi írta:
R9. írta:

Ez szép volt! Komolyan gondolkozok néha azon, hogy Coutinhot kéne nyomatni Sneijder helyett.

Szerintem meg lehetne próbálni az Alvarez, Cou párost Sneijder és Cassano helyett. A látottak alapján a fiatalok sokkal lendületesebben játszottak amikor beállták míg Sneijderék inkább ilyen álló, kocogó focit játszanak
R9.

akkor megint felborulna a kezdő

most néztem meg a chelsea ellen felálló kezdőnket

.................................julio cesar
maicon...........samuel...............lucio.........zanetti
.............stankovic.......cambiasso....motta
..............................sneijder
........................etoo...............milito

ezzel a taktikával vertük végig európát, érdekes
e.szabi

R9. írta:akkor megint felborulna a kezdő

most néztem meg a chelsea ellen felálló kezdőnket

.................................julio cesar
maicon...........samuel...............lucio.........zanetti
.............stankovic.......cambiasso....motta
..............................sneijder
........................etoo...............milito

ezzel a taktikával vertük végig európát, érdekes

Durva egy csapat volt az.
Válasz küldése