alwin91 írta:legalább erre jó a japóolyan gyorsan fut hogy csak felrúgni lehet... ez most nekünk emberelőnyt jelent
Le kell zárni egy 3. góllal nincs mese
Eddig viszonylag jók vagyunk,csak el szúrjuk a végén!!!!
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
alwin91 írta:legalább erre jó a japóolyan gyorsan fut hogy csak felrúgni lehet... ez most nekünk emberelőnyt jelent
Le kell zárni egy 3. góllal nincs mese
alwin91 írta:Cassanonak gyorsan kell egy csere és egy oxigénsátor
Víctor04 írta:Guarín vajon eltalálta már a kaput életében?
Baggio85 írta:Örüljünk a győzelemnek. Másnak nem nagyon lehet.
FORZA INTER!!!
alwin91 írta:Végre egy kőkemény meccsen nem alibi focival, hanem nagyon okos játékkal győztünk. Viszont még így is van mit javulni, legalább 2 góllal kellett volna ezt a meccset hozni. Sajnálom hogy a végén Milito helyett nem Livajat hozta be Strama. Számomra külön pozitívum volt Gargano és Ricky. Az egyetlen negatívum ma is Guarín. Mai 10 perc alatt mutatott játéka nekem ahhoz is elég volt, hogy a padra se ülhessen a Milan ellen.
DSanton39 írta:hát ez szenvedős lett, de sikerült. Milito hihetetlen mennyi helyzetet tud kihagyni :S
Cassano, Coutinho, Rano, Juan akiket kiemelnék, jók voltak, a többiek meg elég haloványok voltak még Zanetti is kicsit fásult volt.
ezt a Guarin gyereket de beszoptuk, hihetetlen. addig hajtott amíg meg nem vették, azóta tiszta Muntari, ma is beállt, felküldte a labdát a Holdra, majd összehozott a sárgát, mindezt 10 perc alatt.
DSanton39 írta:hát ez szenvedős lett, de sikerült. Milito hihetetlen mennyi helyzetet tud kihagyni :S
Cassano, Coutinho, Rano, Juan akiket kiemelnék, jók voltak, a többiek meg elég haloványok voltak még Zanetti is kicsit fásult volt.
ezt a Guarin gyereket de beszoptuk, hihetetlen. addig hajtott amíg meg nem vették, azóta tiszta Muntari, ma is beállt, felküldte a labdát a Holdra, majd összehozott a sárgát, mindezt 10 perc alatt.
Komax írta:Na most meg minden szép és jó. Egy hete meg majd mindenki temette a csapatot.
Ez valami új divat, hogy Sneijdert fikázzuk?
"Új" edző, sok új játékosa kezdőben, új taktika. Lesznek még szenvedős meccsek, de lesznek nagyon jók is. - hogy megnyugtassak mindenkit.![]()
Megkövetem magam, Nagatomot eléggé leírtam az év elején, de nagyon összeszedetten játszik Strama kezei alatt. Meccsek óta csapatunk egyik legjobbja. De a legnagyobb meglepetés, amire gyakorlatilag senki sem számított, hogy a Rano-JJ kettős ennyire stabil lesz.
Militoról párszor már leírtam a véleményem, itt nem "Milito-vice-t" kell keresni, hanem konkrétan a helyére kell igazolni majdan. Nagyszerű játékos, sokat tett az Interért, de az Ő fénye 2010ben volt a legnagyobb. Sajnos Ő már nem lesz a régi. Ezt már a legelvakultabbaknak is be kell látni.
Dan-i-nter írta: Esetleg Livaja mint kezdő?
hvmetal írta:DSanton39 írta:hát ez szenvedős lett, de sikerült. Milito hihetetlen mennyi helyzetet tud kihagyni :S
Üdv újra itt
Nemhogy Boateng,de még Kharja szintet sem üti. Nem vágom mi van a csávóval. Kicsit sokat lő ahhoz,hogy ez ne edzői utasítás legyen. Ha nem az,akkor itt nem Cassano bomlasztástól kellesz tartani. Tiszta Balotelli a srác. Kibaszott nagy csalódás
e.szabi írta:Szerintem a középpályán agresszívebben kellene letámadni, meg persze a megfelelő embereket kell játszatni, mint pl. Mudingayi igazán kaphatna már 1 teljes meccset, ahol megmutathatja mit tud. Ja, és persze nem ártana Militoéknak is visszazárni néha.
kiscivis írta:Azért annyira nem kell lenézni a Baku-t, mert könnyen pontokat hullajthatunk. Nemhogy a padunk, még az úgymond kezdőnk (már ha lehet ilyenről beszélni) sincs összeszokva. 7-8 új ember a kezdőben igencsak siralmas játékot hozhat, és azért mert nem túl ismert csapat, még lehetnek jók. Anno cipruson is milyen szépen égtünk...
RenciDavid írta:4-1-4-1 a várható felállás.
Handa - Jonathan, Silvestre, Juan, Pereira - Mudingayi - Nagatomo, Guarin, Gargano, Coutinho - Livaja
http://fedenerazzurra.com/wp-content/up ... .19-AM.png
PellerG írta:Szerintem a Milan ellen valami hasonló kezdő várható, mint volt a Fiorentina ellen.
Így én tartalékolnék az azeriek ellen.
Valahogy így kezdenék, hogy meg is nézzünk pár embert sérülés után, és a kevesebbet játszók is odaférjenek:
Castellazzi-Jonathan,Silvestre,Chivu,Pereira-Guarín,Mudingayi,Obi-Alvarez,Coutinho-Livaja
Este 6-kor, tehát 18.00.Portiere32 írta:Tudjátok mikor kezdődik a meccs pontosan? Mert főoldalon 19:05 van, de az uefa.com és az eredmenyek.com is 18:00-át ír. Maximum az időeltolódással lehetnek problémák.
Komax írta:Este 6-kor, tehát 18.00.Portiere32 írta:Tudjátok mikor kezdődik a meccs pontosan? Mert főoldalon 19:05 van, de az uefa.com és az eredmenyek.com is 18:00-át ír. Maximum az időeltolódással lehetnek problémák.
tabi.csaba írta:INTER (3-5-2): Handanovic, Silvestre, Cambiasso, Juan Jesus, Jonathan, Guarin, Mudingayi, Obi, Alvaro Pereira Coutinho, Livaja.
A kezdő estére.