CAMBIASSOOOOOO
Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- PetR
- Kapcsolat:
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
GYÖNYÖRŰ JÁTÉK!
CAMBIASSOOOOOO
CAMBIASSOOOOOO
- psn
mi lehetett az a lökdösődés ? baresinek mentek neki vagy 6an, meg cordobaval buziskodtak..
- Marco
Van egy olyan érzésem hogy még Cassano is befog találni.
-
A'doma Zajcev Jr.
Baresit miért küldték el?
Cambiasso nagy ász mostanában. Szép gólt lőtt nagyon!
Cambiasso nagy ász mostanában. Szép gólt lőtt nagyon!
- Festa
Palacio ma a nyerő ember! 2 nagyon okos gólpassz.Pedig azt hittem,hogy lesérült.
Mondjuk Cambiasso szintén kiemelkedő formát mutat.
Idegenben zsinórban meg a 8. meccsünket nyerjük zsinórban.
Mondjuk Cambiasso szintén kiemelkedő formát mutat.
Idegenben zsinórban meg a 8. meccsünket nyerjük zsinórban.
- psn
a lazio viszont vesztésre áll, szóval ha nyerünk akkor fellépünk a 2. helyre (egészen estig, ha nyer a napoli, de talán a chievo összehoz 1 döntetlent..)
- PellerG
Juan nem játszik hétközben a Samp ellen. 4. sárgáját kapta.
-
A'doma Zajcev Jr.
Garganot le kell kapni, érik a 2. sárga. Bár az első vicc volt.
- psn
PellerG írta:Juan nem játszik hétközben a Samp ellen. 4. sárgáját kapta.
szerintem szándékosan, mert ha a samp ellen kapja akkor a juve marad ki.. már a sárga előtt is volt 1 próbálkozása
- Festa
psn írta:a lazio viszont vesztésre áll, szóval ha nyerünk akkor fellépünk a 2. helyre (egészen estig, ha nyer a napoli, de talán a chievo összehoz 1 döntetlent..)
Minimum a második poziban van a helyünk.
A Napolinak és a Lazionak kisebb a padja és ez egy hosszú idényen át ki fog jönni.
Egyébként azon gondolkoztam,hogy mi lett volna ha tavaly nem Zarate hanem Palacio érkezik?
Talán meg lett volna a BL hely.
- psn
azért Mudin nem sokan jutnak át
tapad meg szívós mint 1 pióca.. 
- psn
csak hogy a kommentátort idézzem: "Huuhh, Zanetti, te jó ég ! 39 évesen.. így hozzá ki a labdát a 95. percben.. huhh" 
- Festa
psn írta:csak hogy a kommentátort idézzem: "Huuhh, Zanetti, te jó ég ! 39 évesen.. így hozzá ki a labdát a 95. percben.. huhh"
És ez majdnem minden meccsen így van:)
- PetR
- Kapcsolat:
Festa írta:psn írta:a lazio viszont vesztésre áll, szóval ha nyerünk akkor fellépünk a 2. helyre (egészen estig, ha nyer a napoli, de talán a chievo összehoz 1 döntetlent..)
Egyébként azon gondolkoztam,hogy mi lett volna ha tavaly nem Zarate hanem Palacio érkezik?
Szerintem azért nem. Tavaly ezer sebből véreztünk, nem tudtunk se jól védekezni, se jól támadni, és az edzőink se voltak valami eszesek, egy ember meg nem váltja meg a világot. Idén azért sokat javultunk, hátul Rano, Juan, középen Gargano, Guarín (?), elől Pala és Cass, mind minőséget képvisel.
Idén meglesz a BL, simán, sőt még bármi lehet ha így folytatjuk!
Szép győzelem volt. Forza Inter!
- Festa
PetR írta:Festa írta:psn írta:a lazio viszont vesztésre áll, szóval ha nyerünk akkor fellépünk a 2. helyre (egészen estig, ha nyer a napoli, de talán a chievo összehoz 1 döntetlent..)
Szerintem azért nem. Tavaly ezer sebből véreztünk, nem tudtunk se jól védekezni, se jól támadni, és az edzőink se voltak valami eszesek, egy ember meg nem váltja meg a világot. Idén azért sokat javultunk, hátul Rano, Juan, középen Gargano, Guarín (?), elől Pala és Cass, mind minőséget képvisel.
Idén meglesz a BL, simán!
Szép győzelem volt. Forza Inter!
Részben igazat adok mert ez csapat játék.Ezt kell mindenkinek megértenie.Strama ezt jól tudja.
Talán ezért játszik Gargano és Mudingayi és nem Guarin.
A Palacio -Zarate párhuzammal akartam utalni,hogy itt is főleg nem két játékos képességében hanem a mentalitásában van a különbség.Rodrigol fantasztikus hetet zárt. Gól a Catania és Partizan ellen és ma két gyilkos gólpasszal eldöntötte a meccset.
Kicsit sajnálom,hogy csak 30 évesen érkezett,de anno J.Cruz vagy Milito is harmadik x-et taposta amikor kék-fekete mezt húzott magára.
- alwin91
Okosan lehozott meccs volt ez. Cambiasso egy személyben vkp és támadó kp is
Kicsit örültem volna ha offenzívebben kezdünk. Juan minden bizonnyal szándékosan szerezte be azt a sárgát. Én Strama helyében következő meccsen 4-3-3-as rendszerben állnék fel és Ranot nem játszatnám, mert 1 sárga és Ő sem játszhat a Juve ellen. Szerintem Mudingayi ma jó volt, kell egy ilyen ütköző ember a kp-ra. Guarínnál jobb teljesítményt nyújt. Palacio pedig tényleg nyerő ember lehet a szezonban 
- interfan
Stramat igazolta a 3-5-2, így győzelem után jó döntés volt. Szép győzelem volt, helyenként szép játékkal.
Hatalmasat játszott újra Cambiasso nálam meccs embere. Szintén kiemelkedő volt Palacio és Gargano. A védelem továbbra is nagyon stabil. Igazi fal állt fel hátul. Rano, Samuel, Juan mind jók voltak. Handa kicsit a bekapott gólban benne volt, de volt 2 szép védése, szóval rá sem lehet panasz.
Zanettire pedig nincsenek szavak, egy isten, legenda, fantasztikus. Ahogy Strama mondta nem ember, mert ez képtelenség lenne bírni 39évesen. Ha a juvenal Pirlonak követelik az aranylabdát, mint életmű díj, akkor Zanetti mit érdemelne. Nem találok rá jelzőt, az inter valaha volt legnagyobb játékosa.
Mudingayi játszatása is jó döntés volt. Egyértelmű feladata Diamanti leszedése volt, amit meg is oldott. Szóval ő sem okozott csalódást. Milito végre gólt lőtt. Nagatomot éreztem kicsit haloványnak, szerintem inkább Pereirat kéne játszani ott.
Ilyenkor fájóbb még a juve bírók általi győzelme. Nem csak a mai catania elleni, hanem a siena elleni is eléggé kérdéses volt. Ha nem lennének ezek a féreg bírók, már a juve előtt is lehetnénk.
Samp ellen nem lesz Juan, megkapta újabb sárgáját és ezzel az eltiltást. Strama helyében én Cambit vinném hátra a helyére. Bekel húzni a samp elleni meccset is. Majd jöhet az óriási rangadó. Mit meg nem adnék ha megvernénk a mocskos, csaló juvét.
Nagyon jól állunk jelen pillanatban. Grat a csapatnak, és Stramanak. Elindultuk egy jó úton, ami úgy látszik eredményre vezet. (Milyen fura amióta 3 védővel játszunk, azóta jönnek az eredmények.) Ezen az úton kell folytatni.
FORZA INTER!!!
Hatalmasat játszott újra Cambiasso nálam meccs embere. Szintén kiemelkedő volt Palacio és Gargano. A védelem továbbra is nagyon stabil. Igazi fal állt fel hátul. Rano, Samuel, Juan mind jók voltak. Handa kicsit a bekapott gólban benne volt, de volt 2 szép védése, szóval rá sem lehet panasz.
Zanettire pedig nincsenek szavak, egy isten, legenda, fantasztikus. Ahogy Strama mondta nem ember, mert ez képtelenség lenne bírni 39évesen. Ha a juvenal Pirlonak követelik az aranylabdát, mint életmű díj, akkor Zanetti mit érdemelne. Nem találok rá jelzőt, az inter valaha volt legnagyobb játékosa.
Mudingayi játszatása is jó döntés volt. Egyértelmű feladata Diamanti leszedése volt, amit meg is oldott. Szóval ő sem okozott csalódást. Milito végre gólt lőtt. Nagatomot éreztem kicsit haloványnak, szerintem inkább Pereirat kéne játszani ott.
Ilyenkor fájóbb még a juve bírók általi győzelme. Nem csak a mai catania elleni, hanem a siena elleni is eléggé kérdéses volt. Ha nem lennének ezek a féreg bírók, már a juve előtt is lehetnénk.
Samp ellen nem lesz Juan, megkapta újabb sárgáját és ezzel az eltiltást. Strama helyében én Cambit vinném hátra a helyére. Bekel húzni a samp elleni meccset is. Majd jöhet az óriási rangadó. Mit meg nem adnék ha megvernénk a mocskos, csaló juvét.
Nagyon jól állunk jelen pillanatban. Grat a csapatnak, és Stramanak. Elindultuk egy jó úton, ami úgy látszik eredményre vezet. (Milyen fura amióta 3 védővel játszunk, azóta jönnek az eredmények.) Ezen az úton kell folytatni.
FORZA INTER!!!
- Komax
Maximálisan elégedett vagyok a csapat mai teljesítményével. Ez még fokozható is.
Forza Inter!!!
Forza Inter!!!
- Süti
interfan írta:fura amióta 3 védővel játszunk, azóta jönnek az eredmények
És miért van ez szerintetek?
-
R9.
Süti írta:interfan írta:fura amióta 3 védővel játszunk, azóta jönnek az eredmények
Mert Strama egy kibaszott zseni és visszahozta Cambiasso formáját, meg Juanból és Ranocchiából a serie a legjobb védői lettek kb
- Festa
R9. írta:Süti írta:interfan írta:fura amióta 3 védővel játszunk, azóta jönnek az eredmények
Mert Strama egy kibaszott zseni és visszahozta Cambiasso formáját, meg Juanból és Ranocchiából a serie a legjobb védői lettek kb
Ezeket osztom.Csak kiegészíteném azzal,hogy Cassano aki a milánba peremember volt nálunk kulcsember lett.A játékosok látják,hogy van elképzelése a tudatos játékról és ezért bíznak benne.Ez sem Beníteznél sem Gapesrininél,de még Ranierinél sem volt így.
A lemaradásunk a csapatépítés ára.A Roma elleni fiaskóhoz kellett,hogy Silvestre kezdjen és majdnem mind három gólban benne volt.A siena elleni meccs az tényleg szégyen volt egyébként nem tudom ki számított ilyen eredményekre.
Azért az,hogy az összes idegenbeli meccsünket megnyertük a szezonban az tényleg okot ad a reménykedésre.
-
R9.
érzem hogy megverjük a juvét, ezért 50.000 ft-t fogok tenni a vendég sikerre 
- e.szabi
Szerintem is megverjük őket. Idegenben egyértelműen megy nekünk idén, és meg fogjuk szopatni őket. 
- Komax
Lássuk be, kellett az a marha nagy pofon a Sienától. Azóta gyakorlatilag fut a szekér.Festa írta:A siena elleni meccs az tényleg szégyen volt egyébként nem tudom ki számított ilyen eredményekre.
Strama legnagyobb fegyvere, hogy látja a hibákat, kimondja, és próbálja orvosolni, vagy éppen orvosolja azokat. Okos és bátor.
- sly89
Komax írta:...Strama legnagyobb fegyvere, hogy látja a hibákat, kimondja, és próbálja orvosolni, vagy éppen orvosolja azokat. Okos és bátor.
Nem tudom felfogni, hogy az előtte lévő Benitez, Gasperini, Ranieri tró, aki jóval nagyob tapasztalattal rendelkezett, hogyan nem látta a hibákat, és miért nem tudta megoldani. Még Leonardonak is több tapasztalata volt, mégis a 4 edző alatt soha nem volt ilyen "kiegyensúlyozott" a csapat, hiszen nem csak gólokat lövünk(mint Leo alatt), hanem jól is védekezünk.
Egy profi szinten 0km-es edzőnek kell korrigálnia mindazt, amit elszúrtak tapasztaltabb társai itt az elmúlt 1-2 évben, ráadásul akkor még több klasszis volt a csapatban.
Ha így folytatja Strama, szép jövő elé nézünk, remélem nagyon hosszú távra tervezünk vele
- e.szabi
Az említett 3 szakember emberileg is teljesen más volt. Megvoltak az elképzeléseik, amiken nem akartak változtatni. Benítez motiválni sem tudta akkor azokat a játkosokat, neki volt a legnehezebb dolga. Gasp a 3 védős rendszerével megfelelő játékosok nélkül. Ranieri 4-4-2-jével, egy darabig futott a szekér (8 meccs sorozatban győzelem) de kipukkadt a lufi, eladták alóla Mottát. Strama emberileg is nagyon szimpatikus, már csak a tévén keresztül is határozott a megjelenése, taktikailag rugalmas, mégha nem is tudja egyelőre tökéletesen megvalósítani mindet, de ez rutin kérdése. Pár év múlva, ha így halad, nagyon elismert edző lehet. Én is remélem nagyon sokáig velünk marad. Az lenne a szép ha annyi ideig mint Ferguson a MU-nál, csak Strama még sikeresebb lenne.
- Festa
sly89 írta:Komax írta:...Strama legnagyobb fegyvere, hogy látja a hibákat, kimondja, és próbálja orvosolni, vagy éppen orvosolja azokat. Okos és bátor.
Nem tudom felfogni, hogy az előtte lévő Benitez, Gasperini, Ranieri tró, aki jóval nagyob tapasztalattal rendelkezett, hogyan nem látta a hibákat, és miért nem tudta megoldani. Még Leonardonak is több tapasztalata volt, mégis a 4 edző alatt soha nem volt ilyen "kiegyensúlyozott" a csapat, hiszen nem csak gólokat lövünk(mint Leo alatt), hanem jól is védekezünk.
Egy profi szinten 0km-es edzőnek kell korrigálnia mindazt, amit elszúrtak tapasztaltabb társai itt az elmúlt 1-2 évben, ráadásul akkor még több klasszis volt a csapatban.
Ha így folytatja Strama, szép jövő elé nézünk, remélem nagyon hosszú távra tervezünk vele
Ez inkább attól függ,hogy kit fogadnak el játékosok ill kiben hisznek.
Valóban Strama nem szégyell bevallani a hibáit.Silvestre és Jonathan megkapták a bizalmat nem éltek vele.Kirakta őket.
Ő pedig megtalálta Juan Jesust és megvan stabil hármas.
A Juve látszólag befoghatatlan,de hosszú még az idény!
- hvmetal
ez a Strama... és mit tudna,ha lenne még egy Eto'o-ja,Maicon-ja,Motta-ja is, mint az elődjeinek
zseni
zseni
- Süti
hvmetal írta:ez a Strama...
zseni
Ezt én még egy kicsit korainak érzem, vagy egyelőre nem látom...
-
R9.
Süti írta:hvmetal írta:ez a Strama...
zseni
Ezt én még egy kicsit korainak érzem, vagy egyelőre nem látom...
majd ha a juvét megverjük szombaton, meglátod
- Wesley10
tud valaki sopcast-os linket?előre is thx.
FORZA INTER!!!!!
FORZA INTER!!!!!
- Dan-i-nter
Ha már megléptük azt, hogy 4 védővel állunk fel, akkor miért kell Rano-t játszatni? Ebben a bundás bajnokságban már rég csörög a telefon a Juvéval a vonalban, hogy ki kellene sárgázni azt a kis békafejűt...
- Dan-i-nter
Wesley10 írta:tud valaki sopcast-os linket?előre is thx.
FORZA INTER!!!!!
http://www.livefootballol.tv/streaming/serie-a/week-10-inter-milan-sampdoria-31-10-2012.html
itt lesznek linkek elvileg.
________
Sopcastos nem tölt be, de ez egész jó: http://www.livefootballol.tv/ustreamtv-football-live-streaming.html?channel=tribunatvma
- e.szabi
Rano kezd. ha eltiltatja magát bajban leszünk a Juve ellen. 1 sárgára van tőle.
- psn
Dan-i-nter írta:Wesley10 írta:tud valaki sopcast-os linket?előre is thx.
FORZA INTER!!!!!
http://www.livefootballol.tv/streaming/serie-a/week-10-inter-milan-sampdoria-31-10-2012.html
itt lesznek linkek elvileg.
________
Sopcastos nem tölt be, de ez egész jó: http://www.livefootballol.tv/ustreamtv-football-live-streaming.html?channel=tribunatvma
köszi a linket
- internaZIOnaLe
- Dan-i-nter
Nincs mit. Az GÁZZZSÍÍ! 
Ez akárhogy is nézem vmi 4-3-3 remélem bejön Stramának.
Ez akárhogy is nézem vmi 4-3-3 remélem bejön Stramának.
- psn
kicsit szomorú de meg kell említeni, a primavera csapat 1-0 ra vezetett a 87. percig a rosenborg ellen (nextgen series), aztán 1-1 és 90. 2-1 :S
- PetR
- Kapcsolat:
- psn
- Dan-i-nter
Egyre inkább úgy látszik hiba volt ma Rano-t játszatni, ez csúnya hiba volt.
- Marco
Na ezt Rano szépen összehozta, inkább maradt volna a padon xd nem baj fordítunk
- Audipower
Samuel és Rano szépen összehozták, de erre Handanovic-nak azért illett volna kijönnie. Szánalmas gól volt.
- alwin91
szerintem kicsit ideges a teher miatt, hogy le kell hoznia sárga nélkül. Na de nincs még semmi vesztve. Hajrá Inter!
- e.szabi
Bakker, messze még a vége, de ha itt kiszopunk, lófaszt nem fog érni ha megverjük a Juvét.
- Dan-i-nter
Közben örüljünk, hogy csak sárga a belgának. A gól óta nem találjuk a játékunkat...
- PetR
- Kapcsolat:
Ricky ugye a padon van? Szünetben jöhetne Gaby helyére... Kell egy irányító, és lenne jó emberhátrányban játszani...
- Dan-i-nter
Basszus, Napoli hátrányban Bergamo-ban, Juve X-re áll. Muszáj fordítani!!!
- Marco
PetR írta:Ricky ugye a padon van? Szünetben jöhetne Gaby helyére... Kell egy irányító, és lenne jó emberhátrányban játszani...
Úgyse fogja Gaby helyére behozni Alvarezt, meg lehet az túlzás is lenne kicsit, Palacio, Cassano, MIlito, Alvarez sok lenne együtt. Alvarez majd Cassano helyett fog jönni a 60.-70. perc körül sztem. Mudi helyett Cambi vagy Nagatomo fog jönni sztem ha jön vki egyáltalán.
- Dan-i-nter
Na a link is besz*rt, aki akar hallgathat kici kínai: http://www.livefootballol.tv/streaming/channel/guangdong-sports-uusee.html