Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Süti

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: Süti »

interfan írta:A bíró mellett, Nagatomo az egyértelmű hibás a gólnál.

Ezzel nagyon nem értek egyet, ha les volt ne kezdjük el magyarázni, hogy nálunk ki hogyan hibázott a lesállás után.

Egyébként a "lesajnált" Zanetti állította lesre a csalókat.

Így nem Fair, és még Benito-t de főképp Puzsért kell hallgatnom...

Fasza.
Süti

Juventus én így szeretlek:

Kép
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Istenem puzsérka....
Játssza a nemlétező eszét hogy hogy történt itt szabálytalanság....
Bezzeg a juvénak sorra befújt dolgok, az mind jogos.
Szopódj le.
PellerG

Egy Cassano->Alvarez csere kéne most. Cassano elfáradt.
Süti

PellerG írta:Istenem puzsérka....

Pedig aki életében focizott már, az pontosan tudja, hogy Milito ellen szabálytalankodtak.
Dan-i-nter

Hozzászólás Szerző: Dan-i-nter »

MILITOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!
Víctor04

Hozzászólás Szerző: Víctor04 »

Ott vaaaaaaaaaaaaaaaaaaan!
PellerG

Mondtam hogy ne írjuk már le Guarínt! Ez az, nyerjük meg, fagyjon rájuk a mosoly!
Marco

Hozzászólás Szerző: Marco »

Jön Mudi, rem megesz mkit :D
PellerG

Marco írta:Jön Mudi, rem megesz mkit :D

Remélem megeszi puzsért TV-n keresztül is.
Marco

Hozzászólás Szerző: Marco »

PellerG írta:
Marco írta:Jön Mudi, rem megesz mkit :D

Remélem megeszi puzsért TV-n keresztül is.

A gól óta eléggé csendben van :D
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Nem értem miért állunk be, a Juve ellen ezt nem úszhatjuk meg kapott gól nélkül...
Vagy mégissssssssssssssssssssssssssssssssssssssss!!!!! :D

Forza Inter!!!!!!!!!!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Francesco 2012.11.03. 22:37-kor.
PellerG

Gargano bazzeg. Megcsinálja a nehezét, aztán majdnem gólpasszt ad ezeknek....
Víctor04

Ez a f*sz Somos Garganot folyton leguarinozza :D Pereira még jöhetne Nagatomo helyett
PellerG

Víctor04 írta:Ez a f*sz Somos Garganot folyton leguarinozza :D Pereira még jöhetne Nagatomo helyett

De ő legalább nem annyira rosszindulatú mint kollegája....
És legalább egy olyan nagyságot, mint Zanetti, nem aláz porba az értelmes kijelentéseivel.
Dan-i-nter

MEGVAN!!! EZT NEKTEK CSALÓ BANDA!!!!
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Igeeeeeeeennnnnn :!:
20recoba

Hozzászólás Szerző: 20recoba »

MEGVAN ! KÖSZI A CSAPATNAK!
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

MEGVAN HIHETETLEN!!! MEGMONDTAM JÖN GUARÍN FORDÍTUNK!!! :D :D :D

Beszarás. Ekkora bírói hibákkal is megnyertük. IDEGENBEN!!! Még José se tudta őket megverni idegenben pedig az 1000x szarabb juve volt!!!

Csodálatos este annak ellenére ahogy kezdődött. :) Gratula a fiúknak, KÖSZÖNJÜK!

FORZA INTER!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PetR 2012.11.03. 23:01-kor.
realevil

Hozzászólás Szerző: realevil »

rohadt puzsér.... de csöndbe lett :D :D :D
megmutattuk olaszországnak, hogy 12 ember ellen is tudunk nyerni !!! :D
yuto a végén zseniális volt.

otthon lefociztuk a juvét gyerekek!!!!!!!!!!!!!!! :D :D

forza INTER, forza STRAMA!!!!
Fan Gusto

Hozzászólás Szerző: Fan Gusto »

Csodálatos este, grazie ragazzi! :)
Dan-i-nter

Innentől azt hiszem elmondhatjuk: Reális a Scudetto. :D Óriásit küzdöttek a fiúk, volt egy-két hiba de belefért. Remélem ez minden kcsög Juvés ismerősömet elhallgattatja egy időre. :lol:
Víctor04

Elmondhatatlanul nagy öröm, hogy mi szakítottuk meg a csalók veretlenségét. Ma este sikerült egy csapatként játszani, külön ki lehet emelni az Handa, Juan, Zanetti, Milito és Pala, de Guarín is nagyjon jól szállt be. Ez most nagyon kellett a játékosok lelkének is :D
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Óriási gratula a srácoknak!!! Kizártak mindenféle körülményt, idegenben a 49 meccse veretlen Juve ellen, sima győzelmet arattak a végén! BÜSZKE VAGYOK A CSAPATRA!!!

FORZA INTER!!!
realevil

Hozzászólás Szerző: realevil »

szánalmas juve csak egy lesgolig jutott otthon. fudemegérdemelték.
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

Gyönyörű volt,köszönöm fiúk!
Stramaccioni szemtelenül fiatal, tehetséges,pimasz edző!
FORZA INTER
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Ha ez nem ad (még több) önbizalmat a csapatnak, akkor talán semmi!

FORZA INTER!!!
PellerG

Nem semmi gyerekek! Megnyertük. Nem tudták elcsalni. De utána legalább már észhez tért a spori, és nem folytatta az első félidei ámokfutását.
Nagyon nagy gratula a csapatnak, és Stramanak is, felvállalta a 3-4-3-t, jól is cserélt, Guarínnak nagyon örülök, a héten visszatért!!
Handanoviccal szerintem könnyű lesz megbírkózniuk a még Juliot siratóknak :)
Palacio gyilkos, kegyetlen hatékony.
Pazzo

Hozzászólás Szerző: Pazzo »

Igeeeen! Kb. a 2010-es bl döntő óta nem örültem így győzelemnek! Le a kalappal az egész csapat előtt,és Strama előtt! Nagy edző lehet/lesz belőle (ettől a meccstől függetlenül). Eza meccs neki is egy vizsga volt,ami nálam jelesre sikerült!
Ez a győzelem nagyon nagy tartást és önbizalmat kell hogy adjon a csapatnak a jövőben. Így tovább!!!
Injoc

Hozzászólás Szerző: Injoc »

Nagyon büszke vagyok a srácokra. Ha tudjuk folyamatosan hozni ezt a teljesítményt akkor a végéig partiban leszünk a Juvéval.
A bíró nagyon gyengén fújt, ez mondjuk nem a Juve hibája, az viszont a mi érdemünk hogy a padlóról fel bírtunk állni. A 2. félidőben helyén volt a támadó játék is.
Szerintem akik szidják Nagát nincs igazuk, ma is az egyik legjobbunk volt. Zanetti is nagyon feljavult a 2. félidőben, leszedte Asamoaht.
Na szóval hatalmas grat a fiúknak!

Forza Inter!
Süti

Szeretnék javaslatot tenni minden kedves fórumtársamnak, legyen a mai, azaz 2012. november 3-a mostantól Puzsér nap a fórumon. :D

Nem jött nekik össze, pedig metalálták a legmegfelelőbb személyt rá: Tagliavento.

Ez a mostani győzelem nagyon értékes, 49 mérkőzés után pont mi vettük el a csaló (na ez a különbség az Inter és mondjuk egy Catania ellen, hogy ellenünk azért mindent nem lehet) agyonajnározott Juve-tól a veretlenséget, idegenben, ekkora ellenszélben, első percben kapott gól után, nagyon nagy volt.

Nem szabad túlságosan elbízni magunkat, hajtani kell, tapadni a Juver-ra.
Dan-i-nter

A kis Szamurájt fölösleges szidni, nem a védekezés az elsődleges feladata, nehogy már őt hibáztassuk 1 gól miatt, amit meg se kellett volna adni. A 40. percben pedig inkább Juan hibázott, közelebb volt a labdához. 2. félidőben pedig nagyon jó volt. Én már tavaly is imádtam a küzdeni akarása miatt, de idén még jobban teljesít.
Süti

Injoc írta:Zanetti
Forza Inter!

Ez volt a leggusztustalanabb, hogy ki merték kezdeni, pedig Asamoah 39 évesen már sehol sem lesz.

Zanetti egy ikon, egy élő legenda.
intertomega

Hozzászólás Szerző: intertomega »

Gyerekek mint az álom !!! :D Egy gyönyörű álom ami a valóság! Én meg egy halovány döntetlenért izgultam :oops:
Igen én is kb a BL döntő óta nem voltam ennyire boldog. Na azért amikor a Milánt verjük na az ilyen remek érzés.
Egy erős Juventust győztünk le!
Milito Milito és én mindig mondtam - Nem bántani ! S lám mekkora csatárunk van !
Az egész csapat előtt le a kalappal!
1:0 ról 1:3 ! Ez a CSAPAT!
Torinóban győzni :D hú ez nagyon kellett.
De: Most nem el bízni magunkat! De ne ám! Hanem nyerjük meg a Scudettot ! A 19 szebb mint a 18.

FORZA INTER !!!
Dan-i-nter

Süti írta:Szeretnék javaslatot tenni minden kedves fórumtársamnak, legyen a mai, azaz 2012. november 3-a mostantól Puzsér nap a fórumon. :D

Nem jött nekik össze, pedig metalálták a legmegfelelőbb személyt rá: Tagliavento.

Ez a mostani győzelem nagyon értékes, 49 mérkőzés után pont mi vettük el a csaló (na ez a különbség az Inter és mondjuk egy Catania ellen, hogy ellenünk azért mindent nem lehet) agyonajnározott Juve-tól a veretlenséget, idegenben, ekkora ellenszélben, első percben kapott gól után, nagyon nagy volt.

Én megünneplem ígérem :D Annyira gáz volt ma is ez az ember... "Marchisio a tökéletes fúziója a küzdeniakarásnak és a tehetségnek". vagy vmi ilyesmi. 5 perccel később majdnem bedobást ér a kapuralövése. "Az Inter a második félidőben felnőtt a Juventushoz". Felnőtt?? Túlnőtt kedves Puzsér úr! : :lol:
PellerG

Dan-i-nter írta:
Süti írta:Szeretnék javaslatot tenni minden kedves fórumtársamnak, legyen a mai, azaz 2012. november 3-a mostantól Puzsér nap a fórumon. :D

Én megünneplem ígérem :D Annyira gáz volt ma is ez az ember... "Marchisio a tökéletes fúziója a küzdeniakarásnak és a tehetségnek". vagy vmi ilyesmi. 5 perccel később majdnem bedobást ér a kapuralövése. "Az Inter a második félidőben felnőtt a Juventushoz". Felnőtt?? Túlnőtt kedves Puzsér úr! : :lol:

Messiként beszél 1 Márcsízíóról, Puyolként egy Bárzájjiról.
Most az összes juvést eheti a penész, rájuk fagyott a mosoly.
Nagyon megérdemli a csapat, az elmúlt hetek melója függvényében.
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Nem akármilyen meccsen vagyunk túl, kikel fújni magunkat. Egyszerűen káprázatos, eszméletlen, frenetikus, siker volt ez a mai. Ennyit a juve veretlenségéről, és a sok nagyarcú köcsögről odaát. Bámulatos siker volt ez.
Talán még a BL menetelés tavaszán vártam így utoljára meccset. Egésznapos izgalom volt, és micsoda este lett.
Ami az első félidőbe történt felejtsük el. De legalább a második félidő nem a bíroról szólt. Akárhogy pofáznak a juvesok, a 11-es miatt, azzal is 1-1 lett. De azért az inkább volt jogos a 11-es mint a juve vezető gólja. Első félidőbe sem voltunk rosszabbak, sőt. Persze nem életünk formája volt, de akkor is.
Na de ami a második félidőbe csináltunk, az valami fenomenális volt. Igen így kell játszani egy csapatnak aki bajnok akar lenni. Handara hatalmas szükség van a kapuban. Samuel tanári volt a védelembe, Zanetti egy isten, Juan megint hihetetlen magabiztos volt, és Rano is jól játszott.
Cambiasso meccs egyik legjobbja, mindenhol ott volt, Gargano rengeteg hajtott. Nagatomo pedig támadásba megmutatta mennyire jó. Első félidő nem az övé volt, de túlságosan is kritizáltam amit nem érdemelt meg. Militobol előjön még a 2010-es csoda, ezért ő még mindig a mi hercegünk. Cassanot éreztem kicsit gyengébbnek ma, de vele se volt gond. Guarin nagyon jó csere volt, ennyi idő alatt is jól mozgott, hátha végre rátalál a helyes útra. Mudi pedig jól szált be.
Strama pedig egy zseni. Nem hittem benne hogy elég lesz ő egy interhez, de amit csinál arra nincsenek szavak. Káprázatos ahogy fejlődik, és ahogy összerakta ezt a csapatott. Egy igazi edző zseni lehet belőle, ha már nem az. Folyamatosan bizonyít, hatalmasat húztak vele Morattiék.
Le a kalappal az egész csapat előtt, nagyon rég arattunk ekkora győzelmet. Még talán a BL menetelés idején. Na és igen elmondhatjuk, Mourinho intere után, végre újra van egy CSAPATUNK!!!
És nem is akármilyen csapat ez, Stramanak köszönhetően. Nagyon nagy és fontos győzelem volt. De ahogy Strama is mondta jön majd a többi meccs, és ha ott nem nyerünk akkor nem sokat ér ez a győzelem. Bejelentkeztünk a bajnoki címért, nincs mese. Megszakadt ennek a csaló bandának a veretlensége.
Nem tudok már mit mondani. Eszméletlen siker volt. Grat az egész csapatnak.
GRAZIE RAGAZZI. GRAZIE INTER.
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

ma két dolog idegesített meccs közben, a bírók, és puzsér. nem tom minek erőltetik. de egy igazat szólt, azért nem vezetik be a videóbírót hogy lehessen bármikor csalni.

ha eltekintünk a két eredményt befolyásoló, és ezúttal kiegyenlítő hibától, jó meccs volt, de nem a szép játék miatt, és nagyon sok volt a hiba mindkét részről. mi az első félidőben olyan védelmi hibákat követtünk el, hogy hajam téptem, ha azt a Juve kihasználja, már ki se kellett volna jönni a második félidőre. utána meg a Juve rontott sokat és nem tudtak megújulni a tizenegyes után.

Nagatomo-ra meg találjunk ki vmit, mert olyan töketlen fasz szegényke, még ha a végén jól is jött ki a dologból, szeretném már Alvaro Pereira-t látni a helyén.

a győzelem most nagyon fontos volt, ragadunk a köcsögökre, ebből még bármi lehet.

amit itt többen is írtok, puzsér leszólta a csapatot, ezt vártam, de hogy Morattit élő adásban lehülyézi, és legfőképp Zanettit lesajnálja az igazán szánalmas volt. csóró főkommentátor nem győzte egész meccsen bizonygatni hogy Zanetti mennyire jól állja a sarat az agyondícsért niggával.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Fantasztikus Győzelem!!! Olyan meccs volt ez amire évek múlva is emlékezni fogunk.
Az első percben sok csapat összeroppant volna egy kapott góltól,de nem mi.
Sokkal több helyzetünk volt a meccsen.Kis szerencsével az első félidőben vezethettünk volna.
Bár volt olyan időszak amikor nagyon sok ideges megmozdulás jellemezte a játékot.
Viszont a kulcsmomentumokat lásd Milito a tizenegyesrúgásnál vagy Guarin a második gól előtt megtudtuk ragadni.
Játékost nehéz ma kiemelni ,de Juan Jesus és Palacio vagy éppen Handananovic nálam külön dicséretet is érdemel.

Viszont a győzelem leginkább STRAMA mesternek köszönhető.
-Volt mersze 3 támadóval kezdeni jelezve,hogy ő tényleg nyerni akar.
-Jó érzékkel hozta be Guarint aki "gólpasszt" adott Militonak
-Nem szakad el nála a cérna amikor már az első percben hátrányba került a csapata.
-Egy olyan csapatot vertünk meg a vezetésével ami 49 meccse veretlen

Szerintem ma jelezte a csapat,csak a BL hely nem elég.Van esélyünk a scudettora.
EZ AZ INTER AMIT SZERETÜNK!!!!
psn

Hozzászólás Szerző: psn »

nah.. szülinapon voltam, kb a 2. félidőben tudtam bekapcsolódni, kicsit furán néztek, de.. IGEEEEEEEEEEEN IGEEEEEEEEEEEEEEEEEEN IGGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN !!!!! :D 1-0 nál volt, kicsit el voltam szomorodva, de UURISTEN !!!! :D ÉDES ISTENEM GYÖNYÖRŰŰŰŰŰŰ VOLT !!!!! :D hát ez felér több orgazmussal !!! :D milyen jó is büszke INTEResnek lenni :P alig vártam h haza érjek és olvassam a forumot, ilyenkor ad egy plusszt gondolom mindenkinek :)) szóval FORZA INTER és ha így megy tovább boldogan halunk meg :) üdv
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Pár dolog, ami ily késői órán eszembe jut.
1. Zanetti-t hogy meri a szájára venni egy Juventus szurkoló, ráadásul úgy beszélni/írni róla ahogyan tették? (Puzsér, Léderer, Benito)
2. Szép győzelem volt, Strama érdekes edző lett a szememben. Hogy jó edző e azt majd az idő eldönti, de érdekesnek érdekes és ez az ő kevéske múltjával nagyon biztató jelző.
3. A sikerünk bármilyen csúnyán is hangzik akkor ér valamit, ha most nagyon odafigyelünk és hozzuk a "kötelező" meccseket. Nem lenne jó egy pofon hétvégén az Atalanta ellenében.
4. Remélem az eddigi teljesítményből nem azt fogja levonni Moratti, hogy enyi is elég a sikerhez, hanem vesz értelmes és jó játékosokat, akár már télen is. Nagyon kéne egy támadó és egy középpályás, nyáron pedig egy védő. Azonban nem low-cost megoldásra kéne fecsérelni a gondolatait.
5. El sem merem gondolni, mennyire szép lenne mindez egy jó formában lévő Sneijder, Eto'o, Motta hármassal kiegészítve, ilyen igazolások kellenének. Én bízom benne, hogy talán lesz pénz.
6. Jó látni, hogy igazi sztárok nélkül is lehet szárcsapatunk. Azért az igazi különbséghez sajnos kelleni fog két-három bomba igazolás, de az alapok úgy fest rendben vannak.

Forza Inter!
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

Örülök, hogy együtt örülhet mindenki :) nagyon nehéz volt. Én azt hittem, hogy az első 10 perc után összeesik a csapat. De nem. Abban biztos vagyok, hogy a bíró látta az ismétlést a félidőben és a tizivel kompenzálta, mert tény, hogy volt kontakt, de nem volt tizi. Persze megérdemelten győztünk, mert az első félidőt kőkeményen elvették tőlünk, és mákja van a Juvénak, hogy nem 10 emberrel kellett lejátszania a meccset. Tényleg csapatként győztünk, mert rengeteg egyéni hiba volt, mégis kompenzálni tudtuk. Viszont még ilyen boldogan sem tudok elmenni Nagatomo katasztrófális teljesítménye után. Mindenképp Pereirát kell játszatni helyette.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

Strama mondtah h ne hasonlítsuk joséhoz, és igaza volt

ő nagyobb lesz ;)

GRANDE STRAMACCIONI!!!!!!!!!!
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

intertomega írta:Milito Milito és én mindig mondtam - Nem bántani ! S lám mekkora csatárunk van !

Szintén zenész, imádom a herceget ;)
Kár hogy a munka miatt nem láthattam élőben a meccset.
De inkább ne lássam és nyerjünk mint fordítva.
Nyominger csaló zebrák :lol:
Wesley10

Hozzászólás Szerző: Wesley10 »

Ilyenkor még jobban szeretem a fórumon tölteni az időmet. :)
Nagy meccs nagy győzelem egy kisstílű csapat ellen.20 mp lesgól és azt hittem leverem a laptopot a helyéről,Pala lesgól, közelít a kezem a monitorhoz,de ezt még tudta fokozni a rózsaszín köcsög az elmaradt kiállítással.Aztán jött a tizi.Militoról letépte a mezt majdnem a zebra, bár a kontakt még a vonalnál volt és mikor Principe elesett már rég nem fogták.sztem fújható volt.Aztán szépen bedaráltuk a parasztokat. :) Garga ma rohadt gyengén passzolt ez nagyon szembetűnő volt.ennyi negatívum, ill az első félidőben a 2-3 védelem mögé ívelt Pirlo átadásnál a hajam égnek állt.Szépen lehoztuk ezt is!Strama szenzációsan összerakta a csapatot.csak így tovább.Tetszik h. nem azt látom egy kapott gól után h. az edzőnk áll mint egy darab szar és néz ki a fejéből h. most meg mit csináljak(Rani-papa).Tökös edző az tuti,3 csatárt bedobott idegenben egy ilyen nagy meccsre.Reméljük még sokáig itt lasz és ilyen ütemben fejlődik tovább.

FORZA INTER!!!
20recoba

Hozzászólás Szerző: 20recoba »

Nagyon egységes egy csapat, ennek mindig az a jele számomra, ha egy nagy meccsen hátrányból tudunk fordítani. Az első 15percről sikerült lemaradnom de talán nem is baj. :lol:
A Juventusnak igazán momentumai sem voltak, mi viszont igazi csapatként működtünk.
Stramával nagyot húztunk, van valami ebben a fószerben, ami naggyá teszi őt. Nem is biztos, hogy a szakmai tudásával emelkedik ki a korábbi edzőink közül(Mourinho távozása utáni edzőkre gondolok). Oké, beégett itt nálunk Benitez,Gasperini is, de abban biztos vagyok, hogy nem azért mert rossz szakemberek. főleg Benitez esetében. Igazán ami különleges az a személyisége, nagyon magabiztos a pálya szélén, sosem látni, hogy kétségbe lenne esve pedig volt már egy-szorult helyzet amióta itt van. Milyen helyzetbe vette át a csapatot Ranieritől? A végén majdnem BL hely lett belőle, nem is beszélve a csodás derbi győzelemről, amit szintén hátrányból hozott vissza a csapat.
Itt van az idei derbi is amit emberhátrányban húztunk be, a tegnapi meccs meg aztán hab a tortán. Pont a mocskos Juve ellen.
Azt hiszem innentől a bajnoki cím a cél.
FORZA INTER!
sly89

Hozzászólás Szerző: sly89 »

Szép győzelem volt! Megérdemelten nyertünk! :)

De azért én megvédeném Yuto-t. Szerintem Pereira semmivel nem jobb nála a jelenlegi formájában, rengetegszer eszetlenül felíveli a labdát, és véletlenül se a csapattársakat találja meg a labdáival.
Lehet védekezésben jobb, viszont támadásban meg a japán tűnik hatásosabbnak nekem.
Süti

Francesco írta:1. Zanetti-t hogy meri a szájára venni egy Juventus szurkoló, ráadásul úgy beszélni/írni róla ahogyan tették? (Puzsér, Léderer, Benito)

Ez még most is felhúz, főleg a tegnapi teljesítmény után, egyszerűen elképesztő hogy ilyet mertek szólni. :twisted:

Nagyon nem tudják néha mit beszélnek, beszélhetnek...

Meg a min. 70%-os Juventus elég lesz "állandó szakértőnk" és "bloggolónk" szerint. :lol:

Én láttam már Strama-t kétségbeesni, és nem nagy gond, ha néha még nem tud mindent egyből lereagálni, de egyre kevesebbszer fordul elő, egyre magabiztosabb.

Nagatomo akkor is jó bárki bármit is mondjon, nem kell lehúzni, és Gargano is annyit hajt, hogy ha nincs biztosan másképp alakul.

Én Palacio-nál láttam azt, hogy egy ilyen derby egy kicsit sok neki, több helyzet abból alakult ki, hogy nem zárt vissza rendesen, meg sem próbált visszajönni, de belefért, még ez is....
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

no moggi no juve :D

Csak 18-án játszunk otthon legközelebb, de ezek után megérdemelnének egy teltházat a fiúk. Emlékezetes nagy csatát nyertünk, korai még Scudettozni, majd a tavaszi derby után. :) Szép volt, sok ilyet még.
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

Én azok között voltam akik sima Inter győzelmet vártak. Tekintve hogy mind a két csapat meccseit követtem és a Juvénál jó ideje a szenvedést lehetett látni, nekem ez volt a papírforma...
Azt viszont nem gondoltam az első félidő végén hogy a bírót is meg tudjuk majd verni. Szerencsére utólag úgy tűnik hogy tényleg hibákról volt szó és nem csalásról így kicsit kompenzált nekünk is.

Összességében elégedett vagyok a csapat játékával, Strama pedig zseniális. A védelem volt időnként dekoncentrált, de szerencsére az ezekből adódó hibákat megúsztuk. Milito remélem innentől ontani fogja a gólokat mint tavasszal és akkor meglehet a scudetto és az EL győzelem is :)
Nagatomo jó játéka hatalmas meglepetés, nehezen hittem volna, hogy ő lesz a kezdő és Perreira a cseréje, de a szamuráj simán kifocizta a kezdőből és tegnap is Milito után talán az egyik legjobb volt.
Válasz küldése