Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

alwin91

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

tabi.csaba írta:Kezdő a Palermo ellen.Pereira bizonyíthat, bár amit már megmutatott sokkal többre nem igazán képes.

Handanovic, Ranocchia, Samuel, Juan Jézus, Zanetti, Gargano, Cambiasso, Alvaro Pereira Coutinho, Palacio, Milito.

Azért ezt merész kijelenteni, hogy nem képes többre. Új bajnokság, új csapattal, nem olyan biztos, hogy ez ennyire könnyű. Szerintem simán többet tud. Alapból ott kezdődik a probléma, hogy az igazi posztja az a balbekk egy 4 védős rendszerben és nem ez. Elég más a szerepkör, szoknia kell.
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

Na, nyerjünk végre! Forza Inter!

Amúgy azt tudja valaki hogy mostanában mért a C'e Solo Inter szól és nem a Pazza Inter meccs előtt? Nem mintha zavarna mert mindkettőt szeretem, csak érdekel. :)
psn

Hozzászólás Szerző: psn »

Ezt nem értem.. Pereira aki bal védő, miért jobb szélső támadót játszik ? :S Ide hoztuk szerencsétlent, stabilizálhatnánk a védelmet ha a helyén játszana, erre olyan helyen kell játszania ahol talán még életében soha :D
psn

aki nem tudja, hol nézze: http://atdhenet.tv/56280/watch-inter-milan-vs-palermo
egész jó minőség
zsizsi14

Hozzászólás Szerző: zsizsi14 »

Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de Milito meccsek óta borzasztóan játszik :S
jakupecs

Hozzászólás Szerző: jakupecs »

http://online.livesport.cc/index.php

ez nem valami jó minőség, de magyar
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Gargano egy vicc!Meccsek óta az ő elpasszolt labdái miatt szív a védelem,most már értem miért csak csere volt a délieknél
20recoba

Hozzászólás Szerző: 20recoba »

eltelt 38 perc és a térfelet alig léptük át
psn

egy gasperini féle fos palermonak nem birunk rugni 1 gólt.. kész :S
jakupecs

de Cou is elképesztő gyenge...
jakupecs

a támadóik közül egyedül Palacio aki ér valamit ma is :( megint....
PetR
Kapcsolat:

Az utolsó öt perc volt értékelhető... Guarín kell a kp-ra.
realevil

Hozzászólás Szerző: realevil »

azert Cou nem olyan gyenge.
alwin91

Guarín Gargano csere nagyon kell. Gyenge nagyon a középpálya és sok a pontatlan passz. Ma legalább akar a csapat, nem úgy mint egy hete. Sneijdert meg el kellett volna hozni ha még kapja azt a fizut ...
A'doma Zajcev Jr.

Hozzászólás Szerző: A'doma Zajcev Jr. »

Ma megint szívni fogunk, ha nem változik valami. De a padon max Guarin az aki képes lenne erre. :?
Injoc

Hozzászólás Szerző: Injoc »

Folyamatosan rossz döntéseket hozunk a kapu előtt. Ha el lehetne lőni 16-ról passzolunk ha meg nem akkor ellőjük. Megint nincs fazonszabásza a csapatnak...
PetR
Kapcsolat:

realevil írta:azert Cou nem olyan gyenge.

Szerintem sem. Legalább benne van lendület. :) Milito viszont nagyon nem találja magát... :(
jakupecs

a csere padunk tényleg nagyon rövid, minőségben....
gianluca

Hozzászólás Szerző: gianluca »

Szerintem Milito nem rossz. Látszik rajta, hogy akar, csak eddig nem igazán jött össze neki. Majd a második félidőben.
Viszont Coutinho... ha megjátszható akkor is szarul passzol. Én tényleg nem értem mit látnak benne itt sokan.
Összességében tetszik viszont hogy akarunk, hajtunk összeszorított foggal. Biztos vagyok benne, hogy jönni fog az a gól. Még az se baj ha a nyomi Cou rúgja ;)

FORZA INTER!
Pinci

Hozzászólás Szerző: Pinci »

Próbálok ezzel a Coutinho gyerekkel jóhiszemű lenni,mert többen szerelmesek belé itt a fórumon,de egyszerűen nem látok benne semmit...egyszerűen súlytalan,nem találja a helyét és ami igazán felháborít,az az hogy nem hajt és nem fut vissza!!!
És a futás az nem játszatás kérdése,megelőzvén az ilyen jellegű hozzászólásokat....
Továbbra is állítom hogy Gargano embertelenül gyenge,nem Inter szintű focista és az Inter igazából azért gyenge és nem tudja nyerni a meccseit,mert a középpályás sor nem labdabiztos,gyengén passzoló játékosokkal van tele és a letámadásokkal könnyen zavarba hozhatóak...ilyenkor jön a felívelgetés,ami ezzel a két csatárral nem ér semmit,ez csak akkor volt eredményes,amikor Ibra még itt játszott..De azt ő is megunta...
Bombastico

Hozzászólás Szerző: Bombastico »

Előre látom, hogy a kihagyott helyzetekre becsorog 1 palermoi gólocska aztán görcsölhetünk az egyenlítésért. Milito remélem betalál végre.
vivainter

Hozzászólás Szerző: vivainter »

Ott folytatjuk, abból abbahagytuk... Hihetetlen komolyan mondom :evil: Nézhetetlen ez az egész! Guarin miért nem kezd ?? Azért mert jó formában van , vagy miért ??? Sneijder dolgot se értem ! Az egy dolog h nem akar hosszabbítani, de amíg itt van lehetne játszatni! Ez meg a vezetőség undorítósága! Nem tudom mi történhetett a csapattal, hogy egy hosszú győzelmi széria után ilyen látványosan visszaessünk ??!!
PetR
Kapcsolat:

Rano mért nem csatár? :D Jobban megveri a védőket mint a jelenlévők bármelyike...
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

Csatárt kell venni Januárban, Milito helyett nem tudunk kit bevinni...
psn

Guarin 2 perc alatt többet csinált mint Milito az elmúlt 5 meccsen :S Capitano-Nagatomo is teljesen jogos volt, sajnos már Ő sem a régi :(
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Nekem akárki akármit mond, Coutinho egy futsal játékos.
Ott megélne.
Nagypályára nálam nem való.
realevil

na akkor Samuelert se kell izgulni, hogy a napoli ellen játszik e...
PetR
Kapcsolat:

Samuel sárgázta magát a következő fordulóra...
psn

öngóllal vezetünk ... nc :D de legalább vezetünk
realevil

koszonjuk Palermo
PetR
Kapcsolat:

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 1-0
Bombastico

Hozzászólás Szerző: Bombastico »

Milánóba előbb jött a Mikulás és Palermo öngólt hozott. Megköszönheti a csapat, mert nekik nem ment volna.
PetR
Kapcsolat:

És még Mariga is újra pályára lép Inter mezben... :D
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

napolitol csunya veresegre lehet majd szamitani

hozzuk mar vissza sneiijderT!!!!11
alwin91

Összességében a Palermo jobban megérdemelte a vereséget mint mi az X-t. Felálltak bekkelni, hátha kihúzzák. Nagyon jogosan meg is büntette őket a foci, ha nem mi. Ma legalább akart a csapat, küzdött ha nem is játszott jól. Kellene nagyon egy gólvágó.
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Szerencsés győzelem volt, de nagyon fontos.
Viszont hatalmas bajok vannak a csapatban, főleg elől. Ha nincs az öngól x, sajnos. Valami nagyon hiányzik a csapatból. Védelem legalább összeállt már de nem sokáig (Samu nem lesz a napoli ellen). Viszont elől óriási gondok vannak. Coutinho próbálkozik legalább, de kevés ő még egy inter irányítására. Alvarez lehozott múlthéten egy konkrét 0 meccset, kb ennyit is ér magyarul semmit.
Sneijder pedig nem játszik. Nincs irányító, nincs kreativitás. Palacionak vannak jó megmozdulásai, ő az egyedüli használható csatár. Milito pedig hetek, sőt inkább hónapok óta használhatatlan. Egy normális megmozdulása nincs, amikor helyzetbe kerül elszarja. Fel kéne már fogni 34éves nem elég.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Most ha az ember megpróbál belegondolni, hogy hogyan lehet, hogy egy csapat teljesítménye ennyire ingadozik, akkor én azt mondom, hogy nálunk - amellett, hogy ebből a csapatból egy jó formában lévő, motivált Sneijder is és Cassano is hiányzik nagyon - fejben nagyon nagy gondok vannak és főleg a koncentrációra gondolok itt, amire néhány játékos a meccsek nagy részében illetve döntő pillanatokban képtelen egyszerűen.

Olyan vak passzokat, indításokat adnak egy teljesen sima, egyszerű helyzetben, hogy egyáltalán nem csoda, hogy aztán az ellenfél 16osa előtt, ahol betömörül az ellenfél, ott nem tudják egymásnak úgy visszaadni, lepasszolni, hogy abból helyzet alakuljon ki.

És azt továbbra is tartom, hogy addig nem is reménykedhetünk sikeres jövőben, amíg 0-0-nál hazai pályán egy gyenge Palermo ellen lehozunk egy csatárt, és 1-0 után beállunk védekezni, és amikor dobással jövünk, akkor 1 ember dob 1 csatár van, a többiek meg visszaállnak védekezni. Ez általában akkor van egyébként ha egy csapat, nem biztos magában... Az teljesen mind1, hogy edzői felfogásból adódik ez, vagy mert az edző nem tud kit behozni.

FORZA INTER!!!
PetR
Kapcsolat:

Napoli ellen így vagy úgy, de Wesnek pályán kell lennie, ahogy Cassanonak is - utóbbinak remélem jót tett a kényszerpihenő. Palacio mehet centerbe, Milito meg padra, mert különben megint csak Livaja marad akit bevethetnénk csatár ügyben ha ég a ház. Silvestre meg semmiképp ne játsszon, akkor inkább kezdjünk 4 védővel.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

interfan írta:Szerencsés győzelem volt, de nagyon fontos.
Viszont hatalmas bajok vannak a csapatban, főleg elől. Ha nincs az öngól x, sajnos. Valami nagyon hiányzik a csapatból. Védelem legalább összeállt már de nem sokáig (Samu nem lesz a napoli ellen). Viszont elől óriási gondok vannak. Coutinho próbálkozik legalább, de kevés ő még egy inter irányítására. Alvarez lehozott múlthéten egy konkrét 0 meccset, kb ennyit is ér magyarul semmit.
Sneijder pedig nem játszik. Nincs irányító, nincs kreativitás. Palacionak vannak jó megmozdulásai, ő az egyedüli használható csatár. Milito pedig hetek, sőt inkább hónapok óta használhatatlan. Egy normális megmozdulása nincs, amikor helyzetbe kerül elszarja. Fel kéne már fogni 34éves nem elég.

Milito a Juve meccs óta semmi.Mondjuk ott is annyit csinált,hogy berúgott egy tizenegyest meg egy kipattanót.
Sajnos nagyon nincs formában.Pedig nagyon hiányzik egy olyan ember elől aki bevágja a helyzeteket.
Azért ne őt hibáztassuk.Nagyon hiányzott az a karaktert amit Cassano hozott eddig.Mástól olyan indítást nem lehet várni amiből gólhelyzetet lehet kialakítani.Coutinho szerintem egyáltalán nem irányító ha egy kicsit előrébb tartana a fejlődésben akkor ma rúghatott volna egy-két gólt.

Az a legnagyobb gond,hogy Stramának nincs sok rotálási lehetősége.Ma sem tudtunk előre cserélni normálisan,hiszen bejött egy hátvéd(Nagatomo) és egy középpályás Guarin.A variálási lehetőség hiánya szerintem a csapat leggyengébb pontja.
Volt egy szép kis menetelésünk aminek ugye a Juve meccs volt a csúcsa ,amibe úgy látszik belefáradtunk.
Azért a Sneijder- aki csapat legnagyobb sztárja- körüli hercehurca nem hiszem,hogy jó tett az öltözői hangulatnak.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

Coutinho legjobb posztja a bal szelso, mikor Wes iranyit o pedig mellette jatszik akkor nagyon jo. Wes remelem jatszik napoli ellen, ezt nem teheti meg a vezetoseg h nem engedi jatszatni
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Szerintem Sneijdert az idén már nem látjuk Inter mezben, sőt...! :cry: Cou egyedül nagyon súlytalan, nincs társa a kombinatív játékhoz. Militoról leírtam már a véleményemet párszor, de egyszerűen nincs ki játsszon helyette. Cassanoval jobbak leszünk ez biztos. Védelemmel nincs gond, igaz Samuel nem lesz. Csatársorba mindenképp kell egy ember, és egy védő. Középpályánkkal sztem nincs gond, csak ezt a ritmustalanságot kéne már levetkőzni. A mai három csere pár éve totálisan elképzelhetetlen lett volna. Zanetti, Cambiasso, Milito le. ;)
Dan-i-nter

Hozzászólás Szerző: Dan-i-nter »

Lehet elfogult vagyok Garganoval, mert szeretem a játékát, de ma ő hajtott a kpső 5-ösből a legjobban szerintem, rengeteget futott, szerelt, és volt 1-2 jó indítása is. (bár a többiekre nézve kritika, mert van akitől többet várnánk). Cambi pl. szerintem elég fogalmatlan volt ma, egy lövés volt az ami értékelhető volt a teljesítményében. Pereira nekem továbbra is rejtély, hogy mit akartunk vele, mert oké, hogy nem a posztján játszik, de hogy labdát lekezelni, passzolni és beadni sem tud, az vicc egy szélső védőre nézve. Cou elején lendületes volt, de neki kellenek kreatív társak, mert irányítónak kevés. Capitano-nak is volt az 1. fi-ben 2 sprintje, de egyébként nem sokat mutatott, bár neki el lehet nézni, védekezésben még így is a legjobb szélső védőnk.

Mondom, lehet én vagyok vele elfogult, de ez a nem való ide, meg nem Inter szint azért kicsit túlzás.

Obival mi van egyébként? Nem sokat játszott idén, pedig van annyira tehetséges mint Cou, lendületes, cselezni is tud, és tavaly az ifisták közül nekem az ő játékva volt a legmeggyőzőbb Alvarez mellett.
Injoc

Hozzászólás Szerző: Injoc »

interfan írta:Alvarez lehozott múlthéten egy konkrét 0 meccset, kb ennyit is ér magyarul semmit.

Annyira imádom amikor így leírjátok ezt a srácot hogy az valami hihetetlen. Tavaly is mekkora szar volt amikor meccseket nyert meg nekünk...egész évben vagy sérült volt vagy jegelte Strama. Először volt kezdő és mivel az egész csapat szar volt egyértelműen ő volt a hibás, sőőőőt szerintem a mai meccs is majdnem rajta ment el..jah hogy ma pályán se volt... :roll:
PetR
Kapcsolat:

Injoc írta:
interfan írta:Alvarez lehozott múlthéten egy konkrét 0 meccset, kb ennyit is ér magyarul semmit.

Annyira imádom amikor így leírjátok ezt a srácot hogy az valami hihetetlen. Tavaly is mekkora szar volt amikor meccseket nyert meg nekünk...egész évben vagy sérült volt vagy jegelte Strama. Először volt kezdő és mivel az egész csapat szar volt egyértelműen ő volt a hibás, sőőőőt szerintem a mai meccs is majdnem rajta ment el..jah hogy ma pályán se volt... :roll:

Kár hogy nincs tetszik gomb. :)

Egyetlen esetben engedném el Rickyt, ha jön Pastore/Lavezzi, vagy valaki a helyére. Mert ha megy Sneijder és ő is, csak Coutinho marad és ha ő lesérül akkor nincs fazonszabász.
interfan

Persze ahány ember, annyi vélemény. De én nem láttok semmit Alvarezben. Lassú, körülményes, fejben is eszméletlen lassú. Semmi fejlődést nem láttok benne amióta itt van. Több mint 1éve a csapat tagja, de semmi. Volt pár jó meccse, ezt nem vitatom. Tavaly télen a Ranieri féle menetelésben, de ezen kívül nem sok minden. 24éves, lassan már 25, sokan ilyen korban már kiforrott klasszisok. 14m-ért vettük ami rengeteg, eddig bukta a leigazolása. Én úgy látom hogy semmit nem fejlődik. Pl Coutinho-ban sokkal több van. Nem véletlenül merül fel már egyre komolyabban az eladása. Elég komolyan benne hogy télen távozik. Sokakat leírtunk már. Ilyen volt tavaly Rano is, erre látjuk. Mindenki elküldte volna, köztük én is, de ez hatalmas hiba lett volna. Bizalmat kapott és megmutatja hogy mekkora tehetség, és a védelem oszlopa lett. Nagyon jó lenne ha Alvarez is megmutatná ezt. De valahogy benne nem látom ennek a lehetőséget.
Ráadásul ha hozzunk valakit Wes helyére, pl Pastore. Akkor Alvareznek főleg vége. Szerintem hatalmas szükségünk van egy klasszis irányítóra. Mert Coutinho még kevés, Alvarez pedig szerintem sosem lesz elég. Meglátjuk mi lesz. Ha jön valaki (Pastore), Alvarez így is úgy is elmegy. Ha meg nem akkor marad, és remélem rám cáfol Alvarez.
PetR
Kapcsolat:

interfan írta:Persze ahány ember, annyi vélemény. De én nem láttok semmit Alvarezben. Lassú, körülményes, fejben is eszméletlen lassú. Semmi fejlődést nem láttok benne amióta itt van. Több mint 1éve a csapat tagja, de semmi. Volt pár jó meccse, ezt nem vitatom. Tavaly télen a Ranieri féle menetelésben, de ezen kívül nem sok minden. 24éves, lassan már 25, sokan ilyen korban már kiforrott klasszisok. 14m-ért vettük ami rengeteg, eddig bukta a leigazolása. Én úgy látom hogy semmit nem fejlődik. Pl Coutinho-ban sokkal több van. Nem véletlenül merül fel már egyre komolyabban az eladása. Elég komolyan benne hogy télen távozik. Sokakat leírtunk már. Ilyen volt tavaly Rano is, erre látjuk. Mindenki elküldte volna, köztük én is, de ez hatalmas hiba lett volna. Bizalmat kapott és megmutatja hogy mekkora tehetség, és a védelem oszlopa lett. Nagyon jó lenne ha Alvarez is megmutatná ezt. De valahogy benne nem látom ennek a lehetőséget.
Ráadásul ha hozzunk valakit Wes helyére, pl Pastore. Akkor Alvareznek főleg vége. Szerintem hatalmas szükségünk van egy klasszis irányítóra. Mert Coutinho még kevés, Alvarez pedig szerintem sosem lesz elég. Meglátjuk mi lesz. Ha jön valaki (Pastore), Alvarez így is úgy is elmegy. Ha meg nem akkor marad, és remélem rám cáfol Alvarez.

Ez így egy korrekt vélemény. Én is csak reménykedem benne hogy belejön, nem lenne jó ha máshol élné fénykorát.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

interfan írta:Persze ahány ember, annyi vélemény. De én nem láttok semmit Alvarezben. Lassú, körülményes, fejben is eszméletlen lassú. Semmi fejlődést nem láttok benne amióta itt van. Több mint 1éve a csapat tagja, de semmi. Volt pár jó meccse, ezt nem vitatom. Tavaly télen a Ranieri féle menetelésben, de ezen kívül nem sok minden. 24éves, lassan már 25, sokan ilyen korban már kiforrott klasszisok. 14m-ért vettük ami rengeteg, eddig bukta a leigazolása. Én úgy látom hogy semmit nem fejlődik. Pl Coutinho-ban sokkal több van. Nem véletlenül merül fel már egyre komolyabban az eladása. Elég komolyan benne hogy télen távozik. Sokakat leírtunk már. Ilyen volt tavaly Rano is, erre látjuk. Mindenki elküldte volna, köztük én is, de ez hatalmas hiba lett volna. Bizalmat kapott és megmutatja hogy mekkora tehetség, és a védelem oszlopa lett. Nagyon jó lenne ha Alvarez is megmutatná ezt. De valahogy benne nem látom ennek a lehetőséget.

Hát nem tudom. Én meg pont úgy gondolom és látom, hogy Coutinho az, aki semmit sem fejlődik. Nem izmosodik, nincs semmi extra képessége, pl: Robi Carlos lövés, vagy szlalom-cselek, forintos zsugák. Egyszerűen semmi előrelépést nem látok nála. Egyetértek azokkal, akik ma azt írták, néhányan túlzottan is odavannak érte, pedig nagyjából még semmit sem mutatott, pedig már 2,5 éve van itt. Súlytalan, és simán elnyomja bárki.
Nem azt mondom, hogy Alvarez egy ász. De amikor rendszeresen játékban volt, mutatott szép dolgokat, lőtt pár gólt/adott pár gólpasszt. Ranieri alatt is több jó meccse volt, Stramanál meg az udinei meccsünk, ahol az ő és Sneijder remeklésével nyertünk. Ennek a félévnek szerintem ő a nagy vesztese, mivel kezdetben sérült volt, így nem került be az EL-keretbe. Aztán formációt váltott Strama, amiben nála nincs helye. De így most még az EL-ben sem játszhat, abszolút nincs játékban. Ebben a szezonban 1x játszott kezdőként, az meg elég kevés.
Vele kapcsolatban valaki írta itt hétközben, hogy el tudná képzelni őt Motta-poszton. Erre már én is gondoltam korábban. Ilyen mélységi irányító szerepkörben. Mikor megvettük láttam Velez-videókat. Ott látszott, hogy hátravont szerepkörben játszott, sokat volt játékban, és jól osztogatott.
interfan

Na most ez más kérdés hogy Cou mennyire fejlődik. Ez egy teljesen más téma. Szerintem felesleges összehasonlítani őket. Cou 20éves fejlődhet még, nem egy kiforrott játékos, van még sok ideje, ezért láttok benne több potenciált. Alvarez pedig ahogy írtam már 24éves, nem tudom mennyire tud ő még fejlődni. Persze semmiről nincs még lekésve, csak 24éves. Akárhogy is, én nem látom az ő fejlődését. Más kérdés Cou, de szerintem ő már most sokkal lendületesebb. Ne feledjük van 4 év köztük. Na de ez a téma mindegy is.
Igazából Alvarez sorsa is hamarosan eldőlhet. Ha érkezik irányító, neki lőttek. Meglátjuk mit hoz a jövő.
alwin91

Összességében elmondhatjuk, hogy együl a védelem van jól összerakva, az működik, még ha nincs is cserénk... Szerintem ez már elég nagy javulás a tavalyi szezonhoz képest, akkor semmi sem volt rendben. Ha úgy nézzük, hogy ez a csapatépítés éve, akkor egyáltalán nem rossz ami eddig látnunk kell. Van amikor megy, van amikor nem, de egy irány körvonalazódik. Nagyon kellene egy gólvágó előre, sokat mondjuk, bízzunk benne, hogy történni fog valami az átigazolási piacon, valamint kell egy trequartista, Coutinho nem igazán az. Azt nem értem, hogy miért írják le egyesek, 20 éves ráadásul ez asszem a 2. vagy 3. Serie A meccse amit végigjátszott. Ennyitől nem lesz bombaformában.
20recoba

Hozzászólás Szerző: 20recoba »

Intefan ez egy korrekt vélemény Alvarezről.
De ne feledjük tavaly kiosztott 7gólpasszt, úgy hogy, a tavaszi szezonban sokat volt sérült.
Meccseket hozott nekünk, + Militonak sok forintos labdát adott amivel visszahozta őt a gödörből.
Idén is sérüléssel indult a Parma ellen volt először kezdő és tény nem játszott jól. De könyörgöm fél év utána kapott újra lehetőséget a kezdőben..
TÉny lassú , de ez csak egy dolog. De iszonyatosan jól lát pályán, nagyon jó labdákat tud osztani, csak meg kéne kapnia a bizalmat.
Előttem itt írták, hogy Coutinho inkább Futsal játékos. Van benne igazság : http://www.youtube.com/watch?v=oBfQoyZ0mtQ
Iszonyat technikás a srác, de egyelőre nem tud érvényesülni a Seria A-ban.
Gondoljatok bele, úgy érkezett az Interbe, hogy 7darab első osztályú meccsen vett részt előtte a Vascoval(korábban csak másodosztályban játszott). Így érkezett meg a Seriea A-ba a világ egyik legkeményebb ligájába, 17évesen ahol sok sztár megsült már. 7 első osztályú meccsel a lábában...
Itt meg végigjátszik egy meccset két havonta egyszer. Így esélye nincs, hogy kihozza ami benne van.Kölcsön kell adni egy Serie A-s csapatnak, ahol rendeszeres játéklehetőséghez jut. Lehet belőle még klasszis .
Válasz küldése