A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

interfan

Re: A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Hozzászólás Szerző: interfan »

Ahogy mar irta Baggio, HIVATALOSAN is az Oaktree az Inter uj 100%-os tulajdonosa.

Az Inter uj tulajdonosanak Oaktreenak a hivatalos kozlemenye:
A mai naptol 2024.05.22-tol az Inter uj tulajdonosa az Oaktree Managment.
Ennek az oka az, hogy a korabbbi tulajdonos nem fizette vissza a 3 eves hitelt, ami 2024.05.21-en lejart 395m ertekben.
2021 ota amikor az Inter tortenelmi nagysagu veszteseget konyvelt el, azota az Oaktree biztositotta az Inter mukodeset, a hatteret, a jatekosok es az osszes alkalmazott fizeteset is.
Az Oaktree erkezese ota az Inter megnyerte a 8. es 9. Olasz Kupajat, a 6. es 7. Olasz Szuperkupajat, es megszerezte a tortenelmi 2. csillagot azaz a 20. bajnoki cimet, mindemellett bejutott a BL dontobe is.
Az Oaktree elkotelezett volt az Inter mellett, most pedig tulajdonosokent meg inkabb az Inter erdekeit fogjuk nezni.
Az Oaktree nagyon tiszteli az Inter tortenelmet, a jatekosok szenvedelyet, a szurkolok huseget, nagy figyelmet fogunk forditani a szurkolokra is.
Az Oaktree a jelenlegi sportszakmai vezetessel folytatja a munkat, annak erdekeben hogy a klub sikeres legyen a palyan, es azon kivul is.
Eros iranyitas, biztos hatter, fenntarthato es sikeres novekedes a jovoben.
Alejandro Cano az Oaktree ugyvezeto igazgatoja:
Uj tulajdonsokent vallaljuk a felelloseget az Inter kozossege, es a tortenelmi mult irant.
Elkotelezettek vagyunk az Inter hosszutavu iranyitasa mellett, es a klub ambicioinak es szurkoloianak melto kepviseletere.
Eros vezeteset fogunk biztositani, es alig varjuk a kozos munkat a jelenlegi nagyrabecsult sportszakmai vezetessel.
A 2.csillag tortenelmi jelentosegu, celunk a sikeres folytatas, es a hosszatavu fejlodes elerese.
interfan

https://www.fcinter1908.it/copertina/in ... ager-foto/

Meg is volt az elso ertekezlet az uj tulajdonos Oaktreeval.
Marotta es Antonello, valamint az Oaktree oldalarol Alejandro Cano es Katherine Ralph vettek reszt.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

interfan írta: 2024.05.22. 12:27 Ahogy mar irta Baggio, HIVATALOSAN is az Oaktree az Inter uj 100%-os tulajdonosa.

Az Inter uj tulajdonosanak Oaktreenak a hivatalos kozlemenye:
A mai naptol 2024.05.22-tol az Inter uj tulajdonosa az Oaktree Managment.
Ennek az oka az, hogy a korabbbi tulajdonos nem fizette vissza a 3 eves hitelt, ami 2024.05.21-en lejart 395m ertekben.
2021 ota amikor az Inter tortenelmi nagysagu veszteseget konyvelt el, azota az Oaktree biztositotta az Inter mukodeset, a hatteret, a jatekosok es az osszes alkalmazott fizeteset is.
Az Oaktree erkezese ota az Inter megnyerte a 8. es 9. Olasz Kupajat, a 6. es 7. Olasz Szuperkupajat, es megszerezte a tortenelmi 2. csillagot azaz a 20. bajnoki cimet, mindemellett bejutott a BL dontobe is.
Az Oaktree elkotelezett volt az Inter mellett, most pedig tulajdonosokent meg inkabb az Inter erdekeit fogjuk nezni.
Az Oaktree nagyon tiszteli az Inter tortenelmet, a jatekosok szenvedelyet, a szurkolok huseget, nagy figyelmet fogunk forditani a szurkolokra is.
Az Oaktree a jelenlegi sportszakmai vezetessel folytatja a munkat, annak erdekeben hogy a klub sikeres legyen a palyan, es azon kivul is.
Eros iranyitas, biztos hatter, fenntarthato es sikeres novekedes a jovoben.
Alejandro Cano az Oaktree ugyvezeto igazgatoja:
Uj tulajdonsokent vallaljuk a felelloseget az Inter kozossege, es a tortenelmi mult irant.
Elkotelezettek vagyunk az Inter hosszutavu iranyitasa mellett, es a klub ambicioinak es szurkoloianak melto kepviseletere.
Eros vezeteset fogunk biztositani, es alig varjuk a kozos munkat a jelenlegi nagyrabecsult sportszakmai vezetessel.
A 2.csillag tortenelmi jelentosegu, celunk a sikeres folytatas, es a hosszatavu fejlodes elerese.
Ámen, jó ezt olvasni.
Végre nem ez a Zhang féle mutyizás lesz.
A Covidig tartó időszakért nagyon hálás vagyok, de ami azóta ment, az kabaré és nagyon rossz fényt vetett az Inter hírnevére.
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

Még az is lehet, hogy ez az OT hosszútávon is megmarad. :eh:
interfan

CsaSzi9294 írta: 2024.05.22. 21:57 Még az is lehet, hogy ez az OT hosszútávon is megmarad. :eh:
Hitelbefektetonel mar az 1 ev is "hosszutav".

Egyertelmu szerintem a cel, az Inter mukodeseben elerni, hogy az eletben egyszer ne legyen veszteseges, ezzel vonzova tenni a klubot.
Aztan ha ez sikerul, szepen eladjak a csapatot, es felfoghatatlan osszeget keresnek majd az Interen.

Szerintem jelenleg nincs vevo es erdkeklodo az Oaktree mogott, igy leghamarabb jovore lesz ebbol ujabb tulajdonosvaltas.
interfan

Oaktree el is kezdte a takaritast, a 2020 ota semmit nem fizeto Suning nevet leszedik az Appiano edzokozpontrol.
Igy a mai napptol mar nem Suning Training center az Appianoi edzokozpont neve.

Valamint az igazgatosag feloszlott, osszes Kinai Zhang embert menesztettek, csak a ket Oaktree ember (Marchetti, Carassai) maradt, legkesobb 18 napon belul osszeall az uj igazgatosag.
Az eddigikkel ellentetben, igazgatosagi tag lehet tobb sportszakmai vezeto.
Marotta es Antonello.

Az uj elnokre 3 jelolt van:
- Zanetti
- Marotta
- Oaktree ember (Marchetti, Carassai)
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

interfan írta: 2024.05.23. 13:59 Oaktree el is kezdte a takaritast, a 2020 ota semmit nem fizeto Suning nevet leszedik az Appiano edzokozpontrol.

Valamint az igazgatosag feloszlott, osszes Kinai Zhang embert menesztettek, csak a ket Oaktree ember (Marchetti, Carassai) maradt, legkesobb 18 napon belul osszeall az uj igazgatosag.
Az eddigikkel ellentetben, igazgatosagi tag lehet tobb sportszakmai vezeto.
Marotta es Antonello.

- Zanetti
- Marotta

Ez normális folyamat.Marotta lenne a legmegfelelőbb jelölt az elnöki posztra.Amennyiben nem lett volna Zhang vétó akkor Dybala illetve Bremer (tudom Acerbi van itt) már nálunk lenne.A klub rendbe tétele fontos ahhoz,hogy vonzó legyen az új tulajnak,de ez nem zárja ki az okos igazolásokat .A legfontosabb kérdések a mercatoval kapcsolatban még előttünk vannak.
sly89

Hozzászólás Szerző: sly89 »

interfan írta: 2024.05.23. 13:59 ...
- Zanetti
- Marotta
Elnöki posztra talán Oaktree ember lenne a legjobb - Marotta jobb, ha a sport részért felel, elnökként szerintem nem tudna az igazolásokra, csapatra fókuszálni. Zanetti, meg nem tudom mennyit tesz hozzá, én jobban örülnék valakinek aki a gazdasági oldalról jobban tudná irányítani és rendbe tenni a csapatot.
interfan

interfan írta: 2024.05.23. 13:59 Oaktree el is kezdte a takaritast, a 2020 ota semmit nem fizeto Suning nevet leszedik az Appiano edzokozpontrol.
Mar meg is van a megallapodas, a 2020 ota nem fizeto Appianoi edzokozpont nevet ado Suning utodkent.

Az Oaktree megalapodott a BPER bankal, ok lesznek az Appianoi edzokozpont uj nevadoi.
3m eurot fizetnek majd evente.
Ez hatalmas osszeg az elmult 4 ev = 0 euro utan.
Valamint a Suning 2020 elott is alig tobb mint 1m eurot fizetett, aztan nullat.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

interfan írta: 2024.05.23. 16:37
Mar meg is van a megallapodas, a 2020 ota nem fizeto Appianoi edzokozpont nevet ado Suning utodkent.

Az Oaktree megalapodott a BPER bankal, ok lesznek az Appianoi edzokozpont uj nevadoi.
Akkor meg is van a keret valamelyik játékosának fizetése mondjuk Carlos Augustoé:)
Zhang közben meg jogi keresetet indít az Inter ellen,de azért szeretjük gondolom:)
interfan

Festa írta: 2024.05.23. 18:09

Akkor meg is van a keret valamelyik játékosának fizetése mondjuk Carlos Augustoé:)
Szerintem az egyik legfontosabb kerdes amit rendezni kell, az a szponzoracio.
Elkepeszto zsakutca, es sorozatos felsulesek, mellenyulasok jellemeztek e teren az Intert az elmult hosszu-hosszu evekben.
Olyan dobbenetes lemaradasunk van, meg egy Milanhoz kepest is, hogy nezni is faj,
Juvet aztan foleg ne nezzuk.
Olaszorszagon kivulre meg meg inkabb ne nezzuk.

Szoval szerintem jo lepes ez az Oaktreetol, csak igy tovabb.
interfan

Beppe Severgini ujsagiro, hires Inter szurkolo vezercikke a Corseraban:

Optimistak lehetunk a tulajdonosvaltasnak hala.
Gondoljuk bele mennyi tulajdon valtozott, Olasz, Indonez, Kina, most pedig Amerika.
Amerikabol pedig a tulajdon nem is olyan sokara atkerul majd Szaud Arabia, Qatar, Emirsegek kozul valaha, milyen csodalatos es gyonyoru is lesz az.
Ha az uj tulajdonos Oaktree pedig meg optimistabb hangulatot akar nekunk Nerazzuri szurkoloknak, van egy javaslat: Marotta legyen az uj elnok.
Hallgassatok ra, nezzetek fel ra, es tanuljatok tole.
Marotta az Olasz futball Helmut Kohlja.
Marotta egyesitette ujra a Nerazzuri Nemzetet.
O tudja elmagyarazni az Ameriaiknak, ahhoz, hogy a tolgy (Oaktree) jol novekedjen, ismerni kell a talajt.
PellerG

interfan írta: 2024.05.23. 18:17
Festa írta: 2024.05.23. 18:09

Szerintem az egyik legfontosabb kerdes amit rendezni kell, az a szponzoracio.
Nem véletlen nem jöttek ide támogatók.
Ki adna pénzt ilyen hátterű csapatnak/elnöknek.
Ahogy már többször írtam, bohózat volt, amit az elmúlt 3 évben művelt Zhang.
Komoly ember ilyenbe nem társul be, max ez a Zilliacus csávó...
Remélem ez a Zhang perli az Intert csak vicc, annyira jó lenne már nem is hallani róla, remélem nincs már itt semmilyen visszaút, kiskapu számára.
interfan

PellerG írta: 2024.05.23. 21:18 Nem véletlen nem jöttek ide támogatók.
Ez sajnos igy van, az elmult 8 ev szponzoracio teren maga volt a vicc, 2021-tol amikor a Pirelli megszunt a szanalom ne tovabbja.
Socios is szanalmas volt, ez az idei 11m euros Paramount is, nem beszelve a 8 eves hosszabbitasrol a Nikeval...
A 4 evig semmit nem fizeto (azaz 0 euro, es behajhatatlan) nyomorult Kinai es Suning szerzodesek hab volt a tortan.
Minden felulmulo ketsegbeejto es legalja pedig a Digitalbits story.
Ezeken van/volt eves szinten 50-100m lemaradasunk egy Milanhoz es Juventushoz kepest szponzoracio teren.

Egyeduli valamire valo szerzodes a Qatar Airways es a Qatari Allam szerzodes.
De ha nincs a PSG-Inter partnersegi viszony, valoszinu abbol sem lett volna semmi.
Es sajnos valamiert a Qatar Airways sem lett foszponzor pedig eveken at ezert dolgozott a korabbi vezetes.

Kozben az Inter is hivatalosan bejelentette, az uj 100%-os tulajdonos az Oaktree.
A korabbi igazgatosag mar feloszlott, par napon belul bejelentik az uj igazgatosagot es elnokot.
Inter hivatalos kozlemenye kiemeli, az Interen igy mar csak a 2027-ben lejaro Goldman Sachs kotveny hitel maradt 415m ertekben.
Viszont ennek kapcsan nincsen semmilyen zalog a klubon, igy a 100%-os es egyeduli tulajdonos az Oaktree.

Szinten friss hir, hogy az Oaktree ujrakezdte a foszponzori targyalasokat is, ami az elmult honapokban megrekedtek, es nem sikerult lezarni korabban.
A foszponzor jeloltek mashogyan viszonyulnak az Oaktreehoz mint az Inter uj tulajdonosa, mint a korabbi tulajdonos Zhanghoz, igy most az Inter elott nagy lehetosegek nyilnak meg.
PellerG

interfan írta: 2024.05.24. 05:41
PellerG írta: 2024.05.23. 21:18 Nem véletlen nem jöttek ide támogatók.
A foszponzor jeloltek mashogyan viszonyulnak az Oaktreehoz mint az Inter uj tulajdonosa, mint a korabbi tulajdonos Zhanghoz, igy most az Inter elott nagy lehetosegek nyilnak meg.
Hát ezt nem is csodálom.
Teljesen magyarázható ezzel, hogy a sikerek ellenére sem mertek ide komoly üzletemberek, cégek közeledni úgy, hogy Zhang eltűnni nem akart, csak társtulajt maga mellé úgy, hogy ő eközben egy Eurót nem tud beletenni a kasszába.
Nonszensz.
Egész más megítélésünk lehet most ezután a 3-4 év után (Covid után) a piacon.
interfan

Steven Zhang hivatalosan elkoszont az Intertol:
Kedves Inter szurkolok, a bucsu soha nem konnyu, foleg ha olyantol kell elbucsuzni, akit szeretsz.
Az eletben mindennek van eleje, es van vege.
Mindig is tudtam, egy napon el kell bucsuznom toletek, es az Intertol, ez most erkezett el.
Nyolc evvel ezelott 24 evesen beleptem a San Siroba, es fogalmam sem volt mi var ram.
Hihetetlen erzesek toltottek el, ugyanugy mint abban a 8 evben amikor iranyithattam a klubot.
Sokat fejlodtem a szivemben is amig a Nerazzuri csaladot vezethettem.
8 eve megigertem, visszahozzuk az Intert a csucsra, es ez meg is tortent.
8 ev alatt 7 Trofeat nyertunk, es ket Europai Kupa dontot is jatszottunk.
A legendas masodik csillag bizonyiteka a rengeteg munkanak, amivel ezt a klubot ujra Europa legmagasabb szintjere emeltuk.
Amiota tavoztam az Intertol, az elmult 3 napban rengeteg uzenetet kaptam, ugy ereztem szeretettek, es ez meg jobban megnehezitette a bucsumat.
Az Internek koszonhetoen olyan embereket ismertem meg, akikre kincskent tekintek majd az eletem vegeig.
Koszonom a sportszakmai vezetesnek, Ale, Beppe, Javier, Piero, Dario, Luca, Matteo, Angelo, Andrea, Lionel, Mark, akik elfogadtak, tamogattak, es megtanitottak nekem elnokke valni.
Szeretnem az osszes alkalmaztoznak megkoszoni, Appiantol egeszen a San Siroig.
Kulon koszonom sok korabbi Inter jatekosnak, es a jelenlegieknek is, akik elertek a 20. bajnoki cimet.
Sokan ugy bantak velem, mint egy barattal, ugy ereztem egy vagyok kozuletek, ez a kotelek messze tulmutatott elnok es jatekosok kozott.
A legmelyebb koszonetet szeretnem mondani az osszes korabbi edzonek, es kulonosen Inzaghinak, akinek olyan ertekei vannak a sziveben mint az elnoksegem alatt senki masnak.
Vegul az Inter nem lenne a fantasztikus szurkoloi nelkul.
Koszonom a sok uzentet a szurkoloknak is, sokat jelentenek ezek szamomra.
Alig varom, hogy egyszer ujra lathassak Inter meccset, es koztetek leszek, talan a Nordba, ahol egyutt enekelunk majd.
Akik pedig az uj tulajdonosok lettek, es tovabbviszik a klubot azt kerem, szeressek az Intert, tiszteljek az embereket, es vigyek tovabb az Inter alapertekeit.
Nagy megtiszteltetes volt az Intert iranyitani, nagy eredmenyeket ertunk el egyutt, amit sosem felejtek el.
Szamomra ez volt eletem legnagyobb megtiszteltese.

Hajra Inter orokke.
Orokke egy leszek kozuletek, Steven
PellerG

Még mindig hihetetlen kicsit, hogy tényleg elment végre.
Féltem tőle, hogy még további évekig ki tudja itt húzni valahogy, betett pénz nélkül.
interfan

Sok feladat kovetkezik az uj tulajdonos Oaktreenak a kovetkezo 2 hetben.

- Uj igazgatosag:
Eddigi ket emberuk akik 2021 ota itt vannak, ok biztosan maradnak.
Ezen kivul az eddigiekkel ellentetben, igazgatosagi tag lehet ket sportszakmai vezeto is, Marotta es Antonello.

-Uj elnok:
Ismeretes 3 jelolt van, Marotta, Zanetti, vagy sajat Oaktreee ember.
Sky szerint sajat Oaktrees ember lehet az uj elnok, mivel rovid/kozeptavon tervez az Oaktree az Internel (1-3 ev), ezert egyszerubb sajat embert kinevezni.

-Szerzodeshosszabbitasok:
Nem csak a teljes sportszakmai vezetes hosszabbitasat kell lezarni (Marotta, Ausilio, Baccin, Antonello), hanem Inzaghiet is.
Jovoheten lehet Oaktree-Inzaghi csucs, ahol Inzaghi szerzodese es jovoje lesz a tema.
Ezen kivul ott van Barella es Martinez jovoje es szerzodese is.
Itt is minel elobb szeretne dontesre jutni a felekkel az Oaktree.

- Szponzoracio:
Uj Appianoi edzokozpont nevado bejelentese (BPER), akik evi 3m eurot fizetnek majd.
Valamint a meg fontosabb, a Paramount helyere uj foszponzort talalni, es ezt bejelenti.

- Nyari menetrend:
Megy az egyeztetes es a targyalas a PSG-vel a nyari kozos turnet es felkeszulest illetoen.
A Kinai turne elmaradhat, helyette tervezhet a ket csapat mashova, a felek ezt a kerdest is minel elobb leakarjak zarni.

Izgalmas es tartalmas 2 het kovetkezik.
PellerG

Érdekes Conte helyzete.
A lapok szerint 6.5 millióért (+BL hely esetén további 2 milliós bónuszért) megy Nápolyba.
Nálunk kb a dupláját kereste, VÉGIG sírt a szája, hogy nincsenek minőségi játékosai, messze az otthona és a családja, minden hétre jutott valami nyafi.
Ennek fényében nem tudom, mire számítanak a felek (DeLau és Conte).
Szerintem nagyon nem kompatibilis a két fél...
Bevallom nem is értem azt a történetet.
Lukakut megkaphatja Osimhen helyett, de azért oda kéne további 4-5 JÓ név, az ő szintje szerint.
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

PellerG írta: 2024.05.26. 12:51 Érdekes Conte helyzete.
A lapok szerint 6.5 millióért (+BL hely esetén további 2 milliós bónuszért) megy Nápolyba.
Nálunk kb a dupláját kereste, VÉGIG sírt a szája, hogy nincsenek minőségi játékosai, messze az otthona és a családja, minden hétre jutott valami nyafi.
Ennek fényében nem tudom, mire számítanak a felek (DeLau és Conte).
Szerintem nagyon nem kompatibilis a két fél...
Bevallom nem is értem azt a történetet.
Lukakut megkaphatja Osimhen helyett, de azért oda kéne további 4-5 JÓ név, az ő szintje szerint.
Én kifejezetten várom már a következő szezont. Már csak az edzőkeringő miatt is. Juve-Motta, Nápoly-Conte, Milán-Fonseca, Pioli és Sarri és talán még Mourinho aki kérdéses. DeZerbi meg inkább PL.
Ami az edzőket illeti:
Conte tuti összekapja a Nápolyt, ha valamihez ért, az a csapatépítés. Kicsit talán még vissza is vesz DeLau miatt, így kordában lesz tartva. Oshimen árából azért lehet igazolni.
Motta szerintem bukni fog mordorban, ott végig nyomás alatt lesz, nem úgy mint most. Én azt gondolom 1 max 2 évet fog kihúzni.
Fonsecat én még Piolinál is gyengébbnek tartom, vele nagyon nyertünk.
Én kb így látom ezt a részét.
interfan

interfan írta: 2024.05.26. 07:26 Sok feladat kovetkezik az uj tulajdonos Oaktreenak a kovetkezo 2 hetben.

- Uj igazgatosag:
Eddigi ket emberuk akik 2021 ota itt vannak, ok biztosan maradnak.
Ezen kivul az eddigiekkel ellentetben, igazgatosagi tag lehet ket sportszakmai vezeto is, Marotta es Antonello.

-Uj elnok:
Ismeretes 3 jelolt van, Marotta, Zanetti, vagy sajat Oaktreee ember.
Sky szerint sajat Oaktrees ember lehet az uj elnok, mivel rovid/kozeptavon tervez az Oaktree az Internel (1-3 ev), ezert egyszerubb sajat embert kinevezni.

-Szerzodeshosszabbitasok:
Nem csak a teljes sportszakmai vezetes hosszabbitasat kell lezarni (Marotta, Ausilio, Baccin, Antonello), hanem Inzaghiet is.
Jovoheten lehet Oaktree-Inzaghi csucs, ahol Inzaghi szerzodese es jovoje lesz a tema.
Ezen kivul ott van Barella es Martinez jovoje es szerzodese is.
Itt is minel elobb szeretne dontesre jutni a felekkel az Oaktree.

- Szponzoracio:
Uj Appianoi edzokozpont nevado bejelentese (BPER), akik evi 3m eurot fizetnek majd.
Valamint a meg fontosabb, a Paramount helyere uj foszponzort talalni, es ezt bejelenti.

- Nyari menetrend:
Megy az egyeztetes es a targyalas a PSG-vel a nyari kozos turnet es felkeszulest illetoen.
A Kinai turne elmaradhat, helyette tervezhet a ket csapat mashova, a felek ezt a kerdest is minel elobb leakarjak zarni.

Izgalmas es tartalmas 2 het kovetkezik.
Tovabbi hir ezekkel kapcsolatban, hogy az Inter uj tulajdonosa az Oaktree targyal majd az UEFA-val, a FIFA-val, valamint az Olasz Szovetseggel is a jovoheten.

Egyeb kiegeszites a fentiekhez, hogy a stadion tema is asztalra kerul majd a fentie felsorolt dolgok lezarasa utan.
interfan

Az uj tulajdonos Oaktree kozlemenye:
Minden Nerazzuri rajongo szamara a mai nap egy uj kezdett, az Inter Oaktree vezetesevel.
Elkotelezettek vagyunk az Inter sikerei es tamogatasa mellett.
2021 ota tamogatjuk az Intert, most mar tulajdonoskent, nagyra ertekeljuk a jatekosok es a szurkolok megingathatatlan szenvedelyet, ami a Nerazzuri sikereinek forrasa.
Szorosan egyuttmukodunk a jelenlegi sportszakmai vezetessel, hogy tovabb epitsuk az Intert.
Mukodesi es penzugyi stabilitasra biztositasara osszpontositunk, ami hozzajarul a klub sikereihez a palyan.
Forza Inter, Sempre.

Egyeb hir, hogy a heten, legkesobb jovoheten megalakulhat az uj igazgatosag, akik az uj elnokot is megvalasztjak.
7-8 tagu uj igazgatosaga lesz az Internek.
2021 ota ket Oaktrees igazgatosagi ember marad, Carlo Marchetti, Amedeo Carassai.
Rajtuk kivul igazgatosagi posztot kaphat Marotta es Antonello.
Valamint Alejandro Cano, Katherine Ralph, Renato Meduri lehet az Inter uj igazgatosag tagja.
Az elnok vagy a felsorolt 8 igazgatosagi tagbol kerulhet ki, vagy Zanetti lehet az.
interfan

Hivatalosan is junius 4-re hivtak ossze az Inter kozgyuleset az Oaktree.
Itt hivatalosan is beiktatjak az Inter uj igazgatosagi tagjait, valamint az Inter uj elnoket.
drtie

Hozzászólás Szerző: drtie »

interfan írta: 2024.05.27. 06:25 Egyeb hir, hogy a heten, legkesobb jovoheten megalakulhat az uj igazgatosag, akik az uj elnokot is megvalasztjak.
7-8 tagu uj igazgatosaga lesz az Internek.
2021 ota ket Oaktrees igazgatosagi ember marad, Carlo Marchetti, Amedeo Carassai.
Rajtuk kivul igazgatosagi posztot kaphat Marotta es Antonello.
Valamint Alejandro Cano, Katherine Ralph, Renato Meduri lehet az Inter uj igazgatosag tagja.
Az elnok vagy a felsorolt 8 igazgatosagi tagbol kerulhet ki, vagy Zanetti lehet az.
Az Oaktree vezetőknek itt utána lehet olvasni:
https://www.oaktreecapital.com/about/leadership
interfan

Mai napon veszik at az Oaktree emberei az Inter fohadiszallasat.
Alejandro Cano, es Katherine Ralph delelott varja talalkozora a Marotta-Antonello parost.
Itt a pontos gazdasagi es penzugyi reszt veszik vegig a felek.
Delutan varja a Cano, Ralph paros Inzaghit talalkozora az Inter fohadiszallara.
Ezek utan ma este pedig Marotta-Ausilio-Inzaghi csucs lesz a mercatot illetoen.
A mercato teljhatalmu ura innentol Marotta, minden sportszakmai dontest o hozhat meg, es mindent neki kell engedelyeznie, ez lesz az uj, joval nagyobb es komolyabb szerepe az Oaktreeval.
Nincs innentol elnoki beleszolas, nem az elnok hagyja jova az uzleteket, es nem az elnoke a vegso ok.
Az Oaktree es az uj elnok csak a penzugyi reszt szabjak meg, minden sportszakmai dontes Marottae.
P-Inter

Hozzászólás Szerző: P-Inter »

Röviden, semmi sem változott. Kb. eddig is Marotta diktált, együttműködve a többiekkel plusz Inzaghi. Talán annyi, hogy itt a tulaj tuti nem fog ajándékba Mbappékat venni, hogy megajándékozza a szurkereket.
interfan

P-Inter írta: 2024.05.28. 20:25 Röviden, semmi sem változott. Kb. eddig is Marotta diktált, együttműködve a többiekkel plusz Inzaghi. Talán annyi, hogy itt a tulaj tuti nem fog ajándékba Mbappékat venni, hogy megajándékozza a szurkereket.
Ez egyaltalan nem igy van.
Eddig minden egyes dontes, minden vegso szo az elnoke volt.
O vetozhatott, nekik kellett a vegso ok leadnia.
Marotta pl nagyon sokszor elmondta, o csak tanacsot adhat, nem donthet, mert a dontes nem az ove hanem az elnoke.
Valamint azt is, hogy az elnok nagyon szereti az edzo kereseit jovahagyni.
Innentol ez megszunik, a tulajdonos semmifele sportszakmai kerdesbe nem szol bele.
A sportszakmai dontesek innentol a sportszakmai vezetes feladata, a tulajdonos altal megszabott gazdasagi eloirasokat betartva.
interfan

Lezajlottak a mai csucstalalkozok az Inter fohadiszallason, eloszor az Oaktree 3 embere (Cano, Ralph, Meduri), es Marotta-Antonello paros kozott.
Majd delutan Inzaghi es Ausilio is csatlakozott.

Az Oaktree megallapodott a Marotta, Antonello, Ausilio sorral a szerzodeshosszabbitasukrol 2027-ig.
Valamint az Oaktree tudatta a szakmai vezetessel, semmilyen sportszakmai dontesbe nem szolnak bele, ok csak a gazdasagi reszert felelnek, minden sportszakmai dontes egyszemlyben Marotta kezeben van.

Ennek a jele az is, hogy jovoheten uj talalkozo lesz Inzaghi hosszabbitasa kapcsan, viszont ott az Oaktree emberei nem vesznek reszt, csak Marotta, es Inzaghi valamint az ugynoke.

Kovetkezo 2 napban szinten mercatos csucs lesz, ahol szinten a sportszakmai vezetes es Inzaghi vesznek csak reszt, ahol megtervezik a nyarat az Oaktree altal jelzett gazdasagi iranyelvek alapjan.

Oaktree emberei a teljes Inter stabbal talalkoznak majd.
A kovetkezo napokban az orvosi es egeszsegugyi stab, valamint a marketing, reklam, terulet Inter alkalmazotaival.

Junius 4-en az uj mar ismertetett 7-8 tagu Inter igazgatosag fellalitasa, valamint az uj Inter elnok megvalasztasa utan, sajtotajekoztatat tarthatnak.
P-Inter

interfan írta: 2024.05.28. 20:29
P-Inter írta: 2024.05.28. 20:25 Röviden, semmi sem változott. Kb. eddig is Marotta diktált, együttműködve a többiekkel plusz Inzaghi. Talán annyi, hogy itt a tulaj tuti nem fog ajándékba Mbappékat venni, hogy megajándékozza a szurkereket.
Innentol ez megszunik, a tulajdonos semmifele sportszakmai kerdesbe nem szol bele.
A sportszakmai vezetes innentol a sportszakmai vezetes feladata.
Már hogyne így lenne, mindegy mi a neve a dolognak. Inzaghi és Marotta pl. lerakta az opciókat Zhang elé és ő elfogadta valamelyik konszenzusos megoldást. Ami normális, hisz az ő pénze, ő a végső döntöbíró a saját cégében.

Most mi lesz? A Tölgyfa ad pénzügyi feltételeket és letolja, mi van. Férjél bele azt tőlem azt csinálsz, amit akarsz. Ergo, ő így szól bele. A melót csinálják ugyanazok, ugyanúgy.
interfan

P-Inter írta: 2024.05.28. 20:34
interfan írta: 2024.05.28. 20:29
Marotta pl nagyon sokszor elmondta, o csak tanacsot adhat, nem donthet, mert a dontes nem az ove hanem az elnoke.
Valamint azt is, hogy az elnok nagyon szereti az edzo kereseit jovahagyni.
A sportszakmai dontesek innentol a sportszakmai vezetes feladata, a tulajdonos altal megszabott gazdasagi eloirasokat betartva.
Már hogyne így lenne, mindegy mi a neve a dolognak.
Dehogy van igy...

Sportszakmai donteseket innentol a hozzaerto sportszakmai vezeto hozza meg egy szemelyben.
Ez oriasi valtozas az eddigiekhez kepest.
Egy profi klubnak igy is kell mukodnie, en rettentoen orulok az ilyen jellegu valtozasnak, jol csinalja az Oaktree, egy profi klubnal mindenki csinalja azt amihez ert, a sportszakmai kerdesekhez pedig a sportszakmai vezetok ertenek igazan.
interfan

Teljes volt az osszhang a beszamolok szerint a tegnapi Oaktree-Marotta-Inzaghi csucson.
Inzaghi marad es hosszabbit.
Jovoheten jelenthetik ezt be, amikor Marotta es Antonello alairhatja a szerzodest Inzaghival.
2027-ig ir ala, es evenkenti 6,5m + bonuszokra emelkedik a fizetese.

Gazzetta szerint a 2021 ota Inter igazgatosagi tag Oaktree ember Carlo Marchetti, aki korlatlan hatalommal rendelkezett az Inter felett penzugyi kerdesekben 2021-24 kozott, lehet az Inter uj elnoke.

Kozben ujabb embert valasztott az Oaktree az Inter igazgatosagba, ami junius 4-en fog hivatalosan megalakulni, Carlo Ligori.

Igy nezhet ki az Inter uj igazgatosaga junius 4-tol:

Carlo Marchetti (elnok)
Alejandro Cano
Katherine Ralph
Roberto Meduri
Carlo Ligori
Amedeo Carassai
Alessandro Antonello
Giuseppe Marotta

Gazzetta kiemeli, az Oaktree pontosan tudja, hogy jelenleg nincs semmifele erdeklodes az Interert, ennek az oka pedig az, hogy evrol evre elkepeszto vesztesegeket termelt a klub.
Az Oaktree ezert maximum 3 eves periodusba gondolkozik az Inter tulajdona kapcsan, ez nem azt jelenti, hogy csak 3 ev mulva adjak el a klubot, hanem azt, hogy ennyi idore terveznek maximum.
Az elso es egyben legfontosabb lepese az Oaktreenak, hogy a 2024/25 gazdasagi evben az Inter ne legyen tobbe veszteseges, es elerje a legalabb nullas mukodest, tehat a klub onnfentarto legyen.
Ezzel hatalmasat novelve az Inter iranti Nemzetkozi erdeklodesen.
2-3. evben, ha addig nem sikerul a klub eladasa, az Oaktree celja az, hogy az Inter nyereseges legyen, ezzel meg tobb penzt tudjanak keresni, es meg nagyobb legyen az erdeklodes a klubert a befektetok reszerol.
A leheto legtobb penzt akarjak kihozni az Inter eladasabol, akar ez 1 ev mulva, akar maximum 3 ev mulva lesz.
A klub penzugyi stabilizalasa, fejlesztese, es a vesztesegek megszuntetese a cel.

Szinten fontos resz, hogy az Oaktree az altaluk 2021-ben nyujtott 275m hitelbol fel nem hasznalt kb 100m eurot, a 2019-20 ota felhalmozott oriasi vesztesegek fedezesre befizeti, amit ugye legkesobb 2027-ig potolnia kell az erintett kluboknak.

Marotta:

Hogy sikerult az uj tulajdonossal Oaktreeval valo csucs?

Hatalmas megnyugvast adtak szamunkra.
Az Oaktree nyugalmat, stabilitast, kiszamithatosagot ad nekunk es a klubnak.
Egyutt folytatjak velunk a munkat, igy csak optimizmussal tudok beszelni a helyzetrol es az Oaktreerol.

Figyelembe vetted, hogy te legyel az Inter uj elnoke?

Nem, en sportszakmai vezeto vagyok.
Az elnoki poszt mase lesz.

Nagy a nyugalom Inzaghi hosszabbitasa kapcsan?

Ugyanaz vontakozik ra mint Martinezre.
O egy jo edzo, egy gyoztes edzo.
Nyilvanvalo a mi oldalunkrol az akarat az, hogy folytassuk az utat, es meghosszabbitsa a szerzodeset.
Nem csak bizakodunk, hanem hisszuk hogy bekeben dolgozhat innentol, es az Inzaghi korszak az Internel meg folytatni fog.
interfan

Sole24 szerint a KPMG elkeszitette az Inter ertekbecsleset, es megkuldte a jelenlegi tulajdonos Oaktreenak, es az ex tulajdonos Zhang csaladnak is.
Kicsit tobb mint 1 milliard, kb 1,05 milliard az Inter erteke.
Az Oaktree, es az ex tulajdonos Steven Zhang is elfogadta, es alairta a fuggetlen ertekbecslest es az 1,05 milliardos erteket.
(Hitelekkel egyutt, GS 415m, Oaktree 395m)

Kesobbi Oaktree Inter eladas eseten ez a mervado osszeg, ennek az osszegnek a figyelembe vetelevel kell kapnia Steven Zhangnak majd a kesobbi Inter eladasbol konkretan 240m eurot.
Ez az osszeg vajmi keves Steven Zhang szamara, mivel kb 420m euros Nemzetkozi behajtas es vegrehajtas van ellene ervenyben.
(Ezert akarta az Intert amikor meg tulajdonos volt kb 1,3 milliardert eladni)

Oaktree viszont ezert probalja majd az Inter erteket novelni, mivel nincs kotelezo eladasi ar, innentol annyiert adjak majd el az Intert amennyiert szeretnek.
Es a 395m euron tul, minden tovabbi euro az ovek ha 1,05 milliardon felul adjak majd el az Intert a kovetkezo evekben.
Igy az igy is oriasi anyagot hozo Inter uzlet, meg nagyobb anyagi haszonnal erhet veget az Oaktree szamara majd par ev mulva.
interfan

Oaktree a szponzoracios teren is dolgozott a multheten.

Mint ismert az Appianoi edzokozpont uj nevadoja a BPER lesz, evenkenti 3m eurot fizetnek majd.

Szinten ujrakezdodtek multheten a targyalasok a Betsson kapcsan.
Oaktree a hirek szerrint a megallapodast is elerte, Betsson lehet az uj foszponzor, evenkenti 25-30m szponzori dijjal.
Az hatalmas novekedes lenne, a tavozo Paramount utan akik 11m-t fizettek evente.

A szinten tavozo Ebay helyere is uj szponzort keres az Oaktree.
Az Ebay mindossze 5m eurot fizetett, ehelyett szeretne az Oaktree most egy legalabb 8-10m szponzort.
interfan

Sky "bomba" hire, Marotta lehet az Inter elnoke.

Ma alakul meg az Inter uj 10 fos igazgatosaga, es valasztjak meg az Inter uj elnoket.

Orakon belul kiderul ki lesz az uj elnok.
interfan

Hivatalos: Marotta az Inter uj elnoke

Az Inter uj igazgatosaga:

- Giuseppe Marotta (elnok)
- Alessandro Antonello
- Carlo Marchetti
- Amedeo Carassai
- Alejandro Cano
- Katherine Ralph
- Renato Meduri
- Carlo Ligori
- Delphine Nannan
- Fausto Zanetton

Ezzel mar hivatalos:
- 2 Oaktrees ember maradt akik 2021 ota is igazgatosagi tagok (Marchetti es Carassai).
- 2 uj Interes alkalmazott kapott elnoksegi poziciot, Marotta es Antonello, Marotta maga az elnok lett.
- 6 uj Oaktree delegalt erkezett (Cano, Ralph, Meduri, Ligori, Nannan, Zanetton)

Az uj igazgatosag az uj elnokkel a mai nappal megkezdte hivatalosan is a mukodeset.

Az Inter uj elnokenek Marotta nyilatkozata:
Koszonom az Oaktreenak a hatalmas bizalmat, amit kaptam toluk ezaltal en lehet az Inter elnoke.
A jovonk fejlodni fog, es az Inter erosebb lesz az Oaktreenak hala, koszonom hogy egyutt dolgozhatok az Oaktreeval.
Ez a kinevezes a rengeteg munkanak koszonheto, amit az elmult 3 evben vegeztem a hozzam kozel allo alkalmazotakkal.
Buszke vagyok arra, hogy a mai naptol en vagyok az Inter elnoke, a klub iranti elkotelezetsegem hatartalan.
Az Inter tulajdonosa Oaktree hivatalos kozlemenye:
Az Inter uj tulajdonosakent megertjuk a felelossegunket az Inter, es az egesz Nerazzuri csalad irant.
Az elnok aki Marotta, neki koszonhetoen stabilitas, folytonossag, es a legmagasabb szintu tapasztalat kerul az elnoki posztra.
Marotta elhozza a szenvedelyt es az elhivatotsagot, ami a nagyszeru palyafutasa soran szerzett.
Az Oaktree es az uj Inter igazgatosag keszen all arra, hogy tamogassa az elnokot Marottat, es az Intert, annak erdekeben, hogy a klub megfelelo helyzetben legyen a folyamatos sikerekhez a palyan es azon kivul is.
Az Inter sportszakmai resze ezzel uj vezerigazgatot (CEO) valaszt majd az elnoki posztra elorelepo Marotta helyere.
Az uj vezerigazgato (CEO) az eddigi sportigazgato Ausilio lehet, a meguresedo sportigazgato posztra pedig az eddig sportigazgato seged Baccin lephet elore.
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

Nem semmi, bár ha valaki megérdemli, az ő. Sok sikert az új poziban Beppe! :)

Zanetti amúgy marad alelnök?
interfan

PetR írta: 2024.06.04. 09:38 Nem semmi, bár ha valaki megérdemli, az ő. Sok sikert az új poziban Beppe! :)

Ez jo kerdes, lehet az uj alelnok Antonello lesz, mivel Zanetti kikerult az igazgatosagbol.

Egyeb posztokat, pl sportszakmai vezeto posztok, uj CEO, uj sportigazgato (ha lesz), uj alelnok (ha lesz) a kovetkezo napokban nevezi ki az Inter uj elnoke Marotta, valamint az Inter uj igazgatosaga.
sly89

Hozzászólás Szerző: sly89 »

Nem tudom, mennyire jó ötlet Marotta elnökké választása. Az átigazolásokkal biztosan sokkal kevesebbet foglalkozik majd, és az elmúlt évek pénztelenségében ez kritikus terület volt a csapat sikerességéért. Ausilio nem tudom mennyire jó ötlet a helyettesítésére, elég fura dolgokat csinált a múltban, és kérdés Marotta mennyire tudta felépíteni maga mellett.

Viszont a csapat jövőképét lehet jó irányba tudja terelni, ha a klubot a fiatalitás irányába mozgatja és Inzaghira is nyomást tud helyezni, hogy kezdjen el fiatalítani (és kevesebb haszontalan idős játékost veszünk, peremembereknek az ifik is jók lehetnek töredék fizetésért, ráadásul ők még be is épülhetnek vagy eladhatjuk őket).
interfan

sly89 írta: 2024.06.04. 09:41 Nem tudom, mennyire jó ötlet Marotta elnökké választása. Az átigazolásokkal biztosan sokkal kevesebbet foglalkozik majd, és az elmúlt évek pénztelenségében ez kritikus terület volt a csapat sikerességéért. Ausilio nem tudom mennyire jó ötlet a helyettesítésére, elég fura dolgokat csinált a múltban, és kérdés Marotta mennyire tudta felépíteni maga mellett.

Viszont a csapat jövőképét lehet jó irányba tudja terelni, ha a klubot a fiatalitás irányába mozgatja és Inzaghira is nyomást tud helyezni, hogy kezdjen el fiatalítani (és kevesebb haszontalan idős játékost veszünk, peremembereknek az ifik is jók lehetnek töredék fizetésért, ráadásul ők még be is épülhetnek vagy eladhatjuk őket).
En orulok Marottanak, egyik oka pont az amit irsz, a fiatalok, de errol majd kesobb.
Mai naptol az Inter elnoke egy szakmailag elismert, tisztelt, az Olasz futball legnagyobb zsenijenek tartott ember, akit innentol barki komolyan vesz.

Ausilio hiaba lesz uj CEO, a dontes csakis Marottae, igy aztan tenyleg beigazolodott az, hogy minden sportszakmai dontes teljhatalmu ura Marotta lesz.
Mennyivel jobb, hogy nem az a bohoc Zhang dont.
Szoval hiaba hozna pl Ausilio az erdekes neveit, o nem donthet, csakis Marotta.

Na es akkor a fiatalok es Marotta.
Antonello is elmondta korabban es Ausilio is, Marotta mindig fiatalokat igazolna, o a fiatalok leigazolasanak legfobb tamogatoja, dehat nem o dont, ezert sok fiatal Marotta nev nem jott.
Na most innentol ez megvaltozik, innentol csakis o dont.
Ezen kivul ne felejtsuk el, hogy az elmult evekben azert hany fiatal "Marotta nev" volt, akik aztan megsem jottek, mert a korabbbi elnok mashogy dontott az edzo keresere.
Na ez is megvaltozik innentol.

Vegezetul pedig a tegnap esti Marotta nyilatkozat:
"
A Juventusnal en voltam aki letrehozta az U23-as Juve B csapatot, akik a Serie C-ben jatszanak.
Minket kovetett az Atalanta.
Az Internel sajnos nem volt erre lehetosegem.
Strukturalis problemak vannak az Internel az utanpotlast nezve, nincs megfelelo edzokozpontunk sem, igy megfeleloen edzeni sem tudjuk az ifjusagi jatekosokat.
Remelem ezek a problemak most megoldodnak majd hamarosan.
"

Most elnokkent ezert megtehet mindent, hogy a hosszu-hosszu evek alatt sulyosan leepulo, 0 eurot kapo, sot csak kivettunk penzt az utanpotlasbol, es semmi fejlesztest nem kapo utanpotlas (Samaden szavai), most vegre megkapja azt, amit egy profi top klubnal kell.
Vegre van lehetoseg fejlesztesre, es Marotta erre garancia a sajat szavai alapjan is.
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

sly89 írta: 2024.06.04. 09:41 Nem tudom, mennyire jó ötlet Marotta elnökké választása. Az átigazolásokkal biztosan sokkal kevesebbet foglalkozik majd, és az elmúlt évek pénztelenségében ez kritikus terület volt a csapat sikerességéért. Ausilio nem tudom mennyire jó ötlet a helyettesítésére, elég fura dolgokat csinált a múltban, és kérdés Marotta mennyire tudta felépíteni maga mellett.

Szerintem erősen rajta fogja tartani a szemét az átigazolásokon is és reméljük, hogy Ausilio barátunk sokat tanult tőle az elmúlt években.
PellerG

alwin91 írta: 2024.06.04. 10:10

Szerintem erősen rajta fogja tartani a szemét az átigazolásokon is és reméljük, hogy Ausilio barátunk sokat tanult tőle az elmúlt években.
Én is csak ebben tudok bízni, hogy nem csak pénzt felvenni jár be az elmúlt 6 évben.
Mert Marotta után nyilván megint ő lesz az átigazolásokért felelős személy.
Reméljük, hogy kellően kikupálja magát addigra.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

interfan írta: 2024.06.04. 09:57

Na es akkor a fiatalok es Marotta.
Antonello is elmondta korabban es Ausilio is, Marotta mindig fiatalokat igazolna, o a fiatalok leigazolasanak legfobb tamogatoja, dehat nem o dont, ezert sok fiatal Marotta nev nem jott.
Na most innentol ez megvaltozik, innentol csakis o dont.
Ezen kivul ne felejtsuk el, hogy az elmult evekben azert hany fiatal "Marotta nev" volt, akik aztan megsem jottek, mert a korabbbi elnok mashogy dontott az edzo keresere.
Na ez is megvaltozik innentol.
Na meg Inzaghi. :) Azért oké, hogy most Marotta hagyja jóvá ezeket de ha Simone szól, hogy ide ne hozd mert úgyse fogom játszatni mert nekem ő nem kell akkor mind1. Szóval az egyenletből ne hagy ki az edzőt. ;) Ő meg előbb fog egy Acerbi korú játékost játszatni akár sérülten beinjekciózva is mint betegyen egy teheséges de csak 22 éves játékost.....

Marotta kinevezésének örülük. Persze remélem Ausilion rajta tartja a szemét. :)
interfan

Nekem nagyon szimpatikus amit es ahogy eddig az uj tulajdonos Oaktree csinal.

Nyilvan az elejen szogezzuk le, nekik a lenyeg az, hogy az amugy is extra sok penzt amit keresnek az Interen, az meg tobb legyen, meg es meg tobb penzzel, meg tobb haszonnal szaljanak majd ki az Interbol egyszer.
Ez a napnal is vilagosabb.
De...
Nagyon nem mindegy, hogyan es mikent csinalod ezt.
Es nezzuk mit csinalt az Oaktree amiota megjott (majus 22).

1.lepes:
Az Inter sikererert felelos teljes sportszakmai vezetes hosszabbitasa 2027-ig, kimondva bizunk bennuk, veluk folytatjuk, es minden sportszakmai dontes az o feladatuk, mi bizunk bennuk.
Marotta, Antonello, Ausilio, Baccin, Inzaghi.
Ez a teljes es totalis bizalom jele.

2.lepes:
A meghatorozo, ugymond "top" jatekosok hosszabbitasa.
Lehet kicsit emelkedik a fizeteskeret ezzel, de alapveto fontossagu Barella es Martinez maradasa, es hosszabbitasa 2029-ig.
Teszik mindezt ugy, hogy emelik a fizeteskeretet, es nem eladjak az Inter legnagyobb ertekeit, mint "aldozat".

3.lepes:
Kinevezik elnokke azt a Marottat, akit az Olasz futball "Helmut Kolhja" jelzovel szoktak illeteni.
Aki maga az Olasz futball, es nincs olyan Olasz, de Nemzetkozi szakember, aki nem a legmagasabb szintu elismeressel beszelne Marottarol.
Marotta felel ezzel egyszemelyben a mercatoert, a klubert, es a teljes vezetesert elnokkent.
Egy olyan posztot biznak a legmagasabb szinten hozzaerto emberre, ami letfontossag.

4.lepes:
Szponzoracio.
Elmult hosszu-hosszu evekben a vilag legnagyobb vicce volt az Inter szponzoracio teren, az egesz vilag rajtunk rohogott, es megalazobbnal megalazobb uzleteteket kotottunk.
Nyilvan sajat erdeke az Oaktreenak az Inter elkepeszto veszteseginek megszuntetese, es ebben a szponzoracio letfontossag, de latjuk egybol megallapodnak szponzoraciok kapcsan, es kevesebb mint 2 het alatt 30X millios szponzori szerzodesek kapujaba kerulnek, olyankhoz amikre az elmult 8-10 ev alatt sem sikerult.

Egyszoval, nyilvan minel tobb penzt akarnak az Interbol, meg tobbet akarnak keresni, es meg nagyobb haszont elerni.
De teszik ezt ugy, hogy rettentoen okosan, profikent, valamint az Inter legnagyobb ertekeiben bizva, epitve rajuk.
Nyilvan penzt nem tesznek bele pluszba, nem lesz itt Chelsea fele vilag szanalma -1000m mercato es penzszoras, de meg Milan fele -50/-100m mercatok sem.
De a hatter, es az eddigi lepesek eddig maximalisan profik, az Inter ertekeit, erdekeit maximalisan kiszolgalva.

Minden elismeres az Oaktree elott az elmult kevesebb mint 2 het munkajanak koszonhetoen.

Vegere pedig egy idezet, ami majus 23-an mar szerepelt itt.
Beppe Severgini ujsagiro, hires Inter szurkolo vezercikke a Corseraban:
Optimistak lehetunk a tulajdonosvaltasnak hala.
Gondoljuk bele mennyi tulajdon valtozott, Olasz, Indonez, Kina, most pedig Amerika.
Amerikabol pedig a tulajdon nem is olyan sokara atkerul majd Szaud Arabia, Qatar, Emirsegek kozul valahova, milyen csodalatos es gyonyoru is lesz az.
Ha az uj tulajdonos Oaktree pedig meg optimistabb hangulatot akar nekunk Nerazzuri szurkoloknak, van egy javaslat: Marotta legyen az uj elnok.
Hallgassatok ra, nezzetek fel ra, es tanuljatok tole.
Marotta az Olasz futball Helmut Kohlja.
Marotta egyesitette ujra a Nerazzuri Nemzetet.
O tudja elmagyarazni az Ameriaiknak, ahhoz, hogy a tolgy (Oaktree) jol novekedjen, ismerni kell a talajt.
Az Oaktree megfogadta a tanacsot, es ma junius 4-en mar Giuseppe Marotta az Inter elnoke.
interfan

Hivatalos:

Marotta az elnoki poszt mellett, megtartja a sportszakmai vezerigazgato posztot, igy tovabbra is o marad az Inter CEO.

Ausilio igy marad a sima sportigazgato, Baccin pedig marad a sportigazgato helyettes.

Ezzel hivatalossa valt, hogy nem lesz semmifele valtozas a sportszakmai vezetesben.
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

interfan írta: 2024.06.04. 11:56 Hivatalos:

Marotta az elnoki poszt mellett, megtartja a sportszakmai vezerigazgato posztot, igy tovabbra is o marad az Inter CEO.

Ausilio igy marad a sima sportigazgato, Baccin pedig marad a sportigazgato helyettes.

Ezzel hivatalossa valt, hogy nem lesz semmifele valtozas a sportszakmai vezetesben.
Szerintem ez kb annyit tesz, hogy Marotta ellátja azokat a feladatokat amiket eddig is, csak most már hivatalosan is megkapja a pozíciót. Zhang kínából olyan sokat ehhez az egészhez nem tett hozzá a utóbbi időben szerintem
interfan

Marotta:

Te vagy a 22. elnoke az Internek, milyen erzes?

Nagyszeru erzes, hogy az Inter elnoke lehetek, koszonom ujra a bizalmat a tulajdonos Oaktreenak.

Oaktree ad lehetoseget a befektesekre?

Az Oaktree elmondta a gazdasagi iranyelveket, nekunk ezt tiszteletben kell tartani, de teljesen szabadon dolgozhatunk a szakmai reszen.
Garantalni kell a klub fenntarthatosagat, de mindemelle sporteredmenyekben is sikeresek akarunk lenni.

Milyen elnok lesz Marotta?

Egy olyan aki szereti a munkajat.
Szuksegem van ehhez a teljes Inter gepezetre, az osszes szakmai vezetore is.
Nagy a hozzaertesunk es a motivacionk.

Milyen elnoknek lenni?

Eloszor Fachettire gondolok, o nagyon hasonlit ram minden teren.
Elmult mar az az idoszak amikor Morattik, Pellegrinik voltak, ma a futball mar mas.

Inzaghi, Barella, Martinez hosszabbitasa?

Igen, megallapodtunk a tulajdonosossal veluk folytatjuk a munkat.

Van lehetoseg arra, hogy az Oaktree penzt fektet az Interbe?

Nem errol van szo.
Ma az Internek garantalni kell a fenntarthatosagot.
Gazdasagilag onnfentarto klubot kell letrehozni, ennek elso resze a bevetelek novelese.

Mi az elso lepesed?

A koszonet.
Ma mar sokszor megkoszontem az Oaktreenak ezt a bizalmat.
Varatlanul ert, nem szamitottam ra, de eletem egyik legnagyobb napja ez.
Orokke kincskent fogom ezt orizni.
Most elkezdek dolgozni a stabommal, es maximalisan egyuttmukodunk a tulajdonos Oaktreeval.

Stadion?

Nagyon fontos kerdes.
Oriasi ertek es lehetoseg minden csapatnak egy sajat stadion.
Antonello foglalkozik a stadion temaval, lepesrol lepesre tajekoztatni fog mindenkit.

Uj szezon celjai?

Nem bujhatunk el a felelosseg alol, jovore is nyerni kell.
Minel tobbet szeretnek elerni, fejlodni az idei evhez kepest, es meg tobb trofeat gyujteni.
Ez nem nagykepuseg, ez batosag.
Mi vagyunk az Inter, senkitol nem szabad felnunk.

Azt mondtad 2027 utan mar csak a fiatalokkal foglalkozol, az elnoki poszt ezen valtoztat?

Ez nem valtoztatja meg az eletemet.
En vagyok matol az Inter elnoke, es vezerigazgatoja is egyben.
Ami megvan a szenvedely folytatom, a 2027 meg nagyon messze van.

Kreativ piacrol beszeltel, valtozik valami az Oaktreeval?

Nem.
Kreativ piac egy logikus piac, nagy kompetenciaval rendelkezunk.
A mercatos dontesekben innentol is segitsegemre lesz Ausilio es Baccin is, nyilvanvaloan tudva, hogy innentol a dontes az enyem elnokkent.
Kozosen fogunk dolgozni Inzaghival es a szakmai vezetessel, nem fogunk nagy penzkiadast csinalni, nullas mercato es mukodes lesz, eddig is ugyesek voltunk a penzugyi merleg, es a sporteredmenyek kozotti egyensulyozas kapcsan.

Antonello?

Marad, es folytatja a gazdasagi vezetest, pl a stadion tema is az o oldala. Koszonom az Oaktreenak, hogy Antonello igazgatosagi tag lett.
En es Ausilio pedig a mercatoert fogunk felelni.
Nagyon eros es biztos tulajdonosi kor all mogottunk, ez garantalja a folytonossagot es a fenntarthatosagot.
Nem mindig az nyer, aki a legtobbet kolti.

Antonello:
Koszonom az uj tulajdonos Oaktreenak a bizalmat, megtiszteltes, hogy igazgatosagi tag lehetek.
Gratulalok Marottanak az elnoki poszthoz, hatalmas hozzaertessel rendelkezo ember, akivel tobb mint 5 eve kivalo a kapcsolatunk.
A tulajdonos Oaktre maximalisan bizik Marottaban, o felel innentol mindenert, en tamogatom ezt, es jol dontott az Oaktree.
Fenntarthatosagot kell szem elott tartani, ezzel garantalva az Inter stabilitasat.
Felerositjuk kapcsolatainkat az Usa piacal is, ez fontos lesz a bevetelek noveleseben.
Fejlodnunk kell minden teren, az Internek sokkal nagyobb brandnek kell lennie, es most ezen fogunk dolgozni.
Le kell gyoznunk az Inter, es az Europai top csapatok kozotti szakadek kulonbseget.
Ennek fontos eleme a sajat stadion.
Mas helyzetkbe kerultunk, mostantol eltudunk kezdeni dolgozni, varjuk a WeBuild javaslatat is a San Sirora, de ott a Rozzanoi terulet is, amire evvegeig van vasarlasi opcionk.

Alejandro Cano uj igazgatosagi tag:
Nehany napja, mi az Oaktree vagyunk ennek a tekintelyes klubnak a tulajdonosai.
Tisztaban vagyunk vele, ez mekkora felelosseg az Inter fele.
Celunk az Inter stabil mukodesenek garantalasa, valamint hogy fenntarthato novekedest biztositsunk.
A siker es a jolet biztositasa a celunk.
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

interfan írta: 2024.06.04. 09:41
PetR írta: 2024.06.04. 09:38 Nem semmi, bár ha valaki megérdemli, az ő. Sok sikert az új poziban Beppe! :)

Ez jo kerdes, lehet az uj alelnok Antonello lesz, mivel Zanetti kikerult az igazgatosagbol.

Egyeb posztokat, pl sportszakmai vezeto posztok, uj CEO, uj sportigazgato (ha lesz), uj alelnok (ha lesz) a kovetkezo napokban nevezi ki az Inter uj elnoke Marotta, valamint az Inter uj igazgatosaga.
Update ehhez: az inter.it-en lefrissült az "Org. Chart" menü, Marottával és az új tanácstagokkal, Zanettit továbbra is Vice President-nek tünteti fel az oldal.
P-Inter

Az komoly, emlékszem, mikor idejött Beppe, voltak olyan hangok, hogy a juve belső embere. :D most meg elnökösködik, magasra vitte az Isten dógát :)
Látszik, hogy a pénzemberek nem vacakolnak, teszik, amit kell. Ez a dolguk.
Mondjuk én hatalmas változást nem várok ettől a lépéstől. A pénzügyi részt igyekeznek rendbetenni ők maguk (ehhez értenek), megmondják, hogy mennyi pénz van és a többit csinálják a máshoz értő szakik. Emiatt nem hinném, hogy Inzaghi változtatna bármin is 180 fokot, legfeljebb Beppe elkezdhet valami olyasminek megágyazni, hogy a fiatal vonal erősítve legyen, utánlótlás, stb, és lássuk be, ha odajutna a klub, nem inzaghival lenne a folytatás.
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

Marotta kinevezése egy nagyon jó hír. Én a legnagyobb változást a szponzori bevételek kapcsán várom. Végre lehet tárgyalni a főnökkel. A korábbi főnökkel nem lehetett, mert csipogó volt a lábán. Azért ez nem elhanyagolható különbség...
interfan

cuchu11 írta: 2024.06.04. 21:05 Marotta kinevezése egy nagyon jó hír. Én a legnagyobb változást a szponzori bevételek kapcsán várom. Végre lehet tárgyalni a főnökkel. A korábbi főnökkel nem lehetett, mert csipogó volt a lábán. Azért ez nem elhanyagolható különbség...
Nem veletlenul beszelt arrol Antonello nagyon sokszor, hogy mennyire fontos az Obol Menti piac, es az Amerikai piac.
Es hat nem veletlenul jartak vezetoink Qatarba es a Szaudiakhoz folyamatosan.

Elkepeszto a lemaradasunk szponzoracio teren, meg egy Milanhoz kepest is, Juverol ne is beszeljunk.
A "top" csapatokat meg hagyjuk is, mert azokat a kulonbsegeket latva az ember lefordul a szekrol...

Most ezen lehet dolgozni, vegre van egy tulajdonos akit komolyan vesznek komoly szinten is.
Teljesen mashogy ul le egy vilagceg, pl a Qatar Airways is innentol az Interrel, hogy van egy tulajdonosunk az Oaktree.
Mar volt is hir a napokban, hogy a Qatar Airways kepviseloivel targyaltunk Milanoba, valamint a Qatari Allam kepviseloivel, a megallapodasokat, es az egyuttmukodes kibovitese miatt.
Valamint a Betsson mint uj foszponzor kapcsan is multheten ujrakezdodtek a korabban megszakadt targyalasok.
Nem beszelve az Appianoi edzokozpont nevadasi jogara, amire 4 eve 0 eurot kapunk, most meg mar meg is van egy fizeto szponzor, a BPER, akik evente 3m eurot fizetnek.
Kevesebb mint 2 het alatt azert szepen dolgozott az Oaktree, tobbet elertek 2 het alatt az Internel e teren, mint elotte 8 evig osszesen.

Szerintem ez nagyon gyorsan, es nagyon hamar megfog latszani a szponzori bevetelek drasztikus novekedesen.
Itt volt mar az ideje nagyon is.

Marotta az ifijusagi szektort is megkapta, tegnap elso dolga volt Chivu menesztese, ami mar korabban is biztos volt.
Az uj edzo a Primaveraban Andrea Zanchetta lesz.
Válasz küldése