Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

psn

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: psn »

Inter101 írta:Lehet hogy nem akarunk nyerni? Várunk, várunk hátha egyszer meg tudunk indulni.

szerintem még lövünk 2-t, már azért puhítjuk rendesen a védelmüket :)
psn

uuu még 1 méter és tizi.. :S
psn

milito bazdmeg üresen ott volt cassano de neki inkább szögletzászlót kell rugnia.. áhh
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

milito komolyan mondom nagyon gáz már amit az elmúlt meccseken csinál
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Azt hittem hirtelen hogy Gargano golt fog löni.
jakupecs

Hozzászólás Szerző: jakupecs »

na végre kicsit felélénkültünk :) de nem Palacio miatt, inkább Nagatomo a szélen nagyon jó!
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

Az a rohadt kapufa... Már másodszor... :evil:
jakupecs

R9. írta:milito komolyan mondom nagyon gáz már amit az elmúlt meccseken csinál

szerintem is!! miért nem passzolt!!!!!!!!!!!!!!

nem hiszem el !!!!!!!! áááá
psn

R9. írta:milito komolyan mondom nagyon gáz már amit az elmúlt meccseken csinál

jöhetne helyette cou, ő legalább gyors.. tényleg gáz, olyan helyzeteket hagy ki.. közben megint kapufa, ez hihetetlen, nincs szerencsénk :(
sly89

Hozzászólás Szerző: sly89 »

Adtunk egy félidő előnyt a Lazionak :(
játszhattunk volna az elejétől is így
psn

milito tényleg semmit nem csinál, még futni sem futott eddig a labdával csak egyből eladta :S jöhetne még időben cou a helyére, hogy legyen pár perce felpörögni.
Víctor04

Hozzászólás Szerző: Víctor04 »

Mit akar Strama Jonathannal?????
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Víctor04 2012.12.15. 22:28-kor.
Inter101

Megy a szerencsejáték. Vajon ki lövi be azt a bizonyos golt?
sly89

Ugye rosszul látom hogy Jonathannak magyarázott Baresi?
R9.

JONATHAN FOG JÖNNI?????????????????
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

Inter101 írta:Megy a szerencsejáték. Vajon ki lövi be azt a bizonyos golt?

Klose.
psn

fasza. 1-0 :S:S remélem rosszul láttam, hogy jonathant küldték melegiteni :S
jakupecs

gyönyörű
realevil

Hozzászólás Szerző: realevil »

Teljesen megerdemelten vezet a Lazio. Borzaszto fosul jatszunk.
Inter101

Inter101 írta:Megy a szerencsejáték. Vajon ki lövi be azt a bizonyos golt?

Azért nem hittem hogy ennyire beletalálok. Kár hogy nem mi!
psn

4 percel a vége elött kell behozni cout is, amikor milito az egész meccsen lofaszt nem csinált..
jakupecs

realevil írta:Teljesen megerdemelten vezet a Lazio. Borzaszto fosul jatszunk.

egyet értek. az első félidőt nekik ajándékoztuk a másodikban meg nem rúgtuk be a helyzeteket. nálunk a legjobb szerintem a japó volt
jakupecs

psn írta:4 percel a vége elött kell behozni cout is, amikor milito az egész meccsen lofaszt nem csinált..

ezzel is egyet értek!! :)
R9.

fuu de ideges vagyok szetverem mindjart a monitort h ilyen buzin kikapunk
e.szabi

Hozzászólás Szerző: e.szabi »

És még ezzel is a 3.ban maradunk... vicc. bajnoki cím? ugyan már... :evil:
realevil

Milito is mit magyaraz a bironak??? Focizni kellett volna inkabb!
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Megérdemeltük, csak gratulálni tudok. Komolyan megint mit akartunk ma????
Első félidő egy teljes hígfos volt, 0 kapura lövés, 0játék, semmi...
Majd kicsit támadunk, és befejeztük. Foghatjuk a szerencsére, hogy a 2kapufa stb. De ez a játék megint egy szar volt, nincs mit szépíteni. Hihetetlen mekkora formaingadozás van 2 meccs között.
Mi akarunk bajnokok lenni???? Stramat már Mourinhoz hasonlítjuk??? Most ez komoly????
Működik a 3védős rendszer, erre kitudja miért átállunk 4védőre. Senki nem tudja erre a választ hogy miért. Így az egész védelem nem volt stabil. Guarin miért volt irányító??? Nagatomo hányszor de hányszor mutatta már meg, hogy ő nem balhátvéd. Sokkal jobb volt a második félidőben balszélsőként, de bekel tenni jobbhátvédnek. Guarintől is csodát várunk, de minek. Milito játékára pedig már nincsenek szavak. Egyszerűen használhatatlan, minden szempontból. Égető szükség van télen egy igazi támadóra. Napoli simán előzhet, Juve szépen elugrik előlünk. Nagyon a nyakunkra jött a Lazio, valamint a Roma, és a Fio is 2pontra lehet.
Szóval óriási hiba volt ma ez. Bajnoki címet szépen elkel felejteni mindenkinek, és eszméletlen nehéz dolgunk lesz még a BL helyért is.
Legfőképp szerintem ez a veresség Strama sara. Nem értette senki a 4védőre való átállást. Guarin irányítónak alkalmatlan. Coutinhoval is mit akarunk, te jó isten. Még egy kérdés, 0-0 tényleg Jonathan jött volna be??? Komolyan ezt nem hiszem el...
Strama veressége ez nagyon csúnyán. Elrontotta a kezdőt, elrontotta a taktikát, elrontotta a cseréket. Amit pedig az első félidőbe mutattunk az egy okádék volt.
sly89

Megérdemeltük!
nagyon gyengék voltunk, nálam Handa, Rano, Naga, Zanetti, Guarin volt aki csinált valamit a többiek nulla.
Nem a 89. percben kéne sietni, hanem az első perctől focizni kellett volna.

Volt valami dulakodás? pont akkor kapcsoltam ki a streamet, mikor Guarint láttam, mintha valakinek neki ment volna.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Az első félidei "játékunk" miatt megérdemeltük a vereséget. Nagy probléma mondjuk az is, hogy a 3. olyan meccsünket bukjuk el idegenben, ahol egyébként az X nem lenne rossz eredmény, de végül még az is elmegy...

FORZA INTER!!!
Víctor04

Hozzászólás Szerző: Víctor04 »

Szarok voltunk az tény, de azért szerencséje is volt a buzi Lazionak azzal a két kapufával ! :evil:
Strama eléggé eltaktikázta ezt a meccset, nem értem miért kell állandóan változtatni, még nyertes meccs után is.
BlueSky

Hozzászólás Szerző: BlueSky »

Köcsög Lazio. ;)
Nem értem mit magyaráznak a játékosok,végig kéne harcolni nem az utolsó 3 percben.
Cou gyerekből igy nem lesz semmi sajnos.
Dan-i-nter

Hozzászólás Szerző: Dan-i-nter »

mi a f*szért alszunk át 1 félidőt??? Miért nem lehet úgy támadni, ahogy a 2.-ban tettük 20 perccel a vége előtt? Milito ma kritikán aluli volt, ha akkor lepasszolja Cassano-nak. Gyalázat volt ez a meccs. És az a legbosszantóbb, hogy a Lazio sem nyújtott semmit sem hazai pályán, csak hát ilyenkor törvényszerű, hogy mi sz*punk.
20recoba

Hozzászólás Szerző: 20recoba »

igazolni kell egy csatárt mindenképp, de a középpályára is ráférne egy kreatív játékos. Huntelaar+??
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

2. félidőben legalább focizott a csapat. Ez az első vereség, amikor nem katasztrófális teljesítménnyel kapunk ki. Viszont szerintem Strama nagyon eltaktikázta magát. Ez a sohasem látott 4-4-2 szerintem az Inter játékosokat is meglepte. Összességében igaz, hogy sikerült levédekezni a Laziot, na de amikor Klose van elől nem lehet arra játszani, hogy nem fog egy gólt sem rúgni. Második félidőben egy kicsi szerencse kellett volna és mi rúgjuk a gólt. A másik amit nem értek Stramában, hogy miért tartogatja ennyire soká cseréket? Ki sem használta a három cserét, szerintem ez nagy luxus. Cout meg 5 percre felesleges beállítani. Militot már a 60. perc körül le kellett volna hozni. Kell a helyére valaki télen nincs mese, Huntelaart kérném ha lehetne. A japót többször kellene használni támadáskor balszárnyként, kb. minden meccsen kap az ellenfél róla egy sárgát, mert nem tudnak mit kezdeni a gyorsaságával. Egyébként nálam Guarín volt a legjobb, nagyon harcolt, és okosan is játszott szerintem.
zsizsi14

Hozzászólás Szerző: zsizsi14 »

De "jó" olvasni ilyenkor, hogy mekkora szarok vagyunk... meg h strama is mekkora kaki... Bezzeg múlt héten meg minden rendben volt és félisten volt az egész csapat...
Inter101

sly89 írta:Nem a 89. percben kéne sietni, hanem az első perctől focizni kellett volna.

Mindig ezt csináljuk, hátrányban elkezdünk nyomni, meg letámadunk mintha a döntetlen olyan baromi jo lett volna(a kis csapatok elleni meccsekre gondolok) addig.
Kár a maiért.
Én Stramát egyáltalán nem értem, a szezon elején is minden meccsen más és más taktika, felállás(persze hogy sok a rossz passz).
Néha nem látni a logikát a döntéseiben(biztos van pedig). Mondjuk az 1 félidöbeli középpálya az érthetetlen volt, nem volt passzolni tudo játékos ott, Guarin nem kapott labdát.
Huh. Nagyon meleg lesz a BL hely, pedig ennek a keretnek ott kéne lennie tudás alapján!!! Valljuk be a Lazio, Fiorentina, Roma, sőt még a Napolinál is erösebb az Inter kerete(ok 1 kis hiba a csatárposzt, ott nagyon rövidek és sulytalanok vagyunk).
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

zsizsi14 írta:De "jó" olvasni ilyenkor, hogy mekkora szarok vagyunk... meg h strama is mekkora kaki... Bezzeg múlt héten meg minden rendben volt és félisten volt az egész csapat...

Baggio85 írta:Küzdeni tudásból 5-ös, de én messze nem vagyok olyan derűlátó mint itt sokan... A játékunk szerintem ma sem volt egyáltalán meggyőző. Sajnos azt kell mondanom, hogy a Napoli játszotta azt, amit nekünk kellett volna. Sokat futott, meg küzdött Pereira meg Gargano is, csak az a baj, hogy ez már nálunk pozitívum. Képtelenek voltunk megtartani a 2. félidőben a labdát.
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

Én sem nagyon értem ezt a nagy idegeskedést. Az első félidő tényleg nagyon gyenge volt, a másodikban már láttunk valamit. Milito tényleg nagyon gyenge, de ezzel sokat nem tudunk csinálni még egy ideig. Összességében szerintem nem volt veszélyesebb a Lazio. El kell kezdeni gyűjteni a pontokat mostmár a kicsik ellen is.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Megint egy kijózanító veresség.
Milito már közel sem a régi.Sajnos a helyére kéne valaki.Meg sem közelíti a tavaly formáját ,de valamiért "atombiztos" helye van a kezdőben.
Persze nem szabad "Il Principe" nyakába varrni a dolgot.
Mi igazán akkor tudjuk a saját játékunkat játszani ha kontrázhatunk és ehhez nem árt ha mi szerezzük az első gólt.
Ilyenkor látszik,hogy nagyon kevés olyan játékosunk van aki váratlant tudna húzni.
Guarin próbálkozik,de sokszor ahelyett,hogy egyből indítana cselezget.
Cassano amilyen tempóban játszik szerintem csereként hasznosabb.
Egyedül Nagatomo tudta lefutni az emberét,jelesül Konkot.Ő az egyetlen szélen igazán használható játékosunk.

A Bl-ért nagyon keményen meg kell harcolni,de talán csak akkor reménykedhetünk,ha érkezik egykét ember a hiányposzotkra
Viszont,hogy ezek a remények mennyire reálisak azt nem tudom.
Huntalaar akit komolyan szóba hoztak velünk elég gyenge formában van.
Paulinho meg csak a Brazil bajnokságban villogott,ami elég nagy rizikó.
realevil

Nem omlott ossze a vilag. Meg a fele szezon hatra van. Az elmezonyt elnezve az az erzesem, hogy lesz meg meglepetes boven.
interfan

Igazából úgy ahogy van elszartuk ezt a meccset. Első félidő mégis mivolt? Hogy engedheti meg magának egy Inter, egy ilyen félidőt.
Strama folyamatos változtatása, és taktikázása nem tesz jót. Hiába így nem ismernek ki az ellenfelek, az a baj hogy mi magunkat se ismerjük ki. Tényleg jól, és megbízhatóan működött a 3-5-2, és a 3-4-3. Erre a semmiből, mindenféle ok nélkül, 4-3-1-2. Ráadásul úgy hogy nincs irányítónk. Rano-Samuel-Juan védelem tökéletesen működik, de változtatunk rajta. Sajnos óriási, és végzetes hiba volt ez is.
Nagatomo a második félidőbe, balszélsőként a meccs embere volt. Guarin sokkal aktívabb, és veszélyesebb volt középpályásként. Láthatta ezt Strama már jó pár meccs alatt. Miért pont most kell kísérletezni. Coutinhotol pedig hiába várunk bármit is, 5-10perc alatt, semmire nem elég. Rengeteg kéne még fejlődnie, egy olasz középcsapatba kéne már télen kölcsönadni. Így semmi nem lesz belőle, ha 5perceket játszik, ez neki is csak rossz.
Az a szomorú, hogy Milito ilyen botrányosan szar formába is, végig játszhat egy meccset. Nem csak az hogy helyzete nincs, és ami van elszarja. Összjátékban is teljesen használhatatlan.
Végre Stramanak meg kéne találni az alap taktikát, ami az eddigiek alapján a 3-5-2 lehet, vagy a 3-4-3. Nem pedig meccsről-meccsre új taktikát hozni. Ezzel nem megyünk semmire. Nincs csapat a világon aki ennyi taktikát játszott már mint mi. Juve 1éve 3-5-2 játszik, és látjuk tudja mindenki mit játszanak, mégis nyerik a meccseket. Oké hogy Strama fiatal, és próbálkozik. De ezt egy Inter kispadján nem teheti meg, hogy folyamatosan csak próbálgat új taktikákat. Megkel találni az alapot, és azt játszatni. Valamint azon feleslegesen nem változtatni.
Hatalmas, és égető szükség van egy igazi befejező csatárra. Ez lehet Huntelaar, valamint középpályára is nagyon kéne Paulinho.
Inter101

interfan írta:Igazából úgy ahogy van elszartuk ezt a meccset. Első félidő mégis mivolt? Hogy engedheti meg magának egy Inter, egy ilyen félidőt.
Strama folyamatos változtatása, és taktikázása nem tesz jót. Hiába így nem ismernek ki az ellenfelek, az a baj hogy mi magunkat se ismerjük ki. Tényleg jól, és megbízhatóan működött a 3-5-2, és a 3-4-3. Erre a semmiből, mindenféle ok nélkül, 4-3-1-2. Ráadásul úgy hogy nincs irányítónk. Rano-Samuel-Juan védelem tökéletesen működik, de változtatunk rajta. Sajnos óriási, és végzetes hiba volt ez is.
Nagatomo a második félidőbe, balszélsőként a meccs embere volt. Guarin sokkal aktívabb, és veszélyesebb volt középpályásként. Láthatta ezt Strama már jó pár meccs alatt. Miért pont most kell kísérletezni. Coutinhotol pedig hiába várunk bármit is, 5-10perc alatt, semmire nem elég. Rengeteg kéne még fejlődnie, egy olasz középcsapatba kéne már télen kölcsönadni. Így semmi nem lesz belőle, ha 5perceket játszik, ez neki is csak rossz.
Az a szomorú, hogy Milito ilyen botrányosan szar formába is, végig játszhat egy meccset. Nem csak az hogy helyzete nincs, és ami van elszarja. Összjátékban is teljesen használhatatlan.
Végre Stramanak meg kéne találni az alap taktikát, ami az eddigiek alapján a 3-5-2 lehet, vagy a 3-4-3. Nem pedig meccsről-meccsre új taktikát hozni. Ezzel nem megyünk semmire. Nincs csapat a világon aki ennyi taktikát játszott már mint mi. Juve 1éve 3-5-2 játszik, és látjuk tudja mindenki mit játszanak, mégis nyerik a meccseket. Oké hogy Strama fiatal, és próbálkozik. De ezt egy Inter kispadján nem teheti meg, hogy folyamatosan csak próbálgat új taktikákat. Megkel találni az alapot, és azt játszatni. Valamint azon feleslegesen nem változtatni.
Hatalmas, és égető szükség van egy igazi befejező csatárra. Ez lehet Huntelaar, valamint középpályára is nagyon kéne Paulinho.

Egyetértek!
Lehet hogy a rengeteg eladott labda is annak tudhato be hogy állandoan változik a felállás.
Még annyit hogy sürgösen meg kell találni a megfelelö felállást a kicsik ellen akik beállnak védekezni, mert nem engedhetjük meg magunknak azt a luxust hogy Sienák és társaik ellen pontokat veszitsünk.
interfan

Persze nem dől össze a világ ezért. De egy normális taktikával, simán nyerhettünk volna. Egyszerűn nem tudok kiigazodni Straman. Ahogy leírtam működik a 3védős rendszer, erre még ezen is változtat, semmi értelme. 4-3-1-2 úgy hogy nincs irányítónk, majd egy 4-4-2. Lényegébe egyik taktikát se játszottuk még, de ma próbálkozni kell Stramnak, na ez az amit nem értek. Megnézzük nem nagyon van egymást követő 2meccs, ahogy ugyanazzal a taktikával állunk fel.
Csak egy kis áttekintés:
Lazio-Inter: 4-3-1-2
Inter-Napoli: 3-5-2
Inter-Palermo: 3-4-1-2
Parma-Inter: 3-5-2
Inter-Cagliari: 3-4-3
Atalanta-Inter: 4-3-3
Juve-Inter: 3-4-3

És ez a sor folytatódik, ez csak az elmúlt 7bajnoki. Kell egy állandó taktika. Nem pedig ez a folyamatos változás. Ez senkinek nem tesz jót, egyik játékosnak sem. Persze az se jó ha valaki rögeszmésen ragaszkodik 1 taktikához. Mint pl Ranieri 4-4-2, Gasp 3-4-3.
De akkor is kell egy állandóság a csapatba. Csak nézzünk meg pár csapatot.
Barca: 4-3-3. Real: 4-2-3-1. Mu: 4-2-3-1. Olaszban is Juve 3-5-2, Napoli 3-4-1-2, Roma 4-3-3, Lazio 4-1-4-1.
Internek mégis mi?? Kb idén 10féle taktikával játszottunk. Ami a legrosszabb a meccsről-meccsre való változás.
psn

Megértem, hogy mindenki el van keseredve, de azért ez is vicces, hogy nyerünk 1 meccset, akkor irány a dobogó meg mi vagyunk a legjobbak, amikor kikapunk, akkor meg jön, hogy mit akarunk mi, a bl hely sem lesz meg, szar mindenki.. :) Lassan itt a szezon fele, tavaly ilyenkor hány pontunk volt? Megmondta Moratti is, hogy nem cél a dobogó, új project van, ahhoz képest elég szépen muzsikál. Jövő ilyenkor már lehet hurrogni.. A másik meg, jah elég szar 1. félidőt játszottunk, de gondolom a -5 fokban azért kell pár perc mire úgy beérnek igazából. Milito sajnos kuka, amiket lőtt idén azt büntetőből.. Amiket kihagyott, azok meg pontot értek (nem nekünk). Elsőre jól hangzott Huntelaar neve, de nem hiszem, hogy ő fogja megoldani a problémánkat. Finoman szólva is szar formában van, idei teljesítményüket nézve még Szalait is előbb idehoznám a Mainzból (talán nem is lenne olyan rossz ötlet, persze totál esélytelen) ! Lényeg a lényeg, nincs veszve semmi, ha ezt a szar formánkat hozzuk jövőre is, meg küszöböljük a kiscsapatok elleni trollkodásokat, akkor bőven beérünk a bl-re.
e.szabi

Hozzászólás Szerző: e.szabi »

Moratti azt mondta, hogy nem cél a dobogó??? :o Ilyet mondott az öreg? A bajnoki cím tényleg nem cél, mert azt bizony a Juve be fogja húzni. Se a Napoli, se az Inter nem tud beleszólni. Egyébként jó, alakuljunk, de, hogy miért kell folyamatosan variálni a taktikával azt nem értem. Egy meccsen egész jól működik valami, aztán a következő rangadón megbontsuk azt. A Zanetti, Gargano, Cambiasso középpályától defenzívebbet el nem lehet képzelni. Guarínt meg betesszük szinte Sneijder helyére, hogy na irányítsál, vagy mi? Militot sajnos el kell felejteni. Tiszteljük, becsüljük, de ha nem megy, akkor nem megy. Olyan csatár kell aki lövi a gólokat, helyzeteket is teremt, ő már nem ilyen. Van 1-1 jó meccse, de utána meg 5 rossz, ez nem elég. Ma Cassano sem volt valami jó, bár ha az ő kapufája is gól, akkor lehet más véleményünk lenne róla. Szerencsénk sem volt, de az első félidő az valami gyötrelem volt. Úgy nem lehet játszani... Miért nem tudunk egész meccsen, vagy legalábbis 2 gólos előnyig úgy játszani, mint a 2. félidő 2. felében?
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

Hülyeség Stramat okolni, nem játszhatunk mindig jól. A Mourinho féle Interrel összehasonlítva a különbség annyi, hogy az ilyen meccsekre volt egy világklasszis Milito, egy világklasszis Eto, egy Balotelli és egy Sneijder akik ha nem ment jól a játék 1-1 egyéni villanással meg tudták menteni a csapatot.

Ebben a keretben már nincsenek ilyenek. Milito már nem az aki 29 évesen volt, Palacio 6 meccse haldoklik, Sneijder nem játszik. Klasszis támadót kell venni, az Internek nagyon régen nem volt ilyen gyenge csatársora mint most.
JZ4+MM23

Hozzászólás Szerző: JZ4+MM23 »

RenciDavid írta:Hülyeség Stramat okolni, nem játszhatunk mindig jól. A Mourinho féle Interrel összehasonlítva a különbség annyi, hogy az ilyen meccsekre volt egy világklasszis Milito, egy világklasszis Eto, egy Balotelli és egy Sneijder akik ha nem ment jól a játék 1-1 egyéni villanással meg tudták menteni a csapatot.

Ebben a keretben már nincsenek ilyenek. Milito már nem az aki 29 évesen volt, Palacio 6 meccse haldoklik, Sneijder nem játszik. Klasszis támadót kell venni, az Internek nagyon régen nem volt ilyen gyenge csatársora mint most.

Teljesen egyetértek!! Hülyeség h Strama baszta el pont h Ő nyerhette volna meg a meccset ha a két kapufa 5 cm beljebb megy. tény h az első félidőt átaludtuk de a Lazionak sem volt ziccere messziről lövöldöztek és igen le kellett volna cserélni Militot nah de kire?? Livaljara?? ez tényleg az a meccs volt amit 3éve megynyertünk volna Stramával is de a tegnapit Mourinhoval sem lett volna jobb egyszerűen ilyen a foci... ( jelenleg nem lehet elvárás a csapattal szemben a bajnoki cím a második helyhez is szerencse kell a 3. ami reális lehet)
A'doma Zajcev Jr.

Hozzászólás Szerző: A'doma Zajcev Jr. »

Hernanessel miért veszekedtek mielőtt lecserélték? Nem volt valami jó kedve.

Sajnos tényleg elég gyenge volt az első félidő, de a 2.-ban el kellett volna dönteni. Szegény Milito mindig rossz döntést hozott.
Szűk a keret, nincs mit tenni!
interfan

Nem tudom, nem Stramat okolni, ezért a folyamatos variálásért. Juve verés óta, 6meccs, 5 különböző taktika. Meccs közbeni változtatásokkal van ez több is. Rendben hogy fiatal és próbálkozik, de könyörgöm ne a szezon felénél, decemberbe tegye ezt. Juanak semmi baja nem volt, teljesen ok nélkül állt át a 4védőre. Ami az első félidőbe láthatta nem működik, de ugyanúgy marad a második félidőre is. Nagatomo feljebb küldése, és Guarin vissza hozatala jó döntés volt. De ez sokkal jobban működött volna 3védőval, és működik is láthattuk. Győzelmi sorozatunkat végig szinte 3védővel játszottuk. 3-4-3 (1-2), valamint 3-5-2 taktika volt szinte mindig. Láttuk jól működött. Ha sérülés vagy eltiltás miatt kell ezt megbontani megértem, de így hogy egyik sem volt, nem értem Stramat.
6 meccsből 3veresség, 2győzelem, 1x. Normális, biztató győzelmünk csak a napoli ellen volt. Palermot is hogy vertük meg, hatalmas mákkal. Parma elleni veresség kilátástalan, 0játékal volt. Ugyanez volt tegnap is 1félidőn keresztül. Volt az a 2kapufa, de azon kívül semmi.
Egy állandóság, állandó taktikával kéne ennek a csapatnak. Ami a 3-5-2, vagy a 3-4-3 lehetne. Láttuk, csak ment ezzel a két taktikával a szekér a győzelmi széria alatt. Feleslegesen nem kéne Stramanak próbálkozni. Ezért csak ő a hibás a folyamatos variálásért.
Az állandóság hiánya szerintem hatalmas szerepet játszik a folyamatos ingadozásba.
lucky0

Hozzászólás Szerző: lucky0 »

Tegnap sajnos nagyon gyengén játszottunk,nem először a bajnokságban!Nem tudom mi lehet az oka,de talán van valami abban amit interfan írt hogy Strama sokat változtatja a taktikát és azért vannak ezek a szélsőséges teljesítmények!Idő kell a csapatnak és nekünk szurkolóknak és a vezetőségnek is türelmesnek kell lenni, mert Strama egy tehetséges edző és még tanulja ezt a szakmát!Ő is látta hogy nem működött a taktikánk az első félidőben és váltott is a szünetben!Tehát nem vak és jól látja a dolgokat és hogy hol hibázott és bele mer nyúlni a meccsekbe!Jonathant gondolom eladhatóvá kell tenni, ezért szerették volna becserélni, csak erre tudok gondolni!Jaguár Mancs (Pereira) továbbra sem tudott meggyőzni arról miért fizettünk érte ennyi pénzt!A legnagyobb vicc hogy West meg olcsóban fogjuk eladni mint amennyiért ezt az indiánt vettük. Sajnos már Javier sem a régi, nagyon sokat kopott a sebessége de hát már 40 éves lesz, én majd örülök hogy ha ennyi idősen menni tudok majd. A lényeg hogy őt már többet kellene sztem pihentetni és nem a középpályán kellene játszatni, főleg nem belül!Milito bácsi meg nagyon formán kívül van, de azért annyit megjegyeznék hogy nagyon kevés labdát és támogatást kap a középpályáról, így pedig nehéz gólt rúgni!Télen mindenképp kellene egy olyan típusú középpályás játékos mint Guarin,aki hozzá tud tenni a támadójátékunhoz is, mert így nagyon egyedül van ott!
Válasz küldése