Nezd osszesegeben ertheto az allaspontod, es sok esetben abszolult jol es atlahatoan leirod a valos helyzetet ami jelenleg nem csak hosszutavon, hanem meg kozep/rovidtavon is problemat jelenthet.CsaSzi9294 írta: ↑2025.02.22. 06:28 Inzaghival az a gond(om) ha meg lesz a Scudetto ha nem, hogy a kedvencei lassan ki fognak öregedni (vagy már azon túl is vagyunk), és pótolnia kellene őket.
Viszont állítom Acerbi és Miki ugyan így kezdők lesznek, mint most.
Az nálam gáz egy kicsit, hogy csak rutinból akar dolgozni és kész játékosokat kér. Miért nem tud fiatalokkal dolgozni?
Persze Zielinski is közelít a 30hoz, de ő sem azért hurka, mert elfelejtett volna focizni, szimplán nincs rotálás a kpn, így szerencsétlen meccsben sincs, ahogy Frattesi se, aztán ha kapnak 10-15 percet a végén mindenki kritikus velük szemben. Nyilván full motivált mindegyik ha be kell állni abban a tudatban, hogy csak azért mennek be, mert az öreg örmény már oxigénsátorért könyörög 30 perce.
DeVrij, Bisseck is hozott egy egész jó szintet, erre Acerbi full ki is golyózta őket, amint visszatért.
Egy olyan edzővel, aki nem ennyire egysíkú és korlátolt, ne adj Isten cserélni is tud
ha jövőre is Inzaghi lesz az edzőnk, mert jönnek majd a fiatalok mint pl Sucic, aki rövid időn belül mehet is kölcsön az Empolihoz, mert 5 perceket sem fog kapni, legyen akármennyire is tehetséges, Inzaghinak majd egy 30+os játékos jelenti majd a világot abban az egysíkú rendszerben, amit ismer
fiatalítani kellene, de ezt Inzaghival nem lehet majd és az általa preferált kiöregedett vagy épp kiöregedő játékosokkal nem fogunk később eredményt elérni. Tervben van Sucic mellett Paz és Pio is. Csak azt nem tudom minek, mivel Inzaghi előbb örülne és használna egy 35 éves Badeljt, mint egy fiatalt. A gondom leginkább ez. Nézzük csak meg Calhat, Acerbit és Mikit. DeVrij és Bisseck is hozott egy jó átlagot, de ahogy Acerbi visszatért már is a helyükön van.
De ahogy sokszor irtam, Inzaghi egesz egyszeruen ilyen, o ez, o ebben sosem fog valtozni, o ki is mondta az elkepzeleset a futballrol rutin/fiatalok ugyben is.
Ot igy erdemes elfogadni a korlataival egyutt, o igy sikeres, vagy sikertelen.
En megertem egyebkent Inzaghi gondolatait is, ez is egy elkepzeles a futballrol, meg ha pl ellentetes is az altalad leirtakkal, lehet az egyik is sikeres, es a masik is, es lehet az egyik is sikertelen es a masik is.
Na es akkor a siker vagy sikertelenseg.
Ha pl Inzaghi behuzza az idei Scudettot, akkor o egy abszolult sikeres Interes edzo.
Most az, hogy ezeket a sikereket hogy eri el, az mar egy masik kerdes, ahogy irtam o igy lesz sikeres vagy sikertelen.
Nyilvan Marotta pont az ellenkezojerol beszel mint Inzaghi, ez is teny.
De ha Inzaghi bajnok lesz, 1mp-re nem lesz edzokerdes, lasd Ausilio is mirol beszel, hogy 10 evig meg barcsak Inzaghi legyen az Inter edzoje.
Es mivel ez esetben Inzaghi egy "sikeres" edzo, kb biztosak lehetunk benne, hogy sem mercato, sem mas temaban nem fogunk leterni a "sikeres" utrol.
Es ez az ut igy sikeres vagy sikertelen, ezzel az Inzaghi elkepzelessel es futballrol alkotott keppel egyutt.