Mégse Pala az
Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- Dan-i-nter
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Chivu a kapus XD
Mégse Pala az
Mégse Pala az
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Dan-i-nter 2012.12.18. 22:43-kor.
- 20recoba
uhh nagyon fájt a könyöke, szinte eltorzult a feje
na most ki fog beállni a kapuba?
na most ki fog beállni a kapuba?
- Marco
psn írta:Marco írta:Azt nem értem, h ilyen meccseken ha már vezetünk 2-0-ra, miért Zanettit kell becserélni, miért nem kap legalább ilyenkor esély Mbaye, Bessa vagyLivaja.
Capitano minden egyes meccsel amin pályára lép, nagyobb legenda lesz. Már csak a meccsek száma miatt is felküldik sztem, ami nem is baj, mert mire visszavonul lesz neki annyi, hogy soha nem dönti meg senki soha. Guarin hatalmas vétel volt.. Pereirat sajnálom kicsit, játszhatna többet a védelemben, mert ott tényleg nagyon jó. Jó lenne még egy Alvarez gól és remélem számítunk rá a bajnokságban is majd..
Nekem itt most nem Zanettivel van gondom, hanem azzal h most is Cassano helyett se egy fiatalt hozz be hanem Pereirat.
Na Palacio kapuba is bemutatkozik
- psn
palacio lesz a kapus ??:D:D:DD hát ez durva
palacio a kapusunk 
- realevil
Na hajra Pala 
- Festa
Palacio a kapuban! Ez durva.Szegény Castelazzi.
- alwin91
Baggio85 írta:Két dolog jut eszembe erről a meccsről:
1. Cassano nagyon nagy játékos. Kár érte, hogy olyan "bolond" amilyen, mert sokkal többre vihette volna.
2. Alvarezt a mai játéka alapján nem értem miért hanyagolja ennyire Strama, szerintem ha ő játékba lendülne sokat tudna hozzátenni a csapat játékához. Bár az is igaz, hogy ami pl. Cou előnye, hogy tudja mikor kell adni a labdát, Ricky sajnos sokszor öncélúan cselezget és a döntő pillanatokban így aztán nem mindig a jó megoldást választja.
Igaz ez, még akkor is ha mondjuk azért ez a Verona elég gyengécske csapat.
Cou nagyon pontatlanul passzol általában. Alvarez nagyon jó lenne ha belelendülne. Viszont két teljesen más típusú spíler.
Közben egy kis izgalom
- Dan-i-nter
Ricky!! Először azt hittem Capitano az 
- psn
Dan-i-nter írta:Ricky!! Először azt hittem Capitano az
Szépen felfutott
- realevil
Palacionak lehetetlen golt loni 
- Dan-i-nter
psn írta:Dan-i-nter írta:Ricky!! Először azt hittem Capitano az
Szépen felfutottBaszki mekkora poén ahogy Palacio igazítja az embereket a szögletnél
DD
Úgy megnéznék egy bravúrt tőle, de el se találják a kaput
- 20recoba
Pala
Zseni a csávó
- psn
Lehet bemutat olyan bravúrokat, hogy ezentúl ő lesz az első számu kapus, handa meg majd lövi a gólokat 
- 20recoba
Duncan rohadt jó. Remélem megkapja a bizalmat a jövőben.
- realevil
De milyen hangorkán van, mikor pala véd egyet, brutális!!

- psn
Mekkorát védett Pala, még Chivu is elkezdett szakadni a röhögéstől, láttátok ?
:D:D baszki de jó meccs lett 
- 20recoba
PALACIO!!!!!!!!!!!!!!
- Dan-i-nter
Ez mekkora volt. Hogy vigyorog 
- Festa
realevil írta:De milyen hangorkán van, mikor pala véd egyet, brutális!!![]()
Én csak a második félidőre értem haza,de Palaciot a kapuban látni-ezért megérte.
Amúgy szerintem Alvarez nem mozgott rosszul.
Ha megkapná a bizalmat lehet nagyobb hasznára lenne a csapatnak mint a kispadon.
- psn
Ez valamit baszottul awesome volt !
Hát milyet védett Palacio, kapusok is megirigyelhetnék azt
És hogy szakadtak a röhögéstől, meg meccs után Strama is
Ez felejthetetlen lesz ! Duncan gyereket Alvarezzel együtt játszatni kell, nagyon jók. Örülök Chivunak is, nem úgy tért vissza mint az az egyetemes balfasz, aki lesérült. Talán még jó is lesz, ha Samut pihentetni kell ! Palacionak pedig új mezt kell adni, 1-es számmal 
- Dan-i-nter
Nem volt nagy meccs, de, hogy ez volt idén a legszórakoztatóbb az biztos
Duncan, Alvarez 2-snek meg több játéklehetőséget, mert van bennük potenciál. Guarin, Cassano, Naga játéka is jó volt, felforgatott védelmünk is hozta a meccset, Pala meg... 10-est kap tőlem az biztos
Ami viszont feltűnt, hogy a Maicon 2.0 még egy ilyen kis csapat ellen is ritka ***. Alibi játék, és nem tud beadást blokkolni.
És kedvenc sípmesterünk is elfogadható volt ma, biztos szeretne újra Inter meccset vezetni a bajnokságban.
Összeségében nem bántam meg, hogy leültem megnézni ezt a meccset, remélem szokásunkhoz híven idén is jól fogunk menetelni a kupában (bár nem a scudetto, de attól még trófea + addig is többet meccselnek a fiataljaink.
Forza INTER Jó éjt!
És kedvenc sípmesterünk is elfogadható volt ma, biztos szeretne újra Inter meccset vezetni a bajnokságban.
Összeségében nem bántam meg, hogy leültem megnézni ezt a meccset, remélem szokásunkhoz híven idén is jól fogunk menetelni a kupában (bár nem a scudetto, de attól még trófea + addig is többet meccselnek a fiataljaink.
Forza INTER Jó éjt!
-
JZ4+MM23
remélem a meccs után letesz a vezetőség arról h 3. számú kapust igazoljunk itt van Belec ( második számú kapusnak meg jó lesz Palacio
)
hatalmas volt amit művelt
most már egyértelmű KEDVENC lett nálam megérte leigazolni
)
hatalmas volt amit művelt
- PetR
- Kapcsolat:
Utóbbi hetek legjobb meccse volt!
Újat már nem nagyon tudok mondani, de Duncan és Ricky többet KELL hogy játsszon. Megnézném a bajnokságban is, hogy ha Guarín, Ricky, Cassano, és Palacio egyszerre lenne a pályán mi sülne ki belőle. Militot lehetne kicsit pihentetni.
Pala amúgy jól védett, imádtam mikor labdába ért kapus létére és a szurkolók éltették.
Vicces volt. Guarín nagyon jól szállt be.
Forza Inter, jó éjszakát mindenkinek!
Pala amúgy jól védett, imádtam mikor labdába ért kapus létére és a szurkolók éltették.
Forza Inter, jó éjszakát mindenkinek!
- interfan
Emlékezetes meccs volt ez, főleg Palacio miatt. Azt hiszem sosem felejti el ezt ő sem. Nagyon nagy jelenet volt, amikor még ő is röhögött a védésén. Belec is hogy odarohant hozzá, hatalmas jelenetek voltak ezek.
Megmutatkozott a szó szerint osztálykülönbség a két csapat között. Cassano klasszisát újra bizonyította, szokásos gyilkos passzai jöttek. Guarin behozatala óriásit lendített a csapaton. Nagyon összekapta ő magát, ez az igazi Guarin.
Alvareznek is jó meccse volt ez. De viszont ma is látszott, hogy eszméletlenül egylábas ő. Bajnokságba is hasonlót várunk Alvareztől, és akkor rendbe lenne ő is. Duncan is mutatott biztató dolgokat, tehetséges a srác.
Védelmünk viszont szerintem történelmi mélyponton volt. Jonatha, Silvestre, Chivu komolyan nézni is rossz volt. Olyan simán forgatták meg őket, és fordultak le, ijesztő volt. Egy B ligás Verona simán átjátszotta őket, na mindegy. Remélem Jonathan és Silvestre utolsó Interes meccse volt. Mariganak is valószínű utolsó interes meccse volt.
Kár hogy nem láttuk játszani Bessat, Mbayet, de majd talán máskor. Egy kis önbizalom növelő győzelem volt ez. Castelazzit sajnálom, mielőbb gyógyulást Luca.
Szombaton jön a Genoa elleni bajnoki, amin kötelező nyerni. Egy teljesen más csapat lesz a pályán. Sajnos Guarin nélkül, mivel ő eltiltott. Kötelező győzelemnek kell lennie.
Megmutatkozott a szó szerint osztálykülönbség a két csapat között. Cassano klasszisát újra bizonyította, szokásos gyilkos passzai jöttek. Guarin behozatala óriásit lendített a csapaton. Nagyon összekapta ő magát, ez az igazi Guarin.
Alvareznek is jó meccse volt ez. De viszont ma is látszott, hogy eszméletlenül egylábas ő. Bajnokságba is hasonlót várunk Alvareztől, és akkor rendbe lenne ő is. Duncan is mutatott biztató dolgokat, tehetséges a srác.
Védelmünk viszont szerintem történelmi mélyponton volt. Jonatha, Silvestre, Chivu komolyan nézni is rossz volt. Olyan simán forgatták meg őket, és fordultak le, ijesztő volt. Egy B ligás Verona simán átjátszotta őket, na mindegy. Remélem Jonathan és Silvestre utolsó Interes meccse volt. Mariganak is valószínű utolsó interes meccse volt.
Kár hogy nem láttuk játszani Bessat, Mbayet, de majd talán máskor. Egy kis önbizalom növelő győzelem volt ez. Castelazzit sajnálom, mielőbb gyógyulást Luca.
Szombaton jön a Genoa elleni bajnoki, amin kötelező nyerni. Egy teljesen más csapat lesz a pályán. Sajnos Guarin nélkül, mivel ő eltiltott. Kötelező győzelemnek kell lennie.
- lucky0
Duncannek remélem nem a mai volt az utolsó meccse a szezonban!Nagyon ügyes a srác és van esze a focihoz!jó volt a mai meccs,remélem hétvégén kipofozzuk a Genoát!
Forza Inter!!Forza Pala!:D
Forza Inter!!Forza Pala!:D
- 20recoba
-
Injoc
Ricky fiú nagyon meg akarta mutatni hogy helye van a kezdőben és nem is vallott szégyent. Guarín vezére (lehet) a csapatnak (csak nehogy elvigye valamelyik "arab" klub). Ez a Duncan gyerek hatalmas pozitívum. Az elején még nagyon idegenül mozgott labdába se nagyon ért, de a 2. félidőre hatalmasat javul 19 éves de úgy pattantak le róla az ellenfél játékosai hogy öröm volt nézni. Lehet hogy egy újabb csiszolatlan drágakövet találtunk? Több lehetőséget kell neki adni csereként.
Amit sajnálok, hogy Strama nem cserélte be a másik 2 fiatalt..
(halkan jegyzem meg Rickynek nem azért van helye a csapatban mert ma jól játszott...)
Amit sajnálok, hogy Strama nem cserélte be a másik 2 fiatalt..
(halkan jegyzem meg Rickynek nem azért van helye a csapatban mert ma jól játszott...)
- alwin91
Én azért bízom benne, hogy nem Rano-Samu-Chivu triót kell majd látnom. Nagyon igazságtalan lenne.
- realevil
Nem jatszott olyan szarul Chivu, de ahoz szerintem keves ez a teljesitmeny, hogy Ranocchiat vagy Juant kiszoritsa. Remelem Strama is igy latja.
Duncan meg iszonyat amit muvelt a 2. felidoben, persze jo ertelemben! Harcos es motivalt, ilyen jatekosok kellenek. Alvarez egyik masik cselenel meg csak lestem 
- psn
- mike
psn írta:http://www.youtube.com/watch?v=60PCCEJSoXE
![]()
PALACIJÓÓÓÓ
Háhhh, ez hatalmas
- Dris
Duncanben tényleg van potenciál.télen kölcsön adnám hogy legyen legalább 15-20 meccse a nagyok között folyamatosan.nyáron pedig jöhet vissza a kezdő közelébe!
azért a Benassi, Duncan kettős nagyon biztató és reméljük lesz még pár ilyen fiatal aki nem szarja össze magát ha lehetőséget kap.
azért a Benassi, Duncan kettős nagyon biztató és reméljük lesz még pár ilyen fiatal aki nem szarja össze magát ha lehetőséget kap.
- Komax
Valóban egy élvezetes meccs volt a tegnapi, de tegyük hozzá, hogy ebben partner volt a Hellas is. Ricky jó volt, de ne felejtsük el, ez csak egy kupameccs volt. Jó lenne ezt a jó formát állandósítani hétről-hétre. Palacio volt egyértelműen a man of the match.
Csak egy sima átlagos hideg téli kupameccs volt, de mégis milyen emlékezetes marad.
Csak egy sima átlagos hideg téli kupameccs volt, de mégis milyen emlékezetes marad.
- interfan
Nem tudom ki mit látott, de Chivu borzasztó gyenge volt. A Gazzetta és a Corrierre is, a leggyengébb értékelést adta neki. Szóval kuka az egész pali, de sajnos már jó ideje az.
Olyan simán fordultak le róla, tényleg rossz volt nézni. Cacia vagy kivolt az, még 0-0 teljesen egyszerűen lefordult róla, kb 15métere volt szembe a kapuval. Az már csak az ő bénasága volt hogy kihagyta. Középen is simán fejeltek róla, szinte minden beadásnál. Hiába nyertünk, látni kell azt hogy mennyire ijesztő gyenge volt ez a védelem. Ez egy Verona volt, B liga. Chivu, Jonathan úgy forgatták ahogy akarták, és még idekel venni Silvestret is. Egyedül Juan volt aki tudott védekezni ebből a védelemből. De annak legalább nagy az esélye, hogy Silvestre utolsó Interes meccse volt ez.
Olyan simán fordultak le róla, tényleg rossz volt nézni. Cacia vagy kivolt az, még 0-0 teljesen egyszerűen lefordult róla, kb 15métere volt szembe a kapuval. Az már csak az ő bénasága volt hogy kihagyta. Középen is simán fejeltek róla, szinte minden beadásnál. Hiába nyertünk, látni kell azt hogy mennyire ijesztő gyenge volt ez a védelem. Ez egy Verona volt, B liga. Chivu, Jonathan úgy forgatták ahogy akarták, és még idekel venni Silvestret is. Egyedül Juan volt aki tudott védekezni ebből a védelemből. De annak legalább nagy az esélye, hogy Silvestre utolsó Interes meccse volt ez.
- Süti
Lehet azt mondani, hogy milyen gyengék voltak tegnap, én inkább azt emelném ki, hogy tétmeccsen régen vagy ritkán játszók is viszonylag jól megértették egymást a pályán.
Duncan nagy tehetség, ő nekem külön öröm volt.
Duncan nagy tehetség, ő nekem külön öröm volt.
- PetR
- Kapcsolat:
interfan írta:Nem tudom ki mit látott, de Chivu borzasztó gyenge volt. A Gazzetta és a Corrierre is, a leggyengébb értékelést adta neki. Szóval kuka az egész pali, de sajnos már jó ideje az.
Amúgy igen, a csodás duó: Silvestre simán kötényt kap, majd Chivuról simán lefordulnak ebből a passzból. Ezen már kínomban nevettem meccs közben is.
- vaskalap
Komax írta:Valóban egy élvezetes meccs volt a tegnapi, de tegyük hozzá, hogy ebben partner volt a Hellas is. Ricky jó volt, de ne felejtsük el, ez csak egy kupameccs volt. Jó lenne ezt a jó formát állandósítani hétről-hétre. Palacio volt egyértelműen a man of the match.![]()
Főleg nekem,hiszen most láttam hosszú idő után Inter meccset a TV-ben.
- psn
huhh, még jó hogy időben felébredtem, most látom, hogy 12:30kor kezdünk.. tud valaki adni sportklubbos linket esetleg? köszi előre is
- psn
- psn
Várható kezdőnk:
Handa, Ranocchia-Samuel-Jesus, Zanetti-Gargano-Cambiasso, Alvarez, Cassano-Palacio-Milito
elég érdekes de jó kezdőnek látszik, gondolom így Ricky mélységi irányító lenne, végre megtalálták a helyét. jó meccs lesz.
Handa, Ranocchia-Samuel-Jesus, Zanetti-Gargano-Cambiasso, Alvarez, Cassano-Palacio-Milito
elég érdekes de jó kezdőnek látszik, gondolom így Ricky mélységi irányító lenne, végre megtalálták a helyét. jó meccs lesz.
- psn
véégre straman nem az a pufidzseki van, már ezért megérte felkelni 
- psn
Alvarez és Cassano micsoda labdákat osztanak !!! valaki jöhetne már forumozni, mindig emeli a meccs hangulatát ha közben olvasni a véleményeket 
- PetR
- Kapcsolat:
Itt vagyok csak majdnem elaludtam.
Ricky tényleg jó!
- psn
PetR írta:Itt vagyok csak majdnem elaludtam.Ricky tényleg jó!
végre
- sly89
Rano jól megstukkolta Antonellit 
Szerencsére nem lett baj belőle
Szerencsére nem lett baj belőle
- psn
Milito ma is gyenge. Az elején volt 1 helyzet, ha passzol jó lehetett volna, de a 16os vonalon inkább ráküldte 4 védőre.. Pontatlanok a passzai és rosszul helyezkedik :\ közben Rano besárgult, kövi meccset kihagyja.
- psn
Ricky és Palacio szépen besegít mindig a védekezésben, Gargano meg olyan mint a pacman, hátul-középen megy körbe körbe aztán ha labdát lát valakinél azt megeszi
közben Ricky lesérült, jött Pereira
- PetR
- Kapcsolat:
Alvareznek annyi... 
- sly89
Ricky megsérült?
Mert ha nem, jöhetett volna Milito helyett Perreira. És nyomtuk volna 3-5-2 ben.
Mert ha nem, jöhetett volna Milito helyett Perreira. És nyomtuk volna 3-5-2 ben.
- psn
sly89 írta:Ricky megsérült?
Lesérült :S Bizony jöhetett volna, sajnos a Principe sok vizet nem zavar :\