hvmetal írta:jó ég,mi ment itt
Pedig itt sem voltál!....
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
hvmetal írta:jó ég,mi ment itt
Komax írta:Tiszta 2009 év vége! Ott is volt minden itt a fórumon. Mourinho takarodj. Minden játékos egy rakás szar. Fröcskölődés, fröcskölődés hátán.
PellerG írta:Holnap este 21:00 h-tól a SPORT 2-n INTER-Bayern 2010-es BL Finálé!
Azt hiszem, érdemes visszanézni, bár lehet, hogy csak a mazochistáknak
e.szabi írta:PellerG írta:Holnap este 21:00 h-tól a SPORT 2-n INTER-Bayern 2010-es BL Finálé!
Azt hiszem, érdemes visszanézni, bár lehet, hogy csak a mazochistáknak
Én szerintem meg fogom nézni, de nagyon nehéz lesz. Köszi, hogy szóltál róla.
PellerG írta:INTER-Bayern Sport 2!!
Továbbra sem hiszem el, hogy ilyen rövid idő alatt így összezuhantunk, és teljesen végünk lett.
PetR írta:Nagyon érdekes volt nézni. Teljesen más Inter lépett pályára akkor, mint idén. Nekem a legjobban a 3 brazilunkból 2 hiányzik, JC és Maicon, bár utóbbi formája hanyatlott, előbbit pedig Handanovic sikeresen feledteti, valamint Eto'o. Na ő az, aki ha még itt lenne, szerintem sokkal előrébb lennénk.
Egyetértek azokkal, akik szerint anno voltak olyan játékosaink, akik egyéni megmozdulásokkal döntöttek el meccseket. Wes, Eto'o, Milito, de akár Stankot is írhatnám a bombái miatt, Maicont pedig a fontos felfutásai és beadásai miatt, de halkan megjegyzem, hogy talán még Balotelli is beférne a sorba. Jelenleg ilyen Cassano és Guarín és talán Sneijder (?). Ez édeskevés. Palacio ha formában lenne hasznos lehetne, de egyáltalán nem Eto'o szintű focista, Militot meg imádom, de hát látjuk mi van vele meccsről meccsre. Coutinho és Alvarez még nem tudnak eldönteni meccseket, utóbbi ha nem lenne állandóan sérült, akkor akár bele is jöhetne, bár nagy bánatomra azt írják hogy nem látjuk többet Inter-mezben. Szegény srác, most is épp kezdett formába lendülni erre 30 perc után megsérül. Hogy ne csak a támadókról legyen szó, Nagatomo egyre jobb és jobb, de össze sem hasonlítható például Maiconnal, hiszen a brazil jobb, a japán bal oldalon szokott szerepelni, valamint előbbinek védekezése hagy némi kívánnivalót maga után. Gargano pedig nem egy Motta. A brazil-olasz szerintem sokkal hasznosabb tudott lenni mint az uruguayi. Talán aki helyett megfelelő helyettest találtunk, az JC, Handa remekül véd. Ennyit a régi-új összehasonlításról.
Reménykedjünk benne, hogy a két középhátvédünket, Ranot és JJ-t nagyon sokáig meg tudjuk tartani, nagy öröm lenne ha a csapat ikonjaivá válnának, valamint velük a hátsó alakzatunk szinte teljes (ha maradunk a 3 védőnél). És lassan sajnos el kell kezdeni a többi ikonunk utódjára is gondolni, gondolok Cambiassora és Capitanora. Bár sose vonulnának vissza... Helyettük nagyon nehéz lesz utódot találni.
R9. írta:én megnézném a csapatot a régi taktikánkkal
zanetti....rano...juan...perreira
............cambi......guarin
...palacio......sneijder...cassano
...................milito
Festa írta:PetR írta:Nagyon érdekes volt nézni. Teljesen más Inter lépett pályára akkor, mint idén. Nekem a legjobban a 3 brazilunkból 2 hiányzik, JC és Maicon, bár utóbbi formája hanyatlott, előbbit pedig Handanovic sikeresen feledteti, valamint Eto'o. Na ő az, aki ha még itt lenne, szerintem sokkal előrébb lennénk.
Egyetértek azokkal, akik szerint anno voltak olyan játékosaink, akik egyéni megmozdulásokkal döntöttek el meccseket. Wes, Eto'o, Milito, de akár Stankot is írhatnám a bombái miatt, Maicont pedig a fontos felfutásai és beadásai miatt, de halkan megjegyzem, hogy talán még Balotelli is beférne a sorba. Jelenleg ilyen Cassano és Guarín és talán Sneijder (?). Ez édeskevés. Palacio ha formában lenne hasznos lehetne, de egyáltalán nem Eto'o szintű focista, Militot meg imádom, de hát látjuk mi van vele meccsről meccsre. Coutinho és Alvarez még nem tudnak eldönteni meccseket, utóbbi ha nem lenne állandóan sérült, akkor akár bele is jöhetne, bár nagy bánatomra azt írják hogy nem látjuk többet Inter-mezben. Szegény srác, most is épp kezdett formába lendülni erre 30 perc után megsérül. Hogy ne csak a támadókról legyen szó, Nagatomo egyre jobb és jobb, de össze sem hasonlítható például Maiconnal, hiszen a brazil jobb, a japán bal oldalon szokott szerepelni, valamint előbbinek védekezése hagy némi kívánnivalót maga után. Gargano pedig nem egy Motta. A brazil-olasz szerintem sokkal hasznosabb tudott lenni mint az uruguayi. Talán aki helyett megfelelő helyettest találtunk, az JC, Handa remekül véd. Ennyit a régi-új összehasonlításról.
Reménykedjünk benne, hogy a két középhátvédünket, Ranot és JJ-t nagyon sokáig meg tudjuk tartani, nagy öröm lenne ha a csapat ikonjaivá válnának, valamint velük a hátsó alakzatunk szinte teljes (ha maradunk a 3 védőnél). És lassan sajnos el kell kezdeni a többi ikonunk utódjára is gondolni, gondolok Cambiassora és Capitanora. Bár sose vonulnának vissza... Helyettük nagyon nehéz lesz utódot találni.
Azért az,hogy Eto'o klasszis módjára védekezett az tényleg Mourinho érdeme volt.A Barcában anno csak állt elől és rugdosta a gólokat itt meg szinte alig volt az ellenfél térfelén.Azért ebben a csapatban mindenki tökéletesen tudta mi a dolga és ez volt ennek a csapatnak a titka.
Dris írta:Chivunak lehet megint valami baja van szóval nem biztos hogy kezdeni fog az Udine ellen.
mivel Ranocchia sincsen így valószínű nem 3 védős rendszer lesz, ha Chivu nem vállalja...
PellerG írta:Tud valaki esetleg egy sportklubos linket feltenni?
Köszönöm!
Marco írta:Lemaradtam vmiről, mi van Militoval?
Dris írta:én azt nem értem hogy ha elmondják hogy Jonathanban már a kutya se bízik és biztos távozó akkor mi az istennek kezdő?????
Marco írta:Hát ezt megérdemelte Palacio, és csalódás h inkább elesik mint h megpróbálja belőni...
interfan írta:Cassano kiosztotta első gólpasszát, de Palacio eltudta rontani. Miért nem lehet lőni kapuval szembe?? Felkel dobni magát.
Hihetetlen mennyire megy még gólhelyzetbe is a színészkedés.
interfan írta:Tényleg legalább próbált volna lőni. Nem igaz kapuval szembe van, kb 11 méterre. Túlságosan is a tizenegyesre játszott, átlátszó volt nagyon.
Festa írta:interfan írta:Tényleg legalább próbált volna lőni. Nem igaz kapuval szembe van, kb 11 méterre. Túlságosan is a tizenegyesre játszott, átlátszó volt nagyon.
Egy piros+tizenegyes kombóval jobban jártunk volna.
Remélem majd lő egy Rodrigolt:) és akkor mindjárt ő lesz a sztár.
Mondjuk ezzel a játékkal sok helyzetünk nem lesz.
Ilyenkor látszik,hogy nagyon szűk a pad.
tabi.csaba írta:Pereira húú,de gyenge játékos!!!12 millió euro szevasz!
psn írta:tabi.csaba írta:Pereira húú,de gyenge játékos!!!12 millió euro szevasz!
Pereira még mindig bal hátvéd, ahol pedig klasszis teljesítményt nyújt ! Milito sem játszik hátvédként, ahogy neki sem középen kéne játszania.. Teljesen felesleges az ő teljesítményét kritizálni, mert nem a középpályára vettük meg.. Ez Strama faszsága !