Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

PellerG

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: PellerG »

hvmetal írta:jó ég,mi ment itt :D

Pedig itt sem voltál!.... :D :D
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Komax írta:Tiszta 2009 év vége! Ott is volt minden itt a fórumon. Mourinho takarodj. Minden játékos egy rakás szar. Fröcskölődés, fröcskölődés hátán. :)

:lol: Nem lehet más a szezon vége mint egy triplete
PellerG

Holnap este 21:00 h-tól a SPORT 2-n INTER-Bayern 2010-es BL Finálé!
Azt hiszem, érdemes visszanézni, bár lehet, hogy csak a mazochistáknak :D
e.szabi

Hozzászólás Szerző: e.szabi »

PellerG írta:Holnap este 21:00 h-tól a SPORT 2-n INTER-Bayern 2010-es BL Finálé!

Én szerintem meg fogom nézni, de nagyon nehéz lesz. Köszi, hogy szóltál róla.
jakupecs

Hozzászólás Szerző: jakupecs »

e.szabi írta:
PellerG írta:Holnap este 21:00 h-tól a SPORT 2-n INTER-Bayern 2010-es BL Finálé!

Én szerintem meg fogom nézni, de nagyon nehéz lesz. Köszi, hogy szóltál róla.

köszi én itthon leszek végre és tuti megnézem!!! :)
PellerG

INTER-Bayern Sport 2!!

Továbbra sem hiszem el, hogy ilyen rövid idő alatt így összezuhantunk, és teljesen végünk lett.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

PellerG írta:INTER-Bayern Sport 2!!

Továbbra sem hiszem el, hogy ilyen rövid idő alatt így összezuhantunk, és teljesen végünk lett.

hihetetlen volt újra ez a meccs, ugyanúgy izgultam végig érdekes.. :D
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

Nagyon érdekes volt nézni. Teljesen más Inter lépett pályára akkor, mint idén. Nekem a legjobban a 3 brazilunkból 2 hiányzik, JC és Maicon, bár utóbbi formája hanyatlott, előbbit pedig Handanovic sikeresen feledteti, valamint Eto'o. Na ő az, aki ha még itt lenne, szerintem sokkal előrébb lennénk.

Egyetértek azokkal, akik szerint anno voltak olyan játékosaink, akik egyéni megmozdulásokkal döntöttek el meccseket. Wes, Eto'o, Milito, de akár Stankot is írhatnám a bombái miatt, Maicont pedig a fontos felfutásai és beadásai miatt, de halkan megjegyzem, hogy talán még Balotelli is beférne a sorba. Jelenleg ilyen Cassano és Guarín és talán Sneijder (?). Ez édeskevés. Palacio ha formában lenne hasznos lehetne, de egyáltalán nem Eto'o szintű focista, Militot meg imádom, de hát látjuk mi van vele meccsről meccsre. Coutinho és Alvarez még nem tudnak eldönteni meccseket, utóbbi ha nem lenne állandóan sérült, akkor akár bele is jöhetne, bár nagy bánatomra azt írják hogy nem látjuk többet Inter-mezben. Szegény srác, most is épp kezdett formába lendülni erre 30 perc után megsérül. Hogy ne csak a támadókról legyen szó, Nagatomo egyre jobb és jobb, de össze sem hasonlítható például Maiconnal, hiszen a brazil jobb, a japán bal oldalon szokott szerepelni, valamint előbbinek védekezése hagy némi kívánnivalót maga után. Gargano pedig nem egy Motta. A brazil-olasz szerintem sokkal hasznosabb tudott lenni mint az uruguayi. Talán aki helyett megfelelő helyettest találtunk, az JC, Handa remekül véd. Ennyit a régi-új összehasonlításról.

Reménykedjünk benne, hogy a két középhátvédünket, Ranot és JJ-t nagyon sokáig meg tudjuk tartani, nagy öröm lenne ha a csapat ikonjaivá válnának, valamint velük a hátsó alakzatunk szinte teljes (ha maradunk a 3 védőnél). És lassan sajnos el kell kezdeni a többi ikonunk utódjára is gondolni, gondolok Cambiassora és Capitanora. Bár sose vonulnának vissza... Helyettük nagyon nehéz lesz utódot találni.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

én megnézném a csapatot a régi taktikánkkal

zanetti....rano...juan...perreira
............cambi......guarin
...palacio......sneijder...cassano
...................milito
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

PetR írta:Nagyon érdekes volt nézni. Teljesen más Inter lépett pályára akkor, mint idén. Nekem a legjobban a 3 brazilunkból 2 hiányzik, JC és Maicon, bár utóbbi formája hanyatlott, előbbit pedig Handanovic sikeresen feledteti, valamint Eto'o. Na ő az, aki ha még itt lenne, szerintem sokkal előrébb lennénk.

Egyetértek azokkal, akik szerint anno voltak olyan játékosaink, akik egyéni megmozdulásokkal döntöttek el meccseket. Wes, Eto'o, Milito, de akár Stankot is írhatnám a bombái miatt, Maicont pedig a fontos felfutásai és beadásai miatt, de halkan megjegyzem, hogy talán még Balotelli is beférne a sorba. Jelenleg ilyen Cassano és Guarín és talán Sneijder (?). Ez édeskevés. Palacio ha formában lenne hasznos lehetne, de egyáltalán nem Eto'o szintű focista, Militot meg imádom, de hát látjuk mi van vele meccsről meccsre. Coutinho és Alvarez még nem tudnak eldönteni meccseket, utóbbi ha nem lenne állandóan sérült, akkor akár bele is jöhetne, bár nagy bánatomra azt írják hogy nem látjuk többet Inter-mezben. Szegény srác, most is épp kezdett formába lendülni erre 30 perc után megsérül. Hogy ne csak a támadókról legyen szó, Nagatomo egyre jobb és jobb, de össze sem hasonlítható például Maiconnal, hiszen a brazil jobb, a japán bal oldalon szokott szerepelni, valamint előbbinek védekezése hagy némi kívánnivalót maga után. Gargano pedig nem egy Motta. A brazil-olasz szerintem sokkal hasznosabb tudott lenni mint az uruguayi. Talán aki helyett megfelelő helyettest találtunk, az JC, Handa remekül véd. Ennyit a régi-új összehasonlításról.

Reménykedjünk benne, hogy a két középhátvédünket, Ranot és JJ-t nagyon sokáig meg tudjuk tartani, nagy öröm lenne ha a csapat ikonjaivá válnának, valamint velük a hátsó alakzatunk szinte teljes (ha maradunk a 3 védőnél). És lassan sajnos el kell kezdeni a többi ikonunk utódjára is gondolni, gondolok Cambiassora és Capitanora. Bár sose vonulnának vissza... Helyettük nagyon nehéz lesz utódot találni.

Azért az,hogy Eto'o klasszis módjára védekezett az tényleg Mourinho érdeme volt.A Barcában anno csak állt elől és rugdosta a gólokat itt meg szinte alig volt az ellenfél térfelén.Azért ebben a csapatban mindenki tökéletesen tudta mi a dolga és ez volt ennek a csapatnak a titka.
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

Palacio a Pandev szintet üti meg (utolsó 10 meccsén azt se).
Injoc

Hozzászólás Szerző: Injoc »

R9. írta:én megnézném a csapatot a régi taktikánkkal

zanetti....rano...juan...perreira
............cambi......guarin
...palacio......sneijder...cassano
...................milito

Ezzel kb Zeman-féle Romat idéznénk lehet hogy megnyernénk meccseket 4-5 góllal aztán a következőn pont ennyit kapnánk. Palacio még csak-csak besegít a védekezésbe de Wes meg Cassano? semmit...Ez a felállás csak akkor jöhet létre ha hátrányban van a csapat (meg ha Wes marad).
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Ez a meccs még utólag is nagy élmény volt!Mennyire erős volt a kezdönk,azt senki nem vitatja,na de a kispadon is mekkora nevek ültek.Bezzeg most.Nagyon látszik,hogy a nagy álom után,most nem akarodzik a nagy nevek idehozatala.Helyette egy más úton járunk,de igy is nagy betükkel,FORZA INTER!
e.szabi

Hozzászólás Szerző: e.szabi »

Festa írta:
PetR írta:Nagyon érdekes volt nézni. Teljesen más Inter lépett pályára akkor, mint idén. Nekem a legjobban a 3 brazilunkból 2 hiányzik, JC és Maicon, bár utóbbi formája hanyatlott, előbbit pedig Handanovic sikeresen feledteti, valamint Eto'o. Na ő az, aki ha még itt lenne, szerintem sokkal előrébb lennénk.

Azért az,hogy Eto'o klasszis módjára védekezett az tényleg Mourinho érdeme volt.A Barcában anno csak állt elől és rugdosta a gólokat itt meg szinte alig volt az ellenfél térfelén.Azért ebben a csapatban mindenki tökéletesen tudta mi a dolga és ez volt ennek a csapatnak a titka.

Ez tényleg egy taktikai zsenialitás volt Mourinhotol. Eto'o gyakorlatilag klasszis szélső volt abban a csapatban. Emlékszem mikor idejött Benítez, azt ígérte Eto'o-nak, hogy sokkal több gólt fog rúgni, az új taktikának köszönhetően. És mi is volt az a csoda, amit Benítez művelt? Hát visszarakta előre. :D
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Fantasztikus csapat volt az. A világ legjobb edzőjével, egy tökéletesen működő taktikával. Tényleg ahogy írtátok páran, mindenki tudta mi a dolga.
Jó pár játékosunk élete formájába volt, és pályafutása csúcsán. J.Cesar, Maicon, Lucio, Samuel, Zanetti, Motta, Cambiasso, Pandev, Sneijder, Eto, Milito.
Kapusunk és szinte az egész védelmünk a világ legjobbja volt, főleg Maicon csúcsformában, és a 2 középső védőnk.
Zanetti pedig óriási vezére volt a csapatnak.
Motta hiányát még most is érezzük, Cambiasso pedig a világ legjobb védekező középpályása volt.
Sneijder aranylabdást szezont játszott. (Köszönjük Fifa és Platini)
Eto világklasszis szélső teljesítményt nyújtott. Mourinhonak ebbe hatalmas szerepe volt. Pandevből szintén kihozta a maxot Jose.
Milito pedig csúcsformában, akkor a világ egyik legjobb csatárja volt.

Padról is tudtunk minőségileg erősíteni. Balotelli szintén tudott hozzátenni, Stankovic még akkor formába volt. Chivubol is kihozta a maxot Jose.
Volt egy világszínvonalú kezdőnk, és minőségi cserék.
Világ legjobb edzőjével, aki kihozta mindenkiből a maxot.

Sajnos mostanra már szinte semmi nincs meg. Jose távozott. A BL győztes játékosaink pedig öregedtek majdnem 3évet.
Aki még tudott volna klasszis szintet hozni (Motta, Eto), őket pedig eladtuk. Most pedig jön Wes.
Semmi minőségi pótlás nem érkezett (egyedül talán Guarin). Kulcsjátékosaink kiöregedtek és lassan kiégnek. Nincs aki pótolja őket.
Reménykedhetünk Rano és Juan beválnak maximálisan.
Dris

Hozzászólás Szerző: Dris »

Chivunak lehet megint valami baja van szóval nem biztos hogy kezdeni fog az Udine ellen.
mivel Ranocchia sincsen így valószínű nem 3 védős rendszer lesz, ha Chivu nem vállalja...
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

Dris írta:Chivunak lehet megint valami baja van szóval nem biztos hogy kezdeni fog az Udine ellen.
mivel Ranocchia sincsen így valószínű nem 3 védős rendszer lesz, ha Chivu nem vállalja...

Szerintem ezzel a kerettel egy 4-4-2 sokkal kivitelezhetőbb is lenne. Mondjuk ahhoz kellene Obi is. A japóval a két szélt ők játszanák be, az ellenfél futhatna utánuk... a két bekk Zanetti meg Pereira lenne. A kp közepén Cambiasso meg Guarín játszanák előre a labdát elől meg a Cassano-Milito páros.
Dris

na itt a teljes keret:
Portieri: 1 Handanovic, 27 Belec, 77 Di Gennaro;

Difensori: 4 Zanetti, 6 Silvestre, 25 Samuel, 31 Pereira, 33 Mbaye, 40 Juan Jesus, 42 Jonathan;

Centrocampisti: 14 Guarin, 17 Mariga, 19 Cambiasso, 21 Gargano, 24 Benassi, 41 Duncan, 82 Bessa;

Attaccanti: 8 Palacio, 18 Rocchi, 22 Milito, 88 Livaja, 99 Cassano.

tuti 4 védővel fogunk kezdeni.
PellerG

Nekem a tavaly áprilisi udinei meccsünk nagy élmény volt.
Óriási meglepetésre nyertünk 3:1-re, és jól is játszottunk.
Én ebből indulnék ki, és hasonló taktikával próbálkoznék (4-3-2-1), igaz most se Sneijder se Alvarez (a gólszerzőink) nincs nevezve.

Akkor így kezdtünk:
Julio Cesar-Maicon,Lucio,Ranocchia,Nagatomo-Guarín,Stankovic,Cambiasso-Alvarez,Sneijder-Milito

Most a keret:
Portieri: 1 Handanovic, 27 Belec, 77 Di Gennaro;

Difensori: 4 Zanetti, 6 Silvestre, 25 Samuel, 31 Pereira, 33 Mbaye, 40 Juan Jesus, 42 Jonathan;

Centrocampisti: 14 Guarin, 17 Mariga, 19 Cambiasso, 21 Gargano, 24 Benassi, 41 Duncan, 82 Bessa;

Attaccanti: 8 Palacio, 18 Rocchi, 22 Milito, 88 Livaja, 99 Cassano

Kezdőm holnapra:
Handanovic-Zanetti,Samuel,Juan,Pereira-Guarín,Gargano,Cambiasso-Palacio,Cassano-Milito
interfan

Hivatalos kezdőnk:
INTER (3-5-2): 1 Handanovic; 25 Samuel, 19 Cambiasso, 40 Juan Jesus; 42 Jonathan, 4 Zanetti, 21 Gargano, 14 Guarin, 31 Pereira; 99 Cassano, 8 Palacio.
A disposizione: 27 Belec, 77 Di Gennaro, 6 Silvestre, 17 Mariga, 18 Rocchi, 24 Benassi, 33 Mbaye, 41 Duncan, 82 Bessa, 86 Livaja.
Allenatore: Andrea Stramaccioni

Finoman szólva is érdekes.
PellerG

Tud valaki esetleg egy sportklubos linket feltenni?
Köszönöm! ;)
Szőrcsi

Hozzászólás Szerző: Szőrcsi »

PellerG írta:Tud valaki esetleg egy sportklubos linket feltenni?
Köszönöm! ;)

http://premium.livesport.cc/index.php
Parancsolj:)
Injoc

27 Belec, 77 Di Gennaro, 6 Silvestre, 17 Mariga, 18 Rocchi, 24 Benassi, 33 Mbaye, 41 Duncan, 82 Bessa, 86 Livaja.

Na hát tessék kérem itt a fiatalítás Rocchi, Silvestre, Mariga kivételével csak ifik ülnek a padon :D
Marco

Hozzászólás Szerző: Marco »

Lemaradtam vmiről, mi van Militoval?
Injoc

Marco írta:Lemaradtam vmiről, mi van Militoval?

http://fedenerazzurra.com/2013/01/05/se ... g-lineups/

Nem akar Strama kockáztatni nem érzete jól magát.
PellerG

Samuelt emberfogó, futós posztra tette Strama.
Az igen érdekes lesz.
jakupecs

na akkor hajrá!! remélem nyerünk !!!!!!!!!!!
Dris

én azt nem értem hogy ha elmondják hogy Jonathanban már a kutya se bízik és biztos távozó akkor mi az istennek kezdő?????
jakupecs

Dris írta:én azt nem értem hogy ha elmondják hogy Jonathanban már a kutya se bízik és biztos távozó akkor mi az istennek kezdő?????

mikor láttam, h kezd akkor meghült bennem a vér. kezdhetett volna Mbaye simán!!!
20recoba

Hozzászólás Szerző: 20recoba »

Samuel kvázi jobbhátvédként tör előre. :lol:
kaszasINTER

Hozzászólás Szerző: kaszasINTER »

Palacio jól elrontotta...
Dris

ezt simán belőhette volna Pala, mi az istennek kell 11esre játszani amikor utálnak minket a bírók
Festa

Ez simán piros volt!!
Palacio nem magától esett el erre a sportklubos kommentátor meg Rodrigot szapulja
interfan

Cassano kiosztotta első gólpasszát, de Palacio eltudta rontani. Miért nem lehet lőni kapuval szembe?? Felkel dobni magát.
Hihetetlen mennyire megy még gólhelyzetbe is a színészkedés.
Marco

Hát ezt megérdemelte Palacio, és csalódás h inkább elesik mint h megpróbálja belőni...
PellerG

Marco írta:Hát ezt megérdemelte Palacio, és csalódás h inkább elesik mint h megpróbálja belőni...

Kapuba vele! :)
Festa

interfan írta:Cassano kiosztotta első gólpasszát, de Palacio eltudta rontani. Miért nem lehet lőni kapuval szembe?? Felkel dobni magát.
Hihetetlen mennyire megy még gólhelyzetbe is a színészkedés.

Szerintem meg szabálytalan volt az udinei védő szóval ne Palaicot szapuljuk!
interfan

Tényleg legalább próbált volna lőni. Nem igaz kapuval szembe van, kb 11 méterre. Túlságosan is a tizenegyesre játszott, átlátszó volt nagyon.
tabi.csaba

Hozzászólás Szerző: tabi.csaba »

Pereira húú,de gyenge játékos!!!12 millió euro szevasz!
jakupecs

J.J. pedig megint nagyon jó és egyáltalán nem is lassú!!
Festa

interfan írta:Tényleg legalább próbált volna lőni. Nem igaz kapuval szembe van, kb 11 méterre. Túlságosan is a tizenegyesre játszott, átlátszó volt nagyon.

Egy piros+tizenegyes kombóval jobban jártunk volna.
Remélem majd lő egy Rodrigolt:) és akkor mindjárt ő lesz a sztár.
Mondjuk ezzel a játékkal sok helyzetünk nem lesz.
Ilyenkor látszik,hogy nagyon szűk a pad.
BlueSky

Hozzászólás Szerző: BlueSky »

Palacio elég magyaros volt most.
Jonathan,Pereira,Gargano a kezdőben,nem rossz.
Faraoni udine játékos még?
Dris

Garganonak meg kéne tiltani hogy 3 méternél messzebbre passzoljon.
számoltam eddig 5 eladott labdája van.mondjuk a lövése az szép volt.
Jonathan 0.
szünetben jonathan le Bessa be és 4-3-3.
Marco

Festa írta:
interfan írta:Tényleg legalább próbált volna lőni. Nem igaz kapuval szembe van, kb 11 méterre. Túlságosan is a tizenegyesre játszott, átlátszó volt nagyon.

Egy piros+tizenegyes kombóval jobban jártunk volna.
Remélem majd lő egy Rodrigolt:) és akkor mindjárt ő lesz a sztár.
Mondjuk ezzel a játékkal sok helyzetünk nem lesz.
Ilyenkor látszik,hogy nagyon szűk a pad.

Én eddig nagyon bírtam Palat, meg ettől függetlenül most is, de pont ezért volt most csalódás, mert tőle nem ezt szoktuk meg, és véleményem szerint ez messze volt a piros+tizenegyes kombótól.
A pad meg szűk de pl Jonathan helyett bárki beférne szinte a padról, főleg ha már nem is számolunk vele elvileg.
psn

Hozzászólás Szerző: psn »

tabi.csaba írta:Pereira húú,de gyenge játékos!!!12 millió euro szevasz!

Pereira még mindig bal hátvéd, ahol pedig klasszis teljesítményt nyújt ! Milito sem játszik hátvédként, ahogy neki sem középen kéne játszania.. Teljesen felesleges az ő teljesítményét kritizálni, mert nem a középpályára vettük meg.. Ez Strama faszsága !
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Pereira+Jonathan teljesen fölöslegesen játszanak, semmit nem tesznek hozzá a játékhoz! Gargano meg hihetetlen, hogy mennyire nem tud passzolni. De ha már nem tud és ezt tudja mindenki(?) akkor miért nem mondják meg neki, hogy megy valaki neki segíteni és annak tegye le 2 m-re. A játék nem meglepő, sajnos azt kell mondani, hogy ehhez hozzászoktunk. Egy jó olasz középcsapat szintjére süllyedtünk.

FORZA INTER!!!
Festa

Valahogy be kéne húzni ezt a meccset.
Amire, ha nem lennénk tompánk elől lenne esély mert az Udinese és elég pontatlanul játszik + elég későn zárnak vissza a támadásaik után.
Továbbra is tartom,hogy szűk a keret:
Milito,Ranocchia,Nagatomo,Coutinho,Alvarez,Mudingayi,(Chivut nem írom mert ez nem hátrány) együttes hiánya sok ennek a csapatnak annyira,hogy már ott tartunk,hogy Gargano is kapura lő. ;)
sly89

Hozzászólás Szerző: sly89 »

Ez a középpálya szörnyen defenzív :S
Egyedül Guarin elfogadható, ő tud valamit hozzátennia támadásokhoz, de a többiek semmi.
Nem is csoda, hogy alig van helyzetünk

Pereira meg lehet hogy hátvéd, de beadni akkor sem tud, bár ezt most nem erre a meccsre mondom.

Középpályán kéne valamit csinálni, mert egyszerűen ott nem tudnak helyzeteket kialakítani, üresbe mozgás meg szokás szerint nincs
tabi.csaba

Hozzászólás Szerző: tabi.csaba »

psn írta:
tabi.csaba írta:Pereira húú,de gyenge játékos!!!12 millió euro szevasz!

Pereira még mindig bal hátvéd, ahol pedig klasszis teljesítményt nyújt ! Milito sem játszik hátvédként, ahogy neki sem középen kéne játszania.. Teljesen felesleges az ő teljesítményét kritizálni, mert nem a középpályára vettük meg.. Ez Strama faszsága !

1.Pereira Nem balhátvéd!Csak keveset játszott védőként,az uruguayi válogatottban is kp-t játszik.Csak a Portoban játszott 1 keveset balbunkóban.
2.Nem tudja lekezelni a labdát
3.Nem tud beadni
Ezek Nem azért vannak mert nem balhátvédet játszik!
interfan

Szerintem a taktika sem működik. Nincs széljátékunk, mert nincs szélsőnk.
Pereira nagyon gyenge, eddig sajnos semmit nem bizonyít.
(Most nagyon kellene oda Nagatomo)
Jonathan pedig kritikán aluli teljesítményt nyújt. Egy alibi játékos, se védekezni, se támadni nem tud. Kuka az egész pali.
Bekel dobni Bessat, veszíteni valónk nincs. Valamint változtatni kell. Szerintem a taktikán, mert ehhez nincsenek meg az emberek.
Válasz küldése