Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

PetR
Kapcsolat:

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: PetR »

És Gargano áll a vonal mellett, beszarok.
Injoc

Hozzászólás Szerző: Injoc »

Stramának nem elég az ekkora arányú vereség? Szeretne még nagyobbat?..behozza Garganot mikor ott ül a padon Ricky vagy Livaja...
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Dan-i-nter írta:Pereira-nak volt már jó beadása/csele mióta nálunk van? Rossz nézni.

A Kazany elleni hazai meccsünkön volt 1 jó beadása Cou az 5ös sarkáról mellé belsőzte
Dan-i-nter

Hozzászólás Szerző: Dan-i-nter »

Stankov írta:
Dan-i-nter írta:Pereira-nak volt már jó beadása/csele mióta nálunk van? Rossz nézni.

A Kazany elleni hazai meccsünkön volt 1 jó beadása Cou az 5ös sarkáról mellé belsőzte

köszi, azt a meccsünket pont nem láttam. Szerintem semmivel sem jobb, mint Jonathan. Páran írják, hogy legalább védekezni tud, nos 7 millióval többe is került...

__
Cou egyébként biztos meglepődött, hogy sikerült a beadás.
hegecs8

Hozzászólás Szerző: hegecs8 »

Végre Perrira-Ricky csere, de szokás szerint az utolsó 15 percre.
Bár 1 perc alatt töbett csinált mint Perreira.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hegecs8 2013.01.23. 22:21-kor.
psn

Hozzászólás Szerző: psn »

Injoc írta:Stramának nem elég az ekkora arányú vereség? Szeretne még nagyobbat?..behozza Garganot mikor ott ül a padon Ricky vagy Livaja...

végre jött ricky.. pont negyed órát kap, 2 hónap után pont biztos belerázódik :d egyébként néha azt hiszem Strama tök profi, aztán lép valami annyira amatőr hülyeséget amit még ő sem ért..
Dan-i-nter

Még, hogy nem tud cselezni a jobb lábával... Csak jönne össze neki a gól, hátha Strama végre játszaná.

Ez a görög köcsög meg kb mint C.R. Undorító mit összeszínészkedik.
psn

Ricky de szépen megforgatta őket :) a többiek teljesítményét elnézve, már ezzel az 5 percel a kezdőbe is verekedhetné magát.. vagy most majd eladjuk, mert mindenkitől meg kell válni aki hasznos lehet :evil:
psn

nem értem ez a gyerek miért padozik.. az lenne a szép, ha eladnánk és a helyére meg jönne valami lodi féle, na akkor nem nézek több meccset idén az tuti :|
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

Az rendben van, hogy nem a legerősebb a keret. De ennél jóval többet ki lehetne hozni belőle. 3-6-1 vagy 3-5-1-1 hívjuk ahogy akarjuk, hát ez valami katasztrófa. Oké, most a szélen nem vertek meg minket egy az egyben, viszont nem tudtunk játszani előre egyáltalán. Egyáltalán semmit.
Dan-i-nter

Nem elég, hogy a keret nagyon gyenge, még magunkat szívatjuk, hogy Alverez, Cou, vagy azok, akik tudnának bármi kreativitást vinni a játékba, a padon ülnek.

Csak 45 percet láttam, de ennyi bőven elég is volt. Pereira-t meg k*rva gyorsan küldjük vissza Portugáliába, oda való, ehhez a szinthez, még egy ilyen rohadt gyenge keretben is irtó kevés.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Az a baj, hogy áprilisban nem biztos, hogy ilyen gyenge Roma ellen fogunk játszani.

+ Ha már nagyon el akarunk cserélgetni embereket a télen, hogy legyen pénz, meg csökkenjen a kiszemelt ára, akkor tudnám ajánlani a 12 milliós Pereira-t, hogy vegyük már be valamelyik üzletbe! Ja, hogy nem adnának érte 5-t sem? Bocs...

FORZA INTER!!!
alwin91

Baggio85 írta:Az a baj, hogy áprilisban nem biztos, hogy ilyen gyenge Roma ellen fogunk játszani.

+ Ha már nagyon el akarunk cserélgetni embereket a télen, hogy legyen pénz, meg csökkenjen a kiszemelt ára, akkor tudnám ajánlani a 12 milliós Pereira-t, hogy vegyük már be valamelyik üzletbe! Ja, hogy nem adnának érte 5-t sem? Bocs...

FORZA INTER!!!

Milyen sorozatban játszunk a Romával áprilisban?
Baggio85

alwin91 írta:
Baggio85 írta:Az a baj, hogy áprilisban nem biztos, hogy ilyen gyenge Roma ellen fogunk játszani.

FORZA INTER!!!

Milyen sorozatban játszunk a Romával áprilisban?

Visszavágó.
PetR
Kapcsolat:

Alvarezt vagy Coutinhot játszatni kell Palacio mellett, mert hihetetlen hogy meghal Cassano nélkül elől minden. Rodrigol és Guarín nem tud állandóan megmenteni minket, kell még kreativítás. Alvarezt egyébként még csak előre sem kell tolni, most is jobb középpályásként szállt be, Nagatomo meg ment balra. Pereira meg a padra, ahol most egy kis ideig maradhatna is. Gargano helyett még mindig Mudingayit preferálom, Walter sok labdát ad el. Mudi se egy zseni de leadja a hozzá legközelebb lévőhöz. Na mindegy, visszavágón meg kellene fogni őket, nem verhetetlenek (csak mi vagyunk gyengék).
Injoc

Hozzászólás Szerző: Injoc »

Miért fél az edzőnk a kreatív emberek játszatásától?? Ez a meccs megint iszonyat idegesítő volt, mert a Romaval megint simán partiban voltunk de hát Guarín meg Pala egyedül felőrlődött. Guarín teljesen elkészült az erejével az kellene még hogy ő is beadja a kulcsot megnézném ki lenne a labdaosztó?
Ha el merik adni Alvarezt bekaphatják.
Víctor04

Hozzászólás Szerző: Víctor04 »

alwin91 írta:Az rendben van, hogy nem a legerősebb a keret. De ennél jóval többet ki lehetne hozni belőle. 3-6-1 vagy 3-5-1-1 hívjuk ahogy akarjuk, hát ez valami katasztrófa. Oké, most a szélen nem vertek meg minket egy az egyben, viszont nem tudtunk játszani előre egyáltalán. Egyáltalán semmit.

Dehogynem vertek meg a szélen, abból lett a két gól, aztán mikor Juan kihúzódott a szélre onnantól már nem tudtak ott mit kezdeni. Én azt nem értem, hogy miért szenvedtünk egy csatárral végig? Miért nem jött Livaja? Ezt a 3 védős felállást is el lehetne már felejteni. Pereira egy fos azon a poszton, balbekként még megállná a helyét. 4-3-2-1 szerintem a legoptimálisabb, amikor bevethető mindenki.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Alvarez ma is villantott valamit ha nincs blokk akkor álomszép gólt rúghatott volna
+Volt egy helyzet amikor Palacio kb kétszer is az ötösről Stekenlenburgba lőtte a labdát.
Amúgy kb azt kaptam amit vártam a Roma az első félidőben ránk mászott vagy 4 gólt rúghattak volna,de a másodikban már alább hagyott a lendületük. Azért ha kicsit jobban koncentrálunk akkor simán összejöhetett volna a második gól.
A 2-1 egy visszavágós kupameccsen nem számít rossz eredménynek viszont az áprilisi meccsig 3 hónap van és addig még sok víz lefolyik a Dunán innen is túl.

Ami rossz hír,hogy a második meccsen sárga lapok miatt nem lesz Guarin és Periera.
A túloldalon csak Burdisso pontozódott ki.

UI:Tényleg nem értem miért akarjuk kidobni Alvarezt amikor kevés ilyen képességű játékos van a keretben.
Lehet ha előbb jön be talán többet tudtuk volna megtartani a labdát.
Nagatomo meg látszik,hogy még nem teljesen fitt,mert nem volt egyetlen értelmes elfutása sem.
Remélem a Torino meccsig igazolunk valakit mert az feldobná a hangulatot.
alwin91

Víctor04 írta:
alwin91 írta:Az rendben van, hogy nem a legerősebb a keret. De ennél jóval többet ki lehetne hozni belőle. 3-6-1 vagy 3-5-1-1 hívjuk ahogy akarjuk, hát ez valami katasztrófa. Oké, most a szélen nem vertek meg minket egy az egyben, viszont nem tudtunk játszani előre egyáltalán. Egyáltalán semmit.

Dehogynem vertek meg a szélen, abból lett a két gól, aztán mikor Juan kihúzódott a szélre onnantól már nem tudtak ott mit kezdeni. Én azt nem értem, hogy miért szenvedtünk egy csatárral végig? Miért nem jött Livaja? Ezt a 3 védős felállást is el lehetne már felejteni. Pereira egy fos azon a poszton, balbekként még megállná a helyét. 4-3-2-1 szerintem a legoptimálisabb, amikor bevethető mindenki.

Én a gólokat inkább a védők számlájára írnám. 1 ember volt az egész 16oson belül és nem tudták elfejelni előle...hétfévén sokkal többet játszotta meg a labdát a szélen a Roma. akkor fogalmazzunk úgy, jobban lezártuk a területet szélen mint 4 napja.
sly89

Hozzászólás Szerző: sly89 »

2. félidőben szerintem 4 védővel játszottunk, viszont ha Strama nem középre teszi be Juant(mint most ott volt Chivu, vagy pl Samuel lenne), akkor bal oldalon inkább ő legyen mint Pereira, mint most is.
Hihetetlen ez a Juan gyerek. :)
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Strama újra csúnya verességet szenvedett Zemantol. Óriási különbség van a két edző közt, és ezt nem a korkülönbségre értem. Sokkal inkább a tudásra.
Miért kell még ilyenkor is a 3védőhöz ragaszkodni. És főleg hogy lehet egy ilyen defenzív 3-5-1-1 (3-6-1) taktikával, és felfogással játszani.
Ezen a meccsen nagyon csúnyán bedőlt ez a taktika. Ezt a 3 védőt is el kéne felejteni, egyszerűen nincs keret hozzá.
2 azaz 2 kreatív játékosunk van. Guarin és Palacio senki más. Mit várunk Guarintől is. Ő egy személyben a középpályásunk, az irányítónk, és a csatárunk.
Nagyon jó játékos, sőt a csapat szinte legjobbja. De ő nem irányító, és főleg nem csatár.
Palaciotol és Guarintol várjuk a megoldást, ennyi a taktikánk.
Mellettük amit még kikel emelni ma, az Juan. Óriási tanár volt a védelembe, ma is a védelem legjobbja.
Chivut nem igaz, hogy nem tudjuk végleg elfelejteni. Lassú, egy fejpárbajt képtelen megnyerni. Szörnyű teljesítmény, egyenesen katasztrófa. Belegondolni is rossz hogy nyáron ingyen elhúzott volna, ha Strama nem marasztalja.
Ettől még Silvestre is jobb. (De tényleg nem kell nekünk Rolando)
Chivu egy hatalmas 0, semmire nem képes.
Benassi még kevés egy Roma ellen. Jó játékos, játszatni kell, de nem egy Roma ellen.
Pereira továbbra is óriási csalódás. Csak rossz beadás, gyenge játék. Védekezésebe is gyenge volt, támadásba pedig 0.
Nagatomo amióta visszatért borzasztó szürke, mintha pályán sem lenne.
Obitol is várjuk a megoldást, miközben ő nem szélső.
Handanak se élete meccse volt. Ranocchianak főleg nem, ma sajnos gyenge volt nagyon.
Alvarez is kap 15 percet, persze ne játszon mert ő kreatív játékos. Ezt a vereséget is csak Strama nyakába tudom varrni. A védekező szarjai miatt 3-6-1, nevetséges...
Örülhetünk hogy csak 2-1 re kaptunk ki, rossz esetbe ez lehetett volna 2-3 gól is.
Így még lehet esély a visszavágón, de nagyon más taktikával.
Igazolni KELL MUSZÁJ!!!!
Mert itt Chivukal nem lesz BL. Valamint Palacio, Guarin kreatív játékos, ja és Cassano.
De persze nem teszünk ajánlatot Belhandaért. Eladjuk Cout vagy Alvarezt (nehogy legyen valami kreatív játékos), elment Wes. Jön majd Jaime Valdes. Ő vele mindent megoldunk.
Védő is sürgősen kéne, középhátvéd. Valamint egy jobbszélső is.
Ideje lenne észhez térni a vezetőknek.
Cinege1986

Hozzászólás Szerző: Cinege1986 »

Ez a meccs nagyon Stramáé volt. Egyszerüen vmi szörnyű felállás. Van 1 csatár, aki fényévekre a középpályától, szoval máris el van tüntetve. Középpálya közepén Cambiasso, aki az első félidöben megprobált odaérni a kapu elé, csak tudnám, h miért pont ő? Tisztelem stb, de ő se a kezdőcsapat szintjét üti mostmár. Csak sajna nem merjük ott játszatni Obit, Marigát, stb inkább elküldjük őket. Marigát is mindenki szidja pedig nem hiszem, h láttátok volna állandóan játszani, márpedig ha nem játszik akkor hogy hibázik? No mind1. Ez a felállás magával hozott 1 szörnyű taktikát, amivel azt érezhette mindenki (Inter játékosok is szerintem belülről) hogy állandóan többen vannak a Roma játékosok. Középpályánk nem volt, ha támadni kellett volna akkor Pereiráék a mi 16-osunkon lihegtek, a védekezés meg Juan nagyszerü játékán múlott. Ebben a csapatban csak ő és Guarin képes FUTÁS KÖZBEN labdát tartani. Sajna nincs a keretben más aki erre még képes, esetleg 1 toppon lévő Cassano. Sajna még Zanetti sem már. Őt nagyon tisztelem, de már nem 1 Inter kezdő szint. 39 évesen neki 1 tökéletes cserének kéne lennie a 60. perc körül aki váltaná vmelyik kifáradt szélsőnket.
MÁS: feltünt már a klubnál vkinek hogy szinte senki nem a psoztján játszik Handán kivül? Zanettinek már sztem mi se tudjuk h, mi az igazi posztja, Nagatomo, meg Pereira se "ezért" lett idehozva. Guarin ma csatár volt ma mifene? Obi jobb szélsőt játszott ma min. 30 percig :S ....
Pinci

Hozzászólás Szerző: Pinci »

Végre éreznek reális hozzászólások is...
Amiért megkérdőjelezem Strama kvalitását az az,hogy a két Roma meccsre felálltunk úgy,hogy vagy jó lesz az X vagy ne kapjunk ki nagyon.Tegnap ezt éreztem.A szezon elején már írtam arról,hogy a sok felállás miatt senki sem érzi otthonosan magát a pályán,ez tegnap is látható volt.A Juventus ellen azzal nyertük meg a meccset,hogy Strama váratlant húzott és bátor taktikával küldte fel a csapatot.Ott valami megtört,az edzőben is és a csapatban is...
A játékunk abból áll már két hónapja,hogy a megszerzett labdát valaki felrúgja a csatároknak és vagy lesz valami belőle,vagy nem.A másik lehetőség,hogy Guarin megindul és lendületből csinál valamit.Ez a mai fociban kevés,ez elég volt egy angol középcsapatnak a 80-as években,az Internél nem.Tegnap néztem a meccset és az a kérdés merült fel bennem,hogy vajon mi lehet a taktikánk?Idegenben gólt rúgni és viszonylag keveset kapni?
Régi probléma a csapatnál,hogy nem érzem azt,hogy posztra igazolunk.Amíg itt volt JM ez történt,de azóta kevésbé.
Itt van Perreira.Nyáron igazoltuk,szerintem horribilis pénzért,Strama volt az edző és nem a posztján játszik!
Most vagy nem Strama kérte az igazolását,vagy nem volt koncepciónk az igazolásoknál.Miért nem igazoltunk akkor ennek a pénznek a töredékéért egy baloldali,kreatívabb középpályást?
És szép lassan EL KELL kezdeni a nagy öregek kivezetését a csapatból,szerintem ez Stramának elég magas léc lesz...
realevil

Hozzászólás Szerző: realevil »

Tobbe kevesbe egyet ertek Pincivel, csak azt nem nezi senki, hogy a bajnoksagban ettol a kerettol a roma elleni X igenis jo eredmeny. A gond ott van, hogy a kis csapatok ellen sem hozzuk a kotelezo 3 pontot. Nem feltetlenul kell megverni minden nagy csapatot a BL helyezesert. A kupaban meg teljesen nyitott a helyzetunk, mert aprilisban mi jatszunk otthon. Ez az idegenben lott gol pedig nagy fegyverteny, plane ugy, hogy nem 4-1re kaptunk ki.
Baggio85

Lehet nem leszek ezzel népszerű, de szerintem Chivu tegnap nem játszott rosszul. Az tény, hogy megkérdezném tőle is, meg Rano-tól is, hogy az első gólnál a 16-oson belül miért állnak 3 méterre az embertől, de egyébként amikor kellett kemény volt, amikor kellett utolsó passznál mentett... Ha legalább így tudna játszani meccsenként, akkor azért alkalmanként még simán használható lenne. Az mondjuk megint egy más kérdés, hogy a 2. félidei Roma nem is nagyon tette próbára a védelmet.
interfan

Tényleg tehetséges edző Strama. De ő egy tapasztalatlan edző még, itt tanul most szó szerint.
Megértem azt hogy gyenge a keret, de könyörgöm a saját dolgunkat nehezítjük ezzel a 3 védővel.
Strama folyamatosan ragaszkodik a 3-5-2 taktikához. Amihez nincsenek játékosaink, sőt. Persze hogy nem a helyén játszik senki, mert nem vagyunk meg hozzá. Ezért sem értem Stramat. 4-3-2-1, 4-3-3-hoz igazoltunk a nyáron.
3-5-2 nincsenek szélsőink. Zanetti már nem elég oda, Obi nem szélső, Nagatomo jobboldalt gyenge, Pereira pedig nem balszélső.
Van 3 kezdőszintű védőnk: Ranocchia, Samuel, Juan. Samuel hiányába is ragaszkodik a 3védőhöz. Miközben Chivu egy óriási 0, Silvestre pedig nem Inter szint.
Guarinbe sokkal többet akar tenni Strama, mint amennyi. Ő nem irányító, és nem is csatár. Folyamatosan játszik 300 perce van az elmúlt 3 meccsen. Nehogy aztán újra formán kívül legyen.
3 db kreatív emberünk van: Guarin, Cassano, Palacio. Strama nem mer többet játszatni. Nem így kezdte ő itt.
Egyik nagy baj ez a 3 védő. Másik pedig a lehetséges érkezők. Könyörgöm Jaime Valdes, röhej...
Juve fényévekre van tőlünk, megvan a taktikájuk amihez megvan mindenki. Felesleges is róluk beszélni.
Napoli is szintén megvannak a taktikához. Van egy Cavani ott, és egységesek nagyon.
Lazio is bárki bármint mond, sokkal erősebb csapatként.
4 pontra vannak, Milan is közelít, Fio is 3 pontra. Következő 3 meccset muszáj megnyerni ha akarunk BL-t.
Valamint nem ilyen Jaime Valdeseket igazolni, mert így marad az EL.
És ahogy írták, ha nem lesz BL, nem lesz pénz. Hatalmas gondban leszünk. Strama repül, de ki fog idejönni??? Senki
Valamint távoznak az olyan játékosok is, akikért még pénzt kapunk. Handa, Juan, Ranocchia, Guarin, Palacio.
Na és persze jönnek majd a nagy nevek, Lodival az élen.
Nagyon nagy gondba lehetünk.
Audipower

Hozzászólás Szerző: Audipower »

Festa írta:
Ami rossz hír,hogy a második meccsen sárga lapok miatt nem lesz Guarin és Periera.
A túloldalon csak Burdisso pontozódott ki.

Ebben az esetben sztem a kupa számunkra véget ért. Guarín nélkül ez a csapat nem ér semmit.
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

interfan írta:Valamint távoznak az olyan játékosok is, akikért még pénzt kapunk. Handa, Juan, Ranocchia, Guarin, Palacio.

Esetleg Capitano is visszavonulhat a szezon végén, ami egy nagyon érdekes helyzet, mert én úgy látom, (kövezzetek meg érte) hogy az idény végén tudna felemelt fejjel kiszállni, én nem szeretném bukdácsolni látni, viszont, ha ennyire nem lesz pénz igazolni, akkor meg vétek lenne ha befejezné.

Strama tényleg néha elszámolja magát, ha 4 védővel kezdünk talán meglett volna a meccs, vagy minimum X, így nyitott maradt még.

Juan-t kiemelném, átjátszhatatlan!!!!! Nálam ő a mérkőzés, de talán a hónap legjobbja is.
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

Valaki,ha tud dobhatna egy sportklubos linket (persze jó külföldi is,ha nincs)
Jó lenne nyerni,bár vendég hétvége van.. Rickyt szeretném látni végre.
Forza Inter !
jdanika

Hozzászólás Szerző: jdanika »

http://www.wiziwig.tv/index.php?part=sports

itt találtok streameket, nem magyar, de kiváló minőségűek! jó szurkolást

Forza Inter!!
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

4. perc, chivu gól! 1-0
sly89

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sly89 2013.01.27. 20:54-kor.
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

Ja és szabadrúgásból lőtte!!! :D
jdanika

Miket tud ez a Krisztián :D lehet elől kéne játszatni :lol:
Baggio85

Ezt hiányoltam én Chivutól mióta itt van! :D
PetR
Kapcsolat:

Beszarás. Sneijder 2 éve nem lőtt ilyen szabigólt, még jó hogy Chivuval hosszabbítottunk és nem a hollanddal... :lol: :lol:
Audipower

Hozzászólás Szerző: Audipower »

Beszarás, Csivu gólt lőtt! :lol:

Ha kell valakinek link esetleg:
http://livefootball.ws/11051-inter-torino.html
Sopcast-os, jó minőségű.
interfan

Strama megint kitalált valamit. Mert ez minden, csak nem 3 védő.
4-4-2/ 4-2-3-1 szerű valamit játszunk.
Juan balhátvéd, Zanetti jobb. Középen Mudi-Gargano. Guarin jobbszélső, Nagatomo bal.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Chivu végre csinált valamit a pénzéért!
Azért annál több kell,hogy elfelejtsük az eddig hibáit.
Mondjuk még 2 ilyen gól!!!
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

http://dazsports.info.tm/flashsportvoetbal.html

és Chivu betekerte a szabadot :)
már megérte itt tartani :)
sly89

Audipower írta:Beszarás, Csivu gólt lőtt! :lol:

Ha kell valakinek link esetleg:
http://livefootball.ws/11051-inter-torino.html
Sopcast-os, jó minőségű.

Neked ezek nem akadnak?
Mert nekem korábban simán mentek az itteni linkek, viszont egy ideje akad, csak akkor jó, mikor közelről mutatnak valakit. :S

Most ez megy nekem, akadás nélkül, nem sopcastos, bár nem is olyan jó minőségű, mint az: http://socsportslive.com/?fgrgegerd
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Összességében Chivu eddig elég jó szezont fut. Jó lenne, ha visszatalálna a kezdeti formájához, amit nálunk nyújtott. Kicsit igazságtalan ennyire utálni, mert ő is részese volt a nagy csapatnak és sokat tett az Interért. Az ominózus BL győzelem óta pedig nem nagyon van olyan, aki hozta volna a szintet. Remélem nem fog megtörni, mert még hasznos lehet ő. Még mindig inkább Chivu legyen a csere védő, mint Diakité, vagy Andreolli. És ezt most nem a gólja miatt mondom.
Gargano elképesztő mennyiségű labdát szerez, bárcsak megtanítanák passzolni...
psn

hamar javította xD
PetR
Kapcsolat:

Hát ez csodálatos volt. :evil:

Guarín WTF?!
tabi.csaba

Hozzászólás Szerző: tabi.csaba »

Handa is benne volt legalább annyira mint Guarin.
jdanika

Hagyjuk már Chivut, sose lesz már a régi, sajnos. Kiöregedett, sose volt gyors, de most, amilyen csatárok vannak, akár itt a Torinoba simán lefutják, bl-ről e is beszéljünk, kisebb meccseken elmegy, de egy szezont ne akarjunk lehúzni már vele, amúgy is kajak sérülékeny az ember. Sokat tett, respect neki, de lassan mehet a pad melé Cordobával táblát emelgetni.

Visszatérve a meccsre, nagyon ráültünk az 1:0ra megint, annál jobb ez a torino, hogy ne találjon 1-2 gólt egy ilyen gyenge védekezés ellen...
sly89

na kimegyek sezndvicset csinálni, mire visszajövök, 1-1 :evil: ki hibázott?
Pont írni akartam h nem kéne beállni, mert gólt kapunk :(
SilentBob

Hozzászólás Szerző: SilentBob »

Chivu lehetne néha csatár is,annyit tud mint Rocchi
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Még mielőtt elkezdtek guarinozni Handá-é volt ő szemből belátja az egész mezőnyt,Guarin háttal állva oda teszi neki...
psn

na le is sérült :s ha juan megy középre pereira meg balra az nem is rossz :)
Válasz küldése