Dan-i-nter írta: Valóban nem jó döntést hozott, de, ne varrjuk a nyakába ezt a meccset. Viszont, ha nem csinál semmit, és a Siena csatár berúgja, akkor meg jönnek a:"Miért nem próbál szerelni ez a kretén román" kijelentések.
Azt gondolom hogy 1 játékosnak tök mindegy hogy 1 forumon mit irkálnak rola. Neki 1 dolgot kéne figyelnie mivel segiti a csapatot amelyikben játszik. Chivunak esélye sem volt a szerelésre, ha véletlenül nem is éri el a csatárt akkor is kiszorják +11es, ez egyértelmü föleg 1 30 feletti játékosnál. Ha ezt a 16os elött csinálja akkor rendben van, de igy??? Én nem varrok semmit a nyakába nem miatta kaptunk ki, de oriási hülyeséget csinált ugy hogy semmi értelme nem volt a becsuszásának, ráadásul nagyon nehéz helyzetbe hozta a csapatot ezzel a manöverrel.
Ez a meccs is (mint idén már legalább 5) egy emberen, Straman ment el. Semmiféle elképzelés, taktika nincs, teljes káosz. Sokkal nagyobb szarban vagyunk mint tavaly Ranieri vége alatt. Kiküld egy 3-5-2, ráadásul úgy hogy a védelmünk szar. Középpályás védekezés 0, elképzelés 0. Majd átállunk egy 4 védős valamire, senki nem tudja mire is. Ugyanaz az elképzeléstelen semmi megy, már lassan hónapok óta. Ráadásul sok játékos nem a posztján játszik. Egy taktikánk van, ha Palacio, Guarin formában van, majd ők eldöntik. Semmi más, egy hatalmas fos. Nem Chivun ment el a meccs, ő már csak a hab a tortán volt. Guarint folyamatosan játszatjuk, egyértelmű volt nem fogja bírni. Nem is megy neki. Kuzmanovic aki mutatott ma valamit. Egy 18 éves gyerektől várjuk a megváltást??? Vagy ami még jobb, egy 35éves Rocchitol aki levezet itt??? Tavaly az utolsó Novara vert el minket oda-vissza. Most ez a Siena lett. Siralmas milyen csapatokkal nem bírunk: Torino, Genoa, Cagliari, Atalanta. Ráadásul a sima verességekről ne is beszéljünk. Udine, Parma. Szidtuk Ranierit (jogosan), de ez még annál is aggasztóbb. Nulla elképzelés, nulla taktika. Cserék pedig lassan Ranierit is felülmúlja, Rocchi édes istenem. Tényleg ez a legalja. Milan szépen beér minket, Fio 1 pontra van. Juve-Napoli pedig már fényévekre van tőlünk. Még így is 4 pontra vagyunk a BL-től. De rossz belegondolni ha lenne egy edzőnk, most hol tartanánk. Stramaval szó szerint saját helyzetünket rontjuk. Addig kell lépni amíg van értelme. 3 pont nem a világvége, de ehhez egy EDZŐ kell. Blancnak pedig nem a Romaba, hanem ide kell jönnie. AZONNAL!!!! Mert így hogy se elképzelés, se taktika, semmire nem megyünk Stramaval. Volt egy jó sorozat (amibe szerencse is volt bőven), egy fantasztikus Juve verés de ennyi. Ott felértünk a csúcsra, valami megtört kész vége. Strama sem ugyanaz, nincs támadó foci, de védekezés sem. Nem tudok mit írni, egy nagy 0 az egész. Köszönjük Strama, viszlát!!!!
19 fordulóval ezelőtt a Siena meccs után írtam, hogy Stramaccionira nagy ez a kabát. Eleinet úgy tűnt, hogy rám cáfol, de sajnos nem. Nem szabad várni tovább, még ma este meg kell neki köszönni a munkáját és menjen isten hírével. Gyenge edző nulla elképzeléssel, aki képtelen arra, hogy bármit is változtasson meccs közben.
A hátralevő meccseken pedig fel kell küldeni a pályára minél több fiatalt, hogy szokják a Serie A légkörét. A napnál világosabb ugyanis, hogy nem lesz meg sem a BL, sem az EL.
Sajnos ezzel a játékunkkal még a Kolozsvár ellen sem lennénk esélyesek. De ha onnan mégis továbbjutunk, akkor a Tottenham fújja majd ki az orrunkat....
Bevallom ma a meccs végefelé szurkoltam, hogy Bolzoni üssön nekünk még 1-et, hogy még jobban fájjon a "szakmai" stábunknak, hogy egy elküldött saját nevelés rúgja rajtunk az utolsót. Nem így lett, de így is döbbenet. Gyalázat. Szégyen.
tabi.csaba írta:Hozzuk Novallinot Strama helyére.Nincs csapata,legalább neki van Inter kötődése.
Vagy Zemant már neki sincsen csapata.
Legalább lenne támadójátékunk.
Azért az isten mentsen meg bennünket Zemantól...Az ő taktikája kimerül annyiban, hogy támadjatok, támadjatok aztán majd lesz valami. Egy taktikailag felkészült erős kezű intelligens edző kell aki össze tud rakni úgy egy csapatot hogy meglegyen a stabilitás a csapatrészek között!
Inter101 írta:Azt gondolom hogy 1 játékosnak tök mindegy hogy 1 forumon mit irkálnak rola. Neki 1 dolgot kéne figyelnie mivel segiti a csapatot amelyikben játszik. Chivunak esélye sem volt a szerelésre, ha véletlenül nem is éri el a csatárt akkor is kiszorják +11es, ez egyértelmü föleg 1 30 feletti játékosnál. Ha ezt a 16os elött csinálja akkor rendben van, de igy??? Én nem varrok semmit a nyakába nem miatta kaptunk ki, de oriási hülyeséget csinált ugy hogy semmi értelme nem volt a becsuszásának, ráadásul nagyon nehéz helyzetbe hozta a csapatot ezzel a manöverrel.
Ebben igazad van, nem is a te hozzászólásod miatt írtam, amit írtam. Az bökte a szememet, hogy azt senki meg nem említette, hogy már legalább ötödször vezették rá a kapura 2 védő 2/3 támadó felállásban, és a védekező középpályásainkat meg senki nem vette elő. Normális kp-ás védekezéssel, most nem lenne miről vitatkozni. Volt, aki pl. dicsérte Kuzmanovic-ot, de mire? Labdát alig szerzett, alibi passzokat nem rontotta el (nyilván ettől jobb játékos mint az uruguayi). Ha erre van igény...
Szóval.. Strama olyan, mint a szerencsejáték !! Az elején nyerhetsz vele párszor, ha szerencséd van nagyobbat is, de hosszú távon BUKÁS ! Még mindig nagyon csípem őt, de a tudása nagyon nagyon elkerüli még ezt a szintet, hülye taktika, rossz döntések, folyamatos baklövések.. Még most kéne lecserélni, ameddig megvan a "jóviszony" és nem kívánják az ultrák a halál faszára, mint ranierit és társait ! Ha érkezne Blanc még időben, akár fel is érhetnénk a dobogóra, kis szerencsével a Lazio fogható ! A másik, Capitano.. Ő az ikon és szent és sérthetetlen, DE.. Belépett a 40. életévébe és talán ez a szám lelkiekben hathatott rá, mert hetek alatt öregedett 8-10 évet a teljesítménye alapján. Persze ez részben megint írható az edző javára, mert láthatóan nem megy neki középen, viszont ha nem tud hozzátenni a csapat teljesítményéhez, pihenhetne 1x-2x, végülis Ő is csak ember.. Chivu magára talált, bár ez a meccs közel sem rajta ment el, sőt miután kiesett jobban odafigyeltek a védekezésre, lehet neki köszönhetjük ,hogy nem kaptunk még kettőt (vicc). Felesleges is elemezni mindenkit, ez a meccs egyértelműen a padon ment el, sűrgősen változtatni kéne, amíg nem késő !
Itt nincs senki, aki rajtam kívül néha nézett Roma meccset? Csak Zemant ne könyörgöm. Persze, hogy vt támadó játék, mert mindig 3 csatárral játszottak. De itt összesen van 3!!!! Ez a 3 védős taktika úgy kuka ahogy van, el kell felejteni, nem igaz, hogy nem veszi észre Strama. A gólt nem kell a románra fogni, csak a pirosat. Teljesen kár volt már becsúsznia, lehet hogy a csatár be sem rúgta volna. Valaki végre írta Cassanot. Hát egyszerűen duplanulla amit csinál. Lőtt egy gólt óriási mákkal és kész. Hisztizik, rosszul passzol, elad egy rakat labdát. De igazából tökmindegy, amíg nincs egy épkézláb taktika, addig kár miről is beszélni. Ez a keret ennyire nem rossz. Sőt, szerintem ezzel a kerettel simán versenyben kellene lenni a Scudettoért. Stramát most azonnal el kell küldeni a faszba.
hegecs8 írta:Gargano-Guarin csere. Erre van ésszerű magyarázat 3-1-nél. Jött volna Alvarez amivel lehet hogy 1 döntetlen összehoznánk(megpróbálnánk)de nem ezzel ráülünk az eredményre , mintha nem lenne mindegy hogy 3 vagy 4-1 a vége.De legalább megpróbáltuk.
Az a magyarázat,hogy akkor már feladtuk a meccset!!! Strama is mintha feladta volna. A Siena volt idén a Novara!!! Sajnos arra tényleg nincs magyarázat,hogy minden kis csapattól kitudunk kapni. Chivu-Samuel csere sajnos ezt a pirost minden meccsen magában hordozza. Azért az igaz mélypont az volt amikor GARGANO!!! lőtte a szabadrúgásokat.
Mondjuk az,hogy nincs csatárunk és Livaját és elengedjük több mint meggondolatlan lépés. Nem is az igazi baj,hogy könnyen gólt kapunk hanem inkább az,hogy szinte esélyünk sincs rúgni. Nagyjából az egyetlen esélyünk maradt,hogy ha Milito feltámad és olyan tavaszt produkál mint tavaly.
Azt hiszem itt már tényleg nincs más megoldás mint elküldeni Strama-t, de ne egy motivátort hozzunk akkor, hanem egy edzőt. 2010 óta nem ült még olyan a padon.
Nincs CSAPAT és ez sajnos az edző hibája legfőképpen. Persze képességbeli problémák is vannak bőven, de én azt SOHA nem fogom megérteni és elfogadni, hogy az INTER gyáva módon egy klasszikus, kimondott csatárral álljon fel. Morattinak van nyárig ideje gondolkozni, mert ez így nem fog menni. Erre Strama még nem érett meg és ez így nem jó se a csapatnak se neki. Az már rég rossz mondjuk ha egy csapat télen próbál meg erősíteni 5-6 játékossal. Egy csapat építésére vagy legalábbis az alapok lerakására ott a 2 hónapos nyári szünet. Mi mostmár évek óta úgy tűnik, hogy nyáron nem csinálunk semmit.
FORZA INTER!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Baggio85 2013.02.03. 17:10-kor.
Azért az isten mentsen meg bennünket Zemantól...Az ő taktikája kimerül annyiban, hogy támadjatok, támadjatok aztán majd lesz valami. Egy taktikailag felkészült erős kezű intelligens edző kell aki össze tud rakni úgy egy csapatot hogy meglegyen a stabilitás a csapatrészek között![/quote]
Az a kérdés hogy ki ez az edző és persze számunkra is elérhető. Zeman sem egy taktikai zseni de inkább támadó csapatot néznék mint hogy a Torino ellen 6 vkpályással játszunk.
Egyszerűen nem értem Stramát.Az év elején ha valami nem működött egy meccsen akkor azt a következőn nem erőltette vagy legalábbis megpróbálta orvosolni.Most meg hétről-hétre ugyanaz a szar megy és nem látom azt,hogy megpróbálna tenni ellene.
Én eddig egyszer sem gondoltam,és írtam,hogy le kéne váltani Stramát,de most én is úgy gondolom,hogy eljött az ideje. Talán még nincs későn. Nem is sokszor azzal van a baj,hogy nem nyerünk(persze ez a legfontosabb),hanem azzal,hogy ilyen elképzeléstelen 0 játékot nem is tudom mikor láttam utoljára az Intertől hétről-hétre. Az meg hogy egy meccsen belül játszunk 3 szerkezetbe,mikor még egyet sem tudunk normálisan,az botrány. Meg hogy azért játszik valaki,mert Strama haverja (Chivu,Rocchi) az hihetetlen. Az,hogy egy Alvarez helyett Rocchi tud játszani,az meg felháborító. Én is azt mondom,hogy a jelenleg szabad edzők közül Blanc lenne a legjobb. Játszott a Serie A-ban,ismeri az olasz focit,edzőként úgy gondolom bizonyított a Bordeux-val,szövetségi kapitány volt. Szerintem egyértelműen a legjobb választás lenne,és még most kéne idehozni,amíg nem késő.
Komoly motivációs hiány van a csapaton. Szoktunk szarul játszani, de ma!!! Legalja!!! KB. 2 helyzetünk ha volt. Kettő BL győztes volt a kezdőben, nem lehet ez már magyarázni azzal, hogy kiöregedett a keret. Stramanak komoly felelőssége van abban hogy itt tart a csapat. Morattiéknak meg abban hogy nem hoztak egy épkézláb csatárt. Változtatni kell a csapatnak a hozzáálláson, remélem ez egy igazi jobbhorog volt a játékosoknak, vezetőknek egyaránt a mai meccs. Ha a Chievo ellen sem nyerünk beállok a "Strama takarodj" táborba. Szégyen... Forza Inter!
Örülök hogy mások is egyetértenek az edzőkérdéssel kapcsolatban. Itt most nem arról van szó, hogy nem megy 2 meccs óta, és ez lenne a módi, hogy na akkor gyerünk edzőváltás. Eleve nem értettem, hogy mit gyakoroltatott be Strama nyáron. Ugye voltak az EL-selejtező meccsek, ott még különösebb gondunk nem volt, bár akadt egy-egy Hajduk és Vaslui elleni hazai meccs.... Aztán kezdtünk Pescarában, amelyik a bajnokság akkori leggyengébb csapata volt, magabiztosan nyertünk. Onnantól kezdve viszont rögtön kiütközött, hogy nincsen középpályás védekezésünk, semmilyen! Ahogy jöttek a -viszonylag- komolyabb meccsek. Átállt 3 védőre, az újdonság ereje meghozta a sikert, de mivel nincsenek ehhez játékosaink, ez sem ment tartósan. Most ott tartunk, hogy ráerőltet valamit a csapatra (3-5-2, 3-6-1), ami abszolút nem fekszik senkinek, vagy megpróbál valamilyen 4 védős taktikát kitalálni MECCS KÖZBEN, de ezzel már a szezon elején megbukott.
Pontosan az a 2-3 szezon hiányzik ahhoz, hogy egy ilyen elvárásokkal bíró csapatot irányítson, mint az Inter, amit egy Cataniánál, Lazionál, Parmánál kéne előbb eltöltenie. Hogy ráérezzen, hogy legyen tapasztalata, tudjon meccselni, kezelni a játékosokat, mert pusztán az, hogy haverság van köztük, nem elég. Direkt visszanéztem a félévet. Gyakorlatilag alig! van akciógólunk. Ami tudatos, látványos, kidolgozott akcióból születik. Nagyon sokszor bemákolt, vagy pontrúgásból szerzett gólt érünk el. Semmiféle játékunk nincs, abben a 3 védősben Nagatomo a bal oldalra van ragasztva, de mikor szembetalálja magát két 185-ös védővel, vége van, elnyomják, és amúgy sem az a cselgép, aki majd egyedül lehozza a balt. Én bírom őt, szimpatikus, de számomra egyértelmű, ha marad, legjobb esetben 4.-ek leszünk, de a Milan is beelőz már ma este, és megérkeztünk az 5. helyre.
Blanc-nak van tapasztalata. Bajnok volt a Bordeaux-val, szerepelt a BL-ben is velük, a válogatottat is irányította, jó edzők keze alatt játszott, tanult, a taktikája 4-2-3-1, ezt meg lehetne próbálni nálunk!
Sok ez így együtt, hogy nem bombaerős a keretünk, de Strama még azt a néhány használható embert sem azon a poszton játszatja ahol segíthetnének talán. (Zanetti, Pereira, Guarín, stb).
Sajnálom szegény szurkolótársaimat, akik végigszenvedték ezt a meccset. Nekem csak 25 perc jutott belőle, ugyanis a 75.perc környékén értem haza. Az a legnagyobb gond, hogy már egyáltalán nem érdekelnek a meccseink. Ha látom, látom, ha nem nem. Ugyanaz az az elképzelés nélküli szar megy egész évben. Ez alól emlékeim szerint a Juve és a Napoli elleni győzelem volt a kivétel. Semmi taktika, semmi koncepció, hogy mi a fenét játszatna Strama. Ez egyértelműen az ő hibája. Az igaz, hogy a nyomorék vezetőségünk is eladja a keze alól a játékosokat, de azért csak látni kellene, hogy mi lenne a taktika, mert ez, hogy minden meccsen más kezdővel állunk fel és 3-szor felállást váltunk, nem mehet tovább. Strama-t most már el kell küldeni. Edzősködjön 4-5 évet valamelyik kiscsapatnál, aztán talán szóba jöhetne Inter-szintű csapatoknál is.
Simeone pl. volt Argentínában is edző, aztán Catania és Atletico. Azért Madridban meglátszik a keze nyoma a csapaton. Néztem jó pár meccsüket idén és szép támadófocit játszanak. Ha Simeone vagy Blanc jönne én már elégedett lennék. Idén pedig a Bl már elúszott, ezért meg kell adni a lehetőséget a fiataloknak, bár nálunk ez a lehetetlen kategória.
Audipower írta:Sajnálom szegény szurkolótársaimat, akik végigszenvedték ezt a meccset. Nekem csak 25 perc jutott belőle, ugyanis a 75.perc környékén értem haza. Az a legnagyobb gond, hogy már egyáltalán nem érdekelnek a meccseink. Ha látom, látom, ha nem nem. Ugyanaz az az elképzelés nélküli szar megy egész évben. Ez alól emlékeim szerint a Juve és a Napoli elleni győzelem volt a kivétel. Semmi taktika, semmi koncepció, hogy mi a fenét játszatna Strama. Ez egyértelműen az ő hibája. Az igaz, hogy a nyomorék vezetőségünk is eladja a keze alól a játékosokat, de azért csak látni kellene, hogy mi lenne a taktika, mert ez, hogy minden meccsen más kezdővel állunk fel és 3-szor felállást váltunk, nem mehet tovább. Strama-t most már el kell küldeni. Edzősködjön 4-5 évet valamelyik kiscsapatnál, aztán talán szóba jöhetne Inter-szintű csapatoknál is.
Simeone pl. volt Argentínában is edző, aztán Catania és Atletico. Azért Madridban meglátszik a keze nyoma a csapaton. Néztem jó pár meccsüket idén és szép támadófocit játszanak. Ha Simeone vagy Blanc jönne én már elégedett lennék. Idén pedig a Bl már elúszott, ezért meg kell adni a lehetőséget a fiataloknak, bár nálunk ez a lehetetlen kategória.
Minden szavaddal egyetértek.Ha nem cserélünk most edzőt,akkor nincs értelme tovább harcolni a harmadik helyért,hiszen ahhoz emóciós plussz kéne egy edzőváltás keretében...Más reményt nem látok.. Ha marad Strama,játszanak a fiatalok,veszíteni valója nincs.
Guarín azt nyilatkozta, hogy egy 3 emberes középpálya közepén érzi magát a legjobban, de megtud bírkózni a feladattal, amit Strama adott neki... Az a baj,hogy én a kiutat sem igazán látom ebből. Strama a téli igazolásokkal a 3-5-2 és a 3-5-1-1-es taktikához igazoltatott a fejesekkel. Nagyon mást nem lehet játszani...Márpedig nem ez lesz az a taktika, amivel a meccseket fogja nyerni a csapat.
Talán én és PellerG kolléga volt aki nem örült Strama kinevezésének. Most lényegébe az egész fórum szerint mennie kell. Ami 100%-ig igaz, és így kell lennie. De volt azért miért bízni benne. Amikor idejött egy támadófocit játszott, 4-3-3 taktikával. Majd Wes játszatásával 4-3-1-2, valamint 4-3-2-1 volt. Támadtunk, volt elképzelés, volt játék. Ahogy ez azóta kiderült, ez csak kezdeti fellángolás volt, és az újdonság varázsa. Strama az egész nyári felkészülést elszarta. Amit akart nem jött be, majd működött a 3 védős rendszer. De ez is csak ideiglenes megoldás volt. Hosszútávon kiütközött az, hogy nincsenek embereink ehhez. Egész csapat nem tudni mit akar. Vált Strama 4 védőre, úgy sem megy. Ahogy már írtam, fejétől bűzlik a hal. Strama nem találja a taktikát, nincs elképzelés. Ez pedig egyedül az ő hibája. Jó pár játékos nem a posztján játszik, nem lep meg Guarin nyilatkozata sem. Strama azt hiszi majd ő mindent megold. Irányítóként játszatja amikor ő középső kp. De már játszott csatárt is, és jobbszélsőt is. Leírtam már korábban mindent róla. Lehet persze minden meccsre találni 1 hibást. A bíró, Chivu, Jonathan, Palacio, Cassano, Silvestre, és folytathatnám. De itt a legfőbb hibás Strama senki más. Most kell lépni, mennie kell. Nem szabad hogy túl késő legyen. Tavaly láttuk meddig vártuk Ranieri menesztésével, a BL helybe került. Őt a Milan elleni győzelem mentette meg, szerintem Stramat a Juve verés fogja. Már a Chievo ellen nem szabadna hogy Strama legyen az edző. Utána pedig borzasztó nehéz sorozat jön: Inter-Cluj Fiorentina-Inter Cluj-Inter Inter-Milan Catania-Inter
Gyakorlatilag ezzel az 5 meccsel végleg lezárhatjuk a szezont. Mindenféle reményt és ábrándot letudva. BL hely, és EL győzelem. Sürgősen lépni kell!!!!!!
hegecs8 írta:Vagy Zemant már neki sincsen csapata.
Legalább lenne támadójátékunk.[/quote]
Azért az isten mentsen meg bennünket Zemantól...Az ő taktikája kimerül annyiban, hogy támadjatok, támadjatok aztán majd lesz valami. Egy taktikailag felkészült erős kezű intelligens edző kell aki össze tud rakni úgy egy csapatot hogy meglegyen a stabilitás a csapatrészek között![/quote]
Az a kérdés hogy ki ez az edző és persze számunkra is elérhető. Zeman sem egy taktikai zseni de inkább támadó csapatot néznék mint hogy a Torino ellen 6 vkpályással játszunk.[/quote]
Na látod ez egy jó kérdés, viszont annak nem látom értelmét hogy egy kezdő edző helyett hozunk egy taktikailag gyenge edzőt. Zeman támadó focija átesik a ló túloldalára, nem véletlen hogy kirúgták. A támadó játékot mindig jól összerakta, de védekezni egyik csapata sem tudott. Nekünk pedig nem kell még 1 tűzoltó emberke, jó lenne már valami stabilitás edző poszton is.
Na igen stabilitás, ez egy nagyon fontos kérdés. Ehhez kéne edző, és ezt kéne felfogni Morattiéknak, hogy minden itt kezdődik. Legyen egy edzőnk. Láttuk Mourinhoval is mire vittük... Borzasztó belegondolni, hogy Jonathan (5m) és Silvestre (2m) árából, kijött volna Capello fizetése. Okosan kéne költekezni és ott kezdeni, hogy hozni egy edzőt. Sajnos már Capello nem elérhető. De Blanc igen, szóval nincs mese elkel hozni azonnal!!!
Nekünk pedig nem kell még 1 tűzoltó emberke, jó lenne már valami stabilitás edző poszton is.
Ilyen sz*r csapathoz, pont mercato után, bizonytalan körülmények mellett ki jöhet szóba? Blanc (bár nem értem miért kezelik itt sokan messiásként) se biztos, hogy az Internél képzeli el az álom melót.
Sajnos kevés olyan edző van, akivel hosszútávra tervezhetnénk, elérhető, és a fizuja se vészes. Talán Interfan Nr.1 Simeone, de se rá, se más top edzőre nem látok reális esélyt.
DSanton39 írta:most kell elküldeni, ebből a szar semmiből elég volt! ennél még Ranierinél is szervezettebb volt a csapat.
Azért volt ott is baj bőven. De most ugyanazt érezni, hogy nincs visszaút/kiút. Túl régóta tart ez az állapot. És egyszerűen semmi bíztató nem hetek, hónapok óta. (Kivéve a Napoli meccs). Teljesen ugyanaz az érzés, mint tavaly. Tehetetlen az edző, érezni, hogy nem tud mit lépni. Ahogy fentebb írták ezt a Blanc ügyet, nem kell túlfújni, hogy messiás vagy sem. De jobban járhatunk, ha egy egyértelműen rossz irányt egy talán jobbra cserélünk.
Nekünk pedig nem kell még 1 tűzoltó emberke, jó lenne már valami stabilitás edző poszton is.
Ilyen sz*r csapathoz, pont mercato után, bizonytalan körülmények mellett ki jöhet szóba? Blanc (bár nem értem miért kezelik itt sokan messiásként) se biztos, hogy az Internél képzeli el az álom melót.
Sajnos kevés olyan edző van, akivel hosszútávra tervezhetnénk, elérhető, és a fizuja se vészes. Talán Interfan Nr.1 Simeone, de se rá, se más top edzőre nem látok reális esélyt.
Szerintem év végéig nem lesz edzőcsere. Legalábbis nagyon kicsi esélyt látok rá. Év végén meg kit tudja...
Blanc talán jó lenne. Bár nem tudom mennyire csábító számára,hogy Palacio-Cassano a top kezdő,és ha baj van,jöhet Ricky vagy Rocky. Mi az Isten van Militoval?
Simeone, ő egy legenda, jól is szerepel egy jobb csapattal a bohóc ligában,meg EL-ben. De azért volt mostanság pár edző, aki nagy eredményeket értek el a Barca-Real mögött, az EL-t megnyerték,elkerülve más ország bajnokságába, pedig besültek. Na meg,ha a múltat nem nézzük, akkor miért jönne ide? Pénz nincs,Falcaok nincsenek, rövid passzos,gyors focihoz a keret alkalmatlan.
Talán Capello,de nála is ki fog ütközni,hogy 1 befejező emberünk van.
Sajnos ez a borzasztó, mindig átkel élni ugyanazt a kilátástalanságot és semmit. Tavaly Gasp és Ranieri. Gyakorlatilag legalább akkora szarban vagyunk, mint tavaly. Leo az egyetlen edző akivel sikerült valamit csinálni. Hiába a Schalke és a Milan meccs, ki volt a középhátvéd?? Talált Chivu. Na de ne is erről beszéljünk. Teljes a káosz most. Mindenféle elképzelés nélküli hatalmas 0 a játék. Nem akarom tovább részletezni, mivel már megtettem. De a vezetőséget ismerve, nem fogja Stramat kirúgni. Csak akkor amikor már késő lesz. Tavaly ugyanezt éltük át Ranierivel. Jönnek majd a nehéz meccsek, főleg a Chievo után. Ha nem jönnek az eredmények, a vezetősség csak akkor fog lépni. Ez a 4 bajnoki (Chievo, Fiorentina, Milan, Catania), és 2 EL meccs Strama alatt lesz. Ebben sajnos biztos vagyok. Csak amit már írtam, ha ezen a meccsek rosszul sülnek el, gyakorlatilag vége a szezonunknak. Ezekkel a meccsekkel nagyon messze kerülhetünk a BL-től. Akkor pedig már hiába jön Blanc vagy bárki, nem lesz esélyünk. Tavaly teljes egészében ugyanez volt Ranierivel. Jöttek a borzasztó eredmények (Lecce, Palermo, Roma, Novara, Bologna), de Ranieri maradhatott még jó pár fordulót. Mire pedig jött Strama már késő volt. Most kellene meglépni Strama kirúgását, mert ezután a 6 meccs után (ha rossz eredmények születnek), már idén is késő lesz. LÉPNI KELL AZONNAL!!!
Nem akarom CHivut védeni, de életben nem láttam még olyat,hogy egy védő a 16oson belül hagyta volna a támadót kapura rúgni, tovább menni ilyen helyzetben,mondván,hogy 50 %, hogy lehet kaszál. Semmi ütközés nem volt a védelem előtt,jó hogy kijön Chivu, Rano lassúsága.
hvmetal írta:Nem akarom CHivut védeni, de életben nem láttam még olyat,hogy egy védő a 16oson belül hagyta volna a támadót kapura rúgni, tovább menni ilyen helyzetben,mondván,hogy 50 %, hogy lehet kaszál. Semmi ütközés nem volt a védelem előtt,jó hogy kijön Chivu, Rano lassúsága.
Az a szomorú, hogy kb. egy kapott gólt sem lehet a védőkre fogni amiket kapunk jópár meccse. Otthagyják őket 2-3 támadóval szemben, igazából esélyük nincs. Amikor van esélyük általában jól oldják meg a problémát, de itt esélytelen.
szívjátok már le Balotellit, vagy verjétek ki rá. ki nem ugrál nerazzurrizik,de ti még ilyen helyzetben is rinyáltok,mivan, olyan jó képű,nem elég a poszter az ágy felet? szarok vagyunk,de legalább gerinc maradjon már..
hvmetal írta:szívjátok már le Balotellit, vagy verjétek ki rá. ki nem ugrál nerazzurrizik,de ti még ilyen helyzetben is rinyáltok,mivan, olyan jó képű,nem elég a poszter az ágy felet? szarok vagyunk,de legalább gerinc maradjon már..
Ej de okos fiúcska vagy te keményfiú. Kapcsoljál a Sportklubra egy kicsit. És nézd meg, hogy hogyan játszanak. Utána lehet ugatni, na meg ugrálni, közben kirázni..
Ha annyira tetszik nézd azt. Egyébként az ő játékuk nélküle is jobb volt, mint ez a mostani hulladék, amit mi játszunk, nem ettől a majomtól tudnak passzolni, helyzeteket kidolgozni, ellenfelet letámadni.
Felesleges itt Chivurol, vagy bárkiről is beszélni a meccs miatt. Itt nem a védelem, a középpálya, vagy a csatársor miatt buktunk. Hanem a totális szervezetlenség, és 0 elképzelés eredménye. Pálya egyik része közt sincs összhang. Vezetőknek és nekünk is rákel jönni, csodák márpedig nincsenek. Azt hittük Strama az új Mourinho. Mindenféle tapasztalt nélkül majd ő berobban. Ez rövid távon jó volt. De hosszú távon bedőlt nagyon csúnyán. Ilyen nincs, hogy valaki így a semmiből jőve hatalmas edző lesz. Ehhez a szakmához tapasztalt kell, amihez évek. Legjobb példa Simeone 6éve edzősködik. (Azért nem number 1 nálam, inkább number 2. Number1 az José mindörökké) De Montella is már Roma, Catania, Fio. Kell is mindegyik ilyen fiatal edzőnek. Montella is besült a Romanal, Boas is a Chelseanel, Strama pedig az Internél. De látjuk Montella és Boas is tehetséges, ezért mentek úgy mond kisebb csapathoz, tapasztalatot és rutint szerezni. Sieomne is Racing, Estudiantes, River, San Lorenzo, Catania, Atl Madrid. Stramanak is pont ez kell, jó pár év kisebb csapatnál. Ez egy Internél nem fér bele. Ide már egy rutinosabb edző kell, aki nem itt tanulja a szakmát.
Kicsit más. Azért amit benito mondott most a Milan-Udine meccsen elgondolkoztató. Valentino Angeloni ilyen játékosokat fedezett fel Udineben: Isla, Benatia, Armero, Asamoah, Inler, Sanchez, Muriel. Idehoztuk tavaly nyáron. Dobálja folyamatosan a neveket, és semmi. Lichnovsky, L.Lopez, Cirigliano, Funes Mori, Facundo Fereyra, Castillo. Vezetőség pedig nem törődik vele. (Egyedül most Laxalt aki talán-talán érkezik nyáron) De kérdem én, akkor miért hoztuk Angelonit??? Ha leszarjuk amit mond???
Hagyjuk már ezt abba, ha nincs Balotellijük, akkor ezt El Shaarawy lövi be mondjuk Niang passzából. Most ő volt középen. Talán az ilyet még Rocchi is belőné, ha lenne aki a lábára tenné... Év üzlete az nagyon erős túlzás. Amúgy Balotelli nálunk nem lenne jó jelenleg, itt komolyabb probléma van, azt nem oldja meg egy csatár, főleg nem ő, szóval amellett hogy undorítóan viselkedik, és milanista még azért is utálnátok mert nem lő gólt. Higgyétek el, nem kell ő ide!
inkább megnézek 100 ilyen kilátástalan meccset mint a mai minthogy Balotellit újra Inter mezben lássam jó helyen van ott ahol van ( tőlem gólkirály is lehet az sem érdekel akkor is uolyan hülye marad mint volt ha kell segítek a milánnak és állom a fizetését 3 banánnal elvan egész nap)
Lehet, hogy többen felreértettetek. Én nem azt mondom, hogy de jó lenne, ha hozzánk jött volna, hanem azt nem tudom megemészteni, hogy ez a kurva milán meg tudta venni, ki tudja fizetni a fizetését, és vele és a másik két támadóval egy ütőképes csatártriójuk lett, amilyen nekünk nincs. Ha pl. a bayernbe ment volna, valószínűleg nem is beszélnénk róla.
A sok agysebész (banánozós) hozzászóló pedig jó lenne ha elgondolkodna azon, hogy mit ért el a korrektsegevel Julio Cesar és száműzött társai.
Ma azt kérdezte tőlem apám, hogy kik voltak ezek a noname játékosok az Interben? Mi történt? Ki most egyébként a legnagyobb sztár az Interben? Kinek a mezét veszem meg legközelebb? Az utolsó két kérdésre nem tudom a választ. Zanetti mezem már van egy néhány..
Pár gondolat: 1. Balotelli-nek örültem volna, ha nem Milan szurkoló lenné és nem lenne egy agyatlan tuskó, akiben annyi jó ízlés nincs, hogy tisztelje volt csapatát, aki megadta neki a lehetőséget, hogy az legyen aki. . .
2. Az új igazolások közül Kuzmanovic labdabiztos, de többet nem lehet róla mondani még, majd a taktika résznél leírom miért (3-as pont). Schelotto nem mutatott semmi, míg Kovacic-ban van potenciál, de szintén most jön, hogy miért nem lehetett értékelni.
3. Taktikánk nincs. Vagyis van, karakterünk és játékosaink nincsenek hozzá. A háromvédős rendszer nem működik. A mai futballban már nem elég egy védekező középpályás, így Kuzmanovic nem okolható, se nem emelhető ki. Kovacic pedig irányító, nem szélső, teljesen értelmetlen a szélén játszatni. Át kéne állni a négy védős rendszerre. . .
4. Guarin sokat játszik, fáradt, kicsit túlzottan is azt hiszi, neki kell vinni a csapatot ezért önző is. Elszívta a teret Kovacic elől. Bár nem volt nehéz dolga, mert Strama kivette a horvát srácot a játékból azzal, hogy kitette a szélre.
5. Cambiasso jegelését nem értem. Jó formában van idén és Kuzmanoviccal jó párost alkothatnának. Meg kéne próbálni őket egymás mellett, míg Kovacic-ot előttük. Guarin tud játszani fentebb is, vagy box to box szerepkörben. Ezt ki kéne használni, irányítónak kevés.
6. Cassano nálam csere, annak tökéletes, illetve irányítónak, vagy annak cseréjének is lehetne játszatni, mert ott nem kell annyit futni. Csak, ugye ki van helyette?
7. Chivu-t divat lett szidni, továbbra is azt mondom, hogy jobb, mint Silvestre és a gól nem az ő hibája volt a védő pedig csúszik, szerelni akar. Ilyen van. . .
8. Zanetti szintén nem a helyén szerepel. Ő a legjobban szélső védőben érzi magát. Így közel a 40-hez talán nem is ártana. Ott még mindig klasszis, ennyi idősen is.
9. Strama sajnos alkalmatlan a továbbiakra. Hogy erre mikor döbben rá a vezetőség, az fogja meghatározni a következő szezonunkat. Nincs rossz keretünk, de stílus, elszántság, karakter és taktika nélkül nem lesz meg a BL. Egy középcsatár nagyon kellett volna.
10. Ideálisan 4-3-1-2, vagy 4-2-3-1 amire ez a keret alkalmas. Az elsőnél Guarin-Kuz-Cambi hármas előtt Kovacic (ha már megvettük), míg a másiknál Cambi és Kuz előtt Kovacic, oldalt Pala, Guarin és elől Milito. Itt még lehet egy Cassano-Pala-Milito támadósor és akkor Guarin mellé valaki középre. Minden más felállás necc, legalábbis ezzel a kerettel.
11. Ami a legjobban fájt a mai meccsben az az volt, hogy egyáltalán nem idegesítettem fel magam meccs közben a történéseken, mert már lassan megszokhattuk azt, amit a csapat produkált. A bajnokság kritikán aluli színvonalának hála még így is meglehet a BL hely. Ehhez az első lépést Morattiéknak kell megtenniük.
Guarint egyel hátrébb kellene erőltetni . Ott sokkal hasznosabb. 4 védős rendszer kellene. De abban már Ranocchia szar, Juant meg még nem tudjuk. Ezt a 4-3-1-2-őt , vagy 4-2-3-1-et mi nagyon erőltetnénk,papíron jónak tűnik,aztán egy edző nem akarja alkalmazni nálunk. Miért? Komolyan,miért?? Annyira adja magát, és Gasp,Ranieri duónál nem lehet mondani,hogy nincs rutin. Nem ismerik ezt a formációt? Tudtommal olasz,első osztályban dolgozó edzőkről van szó,nem Mágnestábla Péterről,meg Sisáról.
hvmetal írta:szívjátok már le Balotellit, vagy verjétek ki rá. ki nem ugrál nerazzurrizik,de ti még ilyen helyzetben is rinyáltok,mivan, olyan jó képű,nem elég a poszter az ágy felet? szarok vagyunk,de legalább gerinc maradjon már..
Ej de okos fiúcska vagy te keményfiú. Kapcsoljál a Sportklubra egy kicsit. És nézd meg, hogy hogyan játszanak. Utána lehet ugatni, na meg ugrálni, közben kirázni..
a probléma nem balotelli, vagy annak hiánya, a Milan szép lassan felépítette ezt a játékát ami most van, csak eddig El Sharaawy-ra játszották ki a helyzeteket, most balora, ennyi. mindkettő belövi. ezt a balo témát Pazzini fogja szopni.
egyébként meg a bíró miatt nyertek, szerintem a csávó simán a labdát vitte el aztán a lábat, bár nem ez a lényeg, játékban sajnos fölénk nőnek, perpill.
ezen kell változtatni, hogy legyen elképzelés a csapatjátékban. és nem a felállás a lényeg, hanem egyszerűen nem találják egymást az emberek, nincsenek pontos passzok, régebben jellemző jó beindítások, stb. mint 11 vadidegen a térről.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára DSanton39 2013.02.04. 00:08-kor.
Guarint egyel hátrébb kellene erőltetni . Ott sokkal hasznosabb. 4 védős rendszer kellene. De abban már Ranocchia szar, Juant meg még nem tudjuk.
Ranonak nem tudni, miért nem fekszik annyira a 4 védő, de az biztos orvosolható, Juan meg annyiban jó lenne, hogy tud balszélső védőt is játszani (csak hogy ne kelljen az uruguayi gyalogkakukkot csodálni minden meccsen).
Még esetleg a 4-3-2-1-el lehetne próbálkozni, Cassano-val, horvát csodagyerekkel és Palával. (irányító cserének még ott van Alvarez, csatárnak meg Milito, ha végre feltámad, ne adj isten Rocchi, ha már 3 góllal megyünk )
Francesco írta: 10. Ideálisan 4-3-1-2, vagy 4-2-3-1 amire ez a keret alkalmas. Az elsőnél Guarin-Kuz-Cambi hármas előtt Kovacic (ha már megvettük), míg a másiknál Cambi és Kuz előtt Kovacic, oldalt Pala, Guarin és elől Milito. Itt még lehet egy Cassano-Pala-Milito támadósor és akkor Guarin mellé valaki középre. Minden más felállás necc, legalábbis ezzel a kerettel.
Nem tudom, hogy rosszul láttam-e, de pont erre álltunk át a 2. félidőre, csak jött a kiállítás és borult minden :S
Tegnap levezettem 240 km-t, hazaestem este 9-re, direkt nem néztem meg az eredményeket, mert mondom megnézem 1-kor az ismétlést. Annyira magabiztosan ültem le a meccset nézni, mert tudtam, hogy nyerünk. Olyan hülye és naiv voltam megint...Egyszerűen nincs középpályás védekezés, átrohan rajtunk szinte mindenki. Kuzmanovic egész jó volt, Schelotto kritikán aluli, de remélem fel fog javulni, azért csak az első meccsük az újaknak. Kovacic azért mutatott biztató dolgokat, de tényleg, azért ne várjuk tőle a megváltást, egy 18 éves gyerektől. Nem tudom mi lenne a legkielégítőbb edző ügy terén. Nem látom azt, hogy most kit tudnának idehozni Strama helyére, aki azért már tapasztalt is, meg vannak eredményei. Igazából szerintem nem is fogják idén meneszteni, akárhogy is végződjön a dolog. Ha nincs pénz az edző elképzeléseinek megvalósításához, akkor kár is nagyobb nevekben gondolkodni. Strama meg egy ideális bábu most nekik. Tök újonc csávó, mit mondjon szerencsétlen a nagy Massimonak?
Schelotto játékához hozzátartozik, hogy szinte sosem passzoltak neki. Gyakolratilag +1 ember volt a pályán, mert csak a bal oldalunkra jött ki a "játék". Emlékszem tök üresen állt Cassanonál volt a labda és csak azért sem játszotta meg.
A másik dolog pedig az, hogy ha nézitek az edzés képeket akkor lehet csak nekem feltűnő, hogy vérre menő ütközések és agresszív szerelések vannak? Vagy ez csak a kamerának szól és aztán elkezdenek lötyögni a srácok? Mentálisan padlón van a csapat és nincs olyan vezérünk aki élére állna a felzárkózásnak.
Handanovic sajnos eddig még nem nagyon mutatta meg nálunk mekkora tiziölő.