Naiv voltam és azt hittem mára megnyugszom...Nem jött be
Mégis próbálok indulatok nélkül beszélni...szóval tegnap úgy éreztem magam,mint akit análisan stimuláltak!
Megint egy új felállás,ami megint nem jött be.Sikerült felállni egy védekező kp-val,szét szedtek bennünket középen.
Egy darabig még aranyos volt,ez a próbálgatásos faszsága Starmának,de szerintem most már egy kicsit ciki...azért az Inter mégsem a FIFA 2012..
Mi volt tegnap a taktikánk???A szokásos?Bikázd előre a labdát Cassano leveszi,majd szomorúan tudomásul veszi,hogy nincs kinek beadni,ezért földhöz veri magát és magyaráz a bírónak?Ahhoz képest,hogy nem volt védekező kp a csapatban,érkező sem igazán a kapu előtt...Guarin nem a helyén játszik,ez igaz,de nekem egy kicsit kezd "balotellizálódni"!!Mi a faszomra ekkora az arca???
A cserékről nem beszélek,kritikán aluli...szerintem védtük a 4-0-át velük,mást nem értünk el...
Stramának büdös a szája???Mi a tökömet sugdolózik állandóan a keze alatt,helyette inkább spanolhatná a csapatot,tehetne úgy,mintha érdekelné az egész...Minden meccs után elmondja,hogy ez nem az igazi Inter és hogy az övé a felelősség...Igen?Akkor mondjon fel.
A csapatnál három éve három hetenként válság értekezlet van!!Nem válságértekezni kell,hanem az átigazolási időszakban minőségi játékosokat,csatárokat igazolni!!!Januárban nem tudták,hogy ez a csatársor kevés lesz???Mert mi itt a forumon tudtuk és tudták az olasz újságírók is,meg is írták!!!Vagy nem volt akciós,ingyen igazolható csatár???
Az a baj,hogy edző nem volt,aki rába....tt volna az asztalra és megmondta volna,hogy ez így kevés lesz...
Milyen ultimátumot ad Moratti??Megverjük a milant és akkor lesz taktikánk,meg lesz szervezve a középpályás védekezésünk,az emberek ott fognak játszani,ahol a legjobban tudnak???Ugyan már....Elment ez a hajó,ezt pontosan tudja mindenki.Van ennek a srácnak még pár meccse és kész.Ezt ő is tudja,gondolom olvas néha újságot..Sajnos beigazolódott az amitől itt többen féltünk,hogy edzőn nem lehet spórolni...A fiatalításhoz karizma,elismertség,respect kell,aki nem fossa össze magát Morattitól és megmondja hogy mi lesz...
Mindettől függetlenül ki kell tartani a csapat mellett,mert az igazi szurkoló a bajban ismerszik meg...
Forza Inter!