Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

A'doma Zajcev Jr.

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: A'doma Zajcev Jr. »

Zanetti, Kuzmanovic és Juan sem játszott hét közben, elvileg kipihentnek kellett volna lenniük. Juan szépen kisárgázta magát, gratulálok neki innen is!
Guarint nem tudom eldönteni, hogy ennyire flegma, vagy nincs önbizalma. Minden passzt elront.
Alvarezen látszott a frusztráltság, sok buta faultot csinált. De a 95%-os passzmutató Guarin 67%-hoz képest impozáns.
Gargano nagyon kellett volna, ő sosem fáradt.

Ha megnyernénk a derbyt akkor sem elég semmire, de esélyünk is felettébb kicsi rá! :(
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Már jönnek a hírek válságértekezletről és Moratti dühéről. De ez a válságértekezlet nálunk már lassan mindennapos. Ráadásul úgy, hogy semmi nem történik.
Most a hírek szerint ha nem nyerjük meg a derby-t, Strama repül.
Tegnapi meccsre Strama és az a fasz Ausilio szerint a fáradság miatt kaptunk ki. Röhejes kifogás. Azt hiszem érveket felesleges írni, mert megtették már mások.
De szerintem itt ez nem 1 meccsen múlik. Nem a Derbyn múlik minden, sőt.
Még ha a játékosok felpörögnek (azért csak egy derbyről van szó), és Strama nem barmolja teljesen szét a csapatott (amire nem sok esély van), még nyerhettünk is. De ez mire elég??? Arra hogy 1 fordulóra a Milan elé kerüljünk.
Jön majd szépen a Catania-Inter, és szépen kezdődik minden előröl. Szenvedés, nulla játék, nulla elképzelés, nulla taktika.
Itt már nem a Milan meccsen múlik ez. Gyakorlatilag 1 meccsünk volt talán (Juve-Inter), amire azt mondanám tényleg csináltunk valamit. Volt valami elképzelés, és főleg motiváció. De azóta egy nagy büdös nulla.
Megvertünk egy bitang erős Chievot (akik gyakorlatilag feladták a meccset), és egy Clujt (úgy hogy ott még a bajnokság sem megy).
Ég világon semmi nem változna azzal, ha megnyernék a Derbyt. Utána szépen visszaesnék a valóságba, és újabb csalódások jönnének.
Juan nem lesz, de Chivu igen. Nagyon jó hír ez nekünk. Pereira sem lesz, de olyan mindegy ki szerencsétlenkedik szélen ő vagy a japán. Egyikkel sem megyünk semmire.
Guarint a helyén kellene játszatni a középpályán. Látványosan szenved, amióta irányító. Még ő maga is elmondta, hogy nem érzi jól magát azon a poszton.
Strama pedig nem igaz hogy nem látja, Cambi és Gargano együttesen kell a középpályára. Mert egyébként a védekezés, egy nagy nulla.
Kuzmanovic kiegészítő embernek jó, de kezdőbe kevés. Alvareztől ne várjunk megoldást, úgy hogy teljesen formán kívül van, és alig játszik.
Ez a 42/16 pont pedig szánalmas. Azt pedig még nagyobb röhej, hogy max 4 pontra vagyunk még így is a dobogótól.
Nem a Fiorentina ellene veresség fáj (persze nem 4 gólt kapni), vagy Lazio, Udine, sőt még Parmaba is kilehet kapni.
De pl Siena ellen 0 pont, Cagliari, Genoa, Torino mind-mind x. Ez 9 pont, hol is lennénk most + 9 ponttal???
És nem mondja senki azt, hogy ezeket a meccseket, egy normális edzővel, egy megfelelő taktikával, kellő motivációval ne hoztuk volna.
Persze jöhet az, hogy gyenge a keret, elismerem az. De a Lazio, Fiorentina, sőt még a Milan kerete se erősebb. Talán a Milané a csatárok miatt.
Catania lassan megelőz minket, persze az ő keretük is erősebb. Hagyjuk már...
Itt már semmi nem a Derbyn múlik. Itt ettől sokkal nagyobb a baj.
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

interfan írta:Itt már semmi nem a Derbyn múlik. Itt ettől sokkal nagyobb a baj.

Nagyon jól összefoglaltad a jelenlegi helyzetet, de a Derby akkor is nagyon fontos.

Egyrészt az év egyik legfontosabb mérkőzése, másrészt egy esetleges győzelem képes lehet beindítani ezt a szottyadt, fásult csapatot.

Tavaly vagy talán még azelőtt a Milan a derby-ig szenvedett, és miután nyert viharosan elindult felfelé.

Ha a Derbyn nyerünk, és miért is ne (nem tudom elképzelni, hogy ne hajtsa magát szét mindenki) , akkor még van esély hogy megmentsük a szezont.

Az is érdekes lehet, hogy talán pont a derby miatt volt mindenki ilyen szar.

Én utolsó szalmaszálként tekintek a derbyre.
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

hm, úgy látszik lassan mindenkinek egyértelmű mi lenne az ideális felállása a csapatnak a jelenlegi kerettel:

--Zanetti -- Ranocchia -- Juan -- Naga/Pali
--- Guarin -- Cambiasso -- Gargano ----
----------------- Alvarez -----------------
--------------Palacio -- Cassano ----------

vagy Guarin és Cuchu megfordítva vagy bárhogy kombinálva az a sor
Cassano meg kicsit hátravonva, Palaciohoz képest.
Balon a balhátvéd tudna segíteni az összjátékban és Gargano biztosítana.
Jobbon meg Guarin lenne aki fellép a támadásokhoz.

Na majd meglátjuk...
sajna Strama kezd nagyon elolvadni a csapatnál... ha meg Morattiék váltani akarnak, nem értem mire jók ezek az egy vagy öt meccses ultimátumok, döntsék el és lépjenek vagy ne szórakozzanak, hogy még egy meccs vagy még öt vagy akármennyi, mert sehovásem vezet, nem lesz a semmiből csapatjátékunk és taktikánk, mert Strama ultimátumot kapott...vicces :(
Danubius68

Hozzászólás Szerző: Danubius68 »

bocs de nekem el kel mondanom! az utobi 2 katasztrofak(mert a tegnap esti az masik tegla csak, de nem az osszes palota) a nem intelligens otletek a mi a piacal csinaltak. a csodalatos 2010 utan mi tortent:
el adtuk peldaul BALOTELLI,SANTON,MAICON , SNEIJDER, T.MOTTA. LUCIO vettunk SILVESTRE,JONATHAN,ALVAREZ........es mi van a politikaval a mit mondanak hogy adnak a fiatalokra? mert attak el akkor epen BALOTELLI,SANTON, DESTRO, LONGO is most az ESPANYOLBAN jatszik..........es vettuk az oregeket mit FORLAN es utolso nagy ereztes TOMMASO ROCCHI :(

minek van ez a sok szelso: SCHELOTTO,NAGATOMO,JONATHAN,PEREIRA es most hogy MILITO meg serult? van PALACIO a ki igen szerintem jo de nem egy kozep csatar.

SNEIJDERt el kuldtek mert nem joba volt STRAMAval ez biztos......szerintem nem SNEIJDERT kellet volna el kuldeni.
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

Most már én is azt mondom, hogy Stramat még ma meneszteni kellene. Sajnos vele idén elérhetetlen a 3. hely és ha valóban mindenáron a 3. hely a cél akkor lépni kell.
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Az az igazság én már Stramát már okolni sem tudom a történtekért. Ugyanez volt Gasperini és Beniteznél is. Egyszerűen az edző megkérdezése nélkül igazoltak el vagy le játékosokat. Azt ha nem megy neki rúgjuk ki. Jöhet ide új edző 4-5 meccsre felhúzhatja a csapatot, de utána jönne a már szokásos pofára esés, hogy gyenge a keret. JC és Wes hozzátartozói nem véletlenül mondták azt, hogy mocskos dolgok mennek házon belül. Edzőtemető lett az Inter, ki jönne ide megbukni egy koncepció nélküli csapathoz?! Új projekt? fiatalítás? lófaszt!, kurva nagy eredménykényszer van és anarchia. Moratti is egy pojáca, nem tudja elviselni, hogy a csapata középszer lett. Szidhatjuk aktuális edzőnket(részben jogosan), de jelenlegi helyzetünk már messze túlmutat egy szimpla edzőkérdésen. Ameddig a demagóg vezetőség nem húzza ki a fejét a seggéből, addig semmi jóra ne számítsunk.
versenyszellem

http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdar ... et-2218893

2-0 ről kezdünk, a Milan meccs tükrében nincs értelme akár egy kulcsjátékost is játszatni. Ha ott kikapunk akkor talán már nem lesz esélyünk visszajönni, szóval ilyesmi kéne és kész:

Jonathan - Silvestre - Juan - Pali
Schelotto - Kuzmanovic - Stankovic - Kovacic
Rocchi - ificsatár

hm, a fenti 11 bármilyen másik kombinációja is megfelel :)
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

Strama foghatja az EL-re a vereséget, lehet hogy igaza is van, a probléma csak az hogy az is az ő felelőssége. Ha fizikálisan nem tud lejátszani 2 jó meccset a csapat egy hét alatt akkor a stáb rontott el valamit az erőnléti munka során.

Ma az olasz csapatok nevetséges módon nem tudnak két fronton helyt állni. A Napolit az EL-ben verik szarrá, a Juve egy BL meccs után a Rómától kaphatott volna ugyan úgy négyest a második félidőben ahogy mi.

Ilyen gyenge soha nem volt az olasz foci....
Marco

Hozzászólás Szerző: Marco »

versenyszellem írta:http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/inter-stramaccioni-az-el-szereplesre-fogja-a-firenzei-vereseget-2218893

2-0 ről kezdünk, a Milan meccs tükrében nincs értelme akár egy kulcsjátékost is játszatni. Ha ott kikapunk akkor talán már nem lesz esélyünk visszajönni, szóval ilyesmi kéne és kész:

Rocchi - ificsatár

Rocchi, Kuzma, Schelotto nincs is nevezve sajnos,sőt Stanko se sztem, ifik közül is aki támadó csak Garritano van ha jól tudom. Pali alatt gondolom nem Palaciora gondolsz, csak összekeverted Pereirával :D Am Juan tuti el lesz tiltva? Én meccs előtt nem láttam a Gazattes felsorolásban h veszélyben van.
Pinci

Hozzászólás Szerző: Pinci »

Naiv voltam és azt hittem mára megnyugszom...Nem jött be :roll:
Mégis próbálok indulatok nélkül beszélni...szóval tegnap úgy éreztem magam,mint akit análisan stimuláltak!

Megint egy új felállás,ami megint nem jött be.Sikerült felállni egy védekező kp-val,szét szedtek bennünket középen.
Egy darabig még aranyos volt,ez a próbálgatásos faszsága Starmának,de szerintem most már egy kicsit ciki...azért az Inter mégsem a FIFA 2012..
Mi volt tegnap a taktikánk???A szokásos?Bikázd előre a labdát Cassano leveszi,majd szomorúan tudomásul veszi,hogy nincs kinek beadni,ezért földhöz veri magát és magyaráz a bírónak?Ahhoz képest,hogy nem volt védekező kp a csapatban,érkező sem igazán a kapu előtt...Guarin nem a helyén játszik,ez igaz,de nekem egy kicsit kezd "balotellizálódni"!!Mi a faszomra ekkora az arca???
A cserékről nem beszélek,kritikán aluli...szerintem védtük a 4-0-át velük,mást nem értünk el...
Stramának büdös a szája???Mi a tökömet sugdolózik állandóan a keze alatt,helyette inkább spanolhatná a csapatot,tehetne úgy,mintha érdekelné az egész...Minden meccs után elmondja,hogy ez nem az igazi Inter és hogy az övé a felelősség...Igen?Akkor mondjon fel.
A csapatnál három éve három hetenként válság értekezlet van!!Nem válságértekezni kell,hanem az átigazolási időszakban minőségi játékosokat,csatárokat igazolni!!!Januárban nem tudták,hogy ez a csatársor kevés lesz???Mert mi itt a forumon tudtuk és tudták az olasz újságírók is,meg is írták!!!Vagy nem volt akciós,ingyen igazolható csatár???
Az a baj,hogy edző nem volt,aki rába....tt volna az asztalra és megmondta volna,hogy ez így kevés lesz...
Milyen ultimátumot ad Moratti??Megverjük a milant és akkor lesz taktikánk,meg lesz szervezve a középpályás védekezésünk,az emberek ott fognak játszani,ahol a legjobban tudnak???Ugyan már....Elment ez a hajó,ezt pontosan tudja mindenki.Van ennek a srácnak még pár meccse és kész.Ezt ő is tudja,gondolom olvas néha újságot..Sajnos beigazolódott az amitől itt többen féltünk,hogy edzőn nem lehet spórolni...A fiatalításhoz karizma,elismertség,respect kell,aki nem fossa össze magát Morattitól és megmondja hogy mi lesz...

Mindettől függetlenül ki kell tartani a csapat mellett,mert az igazi szurkoló a bajban ismerszik meg...

Forza Inter!
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

RenciDavid írta:Strama foghatja az EL-re a vereséget, lehet hogy igaza is van, a probléma csak az hogy az is az ő felelőssége. Ha fizikálisan nem tud lejátszani 2 jó meccset a csapat egy hét alatt akkor a stáb rontott el valamit az erőnléti munka során.

Ma az olasz csapatok nevetséges módon nem tudnak két fronton helyt állni. A Napolit az EL-ben verik szarrá, a Juve egy BL meccs után a Rómától kaphatott volna ugyan úgy négyest a második félidőben ahogy mi.

Ilyen gyenge soha nem volt az olasz foci....

Hülyeség majdnem ugyanazt a kezdő 11-t felküldeni a pályára. Simán lett volna egy rakat alternatíva. Na meg amíg az emberek tök más poszton játszanak ne is reménykedjünk semmiben sem.
Legoemberhajú

Hozzászólás Szerző: Legoemberhajú »

Valaki viccből említette, örül annak, hogy Mihajlovic neve nem merült még fel. Én pont úgy gondolom, hogy Mihajlovic lehet rendet tudna tenni, mert ha valaki visszaszól neki azt felpofozza, vagy leüti :D
Egyébként viccet félretéve, elképesztő ami itt folyik, és Strama menesztése sem oldaná meg a gondokat. Ki az az épeszű edző aki elvállalná ezt a csapatot?
interfan

Lezajlott szokásos válságértekezletünk:
- Carew mint ingyen igazolható csatár neve az egyetlen.
(Szánalom)
- Strama sorsa pedig a Derbytől függ. Ha nem nyerünk, távozik. Helyét pedig Baresi-Figo páros veszi át.
Nyártól lehetséges nevek Blanc vagy Bielsa. Simeone most hosszabbít Madridban, így ő kilőve.

Persze fontos lesz a derby, és főleg a győzelem. Ha a játékosok maguktól felpörögnek, még nyerhetünk is.
De ez hosszútávon megint nulla lesz. Maradna Strama, jön a Catania, Bologna, Samp és a semmi meccsek. Ahol mindenre képtelen vagyunk.
Lassan 1éve képtelen arra Strama, hogy kidolgozzon egy taktikát. Semmi elképzelés nincs. Majd Guarin, Pala, vagy Cassano eldönti ha szerencsénk van. Utána meg beállunk védekezni, ez a Strama taktika.
Itt kezdődik a probléma. Az is röhej, hogy legalább 4-5 játékost nem a posztján játszat.
Nem bírjuk a terhelést, ez is az ő hibája. Furcsa Mou alatt mindenki bírta. De még tavaly is BL mellett volt egy győzelmi széria.
Benitez ideje alatt is látszott mit akarunk. Persze ez nem működött. Túlterhelte a játékosokat, feltolt védekezés, sok passzos játék. Ez itt nem ment.
Kuyt, Mascherano, Sanchez helyett megkapta Biabianyt és Coutinhot.
Leo alatt működött eddig minden jól. Persze kaptunk 4-et a Schalkétől. De Chivu azaz Chivu volt a középhátvéd. Azon kívül jöttek a meccsek + Kupa győzelem.
Gasp 3 védője csődöt mondott. De ott is látszott mit akarunk, csak a keret volt alkalmatlan rá. Gasp pedig arra hogy változtasson a felfogásán.
Ranieri 4-4-2 is működött amíg volt Motta. Eladták őt is, összeset minden. Ranieri se tudott változtatni.
De itt minden edzőnél legalább volt egy koncepció, egy elképzelés, egy taktika. Amit akartunk. Más kérdés hogy ez nem mindig működött.
Stramanal ez hiányzik, az alapok. Nem tudni mégis mit akarunk.
Kb 15 taktikát játszottunk nyár óta. Nem tud találni egy működő, megszervezett taktikát. A Catania talált egy ilyet, 4 pontra vannak tőlünk.
(De tudom az ő keretük is erősebb, persze...)
Középpályás védekezést képtelen megszervezni. Vagy felállunk 1 védekező kp-val mint most a Fio ellen. Vagy nullával mint a Siena ellen.
De ha még Cambi és Gargano is pályán van, akkor sincs összhang.
Motiválni megint képtelen. Azt hittük megtaláltuk az új Mourinhot. Erre kiderült még az új Leonardo se lesz.
Nem egy Interhez való ő, sőt még az sem biztos hogy egy Seria A szint.
Totálisan megbukott. Vagy kikapunk a Milan ellen, és úgy rúgják ki.
Vagy majd a Catania, Bologna, Samp ellen szenvedünk, és úgy rúgjuk ki.
Teljesen mindegy, a lényeg hogy megy. Csak egy a baj, most max -4 pont a hátrány. Ez 2-3 forduló múlva, lehet akár 8 pont is.
Időbe kellene lépni. Tavaly ezt nem tettük meg, a BL helybe került. Valószínű ezt idén sem fogjuk megtenni, és megint a BL helybe kerül.
Nem tudom Baresi-Figo mennyire megoldás. Ettől már csak jobb lehet, de hát mégis.
Ha már Capellot nem is, legalább Di Matteot megpróbálhatnánk. De jelen helyzetben, ezt a csapatott hülye lenne átvenni.
versenyszellem

Marco írta:
versenyszellem írta:http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/inter-stramaccioni-az-el-szereplesre-fogja-a-firenzei-vereseget-2218893

Rocchi - ificsatár

Rocchi, Kuzma, Schelotto nincs is nevezve sajnos,sőt Stanko se sztem, ifik közül is aki támadó csak Garritano van ha jól tudom. Pali alatt gondolom nem Palaciora gondolsz, csak összekeverted Pereirával :D Am Juan tuti el lesz tiltva? Én meccs előtt nem láttam a Gazattes felsorolásban h veszélyben van.

faszom...
Juant a közvetítés közben láttam kiírva, gondolom az helyes volt.
Pali meg az arcvédője miatt Pali, amúgy Perreira :)
interfan

Ajánlom mindenki figyelmébe: http://nerazzurri.blog.nepsport.hu/arch ... lnegyelve/

Tökéletesen összefoglalja a tegnapi meccset, és a jelenlegi helyzetet.
e.szabi

Hozzászólás Szerző: e.szabi »

Bielsa lehetne a mi Zemanunk. Ő is ész nélkül támad, a védelem meg szétesve. Nem változtat akkor sem, ha pofozzák őket, csak a támadás. Ő jönne, azt hiszem megtudnánk, van még lejjebb is. Blanctól megint csak nem vagyok elájulva, szubjektív vélemény, de nem igazán bizonyított még. Simeone akkor ezek szerint reménytelen, hát kár. Akkor még egy ideig elvergődünk... :(
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

Arról nem írnak még a lapok,hogy télen majd ki válthatja Bielsát,miután a 8. helyen kullogunk,a kerethez nem illő foci miatt?

Látom előre mi lesz nyáron is. Most Strama a fő szar, holott ha elküldik sem változik meg semmi. Morattinak már csak pénzelnie kellene a klubbot,ha még szereti és sikereket akar. A többi ex játékos barmokat meg kibaszni a vezetőségből.

Szimpátia vs ész.. Mint pár hete Stramával. Az öreg bandája száz milliók ellenére sem nyert volna soha BL-t, Scudettot ha nincs calcio poli. Persze csaltak. De még annyi esze sincs a focihoz,mint a citynél az araboknak.
Igen ölte bele a klubba a pénzt,azért is vagyunk ilyen szinten. Ma viszont több kárt csinálnak,mint hasznot.

Így nem lehet igazolni,játékosokat eladni,edzőkkel bánni. Nem lehet sztárokból siker csapatot összehozni,vagy fiatalokból 2-3 éven belül dobogós társaságot ilyen módszerekkel.

Hamarabb fog ez a klub a kiesés ellen küzdeni,mint a scudettoért. Ha Jonathan,Schelotto,Kharja féle neveket nézi az ember sajnos reális.

Fél évre megint elfelejtünk mindent majd,ha bejön az új edző,aztán indul a buli...
hvmetal

Most jövök rá,hogy van koncepciónk
Benitez után jöhetett az egy szezonos Leo.
Ranieri után a primaverás Strama.
Most pedig a játékos pályafutása alatt,párszor,viccből az edző székére leülő Figo.

Nem foglalkozok vele,hogy elhoznak egy spanyol focihoz való edzőt nyáron,télen majd úgyis kirúgják.
Na de Figot ki követheti? Balotelli?
interfan

Órásit hibáztunk már nyáron Strama kinevezésével. Nem gondolhatta senki komolyan, hogy egy edző 0 tapasztalattal majd megváltja itt a világot.
Látjuk Simeonenak is kellett az idő és a tapasztalat, ugyanez AVB is.
Érdekes dolog ez az edzőkérdés. Most ha elküldjük Stramat (ami gyakorlatilag már csak idő kérdése), megint csak ideiglenes megoldás lesz Figo-Baresi.
Lehet megint bejön 3-4 jó meccs, de ennyi semmi több.
Mindenki abba reménykedett, hogy Stramaval magára talál a csapat. Elérjük a BL helyet, és nyárig marad Strama. De egyszerűen ez lehetetlen. Folyamatosan egyre nagyobb pofonok jönnek. Ez így nem állapot.
(Udine-Inter 3-0, Inter-Torino 2-2, Siena-Inter 3-1, Fio-Inter 4-1)
Lassan már esélyt sem láttok a BL helyre. Nem tudom Figo-Baresi meddig megoldás, és főleg milyen megoldás.
Nyáron meg, Bielsa öngyilkosság, Blanc számomra is kérdéses. Simeone lenne a lehető legjobb, de lassan már ő is csak álom kategória lesz (főleg ha hosszabbít).
Ugyanilyen álom Mou visszatérése is, esélytelen.
Talán még Di Matteo lehetne megoldás, talán.

Nyártól pedig kéne egy elképzelés, egy terv. Ezt pedig egy edzővel kellene kezdeni. Aki EDZŐ, nem pedig egy bábu. Nem beszari, kiáll magáért, és adott helyzetben szembe megy a vezetőkkel. Ez lenne az első, és egyben legfontosabb lépés.
Nincs BL, akkor jöjjenek a fiatalok. Selejteket kidobni: Jonathan, Silvestre, Chivu, Nagatomo, Rocchi. Kiöregedett játékosoktól pedig megválni: Samuel, Stanko, Milito.
Szépen visszahozni Caldirola, Biraghi, Donati, Duncan, Longo. Itt van még Obi, Kova is.
Jön ugye Laxalt, visszahozni szintén Siligardit. Ha minden jól megy jön Icardi is.
Egyszerűen ha nincs pénz, nincs más lehetőség.
De ehhez kell egy edző, aki ezt bevállalja és véghez viszi.
Már azzal lassan felesleges számolni mi lesz ha lesz BL...
A'doma Zajcev Jr.

Hozzászólás Szerző: A'doma Zajcev Jr. »

Stramát minden héten máshogy kellene öltöztetni, a játékosoknak pedig azt mondani, hogy új edző van. Így fenntartható lenne a motiváció a srácokban. :lol:
JZ4+MM23

Hozzászólás Szerző: JZ4+MM23 »

sztem Figo semmivel sem jobb megoldás mint Strama ennyi erővel én is lehetnék a következő edző
az tény h Kuzmanovic nem szűr Gargano nem tud passzolni Guarín meg agy nélkül játszik irányítót bízhatunk mi Kovacicban nem fog minket elrugdosni a Bl-ig.
Dris

Hozzászólás Szerző: Dris »

én azt nem értem hogy ha szóba kerül Baresi neve akkor minek mellé Figo?
Strama mellé miért nem tették akkor oda?
vagy Baresi a sok éves tapasztalatával, rutinjával ekkora nyomorék hogy mellé kell egy Figo akinek semmi edzői tapasztalata?
vagy Baresit lenézik a játékosok?
egyébként ami érdekes hogy Mou minden csapatánál azzal kezdi hogy körbe veszi magát az adott országban használható és értelmes emberekkel.itt az Internél ilyen volt Baresi.tehát őt alkalmasnak találta arra hogy a csapata tagja legyen.
Strama mellett sose látni senkit.mindig egyedül mereng a messzi távolba.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

interfan írta:Talán még Di Matteo lehetne megoldás, talán.

o aztan tapasztalt :)
e.szabi

R9. írta:
interfan írta:Talán még Di Matteo lehetne megoldás, talán.

o aztan tapasztalt :)

Egy BL győztes edzőről beszélünk. :D

Azért én sem őt képzelem el itt nálunk, de ahogy visszahozta azt a Chelseat, az megsüvegelendő.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

Leonardo szindroma volt, csak szerencsesebb
interfan

R9. írta:Leonardo szindroma volt, csak szerencsesebb

Azért ezt túlzásnak érzem. A Chelsea totál padlón volt, és onnan hozta fel őket. Ráadásul BL-t és FA kupát nyert. Igaz kis szerencsével jött az a BL siker.
De csak sikerült. Nem véletlenül tüntetnek még mindig a Chelsea hívei mellette.
Strama jóval jobb edző. De ahogy már leírtam, Leonardo is jóval jobb volt mint Strama.
Persze voltak játékosai Motta, Eto, Sneijder. De volt elképzelése, és taktikája.
Ez pedig nem játékosoktól függ. Középszerű csapatnál is lehet egy jó taktika és elképzelés. Egyszerűen ez Stramanal nincs meg.
Közben a Gazzetta szerint Strama távozik. Csak a kérdés mikor. Legkésőbb szezon végén új edző jön. Ha most kirúgjuk Stramat, Baresi veheti át a csapatott.
Megerősítették azt, amit eddig tudtunk. Szóval semmi új.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Amennyiben Stramát elküldik és jön Baresi,Figo akkor se leszünk előrébb.
Ha nem igazolunk akkor nyugodtan maradjon Strama.Ő asszisztál majd a vezetősség klub ellen szabotázsaihoz.
Amúgy szerintem iksz lesz vagy nyerünk mert a Derbyre felszívjuk magunkat+ ne felejtsük a Milán hét közben csak a Barcával játszik.Én is abba a csoportba tartozom akik nem Stramát tartják a főszerepnek persze ő még Leonardo motiváló szintjén sincs.
Ő is elfogadta ,hogy neki nincs szava azaz elfogadta ezt a "bábedzőszerepet" amit neki szántak.
Viszont melyik nagy klubban volt olyan est mostanában ,hogy az egyik legnagyobb játékostól akartak megszabadulni lásd Sneijder ügy? Az a szörnyű,hogy sokan már azon gondolkoznak,hogy melyik csapatba játszanak majd jövő nyáron.
Nem mindenki Zanetti meg Cambiasso .Chuchu ugye nemrég azt nyilatkozta,hogy egy perc alatt alá írja majd az új szerződését a fizetéscsökkentésről.Na most olyan rohadt profi világban élünk ahol ez egy Guarint vagy egy Juan Jesust közel sem tud annyira motiválni.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Az ilyen meccsek után,azért nem érint olyan mélyen a sportklub hiánya.Kolllegáim elmondására tudok csak hagyatkozni,az meg arról szólt,hogy egyszerűen lefociztak minket.Nem tudom ki,hogy van vele,de ezzel a kerettel az ilyen zakók benne vannak abba a bizonyos pakliba.Cassanon kivül nincs elöl klasszisunk,és igy nagyon nehéz nyerni.Rövid távon Strama elküldése lendületet adhat,de kitudja az mire lesz elég?Továbbra is FORZA INTER::
lucky0

Hozzászólás Szerző: lucky0 »

Közben ég a Lazio a Siena ellen 3-0-ra!Azért az egésszen hihetetlen hogy még mindíg versenyben vagyunk a Bl helyért ilyen rossz sorozat után is! Nagyon gyenge a Seria-a!Bele sem merek gondolni hogy mi lett volna ha év elején van egy normális edzőnk (pl: Blanc ) és nem pereirát, Rocchit meg mudingázsit vásárolunk, hanem mondjuk Mvilát,Cissokot, meg egy 10 milla körüli csatárt! (Lisandro Lopez, Remy, Osvaldo ) Nem lett volna sokkal drágább és simán harcba lennénk a bajnoki címért ebben biztos vagyok!
hvmetal

off
tegnap:" Lazio sem fog nyerni :D Juve érinthetetlen , dobogóért meg tömörülés."
ma : 18.02. 20:45 73 Siena 3 - 0 Lazio

csak az ember egy f.sz és ilyenkor eszébe se jutna..

nevetséges ez a bajnokság
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

hvmetal írta:off
tegnap:" Lazio sem fog nyerni :D Juve érinthetetlen , dobogóért meg tömörülés."
ma : 18.02. 20:45 73 Siena 3 - 0 Lazio

csak az ember egy f.sz és ilyenkor eszébe se jutna..

nevetséges ez a bajnokság

Egy normális bajnokságban most kb a 6-8 helyért küzdhetnénk csak.
Nem tudom,hogy jó -e nekünk hosszútávon ha mégis elindulunk valamelyik nemzetközi kupában.
Lehet jobb lenne kihagyni azt az éve mint a Juve tette tavaly és ráfokuszálni a bajnokságra.
Amennyiben mégis indulnánk az El-ben akkor lehet az lenne célravezető ,hogyh szarnánk az egészre mint ahogy azt a Napoli is teszi
Víctor04

Hozzászólás Szerző: Víctor04 »

Jövőre valószínűleg bevezetnek egy új szabályt, miszerint az EL-ben elődöntőt játszó csapatok jövőre automatikusan indulhatnának a BL-ben ergo ezzel ösztönöznék a csapatokat, hogy ne szarjanak be az EL-be, mert így nagyobb tétje lenne a dolognak. Így nem biztos, hogy beleszarnának a csapatok az EL-be.
Süti

vaskalap írta:ezzel a kerettel az ilyen zakók benne vannak abba a bizonyos pakliba

Szerintem ez pont nem igaz, mert ki lehet kapni Firenzében 2:1-re, 3:2-re, de nem 4:1-re, és ezzel a játékkal.

Ennyire nem szar ez a keret.
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Várható forgatókönyv: továbbjutás az ELben, derby győzelem. Hurrá hangulat mindenkin. Azt jön 1-2 akkora pofon, hogy ahhoz képes a Fio csak gyenge kokszi volt. Sztem a derby a szeniorok becsületbeli ügyként fogják kezelni, a merdánál a csikók még nem érzik át egy derby jelentőségét, (főleg a sok néger olasz :D nord szerint ugye ilyenek nem léteznek). Jönnek majd megint a tehetetlen/szenvedős meccsek, Lyon-Spurs keresztbe lenyel minket. Catania-Bolonga-Samp kínszenvedés lesz.
Igazi szurkolóként mást nem tudok tenni bízok és hiszek a csapatban az utolsó leheletig. Remélem a firenzei sallertől észbe kap mindenki, hogy ez így nem mehet tovább és kellő elszántsággal küzd a csapatért a portástól az elnökig mindenki.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Komax 2013.02.19. 15:37-kor.
interfan

Sajnos ugyanazok az érzéseim, mint az előttem szóló Komax kollégának.
EL továbbjutás nehéz lenne elbarmolni (bár kitudja). Derbyre pedig maguktól felpörögnek a játékosok, szóval ott bármi lehet.
De szerintem ugyanúgy visszaessünk ide ahol most vagyunk, még egy Derby győzelem után is.
Catania-Inter, borzasztó nehéz meccs lesz. Ott gyakorlatilag csak a Milan és a Juve nyert. De még az x is kevés van nekik hazai pályán.
Majd Inter-Bologna, tudjuk hogy megy a kicsik ellen, valamint Samp-Inter ami megint nem egy könnyű kirándulás. Utána újabb nagy meccs Inter-Juve.
Szóval szerintem itt nem minden a Derbyn múlik.
EL megkapjuk a Tottemhamat, kitömnek minket kb.

Itt sokan a keretet hibáztatják. Tény hogy nincs csatárunk. Ez a vezetősség hatalmas hibája. Kovacic pénzből legalább egy Floccarit vettünk volna 4m-ért, vagy Schelotto helyet. Kova jó játékos, de nem rá volt most égető szükség.
Na de könyörgöm, bármilyen is a keret ezeket a meccseket nyerni kellett volna:
Inter-Cagliari 2-2, Inter-Genoa 1-1, Inter-Torino 2-2. Ez már magában 6 pont. De ha legalább az egyik Siena meccset behúzzuk, az már 9.
(Napoli előtt lennénk)
És még nem számoltam pl az Atalanta meccset sem.
Kilehet kapni Udinese, Parma, Fiorentina ellen idegenben, ez rendben van.
De nem úgy ahogy mi tettük. Semmi elképzelés, semmi taktika, nulla játék.
Akármilyen is a keret a fentebb említett meccseket, egy normális taktikával, elképzeléssel, motivációval nyernünk kellett volna. (+ 6-9 pont)
Szóval ne a keretet hibáztassuk mert se a Lazio, se a Fio kerete nem erősebb. Milan is csak elől.
Tényleg röhej, hogy még így is 1 pontra vagyunk a BL helytől. Amitől kb a megváltást várjuk.
De a neheze csak most jön, akár Stramaval, akár nélküle...
hvmetal

Dehogynem kell a keretet (is) hibáztatni. Utóbbi 3 évben mikor volt olyan, akár egy meccs is, amikor az edző szénája kifelé állt, hogy a játékosok kiálltak mellette és megszakadtak a pályán??
Strama hibája is (mint az elődöknél) de Zanettin,Chuchun kívül mondjon nekem valaki egy játékost is,akin látszik,hogy mindig akar?
Talán Milito, utóbbi időben Ranocchia (nekem szimpatikus volt,hogy a 2. félidőben felment középpályásnak és elválalta távolról. 40 méterre kerülte el a kaput,de akkor látszott,hogy őt legalább zavarja. Na és ez a nagy gáz.Ezt ki kell emelni...)

Rohadtul nem értem miért nem tudnak elfogadni egy edzőt se. Mourinho már messze, és már csak a 2 argentin van itt hírmondónak. 4 edző nem tud motiválni,nem tud fizikai felkészültséget biztosítani a játékosoknak és sorolhatnám.

Nagyon rövid a keret és a minőség is szar, főleg a mentalitás miatt. De még ilyen össze-vissza hadrendekkel is betudnánk darálni egy sienát olykor. Tele a keret latinnal és semmi "vadság".
Hol van már az az idő amikor a Valenciás gyereket 3-man kergették a végén. Mindenki elfogadja az alázást és kész. De ez nem idén kezdődött.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Süti írta:
vaskalap írta:ezzel a kerettel az ilyen zakók benne vannak abba a bizonyos pakliba

Szerintem ez pont nem igaz, mert ki lehet kapni Firenzében 2:1-re, 3:2-re, de nem 4:1-re, és ezzel a játékkal.

Ennyire nem szar ez a keret.

Tulajdonképp mindegy,hogy 4-1 vagy 3-2,az ugyan úgy zakó,és 0 pont jár érte.
Dan-i-nter

Hozzászólás Szerző: Dan-i-nter »

Valóban 0 pont mind 2, de nem mind1, hogy milyen a játék képe. Számomra nagyon fájdalmas ezt a koncepció nélküli lélektelen vackot nézni. Anno azért szerettem meg az Intert, mert mindig küzdött, képes volt az utolsó pillanatokban fordítani, emberhátrányban úgy játszani, mintha nem is állítottak volna ki senkit se a csapatból. Ez most nagyon hiányzik, a mostani csapatunknak nincs semmilyen karaktere.
Dris

Hozzászólás Szerző: Dris »

Kolozsvár elleni keret:
Portieri: 1 Handanovic, 27 Belec, 77 Di Gennaro;

Difensori: 23 Ranocchia, 26 Chivu, 40 Juan Jesus, 31 Pereira, 42 Jonathan, 55 Nagatomo;

Centrocampisti: 4 Zanetti, 10 Kovacic, 11 Alvarez, 14 Guarin, 19 Cambiasso, 21 Gargano, 24 Benassi, 28 Pasa;

Attaccanti: 8 Palacio, 49 Terrani, 99 Cassano.

nálam: Belec--Zanetti,Pasa,Chivu,Pereira--Gargano,Cambiasso,Benassi--Terrani,Palacio,Alvarez
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Dris 2013.02.20. 10:03-kor.
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

Az én kezdőm így nézne ki:

------------Belec-----------
-Zanetti- Chivu-J.Jesus-Pereira
-------Gargano-Cambiasso-----
----Kovacic---------Pasa-------
--------------------------------
---------Alvarez----------------
---------------Terrani----------

Indoklás: Az eredmény fényében (és a derby-re való pihentetés jegyében /nehogy legyen mire fognia stramának ha kikapunk/) Belec szerezhetne egy kis rutint. A védelem nem nagyon tud másképp felállni! (már ha JJ eltiltott lesz a merda ellen, akkor legalább Breki pihenjen, Pereira meg jobban védekezik mint a kamikázénk) Gargano és Cambi szűrne. Kovacic mélységi passzokat tolhatná, Pasa is belerázódna valamennyire.
Alvareznek kell a 90 perc, hogy visszanyerje önbizalmát, Terrani-val meg nincs veszteni valónk! (pihenjen csak akozsó és tóni!)

Ha netán indokolt lenne az eredmény miatt, jöhetne csereként Pala, Guarin, Benassi
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

19-00 kor lesz ma a meccs? Mert a baku ellen ezt már egyszer benéztem :lol:
interfan

Stankov írta:19-00 kor lesz ma a meccs? Mert a baku ellen ezt már egyszer benéztem :lol:

Hivatalosan 19:00 a kezdési idő. Szóval akkor kell lennie.
Süti

Streameket kérhetnék? :roll:
psn

Hozzászólás Szerző: psn »

Hivatalos kezdő:
4-4-2 : Handa, Zanetti-Rano-Juan-Pereira, Guarin-Cambi-Kova-Ricky, Pala-Cass
Tetszetős, én a hétvégén is ezt játszatnám..
Streamet meccs előtt linkelek 1-2 perccel !
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

Végre, végre, végre!!!

Kova, Ricky, Cassano és Guarín is egyszerre lesz a pályán, talán láthatunk valami kreativitást. Erre várok hetek óta. Nem biztos azt fogom látni amire gondolok, de legalább a kezdő elméletben most alkalmas rá. Viszont Palaciot pihentetném a hétvégére, legalább egy félidőt kaphatna Terrani (azt hiszem ő az aki ifiből felkerült csatárnak).
psn

PetR írta:Végre, végre, végre!!!

Kova, Ricky, Cassano és Guarín is egyszerre lesz a pályán, talán láthatunk valami kreativitást. Erre várok hetek óta. Nem biztos azt fogom látni amire gondolok, de legalább a kezdő elméletben most alkalmas rá. Viszont Palaciot pihentetném a hétvégére, legalább egy félidőt kaphatna Terrani (azt hiszem ő az aki ifiből felkerült csatárnak).

Ő az, bár szerintem sok lehetőséget nem fog kapni. Ha már Milito sajnos így alakult, kár, hogy Longo nem jött vissza, ez lett volna az ő ideje kezdőbe lőni magát.. Egyébként én is ezt a kezdőt vártam már, olyan, mint ha nem is Strama rakta volna össze :D Egyetlen baj, hiába lövünk ezzel a felálással most 5-6 gólt, hétvégére tuti 8 helyen lenne megváltoztatva :S
e.szabi

Süti írta:Streameket kérhetnék? :roll:

+ Please :D
psn

e.szabi írta:
Süti írta:Streameket kérhetnék? :roll:

+ Please :D

http://atdee.net/60291/watch-cfr-cluj-vs-inter-milan
e.szabi

psn írta:Hivatalos kezdő:
4-4-2 : Handa, Zanetti-Rano-Juan-Pereira, Guarin-Cambi-Kova-Ricky, Pala-Cass
Tetszetős, én a hétvégén is ezt játszatnám..
Streamet meccs előtt linkelek 1-2 perccel !

Hát igen, facsarjuk ki hétvégére a 2 értelmes csatárunkat, főleg Casst.
Válasz küldése