R9. írta:oo ez a köcsög drogos kispadra tette militot :@
Martins se kezd, helyett Obinna van kezdőben
az argentin csapat középpályája és védelme elég vicces, a csoportban elég lehet ez, de utána..
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
R9. írta:oo ez a köcsög drogos kispadra tette militot :@
San Siro írta:Nézem az argentín-nigéria meccset és nem fér a fejembe Maradona fafejűsége. Most mennyivel jobb Gutierrez, mint Zanetti? Semmivel. Mindjárt kiállítják a jobboldalról annyira bénán mozog, nem tudja tartani az emberét. A másik mennyire jobb a vén lassú Verón, mint Cambiasso? Semmivel. És még cserének se vitte őket ki. ÁÁÁÁÁÁÁ, sose fogom megérteni.
San Siro írta:Nézem az argentín-nigéria meccset és nem fér a fejembe Maradona fafejűsége. Most mennyivel jobb Gutierrez, mint Zanetti? Semmivel. Mindjárt kiállítják a jobboldalról annyira bénán mozog, nem tudja tartani az emberét. A másik mennyire jobb a vén lassú Verón, mint Cambiasso? Semmivel. És még cserének se vitte őket ki. ÁÁÁÁÁÁÁ, sose fogom megérteni.
kiscivis írta:Mellesleg a nagy Di Maria eddig csak botladozik a labdában.
DSanton39 írta:kiscivis írta:Mellesleg a nagy Di Maria eddig csak botladozik a labdában.
én Teveztől se vagyok elájulva, inkább ne vegyük meg, nagyon durva a játékstílusa, és az olasz bírók hamarabb kiszórják mint Muntarit
Tommy írta:Mondjuk válogatottban Milito is nagy nulla sajnos, érthető hogy nem alapember.
kiscivis írta:Tommy írta:Mondjuk válogatottban Milito is nagy nulla sajnos, érthető hogy nem alapember.
Na mondjuk ezt nem tudom mi alapján ítéled meg.
Tommy írta:kiscivis írta:Tommy írta:Mondjuk válogatottban Milito is nagy nulla sajnos, érthető hogy nem alapember.
Na mondjuk ezt nem tudom mi alapján ítéled meg.
Ugy hogy tétmeccsen még gólt sem rugott gyakorlatilag.. Nem megy neki a válogatottban, bár Higuainek se nagyon.. Ez van, sajnos nincsenek már crespok meg batistuták.
e.szabi írta:Milito most van élete formájában, és ebben az évben 20 percet játszott a válogatottban. Ez alapján azért durva megítélni mi lett volna, ha ő kedz Higuain helyett.
DaNi írta:A legnagyobb hibája az volt ,hogy a védelmet eléggé lebutítottatulajdonképpen Samuel és Heinze az akit én is beválogattam volna a védelembe, azért egy Zanetti G. Milito Samuel Heinze védősor jobban mutatna, főleg ha Mascherano és Cambiasso szűrne előttük
Youme írta:DaNi írta:A legnagyobb hibája az volt ,hogy a védelmet eléggé lebutítottatulajdonképpen Samuel és Heinze az akit én is beválogattam volna a védelembe, azért egy Zanetti G. Milito Samuel Heinze védősor jobban mutatna, főleg ha Mascherano és Cambiasso szűrne előttük
Arról nem is beszélve (tudom ez most kicsit hazabeszélésnek tűnik) hogy az sokat számít ha egy válogatottban meg van egy gerinc akik összeszokottak a klubjukban. Zanetti-Samuel-Cambiasso-Milito vakon tudja mit csinál a másik. Erre kellett volna építeni a többieket. Messit, stb. A 2006-os olasz csapatnak is a Juventus volt a gerince, ez szerintem sokat nyomott akkor is a végén.
A brazil csapat is így fog kezdődni: J.Cesar - Maicon - Lucio! Nem is lesz sok gond a védelemmel szerintem.
Cupi írta:És még ezzel a szar játékkal is vezetni fogják a Szlovénok a csoportot
kiscivis írta:Cupi írta:És még ezzel a szar játékkal is vezetni fogják a Szlovénok a csoportot
Ez egy hatalmas vicc, h egy ilyen szar csapat is képes volt kijutni.
e.szabi írta:Attól félek minket egy ausztrália is megverne. nekünk egy külön csoport kéne ahol csak mi vagyunk
e.szabi írta:Attól félek minket egy ausztrália is megverne. nekünk egy külön csoport kéne ahol csak mi vagyunk
e.szabi írta:Az a szemüveges pali kiaze?ott okoskodik, azt azt mondja már a Muntari egy kicsit keveset játszott a chelsea-be
Tommy írta:Na remélem szerbek tönkreverik a gánát, argentinok mellet nekik drukkolok, kurvajó csapatuk van, a vb egyik meglepetéscsapta lehetnek.
kiscivis írta:Amúgy tegnap Galla mit keresett a stúdióban?:D