Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Laci78

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: Laci78 »

DaNi írta:Tegnap a meccs közben aszonta a kommentátor ,hogy azért igazoljuk le Castelazzit mer ,hogy JC eligazol :!: Ez érdekes ilyen híreket nem nagyon lehetett olvasni

Mu kapust keres, valamelyik meccsen pont Méhes mondta.
Rajta kivűl a City lehet esetleg befutó, akkor gomboljuk le.

Nyáron Jose, J.Cesar és Maicon lehet a legkeresettebb árucikk, Muntari és Balotelli meg alapból mehet. Arnautovicra nincs szükség, nem is élünk az opcióval.

Viviano lehet az elsőszámú kapus, Castelazzi meg a második, harmadik meg Orlandoni. Kezdünk olaszosodni, ha jönne Bonucci vagy Ranocchia és Criscito, akkor majd egy fiatal tehetséges olasz garnitúra nőheti ki magát, így lehet nem lennénk annyira ellenszenves mások szemében, bár engem nem zavar ez sem. :D

..........................Viviano.......................

Santon.......Bonucci.......Ranocchia...Criscito

???
Marco

Hozzászólás Szerző: Marco »

Laci78 írta:
DaNi írta:Tegnap a meccs közben aszonta a kommentátor ,hogy azért igazoljuk le Castelazzit mer ,hogy JC eligazol :!: Ez érdekes ilyen híreket nem nagyon lehetett olvasni

Nyáron Jose, J.Cesar és Maicon lehet a legkeresettebb árucikk, Muntari és Balotelli meg alapból mehet. Arnautovicra nincs szükség, nem is élünk az opcióval.

Viviano lehet az elsőszámú kapus, Castelazzi meg a második, harmadik meg Orlandoni. Kezdünk olaszosodni, ha jönne Bonucci vagy Ranocchia és Criscito, akkor majd egy fiatal tehetséges olasz garnitúra nőheti ki magát, így lehet nem lennénk annyira ellenszenves mások szemében, bár engem nem zavar ez sem. :D

???[/quote]
Cesar nem hinném h elfog menni. Nem hiszem h el akarjuk adni, és azt se h el akarna menni. De ha mégis akk is nehogy már Viviano legyen a kapus. Neki még Bolognaban a helye fejlődnie kell még. És ehez a védelemhez kell még pár év, egyelőre Lucio-Maicon-Samuel hármast nem bontanám meg semmikép. De szép lassan beleheten építeni őket.
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

Asszem a idén neki van a legmagasabb átlagosztályzata a kapusok közt.
Marco

Tommy írta:Asszem a idén neki van a legmagasabb átlagosztályzata a kapusok közt.

Hát jó de ha jól tom Burdissonak pl magasabb az átlagja mint Lucionak vagy Samuelnek, mégse cserélné el senki őket, és én se azt mondom h rossz kapus Viviano de sztem még fejlődnie kell még egy év jót tenne neki Bolognában utána jöhetne vissza hozzánk.
Tommy

Én nem mondtam hogy hozzuk vissza a nyáron.

Addig amíg itt van Cesar felesleges visszahozni, mert annál sokkal jobb Viviano mint hogy itt padozzon.
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

kiscivis írta: Miccoli(és itt ne gondoljunk Zanettire. Akinek Zeusz az apja természetesen más kategóriát képvisel). Ezen felül Miccolinak ez az első olyan idénye amikor kiemelkedik, vagy legalábbis a jobbak között van a bajnokságban. Tavaly Di Vaio is vert 24 gólt most meg... Szóval nekem semmiképp sem rá esne a választásom.

Zeusz. :mrgreen:

Miccoli esetében nekem csak a kor,de az se vészes,látjuk mit tud egy csatár...Azért az Inter előtt Diego sem volt hatalmas "világsztár".Miccoli tavaly is 14 gólnál állt meg,idén meg 16-nál jár.Azért ezt ingadozó teljesítmények NEM nevezhetjük.Jó csatár én jobban kedvelem a játékát,mint Cassanoét.Bár ő sem rossz,de azért ő is megvan 28:)
Di valo is rúgott azért 9et,bár ő tényleg elmarad a tavalyitól.
Tommy

Miccolinak tökéletes helye van a palermóban.. Kb olyan csatár mint Di Natale egy középcsapatban ő legnagyobb sztár, mindenki rájátszik és ott simán megél, nagy csapat egyiknek sem való.

Milito meg azért jóval jobb csatár mint Miccoli, felesleges összehasonlítani a kettőt, és azért mert Militot 30 évesen igazoltuk, nem kell még egy 30 éves csatárt igazolni, aki nem mellesleg jóval gyengéb.. Lehetőleg 30 évesnél fiatalabb játékosokat kel igazolni, mert egy 30 éves játékosban már nem sok jövő van.
Nia

Tommy írta:Miccolinak tökéletes helye van a palermóban.. Kb olyan csatár mint Di Natale egy középcsapatban ő legnagyobb sztár, mindenki rájátszik és ott simán megél, nagy csapat egyiknek sem való.

Milito meg azért jóval jobb csatár mint Miccoli, felesleges összehasonlítani a kettőt, és azért mert Militot 30 évesen igazoltuk, nem kell még egy 30 éves csatárt igazolni, aki nem mellesleg jóval gyengéb.. Lehetőleg 30 évesnél fiatalabb játékosokat kel igazolni, mert egy 30 éves játékosban már nem sok jövő van.

Nem is azt mondtam,hogy igazoljuk le,mert hosszú távon semmire sem mennénk vele.Csak jobban kedvelem a játékát,mint Cassanoét.Nekem egy kicsit ő is unszimpatikus..

Azt meg hogy középcsapat sztár,azt nem tudhatjuk,nem játszott olyan nagy csapatba,hogy megmondjuk.Ki tudja.Di natale évek óta vágja rendesen.

Én ha igazolnék csatárt az mindenképpen még egy fiatal tehetség lenne,aki még nem is annyira nagy név a piacon.1-2 év alatt kinövi magát.Addig meg vannak még.Szerintem jövőre remek ez a csatár kínálat...Persze nem azt mondom,hogy nem fogadnék el egy Higuaint vagy egy Messit...:)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Nia 2010.04.23. 14:06-kor.
Tommy

Miccoli játszott a juvéban is, kiegészítő ember volt, nem váltotta meg a világot.

Di Natale meg ha olyan jó lenne nem az udinésében játszana 32 évesen, korábban is a legkomolyabb érdeklődő is csak a Roma volt iránta, meg pár angol középcsapat vitte volna.

Cassano meg egy zseni, ezt mindenki tudja. 4-2-3-1-be szélre tökéletesen illene, bár néha még vannak hisztijei, de már sokat komolyodott, nem olyan mint régen.

Gyors, technikás, jól cselez, nagyon jó előkészítő. Ezekben Cassano 10/10-es, és szélre nekünk pont egy ilyen ember kell.
Marco

Nia írta:Azt meg hogy középcsapat sztár,azt nem tudhatjuk,nem játszott olyan nagy csapatba,hogy megmondjuk.Ki tudja.Di natale évek óta vágja rendesen.

De játszott Fiorentinában is egy szezont, meg a Juvéba kettőt. Egyikből se tűnt ki nagyon.
Nia

Tommy írta:Cassano meg egy zseni, ezt mindenki tudja. 4-2-3-1-be szélre tökéletesen illene, bár néha még vannak hisztijei, de már sokat komolyodott, nem olyan mint régen.

Gyors, technikás, jól cselez, nagyon jó előkészítő. Ezekben Cassano 10/10-es, és szélre nekünk pont egy ilyen ember kell.

Igen ezt tudja mindenki.Csak nem kedvelem ennyi,egyéni.A játékát sem a hisztijeit meg még úgy sem...Bár a Realban ő sem váltotta meg a világot(bár onnan mindenkit kidobnak aki tud focizni).
Bár Mourinhoval nagy puszipajtások.És ki tudja van esélye,hogy megkedveltesse magát:).Ha jön...

Egyébként Mourinho akkor lépett le a Portotól mikor megnyerte a BL-t és emlékszem nagyon hangoztatta,hogy ő ott marad.Aztán jött orosz milliárdos barátunk.Hát remélem itt marad sokáig...

Arra már nem emlékeztem,bocsi.Nem nézem túl sok Juve meccset.(Miccoli),De a Juve is szórja néha.De mondom nem leigazolni akarom.Én "fiatal" párti vagyok:)Főleg most és főleg csatár terén.
Marco

Am Cassano Inter drukker? Vagy csak Marcoval nagy barátok?
Nia

Marco írta:Am Cassano Inter drukker? Vagy csak Marcoval nagy barátok?

Hallottam valami ilyet.Végül is...Van pár "nagyobb" nevű Inter drukker...
Ha hisztis Mirtil lehet Milan drukker...:)

Vargas most nagyon kinéz egy lehetséges igazolásnak...
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

Nia írta:
Marco írta:Am Cassano Inter drukker? Vagy csak Marcoval nagy barátok?

Hallottam valami ilyet.Végül is...Van pár "nagyobb" nevű Inter drukker...
Ha hisztis Mirtil lehet Milan drukker...:)

Vargas most nagyon kinéz egy lehetséges igazolásnak...

Cassano pedig inkább kinézhetne. Nagyon imádom a játékát nézni. És neki tényleg van lelkesedése, és az uccsó csepp véréig tud küzdeni. Ilyen emberek kellenek ide.
rszabolcs85

Hozzászólás Szerző: rszabolcs85 »

Cassano és a küzdés? ne vicceljünk már. sztem nem véltelen hogy már eddig sem kellett Mou-nak pedig akármikor le tudtuk volna igazolni. Balotelli távozásával egy alázatos védekezni is tudó, szélen használható ember kell nekünk. ilyen pl. Vargas, de nekem Malouda kéne inkább.
Atosz

rszabolcs85 írta:Cassano és a küzdés? ne vicceljünk már. sztem nem véltelen hogy már eddig sem kellett Mou-nak pedig akármikor le tudtuk volna igazolni. Balotelli távozásával egy alázatos védekezni is tudó, szélen használható ember kell nekünk. ilyen pl. Vargas, de nekem Malouda kéne inkább.

Mert miből gondolod h nem tud, vagy nem szokott küzdeni és hajtani?
Asszem a 2004es EBn volt, hogy az uccsó csoportmeccs uccsó pillanatába megnyerte a meccset a digóknak, és olyan önfeledten örült mint senki más, már sírt is, főleg mikor megtudta, hogy a skandinávok 2-2-t játszottak. Senki nem hajtott annyira mint ő. Meg hát láttuk a Romában is tőle, h mit tud, nomeg most a Samban is. Ő egy remek mentalitású játékos, attól függetlenül, h problémás (volt).
Dris

Hozzászólás Szerző: Dris »

Atosz írta:
rszabolcs85 írta:Cassano és a küzdés? ne vicceljünk már. sztem nem véltelen hogy már eddig sem kellett Mou-nak pedig akármikor le tudtuk volna igazolni. Balotelli távozásával egy alázatos védekezni is tudó, szélen használható ember kell nekünk. ilyen pl. Vargas, de nekem Malouda kéne inkább.

Mert miből gondolod h nem tud, vagy nem szokott küzdeni és hajtani?
Asszem a 2004es EBn volt, hogy az uccsó csoportmeccs uccsó pillanatába megnyerte a meccset a digóknak, és olyan önfeledten örült mint senki más, már sírt is, főleg mikor megtudta, hogy a skandinávok 2-2-t játszottak. Senki nem hajtott annyira mint ő. Meg hát láttuk a Romában is tőle, h mit tud, nomeg most a Samban is. Ő egy remek mentalitású játékos, attól függetlenül, h problémás (volt).

azért sírt mert kiestek.
horas

Hozzászólás Szerző: horas »

Cassano tény,hogy újabb vékony jég lenne,a deviancia területén demessze nem annyira problémás már mint régebben.

De nem hiszem el,hogy senki nem emlékszik tavaly kupa meccset milyen szépen visszazárt a középpályára zavarni letámadni ellenünk a San Siro-ban.

A 4-2-3-1-ben a táamdó szekióban bárhol jó lenne,Quaresma helyett símán elférne.

(Nagyon zárójelbe,én kb Iniesta szintjén érzem őt és a stílusa is hasonlít.)
kiscivis

Hozzászólás Szerző: kiscivis »

Bármennyire is imádom Cassano játékát azért elég nagy vicc Iniesta-hoz hasonlítani. :D
Iniesta a világ legjobbja a poszján, vele csak Xavi veheti fel a versenyt. Cassano mást is játszik, és még ha fáj is kimondani messze nem oylan higgadt, és biztos mint a spanyol.
Laci78

Hozzászólás Szerző: Laci78 »

Én Vargasban nem látok annyit, mint Kolarovban. A liláknál balhátvédben becsődölt a perui, Prandelli kitalálta neki a 4-2-3-1-ben a támadó kp-t.
Ráadásúl 27 éves lesz, még Kolarov csak 25.
Atosz

Laci78 írta:Én Vargasban nem látok annyit, mint Kolarovban. A liláknál balhátvédben becsődölt a perui, Prandelli kitalálta neki a 4-2-3-1-ben a támadó kp-t.

Bal védőnek nem kell Kolarov, Vargas meg főleg nem. Legalább a védelemben legyenek olasz játékosok, ha már ahoz a világon mindenkinél jobban értenek. Balvédőnek ott lesz Zanetti még jövőre, Santon, Chivu. Még ha Chivu be is megy középre, mert szerintem ott sokkal jobb, Santon meg Maicon cseréje lesz, akkor jöhet balra Criscito. De Kolarov nem kell. Nagyon sok pénz lenne, ráadásul a támadáshoz több köze van mint a védekezéshez, márpedig ha van egy Maicon felfogású játékosunk, szerintem a másik szélre kell egy biztosabb pont. Zanetti is azért nem lófrál annyit előre.
horas

kiscivis írta:Bármennyire is imádom Cassano játékát azért elég nagy vicc Iniesta-hoz hasonlítani. :D
Iniesta a világ legjobbja a poszján, vele csak Xavi veheti fel a versenyt. Cassano mást is játszik, és még ha fáj is kimondani messze nem oylan higgadt, és biztos mint a spanyol.

Játékintelligenciára,technikai képzettségre gondoltam és a játékminőség színvonalára amit Cassano képvisel szerinem van Iniesta szintjén.
Más játszanak nylíván való,de sokban hasonlít a stílusuk is.
Iniesta egy kötelesség tudó szolga lélek,míg Cassano a környék rosszcsontja az örök lázadó,ezért tud elöbbi igen utóbbi nem igazán komolyabb és nagyobb elvárásokat támasztó poszton játszani példáúl a középpályán sok védekező feldattal.
Atosz

horas írta:
kiscivis írta:Bármennyire is imádom Cassano játékát azért elég nagy vicc Iniesta-hoz hasonlítani. :D

Játékintelligenciára,technikai képzettségre gondoltam és a játékminőség színvonalára amit Cassano képvisel szerinem van Iniesta szintjén.
Más játszanak nylíván való,de sokban hasonlít a stílusuk is.
Iniesta egy kötelesség tudó szolga lélek,míg Cassano a környék rosszcsontja az örök lázadó,ezért tud elöbbi igen utóbbi nem igazán komolyabb és nagyobb elvárásokat támasztó poszton játszani példáúl a középpályán sok védekező feldattal.

Tény, hogy egy jó Cassano óriási erőssége lenne ennek a csapatnak. Majd meglátjuk mit mutat a Roma ellen, kíváncsi vagyok.
dellarocco

Hozzászólás Szerző: dellarocco »

horas írta:http://acmilan.theoffside.com/files/2008/08/cassanoand-baggio.jpg

:lol: aranyos :)

De ha fiatalkorában ilyen sima arca volt, akkor most mitől ilyen ragyás?! :roll: :twisted:
Tommy

Laci78 írta:Én Vargasban nem látok annyit, mint Kolarovban. A liláknál balhátvédben becsődölt a perui, Prandelli kitalálta neki a 4-2-3-1-ben a támadó kp-t.

Vargas márm másfél éve kb balszélső támadót játszik, és szárnyal a fioban.

Nyilván ide is annak jönne, nem balhátvédnek.
i76k

Hozzászólás Szerző: i76k »

Én Kuyt-nek is örülnék.Ő aztán biztos,hogy végighajtaná meccseket.
horas

Laci78 írta:

???

Ez egy kisebb fajta katstrófával éren fel amit ide vázoltál,már ne haragudj.

Mourinho ha megnyerjük a BL-t én elengedem ha menni akar.Én Benítez-t szívesen látnám a helyén kb akkora taktikus mint Mou és a nemzetközi kupákban nagyon ott van.Juliop Cesar-nak és Maicon-nak is most lett meghosszabítva vagy feljavítva a szerződése nehezn hiszem,hogy elmennek főleg,mert eddig is azért akart meni mert nem volt elég erős az Inter a BL-ben ezt szerintem lezárhatjuk.
csak is inter

Hozzászólás Szerző: csak is inter »

horas írta:
Laci78 írta:

???

Ez egy kisebb fajta katstrófával éren fel amit ide vázoltál,már ne haragudj.

Mourinho ha megnyerjük a BL-t én elengedem ha menni akar.Én Benítez-t szívesen látnám a helyén kb akkora taktikus mint Mou és a nemzetközi kupákban nagyon ott van.Juliop Cesar-nak és Maicon-nak is most lett meghosszabítva vagy feljavítva a szerződése nehezn hiszem,hogy elmennek főleg,mert eddig is azért akart meni mert nem volt elég erős az Inter a BL-ben ezt szerintem lezárhatjuk.

Maicon a Juve góóólja után amit csinált szerintem egyértelmű .... MARAD!!
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Benitez a juvéval van tárgyalásban,és úgy tudom közel a megegyezés.Ráadásul Kuyt és Mascherano is vele tartana.
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

vaskalap írta:Benitez a juvéval van tárgyalásban,és úgy tudom közel a megegyezés.Ráadásul Kuyt és Mascherano is vele tartana.

úgy legyen, jó játékosok, de kellenek is a SerieA-ba a jó játékosok, hogy azért csak emelkedjen a színvonal. Hosszabb távon a nyagilag is jót tesz ez a csapatoknak és élesebb, komolyabb meccseket is kell majd játszaniuk
Kis-Kis

Hozzászólás Szerző: Kis-Kis »

Balotelli pótlását meg lehetne oldani Torres-sel. Ő mondjuk inkább befejező csatár és nekünk igazából szélső kéne, aki aktívan részt vesz a védekezésbe is, de el tudnám képzelni kék-fekete mezbe. Vele biztosan növekedne a bajnokság színvonala.
Marco

Kis-Kis írta:Balotelli pótlását meg lehetne oldani Torres-sel. Ő mondjuk inkább befejező csatár és nekünk igazából szélső kéne, aki aktívan részt vesz a védekezésbe is, de el tudnám képzelni kék-fekete mezbe. Vele biztosan növekedne a bajnokság színvonala.

Hát jó csatár meg minden, de ahogy írtad nekünk nem befejező csatár kell, szal ő végülis felesleges igazolás lenne.
csak is inter

Hozzászólás Szerző: csak is inter »

Kis-Kis írta:Balotelli pótlását meg lehetne oldani Torres-sel. Ő mondjuk inkább befejező csatár és nekünk igazából szélső kéne, aki aktívan részt vesz a védekezésbe is, de el tudnám képzelni kék-fekete mezbe. Vele biztosan növekedne a bajnokság színvonala.

Szerintem inkább egy Balotelli <===> Tevez csere kellene...Mancini úgy is vinni akarta nem????
interlaci

Hozzászólás Szerző: interlaci »

Előre mindenképp igazolni kell a nyáron,és én Cassanora szavaznék!Igazi zseni,azt csinál a labdával,és a védőkkel amit akar,gyors,jól cselez,elől minden poszton bevethető,és ráadásul olasz is!Nagyon örülnék ha kék-feketében furkosna jövőre.Azért egy Eto'o-Sneijder-Cassano-Milito 4es elég félelmetesen hangzik.
BandInter

Hozzászólás Szerző: BandInter »

Senki nem beszél Arnautovicról.... Én itt tartanám. Az Ata ellen sok biztató jel volt. És nem mellesleg a csapat egyik poéngyárosa szerintem. Szóval én azt mondom maradjon!!
kiscivis

BandInter írta:Senki nem beszél Arnautovicról.... Én itt tartanám. Az Ata ellen sok biztató jel volt. És nem mellesleg a csapat egyik poéngyárosa szerintem. Szóval én azt mondom maradjon!!

Már át lett beszélve. Későn jöttél. :D
interista23

Hozzászólás Szerző: interista23 »

Láttam a Roma Samp meccset.Hát Cassano nagyon jól játszott.Pazzinivel együtt sokat segítettek nekünk most.Tény hogy eszméletlen technikás.Jól cselez...De ő is önfejű kezelhetetlenek táborába tartozik.Nem védekezik és ez a mai futballban nagyon fontos.Rá adásul ha nem megy neki akkor csapkod vergődik veszekszik és volt olyan meccs hogy fogta magát és a mezét elhajítva lement a pályáról.Nem hiszem hogy az internek ez lenne az irányvonal.

Azt nem hiszem hogy a Balotelli - Vargas vagy más fio játékos csereüzlete összejönne mivel mindenki tisztában van vele hogy Balotelli potenciális életveszély de sajnos a viselkedése nem profihoz méltó.Ezért gondolom hogy angliában fog kikötni.

Az érkezőkről lehet tippelgetni de szerintem lehetetlen megmondani még bár nagyon izgat a dolog és alig várom hogy kit üdvözölhetünk majd szeretett csapatunk mezében.Ha a bl cím meglenne,az sokat segítene mert rengeteg sztár azért játszik egy nagy klubban hogy trófeákat nyerjenek,és oda mennek ahol ezt megtehetik Pl: Torres, Ibra ( :D )

Elnézéseteket kérem a hosszú hozzászólásért és ha esetleg a tartalommal lenne probléma.FORZA INTER
Nia

Az érkezők "neve" szerintem nagyban függ majd a játékos eladásoktól is:)Azért szerintem Moratti nem egy nagy költekező.Egy Torrest azért nem kis pénz megkaparintani,mellesleg ha marad Eto'o és van Milito nem nagyon kell még egy ilyen csatár.
Kiárusít a Portsmouth(ez csak mellékesen jegyzem meg).És a cselszi is elég sok játékostól megválik.De Ballackot hagyjuk ott ahol van...:)És a Real szemetesében is szoktak lenni olcsóbb,de értékes dolgok is:)

Csak okosan,mint tavaly.Az biztos az ázsiónk megnőtt már most is:)
interista23

Nem arra gondoltam hogy Torres jöjjön vagy jönne csak hirtelen más nem jutott eszembe. :) Hát a real van der vaartot eladja az már úgy néz ki biztos.Hallottam olyat hogy jönne ide mert látja hogy Sneijder milyen jól beilleszkedett.

Hát az még egy másik téma hogy akik kölcsönben vannak mennyi pénzt fognak hozni a csapatnak vagy egy esetleges csere+kp üzletbe belehet őket vonni.

Szerintem még egy jó csatár elférne.
Marco

interista23 írta:Ha a bl cím meglenne,az sokat segítene mert rengeteg sztár azért játszik egy nagy klubban hogy trófeákat nyerjenek,és oda mennek ahol ezt megtehetik Pl: Torres, Ibra ( :D )

Hát attól h a Bl cím meg van még jövőre se mi leszünk a fő esélyesei a Bl-nek és sztem ez a trófeákat akarok nyerni ezért megyek el max a kiscsapatok sztárjai lehet igaz meg egy két nagyképűre mint Ibra. Egy Torresnek pl a Liverpoolal is ugyanannyi esélye lehetne mint velünk.
interista23

Ez tény hogy nem leszünk fő esélyesek mert mint látjuk ebben a sorozatban nem minden a papírforma.De az olaszok eddigi nemzetközi szereplése nem volt túl csábító mint pl az angol és spanyol bajnokság.És ez sajnos a bajnokság színvonalának kárára is megy.De ez nem ebbe a fórumba tartozik már :)
BandInter

Hozzászólás Szerző: BandInter »

kiscivis írta:
BandInter írta:Senki nem beszél Arnautovicról.... Én itt tartanám. Az Ata ellen sok biztató jel volt. És nem mellesleg a csapat egyik poéngyárosa szerintem. Szóval én azt mondom maradjon!!

Már át lett beszélve. Későn jöttél. :D

Igen már láttam hogy írta valaki, nem tart rá igényt a vezetőség. de ezt sajnálom... Majd visszamegy a Twentébe rúgja a gólokat télen leigazolja egy középcsapat ahol 2-3 év alatt "sztár" lesz. Aztán megkörnyékezzük 10-15 milláért mi is.... Nem hogy most megvennénk 1-2 milláért vagy nem tom mennyi az ára. És kölcsön lehetne adni mint Biabianyt vagy Filkort..... :) Mire Milito visszavonúl arra meg egy érett rutinos csatár lesz.... És amúgy ő nem is klasszikus befejező... Szóval amit itt fejtegettek hogy szélső kellene, hát ő megjátsza szerintem. Na jó én elfogúlt vagyok mert nagy kedvencem... De azt láthathjuk hogy ő nem duzzog pedig télleg nagyon keveset játszott ellentétbe egy másik játokosunkkal akivel nagyjából egy korosztály.... :D
kiscivis

Úgy tudom 9 millióról szól az opciónk. Szóval most ennyiért vehetnénk meg.
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Kérdés hogy Moratti fegyelmezési okokból rakta ki a keretből, vagy neki is elege lett Balotelli pontagyúságából és eladja a nyáron. Szerintem marad, de ha nyáron repül, akkor gyakorlatilag min.2 csatár után kell nézni. 4231 bevált, ha a két gyerek megy, nem lesz csere.
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

Hazardot is irogatták mostanában 30 millio euroért hoznánk elvileg :shock: azért azt egy kicsit soknak tartom
Marco

DaNi írta:Hazardot is irogatták mostanában 30 millio euroért hoznánk elvileg :shock: azért azt egy kicsit soknak tartom

De sztem jó igazolás lenne bár a 30 tényleg sok érte, csak az a baj h ő inkább Sneijder psoztján játszik, de amikor láttam játszani nekem tetszett.
Atosz

Marco írta:
DaNi írta:Hazardot is irogatták mostanában 30 millio euroért hoznánk elvileg :shock: azért azt egy kicsit soknak tartom

De sztem jó igazolás lenne bár a 30 tényleg sok érte, csak az a baj h ő inkább Sneijder psoztján játszik, de amikor láttam játszani nekem tetszett.

Denagy :D Beléptem a topicba, hogy beírjam: Hazard kurvajó lenne szélre szerintem, és övé a jövő, úgy, h nem is olvastam azt a cikket. Ő óriási tehetség, és már most képzett játékos, pedig még csak nem rég töltötte a 19-et.
Remek igazolás lenne, főleg ha hű maradna hosszú évekig a klubhoz.
Olyan jó végre fiatalabb, iszonyú tehetséges játékosok nevét hallani a nagy mercato előtt, nem úgy mint régen, hogy aki jött, az is bottal.
NA! Hazard jöhet! Remek!
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

Hazard jobb lábas és folyamatosan bal szélen van, kb mint Cé. Nagyon nagy tehetség, sőőt nem csak tehetség már le is tett valamit. Mivel a 4-2-3-1ben a jobb oldalon ott van Eto, de a bal oldal necces mert Balotelli lehetne ott meg Pandev így oda indokolt lenne, tökéletesen illene a játékunkba. Pandev pedig mehetne a padra szerintem odavaló.
Atosz

RenciDavid írta:Hazard jobb lábas és folyamatosan bal szélen van, kb mint Cé. Nagyon nagy tehetség, sőőt nem csak tehetség már le is tett valamit. Mivel a 4-2-3-1ben a jobb oldalon ott van Eto, de a bal oldal necces mert Balotelli lehetne ott meg Pandev így oda indokolt lenne, tökéletesen illene a játékunkba. Pandev pedig mehetne a padra szerintem odavaló.

Remek. Akkor ezt meg is beszéltük. :)
Szerintem Moratti is készíti az ajánlatot...
Hazard és Eto'o is bármelyik szélen bevethető, azzal nincs probléma.
Válasz küldése