Játékosok (A bő keret tagjai)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- zsizsi14
Re: Játékosok (A bő keret tagjai)
Lehet elsőre kicsit vad ötletnek hangzik, de nagyon izgulok Milito miatt a VB-n mert ha ott is jól menne neki akkor szerintem esélyes lenne az aranylabdára, bár a legnagyobb baj vele, hogy szerintem nincs nagy marketing értéke. De gondoljatok bele BL, bajnokság, kupa megnyerte a csapattal, 2. a góllövőlistán, bl-ben is 6 gólt lőtt, kupában kettőt. Bl döntő 2 gól elődöntő 1 és ha jól emlékszem a moszkvának meg a chelsea-nek is gólt lőtt. Kupában gól a döntőben és elődöntőben. Bajnokságban is utolsó fordulóban gól meg sok fontos gól.
Mi a véleményetek?
Mi a véleményetek?
- mike
zsizsi14 írta:Lehet elsőre kicsit vad ötletnek hangzik, de nagyon izgulok Milito miatt a VB-n mert ha ott is jól menne neki akkor szerintem esélyes lenne az aranylabdára, bár a legnagyobb baj vele, hogy szerintem nincs nagy marketing értéke. De gondoljatok bele BL, bajnokság, kupa megnyerte a csapattal, 2. a góllövőlistán, bl-ben is 6 gólt lőtt, kupában kettőt. Bl döntő 2 gól elődöntő 1 és ha jól emlékszem a moszkvának meg a chelsea-nek is gólt lőtt. Kupában gól a döntőben és elődöntőben. Bajnokságban is utolsó fordulóban gól meg sok fontos gól.
Mi a véleményetek?
Ronaldo asszem 2002-ben kevesebbért nyert aranylabdát, vb gólkirály lett (meg persze vb győztes) és annyi.
Ilyan alapon Milito is simán megérdemelné idén, de ő kis név ehhez sajna
Valszeg úgyis Messi kapja majd
A VB mondjuk nagyon fog számítani ebben a szavazásban is.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mike 2010.05.26. 12:42-kor.
- Tommy
Megérdemelnl a vb nélkül is. De ahogy írta nincs nagy marketing értéke, így nem ő fogja megkapni..
Mondjuk nem tudom ki érdemelné meg nála jobban..
Mondjuk nem tudom ki érdemelné meg nála jobban..
- gyuszi
- Kapcsolat:
Julio Cesar, ha megnyeri Brazilia kapott gól nélkül a vb-t 
- Marco
Sztem Messi se érdemelné meg jobban, azzal h a spanyol ligában a bohóc védők között rugott nem tom mennyi gólt? Meg mert spanyol bajnokok lettek? Ellenünk semmit se mutatot, míg Milito minden fontos meccsen betalált szinte, és mindent megnyert, de tuti h úgyse kapja meg sajnos. Vb-n meg sztem játszani is alig fog ennél a hülyénél.
- Cupi
Ha Maradona játszatja és lő legalább 4-5 gólt (mondjuk a döntőben is 1-et) és Argentína megnyeri akkor simán megkapja Milito az aranylabdát!
Pont ezen gondolkodtam Én is. Simán most is neki adnám, így VB nélkül is, de VB évében sajna mindig az kapja aki abban az 1 hónapba kiemelkedően játszik.....
Pont ezen gondolkodtam Én is. Simán most is neki adnám, így VB nélkül is, de VB évében sajna mindig az kapja aki abban az 1 hónapba kiemelkedően játszik.....
- Wesley10
sztem meg amúgy is Ő fogja kapni...Ennyit senki nem tett le az asztalra idén és ezen 1 vb-győzelem sem segíthet!
-
R9.
tuti nem kapja meg ne is álmodjatok róla
max akkor ha vb gólkirály lenne és a döntőn az ő góljával nyernének
messi fogja kapni egyébként
max akkor ha vb gólkirály lenne és a döntőn az ő góljával nyernének
messi fogja kapni egyébként
- Atosz
Igen, nekem is ez a kérdés járt az eszemben ma. Mondom, húú de jó lenne Milito megkapná, de túl kis név ahhoz.
Mi kéne, hogy megkapja?
Bárcsak az argentinok parádéznának a VB-n, és akkor, de be is ugrott, hogy Messi is argentin
.
Nagyon remélem, hogy tényleg nem kapja meg Leo azért mert a 0 védelmeket az európai szamba ligában átjátszotta.
Tőlünk szerintem esélyes lenne, vagy lett volna (Maradona miatt csak lett volna):
Milito, esetleg Snidling, ha jól szerepel a Hollandokkal, neki is lehet esélye, Cambiasso, de nem vitte az a szaralak, így biztos, hogy esélytelen, illetve Zanetti, de VB évében aki nincs ott a VB-n az esélytelen.
Ha Maicon, vagy a védelmünkből bárki kiemelkedőt nyújt a VB-n, akkor talán megcsípheti...
Mi kéne, hogy megkapja?
Bárcsak az argentinok parádéznának a VB-n, és akkor, de be is ugrott, hogy Messi is argentin
Nagyon remélem, hogy tényleg nem kapja meg Leo azért mert a 0 védelmeket az európai szamba ligában átjátszotta.
Tőlünk szerintem esélyes lenne, vagy lett volna (Maradona miatt csak lett volna):
Milito, esetleg Snidling, ha jól szerepel a Hollandokkal, neki is lehet esélye, Cambiasso, de nem vitte az a szaralak, így biztos, hogy esélytelen, illetve Zanetti, de VB évében aki nincs ott a VB-n az esélytelen.
Ha Maicon, vagy a védelmünkből bárki kiemelkedőt nyújt a VB-n, akkor talán megcsípheti...
- Süti
R9. írta:messi fogja kapni egyébként
Ez nem biztos, Messi a válogatottban koránt sem villog úgy mint a Barca-ban.
Esetleg Samu még az aki kaphatja, bár védők csak nagyon ritkán kapják...
- e.szabi
Nézzük a szavazók szemével a dolgokat. Igazából 2 nagy esélyese lehet. Messi és Rooney. Messitól a sok "szakember" el van ájulva, pedig inkább a mögötte osztogató Xavi érdemelné meg jobban, Még inkább Rooney nyerné, De tényleg jó lenne ha Milito.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára e.szabi 2010.05.26. 20:05-kor.
-
R9.
samuel? te most ezt komolyan gondolod?
első 20-ba nem lesz benne
- Youme
- Adminisztrátor
Az aranylabdát buzi sznob újságírók szavazatai alapján itélik oda. Úgyhogy Militonak esélye sincs sajnos.
- Tommy
Youme írta:Az aranylabdát buzi sznob újságírók szavazatai alapján itélik oda. Úgyhogy Militonak esélye sincs sajnos.
De az is vicc, hogy egy olyan díjat tartanak legrangosabbnak, amiről ahogy írtad "sznob újságírok" szavaznak..
Legalább mondjuk szakértők, focisták és edzők szavaznának, az én szemembe a másik díj asszem amit uefa vagy fifa ad sokkal többet ér, mint ezt a túlhájpolt aranylabda.
- Crespo
Ahhoz, hogy Milito megkapja, jól kéne szerepelnie a VB-n. De ahhoz, hogy jól szerepeljen, az egész argentin válogatottnak jól kéne szerepelnie, és ha ez így lesz, akkor Messi fogja kapni. Mondjuk ezzel nem értek egyet, tudom, hogy ez nem életmű díj, de szerintem érdekesebb lenne ha egy játékos csak egyszer kaphatná meg.
Cambiasso is megérdemelné, de ő ott se lesz a VB-n. Maiconnak összejöhet talán.
Cambiasso is megérdemelné, de ő ott se lesz a VB-n. Maiconnak összejöhet talán.
- Nia
Ez az aranylaszti ismét Messié.Nem is kérdés.Európai aranycipős lett.Majdnem 50 gólt rúgott.A VB-t meg egyedül Maradona papa tudja elbaszni számára(azt meg már lehet meg is tette).
Militonak esélye sincs...Maicon meg,ahhoz egy Berlini falnak(vagy valami Pretoriai oroszlánnak
) kell lennie.Azért lássuk be kapus és hátvéd nem sűrűn kapja meg.Azoknak ott a gól lebeg a szemük előtt,más nem(azért szerintem ez gáz.)
Meg egyébként is ahhoz,hogy valaki jól teljesítsen ahhoz kell egy csapat.Egyedül Messi sem vitte volna messze.Ezek az egyéni elismerések a fociban,egy csapatjátékban...hát...
Militonak esélye sincs...Maicon meg,ahhoz egy Berlini falnak(vagy valami Pretoriai oroszlánnak
Meg egyébként is ahhoz,hogy valaki jól teljesítsen ahhoz kell egy csapat.Egyedül Messi sem vitte volna messze.Ezek az egyéni elismerések a fociban,egy csapatjátékban...hát...
-
hazafi
Mindenki Messit favorizálja, sztárolja, pedig csak Bajnokságot nyertek
. Amúgy jövőre szerintetek a Primavera-ból kik jönnek vajon fel az első kerethez? Destro, Obi, vagy mások?
- Nia
hazafi írta:Mindenki Messit favorizálja, sztárolja, pedig csak Bajnokságot nyertek. Amúgy jövőre szerintetek a Primavera-ból kik jönnek vajon fel az első kerethez? Destro, Obi, vagy mások?
Szerintem nem sokan sztárolják,csak a realitás ezt diktálja.Mégis ki más érhet oda?.Bár Messi tehetségben nem szenved hiányt.
Cupi írta:Vicceltek? kb 50 kiló és 160 cm....Sneijder se magas, de szerintem Giovinco a hónaljáig se ér..Most komolyan, esélytelen és nem is kellene ide! Szerintetek a juvénél miért nem volt alapember 3!! edzőnél is? Gondolom nem véletlen....
Na és ha valaki 50 kg és 160 cm???Azzal nincs semmi gond.Az ilyen focisták pl. rendkívül gyorsak.Bár Tommy szerint elfújja őket a szél,de szerintem a legtöbbjük jól focizik és nem is porcelánbabák.Ha azt nézzük a nagyobb darab emberek van,hogy többet sérültek,mint ők...
Ezek a számok semmit nem számítanak...És ezt általánosságban értem,nem Giovincora
- Cupi
Nia írta:Cupi írta:Vicceltek? kb 50 kiló és 160 cm....Sneijder se magas, de szerintem Giovinco a hónaljáig se ér..Most komolyan, esélytelen és nem is kellene ide! Szerintetek a juvénél miért nem volt alapember 3!! edzőnél is? Gondolom nem véletlen....
Na és ha valaki 50 kg és 160 cm???Azzal nincs semmi gond.Az ilyen focisták pl. rendkívül gyorsak.Bár Tommy szerint elfújja őket a szél,de szerintem a legtöbbjük jól focizik és nem is porcelánbabák.Ha azt nézzük a nagyobb darab emberek van,hogy többet sérültek,mint ők...
Ezek a számok semmit nem számítanak...
Messi se magas, és nagyon jó, de rajta még így is sokkal több izom vanmint Giovincon....
Ez oké, de az már számíthat valamit, hogy se Ranieri, se Ferrara, se pedig Zaccheroninál nem volt alapember, sőt alig játszott....ennnek valami oka csak van...ok 1 edzőnél még elfogadnám, hogy szubjektíven nézi és valamiért nem favorizálja, de 3 se? Valamit csak láthatnak rajta az edzéseken is...
Aranylabdát Milito-nak!!
- Tommy
Röhej lenne Messi kapná megint.. Blbe fontos meccsen sehol nem volt, válogatottban gyenge.. Bohóc spanyol bajnokságban meg azért mert gólkirály lett, azért nehogymár aranylabda járjon, ilyen Xerez meg hasonló nulla csapatok ellen rugott 4-5 gólt, nagy szám.. Spanyoloknál mindenki 30on felül gólkirály, vicc a védekezés arrafelé. Csak bajnokságért nem jár aranylabda, ennyi erővel Ibra is megkaphatta volna tavaly.
Ha vbn jó lesz akkor azt mondom megérdemli, de így egyelőre nem.
- Nia
Én nem rajongok Messiért,de alapvetően sok dolog mellette szól.
1.Nem csak Spanyol gólkirály lett ahogy írtam,Európában is ő lőtte magasan a legtöbbet.CR aranylabdás évét is túlszárnyalta azt hiszem,de nem tuti.
2.A BL-ben elődöntőt játszott:és azért az sem sámli
3.Az Arsenal ellen mester3ast lőtt,ő lett a BL gólkirálya...
Ami ellene,nem mindig számít egészben a dolog.Általában a VB évében a VB számít,kicsit eltörpül mellette Európa.Ha ott lesz aki kiemelkedik,aki győzelemre viszi a válogatottját akkor lesz vetélytársa.Mondjuk nem nyert bajnokságot Villa,de egy iszonyat teljesítménnyel,azért odaérhet,vagy Torres,vagy mit tudom én,mondjuk CR győzelemre viszi a Portugálokat
(mondjuk azt hiszem a 16 között Spanyol hon vár a luzitánokra,de....) Jelenleg nincs olyan akit el tudok képzelni,hogy megkapja...
De mivel igyekszem betartani,ez már nem jó hely ennek...
1.Nem csak Spanyol gólkirály lett ahogy írtam,Európában is ő lőtte magasan a legtöbbet.CR aranylabdás évét is túlszárnyalta azt hiszem,de nem tuti.
Ami ellene,nem mindig számít egészben a dolog.Általában a VB évében a VB számít,kicsit eltörpül mellette Európa.Ha ott lesz aki kiemelkedik,aki győzelemre viszi a válogatottját akkor lesz vetélytársa.Mondjuk nem nyert bajnokságot Villa,de egy iszonyat teljesítménnyel,azért odaérhet,vagy Torres,vagy mit tudom én,mondjuk CR győzelemre viszi a Portugálokat
De mivel igyekszem betartani,ez már nem jó hely ennek...
- Marco
Nia írta:Én nem rajongok Messiért,de alapvetően sok dolog mellette szól.
1. Ahogy Tommy is írta a bohóc spanyol bajnokságban ilyen Xerezeknek rugdosta 3asával a gólokat.
2.Bl elődöntőt játszott ahol nulla volt.
3.Arsenal ellen 4et lőt am, de kb annak a védelemnek még Muntari is rugott volna vagy 3at, Nb1-ben jobb védelmek vannak kis túlzással mint azon a meccsen az Arsenalnak volt.
- Nia
Nem hinném,hogy bohóc lenne a Spanyol bajnokság,annak ellenére,hogy csak két csapatot nézek onnan.És Messit sem kellene lebecsülni(szerintem sokan örülnétek ha az Interbe nyomná gagyi csapatok ellen hármasával).Nem kedvelem,de azért szerintem nagyobb focista már most,mint drogos honfitársa....0 volt az elődöntőben.Igen,de kinek nincsenek ilyen időszakai...
Na de mindegy is...Nem ebbe a topicba való.Meg hülyeség rajta vitázni a VB- végéig.Akkor eldől,a gólok fognak sokat nyomni az biztos.jelenleg az én szemszögemből nincs vetélytársa Messinek,de tessék.
És valahogy biztos vagyok benne,hogy nem Inter játékos kapja,ha csak Milito mesterhármasával nem nyernek az Argentinek VB-t ...
De hát dagidiego....ui. ez persze nem a királyra vonatkozik:)
De tényleg ha még van valami váltsunk helyzetet
Na de mindegy is...Nem ebbe a topicba való.Meg hülyeség rajta vitázni a VB- végéig.Akkor eldől,a gólok fognak sokat nyomni az biztos.jelenleg az én szemszögemből nincs vetélytársa Messinek,de tessék.
És valahogy biztos vagyok benne,hogy nem Inter játékos kapja,ha csak Milito mesterhármasával nem nyernek az Argentinek VB-t ...
De tényleg ha még van valami váltsunk helyzetet
- Tommy
Spanyol bajnokságnak az a gúnyneve hogy "bohócbajnokság" mert nincs védekezés, aki ott rug 30-40 gólt a serie a-ban rug max 15-20 gólt.. Blben meg rugott 8 gólt annak felét Arsenal ellen rugta, többit meg csoportmeccsen..
Maradonától meg még messze van nagyon.. Akik őt láttak játszani mind azt mondják, hogy a valaha élt legnagyobb focista, ez nem véletlen, fifa szakértői és az emberek is őt választották meg a foci történelem legjobbjának.. Én csak felvételről láttam, de azt is öröm volt nézni. Emberileg lehet nulla, de focistaként fantasztikus volt..
De ezt itt már tényleg off.
Maradonától meg még messze van nagyon.. Akik őt láttak játszani mind azt mondják, hogy a valaha élt legnagyobb focista, ez nem véletlen, fifa szakértői és az emberek is őt választották meg a foci történelem legjobbjának.. Én csak felvételről láttam, de azt is öröm volt nézni. Emberileg lehet nulla, de focistaként fantasztikus volt..
De ezt itt már tényleg off.
- Mazzola
Maradona valóban egy zseni volta maga korában,de poros nyomába sem érhet a fénykorában lévő Puskásnak,Di Stefanonak de még Pelének,Beckenbauernek sem!! Nekem volt szerencsém látni ezeket az urakat élőben is látni, ezért van némi öszzehasonlítási alapom.Nyilván a választáson olyan fiatalok szavaztak akik a fentieket nem is ismerték,vagy róluk csak max.hallomásból,néhány megsárgult kópiáról tudnak!
Maradona valóban egy zseni volta maga korában,de poros nyomába sem érhet a fénykorában lévő Puskásnak,Di Stefanonak de még Pelének,Beckenbauernek sem!! Nekem volt szerencsém látni ezeket az urakat élőben is látni, ezért van némi öszzehasonlítási alapom.Nyilván a választáson olyan fiatalok szavaztak akik a fentieket nem is ismerték,vagy róluk csak max.hallomásból,néhány megsárgult kópiáról tudnak!
- intertomega
Maradona valóban hatalmas focista volt de emberileg

- intertomega
Mazzola írta:Maradonától meg még messze van nagyon.. Akik őt láttak játszani mind azt mondják, hogy a valaha élt legnagyobb focista, ez nem véletlen, fifa szakértői és az emberek is őt választották meg a foci történelem legjobbjának.. Én csak felvételről láttam, de azt is öröm volt nézni. Emberileg lehet nulla, de focistaként fantasztikus volt..
Mazzola ! Láttam TV-n keresztül Pelét és Beckenbauert játszani de Puskásékat nem , hisz akkor még nem is éltem !
Azt hittem én vagyok itt a legidősebb de hát akkor Te jóval ....ill hát szabad tudnunk , hogy mennyi idős vagy ?
- Mazzola
[/quote]
Mazzola ! Láttam TV-n keresztül Pelét és Beckenbauert játszani de Puskásékat nem , hisz akkor még nem is éltem !
Azt hittem én vagyok itt a legidősebb de hát akkor Te jóval ....ill hát szabad tudnunk , hogy mennyi idős vagy ?[/quote]
Olvastam a hozzászólásaidat,látszik bennük az élettapasztalatod.
A kérdésed indészkrét,de semmi gond! Én 53 éves vagyok,és 1967 óta vagyok folyamatosan az INTER elkötelezett híve. Ahogyan Te korábban leírtad,én is 45 éve várom, és kívánom az Inter nemzetközi(BL) sikerét, - ami a múlt héten szombaton a Csíksomlyói zarándoklatommal egyidejüleg - végre beteljesedett !! Ez így együtt életem egyik legszebb napja volt !!
Azt hittem én vagyok itt a legidősebb de hát akkor Te jóval ....ill hát szabad tudnunk , hogy mennyi idős vagy ?[/quote]
Olvastam a hozzászólásaidat,látszik bennük az élettapasztalatod.
A kérdésed indészkrét,de semmi gond! Én 53 éves vagyok,és 1967 óta vagyok folyamatosan az INTER elkötelezett híve. Ahogyan Te korábban leírtad,én is 45 éve várom, és kívánom az Inter nemzetközi(BL) sikerét, - ami a múlt héten szombaton a Csíksomlyói zarándoklatommal egyidejüleg - végre beteljesedett !! Ez így együtt életem egyik legszebb napja volt !!
- intertomega
Kedves Mazzola !
Bocsáss meg az indiszkrét soromért de hidd el nagyon de nagyon nem akartam rosszat. Így most rajtam a sor. 1960 -ban születtem és egy pécsi lakótelepen láttam egy nagy fiút aki 100 -ig fejelt labdával. Mi - kicsik- elájúltunk ettől.
Sok kérdést tettünk fel neki . Egyebek mellett a ,,Kinek drukkolsz ?" kérdést is.
A válasz : FC. INTERNAZIONALE MILÁNÓnak !
Hú hát erre nem számítottunk ! Mi akkor az azóta feloszlatott Pécsi Dózsa drukkerei voltunk. Na boccs nem szaporítom a szót ! Így illetve így is kezdődött az INTER szeretete. ( Talán lesz egy topic amiben mindenki beszámolhatna a szurkolásának kialakulásáról. Hátha Kiscivis olvassa ezt
)
Kedvenc játékosom nekem is mint Neked : Mazzola ! Na olyan Milito féle tán avval a különbséggel , hogy kb 90 x -es olasz válogatott volt. Na ezt szegény Milito nem tudja felülúlni.
Nagyon boldog voltam és vagyok csapatunk sikerei miatt. Eddig kb. 50 ember gratulált. Nekem ! Mintha én tehetnék erről.....aranyos azért ! (Jól esik!)
Ez a fórum pedig szuper. Sok lelkes ,kedves fiatal ! Bele olvasgattam 2-3 más csapat fórumába de itt intelligens sorokat és nagy szeretetet lehet tapasztalni!
Örülök a Lazios barátainknak is de nagyon. Írtad Csiksomlyót. Érzem még világnézeti szempontból is hasonló elveket vallunk!!
FORZA INTER !!!
Bocsáss meg az indiszkrét soromért de hidd el nagyon de nagyon nem akartam rosszat. Így most rajtam a sor. 1960 -ban születtem és egy pécsi lakótelepen láttam egy nagy fiút aki 100 -ig fejelt labdával. Mi - kicsik- elájúltunk ettől.
Sok kérdést tettünk fel neki . Egyebek mellett a ,,Kinek drukkolsz ?" kérdést is.
A válasz : FC. INTERNAZIONALE MILÁNÓnak !
Hú hát erre nem számítottunk ! Mi akkor az azóta feloszlatott Pécsi Dózsa drukkerei voltunk. Na boccs nem szaporítom a szót ! Így illetve így is kezdődött az INTER szeretete. ( Talán lesz egy topic amiben mindenki beszámolhatna a szurkolásának kialakulásáról. Hátha Kiscivis olvassa ezt
Kedvenc játékosom nekem is mint Neked : Mazzola ! Na olyan Milito féle tán avval a különbséggel , hogy kb 90 x -es olasz válogatott volt. Na ezt szegény Milito nem tudja felülúlni.
Nagyon boldog voltam és vagyok csapatunk sikerei miatt. Eddig kb. 50 ember gratulált. Nekem ! Mintha én tehetnék erről.....aranyos azért ! (Jól esik!)
Ez a fórum pedig szuper. Sok lelkes ,kedves fiatal ! Bele olvasgattam 2-3 más csapat fórumába de itt intelligens sorokat és nagy szeretetet lehet tapasztalni!
Örülök a Lazios barátainknak is de nagyon. Írtad Csiksomlyót. Érzem még világnézeti szempontból is hasonló elveket vallunk!!
FORZA INTER !!!
- kiscivis
intertomega írta: ( Talán lesz egy topic amiben mindenki beszámolhatna a szurkolásának kialakulásáról. Hátha Kiscivis olvassa ezt![]()
Olvasok és figyelek.
Amúgy ezt a témát teljesen nyugodtan folytathatjátok a Sörsátor topikban. Az arra van, h bármit megbeszélhessünk.
U.i.: Említetted, h írnál a milánói turisztikai látványosságokról. Ha megcsinálnád képekkel, részletes bemutatással szerintem Youme is belemenne, h kitegyük akár a honlapra. Jól jön ez ha vki Milánó felé veszi az irányt.
Off vége.
- Mazzola
Kedves Mazzola
Írtad Csiksomlyót. Érzem még világnézeti szempontból is hasonló elveket vallunk!
Kedves Barátom!
Őszintén őrülök,hogy itt egymásra találtunk!
Külön boldogság számomra,látni azt a sok kedves fórumozó fiatalt,akik ezen a portálon osztják meg másokkal a Csapattal kapcsolatos vélelményüket.
Nagyon remélem,hogy a mai fiatalok is egész életükre elkötelezett INTER-isták maradnak!
Üdv: Mazzola
Írtad Csiksomlyót. Érzem még világnézeti szempontból is hasonló elveket vallunk!
Kedves Barátom!
Őszintén őrülök,hogy itt egymásra találtunk!
Külön boldogság számomra,látni azt a sok kedves fórumozó fiatalt,akik ezen a portálon osztják meg másokkal a Csapattal kapcsolatos vélelményüket.
Nagyon remélem,hogy a mai fiatalok is egész életükre elkötelezett INTER-isták maradnak!
Üdv: Mazzola
- intertomega
kiscivis írta:intertomega írta: ( Talán lesz egy topic amiben mindenki beszámolhatna a szurkolásának kialakulásáról. Hátha Kiscivis olvassa ezt![]()
Olvasok és figyelek.
Amúgy ezt a témát teljesen nyugodtan folytathatjátok a Sörsátor topikban. Az arra van, h bármit megbeszélhessünk.
U.i.: Említetted, h írnál a milánói turisztikai látványosságokról. Ha megcsinálnád képekkel, részletes bemutatással szerintem Youme is belemenne, h kitegyük akár a honlapra. Jól jön ez ha vki Milánó felé veszi az irányt.
Off vége.
Kiscivis ! Köszi a jelzésedet.
Természetesen , hogy megírom. Most az érettségizőkkel meg a többi diák évvégi dolgaival foglalkozom .
A milánói látványosságokról több részletben és természetesen képekkel illusztrálva számolnék be. Június 2. felétől kb. 3 hosszabb leírásra gondoltam. Megfelel ?
Jah és játékosok : Mi lesz Maiconnal ? Ki mit tud
- sorger=giallo
Véleményem szerint, ha Rooney nem lesz világbajnok, illetve gólkirály a VB-n, esélye sem lesz.e.szabi írta:Nézzük a szavazók szemével a dolgokat. Igazából 2 nagy esélyese lehet. Messi és Rooney. Messitól a sok "szakember" el van ájulva, pedig inkább a mögötte osztogató Xavi érdemelné meg jobban, Még inkább Rooney nyerné, De tényleg jó lenne ha Milito.
Milito szerintem is megérdemelné, különösen, ha a fekete kontinensen is parádézni fog, viszont valóban kevesebb a reklámértéke, nincs körülötte igazi felhajtás, ő "mindössze" teszi a dolgát, ahogy kell.
FORZA INTER!!!
- vaskalap
Ez egy teljesen jó ötlet,hiszen mindenkinek van egy "storyja"arról,hogy hogyan is kezdett el szurkolni a GRANDE INTER-nekkiscivis írta:intertomega írta: ( Talán lesz egy topic amiben mindenki beszámolhatna a szurkolásának kialakulásáról. Hátha Kiscivis olvassa ezt![]()
Olvasok és figyelek.
Off vége.
- csakaMILAN
Nem tudom, ti hogy vagytok vele. Én már beszélgettem erről emberekkel, de most őszintén kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Gondolom azért ennek a csapatnak szurkoltok mert kedvelitek az olasz focit, olasz bajnokságot, és nagyon foglalkoztat az, hogy titeket nem zavar-e, hogy az Inter (pl. kezdő) csapatában nem nagyon van olasz.
Ezt minden piszkálódás nélkül kérdezem.
Mert gondolom, hogy nem véletlenül kedveltétek meg ezt a bajokságot, és ezt a csapatot. Gondolom sokan már nagyon rág óta drukkoltok ennek a csapatnak, akkorról mikor még sok olasz volt a klubban. Titeket mennyire zavar/nem zavar ez a dolog.
Ha mér erről van szó, ezt bizonyára olvastátok: elég megdöbbentő
http://sportgeza.hu/futball/2010/05/23/ ... gy_tarsat/
Gondolom azért ennek a csapatnak szurkoltok mert kedvelitek az olasz focit, olasz bajnokságot, és nagyon foglalkoztat az, hogy titeket nem zavar-e, hogy az Inter (pl. kezdő) csapatában nem nagyon van olasz.
Mert gondolom, hogy nem véletlenül kedveltétek meg ezt a bajokságot, és ezt a csapatot. Gondolom sokan már nagyon rág óta drukkoltok ennek a csapatnak, akkorról mikor még sok olasz volt a klubban. Titeket mennyire zavar/nem zavar ez a dolog.
Ha mér erről van szó, ezt bizonyára olvastátok: elég megdöbbentő
http://sportgeza.hu/futball/2010/05/23/ ... gy_tarsat/
- INMATE
Én személy szerint, az olasz bajnokságot, az olasz klubokat, nem az olaszok miatt szerettem meg
Tény is való, hogy olaszok nem igen vannak (és elég régóta nem igen vannak) az Interben, de egy fontos tény, hogy nem olaszok és nem olaszok vannak, hanem jó játékosok, és gyengébb játékosok, jó csapatok, és gyenge csapatok. Amíg tele van jó játékosokkal az Inter, sikeresek, és jól játszanak, addig tőlem lehetnek hollandok, svédek, argentinok, brazilok bánom is én
Persze nem lenne rossz, néhány olasz játékos sem, de csak akkor, ha kiváló játékosok, ne csak azért mert speciel olaszok.
- e.szabi
Igazából, hogy őszinte legyek 2006-óta nem szeretem az olasz focit. Csak az Intert és főbb riválisait követem figyelemmel. Engem sosem zavart az, hogy alig van olaszunk. Ez is csak azt zavarhatja, aki nem ismeri az Inter történelmét ill. akik nem tudják elviselni az Inter egyeduralmát. Ha nem lenne az Inter ilyen sikeres, senki sem foglalkozna azzal, hogy hány olasz van a keretben. Nézzünk csak át pl. Angliába. Arsenalba hány angol van? Ha az Arsenal is sorra nyerné a bajnokságokat, ott is előjönne ugyanez.
- Campione
csakaMILAN írta:Nem tudom, ti hogy vagytok vele. Én már beszélgettem erről emberekkel, de most őszintén kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Üdv nálunk csakaMILAN!
Engem pl. semennyire nem zavar, hogy nem nagyon van olasz születésű játékos a csapatban. Azért így fogalmaztam, mert a csapat viszont igenis olasz. Olasz focit játszik.
- Tommy
Én az olasz foci híve vagyok, és kicsit zavar a kevés olasz. De mivel ezek a játékosok is nagyon szerethetőek és ugy küzd sok közülük mint egy olasz, így annyira nem zavar a sok külföldi, persze szeretnék több olaszt látni én is, 1-2-őt remélem igazolunk is a nyáron.
De attól hogy kevés az olasz már pár éve a keretben, még ugyanúgy olasz csapat az Inter, olasz a klub, a vezetőség, és többségben azért mindig is olaszok alkották a keretet és kezdőtizenegyet, nem játszott nálunk kevesebb olasz mint más csapatoknál. Ez igazából az elmult években változott meg, ugy kb 5-6 éve.
Ezek a drukkerek meg szerintem satu részegek lehettetk, főleg a késelő, mert józan ember ilyet nem csinál ilyenért..
De attól hogy kevés az olasz már pár éve a keretben, még ugyanúgy olasz csapat az Inter, olasz a klub, a vezetőség, és többségben azért mindig is olaszok alkották a keretet és kezdőtizenegyet, nem játszott nálunk kevesebb olasz mint más csapatoknál. Ez igazából az elmult években változott meg, ugy kb 5-6 éve.
Ezek a drukkerek meg szerintem satu részegek lehettetk, főleg a késelő, mert józan ember ilyet nem csinál ilyenért..
- Süti
Campione írta:Olasz focit játszik.
Méghozzá a legjobbat.
- Atosz
Tommyhoz tudok igazodni, én is nagyon szeretem az olasz focit, és egy kicsit zavar, hogy ily kevés az olasz nemzetiségű a csapatban. De igazából a kőkemény védekezés is nagy szerepet játszott abban, hogy az olasz focit részesítem előnyben, hogy a kis csapatok is foggal-körömmel védekeznek, nem adják meg magukat, itt szökőévente látni olyat, mint mondjuk Angliában a Chelsea utolsó 5 meccséből akármelyiket mondhatnám a Pool elleni kivételével. Ilyen 8-0-ák szóba sem jöhetnek...
Ezért leginkább a védelembe tudnám elképzelni az olasz játékosokat, sőt, szeretném is, ha az a csapatrész idővel elolaszosodna
Ezért leginkább a védelembe tudnám elképzelni az olasz játékosokat, sőt, szeretném is, ha az a csapatrész idővel elolaszosodna
- vaskalap
Sajnos a mai világban,amikor a pénz egyre jobban dominál, ez a fő forrás arra,hogy a csapatot erősitsék a vezetők(tulajok)Ezzel automatikusan nő a külföldiek létszáma.Sztem nem is az számit elsősorban,hogy hány olasz játszik,hanem az aki a csapat játékosa,legyen az bármilyen nemzetiségű,tisztelje a klubját,és ne váltogassa évente.Emlékszem a 80-as évek végén még 2! főre korlátozták a külföldiek számát,ami ma elég hihetetlennek tűnik.
- benito92
Nem az Inter az egyetlen ilyen csapat a világon, ez több csapatra jellemző hogy hazai játékos ilyen-olyan okokból nem nagyon van a keretben. Mégis mindenki ezen csámcsog állandóan.
Ha a nyáron igazolnánk 6 Olaszt akkor meg az ellendrukkerek azért ugatnának.
Nyilván énis örülnék ha több Olasz lenne és mondjuk nem egy muntarinak kellene szurkolnom hanem egy fiatal hazai tehetségnek, de aza helyzet hogy a jelenlegi keretből 3-4 játékoson kívül nem cserélnék el senkit egy olaszra. Szerethető a jelenlegi keret túlnyomó része számomra, és ez nem nemzetiségfüggő kérdés, addig főleg amíg ilyen eredményeket érünk el.
Ha a nyáron igazolnánk 6 Olaszt akkor meg az ellendrukkerek azért ugatnának.
Nyilván énis örülnék ha több Olasz lenne és mondjuk nem egy muntarinak kellene szurkolnom hanem egy fiatal hazai tehetségnek, de aza helyzet hogy a jelenlegi keretből 3-4 játékoson kívül nem cserélnék el senkit egy olaszra. Szerethető a jelenlegi keret túlnyomó része számomra, és ez nem nemzetiségfüggő kérdés, addig főleg amíg ilyen eredményeket érünk el.
- Atosz
Hát igen, az a legfontosabb, hogy mindenki, legyen bármilyen nemzetiségű, tisztelje, szeresse és szolgálja a klubot, teljes odaadással.
A külföldi játékosokat sokkal olcsóbban meg lehet szerezni, mint a hasonló képességekkel bíró honi játékosokat, ez mindenhol így van. Csak nem kellene ennyire pazarolni a tehetségeinket... Az a csoda, hogy Santon most nem a Parma játékosa...
A külföldi játékosokat sokkal olcsóbban meg lehet szerezni, mint a hasonló képességekkel bíró honi játékosokat, ez mindenhol így van. Csak nem kellene ennyire pazarolni a tehetségeinket... Az a csoda, hogy Santon most nem a Parma játékosa...
- horas
NEm tudom,most valahogy egy kicsit tartok attól,hogy benne van a követekező szezonban egy komolyabb visszaesés.
Nemtudom vlamiért,de én lényegesen belenyúlnék a kezdőbemigazolásokkal,hogy egy újra sikeréhes csapatot kovácsoljak.
Támadószekcióban van egy kétségkívül fantasztikus Milito,aki ezen a szintenlévő 1 vagy 2 szezonjából jövőre kezdi meg valamelyiket.
Van egy 3-szoros BL-győztes Eto'o aki funkciójában határozottan eltávolodott a gólszerzéstől.
Van egy remek Pandev aki akárhogy is de nem vezéregyéniség.
És van egy totálisan kiszámíthatatlan Balotelli.
Ezért gondolom valamiért,hogyha papíron nincs is rá szükség,de szerintem kellene egy klasszis sikerreéhes támadó és ebben a legjobb választás Torres lenne.
Ahogy Maicon-t is pótolni kell,ha nem is tud a csapat egy iylen stílusú játékost szerezni ugyanarra a posztra,de a széleken hozzátett játékát mindenképp pótolni kellene ide is kellen egy nagyon jó játékos.Jovetic,Silva.
A középpálya is elfogyott Cambiasso,Sneijder aki biztos marad és klasszis egyedül a középpályán.Stankovic már eléggé megkopott,Motta nem rossz,de hullámzó és sérülékeny és bármikor kitudja magát szóratni.Mariga megbízható csere ennyit tudunk.Muntari,Quaresma meg egyértelműen kilógnak lefele bízom,hogy mennek ide is kellene erősítés,és szeretnék egy védekező tipusú,de szervezni képes játékost most Banega az aktuális favorit nálam.És talán Krhin-t,mivel elég jó a sajótja tehetségesnek tünik,talán kaphatna jövőre többszerepet.
A védelem megöregedett,úgy érzem Córdoba és Materazzi jövőre már nem férnek be a keretbe.Egyiküket pótolhatná Chivu,másikuk helyére én eg bízonyított játékost szeretnék,de ha beválik jöhet akár Bonucci vagy más kevésbé bízonyított játékos,de én szeretk biztosra menni.Eddig Skrtel volt a kiszemeltem,de meggyőztek itt,hogy nem ő a legmegfelelőbb most az Agger,Vidic,Alex hármasból szeretnék valakit.Mivel Chivu inkább középen szerepelne kellene egy balhátvéd és Maicon távozásával egy jobb is.Balhátvéd poszton Kolarov az első számű kiszemeltem,de lehetséges inkább a Real-t választja majd,számomra megnyugtató megoldás lenne Cissokho vagy Filipe is.
Criscito sem rossz,de őt valahogy annyira nem,bár bejöhet.
Jobbhátvéd posztra most Konko tünne a legjobb megoldásnak,de nekem tetszik Marco Motta a Roma-ban Burdisso barter biznisszel könnyen elhozható talán és valamennyire Rod Fanni-nak is örülnék most már sokadszorra liga-válogatott a francia bajnokságban.De akár Sagna is jöhetne.
Annak örülök,hogy edző ügyben letisztúlt a kép és télleg csak bízonyított hétpróbás szkatekintélyek maradtak a kalapban bízom,hogy jól választ majd a vezetőség.
Nemtudom vlamiért,de én lényegesen belenyúlnék a kezdőbemigazolásokkal,hogy egy újra sikeréhes csapatot kovácsoljak.
Támadószekcióban van egy kétségkívül fantasztikus Milito,aki ezen a szintenlévő 1 vagy 2 szezonjából jövőre kezdi meg valamelyiket.
Van egy 3-szoros BL-győztes Eto'o aki funkciójában határozottan eltávolodott a gólszerzéstől.
Ezért gondolom valamiért,hogyha papíron nincs is rá szükség,de szerintem kellene egy klasszis sikerreéhes támadó és ebben a legjobb választás Torres lenne.
Ahogy Maicon-t is pótolni kell,ha nem is tud a csapat egy iylen stílusú játékost szerezni ugyanarra a posztra,de a széleken hozzátett játékát mindenképp pótolni kellene ide is kellen egy nagyon jó játékos.Jovetic,Silva.
A középpálya is elfogyott Cambiasso,Sneijder aki biztos marad és klasszis egyedül a középpályán.Stankovic már eléggé megkopott,Motta nem rossz,de hullámzó és sérülékeny és bármikor kitudja magát szóratni.Mariga megbízható csere ennyit tudunk.Muntari,Quaresma meg egyértelműen kilógnak lefele bízom,hogy mennek ide is kellene erősítés,és szeretnék egy védekező tipusú,de szervezni képes játékost most Banega az aktuális favorit nálam.És talán Krhin-t,mivel elég jó a sajótja tehetségesnek tünik,talán kaphatna jövőre többszerepet.
A védelem megöregedett,úgy érzem Córdoba és Materazzi jövőre már nem férnek be a keretbe.Egyiküket pótolhatná Chivu,másikuk helyére én eg bízonyított játékost szeretnék,de ha beválik jöhet akár Bonucci vagy más kevésbé bízonyított játékos,de én szeretk biztosra menni.Eddig Skrtel volt a kiszemeltem,de meggyőztek itt,hogy nem ő a legmegfelelőbb most az Agger,Vidic,Alex hármasból szeretnék valakit.Mivel Chivu inkább középen szerepelne kellene egy balhátvéd és Maicon távozásával egy jobb is.Balhátvéd poszton Kolarov az első számű kiszemeltem,de lehetséges inkább a Real-t választja majd,számomra megnyugtató megoldás lenne Cissokho vagy Filipe is.
Jobbhátvéd posztra most Konko tünne a legjobb megoldásnak,de nekem tetszik Marco Motta a Roma-ban Burdisso barter biznisszel könnyen elhozható talán és valamennyire Rod Fanni-nak is örülnék most már sokadszorra liga-válogatott a francia bajnokságban.De akár Sagna is jöhetne.
Annak örülök,hogy edző ügyben letisztúlt a kép és télleg csak bízonyított hétpróbás szkatekintélyek maradtak a kalapban bízom,hogy jól választ majd a vezetőség.
- Atosz
horas írta:NEm tudom,most valahogy egy kicsit tartok attól,hogy benne van a követekező szezonban egy komolyabb visszaesés.
Mondasz valamit, de nem hiszem el, hogy ezek a játékosok nem lesznek majdnem annyira megéhezve a sikerre, mint idén. A védelembe jókat mondasz, Córdobának mennie kell, Materazzi pedig motiváló embernek lesz jó jövőre, csupaszív játékos és ember, ebből profitálhatunk, de jövőre kell egy csere belső védő mindenképp Chivu mellé, mert Chivu valóban belül az igazi, ott világklasszis teljesítményre képes. Bonucci tökéletes, Skrtel már kevésbé...
Maicon megy, megy jobb oldalra Santon, balra Criscito, és lehet Zanetti az alternatívája Santonnak és Criscitonak, természetesen kezdőként.
Ha marad a taktika - remélem marad - akkor Cambi mellé ott van Motta, de örülnék, ha Motta nem lenne ilyen hullámzó, csereembernek jobb lenne, helyére Veloso. Sneijder cseréje a kis brazil, Coutinho, és előre tényleg kell egy klasszis csatár szerintem, bár én szélsőt vennék. Hazardot vagy Silvát, szélen kurvajók.
- Crespo
Transfermarkt.de-n olvastam, hogy Eto'o a VB részvételről való lemondáson gondolkodik, mert valami kritika érte őt. Tudja valaki, hogy mi ez?
- kiscivis
Crespo írta:Transfermarkt.de-n olvastam, hogy Eto'o a VB részvételről való lemondáson gondolkodik, mert valami kritika érte őt. Tudja valaki, hogy mi ez?
Milla nyilatkozott vmi olyasmit, h Eto'o a válogatottban nem küzd annyira mint a klubcsaaptaiban.Nem kell sztem túl komolyan venni.
- Crespo
Tény, hogy Eto'o az Afrika-kupán egy vicc volt, de ha tőle várják a gólokat, akkor kell valaki, aki passzol neki... Azért szurkolok a kameruniaknak, minden válogatottnak szurkolok, amelyikben van Inter-játékos.
-
colyn
Crespo írta:Tény, hogy Eto'o az Afrika-kupán egy vicc volt, de ha tőle várják a gólokat, akkor kell valaki, aki passzol neki... Azért szurkolok a kameruniaknak, minden válogatottnak szurkolok, amelyikben van Inter-játékos.
ezzel en is vagyok,csak a hulye maradona elvette ezt az oromot tolunk,amikor kihagyta a csapatbol pl Cambit... Nem is erdekelnek mar sajnos ok sem,mert Samuel talan jatszik majd,de nem valoszinu.Milito meg sajnos csoda lenne,ha beferne az agyon -sztarolt,es nem mellesleg qrva jo Messi,meg a kicsi veje mellett.