Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- Dris
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Strama azt nyilatkozta, hogy Guarin visszakerül a középpálya közepére mert Alvarez és Schelotto lehozzák a két szélt támadásban.
most már csak az a kérdés hogy Kovacict feltolja az egyszem csatár mögé, vagy ki fog ott játszani.
most már csak az a kérdés hogy Kovacict feltolja az egyszem csatár mögé, vagy ki fog ott játszani.
- Pazzo
tabi.csaba írta:Attól nem leszünk gyengébbek,mert Cassano nincs a keretben.
Azért gondolkozhatnál mielőtt ilyen hülyeségeket írsz. Cassano idén 23 bajnokin rúgott 7 gólt,meg adott 8 gólpasszt,ami tulajdonképpen azt jelenti,hogy ha nem lenne most valószínű nem az 5. helyen lennénk. Kivel helyettesítenéd a mostani keretből,aki hozza ezt a szintet (még ha nem is védekezik)? Rocchival?
- tabi.csaba
Pazzo írta:tabi.csaba írta:Attól nem leszünk gyengébbek,mert Cassano nincs a keretben.
Azért gondolkozhatnál mielőtt ilyen hülyeségeket írsz. Cassano idén 23 bajnokin rúgott 7 gólt,meg adott 8 gólpasszt,ami tulajdonképpen azt jelenti,hogy ha nem lenne most valószínű nem az 5. helyen lennénk. Kivel helyettesítenéd a mostani keretből,aki hozza ezt a szintet (még ha nem is védekezik)? Rocchival?
Azt nem számoltad hány gólt kaptunk miatta???A védekezés ott kezdődik,hogy a csatár megtámadja az ellenfél játékosát!Cassano hol van ilyenkor???Nem írtam hülyeséget,Cassano a fék a csapatban!Ezt a szintet/gondolom Cassano szintje/ még nagyon sokan tudják,az Interben is.
- Pazzo
tabi.csaba írta:Pazzo írta:tabi.csaba írta:Attól nem leszünk gyengébbek,mert Cassano nincs a keretben.
Azt nem számoltad hány gólt kaptunk miatta???A védekezés ott kezdődik,hogy a csatár megtámadja az ellenfél játékosát!Cassano hol van ilyenkor???Nem írtam hülyeséget,Cassano a fék a csapatban!Ezt a szintet/gondolom Cassano szintje/ még nagyon sokan tudják,az Interben is.
A nagyon sok alatt kit értesz?
- Baggio85
Úgy szidjátok néhányan Cassano-t, hogy igazából nem is tudjátok, hogy mi történt. Cassano nélkül EZ a keret kb. 4-5 hellyel hátrébb lenne, mert egy ilyen futballistánk nincs támadásban, mint Ő. Képességeit tekintve meg úgy összességében kb. van 3 vele együtt. Korábban sem arról volt híres, hogy minden meccsen felszántja a pályát mikor nem a csapatánál volt a labda, a szívműtétje után meg megmondom őszintén számomra csoda, hogy a pályán van. Lehetne helyette egy Pazzinink, nem hiszem, hogy jobban járnánk vele... Az szerintem alapból egy óriási szakmai hiba, hogy Cassano-val úgy számolt a stáb, mint egy idényben 40-50 meccsen 70-90 perceket játszani tudó játékos. Persze, ez a mostani problémához nem kapcsolódik, de ha holnap Cassanot kirakják a csapattól, szerintem akkor is tegyük össze a két kezünket, hogy eddig itt volt.
- Festa
Audipower írta:interfan írta:Az információk szerint, a szóváltás után tettlegesség is történt, Strama és Cassano között.
(Magyarul összeverekedtek)
Korábbi hír szerint, Cordoba és Stankovic szedte szét őket.
Ezek után is ordítottak egymással, és a másik szüleit emlegették.
(Nem éppen dicsérő szavakkal)
Durva...
Moratti átmeneti békét akar azonnal, hogy a csapatnak le legyen hátránya ezért.
A csapat érdekeit kell szem előtt tartani, ez Moratti gondolata.
Nyáron pedig meglátjuk melyikük megy.
Remélem mindkettőjük megy a nyáron. Cassano nem való élcsapatba a hozzáállása miatt. Egy Inter-nél nem megy az, mint a Samp féle kiscsapatoknál, hogy baszik visszajönni védekezni, na meg labdavesztésnél csak sétálgat, mint egy durcás hülyegyerek.
A másik pedig a folytonos színészkedése. Ha megfújja a szél, már dobja is magát. A küzdeni akarása egyenlő a nullával.
Én rühellem a hozzáállása miatt, de biztos egyedül vagyok ezzel.
Normál esetben egyetértenék,hogy ide sokkal nagyobb alázattal rendelkező játékos kell.
Viszont jelen helyzetben egy Cassano hiányát nem bírja el a csapat.Na néha meg azt nem ha a pályán van.
- hvmetal
Ki a f.szom Cassano,hogy ilyeneket csináljon? Zanetti Tardelli idejében miért nem csinált ilyet?
Leszarom,hogy ősszel mennyire volt jó, Csabának igaza van,hogyha nem jön össze neki 2 meccsenként 1 gól vagy gól passz akkor csak fék. Rohadtul elegem van Guarin,Cassano hozzáállásából. Milan ellen mindkettő Jonathan szintet hozott.
Mitől keletkezett a balhé? Strama nem akarta betenni kezdőbe,mert mostanában a meccsek 70 %-ban csak mínuszos a pali? Vagy piszkálta réz pálcával a szemét a mágnestábla előtt? Vagy beköszönt mindkettő nőjénél Terry?
Hagyjuk már ezt a kemény kezű edzőt. Ez nem maszturbáció. Egyszerűen vannak fogyatékosok,mint Cassano,Balotelli. Na meg pont Josét felhozni hülyeség. Balotelli? Barca vagy Kazany ellen? De Mancini is fight-olt Mátrix-al.
Inkább játsszon ez a Colombi. Ha fut és nem ad gólpaszt az ellenfélnek akkor már jobb,mint Cassano minden második meccsén..
Forza Inter ! Forza Zanetti!!
Leszarom,hogy ősszel mennyire volt jó, Csabának igaza van,hogyha nem jön össze neki 2 meccsenként 1 gól vagy gól passz akkor csak fék. Rohadtul elegem van Guarin,Cassano hozzáállásából. Milan ellen mindkettő Jonathan szintet hozott.
Mitől keletkezett a balhé? Strama nem akarta betenni kezdőbe,mert mostanában a meccsek 70 %-ban csak mínuszos a pali? Vagy piszkálta réz pálcával a szemét a mágnestábla előtt? Vagy beköszönt mindkettő nőjénél Terry?
Hagyjuk már ezt a kemény kezű edzőt. Ez nem maszturbáció. Egyszerűen vannak fogyatékosok,mint Cassano,Balotelli. Na meg pont Josét felhozni hülyeség. Balotelli? Barca vagy Kazany ellen? De Mancini is fight-olt Mátrix-al.
Inkább játsszon ez a Colombi. Ha fut és nem ad gólpaszt az ellenfélnek akkor már jobb,mint Cassano minden második meccsén..
- hvmetal
Legnagyobb hülye meg Moratti,mikor ezt a fogyatékos Brancának hagyta,hogy Rocchit hozza,és elhitte,hogy nem lesz sérülés és Cassano megtanul felnőtt, intelligens emberként viselkedni.
- PetR
- Kapcsolat:
hvmetal írta:Ki a f.szom Cassano,hogy ilyeneket csináljon? Zanetti Tardelli idejében miért nem csinált ilyet?
Kár hogy nincs tetszik gomb...
- 20recoba
interfan írta:.
Tényleg hihetetlen hogy ilyen történhet. Cassano egy balhés játékos, de egy megfelelő edző kezelte ezt (pl: Capello)
Ja nagyon faszán kezelte, csak a háta mögött gúnyolódott Capellon, youtobe-on meg lehet nézni-
-
RenciDavid
PetR írta:hvmetal írta:Ki a f.szom Cassano,hogy ilyeneket csináljon? Zanetti Tardelli idejében miért nem csinált ilyet?
Kár hogy nincs tetszik gomb...
Pontosan, ezek munkahelyek könyörgöm, ahol az edző a főnök. Munkahelyen sem ütöd le a főnököt ha nem tetszik valami, azért kapod a fizetést hogy csináld amit mond (felmondani persze fel lehet). Ha meg nem tetszik neki a helyzet akkor minek akar szerződést hosszabbítani.
Remélem ezek után nem kap új szerződést, az ilyen játékosoknak nincs helye az Interben, meg kell tőle szabadulni minél előbb.
- interfan
20recoba írta:interfan írta:.
Tényleg hihetetlen hogy ilyen történhet. Cassano egy balhés játékos, de egy megfelelő edző kezelte ezt (pl: Capello)
Ja nagyon faszán kezelte, csak a háta mögött gúnyolódott Capellon, youtobe-on meg lehet nézni-Ha meg figyeled kb. minden csapatánál örültek neki a szurkolók kb. fél évig ameddig ki nem robbant az első balhéja, utána örültek, hogy elment mert mérgezi az öltözőt. Még a Samp-tól is úgy üldözték el pedig ott megbecsülték. A Milantól is undorító módon ment el... Azt teszem hozzá, hogy én bírom a játékát, óriási arc , de hogy 31évesen sem nőtt be a feje lágya ne Strama hiába legyen már, ez már valami fóbia nálad, akármi történik a klubnál Strama a hibás. Ugyan már. Nyissuk már fel a szemünket, hogy ez a keret ennyire képes, 4-6. hely közé. Cassanot meg nem Strama fogja meg nevelni. Sőt már ez is vicces egy harmcinc éves embert nem kell nevelni. Ő ilyen marad örökre.
Semmilyen fóbiám nincs, szóval elehet felejteni engem, és nem kellene személyeskedni.
Strama igenis hibás rengeteg-rengeteg dologban. Egyszerűen 0 tekintélye van.
Hol fordulhat ilyen elő, hogy nekimegy egy játékos.
Mourinho, és akár Capellonal, de sorolhatnám még, ilyen soha nem történhetne.
Akármennyire agyatlan is egy játékos, ha van tekintély ilyen nem történhet.
Itt aki erősebb keretre az a Juve, senki más. Napolinal van egy Cavani.
Plusz mindenhol van egy edző, és egy kialakult játékrendszer.
Egy elképzelés, tudjuk mit játszanak ezek a csapatok.
Egy taktika, amit játszatnak.
(Napoli, Milan, Fio)
De már többször leírtam a Cataniat is, ha ma nyernek megelőznek minket.
De ugye jobb a keretük...
Csak ott is van egy rendszer, egy taktika és szervezettség.
Strama 1 év alatt képtelen volt egy taktikát kidolgozni.
Középpályás védekezést nem tudta megszervezni.
Játékosokat nem a posztján játszat.
Szóval millió hibája van, nem ide való.
Cassano is, aki ilyet művel az nem az Interbe való. Nem szabad szerződést hosszabbítani, sőt nyáron elkel cserélni a Sampal (Icardi vagy Obiang).
Tényleg sosem fog megkomolyodni, ilyet nem csinálhat egy profi.
Ezzel csúnyán leírta magát.
Vannak időszakok amikor minden jó, és elrejti milyen is ő valójában.
De sajnos az igazi énje mindig előjön.
Egy ilyen játékos csak bomlasztja a csapategységet.
(Ami nálunk szintén nincs meg)
Strama és Cassano együtt szépen mehetnek nyáron.
- interfan
Itt nem Strama a legfőbb hibás, hanem az aki kinevezte őt.
Ő egy bábú, akit bárki elnyom és tud irányítani.
Tekintélye nincs, tapasztalat nincs.
Nem tehet róla hogy kinevezték.
Kész ennyi tud.
Itt a legnagyobb gondok a vezetőségben vannak. Főleg ez a 2 jómadár miatt (Branca és Ausilio).
De Morattinak is rengeteg hibája van, főleg hogy hagyja dolgozni ezt a 2 zsenit.
Itt nyáron komoly változások kellenek, nem csak a keret vagy az edző személyében. Hanem a vezetőség körében is.
Ő egy bábú, akit bárki elnyom és tud irányítani.
Tekintélye nincs, tapasztalat nincs.
Nem tehet róla hogy kinevezték.
Kész ennyi tud.
Itt a legnagyobb gondok a vezetőségben vannak. Főleg ez a 2 jómadár miatt (Branca és Ausilio).
De Morattinak is rengeteg hibája van, főleg hogy hagyja dolgozni ezt a 2 zsenit.
Itt nyáron komoly változások kellenek, nem csak a keret vagy az edző személyében. Hanem a vezetőség körében is.
- 20recoba
Az a baj, hogy nem tényleg nem látjátok, hogy ez a keret semmivel se jobb mint a közvetlen riválisok. Ha el kezdenénk posztonként összehasonlítani a játékosokat a Napoli játékosaival rájöhetnénk egy két dologra. Tele vagyunk középszerű játékosokkal.
Nézd meg nálunk ki most a legnagyobb "sztár" ?? Guarín. Volt kb. két jó hónapja. Előtte és azóta is csak flegmázik meg tojik az egészre. Ő lenne a legjobb játékosunk? Mert akármilyen cikket olvasok külföldi oldalakon az egekig van magasztalva. Tökéletesen jellemzi a keret erősségét ha egy Guarin lehet az aktuális sztár. Persze mi, akik figyelik a meccseket tudjuk, hogy ha valakire rámondhatjuk, hogy idén a legjobbunk talán Handanovic. De azért elgondokodtató nem? Ez a Guarín a triplázó csapatban a kezdő közelébe nem férne. Félre ne értsétek jó játékosnak tartom, sőt olyan játékosnak aki a közeljövő Interében nagy szerepet kaphat szerintem, de hogy most itt ő lenne a legjobbunk az hűen mutatja mekkora középszer a csapatunk.
Nézd meg nálunk ki most a legnagyobb "sztár" ?? Guarín. Volt kb. két jó hónapja. Előtte és azóta is csak flegmázik meg tojik az egészre. Ő lenne a legjobb játékosunk? Mert akármilyen cikket olvasok külföldi oldalakon az egekig van magasztalva. Tökéletesen jellemzi a keret erősségét ha egy Guarin lehet az aktuális sztár. Persze mi, akik figyelik a meccseket tudjuk, hogy ha valakire rámondhatjuk, hogy idén a legjobbunk talán Handanovic. De azért elgondokodtató nem? Ez a Guarín a triplázó csapatban a kezdő közelébe nem férne. Félre ne értsétek jó játékosnak tartom, sőt olyan játékosnak aki a közeljövő Interében nagy szerepet kaphat szerintem, de hogy most itt ő lenne a legjobbunk az hűen mutatja mekkora középszer a csapatunk.
- 20recoba
De akkor ha már itt tartunk akkor nyugodtan végig szemezgethetjük a neveket akik nem az Inter szintet képviselik, bár gondolom azért akik figyelik évek óta a csapatot ezt látják, de azért mégis összegezném, hogy kicsit világosabb legyen mire gondolok, hogy miért nem tartom olyan jónak ezt a keretet ami elég lenne a dobogóhoz( bár elég lenne...)
Kezdjük a védelemmel:
Nagatomo: max egy erős csere szint, de hogy idekerülése óta alapember az tarthatatlan. Borzalmasan helyezkedik már rangadók mentek el rajta( tavalyi Juve meccs). Támadásban nem rossz ,de hát sokra ott se megyünk vele
Perreira : Na ő pont az ellentettje. Védekezésben nincs vele gond. De hogy egy k***a labdát nem tud a helyére tenni az hihetetlen. Hajtós szorgalmas játékos, szimpatikus is mert kihajtja a belét de ő sem Inter kezdő szint. Ehelyett szinte végig kezdő idén
Silvestre ,Chivu duettet szerintem felesleges is elemezni.
Mudingayi szerintem fasza kis játékos , szezon elején voltak jó meccsei és legnagyobb meglepetésemre a passzjátéka sem volt olyan rossz, kár, hogy megsérült én bírtam a játékát év felején.
És ha mar passzjáték. Gargano. Hát ez a pali akit nem tudok hova tenni. Hatalmas munkát végez, gyors is, sokat fut, de hogy meccsenként elad 3-4 olyan labdát amivel az őrületbe kerget mindenkit a klubnál az már elképesztő. Remélem nem tartjuk meg nyáron, pedig a hírek erről szólnak.
Jonathan fogalmam sincs mit keres a focipályán, szerintem jobban tenné ha elmenne péknek, vagy valami más szakmát kellene választania.
Szegény Schelottot is nagyon zavarja a labda, alapvetően nem egy tehetséges játékos, de óriási szíve van és a múlt heti fejese igazi csoda volt.
Palacio? Nagyon szeretem őt, van esze a játékhoz, de azért feltennék vele kapcsolatban néhány kérdést! Gyors? Nem ! Erős? Nem ! Jól cselez ? Nem Jól fejel? Nem Mindenből átlagos ez a srác, hasznos kis kiegészítő játékos lehetne belőle , tökéletesen illene a csapatba ha lenne két klasszis csatárunk elöl, ő pedig érkezne ha ég a ház, vagy ha valaki kidőlt. Ehelyett alapember.
Rocchit már felesleges is jellemezni, nem volt ő rossz játékos régen, de jelenleg még az NB I szintet sem üti meg.
Na akkor most jó ez a keret vagy sem? Szerintem középszer...
Kezdjük a védelemmel:
Nagatomo: max egy erős csere szint, de hogy idekerülése óta alapember az tarthatatlan. Borzalmasan helyezkedik már rangadók mentek el rajta( tavalyi Juve meccs). Támadásban nem rossz ,de hát sokra ott se megyünk vele
Perreira : Na ő pont az ellentettje. Védekezésben nincs vele gond. De hogy egy k***a labdát nem tud a helyére tenni az hihetetlen. Hajtós szorgalmas játékos, szimpatikus is mert kihajtja a belét de ő sem Inter kezdő szint. Ehelyett szinte végig kezdő idén
Silvestre ,Chivu duettet szerintem felesleges is elemezni.
Mudingayi szerintem fasza kis játékos , szezon elején voltak jó meccsei és legnagyobb meglepetésemre a passzjátéka sem volt olyan rossz, kár, hogy megsérült én bírtam a játékát év felején.
És ha mar passzjáték. Gargano. Hát ez a pali akit nem tudok hova tenni. Hatalmas munkát végez, gyors is, sokat fut, de hogy meccsenként elad 3-4 olyan labdát amivel az őrületbe kerget mindenkit a klubnál az már elképesztő. Remélem nem tartjuk meg nyáron, pedig a hírek erről szólnak.
Jonathan fogalmam sincs mit keres a focipályán, szerintem jobban tenné ha elmenne péknek, vagy valami más szakmát kellene választania.
Szegény Schelottot is nagyon zavarja a labda, alapvetően nem egy tehetséges játékos, de óriási szíve van és a múlt heti fejese igazi csoda volt.
Palacio? Nagyon szeretem őt, van esze a játékhoz, de azért feltennék vele kapcsolatban néhány kérdést! Gyors? Nem ! Erős? Nem ! Jól cselez ? Nem Jól fejel? Nem Mindenből átlagos ez a srác, hasznos kis kiegészítő játékos lehetne belőle , tökéletesen illene a csapatba ha lenne két klasszis csatárunk elöl, ő pedig érkezne ha ég a ház, vagy ha valaki kidőlt. Ehelyett alapember.
Rocchit már felesleges is jellemezni, nem volt ő rossz játékos régen, de jelenleg még az NB I szintet sem üti meg.
Na akkor most jó ez a keret vagy sem? Szerintem középszer...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20recoba 2013.03.03. 10:39-kor.
-
RenciDavid
20recoba írta:Az a baj, hogy nem tényleg nem látjátok, hogy ez a keret semmivel se jobb mint a közvetlen riválisok. Ha el kezdenénk posztonként összehasonlítani a játékosokat a Napoli játékosaival rájöhetnénk egy két dologra. Tele vagyunk középszerű játékosokkal.
Osztom, bár szerintem a kulcs a támadósor erősségében rejlik. Az Interben mindig volt egyszerre a keretben 2-3 világklasszis csatár. Jelenleg viszont egy sincs. Persze ez azért van mert a csatárok a legdrágábbak és nincs 30 milliónk játékosokra. Ha lenne egy jó korban lévő klasszis csatárunk akkor ott lehetnénk a Juve mögött a második helyen.
- hvmetal
Nagatomo cserének is szar. Van 5 jó meccse , a többin pedig bármikor benne van,hogy ő oldaláról indul egy veszélyes akció,vagy csinál valami rohadt nagy baromságot.
Pereira-nak kellene lennie kezdőnek (nem azért mert akkora ász,de legalább védekezéshez jó)
Ő akkor lenne jó,ha lenne egy Maiconunk a másik oldalon. Akkor nem tűnne fel,hogy nincs értelmes balról betett labda.
Guarin egyszer jó, egyszer hibát hibára halmoz. Ha visszakerül a helyére majd meglátjuk.
Cassano vagy ad egy gól passzt, vagy lő egyet, vagy nem segít hátra, 60. perctől szarul helyezkedik és dobálja magát. Rosszabb esetben meg eladott labdáiból jól lekontráznak. Utóbbi idők Sneijderéhez hasonlítanám,aki hisztizett,meg sokszor gyengén játszott. VIszont Ő akart és futott.
Mudingayi jó csere.
3 legjobb emberünk: Zanetti,Handa,Cambiasso. Többi vagy nagyon jó,vagy nagyon szar. De csak is az edző a szar,és Blanc,Simeone edzősködésével szárnyalnánk.. Teljesen reális a helyezés, a játékkal,öszhanggal vannak gondok,amiatt lehet szidni Stramát. Viszont a helyezésünk várható volt, és a Milan,Juve,Napoli elleni derbyken eddig jók vagyunk. Amíg a vezetőség így dolgozik,így igazol, addig önámítás és felesleges pénzkidobás Stramát leváltani.
Pereira-nak kellene lennie kezdőnek (nem azért mert akkora ász,de legalább védekezéshez jó)
Ő akkor lenne jó,ha lenne egy Maiconunk a másik oldalon. Akkor nem tűnne fel,hogy nincs értelmes balról betett labda.
Guarin egyszer jó, egyszer hibát hibára halmoz. Ha visszakerül a helyére majd meglátjuk.
Cassano vagy ad egy gól passzt, vagy lő egyet, vagy nem segít hátra, 60. perctől szarul helyezkedik és dobálja magát. Rosszabb esetben meg eladott labdáiból jól lekontráznak. Utóbbi idők Sneijderéhez hasonlítanám,aki hisztizett,meg sokszor gyengén játszott. VIszont Ő akart és futott.
Mudingayi jó csere.
3 legjobb emberünk: Zanetti,Handa,Cambiasso. Többi vagy nagyon jó,vagy nagyon szar. De csak is az edző a szar,és Blanc,Simeone edzősködésével szárnyalnánk.. Teljesen reális a helyezés, a játékkal,öszhanggal vannak gondok,amiatt lehet szidni Stramát. Viszont a helyezésünk várható volt, és a Milan,Juve,Napoli elleni derbyken eddig jók vagyunk. Amíg a vezetőség így dolgozik,így igazol, addig önámítás és felesleges pénzkidobás Stramát leváltani.
- interfan
Várható kezdő:
Inter (4-2-3-1): Handanovic; Zanetti, Chivu, Juan Jesus, Pereira; Gargano, Kuzmanovic; Schelotto, Guarin, Alvarez; Rocchi
Nem értem Chivu helyett miért nem Cambiasso kezd.
Elől pedig Rocchi helyett Palacio.
Remélem még változik ez.
Inter (4-2-3-1): Handanovic; Zanetti, Chivu, Juan Jesus, Pereira; Gargano, Kuzmanovic; Schelotto, Guarin, Alvarez; Rocchi
Remélem még változik ez.
- e.szabi
interfan írta:Várható kezdő:
Remélem még változik ez.
Palaciot rá kell pihentetni a Spursre, hogy 5-0-nál legalább szépítsen.
- lucky0
Palacioról nem mondanám hogy lassú játékos lenne, inkább nem olyan robanékony! ezért nem jó befejező csatárnak mert oda kell a robbanékonyság!azt sem mondanám hogy nem tud fejeleni, hanem azt hogy nem az erőssége a fejjáték, de azért fejelt ő már gólt nem is egyet! A cselezéssel sem áll rosszul, egy az egyben megver bárkit, nyilván nem egy messi de azért igen is jól cselez!Ja és nem utolsó sorban sztem kiválóan helyezkedik, ezért kerül minden meccsen kétszer-háromszor helyzetbe! A probléma az ő esetében abban rejlik hogy nem a posztján van szerepeltetve! Ő egy igazi szélső támadó és nem befejező csatár! Nem vele van a probléma sztem!
- interfan
lucky0 írta:Palacioról nem mondanám hogy lassú játékos lenne, inkább nem olyan robanékony! ezért nem jó befejező csatárnak mert oda kell a robbanékonyság!azt sem mondanám hogy nem tud fejeleni, hanem azt hogy nem az erőssége a fejjáték, de azért fejelt ő már gólt nem is egyet! A cselezéssel sem áll rosszul, egy az egyben megver bárkit, nyilván nem egy messi de azért igen is jól cselez!Ja és nem utolsó sorban sztem kiválóan helyezkedik, ezért kerül minden meccsen kétszer-háromszor helyzetbe! A probléma az ő esetében abban rejlik hogy nem a posztján van szerepeltetve! Ő egy igazi szélső támadó és nem befejező csatár! Nem vele van a probléma sztem!
Tökéletesen egyetértek. Még hogy Palacio csere szint...
Csak néz utána, a Bocanal jobban tisztelik és szeretik mint pl Tevezt.
Egy Isten ő ott. Egyik legjobban imádott játékos ő ott.
Idén 16 gól, 5 gólpassz. Kimagaslóan a legtöbb gólt rúgta.
Neki nem 2 klasszis csatár mögött kellene a padon lenni, hanem a jobbszélen.
Mivel ő egy jobbszélső támadó. De ezek szerint sokan ezzel sincsenek tisztában.
Nem egy center ő. Egy jó jobbszélső támadó, akinek még évekig helye lehet a csapatban jobbszélsőként.
Nem egy C.Ronaldo, de attól borzasztó hasznos játékos.
Handa mellett a legjobb igazolásunk ő.
- 20recoba
Egyetértek , kiválóan helyezkedik és a helyzeteit is jó %-al értesíti. Kedvelem őt nagyon, de azért rá nem lehet építeni egy BL csoportkörbe vágyó csapat csatársorát.
-
RenciDavid
Palacio egy Pandev szint, de semmi több. Egy Interben kiegészítő embernek kéne lennie, nagyon gáz hogy kb tőle függ a sorsunk...
- DSanton39
RenciDavid írta:Palacio egy Pandev szint, de semmi több. Egy Interben kiegészítő embernek kéne lennie, nagyon gáz hogy kb tőle függ a sorsunk...
hát azért Pandev közel sem volt itt annyira eredményes, mint most a Napoliban vagy előtte a Lazioban.
- Inter101
RenciDavid írta:Palacio egy Pandev szint, de semmi több. Egy Interben kiegészítő embernek kéne lennie, nagyon gáz hogy kb tőle függ a sorsunk...
Azert ez fajt! Pandev 1 ilyen csapatban mint a jelenlegi Inter kb 1-2 golos lenne, nem tobb.
Az meg hogy tole fugg a sorsunk nem az o hibaja, arrol szinten nem tehet hogy kenytelen jatszani minden meccsen, ha legalabb neha neha pihenhetne, de nem! Teljesen remenytelen a jelenlegi helyzet! Ha nem tud Moratti invesztalni most nyaron akkor csuszunk tovabb lefele.
Olyan mar volt hogy klasszis csapattal voltunk szarok, most az jon hogy szar csapattal kene jonak lenni.
A kerdes hogy Stramaval menni fog?
-
R9.
RenciDavid írta:Palacio egy Pandev szint, de semmi több.
néha meglepődök az ilyen kommenteken..
- e.szabi
Palacio tényleg elférne még vagy 1-2 évig jobbszélen, de nem centerként. Pandevnél valamivel jobb, mozgékonyabb, és jelenleg eredményesebb ugye, mivel neki kell rúgnia a gólokat. Nyáron nagy feladata lesz a stábnak. Kell 1 jobbhátvéd, 2 hözéphátvéd, 1 középpályás, és ha Cassano távozik akkor 3 támadó. A 2 középhátvéd már megvan, Andreolli és Campagnaro személyében (nem vagyok elájulva, főleg Andreollitól), meg egy csatár Icardi. De ha ilyen Botta féle, Alvarez 2 szintű játékosok jönnek, akkor tényleg lesz még lejjebb is. A Milan bejut a BL-be, náluk lesz több zsé igazolni, szóval felzárkózhatnak a Juve mellé, a Rómánál is van pénz, szóval vagy előteremtenek ~60-70 milliót igazolni, vagy megint jönnek a középszer szarok, és akkor már tényleg nincs megállás, majd bízhatunk abban, hogy a világhírű utánpótlásunk kinevel egy szép generációt.
- interfan
Hírek szerint az a kérdés, hogy Guarin irányító lesz ezzel 4-2-3-1.
Vagy középpályán játszik, így pedig 4-3-3.
Vagy középpályán játszik, így pedig 4-3-3.
- PellerG
Catania: 21 Andujar; 22 Alvarez, 3 Spolli, 5 Rolin, 12 Marchese; 27 Biagianti, 10 Lodi; 13 Izco, 19 Castro, 17 Gomez; 9 Bergessio
A disposizione: 1 Frison, 2 Potenza, 18 Augustyn, 4 Almiron, 8 Sciacca, 24 Ricchiuti, 26 Keko, 30 Salifu, 32 Cani, 34 Messina, 35 Doukara
Allenatore: Maran
Inter: 1 Handanovic; 4 Zanetti, 26 Chivu, 40 Juan Jesus, 31 Pereira; 14 Guarin, 17 Kuzmanovic, 21 Gargano; 7 Schelotto, 18 Rocchi, 11 Alvarez
A disposizione: 30 Carrizo, 77 Di Gennaro, 28 Pasa, 33 Mbaye, 42 Jonathan, 5 Stankovic, 10 Kovacic, 19 Cambiasso, 24 Benassi, 8 Palacio, 47 Colombi
Allenatore: Stramaccioni
A disposizione: 1 Frison, 2 Potenza, 18 Augustyn, 4 Almiron, 8 Sciacca, 24 Ricchiuti, 26 Keko, 30 Salifu, 32 Cani, 34 Messina, 35 Doukara
Allenatore: Maran
Inter: 1 Handanovic; 4 Zanetti, 26 Chivu, 40 Juan Jesus, 31 Pereira; 14 Guarin, 17 Kuzmanovic, 21 Gargano; 7 Schelotto, 18 Rocchi, 11 Alvarez
A disposizione: 30 Carrizo, 77 Di Gennaro, 28 Pasa, 33 Mbaye, 42 Jonathan, 5 Stankovic, 10 Kovacic, 19 Cambiasso, 24 Benassi, 8 Palacio, 47 Colombi
Allenatore: Stramaccioni
- psn
így a kezdőt elnézve, ez megint érdekes meccs lesz :S
- 20recoba
Ha nekem valaki azt mondja 3 a Bayern elleni BLdöntő után, hogy rá 3 évre a Schelotto-Rocchi-Alvarez trióval akarunk egy idegenbeli meccset nyerni a bajnokságban körberöhögöm és beutalót adok neki egy elmeorvosi vizsgálatra.
- Festa
psn írta:így a kezdőt elnézve, ez megint érdekes meccs lesz :S
Annyi minden ellenünk szól,hogy szerintem nyerni fogunk.
Racionális okot nem tudok csak azt,hogy idegenbeli nyeretlenségünknek is meg szakadnia valamikor.
Aztán ha megint zakó akkor meg foghatjuk a Cassano balhéjára...
- psn
20recoba írta:Ha nekem valaki azt mondja 3 a Bayern elleni BLdöntő után, hogy rá 3 évre a Schelotto-Rocchi-Alvarez trióval akarunk egy idegenbeli meccset nyerni a bajnokságban körberöhögöm és beutalót adok neki egy elmeorvosi vizsgálatra.
Alvarezzel nincs gond, Schelotto még felnőhet a feladathoz 2015-re, rocci teljesítményén pedig nagyot nyomna egy kerekesszék..
- Dris
valaki normális streamet tud adni esetleg?
- Festa
psn írta:20recoba írta:Ha nekem valaki azt mondja 3 a Bayern elleni BLdöntő után, hogy rá 3 évre a Schelotto-Rocchi-Alvarez trióval akarunk egy idegenbeli meccset nyerni a bajnokságban körberöhögöm és beutalót adok neki egy elmeorvosi vizsgálatra.
Alvarezzel nincs gond, Schelotto még felnőhet a feladathoz 2015-re, rocci teljesítményén pedig nagyot nyomna egy kerekesszék..
Alvarez mentalitásra sokkal normálisabb mint Cassanoé.Schelotto meg kb 45 perc játékidő alatt szerzett már gólt.Szóval szerintem is Don tomasso a kakukktojás.A kerekesszékért meg jár egy lájk:)
- DaNi
Jó fizikumú kezdőcsapat, magas erős emberek. Hátha fejelünk egyet aztán meg Hanada kivédi a szemüket
- psn
Dris írta:valaki normális streamet tud adni esetleg?
http://atdee.net/60656/watch-catania-vs-inter-milan
de még reklám megy
- Süti
Baggio85 írta:Úgy szidjátok néhányan Cassano-t, hogy igazából nem is tudjátok, hogy mi történt.
Tudja már valaki, hogy konkrétan mi történt, mi volt a kiváltó ok??
Rocchi kezdő. Egy álom vált ezzel valóra...
- 20recoba
http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?mat ... art=sports
Ajánlom figyelmetekbe ezt az oldalt, vannak nagyon jó minőségű orosz és román digisportos streamek.Sopcast kell hozzá.
Ha esetleg Sopcasten nem működne rendesen a kép( nálam hibás ) akkor is van megoldás: társítsátok vlc playerhez a beállításokban csak be kell tallózni a vlc player exe fájlt, utána meg a sopcast lejátszón a kis nyilat megnyomni.
Ajánlom figyelmetekbe ezt az oldalt, vannak nagyon jó minőségű orosz és román digisportos streamek.Sopcast kell hozzá.
Ha esetleg Sopcasten nem működne rendesen a kép( nálam hibás ) akkor is van megoldás: társítsátok vlc playerhez a beállításokban csak be kell tallózni a vlc player exe fájlt, utána meg a sopcast lejátszón a kis nyilat megnyomni.
- internaZIOnaLe
- zsizsi14
Rocchi ma gólt fog lőni 
- psn
zsizsi14 írta:Rocchi ma gólt fog lőni
akár hányszor meglátom Inter mezben, nem tudnék annyit enni amennyit hányni akarnék
- psn
hát beszarok...
- DSanton39
ha holnap nem mond le, vagy menesztik akkor nyárig itt élvezhetjük még ezt a szart.
- psn
még 2 ilyen meccs aztán rászokok a fűre b+, úgy talán elviselhető lenne nézni ezt a .. ezt az izét :S
- psn
ezzel a kezdővel az egyetlen esélyünk az lett volna, ha rocci megbotlik és valaki pont a kopasz fejére bikázza a labdát és véletlen beesik a hálóba, aztán valahogy kivédekezzük.. na de hogy fordítsunk? jövő héten 8-10. helyen vagyunk :S jézus. az már csak hab a tortán, hogy a tippmixem is ezen megy el 
-
R9.
minden játékosnak fizetés megvonást adnék amíg nem nyerünk zsinórban 3 meccset
- psn
pff...... bazdmeg. ez gáz.
- PetR
- Kapcsolat:
Ez nagyon gáz.
-
Pinci
Én nem értelek benneteket!!!
Ti mit vártatok???
Ti mit vártatok???