Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

bodimiki7

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: bodimiki7 »

Dan-i-nter írta:Még egy kérdés, Stanko milyen volt az első fi-ben? Másodikban stabilnak tűnt, meg adott fontos passzokat, bár lehet csak Gargano miatt volt nagy a kontraszt? :)

Szerintem egész tűrhető, mondjuk az első félidőből senkit sem emelnék ki, de Stankovic sallangmentesen ült a padon, beszélgetett az éppen mellette ülő társával. Azért feddés jár, mert csak néha takarta el a száját. ;) DE majd a többiek kijavítanak, ha rosszul láttam
e.szabi

Hozzászólás Szerző: e.szabi »

Kár, hogy már Palacio is 31 éves, simán benne van, hogy jövőre leszállóágban lesz.
Dan-i-nter

Hozzászólás Szerző: Dan-i-nter »

bodimiki7 írta:Szerintem egész tűrhető, mondjuk az első félidőből senkit sem emelnék ki, de Stankovic sallangmentesen ült a padon, beszélgetett az éppen mellette ülő társával. Azért feddés jár, mert csak néha takarta el a száját. DE majd a többiek kijavítanak, ha rosszul láttam

:) Köszi, hiába veterán, mégis csak óriási karakter ő is akár csak Capitano, hiányozni fog, ha visszavonul.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

2-0 után 2-3 .Erre kevesen gondoltak.Én sem.Már csak félszemmel néztem a második félidőt illetve azért kicsit bíztam abban,hogy Palacio szépít majd.
Na nem csak szépített hanem megynerte a meccset.Strama pedig ezzeé a cserével (rocchi-Palacio )tehette a legtöbbet a csapatnak.
Ez egy igazi Inter győzelem volt ami szívből jött.Én egyébként Alvarez góljának is örülök talán majd felszabadítja egy kicsit.
Mindenesetre lehet,hogy Schelotto és Ricky nem olyan nagy zsugás mint Cassano,de alázat több van bennük.
Schelotto küzdeni akarását értékelem és ha Alvarez egy kicsit bátrabb már előbb eldönthette volna a meccset.
Örüljünk neki ,hogy megszakadt az idegenbeli nyeretlenségünk és próbáljunk meg építkezni ebből a meccsből.
A védelmünk bármikor képes üsszeszedni 2 gólt,de attól még nem kell feladni a meccset.
Palacio szerintem nem vérbeli támadónként bőven megállja a helyét.Ma is nyerő ember volt és ő nyújtotta a legkiegyensúlyozottab csatár teljesítményt az idényben.

Egy dolgot nem értettem. Miért Handa kapott sárgát amikor Bergessio őt rúgta fejbe.Így neki a Bologna meccs kimarad.
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

Hiányozni fog Stanko. Ez a k.csög szerb vére. Érdekes,hogy Kuzmanovicon nem látni. Nem lesz jó utódja,hiába jó távolról. Dejan mióta visszatért 2-ből 2 győztes meccs. Ő sem az a szarok bele ember.
Guarin végre akart,meg nem tudom,lehet én vagyok elfogult (miért lennék,szerintem b.zi a srác) de Schelotto nem rossz,sőt. Pereira is az utóbbi 2 meccsen már egész jó.

Itt a BL hely,lélektani löket, olyan helyen nyertünk ahol Eto'o-kal is nehéz,nem is akárhogyan !
Ha kell a BL, akkor kukázzanak össze valami csatárt. Komolyan várok valami cselekvést Morattiéktól.
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

jó nagyon ez a győzelem, de egyben rossz is, mert nem küldik el Strama-t... ma is ez a kezdő, hihetetlen.
pedig érdemes lenne megragadni a lehetőséget, a Lazio leszállóágban van, a Milan csak egy pontra, lehetne ragadni a 3. helyre, pár zsinórban megnyert meccsel.
lucky0

Hozzászólás Szerző: lucky0 »

Nem láttam a meccset, de amint látom Pala megint igazolta hogy nem egy középszerű játékos, mint ahogy egy-két szurkoló társunk gondolta! Rocchi ahogy olvastam megint nagyot játszott!Egyszerűen nem értem mit keres itt!Hányok attól az embertől, de komolyan!(Vagy inkább attól aki ide hozta, mert nem tehet arról hogy gyenge játékos). Kiváncsi vagyok ki az az ember aki látott benne valamit!!!!!!???????

Forza Pala!!Forza Inter!!
Injoc

Hozzászólás Szerző: Injoc »

..és Ricky végre gólt lőtt szerintem nagyon jót fog tenni neki.
A'doma Zajcev Jr.

Hozzászólás Szerző: A'doma Zajcev Jr. »

Így utólag Stramának volt igaza. Palacionak és Cambiassonak is kell a pihenés és így is sikerült nyerni.
Hatalmas kontraszt volt a 2 félidő között, kicsit nekem gyanús is, hogy a Catania első félidei játéka után így visszaesett (elvégre Olaszországban vagyunk...).
Mákunk van, hogy a T'ham az Arsenal ellen nem tud tartalákolni. Azért szerintem jó lenne az EL-ben minél tovább menni.
Kipihent lesz Cassano, ha játszik egyáltalán, de Rano frissessége is kulcs. Rotálni kell, ugyanazzal a 11 emberrel nem lehet minden meccset végigjátszani.
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

Én csak attól félek hogy a Tottenham szétzúzza majd ezt a "lélektani löketet"... :?
hvmetal

PetR írta:Én csak attól félek hogy a Tottenham szétzúzza majd ezt a "lélektani löketet"... :?

szerintem verhetőek. most gyengébbek vagyunk,mint 2 éve,de akkor Benitez a zsidókkal volt. feltolt védekezés Bale meg Lenon ellen. szerintem megnyerjük az EL-t és Branca átveszi a klubbot.
intertomega

Hozzászólás Szerző: intertomega »

interfan írta:Azt hiszem mindenki láthatja. Ilyen egy összeszedett, szervezett csapat.
Ez a Catania.
Van egy elképzelésük a játékról, egy jó taktikájuk, egy jó edzőjük.
És mind-mind középszerű játékosok.
De szó szerint lefociznak minket.
Ennyit ér a taktika, elképzelés, szervezettség.

Ezzel szembe nálunk. Semmi elképzelés, teljesen szétesett csapat.
Nulla taktika, senkinek fogalma sincs mit is akarunk.
Valaki majd lő 30méterről, vagy beadjuk (persze szarul) és fejel valaki.
Erre vagyunk képesek. Ennyit tudunk. Strama ennyit tudott összerakni, nem csak mára.
Soroljam hány ilyen meccsünk volt, azt hiszem tudja mindenki.
Nincs taktika, nincs elképzelés, nincs szervezettség, nincs EDZŐ!!!

Gondoltam keményebben írok Neked ! De hát minek is ?? Interes vagy és nagyon szereted a csapatot. Az I. lélidő valóban egy nagy 0 volt. De a kitartás és a bizalom egy buktának látszó meccsen. Ebben volt hiányod barátom. ;)
Igen kitartás és bizalom , hogy Strama tud cserélni mert VAN kit és van KIKET !
Szerintem is ez a meccs elismerésre méltó. Mert 0 : 2 -ről felállni - idegenben - na ez IGEN!
Stanko pedig INTER szív.
Persze a kritikák a korábbi meccsről jogosak.
Mi itt Magyarországon egyet tudunk: Vállalni a csapatot , vállalni akkor is a mikor nem megy! Ma pedig a II. 45-ben ment!! Milito ? Nagyon hiányzik ! Valaki írta , hogy csak Palacio rúgja a gólokat ls ha Ő nincs ...?
Jah hát Ő csatár! Mindig volt ilyen 1 ügyeletes gólvágó! Korábban Milito vagy még korábban Altobelli vagy Mazzola
akinek köszönhető a siker. Nem csak nekik a CSAPATNAK. ( Persze ettől Strama még nem a csúcs de nem is olyan csapni való ahogyan itt mindenki írja!
FORZA INTER !!!
Dris

Hozzászólás Szerző: Dris »

szerintem a lényeg hogy nyertünk.
az meg hogy milyen volt a kezdő ki nem szarja le.
ez az idény már úgy is arról szól, hogy Palacio valahogy kibírja szusszal, és ha tud egy félidőt pihenni már az is jót tesz neki.
elég érdekes olvasni azt a sírást, amit itt egyesek lenyomnak meccs közben.
egyszerűen kaptunk két kamu gólt az elején, amitől az amúgy is labilis csapat totál megzavarodott de az edző helyre tette őket a szünetben. mert nem hiszem hogy 5 góllal nyerünk ha Palacio kezdő, Chivu meg egyik gólban se volt benne.
Pinci

Hozzászólás Szerző: Pinci »

Stanko nemcsak,hogy Inter szív,hanem alap kezdő játékos a jelenlegi helyzetünkben!!!...itt többen úgy akarták elzavarni a csapattól,hogy idén gyakorlatilag nem játszott..
60 percet bír még simán,utána tőlem jöhet akár Gargano is osztogatni az ellenfélnek a labdát és feleslegesen rohangálni...Annyira rosszul állunk a csapatépítéssel,hogy az elmúlt pár meccsen kiderült,hogy Cambi és Stanko még hiányzik a kezdőből...
Zanettiről már nem is beszélek...sima kezdő,ha nem a középpályán csinálunk belőle bohócot...
Ezt a meccset a középpálya felébredése,megújhodása hozta meg nekünk és nem Strama,ezt azért nem árt tisztázni,ui.taktikánk újfent nem volt az első félidőben..
segogabor

Hozzászólás Szerző: segogabor »

Ez a győzelem Rocchinak (a mi Rockynknak) köszönhető :) !!!!! Teljesen lefárasztotta a Catania védőit a sokmozgásos játékával :D ! Palacionak ezútán nagyon könnyű dolga volt!
Ennek a győzelemnek is nagyon lehet őrülni a sok keserűség utàn, a küzdeni és a győzni akarás aminek köszönhető a győzelmünk!
hvmetal

Szerintem jók voltunk,és az első félidőben sem érdemeltük,hogy 2-0-val mennyünk szünetre. Ahhoz képest gyorsan is járatták a srácok a labdát. Nyugodt szívvel raktam meg a győzelmet 26-os oddsért. Aztán a megszervezett Catania nem tudott velünk mit kezdeni.

Nagyon kellene akár egy Carew,(Nistelrooy álom kategória most,pedig már csak a neve sokat dobna a marketingen,meg bajnok,öltözőnek is jót tenne.) De valaki aki megtudja elől tartani,vissza passzolni egy Rickynek a labdát. Komolyan elkezdek nézegetni csatárokat akik 1 éve még játszottak és írok Morattiéknak. :D Tavano,Ventola,Kallon,Lucarelli. nem hiszem el,hogy nincs elérhető, Rocchinál használhatóbb játékos a piacon. Most nem Messi kell,elég lenne egy Tököli is kis túlzással .
Pinci

Hozzászólás Szerző: Pinci »

hvmetal írta:Szerintem jók voltunk,és az első félidőben sem érdemeltük,hogy 2-0-val mennyünk szünetre. Ahhoz képest gyorsan is járatták a srácok a labdát. Nyugodt szívvel raktam meg a győzelmet 26-os oddsért. Aztán a megszervezett Catania nem tudott velünk mit kezdeni.

Nagyon kellene akár egy Carew,(Nistelrooy álom kategória most,pedig már csak a neve sokat dobna a marketingen,meg bajnok,öltözőnek is jót tenne.) De valaki aki megtudja elől tartani,vissza passzolni egy Rickynek a labdát. Komolyan elkezdek nézegetni csatárokat akik 1 éve még játszottak és írok Morattiéknak. :D Tavano,Ventola,Kallon,Lucarelli. nem hiszem el,hogy nincs elérhető, Rocchinál használhatóbb játékos a piacon. Most nem Messi kell,elég lenne egy Tököli is kis túlzással .

Tökölit nem adom,a kedvenc paksi játékosom!!:-)
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

AntiStramásoknak! Mégis ki a faszom ülne le egy olyan csapathoz márciusban, ahol 1 épkézláb csatár van??
Ez Strama meccse volt kihozta belőle a 110%-ot. Muszáj pihentetni 1-2 embert mint pl. Palaciot, mert nincs más alternatíva helyette. A meccs végén látni lehetett, hogy összeborult a csapat egy körbe, és örülnek a győzelemnek. Ezek sokatmondó gesztusok. Szaros bajnoki volt, de végre ordítani lehetett a győztes gólnál a végén. :D Remélem ez egy jó sorozat kezdete, ez az idegenbeli győzelem, mint ahogy az utolsó egy rossz kezdete volt. Ha Pala lesérülne...na ebbe bele sem merek gondolni.
Festa

segogabor írta:Ez a győzelem Rocchinak (a mi Rockynknak) köszönhető :) !!!!! Teljesen lefárasztotta a Catania védőit a sokmozgásos játékával :D ! Palacionak ezútán nagyon könnyű dolga volt!
Ennek a győzelemnek is nagyon lehet őrülni a sok keserűség utàn, a küzdeni és a győzni akarás aminek köszönhető a győzelmünk!

Ezen jót derültem.Látszik,hogy te értesz ehhez a játékhoz.
Egyébként én direkt figyeltem egyszer majdnem volt egy igazi kapuralővése :lol: :lol:
Adriano92

Hozzászólás Szerző: Adriano92 »

Festa írta:
segogabor írta:Ez a győzelem Rocchinak (a mi Rockynknak) köszönhető :) !!!!! Teljesen lefárasztotta a Catania védőit a sokmozgásos játékával :D ! Palacionak ezútán nagyon könnyű dolga volt!

Egyébként én direkt figyeltem egyszer majdnem volt egy igazi kapuralővése :lol: :lol:

Szerintem ezen semmi nevetni való nincs. Rocchi valóban meghatározó tagja a mostani taktikánknak miszerint lefárasztjuk vele a védőket majd egy frissen beállt ember ontja a gólokat. De azt is meg lehetne próbálni hogy ráívelgetjük a labdát Rocchi pedig a Nike által szponzorált járókeretével felnyúl a labdáért és bevágja a kapuba. Amúgy kínszenvedés nézni ahogy 5 métert elvánszorog aztán meg már szinte állni sem bír. Na meg egyszer-kétszer felborít egy játékost meg ha szerencséje van bele tud érni a labdába... :lol:
segogabor

Hozzászólás Szerző: segogabor »

Festa írta:

o

Egy igazi vérbeli csatár aki érzi a kaput! :D
Akit még ki lehet emelni, az Gargano! Több labdát eladott ,mint a Nike és az Adidas együtt!
De az a lènyeg nyertünk!
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Komax írta:AntiStramásoknak! Mégis ki a faszom ülne le egy olyan csapathoz márciusban, ahol 1 épkézláb csatár van??
Ez Strama meccse volt kihozta belőle a 110%-ot. Muszáj pihentetni 1-2 embert mint pl. Palaciot, mert nincs más alternatíva helyette. A meccs végén látni lehetett, hogy összeborult a csapat egy körbe, és örülnek a győzelemnek. Ezek sokatmondó gesztusok. Szaros bajnoki volt, de végre ordítani lehetett a győztes gólnál a végén. :D Remélem ez egy jó sorozat kezdete, ez az idegenbeli győzelem, mint ahogy az utolsó egy rossz kezdete volt. Ha Pala lesérülne...na ebbe bele sem merek gondolni.

Már nincs értelme elküldeni Stramat. Ezt korábban is leírtam.
Figo egy lutri, Baresi meg nem véletlenül másodedző.
Tényleg nagyon remélem ez a meccs valami újnak a kezdete.
Strama is, és a csapat is magára talál. Tényleg nem tudunk mást hozni.
Ez a szezon Strama-é.
Maradt 11 bajnoki meccsünk. 1 pontra van a BL hely.
Nem lehetetlen feladat, ha tényleg elkezdünk sorozatban nyerni.
Következő 2 meccs (Inter-Bologna, Samp-Inter) kötelező győzelem.
És megnézve a maradék meccseinket, 3 igazi rangadó lesz, 3 igazi nehéz meccs.
Inter-Juve, Napoli-Inter, Inter-Lazio.
Hazai meccseink még: Bologna, Atalanta, Parma, Udinese
Idegenben pedig: Samp, Cagliari, Palermo, Genoa.
Tehát közel sem lehetetlen a helyzet.
De azt viszont továbbra is tartom, ha elérjük a BL-t, ha nem, Stramat nyáron lekel váltani.
Túl nagy feladat neki még az Inter.
Nem csak őt hanem a vezetőségben is változás kell.
Ausilio és Branca együtt mehetnek.
e.szabi

Hozzászólás Szerző: e.szabi »

Az igaz, hogy még simán elképzelhető, és meglehet. Néha elkap a hév, és totál leírom a csapatot, de még meglehet a 3. hely.
Milan-Palermo, Chievo-Milan, Fiorentina-Milan, Milan-Napoli, Juventus-Milan, Milan-Catania, Milan-Torino, Pescara-Milan, Milan-Roma, Siena-Milan

Ez a Milan sorsolása, és persze attól is függenek majd az eredmények, hogy kinek mire lesz még esélye, de azért a Fior-Napoli-Juve-Catania egymás után, és még utána játszanak a Roma ellen is. Szóval nekik papíron egyértelműen nehezebb a sorsolásuk, viszont vannak támadóik. Okosan be kell osztani az erőt, ezért sem bánkódnék, ha a Spurs kiejtene minket az EL-ből, a Róma meg a kupából, és behúznánk a 3. helyet. Kell az a BL, kell a presztízs, kell a pénz.
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

interfan írta: De azt viszont továbbra is tartom, ha elérjük a BL-t, ha nem, Stramat nyáron lekel váltani.
Túl nagy feladat neki még az Inter.
Én nem. Ősszel volt egy komoly sorozata. Juvét erőből vertük idegenben. Megvolt a merda és a Lazio is. Nagyobb részt a vezetőség elbaszott igazoláspolitikája ami miatt itt tartunk és a sok sérült sem jön jól. Persze neki is vannak hibái, de én nem tudom Őt hibáztatni. Az elküldjük és másol ér el komoly sikereket, mindenki agyfaszt fog kapni az biztos. Van benne spiritusz, csak dolgozni kell hagyni.
hvmetal

Azért csak megverte az ideáhított Mazzarit, a régebb óta együtt lévő,jobb erőkből álló Nápolyával együtt.
Stramából lehet valaki,de Mazzari ez az örök második kategória. Nem sokkal jobb a Juve kerete,mint az övék,még sem tudnak komoly nyomást gyakorolni rájuk. De ez volt tavaly,tavalyelőtt is.

Juvét(1),Milánt(2),Napoli(1) nem olyan egyszerű elverni. Leoval is szárnyaltunk,de derbyken esélytelenek voltunk. Pedig akkor jobb volt a keret. Ez az erőből ,jó kedvből bedaráltuk a milant,juvét duma, a legnevetségesebb . nagy potenciál van Stramában. sokan akkor nem nézik,hogy 1. éve, amikor például Sneijdert a lelátóra űzik,vagy megmondják neki,mit kell nyilatkozni,és hogyan viszonyuljon a továbbiakban a játékosokhoz,akik lehet azt merték hinni,hogy a klubnak a siker az első.

Rengeteg hibája kijött,de 1. éve.nyáron már másképp áll majd a kerethez,játékhoz,mint tavaly. Ez fix. Róla elmondható,hogy egyre jobb lesz. Mazzariról,Venturáról már nem.

Nekem mindegy,hogy ezüst vagy bronz. Ha nem Hiddink,Mou akkor maradjon. Hátha a vezetőség még segíti is a munkáját,és erősíti a csapatot. De benne van,hogy ő maga lép le inkább. ELég sok kérője lesz szerintem.
JZ4+MM23

Hozzászólás Szerző: JZ4+MM23 »

sztem sincs túl sok értelme elküldeni Stramat sem most sem nyáron. Milliószor le lett írva mindenhol ezzel a kerettel nem lehet esélyünk a BL re és mégis van ez azért nagy szó és akkor felvetődik a kérdés mi van akkor ha normális csatárt kap Strama és Milito sem sérül meg és még Sneijder sem üldözzük el fillérekért...
Én személy szerint nagyon kíváncsi lennék h mire lenne képes Strama ha mondjuk beleszólhatna az igazolásokba és tudnánk venni 2-3 klasszist. Ráadásul kire cserélnénk le Stramát? mazzari blanc figo baresi nem jobbak nála sőőőt...
Simeone oké bár azt nem szabad elfelejteni h nem egy szezon alatt építette fel az Atleticot ki tudja mi lesz ha Strama marad még 2évet
hvmetal

Nálam még jó pont,hogy ilyen szar sorozatot,pont egy ennyire fontos meccsen,egy otthon nagyon jó csapat ellen tudtunk megnyerni,nem is akárhogy. Csapat láthatóan szereti,Capitano azért Ranierikre nem ugrált.Azt sem lehet mondani,hogy a gonosz régiek kitaláltak valamit...

Ranieri,Gasp valószínű véresre rágott ajkakkal,kihűlt tekintettel végig imádkozták volna,hogy valaki hátha egy szögletnél..

Na,de mindegy. Mindenki másképp látja,aztán azzal járunk jól,ha a Strama pártiaknak lesz igaza :)

Belegondolt már valaki így utólag,mekkora baromság volt Forlánt így elküldeni? Biztos sokat keresett (30 feletti támadóknál lehetne egy teljesítmény függvényében évente változó fizetés) de most jól jönne.
interfan

Tényleg legyen igazuk a Strama pártiaknak. Én is nagyon örülnék ha menne vele, és jönnének a győzelmek.
Azt is aláírom hogy fejlődhet, mivel mindössze 37éves.
Az meg hogy tehetséges, ezt mindenki tudja.
(Persze rengeteg hibája van, amit az elmúlt hetekben már kielemeztünk)

Amit szerintem kellene csinálnia:
Találni egy stabil, jól működő, biztos taktikát.
Talán most ez a 4-2-3-1, vagy 4-3-3 az lehet. Már jó pár meccse ezt próbáljuk.
Ezzel a taktikával kialakítani egy játékot, és egy elképzelést. Mit és hogyan akarunk játszani.
Középpályás védekezést megszervezni, amit láthatjuk Cambiasso nélkül nem megy. Garganonak rengeteg a hibája, de talán még mindig ő a legstabilabb Cambi mellett.
Kuzmanovic és Kovacic középpályán nagyon gyengék, főleg védekezésben.
Cserének jók, de többre eddig sajnos nem.
(Ma is mennyivel stabilabb lett a középpálya a Stanko-Kuzma cserével)
Stankovic még így is hasznos lehet pár meccsen.
Guarint a középpályán, eredeti posztján kellene játszani. Irányítónak ő kevés.
Alvarez és Schelotto jók szélen, akármennyire is leírtuk őket.
Akármi is történt Cassano és Strama között, visszakel tenni Antoniot.
Ha a játékkal foglalkozik nagy hasznunkra lehet. (9 gól, 12 gólpassz)
Csatárunk meg mivel nincs, Palaciot kell ott játszatni. Aki a csapatunk egyetlen igazi góllövője. (18 gólos már idén, és nem center)
11 bajnoki döntő vár ránk, borzasztó nehéz lesz.
EL-ban szerintem simán kiesünk a Tottemham ellen, de nem is bánom.
Ezerszer fontosabb a BL hely, mint az EL.

Ha valami csoda folytán elérjük a BL helyet, akkor pedig mérlegelni kell.
Tényleg számomra csoda lenne, ha sikerülne.
Az a legfőbb gond, hogy ha elérjük, ha nem nincs igazi top edző.
Mourinho esélytelen, Simeone most hosszabbít, Capello, Hiddink ehhez rengeteg pénz kell, Pellegrini megint esélytelen, mint ahogy Ancelotti, Klopp is.
Blanc lutri, igazából senkit nem győzött még meg.
Mazzari megint kérdés, főleg hogy idejönne e.
Bielsa szó szerint öngyilkosság.
Figo röhej.
Szóval nyáron igenis borzasztó nehéz helyzetben leszünk.
Ha Strama most fejlődést mutat, talál valamit, és látszik majd valami a csapaton. És csodával elérjük a BL helyet, akkor tényleg szóba kerülhet a maradása. Főleg azért mondom ezt, mert jelenleg nincs megfelelő alternatíva.
De először legyen meg bármi áron a BL.
Utána pedig ráérünk ezen gondolkozni.
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Na ez szép volt. Nálam még rezeg a léc, de továbbra is bízom benne, hogy nem kell elküldeni Strama-t. Ugyanakkor továbbra sem értem, hogy miért kell padoztatni Cambiasso-t és Palacio-t egy rangadón. Engem az EL nem érdekel és ezzel vagyunk még így egy páran. Nem kéne beáldozni a szezont az oltárán. Örülnék, ha megnyernénk, de inkább jussunk be a BL-be, erre szavaznék.
Annak is örülnék, ha Alvarez folyamatosan megkapná a lehetőséget innentől és Kovacic-nak is nagyobb szerepet szánnánk. Azért egy Cambiasso-Gargano-Guarin középső középpálya nem nevezhető gyengének. Ezt kéne erőltetni. Cambiasso mélyebben, ő tud onnan osztogatni is, míg Guarin és Gargano egy szinttel feljebb, hisz az uru remek harci eb, míg Guarinnak az az igazi posztja. Előttük lehetne Kovacic, mint irányító és akkor Alvarez mehetne egyik szélre, Cassano a másikra és Palacio centerbe. Ám ezt majd úgyis Strama dönti el. Viszont nem kéne eltékozolni egy tizenx millióért vett játékost...főleg, hogy tehetséges.
hvmetal

Kova most csak púp a hátán.

Moratti - Bielsa a komolyabb nevek közül a legelérhetőbb. spanyolos,támadó foci - Moratti. Barcás foci- Moratti --> 20 folytonos gyors passzt összehozni nem képes keret.
eddig jó kedvem volt, a szezon végét vártam (na nem az új, Dzekos és Damaios mezek miatt :) )
jó tudni,hogy lesz lehetőségük a szart tovább cukrozni. bár lehet jövőre mégis összejön a csoki torta ;)
interfan

Korai még számolgatni, de érdekességként a saját, és a riválisok maradék meccsei:

-Inter:
H: Bologna, Juventus, Atalanta, Parma, Lazio, Udinese
V: Sampdoria, Cagliari, Palermo, Napoli, Genoa

-Milan:
H: Palermo, Napoli, Catania, Torino, Roma
V: Genoa, Chievo, Fiorentina, Juventus, Pescara, Siena

- Lazio:
H: Fiorentina, Catania, Juventus, Bologna, Sampdoria
V: Torino, Roma, Udinese, Parma, Inter, Cagliari

- Fiorentina:
H: Genoa, Milan, Torino, Roma, Palermo
V: Lazio, Cagliari, Atalanta, Sampdoria, Siena, Pescara

-Roma:
H: Parma, Lazio, Pescara, Siena, Chievo, Napoli
V: Udinese, Palermo, Torino, Fiorentina, Milan

Egymás elleni miatt. Milan ha azonos pontszám van, az nekünk kedvez.
Fiorentina vagy Romaval az pedig ellenfélnek.
Lazioval pedig még lesz 1 meccsünk.

Akárhogy nézzük, azért egyszerűbb a sorsolásunk mint a Milanak vagy a Lazionak.
Fiorentinat és a Romat nem szabad már közel engedni, és ezzel velünk nem szabadna foglalkozni.
Nagyon sok rangadó lesz, amikor ezek a csapatok egymás ellen játszanak.
Nem lehetetlen a feladat, csak nagyon nehéz.
De a sorsolás talán-talán kicsit nekünk kedvez.
Dan-i-nter

Ha másban nem, a sorsolásban bízhatunk. Ezek közül a meccsek közül a Napoli és a Juve ellen belefér egy zakó, többi meccs nem kellene, hogy gondot okozzon. Udinese-t hazain hozni kell, Laziot is főleg, hogy a Sasok kezdenek elfáradni.

Én bízom Stramában, hétről hétre biztatóbb a játék, a keret olyan amilyen, de ebből még lehet BL. Bízunk benne, hogy a Juve és a kuzinok is továbbmennek a BL-ben, mi meg kiesünk a spurs ellen 2-2 3-3-mal, és akkor még önbizalom is marad. :)
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

Én tegnap éreztem hogy fel fogunk jönni ezért meccs közbe megraktam 2-0 nál hogy X lesz a vége, de bebuktam :)
Nagy fordítás volt, legutóbb a Milan elleni meccs kapcsán írták a lapok hogy Strama félidei beszéde segített, lehet hogy most is ez történt? De azért a realitást nézve ne menjünk el az mellett sem, hogy ezt a meccset legalább 50%-ban a Catania vesztette el.
Ha kikaptunk volna akkor Moratti szerintem nem tehetett volna mást mint hogy meneszti Stramát. Így viszont jogos hogy marad és ha meglenne vele a 3. hely, akkor szerintem maradnia is kell. Legalábbis én egy Simeonera vagy Blancra nem cserélném le. Ha megszerezhető Mourinho v Capello akkor talán. De nyáron nem fair Stramán leverni a port és meneszteni BL hely esetén is hiszen a történtekért 70%-ban a vezetőség felel. Ott kell rendet rakni.
Festa

Egy nagyon jó értékelés.
http://fedenerazzurra.com/2013/03/04/se ... tm-rocchi/

Ezek szerint Kuzmanovic volt a legjobb tegnap mert 28 passzából 28 sikeres volt.
Garganonak meg 7 megszerzett labdája volt.Figyelemre méltó statisztika.
drtie

Hozzászólás Szerző: drtie »

Festa írta:Egy nagyon jó értékelés.
http://fedenerazzurra.com/2013/03/04/se ... tm-rocchi/

Ezek szerint Kuzmanovic volt a legjobb tegnap mert 28 passzából 28 sikeres volt.
Garganonak meg 7 megszerzett labdája volt.Figyelemre méltó statisztika.

Ez valóban egy nagyon jó kis értékelés. Én személy szerint Pereira szerelési és Schelotto labda visszaszerzési mutatóján ütköztem meg. Régen rossz, ha már Pereira (vs. Nagatomo) a jobban védekező hátvédünk. (Roccant statját nem emelném ki, mert az szánalmas. :-()

Kár, hogy nincs egy összefoglaló táblázat, amelyben az elmúlt hónap(ok) statjai lennének összegyűjtve. Az lenne a szép kis csemege... ;-)
Dris

Hozzászólás Szerző: Dris »

holnapi keret:
Portieri: 1 Samir Handanovic, 27 Vid Belec, 77 Raffaele Di Gennaro;

Difensori: 23 Andrea Ranocchia, 26 Cristian Chivu, 28 Simone Pasa, 31 Alvaro Pereira, 33 Ibrahima Mbaye, 40 Juan Jesus, 42 Jonathan;

Centrocampisti: 4 Javier Zanetti, 11 Ricky Alvarez, 14 Fredy Guarin, 19 Esteban Cambiasso, 21 Walter Gargano, 24 Marco Benassi, 29 Mateo Kovacic, 60 Niccolò Belloni ;

Attaccanti: 8 Rodrigo Palacio, 99 Antonio Cassano, 47 Matteo Colombi
Dan-i-nter

Mi van Ottónkkal?
Festa

Dan-i-nter írta:Mi van Ottónkkal?

Nem lett nevezve az El-ra.Majd a Bologna ellen parádézik ;)
hvmetal

itt lesz link estére : http://atdhe.eu/

Valaki majd magyarázza el,hogy egy Benfica-Bordeuxe miért jobb,mint a Tottenham-Inter
psn

Hozzászólás Szerző: psn »

most nézem, micsoda felállás :D 4-2-3-1, kemény meccs lesz :) FORZA INTER !!!
drtie

Hozzászólás Szerző: drtie »

hvmetal írta:itt lesz link estére : http://atdhe.eu/

Valaki majd magyarázza el,hogy egy Benfica-Bordeuxe miért jobb,mint a Tottenham-Inter

Nem tudom hogy lehet és miért van, de most figyeljetek: a STORY4 csatorna adja élőben a meccset. (Nekem UPC-m van, ahol ez "alap csatorna", ezért így kivételesen a TV-ben láthatom a mérkőzést. ;-))
hegecs8

Hozzászólás Szerző: hegecs8 »

Digin is van story4.
hegecs8

Ez érdekes húzás hogy Cassano a center.
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Ezt a bugyi színű mezt soha nem fogom megszokni.

FORZA INTER!!!
PetR
Kapcsolat:

Ééééééééééééés... vezetnek.
psn

Hozzászólás Szerző: psn »

ezt a kecskefejű balet lőjje már le valaki :evil:
hegecs8

psn írta:ezt a kecskefejű balet lőjje már le valaki :evil:

Garganot kéne ráuszítani.
PetR
Kapcsolat:

hegecs8 írta:
psn írta:ezt a kecskefejű balet lőjje már le valaki :evil:

Garganot kéne ráuszítani.

Megtörtént, kapott is egy sárgát Bél :D Megúsztunk egy tizit...
Marco

Hozzászólás Szerző: Marco »

És elvileg ezzel visszavágóról ki is esett Bale, összegyűlt a sárgája.
PetR
Kapcsolat:

Marco írta:És elvileg ezzel visszavágóról ki is esett Bale, összegyűlt a sárgája.

Tökmindegy, mert ha nem támadunk fel mint hétvégén, már most kiesünk. :( 2-0...
Válasz küldése