SERIE-A és SERIE-B (Átigazolások, meccsek, játékosok)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- PetR
- Kapcsolat:
Re: SERIE-A és SERIE-B (Átigazolások, meccsek, játékosok)
http://ilnostrocalcio.blog.nepsport.hu/ ... olo_Farag/
-Kedvenc csapatom az Inter, szeretném ha egyszer odaigazolhatnék.
-Kedvenc csapatom az Inter, szeretném ha egyszer odaigazolhatnék.
- Marco
http://www.fantasyseriea.com/en/index.php
Olasz fantasy football, akinek van kedve csatlakozni, csapatot csinálni, az írhat és csinálunk egy külön Interes ligát hogy összemérjük csapatainkat
Olasz fantasy football, akinek van kedve csatlakozni, csapatot csinálni, az írhat és csinálunk egy külön Interes ligát hogy összemérjük csapatainkat
- PetR
- Kapcsolat:
Marco írta:http://www.fantasyseriea.com/en/index.php
Én regisztrálok, kipróbálhatjuk.
- PellerG
Ellenfeleink tervezett kezdője jelenleg:
JUVE (3-5-2): Buffon-Barzagli,Bonucci,Chiellini-Lichtsteiner,Vidal,Pirlo,Marchisio,Asamoah-Tevez,Vucinic
MILAN (4-3-3): Abbiati-Abate,Zapata,Mexes,Emanuelson-Montolivo,De Jong,Muntari-Boateng,Balotelli,El Shaarawy
NAPOLI (4-2-3-1): Reina-Maggio,Cannavaro,Albiol,Zuniga-Behrami,Inler-Callejon,Hamsík,Mertens-Higuaín
FIO (3-5-2): Neto-Roncaglia,Rodriguez,Savic-Cuadrado,Aquilani,Borja Valero,Ambrosini,Pasqual-G.Rossi,Gomez
LAZIO (4-1-4-1): Marchetti-Konko,Cana,Dias,Radu-Ledesma-Candreva,Hernanes,Biglia,Lulic-Klose
ROMA (4-3-3): De Sanctis-Maicon,Benatia,Castan,Balzaretti-Pjanic,De Rossi,Strootman-Lamela,Totti,Gervinho
JUVE (3-5-2): Buffon-Barzagli,Bonucci,Chiellini-Lichtsteiner,Vidal,Pirlo,Marchisio,Asamoah-Tevez,Vucinic
MILAN (4-3-3): Abbiati-Abate,Zapata,Mexes,Emanuelson-Montolivo,De Jong,Muntari-Boateng,Balotelli,El Shaarawy
NAPOLI (4-2-3-1): Reina-Maggio,Cannavaro,Albiol,Zuniga-Behrami,Inler-Callejon,Hamsík,Mertens-Higuaín
FIO (3-5-2): Neto-Roncaglia,Rodriguez,Savic-Cuadrado,Aquilani,Borja Valero,Ambrosini,Pasqual-G.Rossi,Gomez
LAZIO (4-1-4-1): Marchetti-Konko,Cana,Dias,Radu-Ledesma-Candreva,Hernanes,Biglia,Lulic-Klose
ROMA (4-3-3): De Sanctis-Maicon,Benatia,Castan,Balzaretti-Pjanic,De Rossi,Strootman-Lamela,Totti,Gervinho
-
Injoc
Beszélgettünk itt a Napoli megerősödéséről meg a Fiorentináról, de ez a Roma kezdő is elég bivalynak tűnik. Főleg ha Lamela és Pjanic is marad.
Kemény lesz ez az év ami csak jót tehet a olasz focinak.
Kemény lesz ez az év ami csak jót tehet a olasz focinak.
- versenyszellem
Marco írta:http://www.fantasyseriea.com/en/index.php
röviden le tudod írni hogy működik, sosem próbáltam még ilyesmi játékot. köszi
- Marco
versenyszellem írta:Marco írta:http://www.fantasyseriea.com/en/index.php
röviden le tudod írni hogy működik, sosem próbáltam még ilyesmi játékot. köszi
Kezdetnek van 120 millió euród, és ebből kell összeválogatnod egy csapatot (18 játékos) az olasz bajnokság játékosaiból, úgy h egy csapatból max 3 játékost vehetsz, minden játékosnak más az értéke mint a valóságban is, és a szezon során a meccseken nyújtott teljesítmény alapján kapnak pontokat a játékosok, és így minden forduló után összejön egy csapatpontszám, és így tudunk egymással versenyezni úgymond h kinek lesz több pontja a végére, minden forduló előtt egy új játékost igazolhatsz ha akarsz, persze ehhez egyet el is kell adnod. A 18 játékosból mindig összeállíthatod a kezdőd h melyik lenne az adott fordulóban a legjobb. Röviden ennyi, ha regisztrálsz és csinálsz csapatot lépj be az interes bajnokságba, a my leagues menüpontnál tudsz csatlakozni a kódja: Y0k1G0SCZoa7
- PetR
- Kapcsolat:
Közben Poli megszerezte az idei szezon első Seria A gólját... A milan színeiben. 
Azóta se értem a dolgot, simán elfért volna nálunk...
- DSanton39
PetR írta:Közben Poli megszerezte az idei szezon első Seria A gólját... A milan színeiben.
jaja, de hát olasz, nem volt maradása... amúgy vicces üzleteket tudnak kötni a vezetők, ugye Silvestre kutyának nem kellett, de sikerült olyan opciót kötni hogy kötelező legyen megvenni, Poli esetében olyan opció volt hogy ha X meccset játszik, meg kell venni, és ez teljesült is, mégsem vettük meg. fura.
Longo meg egyelőre kispadon. jó lenne ha rendszeresen játszana.
- Dan-i-nter
Kicsit unatkoztam, + már hiányzott a Calcio, szóval leültem nézni a nyitómeccset (Milán utóbbi években amúgy is vicces meccsekkel kezdett
), és meg kell mondjam nagyon szimpatikus focit játszik ez a Verona. Tudják mikor kell visszahúzódni, mikor kell letámadni már az ellenfél térfelén, rendkívül fegyelmezett csapat benyomását keltik.
Ettől a Milántól egyébként én már tavaly sem voltam elájulva, ahhoz képest nem sokat erősödtek (Poli
), taktikailag meg elég lufik. Konkrétan annyiból áll a játékuk, hogy előre rúgják a 3 csatár valamelyikének, azok meg majd megoldják. Néha 1-1 beadás szélről. Allegri nem értem, hogy lehet a kispadon még mindig (persze örüljünk amíg ott van), volt egy szezon amit Ibra összenyert nekik, kb ennyi. Bár nem nézek sok Milán meccset, de a tavalyi Barca odavágót leszámítva nem emlékszem olyan meccsre, amikor a csapata lefocizott volna bárkit is. Az meg, hogy Tonit senki nem fogja rendesen szögletnél 
Balottelli meg mint valami rongybaba dobálja magát, az a gond a bíró eléggé amatőr, mert asszisztál hozzá. Én úgy vagyok vele, hogy ő az, akivel rövidtávon fellendül egy csapat játéka, de utána több gondot okoz, mint hasznot hoz.
Szóval nem írnám le annyira az esélyeinket az idei bajnokságban, akiktől lehet tartani az a Juve, Napoli meg a Fiorentina, többi csapat nem erősebb nálunk, viszont nekünk van egy jól képzett edzőnk, aki tudja mit akar, és ez sokat dob a latban.
A kommentátori munka meg továbbra is elég színvonaltalan, de ezen már nem lepődünk meg.
Ettől a Milántól egyébként én már tavaly sem voltam elájulva, ahhoz képest nem sokat erősödtek (Poli
Balottelli meg mint valami rongybaba dobálja magát, az a gond a bíró eléggé amatőr, mert asszisztál hozzá. Én úgy vagyok vele, hogy ő az, akivel rövidtávon fellendül egy csapat játéka, de utána több gondot okoz, mint hasznot hoz.
Szóval nem írnám le annyira az esélyeinket az idei bajnokságban, akiktől lehet tartani az a Juve, Napoli meg a Fiorentina, többi csapat nem erősebb nálunk, viszont nekünk van egy jól képzett edzőnk, aki tudja mit akar, és ez sokat dob a latban.
A kommentátori munka meg továbbra is elég színvonaltalan, de ezen már nem lepődünk meg.
- DSanton39
amíg nincs Puzsér, én boldog leszek 
- PetR
- Kapcsolat:
Toni

Ez az eredmény maradhatna is.
Ez az eredmény maradhatna is.
- Stankov
DSanton39 írta:[ Poli esetében olyan opció volt hogy ha X meccset játszik, meg kell venni, és ez teljesült is, mégsem vettük meg. fura.
Sztem egész egyszerűen nem volt 6-7 milliónk (egy valószínűleg) kiegészítő emberre,ezért jött kölcsön Gargano,Mudi vagy 1m-ért Kuzma akik semmivel sem jobbak mint Poli max tapasztaltabbak.Viszont Poliban még meg van az esély hogy jobb legyen
- Süti
Stankov írta:Viszont Poliban még meg van az esély hogy jobb legyen
Jobb lesz, el kellett volna hozni.
- Komax
Szerintem ők lesznek a tavalyi Inter.Dan-i-nter írta:Ettől a Milántól egyébként én már tavaly sem voltam elájulva,
- Dan-i-nter
Komax írta:Szerintem ők lesznek a tavalyi Inter.Dan-i-nter írta:Ettől a Milántól egyébként én már tavaly sem voltam elájulva,
Mi első fordulóban eléggé elvertük az újoncot, nem is akármilyen játékkal.
Az egyetlen dolog, amiben "szurkolok" nekik, hogy ne essenek ki a BL-ből, mert az nagyon fájna a coef.-nek.
- Süti
Dan-i-nter írta:ne essenek ki a BL-ből, mert az nagyon fájna a coef.-nek.
Meg nekünk is könnyebb lesz egy olyan Milan-nal felvenni a versenyt, aki a BL-ben is érdekelt, ha kiesnek meg 100%-al a bajnokságra tudnak koncentrálni, az nekünk meg nem lesz jó.
- versenyszellem
szerintem meg jussanak csak be az EL csoportkörben, coefficiensnek ugyanannyi, és hátha rámennek, hogy mentsék a szezonukat 
- Süti
versenyszellem írta:szerintem meg jussanak csak be az EL csoportkörben, coefficiensnek ugyanannyi, és hátha rámennek, hogy mentsék a szezonukat
Az a baj, azt nem vennék komolyan, leszarnák mint az összes többi olasz csapat.
Szenvedjenek inkább a BL-ben.
- Dan-i-nter
Nagyon színvonalasan rajtolt ez a bajnokság, jó nézni a meccseket eddig. A Napoli hozta azt amit várni lehetett tőle, Roma, Lazio szintén nyert a dobogó veszélyes csapatok közül, Fio meg ügye holnap játszik.
A Napoli támadójátéka egyébként parádés, viszont nagyobb csapatok ellen, akik azért tudnak támadást is vezetni, kíváncsi leszek mit játszanak, mert azért akadt pár kontra, ami ígéretesen indult ellenük, a Pincér meg még mindig nem szokott le a nagyon feltolt védekezésről, szóval egy kontra csapat ellen azért lehetnek gondjaik. plusz a Napolira jellemző letámadások kicsit legyengültek, de ettől függetlenül nem rosszak.
Szóval izgalmas szezon elé nézünk.
A Napoli támadójátéka egyébként parádés, viszont nagyobb csapatok ellen, akik azért tudnak támadást is vezetni, kíváncsi leszek mit játszanak, mert azért akadt pár kontra, ami ígéretesen indult ellenük, a Pincér meg még mindig nem szokott le a nagyon feltolt védekezésről, szóval egy kontra csapat ellen azért lehetnek gondjaik. plusz a Napolira jellemző letámadások kicsit legyengültek, de ettől függetlenül nem rosszak.
Szóval izgalmas szezon elé nézünk.
- Stankov
Érdekesen védekezett a Napoli,sokszor Inler vagy/és Behrami zárt be Albiol,Britos mellé mert a két wingback elkóricált.Ebből valóban lehet még gondjuk,de tényleg kreatívan játszottak előre
- Süti
Maicon-t mennyiért vette meg a Roma?
Ha egyáltalán megvette. 3.5 millióért adtuk el.
- interfan
Süti írta:Maicon-t mennyiért vette meg a Roma?
Ingyen ment. Mivel a City elengedte, és örültek hogy a fizetése felszabadul.
Ha jól emlékszem 3m-s fizetést kap Rómába, és 2015-ig írt alá.
Most újabb jó üzlete lehet a Rómának. Mindenbe megegyeztek Ljajicért. Aki 10m + 2m bónuszokért költözik a fővárosba.
- DSanton39
Mire készülnek a Milannál?
http://www.nemzetisport.hu/nemet_labdarugas/schalke-a-milantol-erkezik-boateng-szalaiekhoz-hivatalos-2275423
egyik alapemberüket adják el. lehet visszahozzák Kakát? szétsírta megint a médiát hogy távozni akar..
http://www.nemzetisport.hu/nemet_labdarugas/schalke-a-milantol-erkezik-boateng-szalaiekhoz-hivatalos-2275423
egyik alapemberüket adják el. lehet visszahozzák Kakát? szétsírta megint a médiát hogy távozni akar..
- Stankov
DSanton39 írta:Mire készülnek a Milannál?![]()
Sztem ezzel gyengülnek.Kaka már 31 és benn a pakliba hogy nem lesz már a régi.Madridba sokat volt sérült,emlékszem egy José interjúra ahol kérdezték miért nem számol vele a kezdőbe?Azt válaszolta ,hogy nem tud olyan emberre építeni aki minden 2.-3. meccs után lesérül,nem is érti Heynckes (Robben,Ribery) hogy csinálja
- PellerG
A PSG-s Sakho és a Sporting tehetsége Ilori is a Liverpoolba igazoltak, így valószínű elhárult az utolsó akadály Skrtel Nápolyba szerződése elől.
Alakul a keretük.
Ha még 1 normális védekező középpályást(Fernando is képben van) is beszereznek, úgy már nagyon komolyan kell venni őket.
Alakul a keretük.
Ha még 1 normális védekező középpályást(Fernando is képben van) is beszereznek, úgy már nagyon komolyan kell venni őket.
- Dan-i-nter
Nem értem miért nem használja Béni Cannavaro-t, Britosnál jobb teljesítményre is képes, több a rutinja is, és nem utolsó sorban a Napoli csk-ja.
- DSanton39
Kaki a Milanban. El Shaarawyt meg lehet eladják a City-nek.
- Dan-i-nter
DSanton39 írta:Kaki a Milanban. El Shaarawyt meg lehet eladják a City-nek.
Óriási szégyen lenne a Milánnak, és az olasz labdarúgásnak is. Most viszonylag 0-ra hozták az átigazolásaikat, nem hinném, hogy annyira pénzszűkében lennének, hogy el kelljen őt is adni. A liga egyik legtehetségesebb játékosa, az ilyen értékeket egyszerűen nem lehet köcsög divatcsapatoknak kiárusítani.
Bármennyire is szeretem azt látni, hogy a riválisaink gyengülnek, vagy rossz üzleteket kötnek, ennek most nagyon nem örülnék, főleg most, hogy viszonylag fiatalításba kezdett a Serie A, rengeteg fiatal tehetséggel.
- DSanton39
Dan-i-nter írta:DSanton39 írta:Kaki a Milanban. El Shaarawyt meg lehet eladják a City-nek.
Óriási szégyen lenne a Milánnak, és az olasz labdarúgásnak is. Most viszonylag 0-ra hozták az átigazolásaikat, nem hinném, hogy annyira pénzszűkében lennének, hogy el kelljen őt is adni. A liga egyik legtehetségesebb játékosa, az ilyen értékeket egyszerűen nem lehet köcsög divatcsapatoknak kiárusítani.
Bármennyire is szeretem azt látni, hogy a riválisaink gyengülnek, vagy rossz üzleteket kötnek, ennek most nagyon nem örülnék, főleg most, hogy viszonylag fiatalításba kezdett a Serie A, rengeteg fiatal tehetséggel.
fura játékospolitikát folytatnak a Milannál, Boatenget gyakorlatilag lecserélték Kakára, aki nem fiatalabb, nem is jobb (már), csak nagyobb név (a fizuja sem lehet kevesebb). annak hogy jött Matri így semmi értelme, ha marad El Sha..y. már így is rengeteg csatáruk/támadójuk van.
- Dan-i-nter
Kaká-nak viszont óriási marketing értéke van, amivel a Milán is nyilván számolt, + már régóta kerestek egy irányítót, Boateng meg nem az.
A Matri üzlet, meg elég sok mindenkit megoszt, szerintem óriási hiba volt a részükről leigazolni, bár ki tudja, Pazzora is ezt mondtuk, aztán tűrhető szezont hozott. Valszeg az is közrejátszott, (hogyha jól tudom), hogy Allegri alatt játszott a Cagliariban, ergo ismeri az edzőt.
Én szerintem kár lenne, ha eladnák, kb. rivális szemmel nézve, az egyetlen tisztelhető játékos a kuzinoknál, nem az a tahó, mint Banántelli, és abból a pár meccsből, amit Milán meccsek közül láttam, elég alázatos futballt játszott.
A Matri üzlet, meg elég sok mindenkit megoszt, szerintem óriási hiba volt a részükről leigazolni, bár ki tudja, Pazzora is ezt mondtuk, aztán tűrhető szezont hozott. Valszeg az is közrejátszott, (hogyha jól tudom), hogy Allegri alatt játszott a Cagliariban, ergo ismeri az edzőt.
Én szerintem kár lenne, ha eladnák, kb. rivális szemmel nézve, az egyetlen tisztelhető játékos a kuzinoknál, nem az a tahó, mint Banántelli, és abból a pár meccsből, amit Milán meccsek közül láttam, elég alázatos futballt játszott.
- DSanton39
az biztos, csak azzal nem nyernek BL-t (amúgy sem).
most felnéztem a Milan honlapjára (szentségtörés
) van 7 csatáruk, ezt a Petagna-t nem ismerem, gondolom vmi ifijük lehet, mint nálunk Capello, szóval vele nem is számolva 6 emberük van 2 posztra! (most hogy átálltak a 4-3-1-2-re) ha nem adnak el senkit, ebből még lesz cirkusz.
amúgy Shaarawy-t elnéztem volna itt is, kár hogy az ilyen lehetőségekre nálunk nem csapnak le. (Verratti és ő már évekkel ezelőtt FM-ben k.rva nagy tehetség volt)
most felnéztem a Milan honlapjára (szentségtörés
amúgy Shaarawy-t elnéztem volna itt is, kár hogy az ilyen lehetőségekre nálunk nem csapnak le. (Verratti és ő már évekkel ezelőtt FM-ben k.rva nagy tehetség volt)
- Stankov
DSanton39 írta:amúgy Shaarawy-t elnéztem volna itt is, kár hogy az ilyen lehetőségekre nálunk nem csapnak le. (Verratti és ő már évekkel ezelőtt FM-ben k.rva nagy tehetség volt)
Volt róla szó, mi is tettünk ajánlatot érte ,de ő inkább a milanba ment,gondolom feltűnt neki hogy bánunk a fiatal tehetségekkel
- vaskalap
Hmm... most nyeltem egyet,és inkább nem reagálok a köcsög szóra.Dan-i-nter írta:DSanton39 írta:Kaki a Milanban. El Shaarawyt meg lehet eladják a City-nek.
- Dan-i-nter
vaskalap írta:Hmm... most nyeltem egyet,és inkább nem reagálok a köcsög szóra.Dan-i-nter írta:DSanton39 írta:Kaki a Milanban. El Shaarawyt meg lehet eladják a City-nek.
El is felejtettem, hogy van érintett szimpatizáns a fórumon, utólagos elnézésedet kérem
- vaskalap
El is felejtettem, hogy van érintett szimpatizáns a fórumon, utólagos elnézésedet kérem
[/quote]
Természetesen nincs harag
,de az én szimpátiám az adott csapattal kapcsolatban elég régi,és tudom milyen az amikor épp,hogy bennmaradsz az első osztályban.(volt,hogy ez sem sikerült)Tény,hogy nagyot változott a világ a Citynél,és ez marhára nem tetszik sok embernek,de ettől még nem fogok elfordulni a klubtól,noha én sem szeretem a"megveszünk bárkit"stilust.Volt idő,amikor a kékek voltak a bajnokok,és a mu-t ejtették ki.Remélem ezek az idők jönnek 
Természetesen nincs harag
- Stankov
Dan-i-nter írta:Nem értem miért nem használja Béni Cannavaro-t, Britosnál jobb teljesítményre is képes, több a rutinja is, és nem utolsó sorban a Napoli csk-ja.
Mert jóval lassabb és úgy fordul mint a csuklós busz,ugyanúgy járna mint nálunk.Feltolt védekezésnél nem fér bele,egy Emeghara,Sau kontracsatár körbe röhögné
- Dan-i-nter
Hát a feltolt védekezés maga, nem nagyon való a Serie A-ba, max ilyen Sassulo-k ellen, mert már egy kisebb kontracsapat is büntet. Egyébként Albioltól se ájulnék el. Beniteznek az a szerencséje, hogy Maggio személyében náluk van a Serie A legjobb (jobb) szélsője, aki rengeteget ér vissza kisegíteni a belső párost.
- Stankov
Dan-i-nter írta:Hát a feltolt védekezés maga, nem nagyon való a Serie A-ba, max ilyen Sassulo-k ellen, mert már egy kisebb kontracsapat is büntet. Egyébként Albioltól se ájulnék el. Beniteznek az a szerencséje, hogy Maggio személyében náluk van a Serie A legjobb (jobb) szélsője, aki rengeteget ér vissza kisegíteni a belső párost.
ezt az első Napoli meccs után írtam
Stankov írta:Érdekesen védekezett a Napoli,sokszor Inler vagy/és Behrami zárt be Albiol,Britos mellé mert a két wingback elkóricált.Ebből valóban lehet még gondjuk,de tényleg kreatívan játszottak előre
Azt hogy való nem való majd időközbe kiderül,mindenesetre nagyon komolyan kell dominálniuk a meccseken és nem nagyon lehet "könnyen" elpasszolt labdájuk mert rá fázhatnak.
más:
Áll. Stramát akarja Preziosi Liverani helyére ha nem javítanak,2ből 2 sima bukó volt nekik,kérdem én:Mi a f@szra számított Preziosi egy újonc edzőtől egy olyan kerettel ami tavaly épp' hogy bent maradt?
- PellerG
Stankov írta:Dan-i-nter írta:Hát a feltolt védekezés maga, nem nagyon való a Serie A-ba, max ilyen Sassulo-k ellen, mert már egy kisebb kontracsapat is büntet. Egyébként Albioltól se ájulnék el. Beniteznek az a szerencséje, hogy Maggio személyében náluk van a Serie A legjobb (jobb) szélsője, aki rengeteget ér vissza kisegíteni a belső párost.
ezt az első Napoli meccs után írtam![]()
Stankov írta:Érdekesen védekezett a Napoli,sokszor Inler vagy/és Behrami zárt be Albiol,Britos mellé mert a két wingback elkóricált.Ebből valóban lehet még gondjuk,de tényleg kreatívan játszottak előre
Azt hogy való nem való majd időközbe kiderül,mindenesetre nagyon komolyan kell dominálniuk a meccseken és nem nagyon lehet "könnyen" elpasszolt labdájuk mert rá fázhatnak.
más:
Áll. Stramát akarja Preziosi Liverani helyére ha nem javítanak,2ből 2 sima bukó volt nekik,kérdem én:Mi a f@szra számított Preziosi egy újonc edzőtől egy olyan kerettel ami tavaly épp' hogy bent maradt?
És mi mi a retekre számítottunk Stramával egy Internél tavaly, mikor itt már nem egy nagy név is megbukott?
Ugyanez a kategória.
Amúgy Preziosinál sem kell nagyon a logikát keresni, mivel az nincs nála.
De ugyanez van a Palermonál is Zamparinivel, aki Gattusot hozta edzőnek.
Most mindkét csapatnál nyíltan ultimátum van 3 meccs után mindkét edzővel a következő meccsre kapcsolatosan, ha nem nyernek, repülnek.
- Süti
-
Injoc
Süti írta:És Kaka már meg is sérült...
http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/milan-kaka-lemond-a-fizeteserol-amig-nem-epul-fel-2280161
Csórikám...Sosem lesz már a régi.
- internaZIOnaLe
NA erről ennyit! Valaki írta itt, hogy November végére már sérült lesz...... hamarabb összejött.
Nem mintha örülnék neki, de a merda legalább gyengül ezáltal.

Nem mintha örülnék neki, de a merda legalább gyengül ezáltal.
- DSanton39
Süti írta:És Kaka már meg is sérült...
http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/milan-kaka-lemond-a-fizeteserol-amig-nem-epul-fel-2280161
na ezért csináltak rossz cserét. Boateng egy ereje teljében lévő futballista volt, nem egy rozoga ex-sztár.
bár semmi bajom Kakával, szóval mielőbbi felépülést kívánok neki, de a Milan vezetése hatalmas hibát követett el. (és ez nekünk most jól jön, a hétvégén is az az X inkább egy kegyelem egy pont volt, egy Torinonál határozottabb csapat simán megtartotta volna a 3 pontot)
amúgy Poli milyen idegbeteg lett, nálunk tök kulturáltan játszott, itt meg..
- Süti
Várhatóan egy hónapot írtak míg felépül, de szerintem ez baromság, combizom szakadás miatt nem egy hónapot hagynak ki 30 körül a játékosok, hanem 2-3-at minimum.
Pech, de valahogy lehetett sejteni, hogy ez már nagyon nem az a Kaka, aki volt.
Élete legrosszabb döntése volt, hogy elhagyta a Milan-t.
Pech, de valahogy lehetett sejteni, hogy ez már nagyon nem az a Kaka, aki volt.
- Stankov
Süti írta:
Nem az ő döntése volt
- PellerG
Balotellit 3 meccsre elmeszelték a tegnapi lefújás utáni kiállítása miatt.
Ha a Milan fellebbez, 2 meccs lehet belőle.
Sorrendben a meccseik: Bologna (i), Samp (o), Juve (i)
Azért erősen úgy tűnik, nélküle nem megy a góllövés...
http://www.youtube.com/watch?v=F3nC3d8CIxA
Ha a Milan fellebbez, 2 meccs lehet belőle.
Sorrendben a meccseik: Bologna (i), Samp (o), Juve (i)
Azért erősen úgy tűnik, nélküle nem megy a góllövés...
http://www.youtube.com/watch?v=F3nC3d8CIxA
- Süti
PellerG írta:Balotellit 3 meccsre elmeszelték
Nem tudjuk, hogy mit mondott lefújás után a bírónak, de egy kicsit erős ez az ítélet.
Nem lesz ebből 3 meccs, de talán még egy sem.
- Wesley10
egy biztos lesz mert két sárgával lett kilőve a gyökér.
- Festa
http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdar ... ir-2282657
Allegri helyet jöhet az ifiedző?
Valahonnan ismerős ez a megoldás.
Ja megvan mi már megjátszottuk.
Hát én azt mondom,hogy nem a Milán lesz idén a legnagyobb riválisunk.
Allegri helyet jöhet az ifiedző?
Valahonnan ismerős ez a megoldás.
Ja megvan mi már megjátszottuk.
Hát én azt mondom,hogy nem a Milán lesz idén a legnagyobb riválisunk.