Nemzetközi kupák (Bajnokok Ligája, Európa liga, stb)

Minden labdarúgás az Interen kívül

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Toldo
Kapcsolat:

Re: Nemzetközi kupák (Bajnokok Ligája, Európa liga, stb)

Hozzászólás Szerző: Toldo »

Hát.....
Az előttem szólókkal ellentétben....
Gratulálok a Loki-nak, hogy az európa ligába indulhatott!
A 0-5 elég csúnya eredmény de még mindig nem tükrözi a pénzügyi helyzetet, a Lokinak rendes stadionja sincs.... és mégis képes hazánkat képviselni nem úgy mint a fradi vagy az újpest... a pesti csapatok mindig is túlsztároltak voltak... és ennek a magyar foci látta a kárát! --> ezt nem is részletezném tovább...
Valamint Koman gólpasszának és Dzsudzsák góljának is lehet örülni szerintem.....
Továbbá a legjobbakat az említetteknek!!
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Jövőheti élő TVs BL meccsek:

2010. szeptember 28 kedd:
18.30 Szpartak Moszkva-Zilina - Digisport
20.45 Auxerre-Real Madrid - Digisport
20.45 Ajax-Milan - TV2

2010. szeptember 29 szerda:
18.30 Rubin Kazany-Barcelona - Digisport
20.45 Valencia-Manchester United - Digisport
20.45 INTERNAZIONALE - WERDER BREMEN - Sat1

(Digisportnon több más meccs felvételről is látható lesz.)
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Az Ajax vezető góljára Zlatan válaszolt, így x lett a végeredmény.
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

sorger=giallo írta:Az Ajax vezető góljára Zlatan válaszolt, így x lett a végeredmény.

Ja,de szerintem az egy lesgól volt,de lehet csak ellenszenv:)
A Real mit szenved,alig húzta be ezt is.És egy kezezésből indult az akció ott is.Mourinho alkotott a sajtótájékoztatón,de igaza volt.
A nyamvadt Chelsea meg 2-0-ra nyert a Marseille ellen.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Suarez szépen bebőrözte Nestát :lol:
rszabolcs85

Hozzászólás Szerző: rszabolcs85 »

Komax írta:20.45 INTERNAZIONALE - WERDER BREMEN - Sat1

(Digisportnon több más meccs felvételről is látható lesz.)

Digi adja ma este 23.25-kor és holnap reggel 6.15-kor is ameccsünket.

Én utóbbit választom, majdnem végig is tudom nézni munka előtt.
vaskalap

Remélem a City ma odavág a juvénak úgy,hogy még a hét végén se térnek magukhoz.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

A loki elég jol helyt áll Genoaba(bár ez a Sampra nézve elég arcpirító)
A Napoli meg két gólos hátrányba Bukarestbe,lesz majd sírás-rívás ha oda lesz a 4.bl hely
Komax

Stankov írta:lesz majd sírás-rívás ha oda lesz a 4.bl hely
Szerintem azt már elfelejthetik a digók, ha nem nyerjük meg a BL-t már a 2011-2012-es szezonra csak 3 csapatot nevezhettek volna az olaszok. Így ha az idei szezon végén a német az olasz bajnokság előtt végez az elért eredményeket nézve, (amire sajnos komoly esély van) akkor a 2012-2013-as szezonra a németekét a 4. BL hely. :?
Nia

Majd sír-rí valamelyik vesztes:),de azért a németek csapatok is szenvednek rendesen az Európai porondon az idén.

Sampdoria 1-0-ra legyőzte a Debrecent.Egy Pazzini büntetővel.Ez már egy fokkal jobb,mint a Metalist ellen:)Ott a PSV nyert.Így ha jól tudom 4 pont-PSV,Samp,3 pont-Metalist,0-DVSC.Az első 3 megy tovább nem,vagy keverem a "régivel".na mindegy.
Steaua-Napoli 3-3 :A 16. percbe már 3-0ra ment a Steaua,de kiegyenlített a Napoli(Vitale,Hamsík,Cavani),igaz ehhez kellett egy piros a Románoknál.
A Juvét már írtam.
Palermo-Lausanne:1-0.Migliaccio a 79.percben lőtte a gólt.
Szóval ha hozzávesszük,hogy mi nyertünk a Milan X-elt,A róma nyert,úgy sokkal jobb(veretlen) kört zártak az Olasz csapatok,mint az első körökben.

még egy megjegyzés:Utrecht-Liverpool:0-0.Mi van ott is,már-már néha elhiszem,hogy kiesnek az első osztályból,mint a Lyon(csak legalább ők a BL-ben nem szenvednek ilyen látványosan).bár úgyis "feltámadnak" :)Egyébként lássuk be,így Torres elég kelendő lehet a télen,egy ilyen csapatból(van egy tippem ki viheti).
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Napoli meccs azért dühített fel mert xre vettem a fogadásomba ugyh a végére csak jó lett de a Nia által fel hozott "csodálatos" Pool eredményén elbuktam :evil:
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

melyik adón milyen meccsek lesznek kedden és szerdán?
(tv2-t tudom: real-milan :))
Nia

Kedd TV2 Real-Milan(erre nagy összeget tettem volna már az elején is)
----Digi Spartak-Chelsea 18:15--Arseanl-Shaktar 20:30--Bayern-CFR 23:25

Szerda Digi Tottenham-Inter 20:30--Barca-.Kobenhavn 23:25
Vagyis a tV újság szerint
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

Szív a milan hehe.
Mourinho nem hagyja magát, a tavalyi ellenfelét elintézteti a Reallal (is). :D
Lombardini

Hozzászólás Szerző: Lombardini »

Van mikor a Madrid és a Milan sebessége között fényévek vannak.
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

roma 1 - 2 Basel :)

tottiéknak nagyon nem megy mostanában. De ne is. :)
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

mindkét merda kikapott :)
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Ez a roma nagyon ciki.....nagyon idegesít, hogy ezek csak minket tudnak megverni? :evil: még egy basel is rúgott 3-at nekik hazai pályán erre mi meg kikapunk, de bosszant még mindig.

milan is szívott szerencsére :)

bayern meg milyen mákos gólokat szerzett, nagyon kemény, és nem s egyet hanem egyből 3-at....
Komax

Mi a fasznak akarnak az olaszok 4 bl helyet, amikor ilyen Baselek leverik a romat? Nem láttam a meccset, de az eredmény önmagáért beszél. :evil: szégyen.
vaskalap

Ez a milan milyen rém gyenge volt tegnap.Mondjuk nem is csodálom evvel a kp-val(seedorf,pirlo,gattuso)akár az aranyalkony nyugdijasházban is focizhatnának.
Nia

A M.U. csak 1-0ra nyert mostanában nem annyira briliánsak.
A Lyonba meg ha egyszer Lisandro megtalálja a góllövőcipőt nincs megállása és kicsit még az edző seggét is mentik.Azért idén is ott lesznek.
A mi csoportunkban van a legtöbb gól végig eddig.Az első körben 8 a másodikban 9 és most is 9.Az 26 gól,eléggé a legtöbb.
B-15,c-9,D-11,E-20,F-14,G-12,H-22
Mi is rúgtunk már 10-et ennél többet csak az ágyúsok,ők 14-et(de könnyű is a csoportuk)Azért ez javulás,csak nem tudom,hogy rossz vagy jó előjel :)
Injoc

Hozzászólás Szerző: Injoc »

Nia írta:Mi is rúgtunk már 10-et ennél többet csak az ágyúsok,ők 14-et(de könnyű is a csoportuk)Azért ez javulás,csak nem tudom,hogy rossz vagy jó előjel :)

Több gólt lőttünk a BL-ben mint a bajnokságban (igaz többet is kaptunk de ez főleg a tegnapi 2percnek köszönhető)
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

vaskalap írta:Ez a milan milyen rém gyenge volt tegnap.Mondjuk nem is csodálom evvel a kp-val(seedorf,pirlo,gattuso)akár az aranyalkony nyugdijasházban is focizhatnának.

Szegény Pirlo-n röhögtem, amikor azt láttam hogy behúzott nyakkal kocogott visszafelé egy Madrid kontránál.

Mondjuk nem is védekezni fordul vissza, inkább a középkezdésről nem szeretne lemaradni.
Nia

Már megint iszonyat szar fordulót zártunk az európai kupákban.
Csak mi nyertünk,Juve x-elt Salzburgban,Nápoly X-elt a Liverpoollal.
A Milan kikapott a Realtól ,a Róma is otthon zakózott egy jóval könnyebb ellenféllel(szerintem)a Palermo otthon 3-0ra kapott ki a Moszkvától.A Samp ami szerintem a legnagyobb meglepi kikapott a Metalisztól 2-1re.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Nia írta: A Samp ami szerintem a legnagyobb meglepi kikapott a Metalisztól 2-1re.

Pont arra gondoltam amikor megláttam az eredményt, hogy ha Mi meg vasárnap nem tudjuk őket megverni hazai pályán akkor hülyét kapok. :)

Palermo meg otthon kapott 3-at....nagyon ciki. :shock:
szabinho91

Hozzászólás Szerző: szabinho91 »

És csodálkozunk, hogy a német bajnokság megelőz minket...bár én nem csodálkozom
Lombardini

Hozzászólás Szerző: Lombardini »

Elhiszitek már, hogy valami nem klaffol az Olasz fociban? Nagyon szeretem a calciot de sokszor annyira szembetűnőek a különbségek. Legfőképpen a gyorsaságban és a technikában szokott meglátszani. Nem jó úton halad az olasz futball.
Süti

Pedig a német se sokkal gyorsabb bajnokság, ők mégis össze tudják kapni magukat a nemzetözi porondon.

A Samp és a Palermo durva buktáit meg egyszerűen nem értem, lehet hogy még nincsen kellő nemzetközi rutinja ezeknek a csapatoknak.
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

Az EL továbbra sem mérvadó, mert nagyon feltűnően szarnak az egészbe az olasz csapatok már évek óta. Tény hogy gyengült a Serie A, de azért felvan nagyon fújva, mert ha nincs rossz el szereplés, akkor németek közelébe se lennének pontokban, mert blben közelében se voltak olasz csapatokban eredményekben az elmult 5 évben. Technikában én nem látom, hogy hátrányban lenne a bajnokság a többivel szemben, gyorsaságban igen, de igazából ebben mindig hátrányban volt sajnos. Igazából szerintem maga a bajnokság nem gyengébb mint 5-6 éve. A Juve, Milan és a Roma lett gyenge ahoz képest ahol régebben voltak, viszont a kis és középcsapatok szerintem rengeteget erősödtek, csakhát nemzetközi kupákban nem ők indulnak.

Amiben levannak maradva: Fiatok mellőzése (rengeteg a tehetség, de sok edző betegesen ragaszkodik sok nagy öreghez) marketing és stadionok, ezek olyan dolgok amiken változtatni lehet simán, csak tenni kell érte. A szarok bele féle mentalitást nem sorolom ide, mert olaszokra ez mindig is jellemző volt, ezen soha nem fognak változtatni. Talán jót tesz ez a pofon, hogy elveszítik a 4. bl helyet, és magukhoz térnek.
Tommy

Süti írta:Pedig a német se sokkal gyorsabb bajnokság, ők mégis össze tudják kapni magukat a nemzetözi porondon.

A Samp és a Palermo durva buktáit meg egyszerűen nem értem, lehet hogy még nincsen kellő nemzetközi rutinja ezeknek a csapatoknak.

Samp és a Palermo már többször elindult az elmult évben, de egyszerűen szartak az egészbe, el nem mérce olaszoknak, pénz sem jár gyakorlatilag érte, gyakorlatilag az egészet alig veszi komolyan pár csapat.. Sampdoria pár éve egy ukrán csapattól kapott ki hazai pályán 3 vagy 4-0-ra, és teljesen cseresort küldték pályára, annyira nem érdekelte őket.
Nia

Azért ez szerintem már nem így van.Mármint tényleg úgy tűnik,hogy szarnak az egészre,sajnos.És a gyorsaság(hiánya) az meg több ,mint feltűnő már-már
De azért az EL is elég nívós kezd lenni,a sok nagy csapat szarakodás miatt meg még elég sok "nagy nevű" csapat is van.
A pénzdíjakról egyszer olvastam valahol.Azért már elég sok jár itt is ott is.És szerintem egy Sampnak vagy egy Palermonak az nem kicsi összeg.Végül is az Atletico ami anyagilag tavaly nem állt túl jól,meg tudott tartani minden nagy ászt és még vett is pár játékost.
Ahogy emlékszem 9 milliót visz a győztes és még a csoportkör győzelmei is majdnem milliót érnek.Nem beszélve a többiről.Most nem vagyok biztos mert még szeptemberben olvastam,de egy 30-40 millió körüli összeg üti a győztes markát összesen.Azért az nem kicsi összeg egy Palermonak.De lehet tévedek.

BL-ről itt egy az EL-ről nem találtam,ha valaki tud esetleg,de a 9 millára emlékszem és a 2.nak sem jár plusszba sokkal kevesebb: http://www.uefa.com/uefachampionsleague ... index.html
Tommy

Nívós a faszt már bocs.

Ameddig egy angol bajnokságban kiesés ellen küzdő csapat az egyik döntős, addig minden csak nívós nem. Van kb 3-4 csapat amelyik komolyan veszi többi pedig magasról szarik az egészre.

9 milliot kapott össz-vissz a győztes, ez édeskevés, nevetséges összeg.. A blbe csak azért jár 7 millio hogy bejut a csoportba, és ha még utolsó is lesz prémiumokkal kap majdnem 10 milliot, erről ennyit. Egyszerűen az egész pénzdíjazás vicc, egy Sampdoria meg Palermo szintű csapatnak meg pár millio euro nem pénz, bármilyen hihetetlen is. 9 már az de ahoz sokat kéne menni, és egy olasz csapat a bajnokságot mindig az El fölé fogja helyezni, akármi is legyen.. Addig egy német, spanyol csapatnál nem így van. Még az angolok is olyanok mint olaszok, őket se nagyon érdekli az egész.
Nia

Az összegekben félreértettél összesen 30-40 körüli jár.Azt hiszem 7.5 csak a csoportkörbe jutás és 9 a vég győztesnek plusz a többi a győzelmek a döntetlnek,16 közé 8 közé járó összegek,stb...Több,mint a fele jár az eL győztenek,mint amennyi a bL győztesének jár.

Tehát az az összeg nagy egy Palermonak ,a nívóságot meg arra értettem,hogy kik indulnak már ott is.Ha azt veszed iszonyat jó csapatok is vannak ott is.És az,hogy jó legyen az már csak felfogás kérdése.

ui.vagyis ilyesmi rémlik,de holnap utánanézek valahol és javítom ha hibáztam.Ma már nem.
Tommy

Csak ezeknek az indulóknak nagyrésze nem veszi komolyan, csak amolyan nyűg nekik az egész. Láthattuk Juve vagy Man city mennyire vette tavaly is komolyan, vagy korábban a Barca, Milan..

Én néztem anno pénzdíjazást. Atleticó közel sem kapott feleannyit mint mi a blért, de még negyedannyit sem.
Nia

Tavaly nem(de azért kicsit rendbe jöttek(Atletico)),de idén valami ilyet olvastam,mármint,hogy megemelték a pénzdíjakat ott is.De mondom ha tévedek javítom és elnézést kérek.De a "nívósságot "azért tartom.Annak kellene lenni ilyen résztvevőkkel és ez már csak rajtuk múlik.Szerintem.Én egyébként ha tudom nyomon követem azt a sorozatot is.
Tommy

Az Európa Liga-szereplésért járó prémiumok:
-------------------------------------------
1. selejtezőkör - 90.000 euró
2. selejtezőkör - 90.000
3. selejtezőkör - 90.000
4. selejtezőkör - 90.000
csoportkör - 1.000.000
További jutalmak:
győzelem a csoportkörben - 140.000
döntetlen a csoportkörben - 70.000
legjobb 32 közé jutás - 200.000
nyolcaddöntő - 300.000
negyeddöntő - 400.000
elődöntő - 700.000
döntő vesztese - 2.000.000
döntő győztese - 3.000.000

Tehát még 10 milliot se lehetett vele tavaly nyerni.. Nevetséges díjazások, nem csoda hogy nem érdekli komoly csapatok nagyrészét. Míg a bl-el legszarabb csapat is amelyik 0 pontal esett ki többet kaszírozott. :lol:
Komax

Tommy írta:...Talán jót tesz ez a pofon, hogy elveszítik a 4. bl helyet, és magukhoz térnek.
Valószínű hogy ez kell majd, hisz az Inter, milan, juve hármas kisajátítja majd a BL helyeket, azt majd sírnak a roma szintű csapatok hogy nem csurran-cseppen semmi lóvé, azt majd akkor hajtanak az ELben, hogy legyen hely a BLben.
Nia

Hát azért 10-15 milka sem rossz pénz,főleg nem egy Palermonak szerintem.De tény vannak ott akiket jobban vonz ez az összeg.Ők nem indulnak a BL-ben legalább ott alkothatnának.A bajnoksághoz úgy sincs esélyük :evil: Már csak maguk miatt is,mert a sansz egyre kevesebb a BL-re így.
Az a BL hely már tuti a németeké szerintem és 2 év tuti kell,hogy újra a mienk legyen.
Tommy

15 millától messze van.. 9-10 között kap végső győztes mindennel együtt.. Ennyi fáradságot pedig a legtöbb csapatnak nem ér meg, mivel rengeteg kört kell menni a selejtezőkkel együtt.
Nia

De ha azt veszed ez elég hülye felfogás.Meddig nem veszik majd komolyan,amíg csak az első megy a BL-ben.Maguk alatt vágják a fát,főleg ha más meg komolyan veszi.Na mindegy ez biztos a szimpátia.Én mondjuk küzdenék 10 milláért még Forintban is :mrgreen:
versenyszellem

Tommy írta:Az EL továbbra sem mérvadó, mert nagyon feltűnően szarnak az egészbe az olasz csapatok már évek óta.

csak tudnák, hogy ezzel a mentalitással akkor mit akarnak elérni...
senkineksem kötelező elindulni egy európai kupában. ha egy samp vagy egy palermo van annyira idióta hogy nem veszi komolyan az efféle lehetőségeket(amit egyébként én nem gondolok egészen így), akkor minek vannak ott???

(az EL bőven jó hely ahhoz hogy egy csapat (ezdőstől mindenestől) nemzetközi rutint szerezzen és ha mondjuk az elkövetkező szezonokban BLbe jutnának, akkor nem tátott szájjal néznék ahogy egy Lyon vagy Porto vagy Arsenal szétszedi őket)
Tommy

Azt kérdezted meg tőlük.

Azért már évek óta feltűnő mennyire nem érdekli őket az egész, bár nyilván nem így vágnak neki, hogy leszarjuk, de meccsekről és a kezdőkről lerí, hogy nekik ez csak nyűg, és amolyan kiegészítő sorozat a bajnokság mellett. Nevetséges sokszor mijen kezdőkkel állnak ki olasz csapatok, pár éve a Parma gyakorlatilag végig a cseréket meg primavera fiataljait játszatta, és akkor eljutottak az elődöntőig, ezt aligha gondolták volna akkor.
Süti

Tudom hogy nem így van, de azért nem minden a pénz. Ha az olasz csapatok nem veszik észre, hogy ezzel a szerepléssel a saját bajnokságukat járatják le, ráadásul gyengítik a nemzetközi szereplésüket, akkor nincs mit tenni.

Szerintem alig akad, ha van egyáltalán olyan Inter szurkoló, aki tavaly vagy idén azzal érvelne egy nemzetközi meccs előtt, hogy nem érdemes hajtani, mert nincs benne annyi lóvé, mint amennyit elvárnánk.

A tavalyi BL győzelem pénzben nem mérhető a CN-nak, meg a többi szurkolónak, és gondolom Palermo-ban, Geno-ban sem nézik jó szemmel ezt a mentalitást.
Nia

Előbb-utóbb majd siránkoznak.Én szeretem az EL-t/UEFA-t is,kár,hogy kevesebb a meccs,bár mostanában ez sem igaz.Végül is egy UEFA trófea sokat számított nekem. :)
Nia

Mourinho tegnap megint leckét adott a világnak "taktikából".Inkább hagyják ki az utolsó csoportmeccset,mint sem a nyolcaddöntőt.Tökéletes :) És még úgy csinált mint aki fel van háborodva.
A Chelsea Marseille továbbjutott.A Marseillenek örülök.Azért az Arsenalnak kinéz egy csoport második hely .Szóval akármennyire szarok most,február még messze van.A Milan is második lesz.A Róma is szerintem.Már néha olyan érzése lehet az embernek,hogy jobb lenne másodiknak lenni :)
Apropó Róma a mázlista kis kö..ögök,egy 11essel behúzták. :)
Komax

Nia írta:Azért az Arsenalnak kinéz egy csoport második hely .
Már néha olyan érzése lehet az embernek,hogy jobb lenne másodiknak lenni :)
Ha követjük a sormintát, akkor nekünk az Arsenalt kell kapni a 16 között. :lol:
Süti

Nia írta:Mourinho tegnap megint leckét adott a világnak "taktikából".Inkább hagyják ki az utolsó csoportmeccset,mint sem a nyolcaddöntőt.

És ezért nem lehet eltiltani akár több mecsre is, mert látszott hogy meg van beszélve az egész.

Kissé sportszerűtlennek érzem, de a tegnapi mérkőzésről mindent elmond, hogy kettős emberhátrányba hajszolta a saját csapatát. :)
versenyszellem

Süti írta:
Nia írta:Mourinho tegnap megint leckét adott a világnak "taktikából".Inkább hagyják ki az utolsó csoportmeccset,mint sem a nyolcaddöntőt.

És ezért nem lehet eltiltani akár több mecsre is, mert látszott hogy meg van beszélve az egész.

Kissé sportszerűtlennek érzem, de a tegnapi mérkőzésről mindent elmond, hogy kettős emberhátrányba hajszolta a saját csapatát. :)

inkább megszüntetni kéne a szabályt, elég idióta, hogy ilyen trükkökhöz folyamodnak azok a csapatok amelyek amúgy az erősebbek, hiszen ezért tehetik meg. csoportkör után sárgát, eltiltásokat törölni, elődöntők előtt szintén.
Injoc

Hozzászólás Szerző: Injoc »

versenyszellem írta:inkább megszüntetni kéne a szabályt, elég idióta, hogy ilyen trükkökhöz folyamodnak azok a csapatok amelyek amúgy az erősebbek, hiszen ezért tehetik meg. csoportkör után sárgát, eltiltásokat törölni, elődöntők előtt szintén.

Sztem is baromság ez a szabály...az viszont h Mou tényleg így taktikázta ki a végét...hát igen...azt hiszem tényleg különleges :)
Komax

Hát igen Mourinho Mourinho Mourinho...Alonsoról és Ramosról szó sem esik. Hiába, jön a classico, szedi le a terhet a játékosokról. Ez de hiányzik. :)
Válasz küldése