Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
Tommy írta:Kiváncsi leszek a vbre, milyen bulik lesznek..
Argentin barra bravák több százan mennek, angol hoolok is kiszabadulnak most, ők is lesznek pár százan, ha nem több ezren, németek se 10-en mennek.. Szerbek is mennek tuti, hollandok, meg többi dél-amerikai ország szurkolói is, olaszok nem valószínű, ultrákat nem érdekli válogatott, csak tifosik fognak menni.. Nehéz lesz rendet tartani. Még az oroszok meg lengyelek kellenének.![]()
Argentinok sztem felaprítanak mindenkit, akik utjukba kerülnek, nagyon brutálok.. Otthon azt csinálnak amit akarnak, ők uralják egész stadiont, klubvezetőkkel jóba vannak, a kormányból is sok emberrel, pokol ami ott van, de dél-amerika egy más világ.. Szerbekre leszek még kiváncsiak, azok még igazi állatok.
Tommy írta:http://www.imbastisci.it/immagini/Campioni-18.jpg
Tommy írta:B ligások a varesei testvérek!
http://www.youtube.com/watch?v=nk2qm3boXVA

internaZIOnaLe írta:Lehet, hogy csak én vagyok tudatlan, de MOrattin kívül mást nem sikerült azonosítanom a képen!
BENITO BEAVATNÁL MINKET IS!!!???
A szőke csajszi, olyan mint a "szexi vagy nem" agyatlan botoxos észlénye....![]()
![]()
benito92 írta:internaZIOnaLe írta:Lehet, hogy csak én vagyok tudatlan, de MOrattin kívül mást nem sikerült azonosítanom a képen!
BENITO BEAVATNÁL MINKET IS!!!???
A szőke csajszi, olyan mint a "szexi vagy nem" agyatlan botoxos észlénye....![]()
![]()
IGEN BEAVATNÁLAAK!!!!!!![]()
Részemről nem mindennapi hogy Moratti és Caravita aki a Nord góréja (moratti mellett jobbra) együtt pózol egy Nordos rendezvényen, az egy dolog hogy prezidente kitiltotta a hazai mecscekről de ittvan a szurkolói kártya bevezetése (a kanyarok magjának kiikatására tett kisérlet) amihez minden klub jópofán csatlakozott. Furcsa hogy ilyen "jól" fogadták morattit, bármennyire tiszteli mindenki azért gané tett minden csapatvezetéstől ez a kártyadolog.

Tommy írta:Meghalt Hypós Feri.![]()
Nyugodjék békében!
Tommy írta:Fradi drukkerek egyik "emblematikus" vezetője volt. A 2-es szektor vezetője, ex-hool. 44 éves volt csak.
Tommy írta:http://www.curvanordmilano.net/pub/curva/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=665
Lehet kiváltani a szurkolói kártyát..

(ez a juve ellen volt, ciao infami magyarul: ciao csalók

Fan Gusto írta:Mindenféle sértő szándék nélkül, én ismerem a fehérváriak ultra felfogását Mindenkivel szemben nagy a szájuk akinél többen vannak és ez alkalommal volt náluk bot, inkább rúd volt az(ha jól láttam kövek is) a szlovénok valószínűleg nem erre számítottak hanem fair bunyóra. De inkább nem folytatom mert kispestiként nem a kedvencem a fehérvári ultracsoport, viszont senkivel sem szeretnék ellentétbe keveredni.
Tommy írta:Nem akarsz senkit megbántani de azért idiotázol, jól van..![]()
Ez a topik az ultrákról és huligánokról szól, (elsősorban persze a kanyarról) és mindenki tudja milyen az ultramozgalom, mi fér bele hasonlók, ugyanezt a huligánokról is.. Szóval nem kellenek az álszent kommentek, meg az ultrákat és huligánokat szidó hozzászólások, akinek nem tetszik ez az egész, az egyszerűen ne írjona topikba vagy ne olvassa, ennyi. Én se írok olyan helyre amit nem szeretek, vagy nem érdekel..
Fan Gusto írta:Tommy, látom te otthon vagy ultra kérdésben itthon és távolabb is, de azt nem biztos, hogy tudod, hogy a Red Blue Devils (fehérvár ultrái...) itthon nem ilyen bátrak.. sőt csak otthon okoskodnak idegenben meg kussolnak. Mégegyszer mondom ezt csak és kizárólag azért mondom, mert kispesti szurkolóként "személyes" tapasztalatom van. Viszont ha violákat ütnek azt semelyik országban sem bánom. de ettől a videoton ultrái nem nőttek a szememben.Pedig nulláról indultak...