gondolom nincs sok valóság alapja, de azért igen vicces
Játékosok (A bő keret tagjai)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
-
Ripp
Re: Játékosok (A bő keret tagjai)
http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-h ... gott-35828
- Nia
Maradona,hagyjuk is mert még mindig felhúzom magam rajta.Állítólag meztelenre vetkőzik ha nyernek(vagy valami ilyesmi).Azt hiszem minden hölgytársam nevébe mondhatom,remélem NEM így lesz.Dagidiego tartsa meg magának a valóját .)
- Nia
Marco neked.Csak mert múltkor a tetkóit firtattátok
- Marco
Köszi Nia.
Nem várt vele sokat, de nagyon jól mutat. rem jövö év végén mikor visszavonul vmit még fel tud majd tetoválni magára. Már most tom h nekem nagyon fog hiányozni a csapatból. Na még Balo hajára leszek kíváncsi h tényleg belevágatja-e a trófeát. 
- DSanton39
- Baggio85
Ripp írta:http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-hihetetlen_ibra_az_internek_konyorgott-35828
Hát nem tudom... Kövezzetek meg de én el tudnám képzelni Ibrát újra a csapatban. Ha az a Balotelli simán játszhat a csapatban, aki földhöz vágta az INTER mezt, akkor Ibra miért ne térhetne vissza, azért, mert megcsókolta a Barca címert mikor odaigazolt? Ennek ellenére úgy gondolom, hogy főleg az olasz szurkolók többsége nem úgy gondolkozik, ahogy én és nem is fog visszajönni, de azért egy Ibra-Sneijder-Milito támadósor nem lenne gyenge.
- interista23
Azt az oldalát is lehet nézni hogy van aki helyzetbe hozza Ibrát Sneijder személyében.Meg ahogy láttuk jó pár meccsen megcsinálja magának a helyzetet.De sajnos mint Balotelli gyengítette a csapatot a passzív védekezésével,pár szép szereléstől eltekintve Ibra is így lenne valószínű meg ugye ott van hogy neki akkor alázatosan ha úgy adódik ki kell szolgálnia Militot és nem minden áron neki megoldania.Ezt nem tudom az egoja hogy bírná.A másik meg hogy néha azért a padon kell kezdenie vagy ülnie mert van már Eto-nk Milito...és nem ő az isten ahogy eddig.Gondolom nem kevés fizuért és én személy szerint örülök hogy a menedzsere is nem balhézik állandóan a csapat körül,meg ugye ott vannak a furcsa nyilatkozatok,a barca életem csapata...Régen a csapat köré épült és ez megváltozott.Nem tudom hogy képes lenne e fejet hajtani és beállni a sorba.
kicsit hosszúra sikerült,elnézéseteket kérem.FORZA INTER
kicsit hosszúra sikerült,elnézéseteket kérem.FORZA INTER
- Nia
Balotelli nálam elásta magát...
Ibra meg...csak annyit róla,hogy szarba hagyta a Juvét,lelépett tőlünk ,mert azt mondta az Inter nem képes BL-t nyerni."Ász"nak képzelete magát,és azt hitte majd nélküle senkik leszünk.
Nem lettünk,sőt egy iszonyú jó csapatunk lett,ami nem egy emberre épül,hanem igazi csapatjátékra.Szerintem egyáltalán nincs szükségünk egy olyan emberre aki azt képzeli mindenki felett áll,teng-leng elől,ha nem kap jó labdát meg se mozdul és a védekezésből még véletlenül sem veszi ki a részért.Maradjon ott ahol van,árulókra semmi szükségünk.Főleg azok után amilyen gusztustalan volt a távozás után...
Ibra meg...csak annyit róla,hogy szarba hagyta a Juvét,lelépett tőlünk ,mert azt mondta az Inter nem képes BL-t nyerni."Ász"nak képzelete magát,és azt hitte majd nélküle senkik leszünk.
Nem lettünk,sőt egy iszonyú jó csapatunk lett,ami nem egy emberre épül,hanem igazi csapatjátékra.Szerintem egyáltalán nincs szükségünk egy olyan emberre aki azt képzeli mindenki felett áll,teng-leng elől,ha nem kap jó labdát meg se mozdul és a védekezésből még véletlenül sem veszi ki a részért.Maradjon ott ahol van,árulókra semmi szükségünk.Főleg azok után amilyen gusztustalan volt a távozás után...
- Baggio85
Nia írta:Balotelli nálam elásta magát...
A nem szakmai résszel egyet értek veled (bár megjegyzem, van még olyan játékos a keretben, akit ha a Barca hívna gondolkodás nélkül itt hagyná a csapatot), a szakmai részét nézve viszont lehet, h Ibra nem védekezett, meg lehet kevese(bbe)t futott, de abban szerintem megegyezhetünk, hogy ha ő nincs akkor most valószínűleg csak 16 bajnoki címnél járnánk.
Egyébként nekem Ibra nem kedvencem, nem azért védem, nehogy félreértsen valaki, és még egyszer mondom, hogy a nem szakmai indoklásoddal teljesen egyet értek, és valószínűleg pont ezért nem is fog jönni, mert nemcsak Te, de valószínűleg Moratti és a szurkolók nagy része így vélekedik, és én sem sírom vissza, csak annyi mondok, hogy HA visszajönne, szerintem nem gyengülne vele a csapat.De egyébként 99.9% hogy nem fog visszajönni, úgyhogy kár is beszélni róla!
- Cupi
Gazzettán van egy cikk, hogy Eto'o beszél a madridról és Mou-ról! Megkérdezték tőle visszamenne e a reálba, mire Ő azt mondta majd meglátjuk....
Nem hiszem, hogy vissza menne oda, nagy hülyeség lenne...
Ezért lenne jó ha lenne már új edzőnk mert a játékosok sem tudják mi lesz ki lesz az, mik lesznek a tervek, stb és ezért még sírnak Mou után és ilyeneken agyalnak
Nem hiszem, hogy vissza menne oda, nagy hülyeség lenne...
Ezért lenne jó ha lenne már új edzőnk mert a játékosok sem tudják mi lesz ki lesz az, mik lesznek a tervek, stb és ezért még sírnak Mou után és ilyeneken agyalnak
-
R9.
én is láttam, nem értem miért nem lehet azt mondani hogy: dehogy megyek...
idegesítő kicsit h mindent megnyertünk, kurva jo csapat alakult ki és mindenki menne a realba
perez miért nem jelentkezik be az egész csapatért?
idegesítő kicsit h mindent megnyertünk, kurva jo csapat alakult ki és mindenki menne a realba
perez miért nem jelentkezik be az egész csapatért?
- Komax
Én is olvastam egy bulvárlapban(bors).Cupi írta:Gazzettán van egy cikk, hogy Eto'o beszél a madridról és Mou-ról! Megkérdezték tőle visszamenne e a reálba, mire Ő azt mondta majd meglátjuk....
Ha jól emlékszem, két éve amikor José aláírt nálunk, kb. a Chelsea felét nálunk látta minden újság. Azt nem jött onnan senki.
- kiscivis
Pont Eto'o menne oda aki köztudottan megutálta a klubot amiért nem számoltak vele. Pár éve Barca bajnoki cím ünnepléskor is kb elküldte őket az anyjukba a tömött stadion hallatára.
- Cupi
kiscivis írta:Pont Eto'o menne oda aki köztudottan megutálta a klubot amiért nem számoltak vele. Pár éve Barca bajnoki cím ünnepléskor is kb elküldte őket az anyjukba a tömött stadion hallatára.
Pontosan, emlékszem erre Én is....
csak az a baj akkor minek kell ilyen sejtelmesen fogalmazni, lehet Ő poénkodik csak és húzza az újságírókat, de velünk is szívózik ilyenkor....
Mondaná azt, hogy dehogy megyek oda, maradok és kész
- DSanton39
ha Eto'o visszamenne, újabb állatfej repülne a lelátóról 
- Nia
Baggio85 írta:A nem szakmai résszel egyet értek veled (bár megjegyzem, van még olyan játékos a keretben, akit ha a Barca hívna gondolkodás nélkül itt hagyná a csapatot), a szakmai részét nézve viszont lehet, h Ibra nem védekezett, meg lehet kevese(bbe)t futott, de abban szerintem megegyezhetünk, hogy ha ő nincs akkor most valószínűleg csak 16 bajnoki címnél járnánk.
Egyébként nekem Ibra nem kedvencem, nem azért védem, nehogy félreértsen valaki, és még egyszer mondom, hogy a nem szakmai indoklásoddal teljesen egyet értek, és valószínűleg pont ezért nem is fog jönni, mert nemcsak Te, de valószínűleg Moratti és a szurkolók nagy része így vélekedik, és én sem sírom vissza, csak annyi mondok, hogy HA visszajönne, szerintem nem gyengülne vele a csapat.De egyébként 99.9% hogy nem fog visszajönni, úgyhogy kár is beszélni róla!
Azt nem is állítom,hogy rossz focista,de jót tett nekünk,hogy ő elment,szerintem.És neked is igazad van(De igaz sem őt sem Adrianot soha nem kedveltem,de a csapat tagjai voltak...)
A legújabb klub világranglista...
http://www.iffhs.de/?10f42e00fa2d17f737 ... 6f28f53512
Hát nem tartom sokra ezeket,de vezetjük...
Csak tudnám a Róma,hogy kerül oda mindig az elejére(persze értem a számítást,de kicsit vicces
- kiscivis
Nagy unalmamban eszembe jutott, h ha már igazolgatunk, meg eladunk akkor figyeljünk az uefa nevezési szabályzatra is, hiszen minimum 8 hazai nevelésű játékosnak lenni kell a keretben. Jó lenne ha mind, legalábbis a nagy része minőségi lenne, nem pedig csak a nevezés kedvéért beírt fiatal.
Szóval ugye 25 főből kell 8 ember, akik vagy saját nevelésűek, vagy hazai nevelésűek.
Az idei listán ők voltak: Toldo, Orlandoni, Santon, Muntari, Obi, Esposito, Pandev, Balotelli
Jelenleg ahogy nézegettem sajátnevelésűnek számít: Pandev, Santon, Khrin, Orlandoni, Balotelli.
Hazai nevelés: Muntari, Materazzi, Toldo
Ez így soványka 8 név, Toldo ugye mindenbizonnyal visszavonul, Muntari lehet, h távozik.
Ha jön Castellazzi ( ?) akkor még egy hazai nevelés, és jó lenne Bonuccit (Ranocchia is akár), Biabianyt visszahozni. Quaresma úgyis lelép sztem, így a kis csokinak lenne helye a keretben, bár sokkal több játékpercre lehet nem számíthatna, de én támogatom a beépítését.
Szóval ugye 25 főből kell 8 ember, akik vagy saját nevelésűek, vagy hazai nevelésűek.
Az idei listán ők voltak: Toldo, Orlandoni, Santon, Muntari, Obi, Esposito, Pandev, Balotelli
Jelenleg ahogy nézegettem sajátnevelésűnek számít: Pandev, Santon, Khrin, Orlandoni, Balotelli.
Ez így soványka 8 név, Toldo ugye mindenbizonnyal visszavonul, Muntari lehet, h távozik.
Ha jön Castellazzi ( ?) akkor még egy hazai nevelés, és jó lenne Bonuccit (Ranocchia is akár), Biabianyt visszahozni. Quaresma úgyis lelép sztem, így a kis csokinak lenne helye a keretben, bár sokkal több játékpercre lehet nem számíthatna, de én támogatom a beépítését.
- Atosz
kiscivis írta:Nagy unalmamban eszembe jutott, h ha már igazolgatunk, meg eladunk akkor figyeljünk az uefa nevezési szabályzatra is, hiszen minimum 8 hazai nevelésű játékosnak lenni kell a keretben. Jó lenne ha mind, legalábbis a nagy része minőségi lenne, nem pedig csak a nevezés kedvéért beírt fiatal.
Igen-igen. Castellazzi átveszi Toldo helyét, Bonucci vagy Ranocchia biztos jön. Talán mindkettő, egyik vissza kölcsönbe. Lassan Orlandoni is visszavonul, szerintem jövőre Materazzival, ha idén nem.
Biabanyra kíváncsi lennék, mit produkálna egy nagy csapatban, tény, hogy idén ő volt a Parma húzóembere.
- DSanton39
Julio Cesar megsérült a Zimbabwe elleni barátságos meccsen. remélem nem súlyos 
- Riky11
DSanton39 írta:Julio Cesar megsérült a Zimbabwe elleni barátságos meccsen. remélem nem súlyos
Könnyebb sérülés a 2. brazil meccsre már biztos felépül de lehet hogy már az 1.-re is.
- Nia
Ma nézegettem pihenésképpen néhány oldalt.Gyönyörű ez a kép.Szép színes,nemzetközi 

- kiscivis
Sztem elég ronda.
Capitano úgy néz ki mint vmi malac.
- versenyszellem
az also sorban ki a 3. argentín?
mert az sztem nem Samuel.
- Marco
Materazzi olyan mint egy pantomim

- Nia
kiscivis írta:Sztem elég ronda.Capitano úgy néz ki mint vmi malac.
Szerintem szép színes kép
versenyszellem írta:az also sorban ki a 3. argentín?
Pedig az
- PetR
- Kapcsolat:
Pandev és Muntari tisztára olyanok mint valami afrikai/indián törzsfőnök vagy sámán.
Cambi tényleg tiszta Voldemort.
Cambi tényleg tiszta Voldemort.
- horas
Egyébiránt.:
A Sportklub 21:00-tól már közvetíti a Santos-Vasco Da Gamma meccset Coutinho kezdő.
Amúgy kurva jó ez a kép,hol találtad Nia?
Nincs rajta Santon!
Háttérnek már be is szórtam egyből.
Egyébként erről a ki,hogy néz ki dologról én is beszúrnék valamit,nem tudom kinek újdonság,de szerintem sokat nem kell magyarázni kire hasonlít a csávó.
:
http://www.google.hu/images?q=enzo+fran ... 20&ndsp=20
A Sportklub 21:00-tól már közvetíti a Santos-Vasco Da Gamma meccset Coutinho kezdő.
Nincs rajta Santon!
Egyébként erről a ki,hogy néz ki dologról én is beszúrnék valamit,nem tudom kinek újdonság,de szerintem sokat nem kell magyarázni kire hasonlít a csávó.
:
- Nia
horas írta:
Azt hiszem facebook...
- DSanton39
horas írta:Egyébiránt.:
Nincs rajta Santon!
:
Eurosportos tv spotban is szeretelt, a VB magazin sztárjaként. a VB után majd beugrik helyette a mi hercegünk
- Riky11
Nia írta:horas írta:
Azt hiszem facebook...
Nia nem lehet h az én facebook-omon találtad?
- Nia
Mi?
Nem tudom...Csak képeket néztem,oldal címet nem...Úgy hogy erről most gőzöm nincs,de ha még egyszer látom majd megírom...

Nem tudom...Csak képeket néztem,oldal címet nem...Úgy hogy erről most gőzöm nincs,de ha még egyszer látom majd megírom...
- Festa
http://www.origo.hu/foci-vb-2010/201006 ... atnoi.html
A 10.legszebb focistafeleség Sneijderé.Akinek ma van a 26. születésnapja.
Isten éltesse sokáig.

A 10.legszebb focistafeleség Sneijderé.Akinek ma van a 26. születésnapja.
Isten éltesse sokáig.
- DSanton39
Viviano továbbra is közös tulajdonban marad a Bolognával.
http://www.inter.it/aas/news/reader?N=34026&L=en
http://www.inter.it/aas/news/reader?N=34026&L=en
- intertomega
csakaMILAN írta:Nem tudom, ti hogy vagytok vele. Én már beszélgettem erről emberekkel, de most őszintén kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Gondolom azért ennek a csapatnak szurkoltok mert kedvelitek az olasz focit, olasz bajnokságot, és nagyon foglalkoztat az, hogy titeket nem zavar-e, hogy az Inter (pl. kezdő) csapatában nem nagyon van olasz.
Ezt minden piszkálódás nélkül kérdezem.
Mert gondolom, hogy nem véletlenül kedveltétek meg ezt a bajokságot, és ezt a csapatot. Gondolom sokan már nagyon rág óta drukkoltok ennek a csapatnak, akkorról mikor még sok olasz volt a klubban. Titeket mennyire zavar/nem zavar ez a dolog.
Ha mér erről van szó, ezt bizonyára olvastátok: elég megdöbbentő
http://sportgeza.hu/futball/2010/05/23/ ... gy_tarsat/
Boccs , hogy csak most : Szóval kedvencünk neve : FOOTBALL CLUB INTERNAZIONALE
MILANO . Vagyis : Nemzetközi Labdarúgó Club , amelynek központja , stadionja és legfanatikusabb tábora Milánóban van. Tehát egy magyar ember épp úgy magáénak érezheti ezt a csapatot mint pl. egy milánói olasz !! A club szeretete nagyon fontos.Egy ,,zsoldos"
magáévá tudja -e tenni lelkében a kék-fekete színeket , a város szépségét . a stadion varázsát, a szurkolók hangulatát. Amennyiben igen akkor oké! Honnan jött milyen ország szülöttje , teljesen másodlagos. Régi játékosok jól hangzó nevei, eredmények , nagyobb gyerek kedvence , tán a rokonságban is fellelhető szimpatizáns .Ezek a dolgok hatottak rám! Lényeg : Nem zavar , hogy kevés az olasz.
Vissza kérdezek : Te miért lettél egy ,, olasz " csapat szurkolója ? Téged nem zavar , hogy nem magyar csapat ? Vagy hogyan lehet magyar ember létére valaki Reál v. MU vagy akármilyen drukker ? Tehát nálam csak az INTER megy át a szűrőn de nagyon:Mint pl. a Katolicizmus ! Mindenkire vonatkozó ; Egyetemes ! Vagy a zene : Mindenkihez szóló !!!
INTER : minden magyar ember kedvence lehet !
- vaskalap
Azért mert valaki ennek a csapatnak szurkol,sztem nem kell,hogy csak az olasz focit és a bajnokságot kedvelje kizárólagosan.Az pegig,hogy kevés az olasz ebben a formában igaz,de az élet ilyen,és a BL-t mint CSAPAT nyertük meg,függetlenül attól ki honnan jött.intertomega írta:csakaMILAN írta:Nem tudom, ti hogy vagytok vele. Én már beszélgettem erről emberekkel, de most őszintén kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Gondolom azért ennek a csapatnak szurkoltok mert kedvelitek az olasz focit, olasz bajnokságot, és nagyon foglalkoztat az, hogy titeket nem zavar-e, hogy az Inter (pl. kezdő) csapatában nem nagyon van olasz.
Ezt minden piszkálódás nélkül kérdezem.
Mert gondolom, hogy nem véletlenül kedveltétek meg ezt a bajokságot, és ezt a csapatot. Gondolom sokan már nagyon rág óta drukkoltok ennek a csapatnak, akkorról mikor még sok olasz volt a klubban. Titeket mennyire zavar/nem zavar ez a dolog.
Ha mér erről van szó, ezt bizonyára olvastátok: elég megdöbbentő
http://sportgeza.hu/futball/2010/05/23/ ... gy_tarsat/
Boccs , hogy csak most : Szóval kedvencünk neve : FOOTBALL CLUB INTERNAZIONALE
MILANO . Vagyis : Nemzetközi Labdarúgó Club , amelynek központja , stadionja és legfanatikusabb tábora Milánóban van. Tehát egy magyar ember épp úgy magáénak érezheti ezt a csapatot mint pl. egy milánói olasz !! A club szeretete nagyon fontos.Egy ,,zsoldos"
magáévá tudja -e tenni lelkében a kék-fekete színeket , a város szépségét . a stadion varázsát, a szurkolók hangulatát. Amennyiben igen akkor oké! Honnan jött milyen ország szülöttje , teljesen másodlagos. Régi játékosok jól hangzó nevei, eredmények , nagyobb gyerek kedvence , tán a rokonságban is fellelhető szimpatizáns .Ezek a dolgok hatottak rám! Lényeg : Nem zavar , hogy kevés az olasz.
Vissza kérdezek : Te miért lettél egy ,, olasz " csapat szurkolója ? Téged nem zavar , hogy nem magyar csapat ? Vagy hogyan lehet magyar ember létére valaki Reál v. MU vagy akármilyen drukker ? Tehát nálam csak az INTER megy át a szűrőn de nagyon:Mint pl. a Katolicizmus ! Mindenkire vonatkozó ; Egyetemes ! Vagy a zene : Mindenkihez szóló !!!
INTER : minden magyar ember kedvence lehet !De pl. egy Barca , az katalán.
- DSanton39
az fcinternews beszámolt arról hogy Coutinho Milánóban van, hogy aláírja a szükséges papírokat, és átessen az orvosi vizsgálaton. sorsáról Benítez dönt hogy az első csapat tagja lesz-e Sneijder helyetteseként, vagy megy kölcsönbe.
- horas
Valaki nemtud linket vagy valamit ahol közvetítik Benítez bemuatatását?
- bazsi
horas írta:Valaki nemtud linket vagy valamit ahol közvetítik Benítez bemuatatását?
http://www.ustream.tv/channel/fc-intern ... um=4594364
- PellerG
Ez a nincs olasz az Interben téma szerintem nem akkora nagy szám mint ahogy ezt is kezdik már felfújni velünk kapcsolatban....De tényleg. Materazzi ráérzett, a meccs után a pólójára volt írva: "ezt is elvennétek?" Mintha érezte volna! Miért van az, hogy körbevertük európát, a döntőben egyértelműen mi irányítottunk, sorozatban nyertünk, vegyünk 4 Scudettot(a pályán), és mégis mindenki: hogy az Inter nem érdemli meg, csak szerencséjük volt, csak kibekkelték az egész BL szezont....stb.
Barcelona hazai meccs, Chelsea meccsek, hol volt a végig bunker játékunk, hogy nyertünk volna oda vissza, magabiztosan?
Valamiért az Inter közutálatnak örvend, aki nem interes az szívből utálja a klubunkat, semleges szurkoló velünk szemben nincsen!
Elképzelhető hogy ez az egyik oka, hogy olasz csapat vagyunk viszont van össz 4 olasz a keretünkben, akik mind padosok. Na és!? Az Arsenalról is elmondták hogy 1 angol sincs a csapatukban, nem egy ilyen meccsük volt, ahol nem lépett angol spíler pályára, ettől függetlenül nem utál meg őket a szurkolók, elfogadták hogy ők egy ilyen csapat, és le volt zárva a téma. Velünk miért nem lehet így, na mind 1....
Én 11 éve vagyok Interes, a csapatot szerettem, amelyik játszott, nem azt néztem hogy 9 olasz van e a kezdőben vagy épp csak 2, hanem hogy a csapatom, akinek szurkolok jól teljesítsen. Például az olasz válogatottat kimondottan utálom! Sosem szerettem őket! Ettől függetlenül olasz a kedvenc csapatom. Szerintem nincs ezzel semmi baj, csak hát ugye az Interről van szó, így ez is probléma
Barcelona hazai meccs, Chelsea meccsek, hol volt a végig bunker játékunk, hogy nyertünk volna oda vissza, magabiztosan?
Valamiért az Inter közutálatnak örvend, aki nem interes az szívből utálja a klubunkat, semleges szurkoló velünk szemben nincsen!
Elképzelhető hogy ez az egyik oka, hogy olasz csapat vagyunk viszont van össz 4 olasz a keretünkben, akik mind padosok. Na és!? Az Arsenalról is elmondták hogy 1 angol sincs a csapatukban, nem egy ilyen meccsük volt, ahol nem lépett angol spíler pályára, ettől függetlenül nem utál meg őket a szurkolók, elfogadták hogy ők egy ilyen csapat, és le volt zárva a téma. Velünk miért nem lehet így, na mind 1....
Én 11 éve vagyok Interes, a csapatot szerettem, amelyik játszott, nem azt néztem hogy 9 olasz van e a kezdőben vagy épp csak 2, hanem hogy a csapatom, akinek szurkolok jól teljesítsen. Például az olasz válogatottat kimondottan utálom! Sosem szerettem őket! Ettől függetlenül olasz a kedvenc csapatom. Szerintem nincs ezzel semmi baj, csak hát ugye az Interről van szó, így ez is probléma
- e.szabi
Egyszerűen irigyek! Az Arsenal is ha sorra nyerné a kupákat ott is előjönne, hogy nincs egy angol sem a csapatban, őket is fikázná az egész világ.
- Tommy
PellerG írta:az Inter nem érdemli meg, csak szerencséjük volt, csak kibekkelték az egész BL szezont....stb.
Na azért ennyire nem kell túlozni..
Azért a legtöbben elismerték, hogy megérdemelten nyertük meg, még a juventinok is, ahogy fórumokat olvasgattam, a hülyékkel meg nem kell foglalkozni.. Ezt a nem olasz témát is csak a juventinok meg milanisták (bár ők ritkán) szokták nyomni.. Az meg túlzás hogy utálja mindenki klubunkat, olaszországban a juve a legnépszerűbb, de őket utálják legjobban.. Lazio, Catania, Varese és Valencia szurkolók meg még drukkolnak is nekünk..
- intertomega
Szerintem is túlzás azt gondolni , hogy az Intert sokan utálják.
Rengeteg ismerősöm van pl. diákjaim is akikben semmi utálat v.ilyesmi nincs. Sőt egyre többeknek szimpatikus a csapatunk.
Viszont tény : Egy gárdának minél jobban megy annál több az ellendrukkere IS !
FORZA INTER !!!
Rengeteg ismerősöm van pl. diákjaim is akikben semmi utálat v.ilyesmi nincs. Sőt egyre többeknek szimpatikus a csapatunk.
Viszont tény : Egy gárdának minél jobban megy annál több az ellendrukkere IS !
FORZA INTER !!!
- horas
Az Inter-ben valószinüleg az a vissza taszító(de megrögzött Inter gyülölők is idősebbek)amikor kb 10 évvel ezelött az Inter szinte bárkit megtudott venni sok sok csapttal ellentétben,(akkoriban olyami lehetet az Inter a tömegek szemében mint most a City),mégsem volt képes komoly sikereket elérni,erre rátett a bundabotrány aminek a kedvezményezetje lett az Inter és a csapatjátéka sem néző csalogató.
De a mai fiatalok szemében már teljesen másként él ez az Inter.Az Inter-nek 10 év múlva sokkal jobb lesz a megitélése,ezzel a BL-meneteléssel sok ember szerette bele az Inter-be.és ha az Inter ott tud maradni az élbojban egy generáció fog felnőni ezen a csapaton úgy mint a Zidane féle Juve-n.Mert nehezen hiszem,hogy az elmúlt 5 évben sok szurkolót szerzett volna vagy egyáltalán,a Juve globálisan a világon, otthon más a helyzet,mert ők ugye az olasz Fradi.
De a mai fiatalok szemében már teljesen másként él ez az Inter.Az Inter-nek 10 év múlva sokkal jobb lesz a megitélése,ezzel a BL-meneteléssel sok ember szerette bele az Inter-be.és ha az Inter ott tud maradni az élbojban egy generáció fog felnőni ezen a csapaton úgy mint a Zidane féle Juve-n.Mert nehezen hiszem,hogy az elmúlt 5 évben sok szurkolót szerzett volna vagy egyáltalán,a Juve globálisan a világon, otthon más a helyzet,mert ők ugye az olasz Fradi.
- Crespo
Tommy írta:PellerG írta:az Inter nem érdemli meg, csak szerencséjük volt, csak kibekkelték az egész BL szezont....stb.
Azért a legtöbben elismerték, hogy megérdemelten nyertük meg, még a juventinok is, ahogy fórumokat olvasgattam, a hülyékkel meg nem kell foglalkozni.. Ezt a nem olasz témát is csak a juventinok meg milanisták (bár ők ritkán) szokták nyomni.. Az meg túlzás hogy utálja mindenki klubunkat, olaszországban a juve a legnépszerűbb, de őket utálják legjobban.. Lazio, Catania, Varese és Valencia szurkolók meg még drukkolnak is nekünk..
A Valenciával jóban vagyunk? Nekem csak egy nagy vendetta feliratú transzparens rémlik...
- Tommy
Crespo írta:Tommy írta:PellerG írta:az Inter nem érdemli meg, csak szerencséjük volt, csak kibekkelték az egész BL szezont....stb.
A Valenciával jóban vagyunk? Nekem csak egy nagy vendetta feliratú transzparens rémlik...
Persze már régóta.. Azt nem tudom kik lehettek azok a hülyék akik kirakták.. A bl döntőn is ott volt a Ultra Yomus, kint volt a drapijuk is a kapu mögött. Milánóba is szoktak meccsre jönni, olyankor kint is a Yomus on tour kisdrapi. Mikor Genoa-Valencia el meccs volt akkor is mentek a nordból vagy 50-en genovába. A Navarro-Burdisso féle eset nem befolyásolta a jó kapcsolatot. Még a coreot illetően is segítettek nekünk, ők vették fel a real ultráival kapcsolatot, mert kellet szektorokról pontos leírás, meg sok minden.
-
RenciDavid
Friss infók Kerlonról:
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=22094
Google fordítóval érdemes rámenni, ha vkit érdekel.
Úgy tűnik most épül csak fel a sérüléséből.
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=22094
Google fordítóval érdemes rámenni, ha vkit érdekel.
Úgy tűnik most épül csak fel a sérüléséből.
- Tommy
Ja mer újra megsérült az ajaxban, és az ificsapatba játszott..
Semmi nem lesz a srácból, foglalkozni sem érdemes vele, volt 5 jó meccs egy ifi vbn, meg jól cselezett ezért felsztárolták, közben sehol semmi.. Vagy eladjuk vagy kölcsönbe megy.
Semmi nem lesz a srácból, foglalkozni sem érdemes vele, volt 5 jó meccs egy ifi vbn, meg jól cselezett ezért felsztárolták, közben sehol semmi.. Vagy eladjuk vagy kölcsönbe megy.
- DSanton39
-
Injoc
Olvasom a főoldalon a Santonnal készült interjút...ez a srác fejben nagyon egyben van..a szavaiból érezni lehet az alázatosságot a foci iránt..csak azt nem értem h a francba lehet h Balo ezt nem bírja megérteni..remélem Santont elkerülik a sérülések és sikeres lesz a következő idényben...
- Gabosska
- Kapcsolat:
Volt egyszer egy primavera csapatunk, amelyben volt két tehetséges román srác: Alibec, valamint Daminuta.
Az utóbbit kölcsön adtuk a bukaresti Dinamonak. Figyelemmel követtem a tehetséget (elég igéretesnek indult az Inter színeiben...), a Dinamo tartalékokban vergődte végig a szezont, azt hiszem két meccsen lépett pályára, amelyeken meglehetősen szürke teljesítményt nyújtott.
Összegezve: elsült egy újabb tehetség.
Egyébként tippem nincs, hogy mit kéne tenni ahhoz, hogy Stevanovic, Destro, Alibec, Obi, Fossati, Criestig, Khrin kaliberű tehetségek ne süljenek ki. Nagy keretben még nincs helyük. Ha kölcsönadod, nem fejlődnek. (talán Biabiany az egyetlen kivétel ?). Ha a kiscsapatban hagyod, nem lesz áttörés. Mit kéne velük kezdeni?
Az utóbbit kölcsön adtuk a bukaresti Dinamonak. Figyelemmel követtem a tehetséget (elég igéretesnek indult az Inter színeiben...), a Dinamo tartalékokban vergődte végig a szezont, azt hiszem két meccsen lépett pályára, amelyeken meglehetősen szürke teljesítményt nyújtott.
Összegezve: elsült egy újabb tehetség.
Egyébként tippem nincs, hogy mit kéne tenni ahhoz, hogy Stevanovic, Destro, Alibec, Obi, Fossati, Criestig, Khrin kaliberű tehetségek ne süljenek ki. Nagy keretben még nincs helyük. Ha kölcsönadod, nem fejlődnek. (talán Biabiany az egyetlen kivétel ?). Ha a kiscsapatban hagyod, nem lesz áttörés. Mit kéne velük kezdeni?