Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Komax

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: Komax »

Bombastico írta:legalább decemberben nem kell utazgatni és lehet a bajnokságra meg a bl-re koncentrálni.
NL győztes utazik nem a szuperkupa győztes
g.e.r.a

Hozzászólás Szerző: g.e.r.a »

Egyértelműen Benítez nyakába varrom ezt a teljesítményt a hatékony 4-2-3-1-es felállásunkat miért egy döntőre kellett megváltoztatni?
Miért nem a bajnokságba próbálkozik az újításaival....ilyenkor bukik ki, h egy középszerű edző....
Minek kellett erre a 4-3-2-1 vagy 4-4-2 keverékre átállni hihetetlen ez a pali....
Egy kicsit ittas vagyok, de mérges is egyben, mert hátrányba képtelen támadóbbá tenni a csapatot? 0-1-nél nem kellett volna kicsit kockáztatni egyértelműen posztokra cserélt kicsit sem próbált kicsit támadóbbá tenni minket!
Ez így folytatódik akkor szezon közbe pápá hentes!
Visszasírom Mourinhot.....egyértelműen csak taktikát kellett volna megtartani....
jdanika

Hozzászólás Szerző: jdanika »

Úgy éreztem, hogy kihaggya Milito, megtettem volna tippmixen. :cry:
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Ez van...

FORZA INTER!!!
psn

Hozzászólás Szerző: psn »

és még 11est sem birunk rugni VICC.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

coutinho szép passzt adott maiconnak 11es előtt :D ennyi pozitívum van a meccsben
Komax

Azért vagyok kurva bosszús, mert ide eljutni...
Grat. az Atléticonak.
Dris

Hozzászólás Szerző: Dris »

nem hinném hogy ez benitez hibája.
tavaly a bl-ben novemberben nyertük az első meccsünket...
viszont remélem maicon nem minden meccsen fog ugy felkászálodni a földröl mint a nyagyanyám.
bazsi

Hozzászólás Szerző: bazsi »

hát kikaptunk.
ezen a meccsen nem ment a csapatnak. nem értem hogy stankovic miért kezdett.
összességében szerintem annyira nem nagy baj ez a vereség, bár a tökéletes szezonnak annyi.
psn

kritikán aluli volt amit ma műveltek.. és erre a meccsre vártunk hetekig.. áá!! nincsenek a srácok a toppon ráadásul el lett taktikázva.
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

Benitez hibája csak a Stanko-Pandev csere, de most nem volt feltolt védelem, szóval ő nem kockáztatott.
annyi történt hogy minden kulcsemberünk csődöt mondott.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Hát nem ezt vártam.
Minden és mindenki csődöt mondott ma.
Ettől még bombaerős a csapatunk, de ennél nagyobb kaparást vártam volna egy szuer kupáért :evil:

A tizenegyest is tudtam előre hogy kihagyjuk :(
gabesz

Hozzászólás Szerző: gabesz »

jdanika írta:Úgy éreztem, hogy kihaggya Milito, megtettem volna tippmixen. :cry:

Dettó... lehet h fateromnak volt igaza, h több jó szezonja nem lesz. Felkészülési meccseken is egy nulla volt, Roma elleni szuperkupán is és most is. Remélem megtalálja a góllövő cipőjét.
R9.

legalább moratti észreveszi hogy kell venni egy támadót, mert ha mindenki becsődöl senki nem fogja felpörgetni a játékot
sorger=giallo

Sajnos igazából helyzetünk sem volt. Szürkén játszott a csapat és Rafa rosszul taktikázott.

FORZA INTER!!!
g.e.r.a

Hozzászólás Szerző: g.e.r.a »

Én egyedül azt nem értem, h a 4-2-3-1-es taktikát miért kellett egy döntőn egy még biztonságosabb 4-3-2-1-é alakítani teljesen hülye ötletnek tartom.......majd év közbe kiderül milyen Benítez, de ma semmi okos taktikai húzást nem láttam!Posztokra cserélt ennyi...nem próbált meg változtatni meccs közbe mondjuk 4-2-3-1-re hanem hagyta az eredeti taktikát és csak posztra cserélt....ez még biztonságibb foci volt, mint amit Mourinho idején játszottunk!
szabinho91

Hozzászólás Szerző: szabinho91 »

Itt szerintem azzal volt a baj, hogy Benitez egyszerűen nem tudta úgy feltüzelni a játékosokat mint anno Mou. Kell még egy kis idő még átszoknak a srácok.
Komax

R9. írta:legalább moratti észreveszi hogy kell venni egy támadót, mert ha mindenki becsődöl senki nem fogja felpörgetni a játékot
Hétfőn be is jelentik. :D
R9.

robinhot bejelenti hétfőn

vagy zlatant :D:D
Fan Gusto

Hozzászólás Szerző: Fan Gusto »

Nem kockáztatott Benítez.. és sajnos JM munkájából már nem sok látszik. Akárhogy nézem a védelem katasztrófális volt ma is és a Roma ellen sem volt jobb. Cuchu és Zanetti mintha nem is lenne a pályán. Wes pedig nem ott játszik mint eddig hanem szinte csatárt és így nincs semmi kapocs a kp és a csatársor között. Milito gyenge volt, de úgy érzem lesz még jó ő nagyon is. Eto'o ütőkártya lesz idén. Stankovic meg nem szélső!

Nem akarok Mou után rimánkodni. De amit ma láttunk, olyat az ő idejében egyszer sem!:/
Sforza

Hozzászólás Szerző: Sforza »

Kellemesebb estét szurkolók!

Sajnos ez a ma esti teljesítmény elég erősen felejtős volt, szerintem ezt a meccset a lehető leggyorsabban el kell, hogy felejtse mind a csapat, mind pedig mi...
Ilyen játékkal (még akkor is, ha Benítez a drága, ilyen mostoha felállásban küldte fel a csapatot a pályára) elég nehéz lesz a jövőben... ettől több kell!
Tamas76

Hozzászólás Szerző: Tamas76 »

Hát ez nem jött össze. Nekem is az a gondom, hogy ez a mai játék sokmindenre adhat okot, de reményre és örömre nem. Az is igaz, hogy nem most kell formában lenni, na de ennyire??? Sajnos megérdemelte az Atletico a győzelmet, gratula nekik. Torrente most biztos satu részeg! :D
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

Ez bizony Benitez hibája, nem bírta az egoja, hogy ne változtasson a taktikán/csapaton.. Pont eu szuperkupa előtt kellet feladni 4-2-3-1-et.. Remélhetőleg nem fog betegesen ragaszkodni idióta taktikájához, és beismeri hogy győztes csapaton, és egy jól bevált taktikán nem kell változtatni. José is változtatott 1. szezonjában, de látta, hogy nem megy és inkább visszaállt Mancini takiktájára. Bár még csak 1. meccs volt, szal akár később be is érhet Benitez taktikája, de ha nem fog menni akkor remélem időben észbekap, és visszatér a 4-2-3-1-hez, mert hanem az egész szezonunk rámehet.

Annyira nem vagyok mérges, jó lett volna megnyerni szuperkupát, mert ez még hiányzik a vitrinbőlde annyira nem nagy jelentésgű kupa, majd legközelebb.
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

1. Nem értem, miért szerepelt kezdőként Chivu, miért nem játszott helyette Zanetti, hisz bizonyította, hogy az nem az ő posztja már tavaly is.
2. Nem értem miért kezdett Stankovic és miért változtatott az olasz szuperkupán remekül működő felálláson Benitez.
3. Nem értem, miért nem vesszük észre, hogy kell még egy csatár.
4. Benitez nyert BL-t, nyert UEFA kupát, szuperkupát, spanyol bajnokságot és angol kupákat, nem értem miért lenne középszerű edző.
5. Nem lesz tökéletes szezon? Nekem ez a szezon több volt, mint tökéletes. Minden fontos kupát megnyertünk, engem sem igazán izgatnak a gála meccsek.
6. Az az igazán nagy csapat, amelyik akkor is feláll, amikor a padlóra kerül, és visszaküzdi magát oda, ahonnan lezuhant.

Szerintem nem történt katasztrófa. Ilyen gyengén az Inter évek óta nem játszott. Legalábbis azokon a meccseken ahol én láttam. Nem kell ebből a meccsből messzemenő következtetéseket levonni, mint ahogyan a Roma elleniből sem kellett volna.
Mourintho sem volt túl meggyőző, mikor ide jött. Kellett neki jó pár hónap, mire kiderült mit is akar.
Nyilván igaz az, hogy győztes taktikán ne változtass, de Benitez mást játszat, mint José és a csapatnak kell idomulni hozzá nem pedig fordítva. Előbb utóbb beindul a szekér.
Az szembeötlő, hogy a kispadunk idén nagyon rövid és nem nagyon van kihez nyúlni ami az előre fele játékot illeti. Még van idő igazolni, remélem kihasználják.
Gratulálok az Ateltico Madridnak, akik szimpatikusan mentek előre, noha focizni nem tudtak, igaz mi még annyira sem. Nyilván ezért nyertek ők.
Örülnék, ha Rafa-val kicsit látványosabb és támadóbb játékot játszana a csapat még ha ez pár kupába is kerül. A bajnokságban mi vagyunk az esélyesek, az a legfontosabb küldetés. Minél előbb legyen két csillag a mezen. :)
Forza Inter!
sorger=giallo

Tamas76 írta: Torrente most biztos satu részeg! :D

He-he, ihat bátran, csak éjféltől lesz szolgálatban.

FORZA INTER!!!
gabesz

Hozzászólás Szerző: gabesz »

Tommy írta:Annyira nem vagyok mérges, jó lett volna megnyerni szuperkupát, mert ez még hiányzik a vitrinbőlde annyira nem nagy jelentésgű kupa, majd legközelebb.

Én meg pont ezért vagyok mérges, mert még hiányzik... :? és azt se nagyon tudom elképzelni h a következő 10 évben lenne lehetőségünk megnyerni. És így 5 misit is elbuktunk ha jól emlékszem, javítson ki vki ha tévedek, igaz lehet h jelenlegi helyzetünkben ez a leglényegtelenebb. És a mutatott játék csak hab a tortán...
mike

Francesco írta:Mourintho sem volt túl meggyőző, mikor ide jött. Kellett neki jó pár hónap, mire kiderült mit is akar

Igen, ezt én is akartam írni.
Bőven volt szenvedés Joséval is az elején, ne kezdjük 1 meccs után Benitezt szidni.
Chivu nagyon kilógott még ebből a csapatból is, mint a BL döntőn is, nem igazi balbekk, észre kéne venni.
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

én továbbra sem tartom Benitez hibájának egyértelműen, mert szerintem pont a Roma elleni meccs után döntötte el hogy ez a feltolt védekezés és taktika túl kockázatos lesz az Atletico ellen, és valóban az lett volna, mert a Roma is átjáróháznak használta a védelmünket az első félidőben. és itt nem is volt az az elején, aztán vmi elveszett a csapatból, a lelkesedés ami jellemezte a csapatot korábban, és amikor kellett volna nem voltak jók a passzok a lövések, a cselek. ez van, ez most így jött ki.
diego33

Hozzászólás Szerző: diego33 »

Kikapni egy dolog de az abszolút impotens játékért az edző a felelős már a második fékidő elején látható volt, hogy a magát überfaszának érző Benitez semmit sem tudott tenni-segíteni-változtatni a szünetben. Rossz teljesítmények, rossz taktika és még csak váltani sem bírt. Nulla. Megérdemelt győzelem. Sneijder hol játszott. Könyörgöm miért nem a bajnokságban akar rombolni majd építeni?
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

diego33 írta:Kikapni egy dolog de az abszolút impotens játékért az edző a felelős már a második fékidő elején látható volt, hogy a magát überfaszának érző Benitez semmit sem tudott tenni-segíteni-változtatni a szünetben. Rossz teljesítmények, rossz taktika és még csak váltani sem bírt. Nulla. Megérdemelt győzelem. Sneijder hol játszott. Könyörgöm miért nem a bajnokságban akar rombolni majd építeni?

és nyilván Benitez mondta hogy hova álljanak a védők hogy gólt kaphassunk, hogy Julio ne zárja a rövidet, azért az hogy a játékosok nem voltak topon, lehet hogy az ő hibája is, de azért mégiscsak a játékosok játszanak.
ja és Benitez mondta Militonak azt is, hogy balra félmagasan lője a tizit...

na!
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Semmi elképzelés nem volt a játékunkban és azért ez egy ilyen összeszokott csapattól nagyon furcsa és elgondolkodtató a jövőre nézve. Kár érte, mert azért Európai Szuperkupa döntőt sem fogunk játszani minden évben. Ráadásul mintha kicsit arról is megfeledkeztünk volna, hogy idén mindenki minket akar majd megverni, mint BL címvédőt és ha ezt nem ismerjük fel időben, nagy gondban leszünk már a csoportkörben.

FORZA INTER PER SEMPRE!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Baggio85 2010.08.27. 23:05-kor.
inter87

Hozzászólás Szerző: inter87 »

Baggio85 írta:Semmi elképzelés nem volt a játékunkban és azért ez egy ilyen összeszokott csapattól nagyon furcsa és elgondolkodtató a jövőre nézve. Kár érte, mert azért Európai Szuperkupa döntőt sem fogunk játszani minden évben.

FORZA INTER PER SEMPRE!!!

kell új támadó és egy új középpályás is
diego33

A tizinél már rég mindegy volt, még egy normális helyzetünk sem volt ez az igazság és nem Eto-n vagy Milito-n múlt.
Tamas76

Hozzászólás Szerző: Tamas76 »

A fiam sem akar megszületni, szerencsére ezt a meccset nem láthatta. Nem is fogom neki elmesélni.
inter87

Hozzászólás Szerző: inter87 »

szerintetek kit kéne venni?
Nerazzurri

Hozzászólás Szerző: Nerazzurri »

R9. írta:coutinho szép passzt adott maiconnak 11es előtt :D ennyi pozitívum van a meccsben

Egyetértek. Ezt az egy jelenetet írhatjuk fel pozitívumként. Ma nem volt INTER szint: Maicon, Chivu, Stanko.

Támadó játékunk 0. Gratulálok mindazon "kollégáknak", akik kardoskodtak Balotelli eladása mellett. Így elmondhatjuk, hogy nincs egyetlen egy minőségi cserénk sem támadó fronton. (Pandevet ezen a szinten nem számolom ide, őt max. a SerieA-ban tudom elképzelni középcsapatok ellen..)

Nem érdemeltük volna meg a mai győzelmet. Így már biztosan nem tudjuk azt hozni, amit tavaly a barca. Ez a fiúknak nem volt elég motíváció? Mikor leszünk újra itt?
Tommy

Idióta balotelli rinyálása senkinek nem hiányzik.. Ha ennyire bánod a távozását, akkor meg morattinak vagy brancának gratulálj őket adták el, de utolsó napokban valaki jönni fog a helyére szerintem.
Nerazzurri

Hozzászólás Szerző: Nerazzurri »

Tommy írta:Idióta balotelli rinyálása senkinek nem hiányzik.. Ha ennyire bánod a távozását, akkor meg morattinak vagy brancának gratulálj őket adták el, de utolsó napokban valaki jönni fog a helyére szerintem.

Így van, kell egy minőségi: kreatív, gyors, technikailag képzett csatár. De ha megint valami Pandev félét fogunk venni, akkor inkább ne hozzanak senkit. (Megjegyzem, hogy Balotelli ezekkel a tulajdonságokkal rendelkezett..de hát ugye rinyál..viszont rögtön gólt rúgott az első meccsén.)
jdanika

Hozzászólás Szerző: jdanika »

inter87 írta:szerintetek kit kéne venni?

Kedves "inter87" remélem te is nem 1 újabb divatrukker vagy, mert eléggé megnőtt az új fórumozók száma. Erre a kérdésre pedig ott a Átigazolási topik! ;)
Tommy

Nerazzurri írta:
Tommy írta:Idióta balotelli rinyálása senkinek nem hiányzik.. Ha ennyire bánod a távozását, akkor meg morattinak vagy brancának gratulálj őket adták el, de utolsó napokban valaki jönni fog a helyére szerintem.

Így van, kell egy minőségi: kreatív, gyors, technikailag képzett csatár. De ha megint valami Pandev félét fogunk venni, akkor inkább ne hozzanak senkit. (Megjegyzem, hogy Balotelli ezekkel a tulajdonságokkal rendelkezett..de hát ugye rinyál..viszont rögtön gólt rúgott az első meccsén.)

Te is tudod jól balotellit miért adtuk, nem a játékával volt a probléma.. Neki itt nem volt maradása.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Én nem is amiatt vagyok szomorú,hogy elvesztettök a kupát,haenm amiatt ahogyan!!!
Szinte esélyünk sem volt.
0-1 után sem tudtunk váltani.Ez a legnagyobb hiba a keretben,hogy nincskihet nyúlni ha változtaztatni kell.
Amit nagyon nem értettem az Sneijder lecserlése.Ő klaszis lehet,hogy egész meccsen szarul játszik,de pl volt egy szabadrúgás amit Lució lőtt le a-szó szoros értelemben.Ha Wesa pályán van akkor egy klaszis megmozdulással is bármikor gólt szerezhet.

0-1 után nem volt esélyünk a gólszerzésre se.Ez Benitez hibája.Mourinho már beküldött volna 3 csatárt!!!
Coutinho egyenlőre keveset tud hozzátenni a játékhoz.
Ez van.Bízom a jobb folytatásban.
graziejosé

Hozzászólás Szerző: graziejosé »

Festa írta:Én nem is amiatt vagyok szomorú,hogy elvesztettök a kupát,haenm amiatt ahogyan!!!
Szinte esélyünk sem volt.

Erről a játékról az jutott eszembe, ahogy a csapat Mancini irányításakor játszott nem egyszer.
hazafi

Hozzászólás Szerző: hazafi »

Igazából én Benítezről már kb 2 éve tudom azt, hogy a taktikai érzéke nem a legjobb. A pool-nál is mindig egy felálláshoz ragaszkodott (nem csak a tavalyi szezonjukról beszélek), és ez valamikor bejött, valamikor nem. Torresen múlott, meg Gerrardon az eredményességük a középcsapatok ellen, de a 3 nagyobb csapatból szinte soha sem vertek meg senkit. Ezzel nem Benítezt kritizálom csak a tényeket közlöm, és remélem, hogy a csapat összekapja magát. És remélem zanetti kimegy a szélre, és Stanko helyett Mariga kezd majd, mert így Cambiasso többször mehet előre. És még valami ami nem ebbe a topic-ba tartozik, de nem hagy nyugodni---> a digi az első fordulóból csak 2 azaz mindössze 2 meccset ad élőbe, ez sajnos a Serie a iránti érdeklődést csak csökkenti :S .
psn

etoonak jó ötlet volt kicsit nagyobb teret hagyni, ő hajtott végig a meccsen. militonak félek tényleg nem lesz több ilyen jó szezon, kötelezőket sem mindig hozza, majdnem mindig lesen van.. középen is voltak problémák, balotelli árábol nem kellett volna sajnálni annyira a pénzt kuyt re, pandev nyugodtan padozhatott volna mögötte.
diego33

A széljátékunk vicc volt miért nem jöhetett Biabiany? Miért Sneijder helyére jött Coutinho? Egyértelmű, hogy Chivut kellett volna lehozni. Lucionak kellett rúgni a szabadot? Mi volt ez gyerekek mintha sosem játszott volna együtt ez a csapat. Még mindíg nem akarom elhinni amit láttam.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Azért 1 meccs után nem kell tényleg egyből nekiesnünk a csapatnak és az edzőnek. Persze nagy lehetőség volt a kupára, nem jött össze. Egyértelmű, hogy visszasírjuk Mourinhot! Nem kérdés! Nagyon összejött a csapat a tavasz alatt, állítom, ha marad, igazoltunk is volna a nyáron, például balbekket(akár Kolarov), mivel számomra régóta egyértelmű, hogy Chivu több szempont miatt sem való oda, de sztem Özil is hozzánk jött volna. A "ha"-knak nincs jelentőségük....
Ma egyértelműen hibázott Benítez, Stankovic sokszor már középen sem nyújt elfogadhatót(pedig az egyik kedvencem), nem hogy szélre kitenni, sztem abszolút nem számít gyors és lendületes kp-nak.
Ezzel jár az új edző<->csapat közti ismerkedés, próbálgatnia kell a dolgokat. Pandev inkább a bal oldalon tudna hasznos lenni sztem, de hogy Eto'o mögé egy védekezőbb hátvéd kell....Majd úgyis alakul még minden. Elkeseredett vagyok persze, de előre kell nézni, nem csak sikerekből áll 1 szezon....
diego33

Tényleg nem kell egyből mindent agyonfikázni de komolyan a meccs alapján ha eladtuk volna sem lehetett voljobban csinálni. Már a kezdőt látva megmondtam, hogy a szélen fognak agyonverni minket. Stankovic a szélen? Talán Benitez az egyetlen aki ezt így rakta volna össze. Aggódom, de ne legyen igazam.
mike

Nerazzurri írta:
R9. írta:Támadó játékunk 0. Gratulálok mindazon "kollégáknak", akik kardoskodtak Balotelli eladása mellett. Így elmondhatjuk, hogy nincs egyetlen egy minőségi cserénk sem támadó fronton.

Köszi :lol: , nekem a mercato legjobb híre volt hogy eladtuk a kis hisztis picsát.
Vele sem lett volna semmivel jobb ma, hidd el. Ez van mikor az eddigi legjobbjaink mindegyike egyszerre csődöl be.
De igazolni kell mindenképp, kell a frissítés, nehogy jóllakottak legyünk.
Pénz van rá igaz, várom a bejelentéseket :)
Pet

Hozzászólás Szerző: Pet »

A tegnapi meccset sürgősen el kell felejteni, bár ez nem egy bajnoki volt, sajnálom, hogy nem lett meg ez a kupa. Hiányzott a fiúkból a tűz, a győzni akarás, a megmutatom nekik, lehet, hogy egy két sikerre éhes fiatalt előbb be kellett volna cserélni, mondjuk félidőbe, mert a tegnapi csapat kicsit jóllakottnak tűnt, az a bizonyos mellény volt csak kint. Remélem a világ kupáért teljes erejükből harcolnak majd a, mikor is lesz? Javítási lehetőség hétfőn Bolognába.
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

Ez így alakult,iszonyat szar napot fogott ki mindenki.Azért ha valamit nem tud Rafa az az ahogy Mourinho bele tudott nyúlni a meccsekbe.Meg játék sem volt,most.De azért még van idő csapatot formálni.Éreztem,hogy az Atletico fog nyerni tegnap egész nap.Megérdemelték.Gratulálok nekik.
Tegnap mikor írtátok a kezdőt néztem is,hogy Simao nincs ott,de aztán még a CSK karszalag is rákerült.A kis exmargitos Reyes meg mindig szar,de tegnap jó napot fogott ki,mint az egész matracos sereg.Mi meg pont az ellenkezőjét.Ez van,nem lehet mindig nyerni,de okulni igen.inkább a Róma elleni fiúkat szeretném többször látni,amellett,hogy párszor fogok ilyet is,de csak párszor.

FORZA INTERNAZIONALE!
Válasz küldése