Egy az egyben is megérte volna az Ibráért való csere, én már tavaly nagyon megkedveltem.
Ha még Milito is újra belejön akkor nagyon nehéz lesz minket megállítani.
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
Úgy legyen, sok sikert a csapatoknak!Esti Kornél írta:Urak, sok sikert ma estére, nem lesz könnyű dolga a csapatotoknak. Bízom abban, hogy ma este mindketten örülhetünk, sőt ti különösen ha nyer a Lazio.
Forza Lazio és Forza Inter!
DSanton39 írta:Benitez nem ép, Santon még a cserék között sincs, így hogy Zanetti se, nincs szélső hátvéd cserénk. bravó.
Tommy írta:DSanton39 írta:Benitez nem ép, Santon még a cserék között sincs, így hogy Zanetti se, nincs szélső hátvéd cserénk. bravó.
Remélem nem sérült meg.
Pet írta:militooooooo
Zozo76 írta:Milito!!!!!!!
Eto'o nagyon szépen csinálta.
Komax írta:Ha 4-6 ponttal kijövünk a roma és a juve ellen már-már a kényelmes kategóriába mehet át a bajnokság. roma, Werder, juve, olyan simának néz ki jelenlegi formákat nézve.
Látszott, hogy akar, de rövid ideig volt a pályán.R9. írta:Coutinho milyen volt tnap? Láttam Milito gólja előtt ő tette oda stankohoz, csinált vmi mást is?:D
internaZIOnaLe írta:Komax írta:Ha 4-6 ponttal kijövünk a roma és a juve ellen már-már a kényelmes kategóriába mehet át a bajnokság. roma, Werder, juve, olyan simának néz ki jelenlegi formákat nézve.
Na azért ne kiabáld el!!!DE ÚGY LEGYEN!!
![]()
![]()
![]()
BandInter írta:Wes miatt én is aggódtam tegnap. Viszont aludtam egyet rá meg gondolom ő is és lehiggadt. Néztem mai edzésről képeket és egyik képen olyan vigyorogva ugrik a labdárért.... Szóval csak nem tetszett neki a csere gondolom ő is gólt akart lőni.
Az hogy melyik a szebb játék lehet vitázni... mindenki más, más tetszik neki. Tavalyhoz képest szerintem sokkal könnyebben jutunk a kapuig és tetszik ez az ellenfél térfelén tartózkodni taktika. Még a védelemnek kell szoknia a játékot tavalyhoz képest sokkal nagyobb súly van a két középső védőn.
Benítez vagy Mou?? Nézdd egyértelmű hogy a nagytöbbség Josét mondja mivel ő már tett az asztalra nem is akármit!! Viszont most Rafa van! Nekem tetszik ez a karakter. Csak a dolgával foglalkozik nem a külsőségekkel. Tetszik hogy nem törődik José kritikáival. És hogy mennyire kék-fehér?? 2-3 hónapja van itt! Nem fog címert csókolgatni. De én nem is várom tőle. Ő a dolgát végzi. Az egyik kedvenc mondásom hogy mindig az a vetélytárs a legveszélyesebb aki csinálja a dolgát, csendben, egyre-egyre jobban. Kicsit idevág. Szóval hogy melyikük a jobb nem tudom. De Rafa nekem szimpatikusabb alak. Mondom mindezt úgy hogy maximálisan tisztelem és becsülöm Josét mert amit tett a kedvenc csapatomért az fantasztikus! De az a múlt! Most Rafa van.
Tommy írta:José eredményei felülmúlhatatlanok
BandInter írta:Wes miatt én is aggódtam tegnap. Viszont aludtam egyet rá meg gondolom ő is és lehiggadt. Néztem mai edzésről képeket és egyik képen olyan vigyorogva ugrik a labdárért.... Szóval csak nem tetszett neki a csere gondolom ő is gólt akart lőni.
Az hogy melyik a szebb játék lehet vitázni... mindenki más, más tetszik neki. Tavalyhoz képest szerintem sokkal könnyebben jutunk a kapuig és tetszik ez az ellenfél térfelén tartózkodni taktika. Még a védelemnek kell szoknia a játékot tavalyhoz képest sokkal nagyobb súly van a két középső védőn.
Benítez vagy Mou?? Nézdd egyértelmű hogy a nagytöbbség Josét mondja mivel ő már tett az asztalra nem is akármit!! Viszont most Rafa van! Nekem tetszik ez a karakter. Csak a dolgával foglalkozik nem a külsőségekkel. Tetszik hogy nem törődik José kritikáival. És hogy mennyire kék-fehér?? 2-3 hónapja van itt! Nem fog címert csókolgatni. De én nem is várom tőle. Ő a dolgát végzi. Az egyik kedvenc mondásom hogy mindig az a vetélytárs a legveszélyesebb aki csinálja a dolgát, csendben, egyre-egyre jobban. Kicsit idevág. Szóval hogy melyikük a jobb nem tudom. De Rafa nekem szimpatikusabb alak. Mondom mindezt úgy hogy maximálisan tisztelem és becsülöm Josét mert amit tett a kedvenc csapatomért az fantasztikus! De az a múlt! Most Rafa van.
Tommy írta:José eredményei felülmúlhatatlanok, meg az egész karaktert/palit csak imádni lehetett egy Inter drukkerenek.. Ő egy Isten marad örökre minden Inter szurkoló szemében!