Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

mike

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: mike »

Eto'o most minden egyes gólt és dícséretet megérdemel a tavalyi önfeláldozó játéka után :)
Egy az egyben is megérte volna az Ibráért való csere, én már tavaly nagyon megkedveltem.
Ha még Milito is újra belejön akkor nagyon nehéz lesz minket megállítani.
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

Etoo tényleg brutálisan jó most, de előbb utóbb jönni fog nála egy hullámvölgy, nem valószínű, hogy hozza az idény végéig az 1/1 átlagot.
viszont ha most Militot leveszi Benitez, akkor nagy csávába kerülhetünk, hiszen két formán kívüli csatárunk lesz majd akkor.
Játszon csak Milito, egyelőre elbírja a csapat, hogy kihagyja a helyzeteket.
Ami rendkívül nagyon nagyon jó hír, ahogy ma is láttuk Benitez bele tud nyúlni a taktikába: a 2. félidő elején csak azt lehetett látni, hogy kb 6-8 palermoi játékos zárja le a tizenhatos előterének azon részét ahol a labda van és láthatóan fennakadtunk rajta. Aztán Benitez kicsit megkavarta a dolgokat és gyakorlatilag folyosók nyíltak a palermo hátsó alakzatában. és lett is két gól belőle :)

itt most tényleg szép foci van készülőben és én nagyon nem bánom ezt. lássuk be a tavalyi szezont eredményekben felülmúlni úgysem lehet. hát akkor mutassuk meg a világnak tavaszra, hogy mi is tudunk olyan játékot produkálni mint a Barca, csak nekünk nem kell hozzá sem Messi, sem Xavi sem Iniesta hozzá :D
Tamas76

Hozzászólás Szerző: Tamas76 »

Nekem tetszett ma Eto'o és Stankovic játéka, szegény Militót meg nagyon sajnáltam. Már-már rossz volt nézni, hogy semmi nem akar legalább róla bepattani.
Amit még mindig nem értek, hogy miért erőltetjük a feltolt védelmet, az nem a mi világunk. Nem olyan gyorsak a belső védőink, könnyen mögéjük lehet kerülni és akkor már csak Julióban bízhatunk. Mondjuk benne lehet is, de én azért nyugodtabb lennék, ha a tavalyi védekezést látnám a csapattól. Akkor nem volt ennyi lehetősége az ellenfeleinknek!
A Roma és a szegény városi rokon nem gondolja komolyan a scudettót? :D
Esti Kornél
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Esti Kornél »

Urak, sok sikert ma estére, nem lesz könnyű dolga a csapatotoknak. Bízom abban, hogy ma este mindketten örülhetünk, sőt ti különösen ha nyer a Lazio. :)
Forza Lazio és Forza Inter!
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Esti Kornél írta:Urak, sok sikert ma estére, nem lesz könnyű dolga a csapatotoknak. Bízom abban, hogy ma este mindketten örülhetünk, sőt ti különösen ha nyer a Lazio. :)
Forza Lazio és Forza Inter!
Úgy legyen, sok sikert a csapatoknak!

FORZA INTER!!!
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

Benitez nem ép, Santon még a cserék között sincs, így hogy Zanetti se, nincs szélső hátvéd cserénk. bravó.
BandInter

Hozzászólás Szerző: BandInter »

jó estét!!!
linket kérnék ha valaki tud kűldjön.. köszi :)
Forza Inter & Lazio :D
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

DSanton39 írta:Benitez nem ép, Santon még a cserék között sincs, így hogy Zanetti se, nincs szélső hátvéd cserénk. bravó.

Remélem nem sérült meg. :(
BandInter

kösz skacok!!! ;)
Zozo76

Hozzászólás Szerző: Zozo76 »

Jól kezdődik. 31. másodperc, Bar ikapufa.
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

Tommy írta:
DSanton39 írta:Benitez nem ép, Santon még a cserék között sincs, így hogy Zanetti se, nincs szélső hátvéd cserénk. bravó.

Remélem nem sérült meg. :(

szerintem csak szimplán nem bízik az ifikben, hétvégén Biabiany maradt le a padról.
Pet

Hozzászólás Szerző: Pet »

militooooooo
Bombastico

Hozzászólás Szerző: Bombastico »

Pet írta:militooooooo

ideje volt már
jöhet a 2. is tőle
Zozo76

Milito!!!!!!!
Eto'o nagyon szépen csinálta.
Injoc

Hozzászólás Szerző: Injoc »

látszott h egy szikla gördült le most róla :) remélem elkapja a fonalat... am most kimondottan tetszetősen játszik a csapat...remélem nem kiabálom el
Injoc

Zozo76 írta:Milito!!!!!!!
Eto'o nagyon szépen csinálta.

Nem véletlenül ünnepli most is Eto'o a publikum..eszméletlen ez az ember...le a kalappal előtte
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Samuel sérülése remélem nem súlyos, sajna atérdét jegelték...
Eto'o hatalmas, Milito meg végre belőtte első gólját, kellett nagyon, na de kellene még mert nem akarom a 92. percet is remegve nézni. ;) 3-0 tökéletes lenne.
Dirtylt

Hozzászólás Szerző: Dirtylt »

Azért nekem ez nem támadó játék, 2 kapuralövés egy félidő alatt......... Ez a játék defenzívebb, mint Herreraé!
Zozo76

2-0 Eto'o tizenegyes :)
Materazzi gólöröm :)
bazsi

Hozzászólás Szerző: bazsi »

3-0. megint eto'o megint tizenegyesből
egyébként mindkét tizi teljesen megérdemelt volt.
Dirtylt

Most kellene hozni Coutinho-t Sneijder vagy Pandev helyére. Nyugodtan játszhatna....
Dirtylt

Muntarit, te jó Isten!!! Viszont Mátrixnak örülnék, régen láttam az öreget :twisted:
20recoba

Hozzászólás Szerző: 20recoba »

Jelentem a Herceg visszatért:D
Esti Kornél
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Esti Kornél »

Az Inter szépen megmutatta, hogy tud ha akar. Remek kis forduló volt eddig!
Bombastico

Hozzászólás Szerző: Bombastico »

Ez könnyebb siker volt mint vártuk, de sebaj. :)
Remélem a 7vgn is hasonlóan domináns lesz a csapat és nem hagyjuk, h ellenünk nyerjen először a roma.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Szép volt. Gratula a csapatnak. És végre Milito visszatért. :) Kellett ez a lelkének az tuti, de Nekünk is. ;)
Roma ellen is jó lenne egy ilyen győzelem. :)
Injoc

Szépen játszottunk, rendkívül kombinatívan..tetszik a Stanko, Cambi középpálya mert mindkettőben benne van a mélységi indítás...Milito végre magára talált..de nekem a meccs embere akkor is Eto'o fáradhatatlan és óriási küzdő. Jó lenne ha mindig így játszanánk :)
Már csak Pandevet kellene felrázni mert most ő lóg ki a sorból.
Samuel remélem hamar vissza tud térni.
Forza Inter
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Szépen kiütöttük a Barit :)
Végre igazán jól ment a játék, és Milito is beszállt a házi gólversenybe.
A roma kikapott a milan ikszelt, tökéletes forduló megint :D
5 pont előnyünk van a milanhoz képest.
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

Ez nagyon szép játék volt,fordulóról forduló egyre szebb,csak maradjon is így.Grt. a fiúknak megérte holnapi fáradt melóba menés.Milito rendbe lesz,mondtam én,jó önbizalom növelés volt ez.Chivu is megtalálja majd önmagát.Szép csapatjáték volt.Samuel remélem rendbe jön,Zanetti meg a Werder ellen ott lehet már remélem.
Hétvégén meg meg ne halljam,hogy nyerhet a Róma :) Mexes nem lesz.

FORZA INTER
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

ez a 4-0 tökéletes.Eto o,Milito dupla. sokat kell még fejlődni,de nem lesz ez rossz.Maicon nem nagyon él.Sneijder remélem csak azért rohant egyből(csere után) az öltözőbe,mert rájött a cifra.elég nyűgösnek tűnt.
szoknom kell még Benitezt(nekem annyira nem kék-fekete.nyerjünk meg vele mindent és cseréljük el Joséra)
sorger=giallo

A 4 rúgott gól mellet külön öröm, hogy egyet sem kaptunk. Jó meccs volt, hétvégén lendületből vinni kell a Romát!

FORZA INTER!!!
interlaci

Hozzászólás Szerző: interlaci »

Nem volt rossz meccs számunkra,és főleg Milito számára.Végre rúgott 2 gólt,ez talán helyre teszi az önbizalmát.Bár még mindig kicsit gyengének éreztem,az első gól Eto'o érdeme volt,gyönyörűen a fejére varázsolta a labdát,a 2. gólja már Milito-s volt,jó labdát kapott,és lefutotta a védőket,majd magabiztosan belőtte.viszont előtte voltak hibái,nemis 1,nem is 2.Az elején a 21. mp-ben kicsit meghűlt az ereimben a vér,nagyon kijátszották a védelmet,erre figyelni kell.Amúgy a játék,továbbfejlődött,bár én még mindig langyosnak éreztem,de lehet látni a javulást,és amíg nyerjük a meccsüket semmi gond nincs,ráadásul úgy nyertünk,h nem kaptunk egyet sem,ez pedig még nagyobb érdem.Kicsit veszélyes ez a feltolt védelem,könnyen helyzetbe kerül az ellenfél,ezt jó lenne vhogy orvosolni,amúgy tetszik a csapat játéka,szerethetőbb ez a játék mint a tavalyi,kérdés eredményességben felveszi-e vele a versenyt.Meglátjuk!

FORZA INTER
interista23

Hozzászólás Szerző: interista23 »

Nagyon örülök a sima győzelemnek és Milito góljainak.De Sneijder kicsit aggaszt.Főleg amit a magyar baromfilapokban olvastam hogy menne a margitba :S Remélem semmi ilyesmi
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Elvileg Wes éppen most fog hosszabbítani ugyh szerintem ezért felesleges aggódni.
Az meg h szerethetőbb-e a mostani játék?nekem pl nagyon tetszett a tavalyi a masszív védekezés és kevés húzásból odaérünk a kapu elé és Milito beüti játék :D
jéé most hol vannak a Militot a cserepadra "követelő" szurkoló társak?
brecsinho

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

Madridbol jott el sertodotten,miert menne oda vissza? :lol:

Nagyon jol jott ez a sima gyozelem,vegre nem kellett izgulni es Milito golinsegenek a vege is a legjobbkor lett idozitve, asszem nyugodtan mehetunk Romaba...folytassa el Principe. ;) Az elso percet leszamitva elegedettek lehetunk, a tavalyi ikszet megbosszultuk rajtuk rendesen. Cambi,Deki kozepen nekem is tetszett, maradhat igy a kezdo szombaton...ha Samu megserult Chivut tennem be helyere es Santon vagy Zanetti a balszelen,egyik csak felepul addigra :roll: Sneijder nem villogott, de nem is ma kellett, szerintem semmi jelentosege,h bement az oltozobe, szar napja volt...Eto ujra varazsolt, ha serules mentesen kihuzza az evet meglehet a golkiralyi cim iden,kivanom neki,h osszejojjon.
Szep este volt, csak igy tovabb!A rivalisok kicsit beragadtak ugy tunik,de ez legyen az o bajuk :lol:
Forza Inter!!!
sorger=giallo

Íme egy összefoglaló: http://www.youtube.com/watch?v=fZewGhMbSQE

FORZA INTER!!!
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Ha 4-6 ponttal kijövünk a roma és a juve ellen már-már a kényelmes kategóriába mehet át a bajnokság. roma, Werder, juve, olyan simának néz ki jelenlegi formákat nézve. :D
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

Komax írta:Ha 4-6 ponttal kijövünk a roma és a juve ellen már-már a kényelmes kategóriába mehet át a bajnokság. roma, Werder, juve, olyan simának néz ki jelenlegi formákat nézve. :D

Na azért ne kiabáld el!!! :roll: DE ÚGY LEGYEN!! :twisted: :lol: :twisted: 8-)
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

Coutinho milyen volt tnap? Láttam Milito gólja előtt ő tette oda stankohoz, csinált vmi mást is?:D
sorger=giallo

R9. írta:Coutinho milyen volt tnap? Láttam Milito gólja előtt ő tette oda stankohoz, csinált vmi mást is?:D
Látszott, hogy akar, de rövid ideig volt a pályán.

FORZA INTER!!!
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

internaZIOnaLe írta:
Komax írta:Ha 4-6 ponttal kijövünk a roma és a juve ellen már-már a kényelmes kategóriába mehet át a bajnokság. roma, Werder, juve, olyan simának néz ki jelenlegi formákat nézve. :D

Na azért ne kiabáld el!!! :roll: DE ÚGY LEGYEN!! :twisted: :lol: :twisted: 8-)

Ha összességében a mutatott játékkal nem is lehetünk maradéktalanul elégedettek, nekem az tetszik, hogy mentálisan továbbra is erős ez a csapat.
Már most 5 ponttal megyünk a Milan előtt, a Juve ellen legrosszabb esetben hárommal.
BandInter

Wes miatt én is aggódtam tegnap. Viszont aludtam egyet rá meg gondolom ő is és lehiggadt. Néztem mai edzésről képeket és egyik képen olyan vigyorogva ugrik a labdárért.... Szóval csak nem tetszett neki a csere gondolom ő is gólt akart lőni.
Az hogy melyik a szebb játék lehet vitázni... mindenki más, más tetszik neki. Tavalyhoz képest szerintem sokkal könnyebben jutunk a kapuig és tetszik ez az ellenfél térfelén tartózkodni taktika. Még a védelemnek kell szoknia a játékot tavalyhoz képest sokkal nagyobb súly van a két középső védőn.
Benítez vagy Mou?? Nézdd egyértelmű hogy a nagytöbbség Josét mondja mivel ő már tett az asztalra nem is akármit!! Viszont most Rafa van! Nekem tetszik ez a karakter. Csak a dolgával foglalkozik nem a külsőségekkel. Tetszik hogy nem törődik José kritikáival. És hogy mennyire kék-fehér?? 2-3 hónapja van itt! Nem fog címert csókolgatni. De én nem is várom tőle. Ő a dolgát végzi. Az egyik kedvenc mondásom hogy mindig az a vetélytárs a legveszélyesebb aki csinálja a dolgát, csendben, egyre-egyre jobban. Kicsit idevág. Szóval hogy melyikük a jobb nem tudom. De Rafa nekem szimpatikusabb alak. Mondom mindezt úgy hogy maximálisan tisztelem és becsülöm Josét mert amit tett a kedvenc csapatomért az fantasztikus! De az a múlt! Most Rafa van.
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

Nem Sneijderrel nem tudunk megegyezni hanem az ügynökével és ez nagy különbség. Ő nálunk akar játszatni és még van is hátra pár év a szerződéséből, a menedzsere viszont természetes, hogy pénzt akar keresni rajta, méghozzá egy aranylabda várományoson elég sokat lehet keresni... Egy új szerződés aláírásakor a menedzserek elég szép %-ot kapnak.
Lombardini

Hozzászólás Szerző: Lombardini »

BandInter írta:Wes miatt én is aggódtam tegnap. Viszont aludtam egyet rá meg gondolom ő is és lehiggadt. Néztem mai edzésről képeket és egyik képen olyan vigyorogva ugrik a labdárért.... Szóval csak nem tetszett neki a csere gondolom ő is gólt akart lőni.
Az hogy melyik a szebb játék lehet vitázni... mindenki más, más tetszik neki. Tavalyhoz képest szerintem sokkal könnyebben jutunk a kapuig és tetszik ez az ellenfél térfelén tartózkodni taktika. Még a védelemnek kell szoknia a játékot tavalyhoz képest sokkal nagyobb súly van a két középső védőn.
Benítez vagy Mou?? Nézdd egyértelmű hogy a nagytöbbség Josét mondja mivel ő már tett az asztalra nem is akármit!! Viszont most Rafa van! Nekem tetszik ez a karakter. Csak a dolgával foglalkozik nem a külsőségekkel. Tetszik hogy nem törődik José kritikáival. És hogy mennyire kék-fehér?? 2-3 hónapja van itt! Nem fog címert csókolgatni. De én nem is várom tőle. Ő a dolgát végzi. Az egyik kedvenc mondásom hogy mindig az a vetélytárs a legveszélyesebb aki csinálja a dolgát, csendben, egyre-egyre jobban. Kicsit idevág. Szóval hogy melyikük a jobb nem tudom. De Rafa nekem szimpatikusabb alak. Mondom mindezt úgy hogy maximálisan tisztelem és becsülöm Josét mert amit tett a kedvenc csapatomért az fantasztikus! De az a múlt! Most Rafa van.

Igen maximálisan egyetértek veled. Mindig lesznek olyanok akik Josét fogják a legnagyobbnak tartani. És ez igaz is, hiszen történelmet írt a csapattal. Viszont ő elment és most egy olyan edző jött aki nem a sajtóval csatázik, nem köt bele az összes edzőbe akik a Serie A-ban tevékenykednek, és aki kicsit látványosabb futballt akar nem csupán célfocit. Nekem ez nagyon tetszik bevallom. José lesz az Inter második Herrera-ja de ő már valóban a múlt.
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

José eredményei felülmúlhatatlanok, meg az egész karaktert/palit csak imádni lehetett egy Inter drukkerenek.. Ő egy Isten marad örökre minden Inter szurkoló szemében!
Lombardini

Hozzászólás Szerző: Lombardini »

Tommy írta:José eredményei felülmúlhatatlanok

Ez egyértelmű nem is mondtam ilyet.
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

BandInter írta:Wes miatt én is aggódtam tegnap. Viszont aludtam egyet rá meg gondolom ő is és lehiggadt. Néztem mai edzésről képeket és egyik képen olyan vigyorogva ugrik a labdárért.... Szóval csak nem tetszett neki a csere gondolom ő is gólt akart lőni.

Rafa jó edző.BL győzelem,2szeres spanyol bajnok,nem a real,barcaval.csak félő,hogy előjön a Poolos énje,szimpatikus,csöndesebb,mint José,csak én azt nézem,hogy Capitano mezén nem 1 csillag legyen,hanem 2 mikor visszavonul.maximum 3év,szóval idén,jövőre még nyerni kéne a bajnokságot.José keze alatt ez alap lenne.remélem Rafa alatt is az lesz.
focit tekintve nekem is jobban tetszik a mostani.kérdéses,hogy ez egy Barca ellen még nem e lenne öngyilkosság.
szopik a dzsuve :D:D
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

Tommy írta:José eredményei felülmúlhatatlanok, meg az egész karaktert/palit csak imádni lehetett egy Inter drukkerenek.. Ő egy Isten marad örökre minden Inter szurkoló szemében!

Egy nem Inter drukkernek is :) Én mindig csíptem a buráját.Néztem tegnap a Real Madrid TV-t készítettek vele egy interjút,azt mondja a végén a nőnek"nem vagyok a szavak embere" :) azt hiszem nincs még egy ilyen pali a világon.Aki nem bírja is inkább irigy rá,van is mire,48 évesen azt hiszem elég sokat tett le az asztalra :) Nekem hiányzik a kispadról,de ez van :)
Válasz küldése