Nemzetközi kupák (Bajnokok Ligája, Európa liga, stb)

Minden labdarúgás az Interen kívül

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Nia

Re: Nemzetközi kupák (Bajnokok Ligája, Európa liga, stb)

Hozzászólás Szerző: Nia »

Komax írta:Hát igen Mourinho Mourinho Mourinho...Alonsoról és Ramosról szó sem esik. Hiába, jön a classico, szedi le a terhet a játékosokról. Ez de hiányzik. :)

Ja,hmmm.
Meg a műsoros estjei :)
Tökéletes fociedző.
Egyébként meg akartam kérdezni:ha múltkor kupameccsen tiltották el,akkor miért két bajnokit hagyott ki.Ott egybe van?
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

Mourinho két meccset kapott a BL kiállítások miatt.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Süti írta:Mourinho két meccset kapott a BL kiállítások miatt.

Abból csak 1-et kell letöltenie, másikat felfüggesztettként kapta. Ez aztán biztos megrázza. :) Szerintem egy sör mellett szétröhögte magát ezen a büntetésen. Jön egy totál tétnélküli meccs ahol nem kell a sajtónak nyilatkoznia (amit utál), majd a nyolcaddöntőben meg már ott lehet a kispadon. ;)
Süti

http://www.origo.hu/index.html

Szép volt fiúk, szép volt fiúk....
kiscivis

Hozzászólás Szerző: kiscivis »

Itt mit akartál linkelni Süti? :D
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

az olasz csapatok megint alkottak Európában, 4 EL-es csapatból 3 offolta magát már 5 forduló után (Juve, Palermo, Samp) :D
a Napoli még továbbmehet, ha hazai pályán megverik a Steaua-t.
Süti

kiscivis írta:Itt mit akartál linkelni Süti? :D

Nagyon jó vagyok, mindent!!!! :D :lol:

(Kabáték rongálását.)
kiscivis

Így már érthető.
Nem értettem már nyáron sem, h ezt a suttyó tahó parasztot minek kellett idehozni, mert, h hasznára nincs a csapatnak az tuti.
Nia

KÖBENHAVN - CHELSEA : pfuuu csaló disznók :)
MARSEILLE - MANCHESTER UNITED :( azért várnék egy franciás Deschampos meglepit :)
ARSENAL - BARCELONA :))))))))))))))))))))))))
LYON - REAL MADRID Mint mindig.Kíváncsi leszek...
INTERNAZIONALE - BAYERN MÜNCHEN :) Érdekes.Alig várom.Otthon mindketten nagyon szarok most....legalább most nem húztunk bele.
VALENCIA - SCHALKE :) Ez jó.kiegyenlített
AC MILAN - TOTTENHAM Köcsögök.De remélem az Angolok a másik oldalra is adnak leckét.
AS ROMA - SAHTAR DONYECK Hát őket még a Shaktar is legyűrheti :)Remélem le is fogja...
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Én azért szurkolok az olasz csapatoknak a nemzetközi kupákban. Most jóval nagyobb az esély hogy mindhárom olasz ott legyen a 8ban, mint egy-két éve, amikor rendre megkapták az angolokat. Jót tenne az olasz ligának is. ;)

továbbjutók: Internazionale, Roma, Milan, Valencia, Real Madrid, Barcelona, Manchester United, Chelsea :D
Nia

Legyünk jobbak,mint a Németek. :)
Napoli-Villareal a legjobb 16 közé kerülésért.Utána ha továbbjutnak akkor játszanak a M.harkiv-Leverkusen győztesével a 16 között.
Egyébként nem tudom hallottátok e,de a Debrecen tegnap megverte a Samp-ot. Ahol Koman volt a CSK :) Nagy dicsőség... :)
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

Remélem kiesik a bilan is meg a rioma is. :D

Bl 4 hely már elúszott.
kiscivis

Nia írta:Egyébként nem tudom hallottátok e,de a Debrecen tegnap megverte a Samp-ot. Ahol Koman volt a CSK :) Nagy dicsőség... :)

Fogalmazzunk úgy, h a Samp primaverat. Siralmas csapat ez az idei Loki.
Nia

kiscivis írta:
Nia írta:Egyébként nem tudom hallottátok e,de a Debrecen tegnap megverte a Samp-ot. Ahol Koman volt a CSK :) Nagy dicsőség... :)

Fogalmazzunk úgy, h a Samp primaverat. Siralmas csapat ez az idei Loki.

Hát ja,még annak sem mondanám.Némelyek meg úgy örülnek,mintha megnyerte volna a bL-t :)
Komax

- 15 Feb: AC Milan v Tottenham, Valencia v Schalke 04
- 16 Feb: Roma v Shakhtar, Arsenal v Barcelona
- 22 Feb: Lyon v Real Madrid, Copenhagen v Chelsea
- 23 Feb: Inter v Bayern, Marseille v Manchester United
- 8 Mar: Shakhtar v Roma, Barcelona v Arsenal
- 9 Mar: Tottenham v AC Milan, Schalke v Valencia
- 15 Mar: Bayern v Inter, Manchester United v Marseille
- 16 Mar: Real Madrid v Lyon, Chelsea v Copenhagen

inter.it
Cupi

Komax írta:- 23 Feb: Inter v Bayern, Marseille v Manchester United
inter.it

Visszavágó keddi meccs, szerintem tuti azt adja a tv2, első meccset meg a digi. :)
Komax

Cupi írta:
Komax írta:- 23 Feb: Inter v Bayern, Marseille v Manchester United
inter.it

Visszavágó keddi meccs, szerintem tuti azt adja a tv2, első meccset meg a digi. :)
Szerintem is, de szerdán a Sat1-re biztos számíthatunk. :D
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Ez olyan igazi magyaros történet, hogy megszavazott nekik 10 milkót a kormány stadionépítésre, erre jönnek a hírek, hogy szétszéled a csapat, megy az edző is....
Még gyorsban át kéne utalni a pénzt a Vidinek, ők most inkább vannak feljövő ágon :-)
kiscivis

PellerG írta:Még gyorsban át kéne utalni a pénzt a Vidinek, ők most inkább vannak feljövő ágon :-)

Egy komplett kormánnyal a hátad mögött nem nagy dolog felépíteni egy csapatot. A Loki az utóbbi 8 évben teljesen szembeszéllel küzdve jutott el oda ahova magyar csapat már nagyon régóta nem, így ha lehet ne vegyük el tőlünk azt amit megérdemel a város és a csapat.
Mert csapatunk hiába nem lesz, de ez a város már régóta megérdemli azt ami jár neki, mert itt szeretik a futballt, szeretik a meccsek hangulatát, törés-zúzás helyett itt szurkolás folyik. Szóval a saját számládról utald azt amit a vidinek szánsz, de ha lehet ezzel ne rendelkezz...
Süti

kiscivis írta:így ha lehet ne vegyük el tőlünk azt amit megérdemel a város és a csapat.

Debrecenben felépítettek egy klubot, és ez nekem is tetszik, csak az a kérdésem, hogy miért nem saját erőforrásból építik meg a stadiont?

Miért az állam támogatásából építenek? Ez ilyen uram-bátyám szituáció. Mert a Loki mögött nem a kormány áll szerinted? Kósával az élen...

Nem azt mondom hogy ne legyen Debrecennek stadionja, mert ezt megérdemlik, és eleget is tettek érte, de hát akkor rajta, csinálják meg önköltségen. Gondolom nem veszeteséges a Loki.
kiscivis

Tehát miért nem saját erőforrás. Mi az mi ebben az országban saját erőforrásból valósul meg? Bármennyire is hihetetlen, de ez nagyon nagy pénz még a Debrecennek is, és habár nyereségesen működik a klub, ekkora fedezetet képtelen lenne kitermelni nagyobb sikerek nélkül. A Bl pénz pillanatok alatt elúszott ami kb 15 %át fedezte volna ennek a projektnek. Az Debrecen, Kelet-Magyarország érdeke is, h végre legyen itt egy normális, minden követelménynek megfelelő stadion, ahova szívesen mennek az embere, és ne kelljen 200 km-t utazni azért, h megnézhessék a kedvenceiket. Emellett ejtsünk szót arról a többek szerint is milliárdos nagyságrendű összegről amitől Debrecen, a debreceni vendéglátósok elestek amiatt, h Pesten kellett játszani a nagyobb meccseket. Hozott ez a város annyi pénzt a székes fővárosnak, h megérdemelje ezt az összeget (aminek nagy része mindenbizonnyal Eu-s pénz lesz), hiszen ahol megtehetik, h a világ legdrágább metróját építik a vidéki adófizetők pénzéből is, ahol a Bkv nagyságrendekkel többet vesz ki a költségvetésből mint ez a projekt ott erre is juthat.
Uram-bátyám viszony. Köztudott, h nagyon jóban vannak, és Debrecen mint Fidesz bázis sok segítséget kapott mindig is, ami szerencsére látszik a városon, de az utóbbi 8 évben jóformán teljes állami támogatottság nélkül jutott el a Debrecen oda ahol most tart. Sok pénzt ölt ebbe a csapatba Szima, és az önkormányzat is, így ha lehet had különböztessem meg magunkat a Videotontól, ahol most a "jó világ beálltával" tudnak főleg állami pénzből csapatot építeni, nagyságrendekkel nagyobb fizetésekkel mint itt.
Süti

kiscivis írta:ha lehet had különböztessem meg magunkat a Videotontól

Szerintem a Vidinél is komoly szakmai munka folyik, de ha a háttérdolgokat nézem amik most a két klubbot mozgatják, akkor nem látok különbséget.
kiscivis

Süti írta:
kiscivis írta:ha lehet had különböztessem meg magunkat a Videotontól

Szerintem a Vidinél is komoly szakmai munka folyik, de ha a háttérdolgokat nézem amik most a két klubbot mozgatják, akkor nem látok különbséget.

A szakmai munkát nem vitattam. Csupán nem véltetlen, h Fidesz hatalom idején vannak felszállóágon, a Loki pedig nem. Emiatt teszek különbséget.
Süti

kiscivis írta:Fidesz hatalom idején vannak felszállóágon, a Loki pedig nem. Emiatt teszek különbséget.

Ehhez kizárólag a "Fidesz hatalom" azért kevés lenne. ;)
kiscivis

Süti írta:
kiscivis írta:Fidesz hatalom idején vannak felszállóágon, a Loki pedig nem. Emiatt teszek különbséget.

Ehhez kizárólag a "Fidesz hatalom" azért kevés lenne. ;)

A fociban a pénz az úr ezt te is tudod. Ahhoz pedig vagy gazdag tulajdonos kell, vagy megfelelő politikai háttér. A pénz az alapja a kiváló szakmai munkának. Nos a pénz honnan jön?
Ezt a témát lezártnak tekintem, aki pedig megkérdőjelezi azt, h a Loki megérdemel egy jó stadiont az szurkoljon a Videotonnak. :)
Fan Gusto

Hozzászólás Szerző: Fan Gusto »

Hát én külső szemlélő vagyok bizonyos szempontból, kispesti szimpatizánsnak "ultra"-nak vallom magamat. Ami azt illeti, Magyarország egész területén sokkal jobban tiszteli mindenki a Debrecent, mint a kormány által agyonpénzelt Fehérvárt.
Idén jó szezonjuk van, sőt lehet, hogy lesz még pár, de ezt anyagi háttértámogatás nélkül, egész biztos, hogy nem tudták volna megvalósítani.. az utóbbi időben a magyar bajnokság játékosállományának savát borsát mindig ők zsebelik be. Gondoljunk csak Nikolicsra, Sándor Gyurira, Lencse Lászlóra stb. és itt teszem fel a kérdést, honnan van ennyi pénzük? mert nem nyertek semmit, már huzamosabb ideje... na itt jön a képbe Orbán Viktor és az önerő hiánya... na ez a különbség a Debrecen és a Videoton között jelenleg, az én szememmel látva.
Nia

Egyre kevésbé vagyok biztos abba,hogy a mi meccsünket adja majd a digi,mivel a Marseille-Manu(egy Marseille győzelemmel) sem lesz semmi.Ha jól tudom ez ugyanaz a nap.Na mindegy majd meglátjuk.A visszavágót tuti látjuk.
Kedden(22.én),viszont mindkét meccs lesz az biztos én a Lyon-Real-t favorizálom.Kíváncsian várom,hogy idén is mumus lesz-e a Lyon:)Szép lenne,ha Lopez-ék megint kitakarítanák őket :)
Viszont a Milán elleni odavágón nem lesz Bale barátunk(és úgy néz ki VdV sem),hátproblémák miatt.Még a végén mázlijuk lesz és csak a visszavágón alázzák le őket :twisted:
De a legszebb mégis csak az lenne,ha a Barca esne ki.Bár amennyire nem bírom az Arsenalt az lenne a legjobb ha mindkettő :)
Komax

Nia írta:Egyre kevésbé vagyok biztos abba,hogy a mi meccsünket adja majd a digi,mivel a Marseille-Manu(egy Marseille győzelemmel) sem lesz semmi.Ha jól tudom ez ugyanaz a nap.Na mindegy majd meglátjuk.A visszavágót tuti látjuk.
Megnyugtatlak, az Inter-Bayernt adja a digi. Épp ma olvastam egy tv újságban. :D
Nia

Várjuk ki a végét :)
Náluk nem ritka a az utolsó perces változtatás :)
De ennek örülök.Bár megnéztem volna a Marseille-t is ha úgy hozza:)
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

A Spurs 1:0-ra nyert a Milan ellen. Gattusonak többször is elgurult a gyógyszere, lapot is kapott és némi eltiltás is kinéz neki.
graziejosé

Hozzászólás Szerző: graziejosé »

sorger=giallo írta:A Spurs 1:0-ra nyert a Milan ellen. Gattusonak többször is elgurult a gyógyszere, lapot is kapott és némi eltiltás is kinéz neki.

Nem értem, hogy nem kapott pirosat, Flaminival együtt.
Tommy

Ennyit ér a bilan nemzetközi szinten.. Anglia 5-6 számú csapata kiejti őket.
Nia

Tommy írta:Ennyit ér a bilan nemzetközi szinten.. Anglia 5-6 számú csapata kiejti őket.

Ne kiabáld el,csak két gól kell nekik idegenben a "félelmetes csatársoruktól",amely eddig 7 meccsen 8 gólt termelt nekik :)
Egyébként amennyire verték a mellüket mikor minket vertek Angliába...megérdemelték,hogy kapjanak egy leckét...

Gattusot remélem eltiltják.
Komax

Tommy írta:Ennyit ér a bilan nemzetközi szinten.. Anglia 5-6 számú csapata kiejti őket.
Olasz futball szégyene. Én a romat is féltem, csak csoportgyőztes lett a Shaktar. Pedig az idén nem panaszkodhatnak az olasz csapatok a sorsolásra, mint az előző években, amikor gyakorlatilag a legerősebb csapatokat sorsolták melléjük.
Cupi

Az a baj mi is kaptunk tőlük egy 3-ast....azóta is fáj, jó tudom csak csoportmeccs volt, de akkoris. Illett volna nekünk nyerni azt a csoportot :cry:
Azért 1 kört mehetne még a milan, bajnoki versenyfutásba kapjanak csak ők is 2 + meccset, megnyerni úgysem fogják a bl-t. :)
Flamini meg a Gattuso.....és még ők dumáltak Chivu eseténél, hogy ilyenek is csak az Interbe vannak.....persze...
Süti

sorger=giallo írta:Gattusonak többször is elgurult a gyógyszere, lapot is kapott és némi eltiltás is kinéz neki.

Én jót szórakoztam rajta. :)

Megkapta a csk karszalagot, és azt hitte sokkal többet megengedhet magának, mint máskor.

Egyébként a sárga miatt alapból nem játszhatna a következő mérkőzésen, de amit a Tottenham kispadjánál művelt, az kinéz 2-3 meccsnek szerintem is.

Én jobban örülnék, ha továbbjutna a Milan, mert akkor a bajnokságon-kupán kívül még kapnának terhelést.
Komax

Cupi írta:Azért 1 kört mehetne még a milan, bajnoki versenyfutásba kapjanak csak ők is 2 + meccset, megnyerni úgysem fogják a bl-t. :)
Ezek után a milannak, csak a Scudetto fog a szemük előtt lebegni...
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Flamini esete nálam egyből piros!Páros nyújtott lábbal,tiszta őrült.
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Cupi írta:

Az a baj mi is kaptunk tőlük egy 3-ast....
Ez különösen akkor volt kínos, amikor Milánóban, emberelőnyben négyet szórtunk neki, majd ők rúgtak hármat nekünk. Jó a Spurs, de én a Milant sem írnám le, különösen - ahogy többen is írták már - jó lenne, ha még futnának egy kört a BL-ben, csak utána esnének ki, hogy azért legyen meg a plusz terhelésük.
Nia

Már 1-3ra megy a Shakthar a félidőben.
Van egy gyanúm,hogy rajtunk kívül nem lesz aki a szégyentől megvéd(heti)je az Olasz focit :(
Cupi

Nia írta:Már 1-3ra megy a Shakthar a félidőben.
Van egy gyanúm,hogy rajtunk kívül nem lesz aki a szégyentől megvéd(heti)je az Olasz focit :(

ja ez döbbenet, azt sejtettem, hogy a roma szenvedni fog, de 1-3 az első félidőben.... :shock:
Na sajna mi sem mehetünk biztosra a bayern ellen, nagyon gáz lenne, ha 1 olasz csapat sem lenne a legjobb 8-ban, azért bízzunk magunkban. ;) :)
Tommy

Kit érdekel ha riomma meg a bilan kiesik? Én max röhögök egy jót rajtuk, gyűlölöm mindkettőt, nem érdekel, hogy olaszok.. 4 bl hely meg már úgyis elúszott. Bár a bilan ha továbbjutnak annyiból tényleg jó lenne, hogy nem tudnának teljes erővel koncentrálni a bajnokságra, de ha kiesnek engem az se zavar.. Mi jussunk tovább az a lényeg, többi le van szarva.
Komax

Tommy írta: 4 bl hely meg már úgyis elúszott.
Meg sem érdemli a serie a.
Nia

Tommy írta:Kit érdekel ha riomma meg a bilan kiesik? Én max röhögök egy jót rajtuk, gyűlölöm mindkettőt, nem érdekel, hogy olaszok.. 4 bl hely meg már úgyis elúszott. Bár a bilan ha továbbjutnak annyiból tényleg jó lenne, hogy nem tudnának teljes erővel koncentrálni a bajnokságra, de ha kiesnek engem az se zavar.. Mi jussunk tovább az a lényeg, többi le van szarva.

Tiszta szánalom,hogy egy ilyen jól sikerült sorsolás után sincs túl sok esély arra,hogy 3 Olasz legyen a 8 között.Szánalom a Milán és a Róma amelyet egy Shakthar picsáz el az Olimpicoban.A Milan meg a mag 8 rúgott góljával.
Még jó,hogy olyan gyorsan nem úszhat el a 3 BL hely(mert elég lassú a csúszás),mert aztán gyorsan kettő lenne belőle.Ebből nem lesz visszaelőzés két év múlva,de siránkozás majd igen.

A Barca veszített:) Miért nem eshet ki mindkét csapat :)
Süti

Galliani védelmébe vette Gattuso-t, de a legjobb az egészben, hogy még ezt is hozzátette:

"Kérni fogjuk, hogy a büntetésének kiszabása során vegyék figyelembe Gattuso magatartását az elmúlt száznégy mérkőzésen." (NSO)

:D

Szerintem akkor örökre eltilthatnák. :lol:
Crespo

Hozzászólás Szerző: Crespo »

Ennyi erővel Zanetti mostantól egy rohadtnagy machetével is felmehet a pályára, mert az eddigi meccsein jól viselkedett 20 évig.

A másik kifogás meg, hogy a kopasz fazon provokálta Gattusót. Ja, akkor Eto'ot se kellett volna eltiltani mikor megfejelte azt a Césart, elvégre volt előzménye...
Cupi

Napoli is kiesett az EL-ből.... :? Ott már nincs olasz csapat, és sajnos van esély arra, hogy a BL-ben se legyen.... :cry:
Ez van... Legalább akkor Mi jussunk tovább az a lényeg. ;)
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Pedig 1-0-ra még ők vezettek,aztán az első félidő utolsó percében kettőt kaptak,ez lélektanilag megfoghatta őket.Cavani még kapufáig jutott a 2.félidőben,nagyjából ennyi.
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

A Roma is kiesett :twisted: Megérdemelték az Ukránok a továbbjutást :!: A roma játékosok hozták a formájukat mentek az alattomos belépők, meg De Rossi lekönyökölte Srnat, mákja volt ,hogy nem látta a bíró
Audipower

Hozzászólás Szerző: Audipower »

Este a Milan is 100%,hogy ki fog esni. A nagy poén a végére az lenne, ha mi meg továbbjutnánk a bajorok ellen. 8-)
Válasz küldése