Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

jdanika

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: jdanika »

Nia írta:
Tommy írta:José eredményei felülmúlhatatlanok, meg az egész karaktert/palit csak imádni lehetett egy Inter drukkerenek.. Ő egy Isten marad örökre minden Inter szurkoló szemében!

Egy nem Inter drukkernek is :) Én mindig csíptem a buráját.Néztem tegnap a Real Madrid TV-t készítettek vele egy interjút,azt mondja a végén a nőnek"nem vagyok a szavak embere" :) azt hiszem nincs még egy ilyen pali a világon.Aki nem bírja is inkább irigy rá,van is mire,48 évesen azt hiszem elég sokat tett le az asztalra :) Nekem hiányzik a kispadról,de ez van :)

Hát kevés ilyen személyiség van mint Mourinho de valamit nagyon jól csinál, hogyan lehet, hogy minmdenki szidja "köpköd" rá, és mégis dicséri és elismeri. Na de ez már Off :)

Viszatérve a meccset sajnos nem láttam (meló miatt) de látom azért tetszett a többségnek a mutatott játék. Most a Róma ellen kell megmutatni remélem Milito most már minden meccsen eredményes lessz. :D
BandInter

Hozzászólás Szerző: BandInter »

Nia írta:
Tommy írta:José eredményei felülmúlhatatlanok, meg az egész karaktert/palit csak imádni lehetett egy Inter drukkerenek.. Ő egy Isten marad örökre minden Inter szurkoló szemében!

Egy nem Inter drukkernek is :) Én mindig csíptem a buráját.Néztem tegnap a Real Madrid TV-t készítettek vele egy interjút,azt mondja a végén a nőnek"nem vagyok a szavak embere" :) azt hiszem nincs még egy ilyen pali a világon.Aki nem bírja is inkább irigy rá,van is mire,48 évesen azt hiszem elég sokat tett le az asztalra :) Nekem hiányzik a kispadról,de ez van :)

Nia: azéé nem mindenki... pl egy Barcás???? kb utálja az elődöntő miatt :D
viszont Tommy, a tripla sem felűlmúlhatatlan... egy profi nem elégszik meg soha semmivel és mindíg többet akar. Pl ha tripláznánk + a két szuperkupa + a klub vb... na az máris felűlmúlná José tripláját. Viszont mégmielőtt nekem "esnél" én is (mint mondtam is már) tisztelem és becsülöm Mout!!!! és legyen akárhol edző ez már nem is változik! örök hálám neki!
Wes managere kever akkor ezekszerint... jah azt én is tudom hogy maradni akar mert mondta
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

BandInter írta:

Nia: azéé nem mindenki... pl egy Barcás???? kb utálja az elődöntő miatt :D

Viszont azért a régi Barcasoknak azért lehet róla szép emléke is.Nekem a tavalyin kívül a legnagyobb mikor Armaniban:)(vagy valami márkás hasonlóságban) csúszott végig a gyepszőnyeg szélén.De ez már tényleg off,úgyhogy sorry.
BandInter

Az biztos hogy ahol megfordúlt ott mindenki imádja. És valósággal együtt él a játékkal. Ahogy mondja imádja amit csinál és ez látszik is. Ezeket a reakciókat nem lehet megjátszani. Meg mikor tavaly télen Maiconhoz futott a második gólja után... talán a siena elleni bajnokin de nem biztos!!
De ez már valóban off...
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Bocs h offolok tovább de ezt meg akartam kédrezni.Mindennel 1et értek óriási arc Mou,tisztelet neki de bennem hagyott tüskét a lemondása miatt.Hogy már bl döntö után pár órával be is jelentette h lelép.
Mindeki tisztába volt vele h 99.9999% h elmegy de azért 2-3 napot várhatott vna.Picit belerondított az ünneplésbe és ezt asszem Moratti is lenyilatkozta.
Vagy ez csak engem zavar(t)?
Nia

Nem,akkor engem is zavart,én is mondtam,hogy várhatott volna még,de most meg így 4 hónap után már nem arra emlékszem,hogy lelépett,hanem arra ahogy a magasba vannak a serlegek :)
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Igazad van, én is így gondolom, de most már kár ezen rágódni, mint ahogy már többen írtuk itt.
Ez a történet úgy lett volna kerek, ha a döntő után visszajött volna a csapattal a Meazzába, és együtt ünnepelték volna a sikereket.
De ez, hogy a meccs után már maradt is Madridban, és többet nem is láttuk, ez nálam is negatív pont
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

Stankov írta:Picit belerondított az ünneplésbe és ezt asszem Moratti is lenyilatkozta.
Vagy ez csak engem zavar(t)?

Nem, ezzel nem vagy egyedül.
Ezzel azt sikerül elérnie, hogy az ünneplés helyett is minden róla szóljon, elég önző döntésnek tartottam akkor is, de ez van, José PR-ja a legjobb a mai futball edzők közül, nem véletlen hogy szinte minden nap volt egy „hír” az Inter-ről amikor itt volt edző.

Ma egy nagyon jó meccset várok. Mindkét római csapattal jó mérkőzéseket játszottunk évekre visszamenőleg.

Győzni kell, szeretném ma is Totti-t sírni látni.
Injoc

Hozzászólás Szerző: Injoc »

Remélem h ugyanúgy harcosan nekimegyünk a romanak mint a barinak, és nem bízzuk el magunkat...lehet h szedett vetett ez a roma, de ellenünk mindenki összeszedi magát, és gyanítom most se adja majd könnyen a bőrét.
graziejosé

Hozzászólás Szerző: graziejosé »

Kezdő a Roma ellen: J.Cesar; Maicon, Cordoba, Lucio, Chivu; Cambiasso, Stankovic; Pandev, Sneijder, Eto'o; Milito.
Olyan hihetetlen, hogy soha nem kezd a fiatalok közül senki, főleg Santon, pedig őt már annyian várjuk.
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Santont már én is nagyon szeretném a pályán látni! Viszont örülök, hogy ennyi támadó van a kezdőben, ha már a középpályán megfogjuk a Romát és javítunk a helyzeteink kihasználásán, akkor nagy baj nem lehet.

FORZA INTER!!!
zsizsi14

Hozzászólás Szerző: zsizsi14 »

Linket kérhetnék?:)
BandInter

zsizsi14 írta:Linket kérhetnék?:)

http://atdhe.net/24681/watch-as-roma-vs-inter-milan

tessék de aki tud még kűldjön.... ez lehet lassú lesz... legyen több alternatívánk :)
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Rengeteg labdát eladunk, saját térfelünkön is.....ezen változtatni kell a 2. félidőre és akkor nyerünk, gyenge ez a roma, mi bénázásink miatt tudnak csak veszélyeztetni....
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Szerintem is nagy a pontatlanság, sokszor rossz megoldást választanak a játékosok. Azért a Roma veszélyes ellenfél, de az látszik hogy most nincsenek a toppon, szerencsére!
Inter101

Majdnem sikerült egy golt adni a Romának!! Hihetetlen!
interista23

Hozzászólás Szerző: interista23 »

Utolsó percben kikapni.Istenem fiúk
Esti Kornél
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Esti Kornél »

Le a kalappal a Roma előtt. Mikor Benitez azt mondta, nyerni mennek Rómába, tudtam hogy gond lesz.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

én nem láttam volna hogy bárki is nyerni akart volna a mai meccsen
Inter101

Nem is tudom mit mondjak. Ez a meccs egy sima döntetlen, de kikaptunk! Nem játszottunk jol, de gyakorlatilag a semmiböl jött a Roma golja. Sokkal golra tőrőbben kellett volna játszani mert ezt a Romát könnyen le lehetett volna gyözni véleményem szerint!!
PellerG

Ezt nem hiszem el bazmeg, h ezek az őspöcsök a semmiből meg tudnak verni.
Mi a f..ért kell egy Muntarit balszélre beküldeni?!
Oké, most ez off, de tavaly ezek voltak azok az esetek, amikor Mou inkább még egy támadót beküldött, mert annyira nekünk állt a meccs, csak a gól nem jött, és nem Milito le, plusz még Muntari is be egy támadó (Pandev) helyett.
Ez a Sensi asszony is ritka taszító egy picsa.
Nem hiszem el komolyan mondom
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

a 60. perc környékén Benitez eldöntötte hogy jó lesz a 0-0, mikor meghúzta a Milito-Muntari(ennek a fasznak a szerződésében van hogy játszania kell, vagy nem tom miért játszik minden edzőnél) cserét. hát nem jött be, gratulálok.. Chivu újabb meccset végig"játszott" de minek. Santont pályára kedves Benitez :!:
Esti Kornél
Kapcsolat:

A gond ezzel nem is az, hogy 3 pontot szerzett a Roma, hanem a lendület, amire ezáltal szert tehet. Kár, nagy kár.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

legközelebb chivu helyén santont és pandev helyén coutinhot szeretném látni
Süti

Idegenben jó az X. Benitez arca a végén...

Gyenge.
bazsi

Hozzászólás Szerző: bazsi »

áááh el sem hiszem komolyan. :evil: :evil:
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Inter101 írta:gyakorlatilag a semmiböl jött a Roma golja
Ezzel azért vitatkoznék. Végig motiváltabban és veszélyesebben játszottak, annak ellenére, hogy Totti például elég harmatos volt. Valahogy kedvetlen és fáradt csapat benyomását keltette ma este a kék/fekete alakulat és Benitez sem tudta őket feltüzelni. Ez van. Nem történt tragédia, de feltétlenül meg kell jegyeznem, hogy egy hajszálnyival jobban akar és küzd a csapat, akkor ez a Roma verhető lett volna.

FORZA INTER!!!
Inter101

Esti Kornél írta:A gond ezzel nem is az, hogy 3 pontot szerzett a Roma, hanem a lendület, amire ezáltal szert tehet. Kár, nagy kár.

Nekem is ez volt az elsö gondolatom! Azt én sem értettem miért jo az 1 pont? Persze Romábol 1 pont nem rossz de ez a Roma verhetö volt!!!!
Fan Gusto

Hozzászólás Szerző: Fan Gusto »

Hát ez elég szerencsétlenül alakult. Kár érte, Milito abszolut nem volt benne a meccsben, le kellett hozni és mivel csatárcserénk nem volt más, a tuticserénk:D Szuli jött be:P nem kell elkeseredni, a győzelmeknek örülni lehet ezekből a vereségekből viszont rengeteget lehet tanulni. Ami hozzá tartozik az igazsághoz, hogy elég nehézkes évünk lesz ha nem igazolunk egy támadót, mert így ha Militonak nem megy akkor csak defenzívebbe tudunk váltani ez pedig rendkívül rossz.
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

Fan Gusto írta:Hát ez elég szerencsétlenül alakult. Kár érte, Milito abszolut nem volt benne a meccsben, le kellett hozni és mivel csatárcserénk nem volt más, a tuticserénk:D Szuli jött be:P

Biabiany jöhetett volna, Eto'o felment éknek, bal támadónak pont jó lett volna, de miért ez a szerencsétlen Muntari játszott ott? hihetetlen.
Inter101

sorger=giallo írta:
Inter101 írta:gyakorlatilag a semmiböl jött a Roma golja
Ezzel azért vitatkoznék. Végig motiváltabban és veszélyesebben játszottak, annak ellenére, hogy Totti például elég harmatos volt. Valahogy kedvetlen és fáradt csapat benyomását keltette ma este a kék/fekete alakulat és Benitez sem tudta őket feltüzelni. Ez van. Nem történt tragédia, de feltétlenül meg kell jegyeznem, hogy egy hajszálnyival jobban akar és küzd a csapat, akkor ez a Roma verhető lett volna.

FORZA INTER!!!

Én nem kétlem hogy a Roma jobban akart, de nem szoritottak be a kapunk elé, nem jöttek a helyzetek futoszalagon, nagyon döntetlen szaga volt ennek a meccsnek. Ami az Intert illeti egyetértünk, harmatos volt szinte mindenki, nem volt nagy produkcio, talán Lucio és Stankovic(?) volt jo? A többieké átlagos. Chivut én sem értem hogy miért játszik, és a többiekkel ellentétben arrol sem vagyok meggyözödve hogy Santon annyira jo lenne, persze ki kellene probálni egy pár meccsen!
Esti Kornél
Kapcsolat:

Tragédia nincs, csak az zavar, hogy jórészt Benitez cseszte el a meccset. A 60. percben Milito-Muntari csere? Mi van? Valamint az, hogy ezzel nagy lelkierőt kaphat a Roma, lehet most és ettől indulnak el felfelé.
Inter101

A Milito-Muntari cserével visszaáll a csapat a 4-4-2-re, és Eto'o t beviszi centernek, nem sokkal mögötte meg Sneijder játszik ennyi, szerkezeti változtatás. Tegyük hozzá Milito most sem játszott jol igaz ezt elmondhatjuk még majdnem az egész csapatrol!
Cupi

Az elmúlt években többször is nyertünk meg meccset az utolsó utáni percben, most mi kaptunk ki így, benne van sajnos. Persze nagyon rosszul esett, hihetetlen letört, azt hittem felrobbanok, de mint ahogy írtátok ezekből is lehet tanulni.
Pandev és Chivu nagyon gyengék voltak, Muntari meg.....nagyon utálom :evil:
Chivu-t meg szét szopatta az a szerencsétlen Menez, felfutásai meg beadásai katasztrófák voltak, Sneijder is rengeteg labdát lőtt az égbe kapura lövés gyanánt, Milito sajna megint nem volt formában. :cry:
Hihetetlen pontatlan volt az egész csapat és nagyon sok labdát szortunk el.... :?
Döntetlen igazságosabb lett volna, de most már mindegy, ha nyerünk a BL-be és megverjük a juvét hétvégén akkor el is felejtjük ezt a meccset. :)
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Megérdemeltük! Komolyan mondom nem hiszem el. Adott egy rendkívül gyenge formában lévő fővárosi csapat (Ezen a meccsen is nagyon gyengék voltak). Erre az egyre jobb formát mutató Inter beáll és elkezd döntetlenre játszani. Nem a 60. perctől, hanem a legelejétől. Benitez munkája ma nem látszott. Ugyanaz a védekezz! játékstílus volt ez, amit Tavaly megszokhattunk. A lövéseink 90%-a 30 méterről, vagy kijjebbről érkeztek. Újabb ékes és elvitathatatlan bizonyítéka, hogy rövid a padunk és kellett volna támadót igazolni. Mit vesztettünk?
- Elkezdtünk egy szép sorozatot, ami ma megszakadt.
- Felhoztuk a Romát, holott ma végleg! le lehetett volna őket szakítani.
- Megtorpantunk ezáltal, ha a következő mérkőzésen bukunk a Milán máris megelőzhet minket.
- 5 pontra van az egyik vetélytárs és nem 11-re.
Ez a mérkőzés a megsemmisítésről kellett volna, hogy szóljon és azt kellett volna üzenni, hogy idén is mi leszünk a bajnokok. Ehelyett azt üzentük, hogy még akár Te is megelőzhetsz minket.
Remélem Benitez felhagy ezzel a gyáva játékkal, ami szerintem nem jellemző rá egyébként. Ezért nem szabad döntetlenre játszani. Érdekes és hosszú szezon lesz, szerintem nem végig mi fogjuk vezetni a tabellát, mint ahogyan ez tendencia volt eleddig az elmúlt években, hanem leszünk hátrébb is. Azonban az nevet, aki a végén nevet. A kispadunk rém gyenge, ha nem igazolunk értelmesen télen, akkor...akkor ezzel a kerettel kell hozni a címeket. :)
Hajrá fiúk, Forza Inter!
lucky0

Hozzászólás Szerző: lucky0 »

Sziasztok!egyszerűen nem értem hogy Rafa miért erőlteti chivut!borzalmasan játszik!úgy verik meg folyamatosan egy az egyben mint egy megye III-as védőt!!támadásban meg végképp nem tud hozzátenni!a másik dolog meg az hogy amíg Sneijder nem szedi össze magát addig nem lesz olyan ember aki tömné a társakat jó labdákkal!Milito meg nem csinál mást csak hisztizik egész meccsen.olyan mint ha nem akarna focizni!megjátszhatatlan!!biztos vagyok benne hogy lesz ez még jobb is!de dühös vagyok mert ezt a gyenge rómát gólokkal kellet volna verni!na de majd jövő héten megszórjuk a zebrákat!legalábbis nagyon remélem!!

Forza Inter!!ja és santont a kezdőbe!!
Cupi

Ami aggaszt, hogy a juve ellen ha játszik Chivu akkor Krasic játszik az Ő oldalán, na már előre látom, hogy fogja lefutni meg megforgatni.... :evil: Remélem nem Ő kezd, de ha így lesz nagyon kapja össze magát.
Az a baj Ő ugye eredetileg belső védő, ott sokkal jobb, nem megy neki ez a szélső játék, tavaly sem ment. Lefutják, beforgatják, szabálytalankodik, felfutásai és beadásai nagyon ritkán jók.... :?
Jobb lenne Santon-t játszatni ott.
Tanuljanak ebből a vereségből és jövőhéten 2 szép győzelemmel el is felejtjük ;)
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

lucky0 írta:Sziasztok!egyszerűen nem értem hogy Rafa miért erőlteti chivut!borzalmasan játszik!úgy verik meg folyamatosan egy az egyben mint egy megye III-as védőt!!támadásban meg végképp nem tud hozzátenni!a másik dolog meg az hogy amíg Sneijder nem szedi össze magát addig nem lesz olyan ember aki tömné a társakat jó labdákkal!Milito meg nem csinál mást csak hisztizik egész meccsen.olyan mint ha nem akarna focizni!megjátszhatatlan!!biztos vagyok benne hogy lesz ez még jobb is!de dühös vagyok mert ezt a gyenge rómát gólokkal kellet volna verni!na de majd jövő héten megszórjuk a zebrákat!legalábbis nagyon remélem!!

Forza Inter!!ja és santont a kezdőbe!!

Chivu középen világklasszis,ballábas Santonban meg sérülése után nem bíznak annyira.kár.
Maicon ritka szar szerintem idén,nyűgös,nem akar.Milito azért gyenge,mert Sneijdernek nem megy.Benitez játéka nem fekszik még annyira neki.Stanko kicsit a Mancini csapat féle önmagára emlékeztet.többet vállalkozik,ma ő volt a legjobb.Capitano nagyon hiányzott,a szív.Cambiasso is eltűnt és rontott. nem tudom most mi bajotok Muntarival,nem volt szarabb,mint bárki más.idegei gyengék,de rajta mindig látszik,hogy akar.ha az a félollós gólja beakad(eltalálja). ha megfigyeltétek kapott 20percet,Eto o indításáról alig maradt le,illetve hosszan kapta,plusz a félolló.máris többet csinált,mint Milito. csapatnak jelenleg nincs szíve.Maicon,Milito,Sneijy der csak rinyál.olyan,mintha jóllaktak volna a sikerekkel és mintha még mindig José távozása lenne a nagy gond,Rafát annyira nem ismerik el mesterüknek. Zanetti,Stanko,Cesar,Cambiasso,Lució,Cordoba akik idén nálam a legjobbak.+ eto o
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

részemről egyértelmű, hogy a meccs azért ment el, mert Benitez túlbiztosítani próbált. főleg a második félidőben, volt olyan pillanat, hogy nálunk a labda, próbálunk támadni és 4-5 emberünk áll szemben 7-8 betömörülő romással. míg a széleken sehol senki, a középpálya túl messze.
valószínű, ha a Roma előbb lő gólt, mint a szkupa meccsen, akkor visszahozzuk valahogy, de így benne volt mindenkiben, hogy az X nem rossz eredmény.
de a lényeg csak annyi, hogy Benitez tanuljon a mai meccsből, és a következő meccsen nyerni akarjon, ahogy valamelyik meccs után említette: több gólt lőjünk mint az ellenfél. na ezt a hozzálállást ma nem mertük bevállalni és ez lett belőle sajnos. Beniteznek ahhoz is alkalmazkodnia kéne, hogy ez a csapat mindenkit meg tud verni, ha jól van a pályára küldve, szóval nem kell fosni egy Romától :)
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Nem akartunk nyerni tegnap, Rafa a cserékkel mintegy demonstrálta hogy nekünk jó az X :evil:
A Milito-Muntari csere szégyen komolyan mondom, innentől a roma is tudta hogy nagyon nem kell tartania a nagy rohamoktól, és ez megnyugtatta őket.
Chivu nem balhátvéd, nem tudom mennyi idő kell Beninek hogy ezt észrevegye, nem a védő hibája, az edzőnek észre kéne venni hogy mindkét irányba bizonytalan a szélen :!:
Valóban nincs nagy tragédia, csak ezt a meccset egy bátrabb hozzáállással hoztuk volna, ebben biztos vagyok :|
Ja és Zanetti elképesztően hiányzott nekem a pályáról ....
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

A meccs a Milito-Muntari cserével el is dölt.Lehet,hogy a herceg nem játszott jól,de ha pályán marad akkor lett volna gólszerzésre.
Nagyon látszott,hogy jó az X Beniteznek.Eto'onak így is volt helyzete ő megint jó volt tegnap,de ez kevés.Sztankovics próbálkozott még a többiek belesimmultak ebbe az ikszes taktikába.Meg érdemeltük a végén a pofont.Talán ettől felébredünk.Benitez nem képes ezt a csapatot felrázni.,A kicsiket rendre megfojuk verni,de a nagyok ellen szenvedni fogunk ez már most látszik.
Nia

Ez volt az 5. forduló még hátra van 33,tragédia nem történt,biztosak voltunk benne,hogy nem hozzuk le vereség nélkül.

Sejtettem ezt(bár a mix-en X-re tettem),egyrészt a roma 6 meccs óta nyeretlen volt,másrészt valahogy tudtam,hogy ellenünk gyúrnak végig.
Totti meg hozta szokásos görény formáját.Nem tudom feltűnt e valakinek,de konkrétan két exLaziost szapultt a gerinctelenje.
Stankonak bődületes lövései voltak,de ezen kívül semmi,talán egy Eto'o lövés.Milito nevét még csak nem is hallottam,mintha sosem lett volna nála a labda,de nem az ő hibájának tartom ezt.Jól szervezett volt a looser banda védelme és csak a kontrákra építettek.Sejtettem,hogy belefutunk egy zakóba,nem kicsit szívták fel magukat.Mikor az elején láttam,hogy Vucinic a padon,gondoltam miért,őt tartom egyedül valaminek valóra ott(aztán rájöttem,hogy talán még a múltheti sérülés),hát ő is végzett velünk :(,szóval az a félelem beigazolódott.
J.Cesar drága mit művelt,mert arra jöttem be,hogy közvetett szabadrúgás van 5 méterre a kaputól?
Chivut meg küldjük már vissza középre,mert miután a rengeteg dumától besárgult,már hasznavehetetlen volt szélen.

A játék unalom volt,mindkét részről,talán csak a vége volt említésre méltó.Mintha senki nem akart volna nyerni.A Róma az egyértelműen védekezett,talán azért ranieri is féltette az állását.Mi meg...hát eszement hét elébe nézünk.
Szóval nem történt semmi visszafordíthatatlan,iszonyat messze még a vége.És látok jó jeleket,de benítez sosem volt és nem is lesz olyan edző akit sokra tartok.Változni kell,idomulnia az Olasz focihoz,mert a türelem elfogy egyszer,a cseréit meg még mindig nem értem :)Sorry a hossz miatt.

FORZA INTER
PellerG

Nem csak a tegnapi alapján mondom, de sztem Benítez nem passzol az Interünkhöz! Mintha folyamatosan egy bábu szobrozna a partvonal mellett.
Nem mer mondjuk 4. támadót beküldve eredményesebb lenni, tény, h rövid a pad, de jöhetett volna tegnap Biabiany a szélre, és nem 1 romboló Muntari.
Sosem kedveltem. A Liverpoolt az utolsó 2 évében "leépítette". A tavalyi évre végérvényesen. És akkor ragaszkodunk hozzá h ő legyen az edzőnk.
Abszolút nem értettem már nyáron sem.
Nem az eddigi eredményekkel van gondom, hanem nem kedvelem, nem tartom Interhez passzoló edzőnek! Egy olyan ember kell, aki nem némabobként van a padon. Oké, Mourinho karakter sincs több, de Rafa nem az A Motivátor....
Lehet, h majd beindul a csapat, és sikereink lesznek idén (is), de én akkor sem kedvelem, ez a saját véleményem
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

R9. írta:legközelebb chivu helyén santont és pandev helyén coutinhot szeretném látni
Ugyanerre gondoltam én is a meccs után.

Semmi baj nem történt azzal hogy kikaptunk a romatól, - (inkább bajnokin, mint az előző két kupadöntőn hehe, de azért a bajnokin se kéne) - hanem ahogy. Teljes lélektelen játék. Kulcsjátékosok csődje. Eto'o önző volt. Sneijder az égbe lőtt mindent. Militot teljesen kiszedték a meccsből. Maicon tetszhalott. Pandev nyűglődik. Chivut szívatták egész meccsen. stb stb stb.
Coutinhonak milyen forintos labdái voltak. :D
Werder ellen ez edés kevés lesz.

Ahogy várni lehetett, az ősszel lesznek ilyen meccsek, hiába ütöttük ki a Barit. Rá kell még hangolódni Rafara. Ez van.
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Az én bizalmam továbbra is töretlen Benitezben. A nagy csapatok közül még így is mi kezdtük a legjobban a szezont. Más...
A tegnapi mérkőzésen mindenki láthatta, hogy miért tart ott a Serie A, ahol tart. Remélem, hogy az új koncepció beválik és ismét meghatározó bajnokság lesz (értsd. benne az első kettő legerősebben).
-Szánalmas játékvezetés (Minden egyes mérkőzést szétfújnak a bírók)
-Szánalmas fetrengés (A játékosok döntő többsége imád színészkedni így az első pont valamelyest érthető)
-Lassú tempó (Ezen a mérkőzésen is jellemző volt, hogy a legtöbb játékos csak álldogált sok esetben gyepen)
-Sztárok hiánya (Sajnos az utóbbi időben azok a sztárok kerülnek ide, akik máshol megbuktak, vagy már öregek.
Ezeken felül az stadionok és a szervezés is megérne pár szót, de az nem tartozik szorosan a meccshez.
Jelenleg a Premier League, La Liga, Bundesliga a sorrend és utána jön holtversenyben a Serie A és a francia pontvadászat. Hogyha a meccsek színvonalát nézzük (nem taktikai szemmel, hanem látványra), akkor a francia bajnokság is otthagyta az olaszt. Mindez 5 év alatt.
Igazolni és eladni pedig azért kellett volna, hogy új impulzusok érjék a csapatot és maximális legyen a győzni akarás. Jelenlegi ! forma alapján Maicon és Milito mellett Chivu is nyugodtan távozhatott volna. Ebben a bajnokságban egy Inter szintű csapatnak végig 5-10 ponttal kéne a többiek előtt lébecolnia. Ez most is meglehet még, én bízom Benitezben ám nem tudom mi lenne a jó:
-Szerepeljünk elfogadhatóan? És akkor nem lesz erősítés télen.
-Ne legyünk a tabella élén (de lemaradva se nagyon)? És vásároljunk pár posztra játékost.
Forza Inter!
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

Ez tipikusan az a meccs volt ami az iskolapéldája annak, hogy Rafa mennyivel rosszabb edző.
A végén ugyanis akár Mourinhoval akár Mancinivel az ellenkezője történ volna, vagyis egyre támadóbbak lettünk volna a 3 pontért és hoztuk volna. Benitez erre lehoz egy csatárt Ranieri pedig nem csinált mást csak jól lereagálta Benitez cseréit és behozott támadókat.

Pandevnek továbbra sincs helye még az Inter keretében se, nem hogy a kezdőben. Tragédia amit idén csinál. Quaresma ilyen játékkal ült anno a lelátóra Mourinhonál, vagy talán még ennyire nem is volt rossz.
Süti

RenciDavid írta:Pandevnek továbbra sincs helye még az Inter keretében se, nem hogy a kezdőben. Tragédia amit idén csinál. Quaresma ilyen játékkal ült anno

Egyetértek, de akkor ki kezdjen??

Byabiani?? Coutinho??

Tegnap látványos volt, hogy rövid a padunk.

Benitez ezt jól elszúrta…
20recoba

Hozzászólás Szerző: 20recoba »

Francesco írta: ám nem tudom mi lenne a jó:
-Szerepeljünk elfogadhatóan? És akkor nem lesz erősítés télen.
-Ne legyünk a tabella élén (de lemaradva se nagyon)? És vásároljunk pár posztra játékost.
Forza Inter!

Szerintem akkor is igazolni fogunk ha a tabella élén leszünk Januárban. Moratti és Benítez is biztosan látja amit mi is : támadásban kevés az alternítvánk. Egy szélső kellene Pandev helyére, mondjuk Alexis :roll:
Cupi

Ha már szóba került a Werder. Ellenük nagyon jó lenne Pandev helyett Coutinho-t kezdetni, megnézném kezdőként, Chivu helyett meg Santont-t. Vagy ha Samuel még nem játszhat akkor és Benítez ragaszkodik Chivu-hoz akkor játszon belső védőt. Zanetti is nagyon kéne a pályára.
Biztos, hogy tanultak a tegnapi meccsből és összekapják magukat, BL-be meg kell is a 3 pont. ;)
Aludva rá egyet nem történt tragédia, tavaly ősszel is voltak hatalmas szar meccseink Mourinho-va, voltak x-ek, sőt nagyjából ugyanekkor a Samp ellen 1-0-ra ki is kaptunk, aztán mi lett a vége... :) Ne írjuk le a csapatot még, Benítez is remélem tanult a menjünk X-re cserékből és taktikából. Werdernek meg a juvénak jól neki kell esni. :)
Válasz küldése