Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

RenciDavid

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

Süti írta:
RenciDavid írta:Pandevnek továbbra sincs helye még az Inter keretében se, nem hogy a kezdőben. Tragédia amit idén csinál. Quaresma ilyen játékkal ült anno

Egyetértek, de akkor ki kezdjen??

Byabiani?? Coutinho??

Tegnap látványos volt, hogy rövid a padunk.

Benitez ezt jól elszúrta…

Én 1x adnék már Coutinhonak 90 percet, hogy mi tud.
Bombastico

Hozzászólás Szerző: Bombastico »

Már megint mi volt ez?
Számomra Benitez ismét igazolta, h 1 gyáva szar edző. Ilyen elbaszott cserét még nem láttam. Milito helyett Muntari változtatás a támadó alakzatban. Ez igen. Ahelyett, h Chivut lekapta volna az 50. percben és becserélte volna Santont mivel végig arra játszott a roma, h 2. sárgát kapjon a román. Ennyi érzéke nincs a focihoz ennek a spanyolnak? Nem mer változtatni? Aztán felmerül a kérdés, h megérte-e garasoskodni a mercaton ha 2 ember kiesése után már nincs kihez nyúlni aki segítené az eredményességet. Szerintem nem érte meg. Rohadtul ki vagyok bukva, h 1 ilyen gané formában lévő Semmi társaságtól kikap a csapat. Benitez nem lesz itt sokáig, ha így folytatja. giuve ellen mi lesz hazai pályán? Orlandoni lesz az ék és 0-5-re nyernek a púposok? Ki vagyok teljesen. Nem tudok pozitív lenni. Ne haragudjatok! A tegnapit nehezen fogom megemészteni.
Esti Kornél
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Esti Kornél »

Francesco írta:Az én bizalmam továbbra is töretlen Benitezben. A nagy csapatok közül még így is mi kezdtük a legjobban a szezont. Más...
A tegnapi mérkőzésen mindenki láthatta, hogy miért tart ott a Serie A, ahol tart. Remélem, hogy az új koncepció beválik és ismét meghatározó bajnokság lesz (értsd. benne az első kettő legerősebben).
-Szánalmas játékvezetés (Minden egyes mérkőzést szétfújnak a bírók)
-Szánalmas fetrengés (A játékosok döntő többsége imád színészkedni így az első pont valamelyest érthető)
-Lassú tempó (Ezen a mérkőzésen is jellemző volt, hogy a legtöbb játékos csak álldogált sok esetben gyepen)
-Sztárok hiánya (Sajnos az utóbbi időben azok a sztárok kerülnek ide, akik máshol megbuktak, vagy már öregek.
Ezeken felül az stadionok és a szervezés is megérne pár szót, de az nem tartozik szorosan a meccshez.
Jelenleg a Premier League, La Liga, Bundesliga a sorrend és utána jön holtversenyben a Serie A és a francia pontvadászat. Hogyha a meccsek színvonalát nézzük (nem taktikai szemmel, hanem látványra), akkor a francia bajnokság is otthagyta az olaszt. Mindez 5 év alatt.
Igazolni és eladni pedig azért kellett volna, hogy új impulzusok érjék a csapatot és maximális legyen a győzni akarás. Jelenlegi ! forma alapján Maicon és Milito mellett Chivu is nyugodtan távozhatott volna. Ebben a bajnokságban egy Inter szintű csapatnak végig 5-10 ponttal kéne a többiek előtt lébecolnia. Ez most is meglehet még, én bízom Benitezben ám nem tudom mi lenne a jó:
-Szerepeljünk elfogadhatóan? És akkor nem lesz erősítés télen.
-Ne legyünk a tabella élén (de lemaradva se nagyon)? És vásároljunk pár posztra játékost.
Forza Inter!

Ennyire súlyosan azért nem látom a helyzetet, a meccset körülvevő miliő nagy távolságra van még - pozitív irányban - a francia élvonaltól. Sztárok helyzetében is messze jobb a Serie A és bár nem ismerem annyira behatóan a francia első osztályt, de ahhoz képest annyira lassúnak sem mondanám a játékot.
Én is néha megkongatom a vészharangot, mert az tény, hogy a Premier League a Serie A előtt van, ahogy egyébként mindenki előtt, de a La Ligában lehet akármilyen jó is az a két csapat, jóllehet mindkettő erősebb is mint az Inter, ott évente 2 meccs van - túlzok - ami eldönti a bajnokságot és slussz.

Lehetnek persze ott is meglepetések, akadnak is, de hol van olyan top bajnokság, ahol nagyobb a különbség az első két helyezett és a harmadik helyezett között, mint a középmezőny eleje és a kiesők között? Pontokban mérve nyilván. Reálisan bele tud 2 csapaton kívül is szólni a bajnoki címbe? Kizárt.
Nemzetközi kupákban és egyéb mérésekben persze lehet hogy megelőzi az olasz első osztályt, de Itáliában minden egyes kiscsapat új és új veszélyt jelent a nagyokra. A szurkolói élet meg egész Európában egyedülálló.

Ezzel együtt elég biztos, hogy jövőre csak 3 BL-induló lesz. Gyengült a Serie A, igen, de talán annyira nem tragikus a helyzet.

Más: Pandev valóban nem azt hozza amit tud, de egyrészt nem szabad neki elfelejteni az érkezése utáni 1-2 hónapot, másrészt nincs minőségi pótlás a helyére. Pár meccset várjunk még, ha akkor sem változik, akkor már én is azt mondom, hogy most jobb lenne egy kis pihenő. Ma meg drukkoljatok azért, hogy Verona sírjon. ;)
diego33

Hozzászólás Szerző: diego33 »

Hello, teljesen elkeseredtem a tegnapi játék alapján és nem az eredmény miatt. Meg is érdemeltük a végét, már az első negyed után látszott a töketlen fellépés meg kellett volna ütni ezt a rómát simán ehhez képest úgy játszottunk mint egy szaros kis középcsapat. Ok hogy rövid a pad de azért máshogy is bele lehetett volna nyúlni. A győzni akarás teljes hiánya, komoly motivációs problémák. Egyeltalán mond valamit Benitez vagy full kuka? Semmit nem tud hozzátenni a padról meg az öltözőből. Capitano nagyon hiányzik. Maiconnal és Sneijderrel meg mi történt? Chivu életveszély, ha ez így marad bebukunk mindent. REMÉLEM A WERDER ELLEN NYOMA SEM LESZ ENNEK AZ IMPOTENS JÁTÉKNAK MERT NEM JÓ AZ X! FORZA INTER!
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

Szerintem a seria a-nál még a holland és a portugál is erősebb.
Tommy

Egyesek már megint túldramatizálják a helyzetet.. Kikaptunk, kurva szar érzés volt, főleg utolsó percben kapni a gólt, nem mellesleg ettől a szar rómától kikapni mert semmivel sem voltak jobbak, még ugyse hogy a mi játékosaink sajna végigalibizték a meccset.. Chivu állítólag a meccs közben odament benitezhez és azt mondta, hogy a többiek nem futnak, és ha nem kezdenek el hajtani akkor ő lemegy a pályáról.. Ha így volt respect neki, és valóban van ebben valami, mert ami tegnap művelt a csapat az tényleg felháborító volt. Gyűlölöm az ilyen alibijátékát, és nálunk minden évben van 2-3 ilyen meccs, tavaly talán a genoa elleni 0-0 volt ugyanilyen, de még ezzel a szar játékkal sem voltunk rosszabbak a rómával, és kis szerencsével akár nyerhettünk volna is, mert több helyzetünk volt.

Még szerencse hogy van miből leadni ilyen korán, és a lényeg hogy még mindig vezetjük a tabellát. Jövőhéten megkell csapni a gobbokat, majd ha tőlük is kikapunk na akkor lehet kongatni a harangokat.

FORZA INTER!
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

Tommy írta:Egyesek már megint túldramatizálják a helyzetet..
Chivu állítólag a meccs közben odament benitezhez és azt mondta, hogy a többiek nem futnak, és ha nem kezdenek el hajtani akkor ő lemegy a pályáról.. Ha így volt respect neki, és valóban van ebben valami, mert ami tegnap művelt a csapat az tényleg felháborító volt.
Jövőhéten megkell csapni a gobbokat, majd ha tőlük is kikapunk na akkor lehet kongatni a harangokat.

FORZA INTER!

Hát ez szokás erre fele :)
Ha így van jól látta a helyzetet mert tényleg nem akartunk nyerni és rém unalom volt az egész.
Szerintem te se dramatizáld túl,jövőhéten is messze lesz még a vége :) Nagyon messze.Van még vereség itt is ott is :)Az baj,hogy ellenünk mindenki küzd,mint az oroszlán.Ők is felszívják majd magukat.De nem szeretném ha valami velük kezdődne és végződne...a hazai veretlenség :)
Tommy

Nem akartunk nyerni... Ezt remélem nem gondoljátok komolyan, itt profi játékosok játszanak, egyik se úgy megy ki a pályára, hogy nem akar nyerni.. Ilyen nincs ma a profi fociban. Az hogy szarul játszunk és több játékos alibizik (sajnos erre sokan hajlamosak a csapatban, de ettől még biztos nyerni akarnak) még nem egyenlő azzal, hogy nem akarnak nyerni.
Nia

A nem akartunk nyerni mondatot pont úgy értettem,mint te.Nem éreztem a tüzet az elszántságot,de persze ha versenyzem én is mindig nyerni akarok,de ebből nem jött át tegnap semmi.Unalmas volt(és ez általában a Róma-Interre nem mondható)Ennyi,de emiatt még nincs semmi veszve,ne lássunk már úgy,mint tavaly decemberbe,amikor mindenki "kiesünk a BL-ből,nem nyerünk semmit szlogent használta".Szóval ne drámázzunk már.Kikaptunk egy szerintem nem is túl szar(bár igen),de peches Rómától is.Ellenünk mindenki 200%ot nyújt.a Juvét sem kellene lebecsülni.Nem hozzuk le úgysem veretlenül,és jövő héten sem kell még kongatni semmilyen harangot.Szerintem,bocs a nyers hangnemért.
Tommy

Én sem ugy értettem, hogy végünk van ha kikapunk a gobboktól is, de azért valljuk be kurva égő és szar érzés lenne kikapni a rómától és juvétól is egymás után.
Nia

Nekem mondod,hogy ku.va sz.r érzés kikapni a Rómától,azt hiszem aki ismer azt tudja,hogy milyen volt :)
És a Juve...nagyon nem bírnám én sem ha újból ők csúfítanák be a hazai pályát annyi idő után.Szóval ebben egyet értünk,de abban is,hogy semmi visszafordíthatatlan nem történik,csak szálka le(nne)sz.És a sors,hogy egymás után jönnek,most rendbe kell kapni a sorainkat...
interlaci

Hozzászólás Szerző: interlaci »

Azt hiszem vége is lehetne a bajnokságnak..:D:D 1. INTER 2.Lazio..:P ennyííí:D Ha így marad a bajnokság végéig,akkor elégedettek lehetünk:)
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Tommy írta:Szerintem a seria a-nál még a holland és a portugál is erősebb.

Azért ez kicsit erős :)
graziejosé

Hozzászólás Szerző: graziejosé »

Főleg, hogy így a Juve kiesne! :)
Tommy

mike írta:

Nem gondoltam volna, hogy ezt a hozzászólásomat valaki komolyan veszi.
mike

Tommy írta:
mike írta:

Nem gondoltam volna, hogy ezt a hozzászólásomat valaki komolyan veszi.

Nem is vettem komolyan :)
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Állítólag Militonak van egy kisebb combizomsérülése és elképzelhető hogy kihagyja a Werder elleni meccset. Valaki tud erről bővebbet?
mike

NSO: [i]Cristian Chivu már a meccs közben jelezte, hogy magára hagyták a bal szélen, pedig már az első félidőben látszott, hogy nem bír Jeremy Menezzel. A román játékos ezt szóvá is tette Rafa Beníteznél:
„Vagy szólj nekik, hogy fussanak, vagy engem cserélj le" – mondta állítólag Chivu, de csak a hajrához közeledve jött a megváltó Muntari, hogy lezárja a bal szélt.[/
i]

Akkor ezek szerint ezért jött be Muntari -
LOL - szegény balhátvédünk nem bír az emberével, legközelebb játsszon olyan aki bír :?
Egyébként valamilyen szinten meg igaza van, nem segítjük annyira egymást a pályán mint korábban.
Tommy

Igaza van chivunak ha azt nézzük a másik oldalon mennyit segítenek be maiconnak..
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Nem játszhat szerdán a Werderben Frings, Pizarro és Fritz, 3 alapember sem. Mellettük még Naldo is hiányzó.
Azért az első 2 nagy veszteség nekik. Illene behúzni, de ellenük mindig megszenvedünk....
Érdekes lehet Arnautovic szerepe, ha játszik
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

PellerG írta:Nem játszhat szerdán a Werderben Frings, Pizarro és Fritz, 3 alapember sem. Mellettük még Naldo is hiányzó.
Azért az első 2 nagy veszteség nekik. Illene behúzni, de ellenük mindig megszenvedünk....
Érdekes lehet Arnautovic szerepe, ha játszik
Belenéztem a Werder hétvégi meccsébe,és a védelem bizony elég sebezhető,jó lenne ezt kihasználni.
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

Inter: 1 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 2 Cordoba, 26 Chivu; 5 Stankovic, 19 Cambiasso; 88 Biabiany, 10 Sneijder, 29 Coutinho; 9 Eto'o.
Subs: 12 Castellazzi, 11 Muntari, 17 Mariga, 20 Obi, 30 Mancini, 39 Santon, 57 Natalino.
Coach: Rafael Benitez.

Werder Bremen: 1 Wiese; 5 Wesley, 29 Mertesacker, 15 Prodl, 16 Silvestre; 20 Jensen, 6 Borowski, 44 Bargfrede, 10 Marin; 7 Arnautovic, 23 Almeida.
Subs: 21 Mielitz, 3 Pasanen, 14 Hunt, 17 Husejnovic, 18 Kroos, 19 Wagner, 41 Schimdt.
Coach: Thomas Schaaf.

Referee: Undiano Mallenco (Spain).

csatár, és belső védő csere nincs, utóbbi az érdekes, Materazzival mi van?
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Belsővédő még hangyán, mert Chivu be tud menni ha gond lenne és Santon megy a helyére, de a támadósor nagyon komoly, csak Mancini a csere oda. :D Fiatalok meglephetnének.
brecsinho

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

A szombati meccshez csak annyit:nem leszunk veretlenul bajnokok...de bajnokok leszunk :D
Szar dolog igy vesziteni es foleg ellenuk, de nekem a kupa es a szuperkupa fontosabb volt...
Ma lehet javitani,remelem megszorjuk kicsit a fritzeket...legyen 3-1 ;)

Inter: 1 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 2 Cordoba, 26 Chivu; 5 Stankovic, 19 Cambiasso; 88 Biabiany, 10 Sneijder, 29 Coutinho; 9 Eto'o.

Subs: 12 Castellazzi, 11 Muntari, 17 Mariga, 20 Obi, 30 Mancini, 39 Santon, 57 Natalino.

Forza Ragazzi!!!
graziejosé

Hozzászólás Szerző: graziejosé »

@DSanton39

Marco sérült, külön is edzett.
Dris

Hozzászólás Szerző: Dris »

széleken szét kell futni őket!
silvestrenél az öreganyám is gyorsabban fut!remélem coutinho párszor megforgatja az öreget!ott mindenképpen lehet esélyünk.
Bombastico

Basszus mik maradtak ki így az elején.
Tetszik ez a lendületes támadójáték.
Remélem valamelyik fiatal eredményes lesz.
BandInter

Hozzászólás Szerző: BandInter »

valaki linkeljen egy jó linket... az "enyém" szaggat
köszi!! ;)
mike

Bombastico

1-0 ETO'O ismét!!!
20recoba

Hozzászólás Szerző: 20recoba »

Etoooo :D
mike

Bombastico írta:1-0 ETO'O ismét!!!

Az ügyeletes gólvágónk :)
BandInter

Hozzászólás Szerző: BandInter »

mike írta:http://atdhe.net/25004/watch-inter-milan-vs-werder-bremen

Ez szépen fut nálam.

kösz Mike!! ezt néztem én is nálam is most pár perce már folyamatos... talán innentől jó lesz...
láttam a gólt!! így kell jók vagyunk!!
Forza Inter!!
20recoba

Hozzászólás Szerző: 20recoba »

Megállíthatatlan Samu :D
mike

Elképesztő ez a faszi :D
2-0
Bombastico

Ahogy a kommentátor is mondja: Eto'o nem kegyelmez.
2-0, végre játszik a csapat. Ki kell engesztelni a szurkolókat.
bazsi

Hozzászólás Szerző: bazsi »

2-0, eto'o
coutinho és a biabiany jól játszanak. így tovább
Bombastico

Oléé! 3-0 Sneijder góljával. :)
Kicsit szorosabb meccsre számítottam.
mike

WES :D
Szegény friccek :mrgreen:
Nerazzurri

Hozzászólás Szerző: Nerazzurri »

Büszkék lehetünk a két fiatalunkra. Jól játszanak.
mike

Bombastico írta: Kicsit szorosabb meccsre számítottam.

Én is csalódott vagyok emiatt :lol:
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

Nagyon jól játszunk :D jó a két fiatal és a középálya is jól szűr, a védelem is rendben van
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Bár még csak 1 félidő volt, de rég láttam ilyen lendületesen és támadóan játszani a csapatot. :)
Persze ne felejtsük, hogy a werder védelme elég szedett vedett, sok a hiányzó, de akkoris szépen játszunk.
Coutinho játéka nagyon tetszik, harcol, küzd, szerel és bátran játszik. ;)
Eto'o meg...Eto'o :)
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Egyetértek az elöttem szólókkal a két szélsö fiatalunk jol játszik! Védekeznek is! :D Továbbá Eto'o elképesztő formában van!! + a Werder nem tünik összeszedettnek, de ez legyen az ő problémájuk. Forza INTER!!
brecsinho

Nem akarom elkiabalni,de ez a 3 pont megvan :lol:

Ereztem,h ma zuzunk,Eto ficankol es a fiatalok is kezdenek belejonni,remelem nem allunk le a masodikban.
Az elejen Almeida ketszer is kozel allt a golhoz,kellett par perc mire belejottunk, de utana bedaraltuk oket,durva letamadast nyomunk.. Rafanak nohet kicsit a maja,a szombati zacsi utan jol reagalt a csapat ;)
Igy tovabb,remelem rugunk meg,kis brazilunk lohetne egyet es lehet behozni par cseret... a 2.felidoben mar lehet a gobbik ellen keszulni :lol:

Forza Inter!!!
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

Ki merem jelenteni: K.rva jók vagyunk!! :) Nagyon tetszik a játék.

A roma ellen mért nem lehetett így?
Tamas76

Hozzászólás Szerző: Tamas76 »

Azért én azt sem bánom, hogy Wiese áll a Werder kapuja előtt. Amit viszont igen, hogy a góllövőink kimerülnek Eto'o-ban és Sneijderben. Deki próbálkozik tisztességesen, előbb-utóbb be is akad neki reményeim szerint a szokásos bombája, de a többiekből hiányzik a lövőszellem. Vagy meg van nekik tiltva?
A meccs jó, a csapat jó, az eredmény is az, hasonló második félidővel látatlanban kiegyeznék.

Amúgy a sat1 adja, én ott nézem. Nem szaggat. :D
brecsinho

Olasz a palyan :shock: Elsore nagyot fogott Castellazzi,szokja a legkort hatha be kell meg allnia a jovoben.

Coutinho szeretne rugni ugy latom,bar lehet meg van tiltva neki :D

Forza Ragazzi!!!
Bombastico

Tamas76 írta:Deki próbálkozik tisztességesen, előbb-utóbb be is akad neki reményeim szerint a szokásos bombája

Még van 2 nap Októberig. Az Stanko hónapja. giuve ellen majd villan.
Lucio sérülése nagy érvágás. Zanettinek muszáj játszania 7vgn.
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Reméljük Lucionak nincs komolyabb baja!! Nagy érvágás lenne a jövöre nézve!!!
Válasz küldése