Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

csak is inter

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: csak is inter »

Joel Chukwuma Obi jön Coutinho helyett
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Nem igaz, minden kimarad :(
Coutinho le - kurvajó volt ma is a kis brazil.
jdanika

Hozzászólás Szerző: jdanika »

Maicon ááááááá pedig már a kapus is eldőlt, na bejött Obi rúg egy mesterhármast aztán mehetünk aludni :lol:
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

mike írta:Nem igaz, minden kimarad :(
Coutinho le - kurvajó volt ma is a kis brazil.

kár h lesérült
R9.

igazából jók voltunk, de miért van mindig az hogy ha támadunk és nyomunk akkor 10ből 9x gólt kapunk...

remélem köv meccsen chivu messze elkerüli a kezdőt
csak is inter

Hozzászólás Szerző: csak is inter »

1:1 maradt...
kár a sok helyzet miatt
mike

Hát ma semmi sem sikerült :(
Pozitiv Coutinho fantasztikus játéka és hogy Etoo továbbra is tartja a gólátlagát.
Chivu remélem a padon találja magát, unom már a hülyeségeit.

Kell egy szélsőt hozni a télen...
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

Cambiasson látszik még,hogy most tért vissza.Coutinho egyre jobb,ha ő nincs ma... legalább a cseleit,helyzetbekerüléseit lehetett élvezni.ha a befejezés is menni fog hatalmas erősítés lesz.Eto o az Eto o :D
Maicon legalább már helyzetbe került.nincs formába.Stanko hiányzott,október van,Snidling löketeiből neki egy beakadt volna.jobb lenne mással rúgatni a szabadokat,főleg kapuval szembe,idén gyengén lövi.Santont pedig végre kezdesse már a spanyol.sajnálom,mert most nem is tud úgy cserélni,hogy erőt vigyen a játékba.Milito mikor épül fel?
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

bészarok ezen a meccsen, felbillent a pálya a második félidőben még is majdnem kikaptunk. Coutinho zseniális csak befejezni nem tud, minden lövése olyan mint egy lepkefing. ha lenne a lövéseinek akkora kraftja mint Adrianoé volt fénykoron ezt a meccset utca hosszal nyerjük. :)
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Nem tudom Ti hogy láttátok, szerintem ma jól játszottunk, és akartunk is nagyon, de pl a jobb oldalon Biabiany sajnos nem tud még hozzátenni, egyelőre ennyit tud, és a poszt cseréje, Pandev szintén nem az a kreatív fickándozó típus.

Coutinho nekem a szezon meglepetése eddig, nem gondoltam, hogy mondjuk az 1. félévben kap majd mondjuk 3 meccset összesen, ehhez képest....

Pénteken Genoa, az biztos kemény lesz, remélem Cou nem tartósan sérült meg
hvmetal

R9. írta:igazából jók voltunk, de miért van mindig az hogy ha támadunk és nyomunk akkor 10ből 9x gólt kapunk...

kapott gólig tartottuk a labdát,körbe passzoltuk a 16ost,Coutinho be tudott törni,de kapura lövésbe ma igen gyengék voltunk.nem érdemeltük volna meg a győzelmet.
de legalább a kameruni tartja a formáját,a kis brazil egyre jobb és most sem kaptunk ki otthon !
lehet,hogy a mercatoig ez lesz,de a Lazio kicsit visszafog esni,Milán meg gyenge ahhoz,hogy ők ne botladozzanak.nekik most jön a neheze,ki kéne használni.télen pedig 2-3 minőségi erősítés,sérültek felépülése és meg lesz a Scudetto.
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Nem is tudom mit lehetne elmondani erről a meccsről. Sokat van nálunk a labda, végül is vannak helyzetek de mégsem vagyunk elég veszélyesek. Amig csak Eto'o tud golt lőni addig nem lehet meccseket nyerni zsinorban. Coutinho jól játszott de gólt ő sem tud lőni, remélem ez a sorozat hamar megszakad. Sneijder nem játszik jól ezt pedig nem birja el ez a csapat. Benitez meg nem tud belenyulni a meccsbe, ezt jól jellemzi hogy Pandev az egyetlen támadó cserejátékos. Nem lenne baj a labdajáratás csak nekem hiányzik a ritmusváltás meg a beindulás közben. Volt egy két szép akció de mondom nekem erőtlennek tűnik ez a csapat, ugyanakkor tudom hogy nagyon jó egyéni képességekkel rendelkeznek a fiuk csak valahogy mégis olyan jól mondta a riporter hogy olyan tesze-tosza.
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

Szerintem is rendben volt a játék.. De az ilyen bunkerfoci ellen, nagyon nehéz.. Ha nincs a román és cesar bénázása ezt a meccset behúzzuk, ebben biztos vagyok.

Felháborító amit a román csinál már hónapok óta, katasztrófa, feltűnő az is hogy Santon mennyire jobb támadásban és védekezésben is mikor játszik, mostmár igazán kezdhetne a következő meccsen. Cesar pedig ebben a gólban is benne volt, szerintem fogható lövés volt, Guberti nem is találta el igazán jól..

Remélhetőleg a merda sem nyer holnap, amire nagy az esély.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Sajnos a Samp egy pontért jött és azzal is távozott.Ez a bunkerfoci nagyon nem feküdt nekünk.
Érdekes meccs volt mert volt egy két nagyon halovány teljesitmény pl.Chivu,Biabiany vagy Pandev és egy két nagyon jó Coutinho,Lucio és Zanetti.Mondjuk látszik,hogy ránk fér a frissités mert nagyon átlátszó volt,hogy minden labdával Sneijdert kerestük aztán meg Eto'o egyedül a tizenhatosuk elé "bebútorozott" csapatok ellen nagyon szenved.Ha a naploli remizik a Milánnal akkor maradunk a helyünkön.A Lazio 4 pontos elönyétől nem tartok.Az ő keretük nem olyan erős.Bár az sorozat amit produkálnak kétségkivül még talán a saját drukkereiket és meglepte.

A mai este tanulsága:Coutnho ráérez a befejezésekre akkor jobb lehet mint pato.
Chivu helyett egyszer már kezdjen Santon.Félek tőle,hogy Benitez nem olvassa a fórumot.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Coutinho tényleg nagyon jó volt, de a kapura lövéseket gyakorolja jó sokat mert azok a gyenge kapus kezébe tartó lövések nem érnek sokat....remélem hamarosan gólt szerez mert látszik nagyon akar. ;)
Igazából nem voltunk rosszak, de vannak olyan meccsek amikor semmi nem jön össze. Chivu meg....borzalmas :?
Genoa ellen idegenben nem lesz könnyű, de legalább ők nem fognak bunker focit játszani és sokkal több területünk lesz támadni.
Januárba meg igazolni kell mert amíg a támadó sorba Obit meg Pandevet tudunk becserélni a kezdő!! Biabiany helyére addig elég nehéz meccsek várnak ránk.... :? Remélem Milito ha felépül újra a régi lesz ;)
brecsinho

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

Izgalmas,hajtos meccs volt, Samp jol ossze van rakva es Koman sem szeppent meg a San Siroban, a vegen akar o is donthetett volna..A goljuk eleg szabalytalannak tunt es voltak gondjaink parszor hatul, de jol jatszottunk szerintem es nezzuk pozitivan: 1.Sneijder,Maicon tovabbra is keresi a formajat, de meg fogjak talalni,mert ennel nem lehetnek szarabbak. 2.Eto halovanyabb volt es persze igy is betalalt 3.Lucio+Zanetti nagyon mentek mintha 10 evvel fiatalabbak lennenek 4.Coutinho ma megmutatta, hogy miert vette meg mar 2 eve Moratti..egyre jobban kezd belerazodni es meg csak 18 mult..orom volt nezni a cseleit es nagyon megerdemelt volna egy golt..sajnos a befejezesek nem mennek meg, de a golpasszok annal inkabb, remeljuk ami kesik nem mulik es Genovaban gyoztest rug :) Jo lett volna behuzni a vegen a meccset, de ma igy jott ossze..szerintem meg korai csucsteljesitmenyt varni a csapattol. Beniteznek is kell meg ido, meg kis tekintely es eleg szukos a padunk jelenleg. Remeljuk telen lesz frissites,mert szelsohatved es tamado kellene..egyenlore a Lazio szarnyal,ami nem is baj,menjenek csak,majd mi tavasszal elreallunk es ott is maradunk ;) holnap kuzinok zacskoznak remelem, penteken nyerni kell Genovaban es akkor hatradolve nezhetjuk a milan-juve harcat a bronzert :lol:

Forza Inter!!!
Inter101

hvmetal írta:
R9. írta:igazából jók voltunk, de miért van mindig az hogy ha támadunk és nyomunk akkor 10ből 9x gólt kapunk...

kapott gólig tartottuk a labdát,körbe passzoltuk a 16ost,Coutinho be tudott törni,de kapura lövésbe ma igen gyengék voltunk.nem érdemeltük volna meg a győzelmet.
de legalább a kameruni tartja a formáját,a kis brazil egyre jobb és most sem kaptunk ki otthon !
lehet,hogy a mercatoig ez lesz,de a Lazio kicsit visszafog esni,Milán meg gyenge ahhoz,hogy ők ne botladozzanak.nekik most jön a neheze,ki kéne használni.télen pedig 2-3 minőségi erősítés,sérültek felépülése és meg lesz a Scudetto.

Ámen. :D
Inter101

Emlititek hogy 1 pontért jött a Samp. Ezzel nagyon sok csapat lesz még igy! És persze bunkerfocival! Az akarattal ma nem volt gond, amit hiányoltam az a játék sebessége! Egy kicsit gyorsabban és/vagy ritmusváltásokkal helyzetbe kerülni és máris meg vannak az ehhez hasonló meccsek! Forza INTER!!!
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Én bírom Chivut, de már többször leírtam(másokkal szinkronban), hogy középen kellene játszatni! Tudom, arra a posztra ott van Lucio és Samuel, de mögéjük cserének szerintem nem lenne rossz. Amíg a bal oldalon szenved, addig sebezhetőek leszünk azon a ponton. Cassano most is miket művelt vele szemben, rossz volt nézni...
Az már most egyértelműnek tűnik, hogy a bajnokság nem lesz egyszerű séta. A Lazio kellemes meglepetés, a Milan jelentősen meg lett erősítve a támadó szekcióban, a Juve és a Roma pedig még magához térhet, van idejük.
Ennek ellenére remélem, hogy begyűjtjük az újabb bajnoki címet!

FORZA INTER!!!
mike

Ha Milito a sérülés alatt rendbe rakja magát fejben akkor iszonyat nagyot erősödünk.
Imádom Diegot, és rengeteg plusz pontot fog hozni, ha Benitez is úgy akarja.
Jelenleg a Coutinho-Etoo-Milito lehet a legerősebb támadóhármasunk.

Chivut a padra,Santont a kezdőbe ! Vicces hogy ezt csak az edzőnk nem látja : (
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

Büdös fas.omat.Nem igaz már.És ez a szebbik változata és a nyugodtabb a tegnapinak.
1 Chivu miért nem lőtte ki azt a ..... labdát,BÁR VALLOM(lehet ellenszenv is),HOGY CASSANO OTT SZABÁLYTALAN VOLT,CSAK A VAKSI BÍRÓNAK KIÜTÖTTE A SZEMÉT.
Julio Cesar nálam most ebben annyira nem volt benne.Erős lövés volt,meg is pattant vizes is volt minden.Mi a fasznak erőlteti Chivut szélen.Tudjátok én bírom a csávót és mindig védem,de jobb neki középen és még rotálni is lehetne.Nem beszélve arról,hogy Santon már makk egészségesnek tűnik.

Ami igazán kiverte nálam a biztosítékot :az nem a gól mert éreztem valahogy.(Ja olyankor kellene nagyobb tétben fogadnom :) ).Én is azok közé tartozom akik azt mondják adjunk Beníteznek időt,de nálam a cseréi rendre elvetik a sulykot.mondhatjátok rövid a pad meg minden,de azt hittem kitérek a hitemből amikor "posztra" cserélt 0-1-nél.Chivu helyére Santon,baszd meg az edzők ilyenkor nem hátvédet küldenek hátvéd helyére.Nagyon felkúrtam akkor magam,azt hiszem onnantól már nem emlékszem a meccsre.Azért tudjon már cserélni.Most nem tök mindegy,hogy 0-1 vagy 0-2.Áááááá a kur.a életbe...ezt most nem tudom normálisan megfogalmazni sem.A lényeg ez az ember nem tud cserélni.(A szemem előtt volt az a rohadt 2008-as Juve meccs) 38 percet volt nálunk a labda a Sampnál meg 20-at sem.Ez a tipikus meddő mezőnyfölény.

Forza Inter

Remélem a Napoli elveri a rohadékokat.Úgyis bírom a Napolit(tudom-tudom :) ) .Hétvégén meg egy Milan-Juve X és jó.Jövő héten meg lesz a Lazio-Róma.Remélem végképp a kieső zónában maradnak azok meg.
interlaci

Hozzászólás Szerző: interlaci »

mi igazán kiverte nálam a biztosítékot :az nem a gól mert éreztem valahogy.(Ja olyankor kellene nagyobb tétben fogadnom :) ).Én is azok közé tartozom akik azt mondják adjunk Beníteznek időt,de nálam a cseréi rendre elvetik a sulykot.mondhatjátok rövid a pad meg minden,de azt hittem kitérek a hitemből amikor "posztra" cserélt 0-1-nél.Chivu helyére Santon,baszd meg az edzők ilyenkor nem hátvédet küldenek hátvéd helyére.Nagyon felkúrtam akkor magam,azt hiszem onnantól már nem emlékszem a meccsre.Azért tudjon már cserélni.

Ezzel egy kicsit vitatkoznék...Gondolj bele abba,hogy Te kit hoztál volna be,vagy akár Mourinho?Ez sztem nem Benítez hibája,hogy nem tud kit becserélni,előrefelé főleg..Chivut le kellett hozni,ez egyértelmű,és a legészszerűbb megoldás Santon volt,hiszen balhátvéd,és a támadásokat is sokkal többször és jobban támogatja,mint a román.Szóval én ez alól felmenteném Benítezt,kit hozott volna be?Muntarit,vagy Nwankot?:S:D Télen mindenképp erősíteni kell,kellenek előre emberek!!Biabiany nem kezdő szint egy INTER-ben,Coutinho már közelít hozzá..Tragédia nem történt,nem olyan rossz ez a Samp,több nagy csapatot is meg fognak szorongatni,ez tuti.Télen viszont gyengíthetnénk őket egy kicsit,elhozahtnánk Cassano-t:)

FORZA INTER!!!!
R9.

pandevet se lehetett nagyon látni miután becserélték

kun féle játékos kell januárban mert ebből nem lesz scudetto
bár se milant se laziot nem érzem olyan erősnek mint mi
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

interlaci írta:Ezzel egy kicsit vitatkoznék...Gondolj bele abba,hogy Te kit hoztál volna be,vagy akár Mourinho?Ez sztem nem Benítez hibája,hogy nem tud kit becserélni,előrefelé főleg..Chivut le kellett hozni,ez egyértelmű,és a legészszerűbb megoldás Santon volt,hiszen balhátvéd,és a támadásokat is sokkal többször és jobban támogatja,mint a román.Szóval én ez alól felmenteném Benítezt,kit hozott volna be?Muntarit,vagy Nwankot?:S:D Télen mindenképp erősíteni kell,kellenek előre emberek!!Biabiany nem kezdő szint egy INTER-ben,Coutinho már közelít hozzá..Tragédia nem történt,nem olyan rossz ez a Samp,több nagy csapatot is meg fognak szorongatni,ez tuti.Télen viszont gyengíthetnénk őket egy kicsit,elhozahtnánk Cassano-t:)

FORZA INTER!!!!

Mindenképpen támadó jellegű játékost egy hátvéd helyére,hiszen hátrányban voltunk.Mourinhoben ezt csípem már elég rég(nem csak az interbe),tud cserélni és mer nagyot húzni.Na de mindegy.Semmi gáz nincs ez igaz.Benne vannak ezek és ahogy írtam tegnap a Samp rendesen szopat minket.De a Milant verjük meg,mert egy rangadó kell a lelkemnek. :) Szerintem a Milannak 2 X jön most.
Szerintem szélre kell valaki,aki tud jó labdákat osztogatni,mert egy dolog,hogy Coutinho most,hogy játszott azért a tojáshéj még a seggén.Biabiany engem még nem győzött meg,olyan volt,mintha ott sem lett volna)
Múlt héten láttam Bastost játszani,tegnap meg a Lilleből Hazardot.Nagyszerűek szélen mindketten,de vannak még páran.Ott erősíteni kell.Chivut meg bevinni középre és ott is van rotálási lehetőség.Dejan meg remélem hétvégére felépül,az Inter egyik legnagyobbja idén.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Hát nekem nem tetszett ez a játék,megvan elöl a labda körbe passzoljuk 16ost és semmi 1-2 lövésecske,vagy oda tettük Cou-nak majd csinál valamit.Én nem egy 18 évestöl várnám a "megváltást" hanem mondjuk Sneijdertöl ,Etoo-tol.Semmi kombinatív játék, ez az Etoo-ra felpasszolt kényszerítő meg tegnap valahogy nem jött össze gondolom vizes talaj miatt.
Ami Cassano szerelését illeti ha védő szerel így egy csatárt az általában mehet tovább,ha csatár védőt 10böl 9szer lefújják most nem tette,a lövés közelről jött sztem az is csoda h Julio bele tudott érni
R9.

cassanot kell elhozni mindenképpen januárban
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Kicsit lenézitek a Sampot, jó kis csapat az. Kis szerencsével leléphettek volna minket. Elég csak Koman, vagy Pazzini helyzetére gondolni. Nekem egy kicsit Barca-Inter feelingem volt :D . Rátelepedtünk az ellenfélre, de képtelenek voltunk átmenni a rajtuk (kiv. a gólt). Ők totál kontrákra játszottak. Az hogy Wes haloványabbnak tűnik több oka is lehet, de ne felejtsük amikor Ő idejött tavaly nyáron hiányposztra érkezett, ami akkor iszonyat látszott a csapat játékán. Most 2 kreatív futballista is van a pályán ezért kicsit átalakult a szerepköre, mintha "két lépéssel" hátrább játszana. Tegnap is sokszor játszott össze Wes Couval a balon, míg a jobbot vitte Bia Maicon kettős. Cuchu és Zanetti rendre fellépett a 16 környékére. Ez korábban sose vagy ritkán volt jellemző, elég csak arra gondolni hogy a spurs ellen 2 vkp is gólt lőtt, ami kidolgozott akcióból született. Coutinho és Lucio nagyon jó volt. Többen írtátok hogy Biabiany nem nagy eresztés, nem akarok senkit megbántani, de miután Pandev beállt kétszer nem hallottam a nevét, semmi lendületet nem hozott. Chivu volt a gyenge láncszem. Vészharagokat abszolút nem kell kongatni, még van röpke 30! forduló.
mike

R9. írta:cassanot kell elhozni mindenképpen januárban

Én Lavezzinek jobban örülnék, de ha Cassano jönne akkor sem lennék csalódott ;)
Látom Nia nem csak én szeretném itt látni Bastost :) - brutáljó playa.
R9.

jaja lavezzi is nagyon jó de róla még pletyka szinten sem hallottam, Cassanoról viszont már volt szó h jön januárban és moratti is mondta h elkéne
legalábbis digin ezt mondták :D
Bastost én is láttam most összefoglalóban és nagyon jó, de milyen posztra férne el nálunk? Mint Maicon csak bal oldalon? ő nem védő
elől meg ott van etoo milito pandev coutinho, meg ha még jön cassano
jdanika

R9. írta:cassanot kell elhozni mindenképpen januárban

Nem akarok kötekedni, de a tegnapi meccsen nem sokat mutatott Cassano, vagy csak én nem láttam:D
R9.

végül is igaz, tegnap nem volt jó ne vegyük meg
inter ellen messinek se ment ő se kéne :D
jdanika

R9. írta:végül is igaz, tegnap nem volt jó ne vegyük meg
inter ellen messinek se ment ő se kéne :D

Gúnyolódjál csak :D nemtom mennyit kérnek érte de a legnagyobb sztárjukat nem fogják 5 millióért eladni, de ha még is leigazolnánk neked legyen igazad! :twisted:
intertomega

Hozzászólás Szerző: intertomega »

Röviden a tegnapiról : Szóval valami nem oké. Luci és Capitano oké de a többiek gyengécskék sőt egyik másik - különben kedvenceim - pocsékul teljesítenek.
Nem kell persze vészharangot kongat ni - persze - meg sok van még hátra de azért már belelendülhetnének a fiúk egy kicsit (nagyon ;)
Coutinho cselei nagyon jók de egyszerűen nincs ereje befejezni a támadást. Nincs ereje lőni vagy mi is van vele amikor szinte a nehezét már megcsinálta.
Cassano ? Kell nekünk egy lefelé szálló sztár ? :roll:
FORZA INTER !!!
sorger=giallo

interlaci írta:Chivut le kellett hozni,ez egyértelmű,és a legészszerűbb megoldás Santon volt,hiszen balhátvéd,és a támadásokat is sokkal többször és jobban támogatja,mint a román.
Ezzel egyetértek és szerintem rajtam kívül még sokan. Azt viszont nem értem, hogy Santon hetek óta a padon ül, néha becserélik, tehát elvileg egészséges. Akkor miért nem lehet őt kezdetni? Chivu már bizonyította, hogy balhátvédként nem tudja kellő hatékonysággal kezelni a feladatát, szerintem most Santon is megérdemelné a bizalmat. Chivu
lehetne Samuel és Lucio helyettese, illetve, ha DS megsérül, akkor vész esetén beugorhat a helyére ÁTMENETILEG. Egyebek között a fiatal olasz a támadásokat is hatékonyabban segíti.
A másik zűrös pont az ingatag teljesítmény. Az sokszor valóban érezhető, hogy rengeteg csapat bunkerfocira áll be velünk szemben. Ilyenkor az ellenfél térfelén adogatunk, gyakran minden eredmény nélkül. Lucio egyébként is szeret elöl kószálni, Maicon szintén, Zanetti és Cambiasso segít ilyenkor, ha odaérnek. Jó példa erre a BL-ből, hogy az ifjú Bale ezerrel nyargal a szélen, Maicon sehol és a 37 éves Capitano próbálja üldözni.
Szóval röviden: Santont a kezdőbe és Maicont kissé több fegyelemre kell okítani. Továbbá, ha a helyzeteinket nagyobb %-ban értékesítjük, sokkal eredményesebbek leszünk.

FORZA INTER!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sorger=giallo 2010.10.25. 18:27-kor.
Gabosska
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Gabosska »

intertomega írta:Röviden a tegnapiról : Szóval valami nem oké. Luci és Capitano oké de a többiek gyengécskék sőt egyik másik - különben kedvenceim - pocsékul teljesítenek.
Nem kell persze vészharangot kongat ni - persze - meg sok van még hátra de azért már belelendülhetnének a fiúk egy kicsit (nagyon ;)
Coutinho cselei nagyon jók de egyszerűen nincs ereje befejezni a támadást. Nincs ereje lőni vagy mi is van vele amikor szinte a nehezét már megcsinálta.
Cassano ? Kell nekünk egy lefelé szálló sztár ? :roll:
FORZA INTER !!!

Coutinho: mit vársz? Nézz az alkatára és nézd meg, hogy hány éves...nem Coutinho a hibás, hanem a keret: nincs más játékos...a tegnapi meccsen egyetlen veszélyforrás ő volt...

Valami nincs rendben: Évek óta kontrákra alapozott focit játszunk...ezek után hogyan lehet elvárni, hogy egy kontrafocira berendezkedett csapat technikában, fejben és mentális képességekben helyt álljon egy olyan rendszerben, amely labdatartós-rövidpasszos-rengeteg kreativítást igénylő játékot gyakorol?

Nekem tetszik az, amit Benitez megpróbál kihozni a csapatból, de ahhoz, hogy ez olajozottan működjön, ki kell tenni a gyors de buta, pályán nem látó, kontrákra ideális de ilyesféle focira nem alkalmas játékosokat (Pandev, Biabiany, társaik).
Ezen féle foci megy a Barcának. Miért? Mert ott Iniesta, Messi, Xavi és hasonlók vannak és nem Biabianyk.
Nyáron ha hozunk Cambiasso mellé egy passzzsákot, valamint Sneijder mellé jobb és bal szélre egy-egy kreativítással, technikával és megfelelő mentális képességekkel megáldott játékost (Rossi, Cassano, Tevez, Agüero, lehetne estig sorolni), valamint ha a románt betesszük Samu vagy Lucio cseréjének és szélen engedjük Santont játszani, fog ez menni... ;)

Apropó: már a Mou érában rövid volt a kispad...úgy néz ki, hogy ebből nem tanultunk....gyakorlatilag egy játékos nem volt a tegnap a padon, aki színt vihetett volna a játékba...

Nekem van egy olyan érzésem, hogy nyáron nem költekeztünk, hogy egsyzer benitez lássa, hogy milyen poszton van hiány...télen pedig özönleni fognak a minőségi igazolások.
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

Nia írta:Mourinhoben ezt csípem már elég rég(nem csak az interbe),tud cserélni és mer nagyot húzni.

Valahogy én is ezt hiányolom Benitez ténykedéséből.

Az elején szinte mindig dominál a csapat, aztán szépen lassan visszaesünk.

A labdabirtoklás szerintem most is simán 70-30 a mi javukra, amivel végül semmire sem mentünk.

Kicst olyan érzésem van, mintha a tavalyi saját játékunkkal vennének el tőlünk értékes pontokat.
Süti

Gabosska írta:Ezen féle foci megy a Barcának. Miért? Mert ott Iniesta, Messi, Xavi és hasonlók vannak és nem Biabianyk.

És ez az a csapat, amely 75 perc emberelőny birtokában sem volt képes kiejteni minket tavaly a BL-ből?

A Barca focija pont azt mutatta meg tavaly, hogy a túlzott labdabirtoklás nem minden, úgy látszik Benitez ezt nem veszi figyelembe.
Gabosska
Kapcsolat:

Süti írta:
Gabosska írta:Ezen féle foci megy a Barcának. Miért? Mert ott Iniesta, Messi, Xavi és hasonlók vannak és nem Biabianyk.

És ez az a csapat, amely 75 perc emberelőny birtokában sem volt képes kiejteni minket tavaly a BL-ből?

A Barca focija pont azt mutatta meg tavaly, hogy a túlzott labdabirtoklás nem minden, úgy látszik Benitez ezt nem veszi figyelembe.

Ne a Barca játékát kritizáld. Amikor a Mou féle védelem, az Internazionale Milano beáll védekezni 6-7-8 emberrel, ott jöhet Ferguson, Ancelotti, jöhet bárki, ott nincs mit tenni... játszohattunk volna ott akár a Chelseaval, az Arsenallal, a Manchesterrel, bárkivel, azt a védelmet senki nem ropptantotta volna meg... ;)
Véleményem szerint még Mou sem... :D
Konklúzió: nem a Barca volt hulladék, hanem az Inter volt gigászi :D
Süti

Gabosska írta:Konklúzió: nem a Barca volt hulladék, hanem az Inter volt gigászi :D

Ez a te konklúziód, bár én sehol sem írtam azt, hogy a Barca "hulladék" lett volna.

Sokkal inkább két edző taktikai felfogásáról van itt szó, az egyikkel -annak taktikai elképzeléseivel-tavaly mindent megyertünk, a mostanival bukdácsolunk.
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Süti írta:Sokkal inkább két edző taktikai felfogásáról van itt szó, az egyikkel -annak taktikai elképzeléseivel-tavaly mindent megyertünk, a mostanival bukdácsolunk.
Az egyik edzővel 2év munka után 2010 májusában nyertük meg mindent (és a 2009-es címek), a másiknak 4-5 hónap munkája van ezzel szembe állítva. --> Ennek semmi értelme. Eddig 2ből1.
sorger=giallo

Süti írta: két edző taktikai felfogásáról van itt szó, az egyikkel -annak taktikai elképzeléseivel-tavaly mindent megyertünk, a mostanival bukdácsolunk.
Amit már szintén sokan emlegettek korábban: ne felejtsük el, hogy eleinte Mourinho-val is rendesen döcögött a szekér, főleg a BL-ben. Idő és áldozat kellett ahhoz, hogy igazán nagyot alkothasson együtt a mester, a csapat és a teljes szakmai stáb. Az első évben a 16 között estünk ki, a másodikban pedig eleinte sokan JM távozását követelték és ezerrel gyalázták. A végén irtózatos fegyelemmel, koncentrációval és egy csipet szerencsével döntőbe jutottunk, ahol megérdemelten hódítottuk el a trófeát.
Persze RB követhetné JM módszerét pontról pontra, de erről senki ne álmodjon. Új mester, új elképzelések. Jose Mourinho a múlt, most Rafa Benithez az Inter mestere.
Én sem vagyok maradéktalanul elégedett az idei szezonnal, de adjunk esélyt és időt a spanyolnak!

FORZA INTER!!!
Cupi

sorger=giallo írta:Amit már szintén sokan emlegettek korábban: ne felejtsük el, hogy eleinte Mourinho-val is rendesen döcögött a szekér, főleg a BL-ben. Idő és áldozat kellett ahhoz, hogy igazán nagyot alkothasson együtt a mester, a csapat és a teljes szakmai stáb. Az első évben a 16 között estünk ki, a másodikban pedig eleinte sokan JM távozását követelték és ezerrel gyalázták. A végén irtózatos fegyelemmel, koncentrációval és egy csipet szerencsével döntőbe jutottunk, ahol megérdemelten hódítottuk el a trófeát.
Persze RB követhetné JM módszerét pontról pontra, de erről senki ne álmodjon. Új mester, új elképzelések. Jose Mourinho a múlt, most Rafa Benithez az Inter mestere.
Én sem vagyok maradéktalanul elégedett az idei szezonnal, de adjunk esélyt és időt a spanyolnak!

FORZA INTER!!!

Pont ez az, srácok adjunk már egy kis időt Beníteznek. Tényleg többen Mou 2 éves munkáját hasonlítjátok össze Rafa 4 hónapos melójával, ez így nem korrekt. ;) Én nem örültem kifejezetten Beníteznek, de ha már itt van adok neki esélyt.
Ja és igen ahogy már mások is írták Mou-val eslő évben kiesés a BL nyolcaddöntőben, mennyien is szidtuk? sokan, majd a második évben is neccesen éppen, hogy továbbmentünk a csoportból aztán mi lett a vége....
Én még emlékszem arra az Inter - Pana csoportmeccsre amikor kikaptunk, Én peches meg kint is voltam, nagyon égő volt, hazai pályán egy Panathinaikostól kikapni? Na meg első évben az igazolásiai se jöttek be, kiket is kért? Quaresma, Mancini, Muntari....tudjuk mennyire válltak be. :? Aztán a második évben Brancával közösen jól igazolt és szép lassan beérett Mou munkája is. Ezért adjunk esélyt Beníteznek is.
Pad rövidsége meg nem az ő hibája, remélem Moratti is belátta, hogy kell pár minőségi rutinos játékos a télen. :)
Gabosska
Kapcsolat:

Kövezzetek meg, de szerintem Guardiola nem nagy eresztés...azzal a kerettel gyakorlatilag Bölöni laci is nyerne kupát...
Élő példa: Guardiola elődje (aki úgyszintén sikeres volt) ki lett hajítva a Galatasarayból (és helyette egy edzői csődtömeg: Hagi került oda)...
Azzal a kerettel nem akkora teljesítmény BKL-t nyerni, mint az Inter keretével....ebben azért egyezzünk meg.
;)
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

Gabosska írta:Kövezzetek meg, de szerintem Guardiola nem nagy eresztés...azzal a kerettel gyakorlatilag Bölöni laci is nyerne kupát...
Élő példa: Guardiola elődje (aki úgyszintén sikeres volt) ki lett hajítva a Galatasarayból (és helyette egy edzői csődtömeg: Hagi került oda)...
Azzal a kerettel nem akkora teljesítmény BKL-t nyerni, mint az Inter keretével....ebben azért egyezzünk meg.
;)

Én se tartom sokra őt.. Azért nem hiába mondta már több szakember, hogy Guardiolának csak összkell állítania a legjobb kezdő 11-et, és más dolga nincs, mert a játékosok a többit megoldják.

De igazából majd akkor derül ki mit tud igazán, ha ott hagyja a barcát..
Gabosska
Kapcsolat:

Tommy írta:
Gabosska írta:Kövezzetek meg, de szerintem Guardiola nem nagy eresztés...azzal a kerettel gyakorlatilag Bölöni laci is nyerne kupát...
;)

Én se tartom sokra őt.. Azért nem hiába mondta már több szakember, hogy Guardiolának csak összkell állítania a legjobb kezdő 11-et, és más dolga nincs, mert a játékosok a többit megoldják.

De igazából majd akkor derül ki mit tud igazán, ha ott hagyja a barcát..

És ezt ne értünk tegye :!:
Amen.
hvmetal

számoljunk úgy,hogy a Milán ezt a meccset behúzza.. 10 ember ellen 1-0,holott nem rossz a napoli
Süti

sorger=giallo írta:Én sem vagyok maradéktalanul elégedett az idei szezonnal, de adjunk esélyt és időt a spanyolnak!

Persze, mindenképp meg kell adni neki az időt, és a hétvégi mérkőzésen azért jópár begyakorolt labda nélküi mozgást lehetett látni a pályán, Beniteznek van elképzelése.

Röviden úgy foglalnám össze, hogy ez az Inter másként játszik mint tavaly, de azért kevesebb eredménnyel.
Nerazzurri

Hozzászólás Szerző: Nerazzurri »

Sok okoskodáson túl a bilan IDEGENBEN behúzta a 3 pontot. Így lett igazán kurva drága az elvesztegetett 2 pont.
Harmadikak vagyunk!!
Cupi

Nerazzurri írta:Sok okoskodáson túl a bilan IDEGENBEN behúzta a 3 pontot. Így lett igazán kurva drága az elvesztegetett 2 pont.
Harmadikak vagyunk!!

Nem a legjobb, de az érmeket májusban adják, akkor fontos, hogy hol állunk, nem októberben. ;) Nem vészes az a 2 pont, hétvégén pl milan - juve. Persze nekünk sem lesz könnyű meccsünk, de nyerni kell.
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

három fordulóval ezelőtt még vezettünk, most csak harmadikok vagyunk, ha szezon végére sikerül elérnie Beniteznek a számára oly bűvös hetediket a bajnok csapattal ahhoz őszintén gratulálni fogok neki :D
Válasz küldése