SERIE-A és SERIE-B (Átigazolások, meccsek, játékosok)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- Nia
Re: SERIE-A és SERIE-B (Átigazolások, meccsek, játékosok)
Toninak a Rómával csak kölcsön szerződése van?Hallottam valamit,hogy nyilatkozott,hogy az utolsó meccse lesz a lúzereknél.Visszamegy Münchenbe?Vagy fals az infó?
- Esti Kornél
- Kapcsolat:
Nia írta:Toninak a Rómával csak kölcsön szerződése van?Hallottam valamit,hogy nyilatkozott,hogy az utolsó meccse lesz a lúzereknél.Visszamegy Münchenbe?Vagy fals az infó?
Így van, a langaléta csak kölcsönbe érkezett Rómába, a Bayern a játékjogának a tulajdonosa. A vb miatt akart mindenképpen játszani, mert van Gaal mondta, nála labdába sem rúghat. Nem jött neki össze. Az lehet neki kínos, hogy a Romának arra sincs tőkéje hogy megvegye, arra meg pláne nem, hogy a fizetését állja, így is felesben adják a bajorokkal a pénzét. A Bayern fejesei meg már jó előre kijelentették, hogy ha megveszi valaki végleg, ha nem, ott többet nem lép pályára.
kiscivis írta:Baronio miért? Nem elégedettek vele?
Volt szó a szerződése meghosszabbításáról, de nem nagyon akart lemondani az elég jelentős fizetéséről, annyiért pedig nem kellett a klubnak. Én sajnálom, mert lassan 10 éve a klub játékosa, jórészt mindig kölcsönben, de ha játszik, akkor szívét-lelkét beleadja, igazi laziale volt. Ősszel jutott egész pályafutása során a legnagyobb szerephez a Laziónál, Ledesma kényszerű nélkülözése miatt és hónapokon keresztül volt a legjobb teljesítményt nyújtó, ami persze nem olyan sok, megnézve az akkori eredményeket, de csupa szív, megalkuvás nélküli focijával nem lehet nem kedvelni. Most hogy Ledesma megint visszatért megint csak epizódszerepe van, vagy annyi se és akkor itt kanyarodhatnék vissza az elejéhez. Sajnálom, kedvelem nagyon. Valószínűleg a Bologna játékosa lesz.
- Nia
Esti Kornél írta:Nia írta:Toninak a Rómával csak kölcsön szerződése van?Hallottam valamit,hogy nyilatkozott,hogy az utolsó meccse lesz a lúzereknél.Visszamegy Münchenbe?Vagy fals az infó?
Így van, a langaléta csak kölcsönbe érkezett Rómába, a Bayern a játékjogának a tulajdonosa. A vb miatt akart mindenképpen játszani, mert van Gaal mondta, nála labdába sem rúghat. Nem jött neki össze. Az lehet neki kínos, hogy a Romának arra sincs tőkéje hogy megvegye, arra meg pláne nem, hogy a fizetését állja, így is felesben adják a bajorokkal a pénzét. A Bayern fejesei meg már jó előre kijelentették, hogy ha megveszi valaki végleg, ha nem, ott többet nem lép pályára.
Aha.Köszi.Ma hallottam.Hát ha ők nem bírják megvenni.Így konkrétan most nem tudok érdeklődőt.Meg hát már ő sem mai gyerek
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nia 2010.05.14. 15:23-kor.
- Esti Kornél
- Kapcsolat:
Nia írta:Esti Kornél írta:Nia írta:Toninak a Rómával csak kölcsön szerződése van?Hallottam valamit,hogy nyilatkozott,hogy az utolsó meccse lesz a lúzereknél.Visszamegy Münchenbe?Vagy fals az infó?
Aha.Köszi.Ma hallottam.Hát ha ők nem bírják megvenni.Így konkrétan most nem tudok érdeklődött.Meg hát már ő sem mai gyerek"Szegénynek" semmi nem jön össze.
Én sajnálom, mert bírom őt, nem tudom mennyiben volt az ő hibája hogy ellehetetlenült a helyzete a bajoroknál, de nem tudom mi lesz vele. Tényleg az a gond, hogy nem fiatal, mostanra már szinte csak egy dologra lehet használni, hogy áll elől és pontrúgásnál fejel, vagy egy sakk-mattra kijátszott helyzetet belő. Ha nincs mellett egy mozgékony, gyors társ, akkor semmit sem tud szinte csinálni. Nem volt rossz ez a félszezonja a Románál, de semmi extra, ha a Bayern nem enged az árából, ő meg a fizetéséből, akkor nehéz dolga lesz.
- Tommy
A lazioból Firmanit bírom nagyon, igazi laziale, ha jól tudom ő a legnagyobb kedvenc nálatok. Ő vette át kb Di Canio helyét, mint Mátrix olyan nálatok.
- Esti Kornél
- Kapcsolat:
Tommy írta:A lazioból Firmanit bírom nagyon, igazi laziale, ha jól tudom ő a legnagyobb kedvenc nálatok. Ő vette át kb Di Canio helyét, mint Mátrix olyan nálatok.
Firmani a legnagyobb, még aktív kedvenc, ez teljesen igaz, nem véletlen a Nord gyakran függeszt ki egy molinót, amire a következő van írva: "11 Firmanit akarunk látni!" Ez mindent elmond. Kár, hogy Matrixhoz hasonlóan mostanában csak elvétve kap lehetőséget.
- Tommy
A lúzerek összecsapását a milan öregfiúk nyerte 3-0-ra.
- Marco
Tommy írta:A lúzerek összecsapását a milan öregfiúk nyerte 3-0-ra.
És erre a Juvére épül a válogatott akit ez az öregfiúk csapat is megaláz, még mindig hihetetlen számomra.
- Nia
Miért cserélték le Buffont a félidőben?Megsérült?
"Ősszel" is 3-0 volt a Milannak nem?Meg kellett torolni a tőlünk kapott laza 6ost
"Ősszel" is 3-0 volt a Milannak nem?Meg kellett torolni a tőlünk kapott laza 6ost
- DSanton39
a Juventusnál nem lehet tudni mit miért csinálnak 
-
R9.
háta megsérült
- Komax
Roma+Milan+Juventus=0 tituli 
- kiscivis
A Samp meg behúzta a Bl helyet. Grat nekik.
- Tommy
Jaja grat nekik, inkább ők mint a koszos déliek.
- Komax
Kiesett az Atalanta, Siena és a Livorno. Na egyik sem fog hiányozni. Főleg az Atalanta. 
- PetR
- Kapcsolat:
Komax írta:Kiesett az Atalanta, Siena és a Livorno. Na egyik sem fog hiányozni. Főleg az Atalanta.
És kik jutnak fel?
- kiscivis
Még ott van pár forduló.
- PetR
- Kapcsolat:
Hoppá, ezt nem tudtam. Most utána néztem, és Wiki irja hogy most az első 3 a Lecce, a Brescia és a Cesena. 
- Tommy
Komax írta:Kiesett az Atalanta, Siena és a Livorno. Na egyik sem fog hiányozni. Főleg az Atalanta.
Atalanta, Livorno komcsi kettősért nem kár, de főleg a livornogradiakért nem.. Lengessék csak a ches zászlókat a b-be, odavalók. Sienát szintén ki nem állhatom, juve bérenc senkiháziak, egyszóval mindhárom jóhelyre került.
- DSanton39
PetR írta:Hoppá, ezt nem tudtam. Most utána néztem, és Wiki irja hogy most az első 3 a Lecce, a Brescia és a Cesena.
itt követheted, ha érdekel:
http://www.lega-calcio.it//it/Serie-B-TIM/Campionato---classifica.page
én a Bresciának örülnék már csak a magyarok miatt is.
ebben a másodosztályban ezt a play-off rendszert tartom hülyeségnek. (az első kettő élből feljut, a 3.-6.-ig meg kuparendszerű selejtező van).
- Crespo
Tommy írta:Komax írta:Kiesett az Atalanta, Siena és a Livorno. Na egyik sem fog hiányozni. Főleg az Atalanta.
Atalanta, Livorno komcsi kettősért nem kár, de főleg a livornogradiakért nem.. Lengessék csak a ches zászlókat a b-be, odavalók. Sienát szintén ki nem állhatom, juve bérenc senkiháziak, egyszóval mindhárom jóhelyre került.
Hát ha szezon elején megkérdezik tőlem, hogy kiket látnék szívesen évvégén kiesőhelyen, őket mondtam volna. Mi meg ugye bajnokok lettünk, szóval tökéletes bajnoki szezon.
- Cupi
Ez a Del Neri nem egészen normális....BL selejtezős helyen végez a Samp-al ami nekik felér egy bajnokság megnyerésével, erre Ő lelép és valószinű elfogadja a juve hívását.....
De minek? jobb az, hogy az EL selejtzőben már meccselhet júliusba és ha idény végén nem nyer semmit (amire jó esély van) akkor úgyis kirúgják.... 
Jó tudom a pénz...mással nem tudnám indokolni a döntését
Jó tudom a pénz...mással nem tudnám indokolni a döntését
- DSanton39
szerintem nem a pénz miatt, azért nagyobb dolog egy Juventus edzőjének lenni, mint a Sampnak. ráadásul a Samp a BL csoportkörből nem fog továbbjutni ezzel a kerettel, a Juventusnál beígért zséből olyan csapatot lehet építeni, amely simán meg is nyerheti az EL-t.
- Cupi
DSanton39 írta:szerintem nem a pénz miatt, azért nagyobb dolog egy Juventus edzőjének lenni, mint a Sampnak. ráadásul a Samp a BL csoportkörből nem fog továbbjutni ezzel a kerettel, a Juventusnál beígért zséből olyan csapatot lehet építeni, amely simán meg is nyerheti az EL-t.
Nem hiszem, hogy jövőre nyernek bármit is, nagyon mélyen vannak, nagy a fejetlenség, kell pár év, hogy visszatérjenek
Na meg nem Del Neri lesz az akivel újra nyernek bármit is! Jó edző, tényleg, de azért nem ugyanaz egy nagy csapatnál edzősködni mint a kicsiknél! Eddig vele szemben az elvárások azok voltak, hogy maradjon bent (nem most a sampnál) vagy legyen erős középcsapat, esetleg El helyezés elérése! Juvénél meg az lesz, hogy nyerjenek mindenképp valamit, ha ez nem sikerül az már kudarc és valószinű neki lapát....
De igaz ez legen az ő gondjuk
- Esti Kornél
- Kapcsolat:
No, végre megint működik a lazio.hu, ráadásul nem egy újítás is várható a napokban. Azon kívül hogy reklámozza egymást a két oldal, nagyon helyesen, kéne valami szorosabb szurkolói együttműködés is, webes és minden más szinten is. Nem akarok itt offolni, de esetleg erről is lehetne akár egy külön topicban beszélni, az együttműködés mikéntjéről, formájáról. Kezdve közös találkozóktól, focizásoktól, és a többi, egészen a meccsnézésig, stadionlátogatásig. Vélemények?
- Tommy
Esti Kornél írta:No, végre megint működik a lazio.hu, ráadásul nem egy újítás is várható a napokban. Azon kívül hogy reklámozza egymást a két oldal, nagyon helyesen, kéne valami szorosabb szurkolói együttműködés is, webes és minden más szinten is. Nem akarok itt offolni, de esetleg erről is lehetne akár egy külön topicban beszélni, az együttműködés mikéntjéről, formájáról. Kezdve közös találkozóktól, focizásoktól, és a többi, egészen a meccsnézésig, stadionlátogatásig. Vélemények?
Lehet róla szó.
Jövőre egy Inter-Lazio közös utat lebonyolítunk, ezügyben már beszéltem Attilával.
- Esti Kornél
- Kapcsolat:
Tommy írta:Esti Kornél írta:No, végre megint működik a lazio.hu, ráadásul nem egy újítás is várható a napokban. Azon kívül hogy reklámozza egymást a két oldal, nagyon helyesen, kéne valami szorosabb szurkolói együttműködés is, webes és minden más szinten is. Nem akarok itt offolni, de esetleg erről is lehetne akár egy külön topicban beszélni, az együttműködés mikéntjéről, formájáról. Kezdve közös találkozóktól, focizásoktól, és a többi, egészen a meccsnézésig, stadionlátogatásig. Vélemények?
Lehet róla szó.
Jövőre egy Inter-Lazio közös utat lebonyolítunk, ezügyben már beszéltem Attilával.
Remek, majd tényleg kéne a kooperációról beszélni.
Cruz és Inzaghi a mai naptól nem tagja a csapatnak. A Kertész szerződése lejárt és visszavonul, Inzaghi pedig közös megegyezéssel szerződést bontott és a jövőben fiatalokkal fog foglalkozni. Simone személyében a 2000-es, fantasztikus Lazio utolsó játékosa is elhagyta a csapatot. Mindent köszönünk!
- Cupi
Esti Kornél írta:Remek, majd tényleg kéne a kooperációról beszélni.
Cruz és Inzaghi a mai naptól nem tagja a csapatnak. A Kertész szerződése lejárt és visszavonul, Inzaghi pedig közös megegyezéssel szerződést bontott és a jövőben fiatalokkal fog foglalkozni. Simone személyében a 2000-es, fantasztikus Lazio utolsó játékosa is elhagyta a csapatot. Mindent köszönünk!
Azért az kemény, hogy a tesvére még + egy évet lenyom a milan-ban
Czuz-t nagyon bírtam Én is, sajnálom, hogy az utolsó szezonja már nem sikerült valami jól...
Visszatárve a közös dolgokhoz, Én személy szerint egy Lazio - Interre is nagyon szívesen kimennnék jövőre, tervezünk úgyis az párommal római városnézét
- Crespo
KisPippo elég középszerű játékos volt. Nem tudom lőtt-e öt gólt összesen az elmúlt öt évben.
- Esti Kornél
- Kapcsolat:
Tényleg durva, hogy az idősebb fivér még tuti egy évet lenyom, tisztelet neki. Simone az elmúlt 5 évben írd és mond, hivatalos meccsen egy azaz egy gólt szerzett. Hozzátartozik, hogy nagyon keveset lépett az utóbbi években pályára, kölcsönben is volt, de ez nagyon kevés. Mindennek ellenére kedveltem, hiányozni fog. Többek között azért is, mert mint írtam, az utolsó résztvevője távozik ezzel a hajdani fantasztikus csapatnak. Simone terepe igazából a kupameccsek voltak, emlékezhetünk a 4 gólos meccsére, de volt 1-2 jó éve, mikor BL-ben, KEK-ben majdnem annyi gólt szerzett, mint amin pályára lépett. A 2000-es bajnoki címhez 7 góllal járult hozzá. Az kétségtelen, hogy Pippo más klasszist képvisel, de nagyon szerethető játékos volt.
Más: ha minden igaz, hamarosan hivatalossá tesszük a Legione Ungheresét, vagyis a magyar Lazio szurkolói csoportunkat. Amint ez megtörténik, hivatalosan is fel kéne venni a kapcsolatot, mint írtam meccsnézésekhez, focizásokhoz és a többi, valamint természetesen a csúcspont egy közös Serie A meccs megtekintése lenne.
Más: ha minden igaz, hamarosan hivatalossá tesszük a Legione Ungheresét, vagyis a magyar Lazio szurkolói csoportunkat. Amint ez megtörténik, hivatalosan is fel kéne venni a kapcsolatot, mint írtam meccsnézésekhez, focizásokhoz és a többi, valamint természetesen a csúcspont egy közös Serie A meccs megtekintése lenne.
- Tommy
Inter-Lazio meglesz, ez már szinte levan zsírozva.
Én vagyok BoysSan69 lazio.hun.
- Esti Kornél
- Kapcsolat:
Tommy írta:Inter-Lazio meglesz, ez már szinte levan zsírozva.![]()
Na, végre lebuktál!
Gery-vel mindent le fogunk tisztázni, örülök ha itt is van erre kedv!
- Tommy
Esti Kornél írta:Tommy írta:Inter-Lazio meglesz, ez már szinte levan zsírozva.![]()
Na, végre lebuktál!![]()
Hát innét nem tudom hogy jönnek-e de klubból biztos, meg olyanok is akik nem klubtagok.
- Esti Kornél
- Kapcsolat:
Tommy írta:Esti Kornél írta:Tommy írta:Inter-Lazio meglesz, ez már szinte levan zsírozva.![]()
Na, végre lebuktál!![]()
Hát innét nem tudom hogy jönnek-e de klubból biztos, meg olyanok is akik nem klubtagok.
Remek!
Istenem, Pandev kezdő a BL-döntőben, ha ezt neki valaki tavaly novemberben mondja...ez olyan szép!
- Nia
Szívesen Olaszország.Akárki is végez jövőre negyediként egy köszönöm szavacskát odanyomhat.
Nincs mit.
2010 Olasz kupa győztese a bajnokság győztese és Európa királya az FC Internazionale.
Ennyi.
Nincs mit.
2010 Olasz kupa győztese a bajnokság győztese és Európa királya az FC Internazionale.
Ennyi.
- Esti Kornél
- Kapcsolat:
Nia írta:Szívesen Olaszország.Akárki is végez jövőre negyediként egy köszönöm szavacskát odanyomhat.
Nincs mit.
Ennyi.
Azért annyiban legyünk reálisak, hogy az Internek is nagy szerepe van abban, hogy a németek ennyire feljöhettek, hosszú-hosszú évek óta nem nyújtottak elfogadhatót a BL-ben. A gond olasz részről az, hogy legkésőbb a következő nemzetközi kupaszezonban beelőznek a németek, annyira belehúztak és mert az olasz csapatok értékelhetetlent nyújtanak az EL-ben, a németek pedig azt is komolyan veszik.
- Nia
Esti Kornél írta:Nia írta:Szívesen Olaszország.Akárki is végez jövőre negyediként egy köszönöm szavacskát odanyomhat.
Nincs mit.
Ennyi.
Azért annyiban legyünk reálisak, hogy az Internek is nagy szerepe van abban, hogy a németek ennyire feljöhettek, hosszú-hosszú évek óta nem nyújtottak elfogadhatót a BL-ben. A gond olasz részről az, hogy legkésőbb a következő nemzetközi kupaszezonban beelőznek a németek, annyira belehúztak és mert az olasz csapatok értékelhetetlent nyújtanak az EL-ben, a németek pedig azt is komolyan veszik.
Én nem vagyok kötekedős(csak néha),és persze van abban realitás amit írtál.De nekem ma reggel mivel egész éjjel nem aludtam a realitás,mint szó nem volt meg.Még most sincs
- Esti Kornél
- Kapcsolat:
Nia írta:Esti Kornél írta:Nia írta:Szívesen Olaszország.Akárki is végez jövőre negyediként egy köszönöm szavacskát odanyomhat.
Nincs mit.
Ennyi.
Én nem vagyok kötekedős(csak néha),és persze van abban realitás amit írtál.De nekem ma reggel mivel egész éjjel nem aludtam a realitás,mint szó nem volt meg.Még most sincs
Van is rá okod!
- Nia
- Esti Kornél
- Kapcsolat:
- Nia
Azt hiszem Lippi utódját jövő héten mutatják be.Nagy valószínűséggel Prandelli személyében.
És itt jön a fordulat fiúk,amit találgattatok tegnap.Mihaljovics a goal.com szerint ma ül le tárgyalni a Fiorentina vezetőedzői posztjáról.Na ezért mondott fel...valószínűleg.
Velünk szóba hozzák Capellot és Guardiolat,Benítezt meg a Barcaval.Érdekes lehet ez a nyár.Edzőkeringő lehet szépen...
Más: Adriano meg lehet kiköt a Rómában.
És itt jön a fordulat fiúk,amit találgattatok tegnap.Mihaljovics a goal.com szerint ma ül le tárgyalni a Fiorentina vezetőedzői posztjáról.Na ezért mondott fel...valószínűleg.
Velünk szóba hozzák Capellot és Guardiolat,Benítezt meg a Barcaval.Érdekes lehet ez a nyár.Edzőkeringő lehet szépen...
Más: Adriano meg lehet kiköt a Rómában.
- DSanton39
hát ha Prandelli Olaszország, Mihajlovic meg Fiorentina, akkor Capello a VB után Inter
(de ha Benitez vagy Hiddink jön, akkor se leszek boldogtalan)
(de ha Benitez vagy Hiddink jön, akkor se leszek boldogtalan)
- Cupi
Nia írta:És itt jön a fordulat fiúk,amit találgattatok tegnap.Mihaljovics a goal.com szerint ma ül le tárgyalni a Fiorentina vezetőedzői posztjáról.Na ezért mondott fel...valószínűleg.
Teljesen jó hely lenne Mihajlovicnak a Fio, erősebb csapatot kapna mint a Catania, rutint szerezhetne, stb! Még a Samp is jó lenne neki, ott még a Bl-ben is gyűjthetne tapasztalatokat, persze csak ha bejutnak.
De ez a Guardiola az Interbe dolog...melyik újságíró kezdhette vajon el terjeszteni ezt a hülyeséget...szerintem még akkor sem jönne el onnan ha nem nyerne a Barca semmit és a szurkolók vasvillával kergetnék a stadion körül
- Marco
mike írta:Adriano 3 évre aláírt Romába.
Rohadt hálátlan szemétláda, van pofája visszajönni olaszba![]()
Remélem Materazzit ráállítjuk az első meccsen
Én nagyon nagyot csalódtam így benne, régen nagy kedvenc volt de ezekután...
- Toldo
- Kapcsolat:
Marco írta:mike írta:Adriano 3 évre aláírt Romába.
Hasonlóan érzek én is:(
Az h visszajön olaszba azzal semmi bajon ha mondjuk a Fiorentinába vagy a Parmaba jönne vagy esetleg a Laziot erősitené és nem hisztizen.. de pont a Roma..
- PetR
- Kapcsolat:
Toldo írta:Marco írta:mike írta:Adriano 3 évre aláírt Romába.
Hasonlóan érzek én is:(
Az h visszajön olaszba azzal semmi bajon ha mondjuk a Fiorentinába vagy a Parmaba jönne vagy esetleg a Laziot erősitené és nem hisztizen.. de pont a Roma..![]()
Ja jöhetne csak ne a riválisokhoz. Emlékszem, én még régen Adris mezt akartam szülinapomra. Még jó hogy nem kaptam. Bár... Helyette Vieris lett. Nem tudom utólag melyik a jobb...
- Marco
Nekem Adrianos van:D Nagyon sajnálom mindig imádtam,de amit az Interrel tett az nem kis csalódást kelltett bennem.
- kiscivis
Nekem meg mindkettő van. Akkor jó választásnak tűntek, de sok víz lefolyt azóta a Dunán.
- Cupi
Nekem meg Ibrás és pont a szép centenáriumiból....
Adriano tényleg mehetett volna a Lazioba vagy a Fioba, sőt még a Samp-ba is, akkor is lett volna esélye a BL meccsekre is....
Adriano tényleg mehetett volna a Lazioba vagy a Fioba, sőt még a Samp-ba is, akkor is lett volna esélye a BL meccsekre is....
- Tommy
Ezért kell név nélküli mez.
vagy olyan amire saját nevedet nyomatod rá.. Nekem összes eredeti mezem név nélküli. Bár egy copy adrianos nekem is van.
Mondjuk hol azt már nem tudom..