Egy aprócska hír :
Napokban Pécsett az Árkád nevű őrületben találkoztam Várhidi Péterrel.
No gondoltam megszólítom és tisztáznék vele 1-2 dolgot. Láttam egy hölgy társaságában volt így már-már úgy döntöttem hagyom a csudába az egészet de mivel (tán felesége) egy újabb üzletbe lépett be , míg Várhidi megállt....hát odaléptem hozzá.
Bemutatkoztunk és azonnal jeleztem , hogy gyermekkorom óta szurkolok az INTERnek.
Erre Ő gratulált az idei sikerekhez. Nos ez nagyon jól esett. Próbáltam megtudni miért kritizálja olyan sokat a kék-feketéket . Erre azt közölte velem , hogy az igaz , hogy nem kifejezetten kedveli a kékeket de elismeri a védekezésből építkező és így gyakran sikeres csapatunkat.
Sőt azt is mondta (idézem ) ,,...ez az eredményes foci lényege !'' Beszéltünk még a kinti meccsek hangulatáról is. Említettem , hogy többször voltam kint Milánóban és mekkora a hangulat és ez a TV-n nem jön át. Említette , hogy volt már Inter mérkőzésen és tapasztalta a remek hangulatot.
A jövőről is beszéltünk. Mint olyan embert akit gyakran hívnak stúdióba semlegesnek kell lennie. Érdeke tehát a szoros bajnokság és nem az ami már eldől hónapokkal a szezon vége előtt. A Milán és a Juventus megerősödését várja. A Rómát is nagy riválisnak nevezte .
Rákérdztem a Fiorentinára és a Lazióra is. Erre mindkét csapatról csak fejcsóválással és lemondóan szólt. Pláne a Lazioról. ( Sajnos.)Gazdasági nehézségekre utalt.
Végül gratuláltam neki . Mihez is ...kérdezte. Hát az Újpest 98-as bajnoki címéhez.
(Ott voltam akkor a bajnok avatón. Inkább a kíváncsiság vitt . )