Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Cupi

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: Cupi »

interfan írta: ↑2018.06.27. 09:00
Nainggolant akartuk mindenaron, fizetunk.
Szerintem ő a kopasz maradásának valami feltétele lehetett mert nagyon gyorsan lezártuk ezt az üzletet és fizettünk is ami nálunk nagy szó. :) Szóval őt tényleg akartuk.
Mennek kamuk is rendesen :D Malcomról múlthéten még az volt, hogy nagyon közel hozzánk és e héten már orvosira jön :D Ehhez képest most már az a biztos Politano érkezik mint B megoldás :D
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

interfan írta: ↑2018.06.27. 09:34 Azert azt kijelenteni, hogy Politano biztos hogy nem fog besulni, azert az eros...
Nem egy, es nem ketto jatekost igazoltunk olaszbol, es csunyan besultek:
Hernanes, Borja, Candreva, Ansaldi, Ranocchia, Eder, Silvestre, Nagatomo, es meg sorolhatnam.
Mint ahogy mas csapatok is megjartak mar nem kicsit az olaszbol igazolast.
Biglia, Kalinic, Bonucci sor.

Persze vannak ellenpeldak is, lasd Handa, Skriniar, Icardi.
Remeljuk Politano ehhez a sorhoz csatalkozik, es nem a besult fentebb emlitett vonalhoz.
Te valamit nagyon máshogy értesz mint én ;)

A besülést nálam a totál flop, a teljes bukta mint pl Barbosa(35 milliónk áll benne).
Kár ide ilyen Nagatomo, Borja, Ansaldi, Silvestre féléket felhozni, akiknek az érkezéskor sem örültünk, és kb ingyen hoztuk őket. Külföldről is hoztunk olcsó hulladékokat, akiktől nem is várhattunk semmit sem.

Politano nem top igazolás, de fiatal és kiszámítható, egy Perisic szerű 10+10 elvárhatő lesz tőle, és sztem hozza is majd.
A bilan 15 új szerzeménye megintcsak más, azok külön-külön jó focisták, de ennyi újból nem lehet csapatot építeni. Bonucci sem felejtett el futballozni...
Kb így értettem, és ez nem azt jelenti hogy örülök....mert én is jobban örültem volna Dembele, Malcolm féle játékosoknak.
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

mike írta: ↑2018.06.27. 09:50
interfan írta: ↑2018.06.27. 09:34 Azert azt kijelenteni, hogy Politano biztos hogy nem fog besulni, azert az eros...
Nem egy, es nem ketto jatekost igazoltunk olaszbol, es csunyan besultek:
Hernanes, Borja, Candreva, Ansaldi, Ranocchia, Eder, Silvestre, Nagatomo, es meg sorolhatnam.
Mint ahogy mas csapatok is megjartak mar nem kicsit az olaszbol igazolast.
Biglia, Kalinic, Bonucci sor.

Persze vannak ellenpeldak is, lasd Handa, Skriniar, Icardi.
Remeljuk Politano ehhez a sorhoz csatalkozik, es nem a besult fentebb emlitett vonalhoz.
Te valamit nagyon máshogy értesz mint én ;)

A besülést nálam a totál flop, a teljes bukta mint pl Barbosa(35 milliónk áll benne).
Kár ide ilyen Nagatomo, Borja, Ansaldi, Silvestre féléket felhozni, akiknek az érkezéskor sem örültünk, és kb ingyen hoztuk őket. Külföldről is hoztunk olcsó hulladékokat, akiktől nem is várhattunk semmit sem.

Politano nem top igazolás, de fiatal és kiszámítható, egy Perisic szerű 10+10 elvárhatő lesz tőle, és sztem hozza is majd.
A bilan 15 új szerzeménye megintcsak más, azok külön-külön jó focisták, de ennyi újból nem lehet csapatot építeni. Bonucci sem felejtett el futballozni...
Kb így értettem, és ez nem azt jelenti hogy örülök....mert én is jobban örültem volna Dembele, Malcolm féle játékosoknak.
Sajnos penz nelkul nincs lehetoseg mas szintre, ezt be kell latni.

Ez van, remenykedjunk, hogy legalabb egy Perisic szintet hoz.
BlueSky

Hozzászólás Szerző: BlueSky »

Ha már Sassulo csodálom, hogy nem Berardi
interfan

Na most, ha nezzuk a valoszinu forgatonykvet es a tenyeket, akkor igy allnank a BL lista kapcsan:

Tavozott:
- Medel, Banega, Ansaldi, Murillo, Yao, Minague 30m
- Kondogbia 25m
- Santon 9,5m
- Radu 7m
- Jovetic 11m

Ez ami hivatalos, ez kb 82-83m bevetel.

Ehhez ami meg johet:
- Nagatomo 3m
- Mario 20m ami Jovetichez kepest + 10m-nak szamit be
- Biabiany, Carraro, Bakayoko 2m
- Pinamonti 10m

Ez kb 25m, amivel mar kb 105-110m-s bevetlenk jarnank.

Es akkor az erkezo oldal, itt is a tenyek es a valoszinu dolgok.
Kik lehetnek nevezve, kik nem, stb:

Erkezett:
- Skriniar 20m
- Dimarco 7m
- DeVrij-Asamoah ingyen
- Dalbert 26m
- Gag 23m
- Borja 5,5m
- Vecino 24m
- Nainggolan 38m
- Martinez 23m
- Karamoh 7m

Ez ossz: kb 174m.

Ehhez ha hozzavesszuk a jo esellyel erkezoket, akiket szerencsevel kifogunk kolcson + opcioval, akkor maradunk a 174-nal, max a kolcson osszegekkel 180m.
(Beresznyki/Alexis Vidal,Duncan, Politano)

180-110 = -70m-val allunk.
Szoval ezt a -70m-t kell megoldani.
Dalbert kb biztos tavozo, vele kiesik 26m.
Maradna kb -44m.
Ha Vecino is menne, akkor ertelem szeruen o sem lenne nevezen, azzal lejon tovabbi 24m.
Tehat maradna kb -20m.

Erre a -20m-ra meg itt johet szoba esetleg Eder eladasa, Karamoh kolcsonadasa, esetleg Dimarco nem nevezese.
Ha Dimarcot nem nevezzuk, Karamoh-Eder kozul meg egy tavozik, akkor kb meg is van a keret.

Ami az elemzesek szerint igy nezhetne ki:

Handanovic, Padelli, Berni

Bereszknyi/Alexis Vidal, D'Ambrosio, Asamoah, Skriniar, De Vrij, Miranda, Ranocchia

Gagliardini, Brozovic, Duncan, Borja, Emmers, Nainggolan

Candreva, Politano, Perisic, Karamoh/Eder

Icardi, Martinez

- Sajat neveles: Berni, Emmers
- Olaszban nevelt: Ranocchia, D'Ambrosio, Gagliardini, Candreva
mike

interfan írta: ↑2018.06.27. 11:36 Gagliardini, Brozovic, Duncan, Borja, Emmers, Nainggolan
Nekem még mindig a kp-val van gondom, ez így karcsúnak tűnik, ha Nainggolan ne adj isten megsérül, akkor megint jönne Borja....rémálom:D

A bilant egy évre eltiltották a nemzetközi szerepléstől, nagyon durva.
Pastore meg 25 millióért a rómáé, azért ők mindig ügyesen foltozgatnak.
drrossgeller

Hozzászólás Szerző: drrossgeller »

mike írta: ↑2018.06.27. 12:20
Nekem még mindig a kp-val van gondom, ez így karcsúnak tűnik, ha Nainggolan ne adj isten megsérül, akkor megint jönne Borja....rémálom:D

Kp-ra jön sztem egy nagyobb név még. Milan esetében pedig többen ezért is mondogattuk, hogy nem biztos, hogy az általuk bejárt út a kivitelezhető, és igenis sajna az FFP nagy veszélyt jelent.
Rómára kíváncsi leszek, mondjuk Pastore szegény többet orvosin, mint a pályán, ami a fővárosi játékosok bizonyos részére valóban jellemző.
interfan

mike írta: ↑2018.06.27. 12:20
interfan írta: ↑2018.06.27. 11:36 Gagliardini, Brozovic, Duncan, Borja, Emmers, Nainggolan

Csak hat latjuk, meg egy Duncan-Politano parost is nehez lenne a BL nevezesbe tenni, nem hogy jobbat.
Dembele eseteben min 20m, kb eselyelen lenne a nevezese.
Esetleg a Carvalho fele 10m + Karamoh es Eder ajanlat esetben ot.
Mivel ez altal Karamoh nem lenne nevezbe, ami +7m-t jelent.
Valamint jo esetben Eder erteket (kb 5m), is beszamitana az UEFA.
Ezaltal az Eder(5m)-Karamoh(7m) parosbol kijonne Carvalho(10m) a BL lista kapcsan.

Csak hat eleve nagy kerdes, hogy mit szol a Sporting a
10m + Eder + Karamoh = Carvalho ajanlathoz.
interfan

Szerintem a szakertok szerint 3-4-2-1-ben van fantazia.

Handa
Skriniar-Miranda-DeVrij
Candreva-Gag-Brozovic-Asamoah
Nainggolan-Perisic
Icardi

Padelli, Berni
NonameJanos, D'Ambrosio, Ranocchia
Duncan, Borja, Emmers
Politano, Martinez, Eder/Karamoh

- 3 klasszis KH van, hiba lenne barmelyiet is a padra tenni.
Miranda ha egy Brazil vallogatottba befer, nehogy mar itt ne legyen helye.
- Candreva szar-szar, de hatha a Wing-Back poszt jobban fekudne neki.
Valogattoba es a Lazioba sokat jatszott ott.
- Mivel 3 torony lenne hatul, ezert a KP elbirna a Gag-Brozovic parost.

Persze alom lenne meg egy Carvalho/Dembele + Malcom paros.
Dehat minoseget nem fognak adni kolcson + opciokkal, ezert muszaj a realitasok talajan mozogni, es a Politano-Duncan parosba.
brecsinho

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

MI köze a két évvel ezelőtti EL keretnek a 2018-as BL nevezéshez? Ekkora kötsög csak nem lehet az UEFA..ha azt akarják,hogy a legjobb játékosok játszanak és csökkenjen a csapatok közötti távolság,akkor minek ilyen dilettáns szabályokat hozni? Remélem meg tudunk velük állapodni vagy trükközni kicsit,mert ez így nonszensz, hogy hiába erősödünk, de nem játszhatnak az erősítések..
ricsinter

Hozzászólás Szerző: ricsinter »

Az a baj egy ilyen keret max egy tavalyihoz hasonló szezonhoz lenne elég, de még lehet ahhoz se, így hogy több fronton kell helytállni. Ha kell akkor inkább áldozzunk be valakit, mert nagyon ráférne még a csapatra legalább két minőségi játékos, meg egy-két tűrhető kiegészítő.
Viszont felesleges még szerintem ezzel foglalkozni. Lesznek itt még új nevek is, plusz a Vb végével jobban beindulnak majd a dolgok, simán benne van, hogy lehet majd egy-egy nagycsapatból kukázni okosan, ha úgy alakul.
interfan

brecsinho írta: ↑2018.06.27. 13:25 MI köze a két évvel ezelőtti EL keretnek a 2018-as BL nevezéshez? Ekkora kötsög csak nem lehet az UEFA..ha azt akarják,hogy a legjobb játékosok játszanak és csökkenjen a csapatok közötti távolság,akkor minek ilyen dilettáns szabályokat hozni? Remélem meg tudunk velük állapodni vagy trükközni kicsit,mert ez így nonszensz, hogy hiába erősödünk, de nem játszhatnak az erősítések..
Settlement Agreement.
Par hete linkeltem a hivatalos UEFA dokumemntumokat e szabalyrol.

2015-ben kaptuk meg ezt a buntetest, es a 2016-17-es EL nevezest is, a 2014-15-os kerethez kellett nezni.
Errol is irtam ugyanitt par hete.
Ezert nem nevezhettuk anno a Kondogbia, Mario, Jovetic, Barbosa sort.

Es ez a Settlement Agreement maradt ervenyben rank nezve 2019 juni 30-ig.
Ahogy azt az UEFA hivatalos kozlemenye tartalamazta par hete.

Sajnos jelenleg ezen nincs mit trukkozni.
Egy dolog van, betartani a szabalyokat, es remelni, 2019 juni 30 utan megszuntetik ezt a buntetest rank nezve.
brecsinho

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

Költői kérdés volt 8-)

Olvastam én is, de attól még nem látom semmi értelmét...
mike

brecsinho írta: ↑2018.06.27. 13:39 Költői kérdés volt 8-)

Olvastam én is, de attól még nem látom semmi értelmét...
Egy értelme van csak, a jelenlegi top klubok pozícióát konzerválni.
Így hiába lép be akármilyen milliárdos kivülálló a futballba, nem tud csodát tenni.
Mi rosszul jártunk, mert épp lefelé mentünk mikor ez elindult, így szívhatunk vele évekig.

A fizetési sapka lenne az egyetlen igazságos korlátozás, ahogy pl az NHL-ben van, de ez pontosan ellentétben áll a top klubok érdekeivel - ergo esélytelen.
Cupi

ricsinter írta: ↑2018.06.27. 13:26 Az a baj egy ilyen keret max egy tavalyihoz hasonló szezonhoz lenne elég, de még lehet ahhoz se, így hogy több fronton kell helytállni. Ha kell akkor inkább áldozzunk be valakit, mert nagyon ráférne még a csapatra legalább két minőségi játékos, meg egy-két tűrhető kiegészítő.
Pontosan. Több fronton fogjuk tolni, ha eredményeket és szintlépést akarunk akkor a padnak is minőségibbnek kellene lennie. Olvasni a Miranda, De Vrij, Skriniar 3as kezdő lehet. Oké és a padon ott ül az egy szem atom klasszis Rannocchia? :D Megnyugtató.....Azt senki ne gondolja ez a kezdő 3as majd soha nem lesz sérült és eltiltott úgy,, hogy már nem csak a bajnokság lesz hanem a BL is.
interfan

Karamoh nem csak W.Carvalho eseteben ajanlottunk fel mint csereuzlet, hanem a Spursnek is egy Karamoh-Dembele csereuzletet ajanlottunk.
Meglatjuk mi lesz a ket klub valasza.
JJ5

Hozzászólás Szerző: JJ5 »

Cupi írta: ↑2018.06.27. 14:19
ricsinter írta: ↑2018.06.27. 13:26 Az a baj egy ilyen keret max egy tavalyihoz hasonló szezonhoz lenne elég, de még lehet ahhoz se, így hogy több fronton kell helytállni. Ha kell akkor inkább áldozzunk be valakit, mert nagyon ráférne még a csapatra legalább két minőségi játékos, meg egy-két tűrhető kiegészítő.
Pontosan. Több fronton fogjuk tolni, ha eredményeket és szintlépést akarunk akkor a padnak is minőségibbnek kellene lennie. Olvasni a Miranda, De Vrij, Skriniar 3as kezdő lehet. Oké és a padon ott ül az egy szem atom klasszis Rannocchia? :D Megnyugtató.....Azt senki ne gondolja ez a kezdő 3as majd soha nem lesz sérült és eltiltott úgy,, hogy már nem csak a bajnokság lesz hanem a BL is.
Szerintem váltogatva lesz a taktika és annak függvényében a kezdő is. Szóval nem hiszem, hogy egész évben csak 3 védős lesz, amikor a csapat évek óta a 4-2-3-1-et játsza.
Cupi

JJ5 írta: ↑2018.06.27. 14:52

Szerintem váltogatva lesz a taktika és annak függvényében a kezdő is. Szóval nem hiszem, hogy egész évben csak 3 védős lesz, amikor a csapat évek óta a 4-2-3-1-et játsza.
Én utálom ezt a 3 védős rendszert mert nálunk nem igazán működött szóval remélem nem sokszor lesz :) ;)
interfan

Cupi írta: ↑2018.06.27. 14:54
JJ5 írta: ↑2018.06.27. 14:52

Én utálom ezt a 3 védős rendszert mert nálunk nem igazán működött szóval remélem nem sokszor lesz :) ;)
Miranda akarmennyire is akar, nem fog tudni jatszani 50 meccset.
Szoval eselyes, hogy ha o pihen, vagy barmi eltiltas van, visszaallunk a 4-2-3-1-re.
Most a szakertok kb erre szamitanak:

Handa
Skriniar-Miranda-DeVrij
Nainggolan-Perisic
Icardi

Handa
D'Ambrosio-Skriniar-DeVrij-Asamoah
Gag-Brozovic
Candreva-Nainggolan-Perisic
Icardi

Padrol pedig mint elso szamu cserek, ott lehet Alexis Vidal/Bereszknyi, D'Ambrosio, Duncan, Martinez, Politano, Eder/Karamoh.
Cupi

interfan írta: ↑2018.06.27. 14:58
Padrol pedig mint elso szamu cserek, ott lehet Alexis Vidal/Bereszknyi, D'Ambrosio, Duncan, Martinez, Politano, Eder/Karamoh.
Előre még elmennek a cserék, de a középpályára és a védelembe...marad a padon egy Borja hátra meg Rano. :shock:
Feltételezve, hogy Vecinot is eladjuk. ;)
interfan

Par napja a hirek szerint felmerult Lozano neve is.
De a helyzet ugyanaz mint Malcom eseteben.
Nem tudunk fizetni, a kolcson + sima opcio pedig eselyetlen ilyen jatekosert.
interfan

Cupi írta: ↑2018.06.27. 15:14
interfan írta: ↑2018.06.27. 14:58
Előre még elmennek a cserék, de a középpályára és a védelembe...marad a padon egy Borja hátra meg Rano. :shock:
Feltételezve, hogy Vecinot is eladjuk. ;)
Ott lenne a fiatal Emmers, Borja, es ha jon Duncan a KP-ra.
Hatra KH-nak ott lenne Ranocchia, akirol Spalletti nagyon szepeket mondott, valamint D'Ambro is, aki KH-t is tud jatszani.
interfan

Minden kesz Politano ugyben.
5m-ert erkezik kolcson + jovore 20m-s sima opcionk lesz ra.
Az uzlet resze Merola es Zappa, akik a Sassuoloba kerulnek.
Penzt nem kapunk ertuk, viszont 5m-s ertekben betudjuk oket szamoltatni a koltsegvetesbe.
Politano transzfer osszerteke ezaltal 30m lesz, ha jovore megvesszuk vegleg.
Penteken Milanoba erkezik, ahol atesik az ilyenkor kotelezo orvosin, majd alairja szerzodeset az Interrel.

Bastoni visszater az Interbe az Atalantatol.
Bettela pedig 7m-ert az Atalanta jatekosa lesz.
Bastoni jo esellyel a Spalba kerul 1 evre kolcson.
Wesley10

Hozzászólás Szerző: Wesley10 »

interfan írta: ↑2018.06.26. 17:50
brecsinho írta: ↑2018.06.26. 17:29 Az is látszik, ha hozunk még egy emberevőt Brozovic mellé, akkor Gagliardini,Vecino és Borja csak pados lenne akármilyen felállásban. Szerintem Vecinot be lehetne áldozni, ha tényleg vinné a Chelsebe Sarri én 30m körül elengedném. Gag maradna az első számú csere és Borja gondolom még egy évet a padra. Ha felhozzuk Emmerst, akkor ő lenne a saját nevelés vagy Duncant hozzuk vissza. Így felállástól függően meglennénk létszámra és talán minőségre is,bár egy-két komolyabb sérüléshullám bekavarhat azért. Amit még várok:
- egy szélsőhátvéd (Vecino-Zaccaposta csere plusz cash jó lenne)
- egy emberevő (Dembele-JM csere plusz cash jó lenne)
- egy szélső (ha a fenti két ügylet megvalósulna és lenne mondjuk plusz 20m cash,akkor lehetne Malcolm kötelező opcióval)

Csak két random felállás:

Handa
Zappacosta-Skriniar-DeVrij-Dambro
Dembele-Brozo
Ninja
Malcolm-Icardi-Perisic

Handa
Skriniar-DeVrij-Miranda
Candreva-Ninja-Brozo-Asamoah
Lautaro-Perisic
Icardi

A 2 felállásban van használva 15 játékos és még itt van Padelli,Gag,Rano,Borja,Karamoh, plusz lehetne két saját fiatal (Emmers,DiMarco vagy Duncan vissza).
Plusz ezekben nincs benne Dalbert,Nagatomo,Eder akiket árulunk és belőlük akár lehetne még igazolni valakit padra. Szerintem össze lehetne hozni végre egy jó keretet.
Teljesen jo amit irsz, kb mindennel egyetertek, es tenyleg alom lenne egy ilyen keret.

Viszont sajnos a BL nevezes miatt nagyon nem egyszeru.
Hiaba adjuk el pl Vecinot, Dalbertet, ok nem voltak a 2016-17-es keretbe, ezert nem jelentenek plusz penzt a BL listaban.
Es az az igazan nagy baj, hogy mar most nem kis minuszba vagyunk a BL lista kapcsan.
Nagyon nagyon nagyon nehez lesz ertelmes keretet nevezni a BL-re.
Erről linkelj már be egy hivatalos álláspontot,hogy értékben miért kell nekünk a 2 évvel ezelőttit figyelembe venni,mert ok hogy az hivatalos,hogy balanszban kell legyenek az érkezők és távozók értékben(tehát szinte 0-ás mercato) de ezt már nehezen fogadja be a gyomrom,hogy úgy kellene neveznünk,hogy az akkori keretet kell figyelembe venni,hogy még ott se legyen eltérés.ez mekkora ökörség már.szóval ha van erről hivatalos álláspont az uefa részéről,dobd már be ide.ez számomra nonszensz...
interfan

Mar linkeltem tobbszor is az elmult idoben hivatalos allaspontot errol.
A 2015-os hivatalos UEFA Settlement Agreementet, amit megkaptunk mint buntetes.
Keresd vissza, ha nem talalod, akkor majd en visszakeresem.
Par hete volt ez tema.
interfan

Itt vannak a hivatalos dokumentumok es kozlemenyek:

https://www.google.hu/amp/s/www.serpent ... -fair-play

https://www.uefa.com/MultimediaFiles/Do ... WNLOAD.pdf

http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Dow ... WNLOAD.pdf

http://m.fcinternews.it/focus/cf-inter- ... 617-279902

http://www.fcinter1908.it/copertina/int ... ettlement/

Az eredeti 2015-os hivatalos dokumentumok is ott vannak.
Ez a Settlement Agreement maradt ervenyben most.
2019 juni 30-ig.
Ezt kaptuk anno mint buntetes.
Es a legutobbi Europai kupa szereplesunknel is ugyanez volt.
A 2016-17 EL listat, nullara kellett kihozni a 2014-15-hez kepest.
Ezert nem lett anno nevezve Mario, Kondog, Jovetic, Barbosa.
De par hete az a nevezes is le lett vezetve pontosan, hogy hoztuk ki nullara a nevezest akkor.
interfan

2014-15-os lista tavozott:
- Juan 10m
- Guarin 13m
- Kuzmanovic 2m
- Shaqiri 17m
- Hernanes 13m
- Kovacic 31m

Ossz: 86m bevetel

2016-17-os lista erkezett:
- Ansaldi 3m + Laxalt
- Murillo 8m
- Miranda 13m
- Brozovic 8m
- Perisic 19m
- Candreva 22m
- Eder 11m

Ossz: 84m kiadas

Szoval ott is tokeletesen hoztuk a nullas nevezest az EL-re, azt megelozo EL listahoz kepest.
Mivel a Settlement Agreement volt akkor ervenyben, amit most meghosszabitott az UEFA 2019 juni 30-ig.
interfan

Olasz media utan, most a Francia hirportalok is lehoztak, megallt a Malcom-Inter ugy.
Kolcson + sima opcio nem ajanlat a Bordeauxnak, a kotelezo opciora pedig mi mondtuk nemet.
Malcom ugynoke is megerositette, hogy a Bordeaux nyitott a kolcsonre, de csak a kotleezo opcioval, viszont elmondta a sima opcios kolcson kizart.
Igy most Malcom hiaba fogadta el az Inter ajanlatat (amit ugynoke is megerositett), nem lesz az Inter jatekosa.
PL-s csapatok vihetik.
Arsenal, Chelsea, Spurs, Pool vinnek.
Ugynoke most elkezdi ezekkel a klubbokkal a targyalast.
interfan

Lehet nagy baromsag ez a Settlement Agreement, es lehet szar hogy nem lehet csak ugy nevezni a BL-re.

De mint lathatjuk, meg mindig jobban jartunk mint a Milan.
Akiket a 2018-19 es a 2019-20-as szezonra kizartak az Europai Kupakbol.
mike

interfan írta: ↑2018.06.27. 17:04 Olasz media utan, most a Francia hirportalok is lehoztak, megallt a Malcom-Inter ugy.
Kolcson + sima opcio nem ajanlat a Bordeauxnak, a kotelezo opciora pedig mi mondtuk nemet.
Malcom ugynoke is megerositette, hogy a Bordeaux nyitott a kolcsonre, de csak a kotleezo opcioval, viszont elmondta a sima opcios kolcson kizart.
Nyilván tanultunk a Barbosa ügyből, és kipróbálnánk Malcolmot az első évben, ami persze nem elfogadható a Bordónak. Sztem ezért jön Politano végül, mert nem merünk kockáztatni még egy buktát.
interfan

mike írta: ↑2018.06.27. 17:30
interfan írta: ↑2018.06.27. 17:04 Olasz media utan, most a Francia hirportalok is lehoztak, megallt a Malcom-Inter ugy.
Nyilván tanultunk a Barbosa ügyből, és kipróbálnánk Malcolmot az első évben, ami persze nem elfogadható a Bordónak. Sztem ezért jön Politano végül, mert nem merünk kockáztatni még egy buktát.
Szerintem ehhez semmi koze.
Mivel nem csak Malcom, hanem Di Maria, Depay, Lozano, Felipe Anderson, Keita Balde, stb sem jonnek.
Ennek egyetlen egy oka van, nem tudunk fizetni egybol, kolcson + sima opciot meg ilyen jatekosokert nem fogadnak el.

Ebben semmi meglepo nincs, bizonyos klubbok, es szintu jatekosoknal ez nem uzlet, sot eszukbe sincs elfogadni.
Viszont ilyen Sassuolo szintu csapatoknal, ez a kolcson + sima opcio egy tokeletes uzlet.

Es igazabol ezt csak elfogadni lehet, mivel errol konkretan nem a Suning tehet.
Hanem Thohir hitele, es az azt koveto UEFA buntetes.
Mert hiaba hoznank el pl Malcom, F.Anderson, Depay, Di Maria, stb, 30-40m-ert, nem tudnank a BL-be nevezni.
Igy meg ki jonne ide?
Senki.
Nekunk meg sajnos mas lehetosegunk nincs jelenleg.
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

interfan írta: ↑2018.06.27. 17:12 Lehet nagy baromsag ez a Settlement Agreement, es lehet szar hogy nem lehet csak ugy nevezni a BL-re.

Ez hivatalos, hogy kizárták a kuzinokat? :O
interfan

alwin91 írta: ↑2018.06.27. 17:58
interfan írta: ↑2018.06.27. 17:12 Lehet nagy baromsag ez a Settlement Agreement, es lehet szar hogy nem lehet csak ugy nevezni a BL-re.

Igen hivatalos, a 2018-19 es 2019-20-as Europai Kupa szezonokbol.
drrossgeller

Hozzászólás Szerző: drrossgeller »

interfan írta: ↑2018.06.27. 17:33
mike írta: ↑2018.06.27. 17:30
Szerintem ehhez semmi koze.
Mivel nem csak Malcom, hanem Di Maria, Depay, Lozano, Felipe Anderson, Keita Balde, stb sem jonnek.
Ennek egyetlen egy oka van, nem tudunk fizetni egybol, kolcson + sima opciot meg ilyen jatekosokert nem fogadnak el.

Ebben semmi meglepo nincs, bizonyos klubbok, es szintu jatekosoknal ez nem uzlet, sot eszukbe sincs elfogadni.
Viszont ilyen Sassuolo szintu csapatoknal, ez a kolcson + sima opcio egy tokeletes uzlet.

Es igazabol ezt csak elfogadni lehet, mivel errol konkretan nem a Suning tehet.
Hanem Thohir hitele, es az azt koveto UEFA buntetes.
Mert hiaba hoznank el pl Malcom, F.Anderson, Depay, Di Maria, stb, 30-40m-ert, nem tudnank a BL-be nevezni.
Igy meg ki jonne ide?
Senki.
Nekunk meg sajnos mas lehetosegunk nincs jelenleg.
Azt jegyezzük meg, hogy Thohir hitelére em lett volna szükség, ha Moratti nem úgy adta volna át a csapatot, ahogy. Örök hála és maximális tisztelet jár neki, de a szűk esztendőkben is benne van bőven a keze.
interfan

Politano erkezesehez meg annyit, hogy egyszeruen kb nem is lehetett volna mast hozni.
Spalletti valoszinu megkapta, hogy 1 posztra igazolhat max 40m-bol.
Ez a poszt, es ez az ember Nainggolan lett. Erte kiadtunk mindennel egyutt 38m-t.
Amivel Nainggolan a valaha volt legdragabb 30 feletti KP lett.
Onnantol pedig mivel az UEFA buntetes ervenyben maradt, ezert fizetni nem tudunk senkiert.
Volt itt a honapok alatt kb 20 szelso nev:
Malcom, Di Maria, Depay, Keita, F.Anderson, Callejon, Mertens, Correa, Chiesa, Mane, Martial, Thauvin, Mahrez, Fekir, Willian, Draxler, Pavon, Lonzano, Lamela.
Mivel Spalletti ugy latta, hogy Nainggolan kell a penzbol, ezert nem ezeket a neveket valasztotta priorotasnak, es nem a szelso posztot.
Mivel lathatjuk, ilyen jatekosokert, a kolcson + sima opcio semmire nem eleg.

Szoval maradt a kolcson + sima opcio, vagy az ingyen lehetoseg.
Ilicic, Politano, Bernard, Marlos, Bamba, Ayew, Vela, Pjaca, Gaitan.
Itt meg ha megnezzuk, akkor tenyleg Politano volt talan a legjobb megoldas.

Akarhogy is, nekem ebben a Spalletti fele 3-4-2-1-ben amit irnak a lapok es a szakertok, meg van is fantazia:

Handa
Skriniar-Miranda-DeVrij
Nainggolan-Perisic
Icardi
Pazzo

Hozzászólás Szerző: Pazzo »

interfan írta: ↑2018.06.27. 18:00

“Csak” egy szezonra zárták ki őket. Úgy van írva,hogy vagy a 2018/19 vagy a 2019/20-as szezonban,amelyikben kvalifikálják magukat,abban nem indulhatnak. De mivel most EL-Ben indulhatnának,ezért most letöltik.
mike

interfan írta: ↑2018.06.27. 18:40 Nainggolan-Perisic
Icardi
Nekem ez a "támadó"hármas nem áll össze.
Kevés az igazi gólveszély, és megint csak Icardira lenne kihegyezve minden + Perisic is inkább szélső.
Ide inkább Lautaro illene Nainggolan elé, Icardi mellé.
Érdekes koncepció, de ha jön Politano is, akkor sztem marad a 4-2-3-1 alapfelállásnak, meglátjuk 8-)
interfan

Cancelo kozben hivatalosan is Juve jatekos, osszesen 40m-t fizettek erte.

A Milan a kizaras, es a negativ merleg miatt, elkezdi a kiarusutast.
Donnarumma, Bonucci, Romagnoli, Rodriguez, Biglia, Calhanoglu, Suso mind-mind tavozhat akar.
interfan

Kozben csucstalalkozo lesz Lucci es az Inter vezetes kozott ma este.
Lucci az ugynoke Vecino, Zappacosta, es Susonak.
E harom jatekos kapcsan lehetnek egyeztetesek.
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

Pazzo írta: ↑2018.06.27. 18:42
interfan írta: ↑2018.06.27. 18:00

“Csak” egy szezonra zárták ki őket. Úgy van írva,hogy vagy a 2018/19 vagy a 2019/20-as szezonban,amelyikben kvalifikálják magukat,abban nem indulhatnak. De mivel most EL-Ben indulhatnának,ezért most letöltik.
Interfan csak a vágyait írta le ;-) Egyébként azt gondolom, hogy odaát az Európa Liga kizárás most a legkisebb gondjuk...
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Nem lennék meglepve,ha rámozdulnánk valamelyik bilan játékosra.
ricsinter

Hozzászólás Szerző: ricsinter »

vaskalap írta: ↑2018.06.27. 19:51 Nem lennék meglepve,ha rámozdulnánk valamelyik bilan játékosra.
Suso annak ellenére hogy nem nagy szám, megérne egy próbàt, ha màr Malcom valószínűleg nem sikerül. Valamint én Calabriat is szívesen látnám még, jobb lenne mint a hulladék Aleix Vidal, Bereszynszki vonal.
Az más kérdés, hogy valószínűleg most kéne nekik a pénz, nem kölcsön + opció formában.
Pazzo

Hozzászólás Szerző: Pazzo »

A Valencia meg állítólag szívességet szeretne kérni tőlünk (bár állítólag még nem tették meg),hogy szüntessük meg Cancelo június 30-ig élő kölcsönszerződését,mert nekik addig kell a pénz a merdától az FFP miatt. 😊
realevil

Hozzászólás Szerző: realevil »

Pazzo írta: ↑2018.06.27. 22:59 A Valencia meg állítólag szívességet szeretne kérni tőlünk (bár állítólag még nem tették meg),hogy szüntessük meg Cancelo június 30-ig élő kölcsönszerződését,mert nekik addig kell a pénz a merdától az FFP miatt. 😊
Muhahahaha :DDDDDDD
bodimiki7

Hozzászólás Szerző: bodimiki7 »

Aki jártasabb egy kicsit a Cancelo történetben, az homályosítson már fel, hogy nekünk milyen kondíciókkal volt a kölcsön+opció, mert ha jók olvasom, akkor a Juve most 3 év alatt fogja kifizetni a 40 milliót. De lehet ezt is félreolvastam. Amúgy sajnálom, hogy nem maradt és azt is, hogy a Juvéba ment, mert az elmúlt évek szélsőihez képest felüdülés volt, na nem baj, remélem majd kövi szezonban Dambro feledteti :lol: :lol:
interfan

bodimiki7 írta: ↑2018.06.27. 23:42 Aki jártasabb egy kicsit a Cancelo történetben, az homályosítson már fel, hogy nekünk milyen kondíciókkal volt a kölcsön+opció, mert ha jók olvasom, akkor a Juve most 3 év alatt fogja kifizetni a 40 milliót. De lehet ezt is félreolvastam. Amúgy sajnálom, hogy nem maradt és azt is, hogy a Juvéba ment, mert az elmúlt évek szélsőihez képest felüdülés volt, na nem baj, remélem majd kövi szezonban Dambro feledteti :lol: :lol:
Cancelo kapcsan ugyanaz volt a baj, mint most Malcom, Di Maria, stb, es tarsaik esetben, a Settlement Agreement, es a UEFA buntetes.
Hiaba vettuk volna meg mondjuk 40m-ert, 3 ev alatt fizetve, mint a Juve, az UEFA szempontjabol, o mar Juve jatekos 40m-ert.
Szoval mind a nullas mercato, es foleg a BL lista kapcsan, -40m-t jelentett volna.
Mi pedig mar igy is nem kis minuszba vagyunk a BL lista kapcsan.
Igy is ugyeskedni kell, es mondjuk Vecinot/Gag nem nevezni, Dalbertet meg Edert mondjuk eladni.
Es ha mar nem koltunk senkire innentol (max 5-10m), akkor kijovunk kb nullara, es betudunk nevezni mindenkit kb.
interfan

- Ajanlatott tettunk Vrsaljkoert, kolcson + 20m-s sima opcio jovore.
Az Atletico ugyanazt a valaszt adta, mint korabban tobb csapat, a kolcson + sima opcio nem erdekli oket.
Mint Malcom eseteben, a kolcson + kotleezo opciora nyitottak csak.
- Lucci tegnap elmondta, hogy csak Vecino kapcsan volt targyalas.
Hirek szerint minden kesz a hosszabbitasaval, 2022-ig irhat ala, es evi 2m-s fizetest kap.
Ezt maga Lucci is megerositette, hogy minden kesz az ugyben.
- Viszont az olasz media szerint, tovabbra is nyitott a Chelsea-Vecino vonal.
Valamint Lucci masik jatekosarol, Florenzirol is targyaltunk.
Akinek evi 4m-s fizetest + 5 eves szerzodest kinaltunk.
A Romanak 10-15m-t fizetnenk.
- Tovabbra is varjuk a Sporting valaszat, a 10m + Eder/Karamoh = W.Carvalho ajanlatra.
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

interfan írta: ↑2018.06.28. 07:38
bodimiki7 írta: ↑2018.06.27. 23:42 Aki jártasabb egy kicsit a Cancelo történetben, az homályosítson már fel, hogy nekünk milyen kondíciókkal volt a kölcsön+opció, mert ha jók olvasom, akkor a Juve most 3 év alatt fogja kifizetni a 40 milliót. De lehet ezt is félreolvastam. Amúgy sajnálom, hogy nem maradt és azt is, hogy a Juvéba ment, mert az elmúlt évek szélsőihez képest felüdülés volt, na nem baj, remélem majd kövi szezonban Dambro feledteti :lol: :lol:
Cancelo kapcsan ugyanaz volt a baj, mint most Malcom, Di Maria, stb, es tarsaik esetben, a Settlement Agreement, es a UEFA buntetes.
Hiaba vettuk volna meg mondjuk 40m-ert, 3 ev alatt fizetve, mint a Juve, az UEFA szempontjabol, o mar Juve jatekos 40m-ert.
Szoval mind a nullas mercato, es foleg a BL lista kapcsan, -40m-t jelentett volna.
Mi pedig mar igy is nem kis minuszba vagyunk a BL lista kapcsan.
Igy is ugyeskedni kell, es mondjuk Vecinot/Gag nem nevezni, Dalbertet meg Edert mondjuk eladni.
Es ha mar nem koltunk senkire innentol (max 5-10m), akkor kijovunk kb nullara, es betudunk nevezni mindenkit kb.
Tavaly augusztusban milyen irigyek voltunk a Milanra... aztán most meg kizárták őket a picsába. Így már nem is tűnik olyan hű de szarnak, ahogy nálunk ügyeskedik a vezetőség... :D
interfan

Suru napok lesznek:
- Ma delutan Nainggolan hivatalos bemutotoja
- Penteken vagy szombaton Politano orvosija
- Szombaton juni 30, es a 40-45m-s plusz kotelezo meglete
- 9-en pedig az edzotabor kezdete.
Amihez mar az ujak is csatlakoznak:
De Vrij, Asamoah, Nainggolan, Politano, Martinez.
Valamint szinte a teljes csapat, kiveve a VB-n resztvevoket.
Csak Miranda, Vecino, Brozovic, es Perisic nem lesznek.

Mar a felkeszulesre is meglesz ket taktikas alapcsapatunk:

Handa
Skriniar-Ranocchia-DeVrij
Candreva-Gag-Borja-Asamoah
Nainggolan-Martinez
Icardi

Handa
D'Ambro-Skriniar-DeVrij-Asamoah
Gag-Borja
Candreva-Nainggolan-Politano
Icardi
interfan

- Politano holnap erkezik orvosira, mar lefoglaltuk neki az idopontot.
Ugynoke is megerositette az uzleltet.
Kolcson 5m + 25m-s sima opcio + ket fiatal 5m-s ertekben.
Odgaard es Adorante megy a Sassuoloba, akinek az ugynoke szinten megerositette az uzlelet.
Osszesen a transzfer erteke 30m euro, most 10m + jovore sima opcioval 20m.
Politano alairta 4 eves szerzodest, aminek ertelmeben, evi 2,5m-s fizetst kap.
- Bastoni visszatert, hivatalosan is az Inter jatekosa.
Valoszinu nem marad, hanem adjuk is tovabb egybol kolcson.
- Berni 2019-ig hivatalosan is hosszabitott.
- W.Carvalho ugynoke pedig a Sporting uj elnokevel targyal az Inter 10m + Eder/Karamoh ajanlatarol.
A Sporting uj elnoke jelezte, W.Carvalho nem tavozhat ingyen.
Valamint a 10m + jatekos Inter ajanlat keves.
Válasz küldése