Átigazolási pletykák (Calcio mercato)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- Abel15
Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)
Azért Vrsajlko elférne nálunk,nem lenne rossz!!!

- interfan
-
Dirtylt
Nem tavaly volt meghosszabbítva a szerződése? Valami fogfájós történet rémlikinterfan írta: ↑2018.07.17. 17:08 A csapathoz kozeli forrasok szerint, Zhangek azt a dontest hoztak, hogy eladjuk Perisicet megfelelo ajanlat eseten.
Viszont ugyanezen forrasok szerint, semmilyen ajanlat nincs, es nincs is kepben erte. Mivel a MU erdeklodese, nem valos.
Ami a realitas, egy hosszabbitas, es egy magasabb fizetes neki.
-
Tombi1986
Állítólag Malcom Az Everton játékosa lesz:
- igazából nem bánom, YOUTUBE + statok azok csak videók/adatok
- kicsit félek a brazil fiatal tehetséges játékosoktól, szóval nem vagyok benne biztos, hogy beválna az olasz bajnokságban, és ahhoz pedig nem olcsó játékosról van szó
- a mostani "tehetséges" brazilok, a 15 évvel ezelőtti generációnak a nyomába sem tud érni, ráadásul válogatott kerettag sem volt
- Viszont Lamela megérhet egy próbát, de kölcsön + sima opcióval!
Igen nincs formában, keveset játszott, de volt már az olasz bajnokságban, most pedig az angolban játszik! Még mindig nagyon fiatal!
Az argentinoknak mindig jól ment nálunk a játék!
A legfontosabb, hogy a jövő argentin válogatott alapjai újra lesznek építve Messi nélkül! Szerintem Lamela is szeretne ott lenni!
Nem gondolnám, hogy Di Maria-ra van szüksége a csapatnak! Messze nincs akkor reklám/marketing értéke! Amikor a MU-ba igazolt, akkor volt! Nagyon jó volt a Real-ban, a 2014-es VB-t is jól nyomta, de most??!!
Az ára rendben van, de a fizetés?! De ha van lehetőség akkor talán-talán?!
Benne is kevesebb rizikó van, mint a 40 millás Malcomba, aki csak a francia bajnokságban játszott Európában!
- kicsit félek a brazil fiatal tehetséges játékosoktól, szóval nem vagyok benne biztos, hogy beválna az olasz bajnokságban, és ahhoz pedig nem olcsó játékosról van szó
- a mostani "tehetséges" brazilok, a 15 évvel ezelőtti generációnak a nyomába sem tud érni, ráadásul válogatott kerettag sem volt
Igen nincs formában, keveset játszott, de volt már az olasz bajnokságban, most pedig az angolban játszik! Még mindig nagyon fiatal!
A legfontosabb, hogy a jövő argentin válogatott alapjai újra lesznek építve Messi nélkül! Szerintem Lamela is szeretne ott lenni!
Nem gondolnám, hogy Di Maria-ra van szüksége a csapatnak! Messze nincs akkor reklám/marketing értéke! Amikor a MU-ba igazolt, akkor volt! Nagyon jó volt a Real-ban, a 2014-es VB-t is jól nyomta, de most??!!
Benne is kevesebb rizikó van, mint a 40 millás Malcomba, aki csak a francia bajnokságban játszott Európában!
- interfan
De tavaly hosszabbitottunk vele 2022-ig, eves szinten 5,2m-s fizuval.Dirtylt írta: ↑2018.07.17. 23:13Nem tavaly volt meghosszabbítva a szerződése? Valami fogfájós történet rémlikinterfan írta: ↑2018.07.17. 17:08 A csapathoz kozeli forrasok szerint, Zhangek azt a dontest hoztak, hogy eladjuk Perisicet megfelelo ajanlat eseten.
Viszont ugyanezen forrasok szerint, semmilyen ajanlat nincs, es nincs is kepben erte. Mivel a MU erdeklodese, nem valos.
Ami a realitas, egy hosszabbitas, es egy magasabb fizetes neki.
Most 2023 vagy 2024-ig irhat ala, 6-7m koruli eves fizetessel.
Brozoviccal is hosszabbitani akarunk.
Az uj szerzodesben nem lenne kivasarlasi zaradek.
O 2023-ig irhat ala, eves szinten kb 5m-s fizetessel.
- interfan
Malcom ugye mar reg lezarult, olasz media fujja meg mindig, hogy majd jon.Tombi1986 írta: ↑2018.07.18. 06:39 Állítólag Malcom Az Everton játékosa lesz:
Realisan viszont mindenki tudja, hogy kolcson + sima opcioval egy halva szuletett kiserlet volt.
Egy kerdes van, hogy vegul Everton, Bayern, Arsenal lesz e neki.
Di Mariat a Napoli akarja, ahol 5m koruli fizetest kaphat.
(Nalunk jelenleg ettol tobbet keres Perisic es Icardi.)
Di Maria mellett, eselyes, hogy Cavanit is viszi a Napoli.
Lamela pedig szinten nincs kepben, szelsoteren lezartuk a mercatot.
Egyetlen egy esetben valtozhat a dolog, ha Perisicert erkezik ajanlat.
Vrsaljko jon, es kb le is zarjuk a mercatot.
- interfan
Amint arrol egy tegnapi hir is szolt, Perisicert semmilyen ajanlat nincs, es nem is nagyon varhato.
Viszont szinten csapathoz kozel allo forrasok szerint, ha erkezik MU ajanlat, arra is megvan a tervunk.
- A terv:
Martial egy az egyben csere.
- B terv:
60-70m keszpenz.
Amenniyben ez egyik ajanlat megerkezik, Perisic megy.
A Suning vezetes egy fiatal klasszis leigazolasat akarja, amennyiben megy Perisic.
Aki a csapat arca lehetne, es evekig vihetne a csapatot a hatan.
Ez lenne Martial.
Viszont ezen forrasok is megjegyzik, hogy kb eselyetlen hogy a MU ideadja Martialt, vagy a 60-70m-t, ezert 99%-ra irjak, Perisic maradni fog.
Viszont szinten csapathoz kozel allo forrasok szerint, ha erkezik MU ajanlat, arra is megvan a tervunk.
- A terv:
Martial egy az egyben csere.
- B terv:
60-70m keszpenz.
Amenniyben ez egyik ajanlat megerkezik, Perisic megy.
A Suning vezetes egy fiatal klasszis leigazolasat akarja, amennyiben megy Perisic.
Aki a csapat arca lehetne, es evekig vihetne a csapatot a hatan.
Ez lenne Martial.
Viszont ezen forrasok is megjegyzik, hogy kb eselyetlen hogy a MU ideadja Martialt, vagy a 60-70m-t, ezert 99%-ra irjak, Perisic maradni fog.
- mike
Ez a realitás, és így is elégedettek lehetünk majd:
Vrsaljko, De Vrij, Asamoah, Nainggolan, Politano, Lautaro
Simán elfogadtam volna ezt a hatost a mercato előtt is.
Cancelo és Rafinha pótlása megvan, és ezen felül is erősödtünk.
Ez a Perisic ügy az egyetlen ami érdekes lehet még, de sztem maradni fog.
A csalókhoz idén sem kerültünk közelebb, a Napoli talán még előttünk van, de a Rómát sztem idén már meg tudjuk előzni. A bilan és a Lazio pedig mostmár egyértelműen lemaradóban.
A dobogó minimális elvárás kell hogy legyen.
- interfan
Azert engem nagyon meglepne, ha tortenne barmi Perisic ugyben.mike írta: ↑2018.07.18. 07:30Ez a realitás, és így is elégedettek lehetünk majd:
Vrsaljko, De Vrij, Asamoah, Nainggolan, Politano, Lautaro
Simán elfogadtam volna ezt a hatost a mercato előtt is.
Cancelo és Rafinha pótlása megvan, és ezen felül is erősödtünk.
Ez a Perisic ügy az egyetlen ami érdekes lehet még, de sztem maradni fog.
A csalókhoz idén sem kerültünk közelebb, a Napoli talán még előttünk van, de a Rómát sztem idén már meg tudjuk előzni. A bilan és a Lazio pedig mostmár egyértelműen lemaradóban.
A dobogó minimális elvárás kell hogy legyen.
Foleg ilyen Martial csere.
Elhiszem hogy a Suning benne latja a csapat arcat evekig, de eselyetleen jelenleg.
Szinten eselyetlen a 60-70m.
Tavaly eladtuk volna 40-45m-ert, iden viszont nem fogjuk.
Ezt lehet kifizetne a MU, de ennyiert nem fogjuk.
Juve nem hogy kozelebb, meg tavolabb kerult.
Foleg ugy, hogy Pogba-Godin erkezese is varhato meg ott.
Napoli viszont szerintem foghato a jelenlegi keretukkel.
Viszont ha megy Di Maria es/vagy Cavani, akkor ok is elottunk vannak.
Roma nem kerdes, Lazio meg meg ugysem.
Sima dobogonak kell lennie, nem nyogvenyelos, utolso fordulos BL helynek.
Ha ez megvan, mar az is elorelepes.
Jovore meg johet a Settlement Agreement eltorlese.
Ezaltal pedig a minosegi igazolasok, es az igazan minosegi elorelepes.
- Cupi
Én ezt nem hiszem el. Mou tényleg többször is beszélt róla és tuti szeretné még mindig. Főleg a VB után. Lehet az ajánlat szarabb volt mint amiről beszéltek ezért írják nincs is.
Na meg 1 hónap van még az átigazolási piacból. Napról napra változik mi a biztos és mi nem az.
- interfan
Persze az is lehet, hogy ezzel probaljak feltornazni az arat.Cupi írta: ↑2018.07.18. 07:49Én ezt nem hiszem el. Mou tényleg többször is beszélt róla és tuti szeretné még mindig. Főleg a VB után. Lehet az ajánlat szarabb volt mint amiről beszéltek ezért írják nincs is.![]()
Na meg 1 hónap van még az átigazolási piacból. Napról napra változik mi a biztos és mi nem az.![]()
Hogy a MU ideadja erte Martialt, vagy a 60-70m-t.
De abban en total egyetertek, amit irt tobb szakerto is.
Vagy lezarul 7-10 napon belul az atigazolas, vagy semmi nem lesz belole.
-
zesha
Jó ez a mercato eddig.
Perisicet én hagynám és nem adnám el. Szerintem a BL neki nagy motivació lesz és jó szezont fog futni idén. Di Maria akármilyen zseni is tud lenni, mindezek mellé egy nagy lutri és nem hiszem, hogy jobb statokat hozna a Seria A-ban, mint a horvát. Ettől függetlenül, ha jó áron elmenne Perkó, akkor akár ő is jöhet.
Legfontosabb, hogy tavaszra ne essen szét a csapat és akkor a dobogó biztosan, de még a BL legjobb 16 is meglehet (ott meg bármi előfordulhat már)
Perisicet én hagynám és nem adnám el. Szerintem a BL neki nagy motivació lesz és jó szezont fog futni idén. Di Maria akármilyen zseni is tud lenni, mindezek mellé egy nagy lutri és nem hiszem, hogy jobb statokat hozna a Seria A-ban, mint a horvát. Ettől függetlenül, ha jó áron elmenne Perkó, akkor akár ő is jöhet.
Legfontosabb, hogy tavaszra ne essen szét a csapat és akkor a dobogó biztosan, de még a BL legjobb 16 is meglehet (ott meg bármi előfordulhat már)
- matrix23
Arról nem is beszélve, hogy Di Maria a szezon felében sérült.zesha írta: ↑2018.07.18. 08:21 Jó ez a mercato eddig.
- Stankov
Sztem Di Maria alkalmatlan a calcio-ra,rengeteg fizikai kontakt,ugyanúgy járnánk vele mint J.M-el,egyetlen kivétel van Napoli Ancelotti miatt,ő tudja h kell kezelni.
Baggio85 írta h tart Perkó "eltűnése" miatt,ez simán igaz lehet akár az argentinre is.Sőt...
Baggio85 írta h tart Perkó "eltűnése" miatt,ez simán igaz lehet akár az argentinre is.Sőt...
- Baggio85
Így van! Én nem is feltétlenül Di Mariat hoznám abból a pénzből; ahogy szintén írtam, mernék még nagyobbat álmodni!
- interfan
- Elore lepes tortent Vrsaljko ugyben.
Emeltuk az a sima kolcsonert torteno ajanlatot, amire az Ateltico rabolintott.
Hirek szerint 6-8m kolcson + jovore 22-24m-s sima opcio lesz az uzlet vege.
Mar csak a jatekossal kell megallapodni, akinek eves szinten 3m-s fizetest ajanlunk.
- Mario a hirek szerint kozel a Wolverhamptonhoz.
A Wolves elso ajanlata 18m volt, de mi min 30m-t kerunk.
Ez most egy kolcson + 27m-s kotelezo opcios uzlet lehet.
Mario eladasa nagyon sokat konnyitene a BL nevezesen, mivel nagyot nohetne a bevetel.
- Perisic kapcsan meg varjuk Martialt.
Vagy B lehetosegnek a 60-70m-t.
A Suning vezetes nem akar ujabb 30 koruli jatekost, ezert ha menne Perisic, akkor mindenkeppen Martialt akarjuk.
Vagy esetleg Chiesat.
- KP-ra a Dembele, W.Carvalho, Paredes "nem" utan, ujra felmerult Barella neve is.
Spalletti nemet mondott a Lobotka, Mbia, Duncan, M.Fernandes sorra.
Sot most a legujabb nev amit visszadobott, az ingyen Badelj.
O sem kell Spalletinek.
Barella viszont megfelelo lenne szamara.
Erte is megprobaljuk a mar sok helyre beajnalott, es visszautasiott kolcson + sima opciot.
Valamint elokerult az olasz media minden evben bedobott, kedvenc neve, "MrX" erkezese a KP-ra.
Amennyiben erkezik KP, Vecinot eladjuk.
Emeltuk az a sima kolcsonert torteno ajanlatot, amire az Ateltico rabolintott.
Hirek szerint 6-8m kolcson + jovore 22-24m-s sima opcio lesz az uzlet vege.
Mar csak a jatekossal kell megallapodni, akinek eves szinten 3m-s fizetest ajanlunk.
- Mario a hirek szerint kozel a Wolverhamptonhoz.
A Wolves elso ajanlata 18m volt, de mi min 30m-t kerunk.
Ez most egy kolcson + 27m-s kotelezo opcios uzlet lehet.
Mario eladasa nagyon sokat konnyitene a BL nevezesen, mivel nagyot nohetne a bevetel.
- Perisic kapcsan meg varjuk Martialt.
Vagy B lehetosegnek a 60-70m-t.
A Suning vezetes nem akar ujabb 30 koruli jatekost, ezert ha menne Perisic, akkor mindenkeppen Martialt akarjuk.
Vagy esetleg Chiesat.
- KP-ra a Dembele, W.Carvalho, Paredes "nem" utan, ujra felmerult Barella neve is.
Spalletti nemet mondott a Lobotka, Mbia, Duncan, M.Fernandes sorra.
Sot most a legujabb nev amit visszadobott, az ingyen Badelj.
O sem kell Spalletinek.
Barella viszont megfelelo lenne szamara.
Erte is megprobaljuk a mar sok helyre beajnalott, es visszautasiott kolcson + sima opciot.
Valamint elokerult az olasz media minden evben bedobott, kedvenc neve, "MrX" erkezese a KP-ra.
Amennyiben erkezik KP, Vecinot eladjuk.
-
ricsinter
Egyelőre én nem vagyok ennyire bizakodó, nagyon jól indult a mercato a lehetőségeinkhez képest, de úgy gondolom eddig érdemben nem erősödtünk, inkább csak a keret mélyült, most kéne ráaadásnak még legalább 2 minőségi játékos, csak ugye az FFP... Ne felejtsük el, hogy a Napolin kívül mindenki nagyon szépen menetelt az európai porondon is (de velük meg majdnem 20 pont különbség volt), nálunk meg már féltávnál ment a panaszkodás, hogy nem bírják a játékosok krafttal. Gyengülni nemigen fog senki, erősödni valószínűleg még igen, szóval necces lesz ez, ha valahogy nem sikerül kiokoskodni még pár értelmes igazolástinterfan írta: ↑2018.07.18. 07:43
Szóval egy biztos dobogó én is azt mondom tökéletes lenne már.
-
Dirtylt
Szerintem sokat erősödtünk.ricsinter írta: ↑2018.07.18. 11:54Egyelőre én nem vagyok ennyire bizakodó, nagyon jól indult a mercato a lehetőségeinkhez képest, de úgy gondolom eddig érdemben nem erősödtünk, inkább csak a keret mélyült, most kéne ráaadásnak még legalább 2 minőségi játékos, csak ugye az FFP... Ne felejtsük el, hogy a Napolin kívül mindenki nagyon szépen menetelt az európai porondon is (de velük meg majdnem 20 pont különbség volt), nálunk meg már féltávnál ment a panaszkodás, hogy nem bírják a játékosok krafttal. Gyengülni nemigen fog senki, erősödni valószínűleg még igen, szóval necces lesz ez, ha valahogy nem sikerül kiokoskodni még pár értelmes igazolástinterfan írta: ↑2018.07.18. 07:43
Szóval egy biztos dobogó én is azt mondom tökéletes lenne már.
Lautaro-Éder egy meccs alapján azt mondom, hogy erősítés
De-Vrij- a liga egyik legjobb belső védője
Vrsajlko?-Cancelo - ha megvalósul. Itt támadásban jobb Cancelo, viszont a védekezés erősödött.
Naiggolan-Rafi- szerintem erősödtünk, de legyen egyenlő + kicsit más a poszt is.
Emmers/Karamoh - nagyon remélem, hogy elkezdik beépíteni őket, én Karamoh játékát nagyon bírom, szerintem nagyon kevéssel van Malcom mögött, talán a távoli lövések és hosszú passzok terén.
Asamoah- megint csak egy rutinos BL játékos, ha csak egy alapszintet hoz, már akkor Dambroval egyenlő.
Ne feledjük, hogy a selejt kiszórása is folyamatban van, úgyhogy a lehetőségekhez képest egy Vrsajlkoval szerintem egy tökéletes mercato lenne. És még ha elmegy Perkó, Mario, Borja, akkor úgyis kell venni valakit a helyükre.
2018 meglepetésemberei az Internél nálam egyértelműen Brozo és Aussilio!!!
- Stankov
J.M nem volt az EL listán így nem leszünk előbbre az eladásával,idén
- interfan
Ezt rosszul tudod.
Az igaz hogy nem volt az EL listan, de...
Az UEFA engedelyez 2 jatekost, akik nem
voltak az EL listan, de eladasra kerultek, hogy benne legyenek a koltsegvetesbe.
Jelenleg 96m a bevetel, ebbol Kondogbia 25m, Jovetic 11m.
Pedig egyik sem volt nevezve.
Viszont amenniyben Mariot sikerul eladni 25-30m-ert, akkor az o eladasa lesz benne a koltsegvetesbe, nem pedig Jovetice.
Szoval az min + 15-18m.
- Stankov
Értem,szóval azért fontos h Vecinotés/vagy Gagliardinit is nevezni tudjukinterfan írta: ↑2018.07.18. 12:45Ezt rosszul tudod.
Az igaz hogy nem volt az EL listan, de...
Az UEFA engedelyez 2 jatekost, akik nem
voltak az EL listan, de eladasra kerultek, hogy benne legyenek a koltsegvetesbe.
Jelenleg 96m a bevetel, ebbol Kondogbia 25m, Jovetic 11m.
Pedig egyik sem volt nevezve.
Viszont amenniyben Mariot sikerul eladni 25-30m-ert, akkor az o eladasa lesz benne a koltsegvetesbe, nem pedig Jovetice.
Szoval az min + 15-18m.
- interfan
Igazabol mar igy is a majdnem kivitlezheto kategoriaban vagyunk.
Mivel:
- Bevetel: 96,9m, szoval 97m
- Kiadas;
Skriniar 20m
Gag 22m
Nainggolan 38m
Borja 5,5
Politano 5m
Karamoh 7m
Martinez 23m
Ossz: 120m
Tehat kell meg kb 20-25m eladas.
Ez Mario es Pinamontibol meglehet ha minden jol megy.
Spalletti azt elmondta, lesz min 2 jatekos, akiket nem nevezunk a BL-re.
Az egyik biztosan Dalbert.
A masik meg szinte biztosan Vecino (aki az sem biztos hogy marad).
Pontosan ezert van sajnos a kolcson + sima opcios lehetosegek, hogy beferjen meg ha erkezik valaki a nevezesbe.
Mivel:
- Bevetel: 96,9m, szoval 97m
- Kiadas;
Skriniar 20m
Gag 22m
Nainggolan 38m
Borja 5,5
Politano 5m
Karamoh 7m
Martinez 23m
Ossz: 120m
Tehat kell meg kb 20-25m eladas.
Ez Mario es Pinamontibol meglehet ha minden jol megy.
Spalletti azt elmondta, lesz min 2 jatekos, akiket nem nevezunk a BL-re.
Az egyik biztosan Dalbert.
A masik meg szinte biztosan Vecino (aki az sem biztos hogy marad).
Pontosan ezert van sajnos a kolcson + sima opcios lehetosegek, hogy beferjen meg ha erkezik valaki a nevezesbe.
- brecsinho
Ha Vecino amúgy sem játszana a Bl-ben, akkor el kell adni a Chelseanek, ők nem is indulnak,szóval mindegy neki. Az árából helyre rakjuk a budgetet és el lehetne hozni akár egy Barellat kölcsön+opciócval és őt nevezhetnénk akkor. Vrsaljko remélem tényleg jönni fog és akkor hátul és középen is nagyjából megvagyunk, bár ha JM eladása után elhoznánk Rafinhat az utsó napokban kölcsön+opcióval az ütős lenne.
Handa, Padelli,Berni
Miranda,Skriniar,Ranocchia,DeVrij,Bastoni,D'Ambrosio,Asamoah,Dalbert,Vrsaljko
Gagliardini,Brozovic,Nainggolan,Borja,Barella,Rafinha,Emmers
Icardi,Politano,Martinez,Karamoh,Perisic,Candreva
JM és Pinamonti úgyis menni fog, őket nem írtam és szerintem Vecino is,nálam Candreva és Borja is mehetne még és hoznám a Vrsaljko,Barella,Rafinha sort. Van rá egy hónapunk
Handa, Padelli,Berni
JM és Pinamonti úgyis menni fog, őket nem írtam és szerintem Vecino is,nálam Candreva és Borja is mehetne még és hoznám a Vrsaljko,Barella,Rafinha sort. Van rá egy hónapunk
-
BlueSky
Van most 7 védőnk.
7 kp ha Emmerst is idevesszük.
7 támadó.
A 21 játékosból akikről hallani, hogy mehetnek:Dalbert, Vecino, Borja, J. Mario, Pinamonti, Perisic. Ugye ott van még Brozovic is akiért vb után lehet lesz normális ajánlat.
Kp-ja igy nagyon karcsú lehet. Oda legalább 3 ember kell ha igy alakul.
Vagy jó lenne lefixálni kik maradnak.
7 támadó.
A 21 játékosból akikről hallani, hogy mehetnek:Dalbert, Vecino, Borja, J. Mario, Pinamonti, Perisic. Ugye ott van még Brozovic is akiért vb után lehet lesz normális ajánlat.
- interfan
Vecino eladasa semmit nem er.brecsinho írta: ↑2018.07.18. 13:49 Ha Vecino amúgy sem játszana a Bl-ben, akkor el kell adni a Chelseanek, ők nem is indulnak,szóval mindegy neki. Az árából helyre rakjuk a budgetet és el lehetne hozni akár egy Barellat kölcsön+opciócval és őt nevezhetnénk akkor. Vrsaljko remélem tényleg jönni fog és akkor hátul és középen is nagyjából megvagyunk, bár ha JM eladása után elhoznánk Rafinhat az utsó napokban kölcsön+opcióval az ütős lenne.
Handa, Padelli,Berni
JM és Pinamonti úgyis menni fog, őket nem írtam és szerintem Vecino is,nálam Candreva és Borja is mehetne még és hoznám a Vrsaljko,Barella,Rafinha sort. Van rá egy hónapunk![]()
Hiaba menne, mivel a 2016/17-es EL listan nem szerepelt, ezert semmilyen budget nem tudna rendbe tenni az o eladasa.
- interfan
Dalbert a kutyanak nem kell, mint ahogy Borja sem.BlueSky írta: ↑2018.07.18. 14:04 Van most 7 védőnk.
7 támadó.
Spalletti nem akar noname KP-t, ezert Vecino megtartasat is szorgalmazza.
Akik menni fognak, az Mario es Pinamonti.
Spalletti elmondta, min 2 jatekos nem lesz nevezve, de lehet 3 a BL-re.
Dalbert biztos + Vecino, es lehet Karamoh.
Ha Mariot eltudjuk adni 25-30m korul + Pinamonti 10m korul, akkor egy ilyen BL nevezest kivitelezni tudunk:
Handa, Padelli, Berni
D'Ambrosio, Vrsaljko, Asamoah
De Vrij, Miranda, Skriniar, Ranocchia
Emmers, Borja, Gagliardini, Brozovic, Nainggolan
Candreva, Politano, Karamoh, Perisic, Salcedo
Icardi, Martinez
Bevetel: kb 125m
Kiadas: kb 120m
Skriniar(20m), Vrsaljko(5-8m), Borja(5,5m), Gag(22m), Nainggolan(38m), Politano(5m), Karamoh(7m), Martinez(23m)
+ lemaradna ugye Dalbert + Vecino
- brecsinho
A 2018/19 es üzleti évbe azért csak bekerülne az ő eladása, ezáltal több mozgásterünk lenne opciózni vagy nem? Egész eddig arról volt szó,hogy június 30-ig kell lerendezni a 45m minuszt,ez megvolt. Ha július 1-től új gazdasági év kezdődik, ahol szintén nullát kell hoznunk 2019.június 30-ig, akkor szerintem nem ártana egy ilyen 30m eladás a könyveknek. Ha pedig tudnánk mondjuk egy Barellat hozni kölcsön+opcióval,aki nem terhelné az idei könyvelést,de benevezhetnénk a BL.be és Vecino árából már megvan rá a fedezet jövőre, akkor talán ez a semmit sem ér kifejezés kicsit erős,örülnék én egy semmit nem érő 35m EUR tételnekinterfan írta: ↑2018.07.18. 14:08Vecino eladasa semmit nem er.brecsinho írta: ↑2018.07.18. 13:49 Ha Vecino amúgy sem játszana a Bl-ben, akkor el kell adni a Chelseanek, ők nem is indulnak,szóval mindegy neki. Az árából helyre rakjuk a budgetet és el lehetne hozni akár egy Barellat kölcsön+opciócval és őt nevezhetnénk akkor. Vrsaljko remélem tényleg jönni fog és akkor hátul és középen is nagyjából megvagyunk, bár ha JM eladása után elhoznánk Rafinhat az utsó napokban kölcsön+opcióval az ütős lenne.
Handa, Padelli,Berni
JM és Pinamonti úgyis menni fog, őket nem írtam és szerintem Vecino is,nálam Candreva és Borja is mehetne még és hoznám a Vrsaljko,Barella,Rafinha sort. Van rá egy hónapunk![]()
Hiaba menne, mivel a 2016/17-es EL listan nem szerepelt, ezert semmilyen budget nem tudna rendbe tenni az o eladasa.
- interfan
A budget teljesen rendben van, sot rettento jol allunk a rengeteg uj szponzori penzeknek koszonhetoen.
Tobb mint 200m a bevetel, elkepeszto osszeg.
Kis tulzassal ha megszunik az UEFA buntetes, letudnank igazolni Messit is.
Konkret eladas-erkezok teren is tobb mint +10m-val allunk mar most.
Ha ehhez hozzajon meg Mario es Pinamonti, akkor 45-50m pluszban is lehetunk.
Szoval ha akarnank, vigan kitudnak fizetni akar Malcom 40m-s arat is.
Vagy Paredes + Di Maria 20-25m-t is.
Itt a problema az, hogy a BL-re nem tudunk nevezni uj embereket.
Szoval hiaba jonne Malcom, a budget meg ugyis nullas maradna, de...
A "BL mercato" kapcsan nem tudnak benevezni.
Ezert van a kolcson + sima opciozas.
Vecinot meg mivel nem tudunk Dembele, Paredes, stb szinteket hozni, ezert Spalletti megakarja tartani.
Tobb mint 200m a bevetel, elkepeszto osszeg.
Kis tulzassal ha megszunik az UEFA buntetes, letudnank igazolni Messit is.
Konkret eladas-erkezok teren is tobb mint +10m-val allunk mar most.
Ha ehhez hozzajon meg Mario es Pinamonti, akkor 45-50m pluszban is lehetunk.
Szoval ha akarnank, vigan kitudnak fizetni akar Malcom 40m-s arat is.
Vagy Paredes + Di Maria 20-25m-t is.
Itt a problema az, hogy a BL-re nem tudunk nevezni uj embereket.
Szoval hiaba jonne Malcom, a budget meg ugyis nullas maradna, de...
A "BL mercato" kapcsan nem tudnak benevezni.
Ezert van a kolcson + sima opciozas.
Vecinot meg mivel nem tudunk Dembele, Paredes, stb szinteket hozni, ezert Spalletti megakarja tartani.
- brecsinho
Ok,de ha nem tudjuk benevezni Vecinot akkor nem egyszerűbb eladni most, amíg jól kiszállunk belőle (akár haszonnal is) és hozni Barellat vagy Rafinhat kölcsön plusz opcióval, mert őket be lehetne úgy nevezni BL-be? Szerintem ez win-win gazdaságilag és sportszakmailag is, annyira nem nyűgözött le Vecino és ha a BL-be nem kell a kopasznak,gondolom őt se annyira. Meglátjuk mit okoskodnak ki Kínában a guruk én azon se csodálkoznék ha Vecino mellett Candreva és/vagy Perisic is menne.
- interfan
Rafinha kepbe sincs.brecsinho írta: ↑2018.07.18. 14:38 Ok,de ha nem tudjuk benevezni Vecinot akkor nem egyszerűbb eladni most, amíg jól kiszállunk belőle (akár haszonnal is) és hozni Barellat vagy Rafinhat kölcsön plusz opcióval, mert őket be lehetne úgy nevezni BL-be? Szerintem ez win-win gazdaságilag és sportszakmailag is, annyira nem nyűgözött le Vecino és ha a BL-be nem kell a kopasznak,gondolom őt se annyira. Meglátjuk mit okoskodnak ki Kínában a guruk én azon se csodálkoznék ha Vecino mellett Candreva és/vagy Perisic is menne.
Mar Spalletti is elkoszont tole.
Teljesen nyilvanvalo, Nainggolan jott a helyere, es lezarult reges reg az egesz.
Barella mint kozeput jo lehetoseg lehetne.
Hatha ot nem vetozna meg Spalletti.
Mondjuk azt 100%-ban megertem, hogy ilyen Lobotka, Badelj, Mbia, Duncan szintek nem kellettek neki.
Hatha a Cagliari vevo lenne egy kolcson + sima opciora.
De azt sem tudjuk ki lehet az olasz media altal, minden evben bedobott MrX.
Perisic tavozasara megvan az esely, de ahhoz Martial, vagy 60-70m kell.
Kivancsi vagyok mi lesz vele is, es akar Vecinoval is.
Candreva sajnos nem kerdes...
- Stankov
- interfan
Az utolso "ok" is megerkezett Kinabol a Vrsaljko uzletre.
Kolcson 7-8m + jovore 22-23m-s sima opcio lesz az uzlet vege.
A jatekosnak pedig 3m-s fizetes.
Jovoheten orvosira varjuk a Horvatot.
Kolcson 7-8m + jovore 22-23m-s sima opcio lesz az uzlet vege.
A jatekosnak pedig 3m-s fizetes.
Jovoheten orvosira varjuk a Horvatot.
-
JJ5
Őszintén?
Egy Vrsaljko mennyire jobb egy D'Ambronál?! Egy Cancelo, aki kis túlzással egy "Ronaldinho szintű labdaművész jobb hátvédbe szuszakolva" ér 40-et és kb nem kell félned, hogy a jobb széled halott lesz. A horvát meg egy tisztes iparos és egy nagyon szimpatikus srác, de akkor ő miért 30? Persze kell valaki még egy 4. szélsőbekk és jól hangzik egy újabb VB ezüstös a csapatban, de nem érzem annyira a powert a gyerekben!
- Inter101
Nincs mani, vagy ugy is mondhatjuk hogy van csak nem kolthetunk. Kolcson meg o volt a legjobb, gondolom!JJ5 írta: ↑2018.07.18. 16:22Őszintén?
Egy Vrsaljko mennyire jobb egy D'Ambronál?! Egy Cancelo, aki kis túlzással egy "Ronaldinho szintű labdaművész jobb hátvédbe szuszakolva" ér 40-et és kb nem kell félned, hogy a jobb széled halott lesz. A horvát meg egy tisztes iparos és egy nagyon szimpatikus srác, de akkor ő miért 30? Persze kell valaki még egy 4. szélsőbekk és jól hangzik egy újabb VB ezüstös a csapatban, de nem érzem annyira a powert a gyerekben!Nem akarok itt negatívoskodni, de a csapatprofilhoz jobban illene egy Cancelo-szerű "játszós" szélsőbekk, mint egy brusztolós.
Szerintem jobb mint D'Ambro, valoszinu az olaszt fele ennyiert sem sikerulne eladni meg kolcsonnel sem.....
- lucky0
Sziasztok! Úgy gondolom, ha nem igazolunk már senkit akkor is az elmúlt évek legjobb mercatoját zárnánk! Azért Vrsaljko még elférne, Dambrónál jobbnak érzem, de Cancelo szintjét nem üti meg. Ha igaz az a majdnem 30 millió érte, akkor nem értem miért nem próbáltuk megtartani a portugált inkább. Tudom,tudom FFP de akkor sem értem és szomorú vagyok, hogy jövőre majd a csalóknál kell majd nézegetnem a cseleit. Rafinha miatt is fáj a szívem, mert egy csupa szív technikás playa, igazán megkedveltem a játékát de szerintem ezzel nem vagyok egyedül. Kiváncsian várom, hogy a rivális csapatokból érkező Asamoah, De Vrij, Radja hármas, hogy teljesít majd nálunk, no meg ugye a kis Lautarora is.
Perisic a Vb egyenes kieséses szakaszában szerintem eladta magát és én bár csípem a játékát, de úgy érzem most kellene belőle kiszállni! Abból a pénzből amit érte kapnánk én Chiesát próbálnám elhozni, de a Perkó-Martial egy az egyben csere is bomba lenne. Barellát is szívesen látnám, aki szemtelenül fiatal és olasz, bőven van benne kakaó, kérdés mennyire tetszik majd a cagliarinak a kölcsön+opciós ajánlatunk, ha egyáltalán megyünk érte. Paredes is szóba került, nem tudom menyire lenne ő nekünk erősítés, párszor láttam a Rómban engem nem győzött meg, ráadásul nem is lenne olcsó.
Kiváncsian várom a folytatást....
Perisic a Vb egyenes kieséses szakaszában szerintem eladta magát és én bár csípem a játékát, de úgy érzem most kellene belőle kiszállni! Abból a pénzből amit érte kapnánk én Chiesát próbálnám elhozni, de a Perkó-Martial egy az egyben csere is bomba lenne. Barellát is szívesen látnám, aki szemtelenül fiatal és olasz, bőven van benne kakaó, kérdés mennyire tetszik majd a cagliarinak a kölcsön+opciós ajánlatunk, ha egyáltalán megyünk érte. Paredes is szóba került, nem tudom menyire lenne ő nekünk erősítés, párszor láttam a Rómban engem nem győzött meg, ráadásul nem is lenne olcsó.
Kiváncsian várom a folytatást....
- Cupi
Ha igaz amit írnak akkor sima opcióval hozzuk. Szóval ha nem jön be vagy nem lesz megint zsénk (vagyis nem tudunk költeni) akkor nem vesszük meg jövőre ahogy most Cancelot sem vettük.JJ5 írta: ↑2018.07.18. 16:22
Őszintén?
Egy Vrsaljko mennyire jobb egy D'Ambronál?! Egy Cancelo, aki kis túlzással egy "Ronaldinho szintű labdaművész jobb hátvédbe szuszakolva" ér 40-et és kb nem kell félned, hogy a jobb széled halott lesz. A horvát meg egy tisztes iparos és egy nagyon szimpatikus srác, de akkor ő miért 30? Persze kell valaki még egy 4. szélsőbekk és jól hangzik egy újabb VB ezüstös a csapatban, de nem érzem annyira a powert a gyerekben!Nem akarok itt negatívoskodni, de a csapatprofilhoz jobban illene egy Cancelo-szerű "játszós" szélsőbekk, mint egy brusztolós.
Az tény Cancelo támadásban jobb mint Vrsaljko de elég sokszor vesztett elől labdát és nem mindig ért vissza. Cancelo védekezésbe elég fegyelmezetlen volt. Neki a középpálya szélén lenne az igazi posztja, nem a védelemben.
- interfan
Ahogy Spalletti, es De Vrij is elmondta, 3 vedos rendszerunk lesz.
Mivel ertekelheto KP nem elerheto kolcson + sima opcioval, ezert valoszinu Vecino marad.
Ezaltal csak egy jobbhavted/Wing-Back hianyzik, akit jovohetre orvosira varunk.
Jovoheten hivatalos lesz, es azaltal lezarul a bejovo mercato szamunkra.
Handa
DeVrij-Miranda-Skriniar
???-Gag-Brozovic-Asamoah
Nainggolan-Perisic
Icardi
Arra az egy posztra meg ott lesz a Vrsaljko, D'Ambrosio, Candreva harmas, akik kuzdhetnek a helyert.
Masik verzio, miszerint Nainggolant visszavezenelynenk a KP-ra Brozovic melle, es a helyere Lautaro kerulne be.
Handa
DeVrij-Miranda-Skriniar
???-Nainggolan-Brozovic-Asamoah
Martinez-Perisic
Icardi
Mivel ertekelheto KP nem elerheto kolcson + sima opcioval, ezert valoszinu Vecino marad.
Ezaltal csak egy jobbhavted/Wing-Back hianyzik, akit jovohetre orvosira varunk.
Jovoheten hivatalos lesz, es azaltal lezarul a bejovo mercato szamunkra.
Handa
DeVrij-Miranda-Skriniar
???-Gag-Brozovic-Asamoah
Nainggolan-Perisic
Icardi
Arra az egy posztra meg ott lesz a Vrsaljko, D'Ambrosio, Candreva harmas, akik kuzdhetnek a helyert.
Masik verzio, miszerint Nainggolant visszavezenelynenk a KP-ra Brozovic melle, es a helyere Lautaro kerulne be.
Handa
DeVrij-Miranda-Skriniar
???-Nainggolan-Brozovic-Asamoah
Martinez-Perisic
Icardi
- versenyszellem
viszont ehhez a 3-4-2-1 taktikahoz lehet hogy Perkot megis fel kene aldozni, nem hiszem hogy 29 evesen kene elkezdeni ot atnevelni a secunda punta szerepkorere, mikozben szelsokent kiemelkedo tagja a csapatnak. kíváncsian varom mi akar vele kezdeni Spalletti ebben a taktikaban.
Vagy amolyan belga (?) modra a vedekezesben 3 vedo, tamadasban 4 vedo lesz es a jobbwing moge fellep a jobboldali kozephatved es a balon Perisicet meg Asamoah tamogatja majd? és akkor marad meg ket belso kozeppalyas es egy tamado kozeppalyas Icardi mogott, tehat egy 4-2-3-1 lenne a tamado csapat, mig a vedekezesben visszaallnank egy 3-4-3-ra? (Icardival egy vonalban a masik ket tamadobb jatekos a hatekonyabb letamadasokhoz)
Vagy amolyan belga (?) modra a vedekezesben 3 vedo, tamadasban 4 vedo lesz es a jobbwing moge fellep a jobboldali kozephatved es a balon Perisicet meg Asamoah tamogatja majd? és akkor marad meg ket belso kozeppalyas es egy tamado kozeppalyas Icardi mogott, tehat egy 4-2-3-1 lenne a tamado csapat, mig a vedekezesben visszaallnank egy 3-4-3-ra? (Icardival egy vonalban a masik ket tamadobb jatekos a hatekonyabb letamadasokhoz)
- interfan
Szerintem az lesz amit irsz.versenyszellem írta: ↑2018.07.19. 08:45 viszont ehhez a 3-4-2-1 taktikahoz lehet hogy Perkot megis fel kene aldozni, nem hiszem hogy 29 evesen kene elkezdeni ot atnevelni a secunda punta szerepkorere, mikozben szelsokent kiemelkedo tagja a csapatnak. kíváncsian varom mi akar vele kezdeni Spalletti ebben a taktikaban.
Mivel sem Martinez, sem Nainggolan nem szelso.
Szoval 3-4-2-1, Perisic inkabb kifele megy, Martinez/Nainggolan meg inkabb befele.
Jobboldalon meg johet fel a tamadashoz a Wing Back: Candreva/Vrsaljko/D'Ambrosio
Felaldoznank Perisicet, de latjuk miert vagy kiert cserebe.
Martial, vagy 60-70m.
Ilyenbe meg a MU sem megy bele, ez biztos.
Szoval Perisic maradni fog.
Viszont nem csak Perisicert kerunk nagy penzt, hanem Marioert is.
Min 25m.
Ha nem erkezik ilyen ajanlat, akkor maradni fog.
Termeszetesen BL-be nem lenne nevezve, de a bajnoksagban szamitana ra Spalletti.
- Cupi
Egyébként a Martial cserébe miért nem megy bele az MU ha Mou annyira akarja Perkót? Martial kb csere nála, Perisic meg az új szerelme.
- interfan
Mivel 20-30m euro van a ket jatekos erteke kozt.
A MU Martialert 70-80m-t ker, Perisicet meg max 40-45m ra ertekelik.
Sot az alap helyzet az, hogy a hirek szerint nem hogy 40m-s, hanem konkretan semmilyen MU ajanlat nem volt Periscert.
- Cupi
Ezzel csak az a baj ha a ? helyén Dambo vagy Vrsaljko fog kezdeni akkor az nem 3 védős rendszer hanem 5....mindketten inkább a védekezésben jók, ahogy a másik oldalon Asamoah is....elég defenzív lesz így.
- interfan
Malcom kozben az Everton jatekosa lesz.
Ezt maga Poyet a Bordeaux edzoje ismerte el, hogy ezert hagyta ot ki a csapatbol tegnap.
35m + bonuszokat fizet erte az Everton.
Ezt maga Poyet a Bordeaux edzoje ismerte el, hogy ezert hagyta ot ki a csapatbol tegnap.
35m + bonuszokat fizet erte az Everton.
- interfan
Olasz media mar MrX-rol beszel.
Aki a meglpetes KP erkezo lehet.
Egy magas szintu jatekos, aki nagy nemzetkozi rutinnal rendelkezik, top szinten jatszik, es kulfoldrol erkezhet.
Kedvencem ez a MrX mizeria.
Minden evben elojon ez.
Aki a meglpetes KP erkezo lehet.
Egy magas szintu jatekos, aki nagy nemzetkozi rutinnal rendelkezik, top szinten jatszik, es kulfoldrol erkezhet.
Kedvencem ez a MrX mizeria.
Minden evben elojon ez.
-
ibrahimovics
Hmmm Asszem Lavezzi érkezik végre 
-
matyinter
Akkor jön Modric?
- interfan
- interfan
Malcom ugynoke elmondta, olaszorszagban akar jatszani Malcom mindenkepp.
Ezert visszautasiotta az Evertont.
A kovetkezo orakban pedig talakozni fog Monchival, hogy targyaljanak a Romahoz torteno igazolasrol.
Ezert visszautasiotta az Evertont.
A kovetkezo orakban pedig talakozni fog Monchival, hogy targyaljanak a Romahoz torteno igazolasrol.
- Cupi
- interfan