guus hiddink lenne a megfelelő ember, vagy tényleg mancini
Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
-
R9.
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
lippi?
hagyjuk már ő kiejtené az intert...
- hvmetal
R9. írta:lippi?hagyjuk már ő kiejtené az intert...
![]()
ő szerintem a szabója nélkül nem jönne vissza
nem tudom.szerencsére én tegnap berúgtam inkább.haza szaladtunk még kocsival,mert itthon hagytam a borokat,látom 0-1. nem számítóttam győzelemre amúgy sem,de tudtam,hogy nem kapunk ki.nagyon sokat vártam a scudettora
Forza Inter akár 10.-ént is
Moratti sajna nem olvassa a fórumot
-
dandyka!
egyre jobban utálom ezt a benitezt,ránézek és egy szemüveges tengeri malac jut eszembe róla, szörnyű volt látni a csapat játékát...játékosunk lassan nem lesz..maicon játszik a milán ellen ?? vagy vki felépül a sérültek közül addigra?? valaki jön milánóba a jövő héten a derbire??
- PellerG
Én már liverpoolos korszakában sem szerettem Benítezt, mikor szóba került a neve elleneztem is, de akármennyire gyengén szerepelünk-több szempontból is-idén, szerintem egyelőre hiba lenne egy edzőváltás. Egyrészt mert legalább várjunk még 2-3 hónapot, másrészt megfelelő embert nem tudnánk most hozni! Én még komolyan Mourinho 2-t mondanám, Andre Villas Boast, akiben kb hasonló adottságok rejlenek, és ezt a Porto teljesítménye sem cáfolja meg egyelőre.
Maiconnak 3 hetet írnak, Samuelnek fél évet, Sneijder elvileg már jól van. Stankovic, Cuchu és Julio Cesar már elvileg játszhatnak a Derbyn.
Az az érzésem, hogy Cordobát fogja erőltetni jobbekben, látszik már megérkezése óta, hogy egyik kedvence(követem az edzés képeket
, és ahogy baj van hátul, mindig hozzá nyúl 1.ként.)
De jövő vasárnap egy ilyen nem lenne rossz:
Julio Cesar-Zanetti,Lucio,Chivu,Santon-Stankovic,Sneijder,Cambiasso-Coutinho,Milito,Eto'o
Maiconnak 3 hetet írnak, Samuelnek fél évet, Sneijder elvileg már jól van. Stankovic, Cuchu és Julio Cesar már elvileg játszhatnak a Derbyn.
Az az érzésem, hogy Cordobát fogja erőltetni jobbekben, látszik már megérkezése óta, hogy egyik kedvence(követem az edzés képeket
Julio Cesar-Zanetti,Lucio,Chivu,Santon-Stankovic,Sneijder,Cambiasso-Coutinho,Milito,Eto'o
- Komax
kb. ennyi a lényeg!R9. írta:mire benitez taktikája bejött volna, sorra sérültek le az emberek
(...azért van egy-két hülye a fórumon...)
- Süti
Komax írta:kb. ennyi a lényeg!R9. írta:mire benitez taktikája bejött volna, sorra sérültek le az emberek
Ennél azért többről van szó.
Wesley elájult az öltözőben?? Hihetetlen, jobbulást mindenkinek!!!
Forza Inter!!!!!
- versenyszellem
PellerG írta:
Az az érzésem, hogy Cordobát fogja erőltetni jobbekben, látszik már megérkezése óta, hogy egyik kedvence(követem az edzés képeket, és ahogy baj van hátul, mindig hozzá nyúl 1.ként.)
szerintem Cordoba inkább középen jöhet szóban és Chivu a balbekk. Ha a vázolt középpálya összeáll, akkor Zanetti jobb bekk. Santon kimarad. Ha Zanetti a középpályán lesz, akkor Santon a jobb bekk.
és jó lenne ha Etoo középen támadna és a szélen védekezne
-
dandyka!
Életem első inter-milan meccsén ,amit élőben nézek ,úgyérzem geci idegesen fogok haza térni...
nem a ruha vásárlásban szeretném kinnt örömömet lelni..
rossz nézni a csapatot ,senkisem hajt,takitika 0,játékosok kedvtelenek,milito dupla 0, benitez meg...áhh nem is bosszantom magam... sajnos nem mi vagyunk az esélyesek a milán ellen...
Remélem Moratti papa belátja mekkora seggfej volt,h nem igazolt az euro millákból ,amit összekukáztunk ...januárban sajnos minőségi játékost nem igen lehet ide hozni...
FIGO-t nem lehetne leültetni edzőnek??? tudnám dijazni...(legalább 3-at tud dekázni) bár lehet annyit benitez is megtanult...
rossz nézni a csapatot ,senkisem hajt,takitika 0,játékosok kedvtelenek,milito dupla 0, benitez meg...áhh nem is bosszantom magam... sajnos nem mi vagyunk az esélyesek a milán ellen...
Remélem Moratti papa belátja mekkora seggfej volt,h nem igazolt az euro millákból ,amit összekukáztunk ...januárban sajnos minőségi játékost nem igen lehet ide hozni...
FIGO-t nem lehetne leültetni edzőnek??? tudnám dijazni...(legalább 3-at tud dekázni) bár lehet annyit benitez is megtanult...
- sorger=giallo
Figo szerintem többet is tud, Beni nem biztos. Viszont szerintem a portugálnak jelenleg nincsenek ilyen ambíciói, valamint a képesítése sem teszi lehetővé, tehát esélytelen és lehet, hogy alkalmatlan is lenne. Vagy nem... Mindettől függetlenül érdekes gondolat. Idővel majd talán valósággá is válhat.dandyka! írta:FIGO-t nem lehetne leültetni edzőnek??? tudnám dijazni...(legalább 3-at tud dekázni) bár lehet annyit benitez is megtanult...
FORZA INTER!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sorger=giallo 2010.11.08. 01:01-kor.
- sorger=giallo
Azért majd - ha nagyon ráérsz - meséld már el, hogy konkrétan kikre gondolsz és miért! Vitatkozni és érvelni persze lehet, de ne hülyézzük egymást pusztán nézetkülönbségek miatt! Szerintem...Komax írta:(...azért van egy-két hülye a fórumon...)
FORZA INTER!!!
- hvmetal
Komax írta:kb. ennyi a lényeg!R9. írta:mire benitez taktikája bejött volna, sorra sérültek le az emberek
más véleményen van pár ember maximum,mint sem hülye.Benitez tényleg nem egy meggyőző edző.voltak érdekes igazolásai.eleinte a Poolnál még a sok spanyol volt a sláger,de legalább minőségi játékosok voltak.utána ilyen voronyin szint,hát-hát.
felrúgott mindent,kicsit el lettünk már kényesztettve aztán fene se tudja ki mióta drukkol.lehet valakinek ki maradt a sok éves nyeretlenség.
hülyeség lenne elküldeni,2-3hónap után.csak tud valamit az aki spanyol bajnok a denevérekkel,uefa kupa győztes,BL győztes.de a sérülések száma sok ahhoz,hogy ne az edzés filozófiájába keresse az ember a hibát.míg nem volt sok a sérűlt sem voltunk annyira meggyőzőek.Bari ellen 4-0 vereség a Romától,Werder ellen 4-0 x a bajnokságba.eléggé 2 arcú volt akkor is a csapat.de erre lehet mondani,hogy még nem érett be a munkája.
jelenleg sok a sérült,elég mélyen van a csapat.nem is a sérülés miatt állunk így.a tűz hiányzik,a csapat egység megbomlott,sok játékos öncélú lett.remélem,hogy a spanyol megtalálja a közös hangnemet a csapattal és újra csapattá gyúrja a keretet akik ki döglik a belüket a sikerért.
felesleges azon gondolkodni ki lehetett volna jobb,Morattit meg szindi,hogy sajnálta a pénzt bátor dolog.nála nagyobb Interista nincs az biztos.ez van,ha 3-4.lesz a csapat akkor 3-4. lesz
Forza Inter!
- Youme
- Adminisztrátor
...azért van egy-két hülye a fórumon...
Kéretik a vitát az Interről és nem egymás személyéről folytatni (a fórum szabályának megfelelően -> gépház).
Senki sem kiváncsi arra ki kit tart hülyének.
A többiek nevében előre is köszönöm!
- Nia
Komax írta:kb. ennyi a lényeg
Benítezben egy kis büszkeség is munkálkodik.
Azért az sem véletlen,hogy ennyi sérülés van.Nem hiába repkedtek az orvosi teamek nagy számban.A Juve pl vagy másfél éve nem tud kilábalni a sérüléshullámból.Tavaly fortuna éve volt nekünk,idén viszont feltűnően sok a sérülés8mondtam,hogy vigyázni kell a kívánságokkal) és nem vagyok benne biztos,hogy ez nem folytatódik.Nem túlterheltebbek a játékosok,mint úgy általában.Kemény az Olasz foci,lesz is még sérülés.Beníteznek ehhez kellene alkalmazkodnia,és húznia valamit.Itt az ideje megszokni az Olasz "tempót".Nálam Rijkaard,Lippi meg ilyen balfék exrómások szóba sem jöhetnek.Mindig is utáltam Benítezt,de azt hiszem nem tudnék jelenleg mondani mást.És azért nem bűn kimondani,hogy egy kicsit mélyebb gödörben vagyunk.
Nem számít már a kupa.Kaptunk valamit amit sokan nem éltek meg.
FORZA INTER
- Baggio85
Nia írta:Komax írta:kb. ennyi a lényeg
Nem túlterheltebbek a játékosok,mint úgy általában.Kemény az Olasz foci,lesz is még sérülés.Beníteznek ehhez kellene alkalmazkodnia,és húznia valamit.Itt az ideje megszokni az Olasz "tempót".
FORZA INTER
Mondjuk szerintem az olasz foci nem keményebb az angolnál jelenleg, sem iramában (ebben az olasz bírók felfogása is szerepet játszik, de ez már egy másik téma), sem a szerelések keménységében. Ráadásul egyik sérülés sem azért van a csapatban, mert valakinek keményen odaléptek. Mind húzódás, szakadás...
Én itt azt tudom elképzelni, hogy Benitez idejött és az Angliában megszokott edzéseket kezdte el alkalmazni (még talán kicsit keményebben is, hogy a csúcsforma a VB-re jöjjön ki), de azok a játékosok, akik 5-10 évet lehúztak egy olasz, német bajnokságban és a 30-as évek körül járnak, már ehhez egyszerűen nem tudnak alkalmazkodni. Azért az sem véletlen, hogy akik megsérültek a csapatban, azok vagy majdnem 30 évesek, vagy azon túl vannak. A fiatalabbak még jobban alkalmazkodnak.
Továbbra is tartom, hogy ebből még jól is kijöhetünk, mert lehet, hogy abban az időszakban, amikor tavaly alig nyertünk és feljött a Roma, idén erővel felőröljük az ellenfeleket. De erre tényleg csak az idő ad választ és szerintem Benitez 3 hónapja van itt kb. Adjunk még neki időt. Emlékszem én még azokra a periódusokra, amikor már sokan José utódját keresték, mert olyan gyengén játszottunk. Aztán tudjuk mi lett belőle.
Egyetlen probléma, hogy utolsó 3 hazai meccsünk csak x lett és jövő héten jön a Derby... Ezeket a pontokat idegenben valahol vissza kell hoznunk.
Benitez-t meg fölösleges Mourinho-hoz hasonlítani. Minden edző más, mások az elképzeléseik, felfogásuk és nem csak úgy lehet nyerni, ahogy azt José-val tettük.
- Komax
Természetesen emberi mivoltjában senkit nem akartam és senkit nem is bántottam meg. (Kinek nem inge..sorger=giallo írta:Azért majd - ha nagyon ráérsz - meséld már el, hogy konkrétan kikre gondolsz és miért! Vitatkozni és érvelni persze lehet, de ne hülyézzük egymást pusztán nézetkülönbségek miatt! Szerintem...Komax írta:(...azért van egy-két hülye a fórumon...)
Amikor elküldtem az ominózust hsz-t, tudtam, hogy még admin szintről is a fejemre fognak koppintani. Ami így is van rendjén.
- Süti
hvmetal írta:hülyeség lenne elküldeni,2-3hónap után
még nem érett be a munkája.
Szerintem elég kevesek hozzásólásában van benne implicit, hogy Benitezt el kellene már most küldeni.
Ezzel szemben sokan írjátok, hogy "még nem érett be". Mi nem érett be?????
Amióta itt van csak gyengült a játékunk, és a keretünk, nem igazán látom mi érhetne be itt egyáltalán, pontosabban tudom, de nem írom le, mert akkor leírnám, hogy menjen.
- Youme
- Adminisztrátor
Amióta itt van csak gyengült a játékunk
Szerintem a játékunk nem gyengült. Soha nem birtokoltunk ennyi labdát mint most. A témadások lezárása még nem megy. Ez viszont igaz. Viszont egyszerre, egy csettintésre nem fog minden klappolni.
- Süti
Youme írta:Soha nem birtokoltunk ennyi labdát mint most.
Ez így van, csak én azt látom, hogy a csapatot idegesíti, hogy még ekkora labdabirtoklási fölénnyel sem tud sokszor mit kezdeni, amiért kurvára megküzd, szóval sokat kivesz a csapatból és kockázatos.
Nincs könnyű helyzetbe Benitez, de bízzunk benne...
- brecsinho
Amig Milito es Sneijder nem szedi ossze magat nem sok minden fog valtozni elol...de valamiert ugy erzem a derbyn ki fog jonni a lepes, az nem lehet, hogy ilyen fostalicska legyen a tavalyi 2 legjobbunk minden meccsen
Elobb azonban valahogy be kell huzni a Leccet szerdan, nincs mese..A Cagliari es a Genoa elleni szenvedesre es hasonlo vegkimenetelre szamitok, mondjuk Coutinho goljaval gyurjuk le oket
Forza Inter!!!
Forza Inter!!!
- Nia
Youme írta:Amióta itt van csak gyengült a játékunk
Szerintem a játékunk nem gyengült. Soha nem birtokoltunk ennyi labdát mint most. A témadások lezárása még nem megy. Ez viszont igaz. Viszont egyszerre, egy csettintésre nem fog minden klappolni.
Múltkor ezt fejtegettem itthon én is.Kicsit olyan Barcás feeling.Már csak ki kell használni a sok helyzetet.
- mike
Youme írta:Szerintem a játékunk nem gyengült. Soha nem birtokoltunk ennyi labdát mint most. A témadások lezárása még nem megy. Ez viszont igaz. Viszont egyszerre, egy csettintésre nem fog minden klappolni.
Lehet hogy jobb lesz idővel, de ez a keret inkább arra alkalmas amit José játszatott vele.
Etoo, Milito és Sneijder sem az aki betömörülő védelem ellen erős lenne. Ha pedig mi birtokoljuk a labdát akkor az ellenfél tömörödik.
Ráadásul így az ellenfél kontrázik, azt meg nem könnyen hárítjuk mint ki is derült többször.
Én öngólnak látom ezt a taktikát (a spurs a tavalyi taktikánkkal vert meg minket).
De nyilván adni kell még időt Beninek, vagy totál elkúrja az egész csapatot, vagy lesz belőle vmi - és akkor megkövetem a spanyolt.
- Youme
- Adminisztrátor
Meg az is probléma, hogy a labdatartás mellé az is kellene, hogy a passzok minimum 90% sikeresen emberhez menjen. Jelenleg ebben is van mit fejlődnünk.
- sorger=giallo
Ebben egyetértünk, mindössze annyi különbséggel, hogy én az ordenáré, igénytelen helyesírási hibáktól vagyok már rosszul. Nem az elgépelésekről van szó, hanem a konkrét hibákról. Viszont általánosságban azt tapasztaltam, hogy ez a fórumozók többségét nem különösebben zavarja (a moderátorokat, illetve Youmét sem) , így próbálom befogni a számKomax írta:Természetesen emberi mivoltjában senkit nem akartam és senkit nem is bántottam meg. (Kinek nem inge..) mindegy. Egyszerűen csak már fáj nap mint nap ugyanazt olvasni ami a Mourinho-évában is volt. Ha nehezen jöttek az eredmények, vagy döcögött a játék akkor is ugyanazok, ugyanígy már-már ellenséges módon az edzőt akarták elüldözni. Én úgy gondolom majd az évad végén kell csak párhuzamot vonni edző és edző között, nem a mögöttünk hagyott 5 hónapot és az előző 2 szezont egymás mellé helyezni. Sokak a jelenleg helyzetet úgy látják mintha kb. a serie b fenyegetne. 3pontra vagyunk az éllovastól mindössze 1 vereségünk van a bajnokságban, és mi kaptuk eddig a legkevesebb gólt. A blben is jól állunk. A nagy sérüléshullámon kívül én nem látok egyenlőre káoszt a csapatnál.
Amikor elküldtem az ominózust hsz-t, tudtam, hogy még admin szintről is a fejemre fognak koppintani. Ami így is van rendjén.
A mondanivaló második felével kapcsolatban is bólogatnom kell. Rafa a jelenlegi edzőnk, kapja meg a bizalmat és bizonyítson! Ha nem tud élni a lehetőséggel, annak nyilván lesznek következményei, de ez nem 4-5 hónap alatt fog kiderülni. Ehhez időre és türelemre van szükség.
FORZA INTER!!!
- BandInter
Nia írta:Youme írta:Amióta itt van csak gyengült a játékunk
Múltkor ezt fejtegettem itthon én is.Kicsit olyan Barcás feeling.Már csak ki kell használni a sok helyzetet.
Teljesen egyet értek!!! Milyen gyengébb játékról beszéltek?? Mourinho (ha már hozzá mérik Rafat) is 2 éve tesztelgette a felállásokat nem igazán működött egyik sem. Aztán második évében az erős gerincet kiegészítette Sneijderrel, Militoval, Eto'oval, Lucioval...
Beníteznek megvannak az elképzelései és ez be fog bizonyosodni!! Olyan nem lehet hogy ennyi helyzet kimaradjon egy egész szezonba.
A játékosokból a tűz azért hiányozhat mivel gyakorlatilag lassan másfél éve szezon van. Elég fáradtak sokan. 09/10es szezon ugye elég erős volt. Erre jött sokaknak egy VB. És pár hét szünet kevés.
- Tamas76
Én már akkor sem voltam boldog, amikor egyátalán felvetődött Benitez neve, de elfogadtam, pontosabban inkább beletörődtem, hogy ő az edzőnk. Emiatt pedig egyértelműen azt kívánom neki, hogy soha olyan sikerekben gazdag korszaka ne legyen, mint az Internél eltöltött. Csak jön az a "de"... Nem tartom képesnek arra, amire pl. Mourinho képes. Ő megértette, hogy a taktikát a kerethez kell idomítania. Igaz, nem volt feltétlenül látványos a játékunk, de eredményes volt, ami a mai fociban legalább olyan fontos. Sőt, talán még fontosabb is. A szurkolóknak, a szponzoroknak, az elnöknek, mindenkinek. Hiába játszunk olyan szépen, hogy elélveznek tőle még az ellenfél szurkolói is, ha nem jönnek a pontok hármasával. És most mondhatjátok, hogy alig vagyunk lemaradva a bajnokságban, jól állunk a BL-ben is, másodikok lettünk az európai szuperkupában, ha a fontos meccseket nem tudjuk hozni, azzal nemcsak magunknak okozunk kisebb-nagyobb gondot, hanem a közvetlen riválisainkat is erősítjük. Gondolok itt a Roma, Juve, Atletico, Totenham elleni meccsekre. A keretünk nagyjából együtt maradt, ami szerintem jó. Persze én is örültem volna, ha leigazoljuk a csillagokat az égből, de a csapat képességei, tudása nem ad okot az aggodalomra. Ezt be is bizonyították, főleg tavaly. Szóval akkor másban keresem a hibát. A szurkolók ugyanúgy szeretik az Intert, buzdítják a csapatot és várják az eredményeket. Nem hiszem, hogy bármelyikünk könnyesre sírta volna a párnáját egy-egy bajnoki cím után csak azért, mert nem volt szemet gyönyörködtető a játékunk. Maradt az edző, az edzői stáb. Rafa kapott egy tökletesen működő gépezetet, amelyikben mindenki pontosan tudta, hogy mit kell tennie - az egyes játékosok képességeihez lett kidolgozva a csapat játéka. Én azt sem bántam volna, ha ezen finomít, kicsit belecsempész a saját elgondolásaiból. De nem, Benitez fenekestül felforgatja az egészet, a lassú védelmünket feltolja, hogy legyen tere az ellenfél, általában kicsit gyorsabb csatárainak. Játszunk labdatartós, sokpasszos, szép focit! Persze, nagyszerű ötlet, jó nézni a Barcát is. De ott Xavi, Iniesta, Pedro, Busquets és Messi vannak középpályán, nálunk meg Mariga, Muntari, Stankovic, Motta, Sneijder, Cambiasso, néha Zanetti vagy Chivu, esetleg Obi. Akik mind jó focisták, imádom őket, de egy-két kivételtől eltekintve nem erre alkalmasak! Na mindegy, most ez van, volt már nála rosszabb edzőnk is biztosan. Egy fórum meg azért van, hogy mindenki elmondhassa a véleményét, normális keretek között. Az enyém ez. Ha megváltozik, azt is megtudjátok! 
- Nia
BandInter írta:Teljesen egyet értek!!! Milyen gyengébb játékról beszéltek?? Mourinho (ha már hozzá mérik Rafat) is 2 éve tesztelgette a felállásokat nem igazán működött egyik sem. Aztán második évében az erős gerincet kiegészítette Sneijderrel, Militoval, Eto'oval, Lucioval...
Beníteznek megvannak az elképzelései és ez be fog bizonyosodni!! Olyan nem lehet hogy ennyi helyzet kimaradjon egy egész szezonba.
A játékosokból a tűz azért hiányozhat mivel gyakorlatilag lassan másfél éve szezon van. Elég fáradtak sokan. 09/10es szezon ugye elég erős volt. Erre jött sokaknak egy VB. És pár hét szünet kevés.
Engem sem a játék ami felhúz,mert Tottenham elleni pl.nagyon jó meccs volt,sőt(és ezért a véleményért sokan támadtak).Emlékszem még mindig,hogy a Samp ellen pl.40 percet volt nálunk a labda,míg a Sampnál 19et.Ez hatalmas fölény és "tele" vagyunk helyzetekkel is.Ki kellene őket használni,hisz mindig gólokkal kellene nyerni.De ezzel azért már tavaly is volt probléma emlékezzetek csak vissza.
Igazán ami idegesít az,hogy nem normális az,hogy ennyi a sérülés.Akárhonnan is nézzük.És beszélhettünk itt pechről meg mindenről.Meg egy kicsit túl óvatos mindig.Na meg túl nyugodt ott a kispadon(na ez csak vicc volt)Középpályást igazolnék,és mivel Samuel kidőlt egy hátvédet azt ennyi.Hiszem,hogy Milito visszatalál a helyes útra,hisz nem felejtett el focizni.
Benítezt mondom sosem szerettem,de ő van és nem tudok nála jobbat jelenleg és bizonyított már szerintem(Jose egy teljesen más ember minden szempontból így nem helytálló az összehasonlítás)Biztos be fog érni a munkája.És idén nekem nincs elvárásom sokakkal ellentétben.
Mindenhol remekül állunk azért,és olyan messze még a vége addig jön még a télapó meg a nyuszi is
Mennyi döntetlenünk volt a végén.És mondom legyen egy pont hátrány félidőben és a végén 10 előny.A fordítottja mostanában úgysem jött be.És még a gyomromnak is jót tesz
De azért én értem az indulatokat is.Én próbálom mindig átgondolni amit leírok és nekem sem jön mindig össze.
FORZA INTER
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nia 2010.11.09. 11:50-kor.
- g.e.r.a
Ti ugyanazokat a meccseket nézitek, mint én?Tele vagyunk helyzetekkel?
Bár így lenne....
Az, h fölényesen birtokoljuk a labdát az nem helyzet!Amire elkezdenénk felépíteni a támadásokat az ellenfél összes játékosa visszaér a 16-a elé ez itt a legnagyobb probléma, h támadásban nagyon lassúak vagyunk.
Kevés igazi helyzetet tudunk kidolgozni, mert az, h 20-25 méterről ellőjük a labdát az megint nem helyzet!
A sok sérült meg tényleg nem normális dolog, de szerintem ebben bőven benne van Benítez keze is.
Nekem amúgy semmi bajom nem lenne, h ha látnám, h mit akarunk játszani, de sajnos az idei meccsek 90%-án nem láttam.
Megint hangsúlyoznám ezzel nem azt írom, h rúgjuk ki Rafát csak ideje lenne már észhez térnie, mert ez ide édes kevés. Ez az olasz liga itt a kis csapatok 10 emberrel védekeznek és lekontráznak ide mást kell kitalálni ez a feltolt védelem egyenlő az öngyilkossággal!
mind1 adjunk időt Rafának legalább márciusig, ha addigra sem javul a helyzet én tőlem mehet nem fogok könnyeket ereszteni miatta.
Forza Inter!!!
Bár így lenne....
Az, h fölényesen birtokoljuk a labdát az nem helyzet!Amire elkezdenénk felépíteni a támadásokat az ellenfél összes játékosa visszaér a 16-a elé ez itt a legnagyobb probléma, h támadásban nagyon lassúak vagyunk.
Kevés igazi helyzetet tudunk kidolgozni, mert az, h 20-25 méterről ellőjük a labdát az megint nem helyzet!
A sok sérült meg tényleg nem normális dolog, de szerintem ebben bőven benne van Benítez keze is.
Nekem amúgy semmi bajom nem lenne, h ha látnám, h mit akarunk játszani, de sajnos az idei meccsek 90%-án nem láttam.
Megint hangsúlyoznám ezzel nem azt írom, h rúgjuk ki Rafát csak ideje lenne már észhez térnie, mert ez ide édes kevés. Ez az olasz liga itt a kis csapatok 10 emberrel védekeznek és lekontráznak ide mást kell kitalálni ez a feltolt védelem egyenlő az öngyilkossággal!
mind1 adjunk időt Rafának legalább márciusig, ha addigra sem javul a helyzet én tőlem mehet nem fogok könnyeket ereszteni miatta.
Forza Inter!!!
- jdanika
g.e.r.a írta:Ti ugyanazokat a meccseket nézitek, mint én?Tele vagyunk helyzetekkel?
Bár így lenne....
Forza Inter!!!
Hát igen, de én már az eleje óta nem értem, miért változtatott ekkorát egy Mourinho féle Bl győztes taktikán, tudta Mourinho, hogy az interbe nem Ribéry és nem Messi gyorsaságú emberek vannak, ezért 11en álltunk a kapuba és kontráztunk, és jöttek az eredmények....bár tény, hogy ehhez Mourinho személyisége is nagyban hozzájárult. Én szerintem Benítez nagyon ezt a passzolgatós, labdatartásos lassan már Barca féle focit akarja jáccani, de ez nekem valahogy nem tűnik reális elvárásnak...
-
Injoc
Én úgy érzem h Rafanak meg kell találnia a középutat az ő taktikai elképzelése és a BL győztes taktika között, amint ezt megtalálja nagyon jók leszünk. A védelem gyorsításra szorul, amit személy szerint Chivu középre vitelével és Santon bal bekkbe állításával kompenzálnám. A középpálya amint felépül nem lesz gond a támadásokkal se...lényegében amit most tehetünk mi is és Rafa is, az az h várunk és drukkolunk h valahogy kihúzzuk vereség nélkül az elkövetkezendő nehezebb heteket....
- hvmetal
maga az,hogy mer változtatni egy BL győztes csapaton azt mondatja velem,hogy nem olyan kis megszeppent dumbó,mint amilyennek tűnik a kispadon ülve.túl higgadt olykor ez furcsa,gondolom illetve remélem azért,mert ez be volt kalkulálva(hogy nem fog egyből menni) és megvan a bizalom.nyilván meg akarja mutatni,hogy jobb edző Mourinho-nál és szép focival akar megnyerni mindent.nagy kedvencem volt José,de ez esettben drukkolok a spanyolnak.
nagyon várom már a derbit és nagyon csalódott lennék,ha akárhogy is álljunk fel nem küzdene 1 emberként a csapat.ha ez sem hozza őket lázba gond van,de nagy..
csak a győzelem az elfogadható,sokkal jobb csapat vagyunk az old boys-nál.mi másért lehetne az,hogy ennyi nehézség ellenére is 1pont a lemaradás. x-et úgy fogadok el,ha 9 emberrel 2-0ról hozzuk vissza a meccset
ami engem nagyon elszomorít amúgy idén az a 12:5. ez nagyon durva.
remélem azért összekapjuk magunkat és a sérülés hullám is csillapodik
a nyári felkészülés nagyon el lett baszva,ez miatt van a forma hanyatlás,sérülés hullám.de meg kell védeni a spanyolt.mi voltunk naivak akik nem kalkulálták be ezt,hisz sokan voltak VB-én.igazából pár hét volt a felkészülési idő egy új edzővel. megmerem kockáztatni,hogy nem lenne ennyi sérült,ennyi formán kivűli ha nincs VB,+ 1 hónap áll a gárda felkészüléséhez.ez mindenképp a spanyol módszerét és magát Benitezt védi.
reálisan nézzük akkor formába lendülhet egy két játékos,de sajnos arra,hogy már nem lesz sok sérülés...hát ne tegye fel senki a házát
Holnap Lecce utána pedig A(sshole) C Milan. 6pont akár kátánáccsóval is
nagyon várom már a derbit és nagyon csalódott lennék,ha akárhogy is álljunk fel nem küzdene 1 emberként a csapat.ha ez sem hozza őket lázba gond van,de nagy..
csak a győzelem az elfogadható,sokkal jobb csapat vagyunk az old boys-nál.mi másért lehetne az,hogy ennyi nehézség ellenére is 1pont a lemaradás. x-et úgy fogadok el,ha 9 emberrel 2-0ról hozzuk vissza a meccset
ami engem nagyon elszomorít amúgy idén az a 12:5. ez nagyon durva.
remélem azért összekapjuk magunkat és a sérülés hullám is csillapodik
a nyári felkészülés nagyon el lett baszva,ez miatt van a forma hanyatlás,sérülés hullám.de meg kell védeni a spanyolt.mi voltunk naivak akik nem kalkulálták be ezt,hisz sokan voltak VB-én.igazából pár hét volt a felkészülési idő egy új edzővel. megmerem kockáztatni,hogy nem lenne ennyi sérült,ennyi formán kivűli ha nincs VB,+ 1 hónap áll a gárda felkészüléséhez.ez mindenképp a spanyol módszerét és magát Benitezt védi.
reálisan nézzük akkor formába lendülhet egy két játékos,de sajnos arra,hogy már nem lesz sok sérülés...hát ne tegye fel senki a házát
Holnap Lecce utána pedig A(sshole) C Milan. 6pont akár kátánáccsóval is
- Dris
jdanika írta:g.e.r.a írta:Ti ugyanazokat a meccseket nézitek, mint én?Tele vagyunk helyzetekkel?
Bár így lenne....
Forza Inter!!!
Hát igen, de én már az eleje óta nem értem, miért változtatott ekkorát egy Mourinho féle Bl győztes taktikán, tudta Mourinho, hogy az interbe nem Ribéry és nem Messi gyorsaságú emberek vannak, ezért 11en álltunk a kapuba és kontráztunk, és jöttek az eredmények....bár tény, hogy ehhez Mourinho személyisége is nagyban hozzájárult. Én szerintem Benítez nagyon ezt a passzolgatós, labdatartásos lassan már Barca féle focit akarja jáccani, de ez nekem valahogy nem tűnik reális elvárásnak...
Mourinho első évében amikor idejött felismerte hogy mancinire és quaresmára van szükségünk muntari mellett. kiszámoljam összesen mennyi pénzbe került ez?neki is kellett egy év mire kidolgozott egy olyan taktikát ami használható is volt.de nem lehet mindig 11 kapussal kiállni.hosszú távon az nem vezet túl sok jóra.azzal a taktikával sztem nem sokáig húztuk volna vele sem.két évig volt nálunk.Ez nem mondható hosszú távnak sztem...
- BandInter
Az természetes hogy minden féle vélemény van itt. Szíve joga mindenkinek azt gondolni amit akar. Viszont egy célért szorítunk az Inter győzelmekért, címekért stb. Adjátok meg Rafának az esélyt a bizonyításra!!
Tegnap calciomercaton olvastam hogy Moratti fontolóra veszi Spallettit. De a legnagyobb vágya még mindig Pep Guardiola. Ez sztem kacsa mert nem igen jönnek olyan hírek hogy inog a pad Rafa alatt.
Tegnap calciomercaton olvastam hogy Moratti fontolóra veszi Spallettit. De a legnagyobb vágya még mindig Pep Guardiola. Ez sztem kacsa mert nem igen jönnek olyan hírek hogy inog a pad Rafa alatt.
- mike
Holnap a Lecce ellen ez lesz a keret:
k:Castellazzi, Orlandoni, Gallinetta
v:Cordoba, Lucio, Materazzi, Chivu, Santon, Natalino
k:Zanetti, Stankovic, Obi, Coutinho, Mancini, Obiora
t: Eto'o, Milito, Pandev, Biabiany
Te jó ég, ez full gáz, ez majdnem a B csapat
- Komax
Lazionál ez 13:8 és náluk Kánaán van.hvmetal írta:ami engem nagyon elszomorít amúgy idén az a 12:5. ez nagyon durva.
- Komax
Védelemmel és a vkp-val nem lesz gond, elől kell a kártyát keverni. Coutinhot meg lehet próbálni Wes helyén.mike írta:Holnap a Lecce ellen ez lesz a keret:
- Festa
Komax írta:Védelemmel és a vkp-val nem lesz gond, elől kell a kártyát keverni. Coutinhot meg lehet próbálni Wes helyén.mike írta:Holnap a Lecce ellen ez lesz a keret:
Hiányzik a teljes középpályaSenijder még ilyen "visszafogott " formában is hiányozni fog....
Szerinem holnap még Mancini is elöfog kerülni.
Félek,hogy holnap sem nyerünk..Bár idegenben lehet egy "szokásos" 0-1-et kiszenvedünk.
A legnagyobb siker azonban mégis az lenne ha senki nem sérülne meg.
Cambiasso meg remélem a Milán ellen játszhat majd.
- sorger=giallo
Szerintem azért a középpályán is akad kérdőjel bőven. Valami ilyet tudnék elképzelni:Komax írta:Védelemmel és a vkp-val nem lesz gond, elől kell a kártyát keverni. Coutinhot meg lehet próbálni Wes helyén.mike írta:Holnap a Lecce ellen ez lesz a keret:
Castellazzi
Santon Lucio Chivu Zanetti
Obi Stankovic Mancini
Coutinho
Milito Eto'o
Nagyon fel lesz forgatva a csapat, de be kell húzni a három pontot! (Kezdő 11 cross)
FORZA INTER!!!
- Komax
sorger=giallo írta:Castellazzi
Santon Lucio Chivu Zanetti
Obi Stankovic Mancini
Coutinho
Milito Eto'o
szerintem:
Castellazzi
Santon Cordoba Lucio Chivu
Zanetti Stankovic
Pandev Coutinho Eto'o
Milito
-
diego33
így van, szerintem is!
- versenyszellem
nálam azért nagyobb az esélye Cordoba, de még Matrix csapatba kerülésének is, mint Manciniénak.
- intertomega
Szorongva tekintek a holnap este elé.
Tartalékos csapatunknak ugyebár győzni kellene. De a Brescia ellenin (5-6 gólos győzelmet vártam
is látszott , hogy a hozzáállással is baj van néhány játékosunknál.
Ennek a mostani helyzetnek nyilván a Milán hívei örülhetnek mert a derbi esélyesei most a pirosak. Deeeeeee hiszek csapatom feltámadásában ! Szurkolóinkon nem fog múlni az 100% !
Sztankó már felépült és Csucsu is .
A leccei találkozón sok mindenre választ fogunk kapni. Legalább is szerintem.
Megindul-e fölfelé a szekér vagy marad a ,,sárban". Benitez buktatás folytatódik-e?
FORZA INTER !!!
Tartalékos csapatunknak ugyebár győzni kellene. De a Brescia ellenin (5-6 gólos győzelmet vártam
Ennek a mostani helyzetnek nyilván a Milán hívei örülhetnek mert a derbi esélyesei most a pirosak. Deeeeeee hiszek csapatom feltámadásában ! Szurkolóinkon nem fog múlni az 100% !
Sztankó már felépült és Csucsu is .
A leccei találkozón sok mindenre választ fogunk kapni. Legalább is szerintem.
Megindul-e fölfelé a szekér vagy marad a ,,sárban". Benitez buktatás folytatódik-e?
FORZA INTER !!!
- sorger=giallo
Az a helyzet, hogy ha már milliókért ücsörög nálunk a brazil a kispadon (vagy még ott sem) , akkor néha játszhatna is szerintem, hogy dolgozzon a pénzéért. Ezen kívül szerintem a padról senki nem fogja leigazolni tőlünk, csak ha játszik, habár gyanítom, hogy nála már szinte teljesen mindegy, ha lejár a szerződése, akkor viszi majd el maximum egy kisebb, vagy közepes csapat (Mallorca, PSG, Birmingham, stb. kaliber) .versenyszellem írta:nálam azért nagyobb az esélye Cordoba, de még Matrix csapatba kerülésének is, mint Manciniénak.
FORZA INTER!!!
- interfan
A holnapi lecce elleni meccs,közel sem lesz könnyű,sok a sérült,nincs könnyű helyzetbe rafa. De valahogy bekel húzni a meccset. A milan elleni meccshez,pedig annyit hogy addigra felépül,ha minden igaz cesar,cambiasso,sneijder reméljük maicon is. Rafa reméljük kitalál valamit, és visszatérünk a jó útra. Most pedig nincs más mint bízni rafaba, és a csapatba. Forza Inter!!!
- hvmetal
nem hiszem,hogy fölényes győzelemre számíthatnánk holnap.egy kiszenvedett 1-0 is jó lenne.
ez 1 meccs lesz amit hozni kell.Palermo nem olyan idén,hogy lazán megverjék a Bilánt,de cáfoljanak ránk.
én már a derbit várom,ott kiderül majd sok minden.
ez 1 meccs lesz amit hozni kell.Palermo nem olyan idén,hogy lazán megverjék a Bilánt,de cáfoljanak ránk.
én már a derbit várom,ott kiderül majd sok minden.
- sorger=giallo
Én inkább a 0-1 esetén örülnékhvmetal írta:egy kiszenvedett 1-0 is jó lenne
FORZA INTER!!!
- hvmetal
sorger=giallo írta:Én inkább a 0-1 esetén örülnékhvmetal írta:egy kiszenvedett 1-0 is jó lenne...
FORZA INTER!!!
2-0 ?
én sem egy Lecce győzelemért fogok szorítani. 1-0 vagy 0-1 formalitás,értsd jól
- sorger=giallo
Megbeszéltükhvmetal írta:2-0 ?
FORZA INTER!!!
- Komax
- Cupi
Tuti nagyon szenvedős meccs lesz, de nem csak a sérültek meg a jelenlegi forma miatt mondom, tavaly Mou-val is szenvedős volt sok ilyen idegenbeli kis csapatos meccs, nem kicsit. Mindegy hogyan, de kell ma a 3 pont. Bár tévednék és egy idegeskedés mentes 3-0 lenne nekünk. 
- csak is inter
http://www.livefootballtvs.com/streamin ... lciolink60
Nekem it elég szépen megy...
Nekem it elég szépen megy...