Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

DaNi

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: DaNi »

hát ez fasza
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

A Milan ellen ráállítja Ibrára Marcot, úgy h több mint fél éve nem játszott tétmeccsen 5 percnél többet....Ez azért nagy grat neki!
jdanika

Hozzászólás Szerző: jdanika »

Ez az Ibra..........SZÉGYEN, ekkora gerinctelen 1 embert még nem láttam, és ilyenekre mondjuk, hogy labdarúgó?? A labdarúgó Zanetti, Del Piero, Maldini és a többiek és nem ez a szar szemét zsoldos .......

Fel a fejjel srácok!!! Forza Inter
Zozo76

Hozzászólás Szerző: Zozo76 »

Nagyon elegem van Benitez remek taktikai húzásaiból! Remélem Morattinak is...
Ha így megy, akkor az egyetlen tehetséges olasz játékosunk is el fog menni, mert nem hiszem hogy 5 meccsenként 10 perc játékra vágyik.
Hála ennek a pökhendi Beniteznek, már nincs is kedvem nézni a meccseinket, mert már a felálláson felhúzom magam, a mutatott játék pedig...
csak is inter

Hozzászólás Szerző: csak is inter »

HOOOOL A F..... van a PIROS???????
GATUSSSSSSOOOOOOONNNNAAAAK????
imilan5555

Hozzászólás Szerző: imilan5555 »

Nálam CSAK MOST telt be a pohár Benitezzel szemben.Tiszta szényen hogy így kell felállnunk. Cordoba a szélen ez mi ez?????? Materazzi???????? Nem is értem komolyan!!!!!! :evil: :evil: :evil:
csak is inter

Most ismételték a tizenegyest....még ott se volt Matrix lába már eset :twisted:
a spori meg már mutatott is a tizeneggyes pontra... :twisted:
Nerazzurri

Hozzászólás Szerző: Nerazzurri »

Szégyen ez az egész.
csak is inter

HOL A PIROS?????
GATTUSSSSSSSÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ !!!!
g.e.r.a

Hozzászólás Szerző: g.e.r.a »

Viszlát Benítez legközelebb én már csak nézőként akarlak a stadionban látni, mert az tisztán látszik, h te ide kevés vagy!Köszi a nagy semmit!
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

0 motiváció ez a legnagyobb baj. Erről bizony az edző tehet.
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

Jók vagyunk...

A támadójátékunk kimerül a Sneijder-Eto'o passzolgatásban.

Marco hozta amit szokott.
jdanika

Remélem azért döntetlenre lehozzuk, szegény Obi pedig hajtott rendesen, elől nagy problémáink vannak....
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Komax írta:0 motiváció ez a legnagyobb baj. Erről bizony az edző tehet.

Ez így van, év eleje óta keressük Maicon,Sneijder,Milito,Lucio stb. gyenge teljesítményének okát, asszem nem kérdés már hogy Benitezzel van a baj, mindenki nem felejthetett el focizni :(
Gabosska
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Gabosska »

45 perc, nulla kapuraloves...a vedelemben maximalis kaosz es fegyelmezetlenseg... inkabb mar Baresit a kispadra...
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

11-es volt, simán meg lehetett adni Marco sem reklamált, de Gattuso barátunknak sem kellene már a pályán lennie...simán 2. sárgával húzhatott volna le.
ötlettelenül sablonosan játszunk, Eto'o húzogat a bal szélen és kész, Cordoba nem tud meg nem is mer feljönni , persze sokat nem is érnénk vele, Milito meg...imádom, de semmit nem csinál, nem is értem mi jár ilyenkor a fejébe. :cry:
Bízzunk a csodába, hátha fordítunk, de minimum ki kellene egyenlíteni.
Esti Kornél
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Esti Kornél »

Egy Robinho tud zavart okozni és rakoncátlankodni, mikor ott van egy Matrix? Szerintem nem játszik jól az Inter, reménykedem egy szemléletváltásban a szünetben.
Nagyon össze kéne szednie magát az Internek. Leginkább úgy kezdeném az összeszedettséget, hogy Benitez mondjon le.
csak is inter

Tiz ember ellen talán tudnánk fordítani......ja még 11-en vannak ....hát ez-az........................de Benitez amúgyse tudja felrázni a csapatot....
Audipower

Hozzászólás Szerző: Audipower »

mike írta:
Komax írta:0 motiváció ez a legnagyobb baj. Erről bizony az edző tehet.

Ez így van, év eleje óta keressük Maicon,Sneijder,Milito,Lucio stb. gyenge teljesítményének okát, asszem nem kérdés már hogy Benitezzel van a baj, mindenki nem felejthetett el focizni :(

Én már akkor mondtam, hogy le fogja építeni a csapatot, mikor idejött. Egy 'Pool-os haverom nagyon örül neki, hogy a "pincér" otthagyta őket.

Sajnos az az igazság, hogy amit José papa felépített 2 év alatt-önbizalom,győztes mentalitás és nem utolsósorban a csapathoz tökéletesen illő taktika- ez a dagadék 3 hónap alatt teljesen lerombolta.

Meg mi fene ez, hogy Materazzi játszik egy ilyen fontos meccsen, mikor a szezonban eddig jó ha 10 percet volt a pályán. Chivu-t már megszoktuk, hogy a szerelme, de Cordoba, mint jobbhátvéd, mikor Santon ott ül a padon. :shock:

Sztem nem is kérdés Benítez leszerepelt és mennie kell. Remélem Moratti is látja ezt, mert ha nem, akkor ne számítsunk az idény végén még Bl-t érő helyezésre sem.

Na megyek nézem ezt a borzadályt!

Forza Inter!!! Merda Benítez!!!
jdanika

Ezaaaaaaaaaz mocskos Abate ennyit tud! Aszidtem Chivu bever neki 1et úgy ment oda innen már a döntetlen kötelező!!
Esti Kornél
Kapcsolat:

Abate mire kapta? Mert ha ő kapott, akkor Pandevnek is járna. Újabb bírói eltoszás.
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Pandev is kapott! Viszont Ibra megköszönheti hogy még pályán lehet!!
Tamas76

Hozzászólás Szerző: Tamas76 »

Ibra hogyan maradhatott a pályán???
g.e.r.a

Abatenak már volt egy sárgája.....semmi bírói eltoszás!
Az bírói eltoszás, h a vándor cigány pályán van!
Tamas76

g.e.r.a írta:Abatenak már volt egy sárgája.....semmi bírói eltoszás!
Az bírói eltoszás, h a vándor cigány pályán van!

Szerintem mindkettőnek egyből járt volna a piros, de nem bánom, hogy így alakult.
Esti Kornél
Kapcsolat:

Az meg külön idegesít, hogy Sneijder emiatt a futballgyilkos spanyol miatt nem fog Aranylabdát kapni.
No meg hogy nem érzem, hogy egyenlíthetne az Inter.
realevil

Hozzászólás Szerző: realevil »

Ez a hajó már elment, csak nehogy a scudettonak is integessünk a végén...
De a legidegesítőbb az, hogy nincs a játékunkban benne a gól még igy 10 ember ellen sem.
Komax

Vannak gondok, de legalább nem csekélyek.
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

hagyjátok már a bírót. 1kurva helyzetet nem tudtunk kialakítani
nem értem,hogy én látom az a spanyol buzi nem,hogy ez így szar.több,mint 2év veretlenség oda,6pont előny nekik.
tényleg hasonlóan játszunk most is,mint a barcelona tavaly ellenünk.csak ők legalább 1et betudtak gyötörtöni 10embernek.tényleg takarodjon.még a derbin sincs semmi tűz a csapatban
realevil

Hozzászólás Szerző: realevil »

Ez kritikán aluli teljesítmény volt. Egy derbin meg főleg. Megérdemelten kaptunk ki, de remélem 4-5 hónap mulva nem azon kell majd izgulnunk, hogy legalább ELben indulhassunk következő évben...
mike

Rafa húzzál a picsába !!!!
Tamas76

Tudjátok, mi a különbség a rafaizmus és a kommunizmus között? Megmondom! Az utóbbi legalább elméletben működött...
jdanika

Beníteznek feladták az utolsó kenetet, de van egy olyan érzésem Moratti nemfogja elengedni. Engem ami legjobban bosszant (én bíztam Benítezben mind a mai napig), hogy nem láttuk mit akar játszatni. Ami a másik ami felbosszantott, 1 Bl győztes felállást taktikát minek kell megváltoztani ami 1 szezonon keresztül működött 3 kupát eredményezett? A mai meccsen emberelőnyben Xre nemtudjuk hozni a meccset?! Hát nem tudom mi lesz a szezon végén én még bizakodok ha ki is nevettek.
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Hát igen, hazai vereség, 6 pontos hátrány, mikor volt már ilyen, nem is emlékszem. Mikor játszottunk ennyire rosszul, és ami a legszebb hol van már az, mikor a barcát 3-1 re vertük, a milant 4-0ra, chelseat 2-0 ra. Nem hiszem el pár hónap alatt, mennyire leépültünk. Rafa persze majd megmagyaráza, nem volt szerencsénk, sok a sérült, de már van fejlődés. Bízhatunk mi rafaba itt nem lesz semmi amíg ő az edzőnk. Rafa a legjobb dolog amit megtehetsz az az, hogy lemondasz.
Komax

Azt hiszem most jön ki az előző szezon a csapaton. Nincs tűz, kulcsjátékosok indiszponáltak. Az edző kevés hogy felrázza őket. BL hagyjuk címvédés így totál esélytelen. Scudetto jelenleg távol, még szerencse hogy a szezon kb 2/3-a még vissza van. Van hova visszajönni. Szerintem egy edzőváltás nem oldani meg semmit. Mindenesetre elgondolkodtató hogy 3 bajnokin 2! pont.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Ez vicc! Érthetelen taktikai döntések a 3 hónap alatt! Most Materazzi....Fél éve nem játszott....
Megöli a játékot, Sneijdert gyakorlatilag sikerült teljesen kivennie a játékból.
Santon, 20 éves olasz! játkosunk bekerül az olasz felnőtt! válogatottba, és nem mondom, hogy Maicon szintjén van, de Cordoba helyett be lehetne tenni, és "használni" ha már találtunk egy tehetséget. Olyan kötöttek a posztok, elődjénél mindenki 2 posztot játszott be, de nála meg mintha senki nem hagyhatná el a posztját, csak azon az 5-10 méteren cirkálhatna.
Azért az nem véletlen, hogy amikor hozzánk került Benítez, 7-8 ismerősöm mondta, hogy meglátod leépíti a csapatotokat.
Moratti nem vált kevesebb mint fél szezon után, ebben szinte biztos vagyok-sajnos. De abszolút nem szimpatikus a spanyol, semmilyen téren. Biztos vagyok benne, hogy ha tovább megyünk a csoportból, ismét a februári 1. BL kör lesz a végzetünk, mint korábban évekig. Visszajutottunk a Mancini szintre.
A másik meg, hogy hiába gyenge Biabiany, Coutinho, sajnos csak úgy hozhatjuk fel őket, ha játszanak is! Mert hiába adjuk őket kölcsön, és teljesítenek ott jól (Biabiany), az igazi szintfelmérő, belerázódás nálunk történik! Mondjuk sokan hogy meg kell adni nekik az esélyt, de ez csak így megy, tehát érdemes elgondolkodni, hogy mennyiben támaszkodhatunk rájuk akár a jövőben is, mennyire fér ez bele, mennyi ideig mehet az eredmények rovására.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Menni kell tovább, nincs mese!!! Ez egy ilyen időszak. Nem szabad feladni, hosszú még a bajnokság!

FORZA INTER!!!
g.e.r.a

Az is elgondolkodtató, h nulla a támadó játékunk!
Azért szerintem egy karakteresebb edzővel aki jobban bele éli magát a meccsekbe jobban tudja tüzelni a játékosokat jobban járnánk.
Rafa nem ide való 0 támadás 12 forduló alatt 13 rúgott gól szánalmas.
Hiába hagyjuk meg a helyén nem látom egyszerűen, h ez vmikor jobb lehet!
Ilyen játékkal a klub Vb-t is bukjuk......
Nerazzurri

10 ember ellen nem tudtunk még helyzetbe kerülni sem. Szégyen. Ez a kis buzi Coutinho meg jó lenne, ha végre észrevenné, hogy már Olaszországban van az egykori BL győztesnél. Több alázatot kedves Coutinho, kevesebb felesleges emelgetést, cselezést, rossz beadást..
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Benitez aztán jol meglepett mindenkit a huzásaival. Materazzi fogja Ibrát, komolyan mondom azt hittem viccel délután amikor nyilatkozott. És még ráadásul futoversenyt kéne nyernie a feltolt védelem miatt. De ez még hagyján de amit támadásban nyujtottunk az egyenlő a 0-val. Szélsők nélkül nehéz szélső játékot játszani, szinte formán kivül mindenki, nem tudom eldönteni ez a Benitez féle taktika miatt van igy vagy amugy is igy lenne. A sérülésekről meg nem lehet mit mondani. A mai meccset 4 középhátvéddel kezdtük ahelyett hogy a Zanetti-Chivu-Lucio-Santon féle hátvédsorral kezdtünk volna. Nem értem, meg azt sem hogy hogyan tud egy BL győztes csapat kidolgozott helyzet nélkül végigjátszani egy meccset, ezt a bravurt még a legutolso csapat sem tudja véghezvinni. Én csak azt bánom hogy sokba fog ez kerülni(mármint Benitez elküldése) és nem vagyok meggyőződve hogy ilyen játékosokkal mint Biabiany, Pandev, Coutinho, a jelenlegi Milito és Sneijder hogyan lehetne jobb! Igaziból nem baj hogy ebben az évben gyengébbek vagyunk ez várható volt de annyira nagy a különbség hogy az viszont már nagyon bántó!!!!
20recoba

Hozzászólás Szerző: 20recoba »

Nerazzurri írta:10 ember ellen nem tudtunk még helyzetbe kerülni sem. Szégyen. Ez a kis buzi Coutinho meg jó lenne, ha végre észrevenné, hogy már Olaszországban van az egykori BL győztesnél. Több alázatot kedves Coutinho, kevesebb felesleges emelgetést, cselezést, rossz beadást..

az ilyet szerintem lehetne mellőzni
Coutinho egy zseniális képességű gyerek és rengeteg örömet fog okozni nekünk...pff...
mike

A city-nél is edzőcserére van kilátás.
Nem tudom hogy vagytok vele de én bármikor elcserélném Benitezt Mancinire.
Mourinho-ból amúgy is csak egy van.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mike 2010.11.14. 23:07-kor.
Nerazzurri

20recoba írta:
Nerazzurri írta:10 ember ellen nem tudtunk még helyzetbe kerülni sem. Szégyen. Ez a kis buzi Coutinho meg jó lenne, ha végre észrevenné, hogy már Olaszországban van az egykori BL győztesnél. Több alázatot kedves Coutinho, kevesebb felesleges emelgetést, cselezést, rossz beadást..

az ilyet szerintem lehetne mellőzni
Coutinho egy zseniális képességű gyerek és rengeteg örömet fog okozni nekünk...pff...

Szerinted..
Pár évet le kellene húznia ennek a szó szerint gyereknek egy kisebb csapatban, és majd utána.
Bár valószínűleg mire olyan kurva nagy örömet okozna, addigra eladjuk, ez itt így szokás!
Tamas76

Komax írta:Azt hiszem most jön ki az előző szezon a csapaton. Nincs tűz, kulcsjátékosok indiszponáltak. Az edző kevés hogy felrázza őket. BL hagyjuk címvédés így totál esélytelen. Scudetto jelenleg távol, még szerencse hogy a szezon kb 2/3-a még vissza van. Van hova visszajönni. Szerintem egy edzőváltás nem oldani meg semmit. Mindenesetre elgondolkodtató hogy 3 bajnokin 2! pont.

Ne haragudj, de ezzel nem értek egyet. Amikor a Barca, a ManU, de lehetne még sorolni nyerte meg a BL-t, akkor a következő évben is ugyanúgy hajtottak a meccseken. Igaz, ehhez az is kell, hogy valaki, akinek ez a feladata, motiválja, felrázza őket, nemcsak kidolgozza a hatásos és hatékony taktikát és megleleő formába hozza a játékosokat. Szerintem pont ez az edző munkája. Ha meg nem megy, le kell vonni a következtetéseket és a klubvezetésnek meg kell hoznia egy könyörtelen döntést. Nem azt vártam én sem sokadmagammal, hogy egycsapásra olyan szép focit játsszunk, hogy még a pipitér is gyorsabban növekszik tőle a kezdőkörben, de ennyire elgyurcsányolni egy csapatot még nem láttam. Nincs játékunk, csak esetleges, eltűnt a korábbi taktikai fölényünk, és ha nincs legalább 3-4 játékosunk az adott meccsen, aki legalább megközelíti a tavalyi, tavalyelőtti, azelőtti formáját, legalább azon az egy meccsen, akkor a középmezőnyhöz tartozó csapatokkal is vért kell izzadni. Ezzel nem őket akartam lebecsülni.

De azért van olyan is, amiben igazat kell adnom neked: a BL címvédéssel, illetve a fejlődéssel kapcsolatos mondatodra adom a pontot. Sajnos.
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

De még így is többet csinált mint Pandev (jó, miatta kerültünk emberelőnybe de hát nem sokat ért). Pl.: samp ellen meccs legjobbja volt szvsz.
A mai meccsre mikor megláttam a kezdőt majdnem elsírtam magam... Már akkor éreztem hogy gond lesz... Cordoba szélen? Materazzi? Hol van Santon, Chivu mehetne középre DE NEM, mert benitez így jobbnak látta, grat neki....
Gabosska
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Gabosska »

mike írta:A city-nél is edzőcserére van kilátás.

Csak azt ne...Beninél legalább passzolgatunk a kaputol husz méterre...mancininél meg szögletekből hoztuk a meccseket...inkább nézem, ahogyan gurigázunk középpályán, mint hogy purdé ívelgetős focit lássak megint...
Mancini ebben a mezőnyben nem nyerne többet, mint Benitez...
20recoba

Hozzászólás Szerző: 20recoba »

Pedig szerintem jobb lenne ha visszajönne Mancini.... vagy mit tudom én de ez így nem maradhat tovább
Nerazzurri

PetR írta:

De még így is többet csinált mint Pandev (jó, miatta kerültünk emberelőnybe de hát nem sokat ért). Pl.: samp ellen meccs legjobbja volt szvsz.
A mai meccsre mikor megláttam a kezdőt majdnem elsírtam magam... Már akkor éreztem hogy gond lesz... Cordoba szélen? Materazzi? Hol van Santon, Chivu mehetne középre DE NEM, mert benitez így jobbnak látta, grat neki....

Ez igaz.
Talán, ha nem Materazzi kezd...
Nerazzurri

Gabosska írta:
mike írta:A city-nél is edzőcserére van kilátás.

Csak azt ne...Beninél legalább passzolgatunk a kaputol husz méterre...mancininél meg szögletekből hoztuk a meccseket...inkább nézem, ahogyan gurigázunk középpályán, mint hogy purdé ívelgetős focit lássak megint...
Mancini ebben a mezőnyben nem nyerne többet, mint Benitez...

Most, hogy mondod az is feltűnő, hogy idén egy szögletünk sem volt veszélyes..ha jól emlékszem. Illetve egyáltalán nincs használható beívelés sem. A tilitolival meg nem jutunk közelebb a kapuhoz.
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

Inter101 írta:A mai meccset 4 középhátvéddel kezdtük ahelyett hogy a Zanetti-Chivu-Lucio-Santon féle hátvédsorral kezdtünk volna.

Szomorú vagyok, az utolsó 15 percet már nem is néztem, lehet hogy jó a mostani vereség, most el lehetne küldeni Benitez-t.

Sorozatosan az ő taktikai "hülyeségein" (elnézést) mennek el a meccsek, nem értem én sem mit akart Materazzi-val, aki ma végleg kijátszotta magát az Interből nálam.

Baromira félt Ibra-tól, a gól előtt hogyan kaphatta ennyire szabadon a labdát???
Válasz küldése